Primera División - souhrn 22. kola

06.02.2015, 22:39, aktualizováno 09.02.2015, 22:39
Komentáře a souhrny
Elche udolalo Vallecano a vyhouplo se z posledního místa. Atlético si vyšláplo na městského rivala Real Madrid, který už má jen jediný bod náskoku před Barcelonou, jež veze vysokou výhru z Bilbaa. Tři body slaví Villarreal, Levante, Getafe a Valencia. Už v pátek Deportivo udolalo Eibar...

Elche CF - Rayo Vallecano 2:0

09.02.2015 20:45

Góly: 21. Damián Suárez, 82. Garry Rodrigues

Elche dokázalo na domácí půdě porazit Rayo Vallecano a po pondělní dohrávce už není posledním týmem La Ligy. Díky třem bodům se vyšplhalo na sedmnáctou příčku a může děkovat Damiánovi Suárezovi s Garrym Rodriguesem.

Obrana Raya musela likvidovat první zajímavý centr už ve druhé minutě. Vše zvládla a míč odvrátila alespoň na rohový kop. Z něj se domácí Elche prosadit nedokázalo. Rayo Vallecano kontrovalo zajímavou střelou ze střední vzdálenosti, ale zkušený polský brankář Tytoň si poradil bez větších potíží. Agilní Jonathas se o chvíli později dostal k hlavičce téměř na malém vápně, ale nenamířil ji právě nejlépe.

Střela Trashorrase byla velmi nepřesná, i když měl kapitána Raya Vallecano plno času na přípravu. A možná ho to mrzelo o chvíli později ještě více, protože po faulu na Jonathase dostalo domácí Elche šanci rozehrávat volný přímý kop. První rána z něj ještě gól neznamenala, ale krásnou ranou z třiceti metrů se prezentoval Damián Suárez - 1:0 pro domácí Elche!

Velmi aktivní byl Jonathas, který se o chvíli později dostal znovu k hlavičce ve výborné pozici, ale ani tentokrát se z branky neradoval. Stejný hráč se dvakrát ocitl ve velmi dobré pozici, ale nejprve jej zastavil praporek pomezního sudího, který akci ukončil. Následně Jonathas hlavičkoval do boční sítě. Poslední slovo v prvé půli měl Leo Baptistao, který tvrdou ranou vyzkoušel brankáře Tytoně. Ten se ale překonat nenechal.

Nástup do poločasu druhého se povedl mnohem lépe hostujícímu Rayu. To si bylo vědomé závažnosti situace a toho, že musí dotahovat skóre zápasu, takže se na svého soka vrhlo hned od prvních vteřin druhého dějství. Do první šance se dostal Bueno, který měl mnoho času na zakončení. Trefil ale jen prostor, který mu zmenšil vyběhnuvší brankář Tytoň. Do další šance se hnal střelec první branky Damián Suárez, ale na brankáře nevyzrál.

Elche mohlo navýšit své vedení v zápase díky Fajrově centru. Balon se od jeho kopačky prolétl přes celé pokutové území, ale nikdo jej nezasáhl. K odraženému míči na opačné straně se dostal Trashorras, ale z první pálil nad břevno. Po chvíli hostujícího náporu se druhé branky mohli dočkat domácí příznivci. Na centrovaný míč si naskočil Pašalić, ale zamířil těsně vedle brány! Do další šance se probíjel opět Pašalić, který sice obešel brankáře, ale neprostřelil dva obránce před sebou.

Patnáct minut před koncem utkání se na hřiště dostal Garry Mendes Rodrigues a o pouhou minutu později se málem zapsal mezi střelce. Chybělo mu jen pár centimetrů, aby jeho technický pokus zamířil do brány. Hodně kuriózní moment se udál v 76. minutě. Za faul dostal Baena žlutou kartu, ale byl z jejího udělení tak konsternován, že se pustil do slovní přestřelky se sudím. Ten mu nic nedaroval a udělil mu pro jistotu ještě červenou kartu.

Sedm minut před koncem domácí tým definitivně rozhodl o tom, že tři body zůstanou na jejich půdě. Byl to právě střídající Garry Mendes Rodrigues, který se dostal za obranu, tam si jej našel skvělý pas a v souboji jeden na jednoho nedal brankáři Toňovi sebemenší šanci zasáhnout - 2:0 pro domácí Elche. Ke konci utkání se ještě Herrera dostal do skvělé šance, ale v samostatném náběhu selhal. Skóre se do konce zápasu už nezměnilo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 2:5

08.02.2015 21:00

Góly: 59. Mikel Rico, 66. Aritz Aduriz - 15. Lionel Messi, 26. Luis Suárez, 62. Óscar de Marcos (vl.), 64. Neymar, 86. Pedro

Nedělní program španělské Primera División uzavřela divoká přestřelka v Bilbau, kde nakonec slavila vítězství favorizovaná Barcelona, která rozstřílela domácí Athletic 5:2. Podíl na všech pěti trefách svého týmu měl nezastavitelný Lionel Messi, jeho jednu branku doplnili Neymar, Pedro, vlastní gól Oscara de Marcose a trefil se dokonce i Luis Suárez.

Za domácí alespoň trochu zmírnili konečný výsledek Mikel Rico a Aritz Aduriz, ovšem baskický celek ani na chvíli neměl k bodovému zisku blíž než jeho soupeř. Barcelonští tak pokračují ve výtečné formě posledních týdnů a svou devátou výhrou v řadě se s třiapadesáti body úspěšně dotáhli na vedoucí Real Madrid na vzdálenost jediného bodu.

Svěřenci Luise Enriqueho diktovali tempo hry od samého úvodu a hned v patnácté minutě se i poprvé gólově prosadili. Lionel Messi se totiž trefil z přímého kopu, byť podstatnou roli hrála teč v hráčské zdi Athleticu, která zabránila brankáři Iraizozovi provést patřičný zákrok. Za domácí málem brzy nato srovnal aktivní Aduriz, ovšem Claudio Bravo v barcelonské brance vytasil na jeho ránu po Muniainově centru výtečný zákrok.

Zprvu se zdálo, že uplyne i další zápas, který letní drahé posile Luisi Suárezovi nesedne podle očekávání. Uruguayský kanonýr totiž gólově neuspěl ani se svou hlavičkou z bezprostřední blízkosti, kterou Iraizoz takřka zázračně dokázal zneškodnit. V pětadvacáté minutě si však Suárez vše vynahradil, když po kombinaci s Messim na pravé straně vypálil bez přípravy z hranice pokutového území a tentokrát již byl Iraizoz krátký. Šlo o Suárezův třetí ligový zásah od jeho letního pětasedmdesátimilionového přestupu z Liverpoolu.

Na druhé straně pokračoval Aduriz v marném obléhání hostující branky, tentokrát jej pro změnu nezastavil výtečný Bravo, nýbrž branková konstrukce. Do šaten se tak v poločase šlo za stavu 2:0. Po změně stran pak zápas překvapivě nabral ještě větší obrátky a góly na sebe nenechaly čekat. V devětapadesáté minutě otevřel možnost zdramatizování zápasu Rico poté, co k němu vyrazil Bravo střelu aktivního Adurize, ovšem brzy poté dvoubrankové vedení barcelonským navrátil De Marcos smolnou tečí Messiho rány.

A gólové hody pokračovaly - hned ve čtyřiašedesáté minutě upravoval svou první brankou večera Neymar na 4:1, jak jinak než po asistenci nezastavitelného Messiho. Pak se konečně procpal na střeleckou listinu i Aduriz, když napálil z poměrně ostrého úhlu míč Bravovi mezi nohama. Stav 4:2 však domácím nedával příliš důvodům k radosti... Jakékoli naděje na možné snížení náskoku pak patnáct minut před koncem uťal rozhodčí Mateu Lahoz, jenž vyloučil Xabiera Etxeitu za nešetrný zákrok na Suáreze. Uruguayský reprezentant pak sice zkoušel rozběhat viditelně poraněné koleno, ale nakonec byl deset minut před koncem přece jen vystřídán.

Na konečných 5:2 pro výtečnou Barcelonu nakonec upravil Pedro po typické týmové kombinaci v podání Messiho s Busquetsem.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 1:2

08.02.2015 19:00

Góly: 89. Sergio García - 62. Pablo Piatti, 85. Pau López (vl.)

Valencie zvládla náročné utkání v Barceloně, kde přehrála domácí Espanyol 2:1 a za odměnu se v ligové tabulce vyšvihla na vysněné čtvrté místo před Sevillu, která naopak týmž výsledkem prohrála s Getafe. Výhru Netopýrům zařídili Pablo Piatti s Danim Parejem, za katalánský klub pouze v závěru korigoval Sergio García.

Svým teprve čtvrtým venkovním vítězstvím jdou valencijští do dvoubodového trháku na pátou Sevillu a pozor si budou muset dávat také na šestý Villarreal, který ztrácí pouze o jeden bod méně. Trenér hostí Nuno Espírito Santo udělal pro zápas v Barceloně celou řadu změn v základní sestavě, když v obraně distancované Nicoláse Otamendiho s Joaem Cancelem nahradili Lucas Orbán a Antonio Barragán, a ofenzivu pak oživili navrátilec po zranění Piatti spolu s Pacem Alcácerem na úkor Andrého Gomese a Álvara Negreda.

Na opačné straně po prohře 3:2 se Sevillou sáhl Sergio González dokonce hned k osmi změnám, kdy si místo udrželi pouze José Caňas a poté Víctor Sánchez s Héctorem Morenem. Mimo jiné se ke svým ligovým debutům dostali dvacetiletý brankář López spolu s o rok mladším levým bekem Rubénem Duartem.

První půle byla značně vyrovnaná. Valencie se dostala k příležitosti prolomit bezbrankový stav jako první, když Rodrigo otřel svou ránu o tyč, Piatti pak dorážku namířil vysoko nad břevno. Na opačné straně zase zahodil slibnou příležitost Felipe Caicedo, jenž nedokázal dodat své ráně dostatečnou razanci, aby po svém dravém průniku do šestnáctky zvládl překonat brankáře Diega Alvese.

Po změně stran pak konečně začaly přicházet i góly. Krátce po hodině hry padl ten vůbec první, když Rodrigo roztáhl hru přihrávkou na nabíhajícího beka Josého Gayá, jehož centr našel Piattiho, který zvládl na přední tyč dorazit dříve než López a doklepl míč do sítě. Trenér González pak bez váhání zareagoval nasazením nejlepšího střelce Espanyolu Christiana Stuaniho, který brzy po pobytu na hřišti mohl a měl skórovat. Po dobré akci Vázqueze s Garcíou však uruguayský kanonýr v zakončení selhal, neboť jeho ránu z bezprostřední blízkosti stihnul včas na brankové čáře zablokovat Gayá.

Když se pak z přímého kopu šťastně trefil Dani Parejo, kdy se míč odrazil od tyče do tváře brankáře Lópeze a do brány, zdálo se, že o rozdělení bodů nemůže být sebemenších pochyb. Drama však ještě pět minut před koncem obnovil kapitán Sergio García, ovšem ani následné čtyři minuty nastaveného času nestačily na to, aby se Espanyolu podařilo vstát z mrtvých a vytěžit ze zápasu alespoň jediný bod.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 2:1

08.02.2015 17:00

Góly: 29. Álvaro Vázquez (pen.), 85. Pedro León - 66. Grzegorz Krychowiak

Boj Sevilly o klíčové čtvrté místo začíná v posledních týdnech nabírat čím dál větší trhliny. Andaluský celek totiž v nedělní odpoledne zaznamenal třetí porážku z posledních čtyř kol, když si na něj vyšláplo sestupem ohrožené Getafe. To na domácí půdě zvítězilo těsně 2:1 díky trefě Pedra Leóna z pětaosmdesáté minuty.

Ještě předtím se o otevření střeleckého účtu v Madridu postaral Álvaro Vázquez, jehož gól za hosty umazal gólovou trefou Grzegorz Krychowiak. Výsledek 2:1 posouvá Getafe mimo nenáviděnou sestupovou oblast, konkrétně na průběžné patnácté místo. Sevilla naopak přenechala čtvrtou příčku Valencii, která na rozdíl od svého rivala v neděli na hřišti Espanyolu nezaváhala a nyní na Andalusany drží náskok dvou bodů. Zezadu navíc na svěřence trenéra Emeryho dýchá rozjetý Villarreal s odstupem jediného bodu.

Na půdě Realu Madrid předvedli sevillští kvalitní výkon a zvláště v první půli si vytvořili celou řadu šancí, které jen leckdy smolně neproměnili. Proti Getafe to však byla jiná písnička, herní kvalita hostí byla během úvodní pětačtyřicetiminutovky o dobrou třídu níže. Brankář Sergio Rico si připsal první zákrok u Vázquezovy střely, ovšem podruhé v devětadvacáté minutě už byl na domácího útočníka krátký. Vázquez se nejprve postaral při zákroku Dioga Figueirase o to, že rozhodčí nařídil pokutový kop a pak sám s přehledem proměnil, když svou ránu umístil do levého dolního rohu branky.

Rico pak v následujících minutách hned dvakrát podržel sevillské barvy při voleji Alexise i tvrdé ráně Pabla Sarabii. Stanovil tak příhodné podmínky pro vyrovnání, kterého se hosté dočkali pár minut po hodině hry. Ever Banega ještě na Jonathana Lópeze nevyzrál, ale minutu nato již Krychowiak napálil míč a jeho táhlá přízemní rána z hranice pokutového území si našla cestu až do sítě.

Výhoda tak byla v tu chvíli jasně na straně oživených hostů, ovšem rozhodující třetí gól přišel přesto na straně druhé. Rico sice dokázal vyrazit střelu Diega Castra z bezprostřední blízkosti, avšak pouze směrem k Pedru Leónovi, jenž ze všech stihnul zareagovat nejrychleji a pohotově z dorážky vrátil vedení na stranu Getafe. Tentokrát již Sevilla odpovědět nedokázala...

Více informací k zápasu

Córdoba CF - UD Almería 1:2

08.02.2015 12:00

Góly: 10. Federico Cartabia - 61. Michel, 66. Michel

Andaluské klání v přímém boji o sestup nakonec vyznělo lépe pro Almeríi, která dokázala zvítězit na půdě Córdoby 2:1. Domácí přitom vedli po brance Fedeho Cartabii, avšak dvě trefy Míchela Maceda v rychlém sledu zařídily obrat a klíčové tři body do ligové tabulky.

Almería díky dvěma výhrám za sebou rázně pokročila vstříc klidnému středu tabulky, nyní s dvaadvaceti body drží patnáctou příčku. Córdoba naopak třetí prohrou v řadě spadla na první sestupové osmnácté místo.

Svěřenci Juana Ignacia Martíneze se v zápase museli obejít bez svého nejlepšího střelce Tomera Hemeda, jehož vyřadil karetní trest. Do sestavy se naopak navrátil Thievy Bifouma, jenž stihl včas dorazit z Afrického poháru národů. A byl to právě reprezentant Konga, kdo na úvod utkání působil nejživějším dojmem, což podpořil v páté minutě vyvedenou přihrávkou pro Silvu, jako dělanou pro okamžitou ránu bez přípravy z hranice pokutového území. Brazilský ofenzivní hračička, jenž v Almeríi hostuje z londýnského Arsenalu, však se svou střelou na zadní tyč nepochodil kvůli špatné mušce.

Nečekaně tak udeřili doposud zakřiknutí hosté. V desáté minutě se totiž postavil k přímému kopu Fede Cartabia a kroucenou ranou levačkou trefil přesně místečko u přední tyče, kde míč zapadl do sítě. Deset minut nato dokonce mohla Córdoba vést o dvě branky, když Fede tentokrát poslal do šestnáctky míč z rohového kopu, avšak José Ángel Crespo trefil smolně pouze brankovou konstrukci. Hostující brankář Julián Cuesta pak zvládl vytěsnit i hlavičku Florína Andoneho a udržel svůj tým do poločasové přestávky na dostřel.

To se záhy ukázalo být navýsost důležité, protože po změně stran hosté přepnuli na vyšší výkonnostní stupeň a hned se radovali z gólu, když se trefil Soriano. Praporek pomezního rozhodčího však správně gólové oslavy rázně utnul. Almería se ani tím nenechala rozhodit a zanedlouho se kýženého vyrovnání dočkala. Wellington Silva potáhl míč kupředu a předložil jej na pravé straně nabíhajícímu Macedovi, jenž krásnou ranou pod břevno srovnal na 1:1. Zaskočení domácí se nestačili ani rozkoukat a najednou dokonce prohrávali. U zrodu druhé gólové akce byl znovu Silva, který s Coronou rozehrál rohový kop nakrátko a poslal jej opět na svého dvorního střelce Maceda, jenž zblízka hlavou zařídil rychlý obrat.

Córdoba se sice v závěru zmohla na územní tlak, avšak nic víc než pár střel zdálky a nesmělé penaltové výkřiky směrem k rozhodčímu si už vytvořit nestihla. Almería tak zvítězila 2:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 1:1

07.02.2015 22:00

Góly: 4. Imanol Agirretxe - 85. Nolito

Sobotní program dvaadvacátého kola Primera División uzavřeli Real Sociedad s Celtou Vigo, a to smírně remízou 1:1. Domácí celek sice dlouho vedl, když se hned v osmé minutě prosadil Imanol Agirretxe, ovšem Celta postupně stupňovala svůj tlak v honbě za vyrovnáním, kterého se zaslouženě v závěru dočkala zásluhou Nolita.

David Moyes tak na lavičce Sociedadu zatím neprožívá nijak zvlášť vydařené angažmá, od listopadu si totiž baskický celek pod jeho vedením doposud připsal pouhé tři výhry a nadále se potácí jen těsně nad hranicí sestupu. Přesto díky sobotnímu bodu zaznamenal Sociedad posun na dvanácté místo. Celta zůstává desátá.

Po tvrdé prohře 4:1 z hřiště favorizovaného Realu Madrid se hráči ze San Sebastianu chtěli na domácí půdě vytáhnout o to víc a podle toho také do zápasu vstoupili. Za svou snahu byli také záhy odměněni, když centr z pravé strany přizvedl Xabi Prieto přímo na hlavu Agirretxeho, jenž zblízka zajistil domácím perfektní start. Celta měla blízko k vyrovnání hned po čtvrthodině hry, avšak Fontásova hlavička z Larriveyova rohového kopu skončila těsně mimo branku. Chvíli nato se zase zablýsklo na opačné straně, ale Agirretxe tentokrát napálil míč pouze do středu brány, kde stál připravený gólman Sergio Álvarez.

Po zbytek první půle již šancí přibývalo pomálu, Celta pouze několikrát naznačila hrozbu ze standardních situací, ovšem do kabin se šlo za stavu 1:0. Po změně stran však hosté viditelně přidali a Santiago Mina málem z voleje srovnal již v čtyřiapadesáté minutě, nebýt kvalitního zákroku brankáře rulliho. Larrivey pak smolně trefil hlavičkovým pokusem pouze břevno a Nolito povedenou kombinaci zazdil ranou vysoko nad branku. Když pak k nevíře stopera Fontáse rozhodčí opominul i jeho pád v pokutovém území Sociedadu, zdálo se, že navzdory správnému přístupu i dobré hře není Celtě jednoduše přáno...

Pět minut před koncem se však hosté přece jen dočkali. Střídající Theo Bongonda se protlačil až do pokutového území, odkud poslal míč k nohám španělského forvarda Nolita, a ten bez okolků vyslal přízemní ránu na Rulliho zadní tyč. Míč u tyče přesně zapadl do sítě a vysloužil Celtě zasloužený bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 4:1

07.02.2015 20:00

Góly: 27. David Barral, 37. David Barral (pen.), 62. David Barral (pen.), 75. Kalu Uche - 24. Juanmi

Levante dalo zapomenout na bídu z předchozích týdnů a měsíců, když na domácí půdě rozstřílela Malagu hned 4:1. Hlavním hrdinou zápasu se stal bezesporu domácí útočník David Barral jakožto autor hattricku, byť hned dva z jeho zásahů byly z pokutového kopu.

Valencijský celek přitom na ligové vítězství čekal předlouhých devět kol a ani tentokrát se utkání zpočátku nevyvíjelo vůbec slibně. Hostující Juanmi totiž poslal Malagu do vedení, ovšem to bylo ze strany svěřenců Javiho Gracii všechno. Andaluský klub tak po debaklu zůstává na vzdálenosti šesti bodů od příček zajišťujících kvalifikaci do evropských pohárů.

Jako první se střelecky pokoušel prosadit domácí Jordi Xumetra, avšak nepřesně. Nezáživný úvod zápasu pak oživila hrubka Nacha Camacha, díky níž ve čtyřiadvacáté minutě otevřel skóre Juanmi. Hostující útočník totiž vystihl zpětnou Camachovu přihrávku brankáři Mariňovi, pohodlně si bezmocného gólmana Levante obešel a zavěsil do odkryté brány.

Hned tři minuty nato však domácí vyrovnali, a to za poněkud kontroverzních okolností. David Barral se totiž na hranici pokutového území jal skácet teatrálně na zem po souboji se Sergiem Sánchezem a k nelibosti hostí rozhodčí odpískal volný přímý kop. Z něj pak sám faulovaný krásnou ranou překonal brankáře Kameniho, přestože si kamerunský gólman na míč sáhl.

Kameni pak musel předvést famózní zákrok při hlavičce Ucheho, kterou zvládl vytěsnit na břevno, ovšem stejně ještě do poločasu inkasoval z penalty, kterou si stejně jako v případě prvního gólu vybojoval i proměnil sám Barral. Tentokrát byl faulujícím hříšníkem Artur Boka, jenž se dle úsudku rozhodčího dopustil faulu ve vzdušném souboji s jednatřicetiletým útočníkem, a Barral následnou penaltu poslal neomylně do levého koutu branky. Hattrick pak byl záhy dokonán ve dvaašedesáté minutě, kdy Sánchez špatně odhadl svůj zákrok na Xumetru a zcela bez debat jej nešikovně srazil. Barral tentokrát zvolil pravou stranu a opět úspěšně - 3:1.

Dvanáct minut nato byly jakékoli naděje hostí dostat se zpět do zápasu definitivně u konce. Svůj první zásah v novém působišti si totiž připsala lednová posila Uche, jenž těžil z přízemního centru Toňa přímo do malého vápna, kde šlo míč snadno usměrnit za Kameniho záda. Pro hosty mohlo být v závěru ještě hůř, neboť Barral neměl ani po třech gólech stále dost, avšak v další dobré pozici vysoko přestřelil. Levante to však mrzet nemuselo, po výhře 4:1 přinejmenším dočasně poskočilo ze dna tabulky na první nesestupové sedmnácté místo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 2:0

07.02.2015 18:00

Góly: 30. Mateo Musacchio, 90. Gerard Moreno

Villarreal sice minulý týden přišel o svou úctyhodnou sérii neporazitelnosti, ale tu novou nastartoval hned záhy. Domácí vítězství 2:0 nad tápající Granadou tak znovu přináší tlak na Valencii se Sevillou v boji o vytoužené čtvrté místo v ligové tabulce.

Po půlhodině hry prolomil bezbrankový stav stoper Mateo Musacchio, ale ani poté nebylo nic rozhodnuto. Grandadští nejenže dlouho v defenzivě odolávali, ale usilovně se tlačili i do zakončení v honbě za vyrovnáním. Až v samotné poslední minutě zápasu tak dodal klid na kopačky domácích Gerard Moreno. Villarreal sice nadále zůstává na šesté příčce, ovšem bodově se již dotáhl na pátou Valencii a na čtvrtou Sevillu pak ztrácí pouhý bod. Nutno však dodat, že oba zmíněné celky mají své zápasy tohoto kola stále před sebou. Granada naopak zůstává v sestupové zóně, ovšem po kurážném výkonu nemusí věšet hlavu.

Domácí kouč Marcelino provedl oproti těsné prohře 3:2 na půdě favorizované Barcelony celou řadu změn v základní sestavě, dost možná i proto, že již ve středu si jeho tým zopakuj boj s katalánským gigantem v rámci prvního ze dvou zápasů semifinále Copa del Rey. Nejlepšího střelce Lucana Vietta i dalšího tahouna ofenzivy Denise Čeryševa tak nahradil například Joel Campbell, čerstvá lednová posila z Arsenalu, odkud ve Španělsku hostuje do konce sezony.

Ideální vstup do zápasu málem z pohledu Žluté ponorky zaznamenal Ikechukwu Uche, ovšem jeho rána z první minuty těsně prosvištěla na břevnem granadské branky. Jinak však bylo patrné, že řada hráčských změn se projevuje na vzájemné spolupráci a Villarreal v úvodních minutách nijak neoslňoval. Granada naopak pod vedením nového kouče Abela Resina působila živým dojmem a několikrát zahrozila skrze křídelníka Lasse Bangouru. Hostující brankář Olazabal pak musel zasahovat u tvrdé rány Morena.

Naprosto vyrovnaný zápas však domácí přece jen začali strhávat na svou stranu již v prvním poločase. Bruno poslal vzdušnou přihrávku Morenovi, ten odrazil atak bránícího hráče a na přední tyč předložil centr Musacchiovi, jenž s trochou štěstí procpal míč až za brankovou čáru. Ani po změně stran však domácí s nabytým vedením nijak zvlášť neexcelovali a museli se opakovaně bát vyrovnání. Jhon Córdoba se nejprve marně dožadoval pokutového kopu a pak nastřelil brankovou konstrukci, byť v tu chvíli vyletěl nahoru praporek čárového rozhodčího kvůli postavení kolumbijského útočníka mimo hru.

Asi největší šance hostí poté připadla deset minut před koncem Franu Ricovi. Brankář Sergio Asenjo však bleskurychle zasáhl a podržel svůj tým v klíčové chvíli. V samotném nastavení pak z brejku do otevřené obrany Granady udeřil střídající Čeryšev, jenž předložil na stříbrném podnose šanci Morenovi, aby pohodlně zavěsil míč do sítě na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 4:0

07.02.2015 16:00

Góly: 14. Tiago, 18. Saúl Ñíguez, 67. Antoine Griezmann, 89. Mario Mandžukić

Měl to být vyrovnaný souboj svou excelentních soupeřů, kteří se nemají čím překvapit. Nakonec se z toho stal debakl slavného celku, který inkasoval čtyřikrát a ani jednu branku sám nedal. Atlético Madrid utancovalo Bílý balet a zasadilo mu čtyři rány. Postarali se o ně Tiago, Saúl Niguez, Antoine Griezmann a Mario Mandžukić.

Madrid má jen jednoho vládce. Po dnešním programu je jasné, že jím jsou Colchoneros. Ti s přehledem rozstříleli slavného soka a Barcelona jim může děkovat. Náskok Realu Madrid na čele La Ligy je zatím čtyřbodový, ale Barcelona má zápas k dobru. Oslňující ofenzíva Real Madrid dnes vyšla na prázdno a Iker Casillas za improvizovanou obranou zažil jeden z nejhorších zápasů své kariéry. Míč ze sítě totiž tahal čtyřikrát.

Už ve čtvrté minutě se Real Madrid dostal pod tlak. Ve vápně upadl po souboji Coentrãem domácí Arda Turan, ale hlavní arbitr David Fernández Borbalán penaltu nepískal. Po osmi minutách se na zem posadil Koke a nebyl schopen kvůli svalovému problému pokračovat ve hře. Na trávníku jej proto nahradil mladík Saúl Niguéz. A ten se hodně výrazně zapsal do statistik zápasu. Prvním střelcem utkání se ale sta jeho spoluhráč Tiago Mendes. Největší podíl na brance měl brankář Realu Iker Casillas, který neměl ani tak zakrytý výhled, ale po spolupráci Maria Mandžukiće a střele Tiaga doprostřed brány přesto inkasoval.

Real Madrid se snažil vyrovnat, ale dnes mu nebylo přáno. Naopak, jeho defenzíva nestačila pokrýt pronikajícího obránce Siqueiru, který s míčem u nohy došel až do pokutového území a poslal jemný oblouček do míst, kde tušil spoluhráče. Nyní přišla chvíle pro střídajícího Niguéze, který vystřihl krásné nůžky a s pomocí tyče zvýšil vedení Atlética krásným kopem přes hlavu - 2:0.

Všechny oči fanoušků Realu směřovaly na Cristiana Ronalda, ale ten měl potíže se zpracováním i s obranou Colchoneros. Ta naopak fungovala spolehlivě a nedávala portugalské ikoně žádný prostor. To se naopak nedá říci o obraně Bílého baletu, která působila hodně nejistě. Po jejím dalším zaváhání měl Real štěstí, že se rána Antoineho Griezmanna nepotkala s razancí a Iker Casillas ji v pohodě lapil. Benzemův pas na Ronalda byl zablokovaný, další pokus o útok v podání hostů skončil ofsajdem Mandžukiće. Kroos následně narazil ve vápně míč Baleovi, jenže ten o něj přišel.

Ke konci první půle se k centru ze strany dostal pohotový Arda Turan, ale jeho centr nikoho ze spoluhráčů nenašel. Do druhé půle už nenastoupil nevýrazný Sami Khedira, kterého na hrací ploše nahradil Jesé Rodriguez. Trenér Carlo Ancelotti možná doufal, že mu tento tah vynese snížení, stejně jako se to stalo v duelu se Sevillou. Tam ale Real vedl a gól Jesého znamenal jen navýšení. Real ale moc neumí obracet zápasy, ve kterých prohrává o dvě branky. A dnes se mu nedařilo ani na jednom konci hřiště.

Krátce po změně stran Benzema zkoušel narazit balon Iscovi, jenže ten nebyl dost rychlý. Emoce se s přibývajícím časem začaly přiostřovat a sudí Borbalán musel krotit především emotivní verbální reakce obou táborů. Z pravé strany zkoušel centrovat Carvajal, jenže jeho centr byl zablokován. Hodně aktivní byl také Francouz Antoine Griezmann, který nejprve zkoušel zajímavou ránu, ale s tou si Casillas poradil. Následně se stejný hráč vyznamenal skvělým náběhem do vápna a hlavičkoval těsně nad.

Poté už se Griezmann mohl radovat. Arda Turan poslal do vápna na zadní tyč centr na Niguéze, ten vyskočil výš než jeho strážce a na druhém konci brány byl pohotový Griezmann. Defenzíva Realu se opět rozpadla a Atlético vedlo už o tři branky. A Colchoneros rozhodně neubírali. O tom svědčily další střely v podání Niguéze a Turana. Deset minut před koncem zápasu se mohl do statistik zápasu zapsat také střídající Aiser Illarramendi, ale jeho tvrdá rána po rohovém kopu Kroosově zamířila mimo. Unaveného Griezmanna vystřídal Fernando Torres a také on měl podíl na demolici Realu. Tu totiž uzavřel krásnou hlavičkou Mario Mandžukić právě po centru Torrese!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - SD Eibar 2:0

06.02.2015 20:45

Góly: 53. Lucas, 79. Ivan Cavaleiro

Domácí Deportivo La Coruňa vyhrálo důležitý zápas proti favorizovanému Eibaru a v páteční předehrávce si připsalo cenné tři body. Ty mu zajistily trefy z druhé půle, kdy se prosadili Lucas a Ivan Cavaleiro.

Do první šance se dostalo Deportivo La Coruňa, které obdrželo míč poté, co Eibar nezvládl přímý volný kop. Z následného kontru ale nic nebylo, protože brankář Irureta včas vyběhl a míč zneškodnil. Centr se přes jednu lehkou hlavičku dostal k Borgesovi, který ale nenapodobil svůj skvělý debut a tentokrát jeho hlavička mířila vedle. O minutu později se k míči málem dostával Cuenca, ale jeho zakončení odklidila z cesty obrana soupeře.

O chvíli později se už za obranu dostával Piovaccari, jenže radost mu překazil vracející se Lopo, který pohotovým obranným skluzem zabránil svému sokovi ve skórování. Další Rierův pokus zablokoval svým tělem dobře postavený Ekiza. Po půlhodině hry se k míči dostal Juanfran, zpracoval si jej a rozhodl se vypálit, ale mířil těsně nad břevno. Jen o minutu později se k míči dostal opět Juanfran a znovu to mohlo být 1:0, ale Irureta jeho ránu pod břevno vytáhl mimo.

Deportivu se podařil vstup do druhého poločasu. Slavný celek zvýšil aktivitu a ke střele se málem dostali Borges a Riera, ale ani jeden z nich nedokázal usměrnit míč do brány. Podařilo se to až Lucasovi. Ten stál v pravý čas na tom správném místě, protože centrovaný míč ze strany brankář Irureta hrubě podcenil a pustil jej. Hned před ním stál Lucas Pérez, který balon pohotově dopravil do brány - 1:0 pro Deportivo.

Po hodině hry z levé strany přilétl do šestnáctky Eibaru vysoký centr, na který si naskakoval Riera. V zakončení ale nebyl přesný a selhal. Patnáct minut před koncem zápasu se k míči dostal Costa, ale jeho pokus za vápnem byl zablokován. O chvíli později Deportivo slavilo podruhé. A opět hosté trpěli díky vlastní chybě, protože malá domů na brankáře Iruretu byla vyloženě špatná a slabá. Toho využil Ivan Cavaleiro, který míč doběhl a silou překonal brankáře soupeřova týmu. Pak s míčem v klidu doběhl až do brány - 2:0.

Pět minut před koncem zápasu to z dálky zkusil Oriol Riera, jenže jeho pokus postrádal přesnost i razanci a soupeře neohrozil. O další akci se pokusil Piovaccari, ale jeho pokus ztroskotal na pozorném zásahu brankáře Fabricia. Ten musel být na pozoru také poté, co z dálky střílel Fernández, ale Fabricio svou úlohu zvládl dokonale a s jeho střelou si poradil. Tím uzavřel skóre zápasu. Deportivo je v tuto chvíli na jedenácté příčce, Eibar zatím stále osmý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22180470:2254
2.FC Barcelona22172362:1353
3.Atlético Madrid22162447:2050
4.Valencia CF22135440:2044
5.Sevilla FC22133636:2642
6.Villarreal CF22125537:2041
7.Málaga CF22105725:2535
8.SD Eibar2276925:3127
9.Espanyol Barcelona22751028:3426
10.Celta Vigo2267921:2425
11.Deportivo La Coruña22661020:3424
12.Real Sociedad2258922:2923
13.Athletic Bilbao22651120:3123
14.Getafe CF22651118:3023
15.Rayo Vallecano22721322:4023
16.UD Almería22641220:3422
17.Elche CF22551220:4220
18.Levante UD22471117:3819
19.Córdoba CF22391017:3318
20.Granada CF22391014:3518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1079)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborně Depor

Reagovat
Murtago

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 je muj oblíbenec od mala, ale to co předvádí už delší dobu, to je prostě k pláči, když si vezmu že takovej hráč získal zlatej míč tak nwm jestli je to k smíchu nebo k pláči, protože goly jsou prostě všechno. Griezmann znovu nejlepší hráč, užasnej hráčik, takovy hráči by měli bojovat o zlatej míč, né Ronaldo s Messim kteří sice dají milion golů za rok ale hrajou tužku. Hráči jako Griezmann, Robben, Eriksen atd. by si ho zasloužili

Reagovat
Petrinho17

Messi hrá tužku?

Reagovat
Manik...

No minulou sezónu hlavně na jaře rozhodně.

Reagovat
LAM

No vidíš a to dal za Barcu 27 golů a stal se nejlepší hráčem MS.

Reagovat
Manik...

Tak to bych tu moc nepoužíval, to byl vysloveně výsměch a dostal to nezaslouženě tak, že nešlo víc.

Reagovat
roman1978

asi tak jako uplakánek zlatý míč?

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný srovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Psaly se důvody zlatého míče "uplakánka" a jsou o 100% oprávněnější, než žádné důvody Messiho k získání titulu nej hráče MS. Má to jen z reklamy. I to je důvod, proč Barca musí v LM dojít daleko. Proč jí každý rok ve skupině a ve vyřazovacích bojích nadržují.

Reagovat
kubys

Reagovat
roman1978

kde se psaly? důkaz? a u Lea je to jasné, téměř sám dotáhl ten zraněními zdecimovaný tým až do finále ms. a ve finále prohráli jen proto, že Higuain je kopyto.

uplakánek to dostal jen proto, že někteří jen čtou noviny a vidí počty gólů a už ne hru. v té nikdy neměl a nikdy mít na lea nebude.

jo a tím nadržováním myslíš třeba vyřazení Internazionalem v SF?

takže ta tvá reakce je jen snůška hovadin a dětských nesmyslů

Reagovat
valloire

Naše nové zaklínadlo. Nejdřív to byly góly, pak asistence a když má CR obojího víc, tak hra. Jděte už fakt do prdele. Co bude další?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrál nebo nevyhrál MS, případně kam až se dostali

Reagovat
bartlu

Tak Messi tužku nehraje, pokud ho porovnáš s Ronaldem, tak Messi nejen, že dává góly, on tu hru tvoří, zakládá útoky, chodí si pro míče. K tomu tvému komentáři o Griezmannovi, Robbenovi atd., ono to není jednoduché, ono ikdyž takový Messi nemá formu, tak je furt daleko za těma, co jsi teď vyjmenoval, jinak souhlas, nějaká ta změna od toho Ronaldo/Messi stereotypu by mohla být

Reagovat
bartlu

*před těma

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš, Messi hraje celou sezónu výborně, poslední tak 2 měsíce přímo fantasticky

Reagovat
dextroza_m

co na to reaguješ... si to přečetl na wikipedii a rozumuje

Reagovat
smazaný uživatel

?? Nemusí se všem líbit můj názor, jen jsem chtěl poukázat na fakt že goly jsou prostě rozhodující, ikdyž hráči jako Griezmann hrajou líp

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Griezmann rozhodně nehraje líp než Messi chápeš

Reagovat
valloire

Ale hraje. Napadá, presuje, to má navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dava goly a jnak tužka, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Celkem souhlasim, až na toho Messiho, ten hraje celkem dobře pořád, ale Griezmann parádní a nejen dneska, ale v každym zápase, hráči jako on by si za svuj přínos pro hru zasloužili bojovat o Zlatej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas týmu, který všechno válcuje, skvěle zvládnutý nejlepším trenérem světa, korunovaný nulou útoku s nejlepším hráčem světa!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nespravedlivé pro Real. Každá branka Atlética totálně náhodný gól pramenící z absence Pepeho, Ramose a Marcela. Ta zákeřná betonářská prasata si dnešním zápasem vybrali štěstí na deset let.

Co se týče Ronalda, tak mu pauza prospěla. Měl klid, mohl se věnovat jen sám sobě, na skype si vše s Irinou vyříkal a vrátil se hladový. Bale jako tradičně úžasný výkon a pokud zítra nedá Neymar tři branky, další vzájemný mini souboj prohraje a ta ztráta by už byla nejspíše nedosažitelná.

Dnes se ukázalo, že to Real v Copě opravdu vypustil. Atlético ať si slaví, ale nejúspěšnější tým v historii je Real a nikdo jiný.

Hala Abu Dhabi.

Reagovat
Kokesh

Mistr Bola, ted uz chybi jen konec sveta. Marnost nad marnost, vsechno je marnost.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípek

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle ztrácet život...

Reagovat
Jerichoo

kedy si tu naposledy napísal niečo o futbale? spomenieš si?

Reagovat
smazaný uživatel

Zelená je tráva, fotbal to je hra.

Reagovat
Jerichoo

tak nerobíš nič iné len si tu honíš ego na užívateloch

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Ego ne...

Reagovat
cristiano.K.

propadnutí jednotlivců=nespravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nějak jsem si myslel,že fandíš Realu

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

K těm posledním třem slovům:

http://www.theguardian.com/football/2015/feb/05/barcelona-could-change-camp-nou-name-qatar-airways?CMP=share_btn_tw

Zbytek je prvoplánová snůška krávovin nehodná dalšího komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
CHONG

B

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi šikula.

Reagovat
CHONG

Nevtírej se.

Reagovat
smazaný uživatel

tbh ty ses vetrel k jeho komentu

Reagovat
CHONG

Reagovat
Elliasson

Vamos Baku.

PS: Odkdy Emirates létají do Abu Dhabí?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to pise zrovna fanda Barcy kde ked vam neodpiskaju teatralny pad atd, tak uz sastazujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robík

Ty jsi mamlas.Real byl marný.Už ze Sevillou hrál špatně a nezasloužil si vyhrát.Prostě na100% nedokáže hrát žadný team a slabší chvilky příjdou.Jediné co je pravda,že Atletiko hrají jak prasata,což dnes neměli zapotřebí,protože byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty něco říkej, Abu Dhabí... Sama Barca podlézá Muslimům...

''...ale nejúspěšnější tým v historii je Real a nikdo jiný. ''

A není? Real vyhrál anketu o nejlepší tým 20 století...

1. Real Madrid 42,4% hlasů

2. Manchester United 9,7%

3. Bayern 9,2%

4. Barcelona 5,6 %

Ocenění udělovala FIFA (v době kdy nehlasovala veřejnost jako je to teď u zlatého míče...)

http://fotbalnaplno.isport.blesk.cz/content/fotbal-vyber-tohle-je-7-oficialne-nejlepsich-klubu-20-stoleti-mezi-evropskymi-giganty-je-male-prekvapeni-11122013-7

Reagovat
smazaný uživatel

jakým zas muslimům ty bambulo? podlízá penězům, ať jsou černé, bílé nebo žluté, ale to dělá každý

Reagovat
smazaný uživatel

20. století je už ... no ... ehm. 15 let pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše V HISTORII.. Takže jakých 15 let pryč...

Reagovat
Robík

Koho to zajímá?Když už vytahuješ takové kraviny.Budeš mít nejbohatší taem na světě,tak si nakoupíš nej.hráče na světě a reklamou získáš popularitu.Plus je když jsi jeden z prvních,který navíc přecenováním hráčů k...í fotbal,protože tím oslabuje konkurenci(bohužel,těch teamu je víc)

.Co si,ale budome vykládat mít nej,neznamená být nej.(era Beckhem)Přehvězdováno a hra,jak už někdo tady napsal o zápase Atlletico-Real 4:0 Atl.(team)proti 11jednotlivcům.Tak se vrat zoět do jeskyně.

Reagovat
smazaný uživatel

A co děla třeba Bayern? To je jako bychom my vykupovali nejlepší hráče od Barcy...

Říkalo se jim Los Galacticos, ale nehráli nejlépe, to musím uznat, povíme si až Real obhájí LM...

Reagovat
bayern987

Pochybuju že by k vám hráči Barcelony chtěli. . A to "vykupovali" nemyslíš vážně ne? Koupili jsme jednoho hráče, to je vše. Ale vysvětlovat nějakému malému kidovi co tu je sotva měsíc... samozřejmě pokud nejsi něčí multi.

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo, já jsem Masopust ,ne! Nemusíš mi hned říkat že jsem kid, když nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomínej na Figa...

Reagovat
bayern987

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
One-Real

11 jednotlivců nemá šanci uspět proti týmu.

I když je pro nás Iker legenda a modla, tak na hřišti působí uslápnutě a není to lídr. Ať už je to absence herního lídra Luky, nebo těch "šatnových" (Pepe, Sergio, Marcelo), tak dost možná nás právě tohle položilo. Varane se bez pevné ruky ještě neobejde a krajní beci bez fungujících stoperů budou vždycky jen pro smích. Jak by zdánlivě Kroos - Kheds - Isco mohlo fungovat, tak na hřišti to zkrátka nefunguje. A Ronaldův hrozný výkon dokumentuje nejvíc fakt, že i ten Bale vypadal vedle něj jak poloviční fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to má být součást splátek za finále Ligy mistrů - ok, jestli to pomůže Carlovi otevřít oči a pochopit, že takovým stylem prostě proti Atléticu hrát nemůžeme - ok, ale jestli pro příští El Derbi madrileño nehodlá nic změnit, ať radši zůstanou na hotelu nebo doma a prohrajou kontumačně, protože to pořád bude lepší než to, co předvedou na hřišti.

Zas na druhou stranu, za posledních 19 ligových zápasů máme bilanci 17 výher a 2 prohry a po tomto kole minimálně o bod povedeme ligu, to není nic strašného. Proti La Coruñi už bude hrát Marcelo, v dalších zápasech se snad vrátí Pepe s Modrićem, skonsolidujeme se a vrátíme se na vítěznou vlnu.

Už jsme prohráli 0:4 i v třetiligovém Alcorcónu, taková porážka jednou za určitý čas potká každý tým, nám navíc dneska chyběly 3/4 obrany a 2/3 zálohy, což zamává s každým.

Hodit to za hlavu a musíme jet dál, pokud vezmeme celou sezónu, zatím jsme oprávněným lídrem La Ligy a je v našich silách, aby se na tom až do konce nic nezměnilo.

HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Cemu se smejes dedku? Hleda pozitiva, ne jen negativa jako vetsina. A to prave ted potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dědku? Tos přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Carlo choval v šatně tak, jak tady předvádí cca polovina fanoušků, tak to mužstvo psychicky úplně zdecimuje a neporazíme skoro nikoho. Navíc krleše nejde brát vážně, když prohraje jeho Chelsea, chová se směšně na úrovni dvanáctiletého kluka.

Reagovat
Kenneth

Je lepší přijít do šatny a říct klučíkům že jsme pořád první a vyjmenovat všechny výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je přesně opačný extrém k tomu, co předvádíš například ty - tzn. přijít do šatny a začít po nich řvát: "Casillas, seber se a vypadni, ty hovado! Arbeloa, to si děláš prdel, ne? Khedira, ty si dřevo, tebe v létě prodám!, Ronaldo?! Co to bylo?! V létě do Manchesteru! Ty opice s jedenáctkou, kolik, že jsi stála?! To myslíš vážně?! Chicharito, já jsem tě tam poslal dát gól!"

Tak takhle se chovat opravdu nemůže. Musí jim racionálně vytknout chyby, poukázat na pozitiva a snažit se je pozitivně naladit a namotivovat na příští zápas, aby proti Deporu předvedli to, na co mají a vyhráli. Prostě zvýšit hlas v pozitivním i negativním duchu a jít dál.

To, co tady předvádíš ty, je naprosto směšná hysterie, které kdyby podlehli profesionální hráči nebo trenéři (oni tomu v 99% případů nepodlehnou), úplně se ten tým rozloží.

Reagovat
Kenneth

Třeba pofoukat Ronaldovi bebíčko a Garethkovi upravit čelenku, aby se náhodou neurazily. A v příští zápase doufat, že posedmé už se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fakt neuvěřitelně trapný, čímž nechci zpochybňovat to, že třeba Bale by na lavičce zůstat měl.

Reagovat
Kokesh

Evidentne vubec nevis, o cem mluvis.

Reagovat
el Principito

to jsou holky?

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká marnost,skepse,rozhněvanost .......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

jak se může Real Madrid vymlouvat na absence?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to nevymlouvám, já to jen konstatuju jako jeden z objektivních faktorů, který přispěl k naší vysoké porážce. Pokud ti chybí 5 hráčů základní sestavy, přičemž 3 z nich jsou obrovskými lídry, zamává to s každým.

Reagovat
dextroza_m

ale je fakt, že jak vy, tak my máme tu střídačku slabou

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o střídačku, naše střídačka proti Atléticu hrála a na lavičce byli náhradníci náhradníků, když to tak vezmeš.

Reagovat
dextroza_m

no dit o tom píšu, prostě máte(máme) základní 11 a pak zbytek je čajový

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nějakých 15-16 hráčů světové třídy, jenomže dneska 5 z nich nehrálo a muselo se to lepit hráči typu Nacho (při vší úctě k němu, protože nic nezkazil a hrál nejlépe jak umí, on za naši prohru rozhodně nemůže), to je pak na tom výkonu vidět. I když dneska to nebylo zdaleka jen o těch absencích.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane - dle místních top stoper, v základní sestavě Francie na MS, Coentrao - 30 mil e, Illara - 40 mil e, Isco - hvězda sezóny, 30 mil e. Jediná objektivní slabina by mohla být Nacho. Ostatní jsou srabské výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Varane je nejtalentovanější stoper vůbec, ale potřebuje vedle sebe někoho zkušenějšího, kdo ho usměrní, ne Nacha. Mezi dvojicí Ramos - Pepe a Nacho - Varane je prostě GIGANTICKÝ rozdíl. A to nemluvím o přínosu dvojice Ramos - Pepe v kabině. Illara je náhradník, který dělá chyby, no a Isco to sám nezachrání.

Nemůžeš to brát takhle individualisticky, že si na každého nalepíš cenovku a něco z toho vydedukuješ, ten tým je organismus, který nějak funguje a pokud vypadne 5 důležitých součástí a 3 obrovští lídři a odobnosti, je nemožné, aby se to na něm nějak neprojevilo. To je jako kdyby člověk dostal čistý průstřel do srdce a ty ses ptal: "Proč umírá, vždyť mozek má geniální".

V kombinaci s tím, jakým stylem Carlo pořád dokola hraje, i když to vůbec nefunguje a několika dalšími faktory, to prostě dopadlo tak, jak to dopadlo.

Já bych z toho nedělal žádnou tragédii, v San Sebastianu jsme taky dostali 4 góly a hráli stejně, ne-li hůře a potom v dalším venkovní zápase dali 8 gólů Deporu a najeli na nejdelěí sérii výher v historii klubu.

Prostě hlavu vzhůru a jít dál. To není žádné srabství, to je prostě racionalita.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo nutí Carla, aby hrál pořád se stejnou sestavou? Jsme za půlkou sezóny a hráči za desítky miliónů, kteří by jinde byli základem týmu, by už meli být se základní sestavou dokonale sehraní. Kdyby jinému týmu vypadlo pět hráčů, je to opravdu problém, u giganta typu RM je to jednoznačně chyba trenéra. Nota bene údajně nejlepšího za rok 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ho k tomu donutily okolnosti, nikdo jiný tam ani nebyl. Všichni zranění nebo hráli. Říkat, že Real bez Marcela, Ramose, Pepeho, Modriće a Jamese má hrát stejně a je to chyba trenéra, to je čiré bláznovství.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt jednou souvisi s druhym. Tim, ze Carlo toci minimalne jsou hraci zakladu extremne duleziti. O to horsi ale je, kdyz v plne palbe prohrajeme...to Barca vystrida jednou Xaviho, Iniestu, Piqueho, LE dokonce posadil po pauze i Messiho s Neymarem, coz se mu zrovna vymstilo. Ale posetri sily, to kazdopadne.

Zitra muzou mit jen o bod mene nez my a zatimco oni vypadaji opet sveze a v laufu, my povadle a odevzdane a bez opor. Mozna staci jen impuls brzkych navratu Modrice a Pepeho, uvidime...

Reagovat
valloire

prej údajně

Reagovat
Kokesh

Pekne napsano, Fildo.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta absence byla opravdu velká,to je potřeba si uvědomit a bylo to vidět i na hře,ještě nikdy colchoneros takhle nedominovali. V této sestave bychom i my Real rozdrtili,tohle bylo opravdu sebraniko.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dextroza_m

krásná sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Smočil si aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemá cenu rozebírat, tohle je na úrovni se semifinále LM v Dortmundu a výprasky od Barcelony.. strašný sračka. Simeone je fakt Carlova nemesis, neumí na něj a neumí a asi se to jen tak nezmění. Snad na Atlético nenarazíme v LM. Ale jede se dál, sezóna je ještě dlouhá. Liga je rozehraná furt víc než dobře a Athletic zejtra může aspoň trochu ty následky tý prohry zmírnit, tak snad se mu to povede.

Reagovat
frankiefcb

Tak za 4:0 mohou být kluci z Madridu ještě rádi a to nechci rýpat. Upřímně nechápu, co se to stalo, takhle mizerně na Alteticu nehrál tuto sezónu nikdo. Na druhou stranu dnešní výkon Atletica byl příkladný a excelentní. Nebáli se, skvěle připraveni a konečně namotivováni tka, že se hra Atletů nezměnila v holomajznu a řezničinu, ale naopak to byla příkladná bojovnost a soustředění na svou hru. Prostě to byla nádhera dneska pozorovat. A nakonec Cholo to je trenérský genius.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, moc nechybělo

Reagovat
Aldeano

Tak dnes opravdu bída. Isco a Benzema snad alespoň něco hráli, jinak to bylo opravdu strašně špatné. Cristiano snad dostal od disciplinárky trest 2+1 zápas a to s tím, že 2 zápasy nesmí nastoupit a 1 zápas může nastoupit na hřiště, ale nemůže nic hrát. Dlouho neodehrál takhle špatný zápas.

Kroos by si měl asi odpočinout, protože doufám, že za dnešní výkon může únava a ne laxnost. Luka v té záloze strašně chybí. Bez jednoho z dvojice Pepe-Ramos se ukazuj, že to také nejde.Ale dnešní zápas nebyl ani tak o absencích, jako spíše, již tradičně proti Atletům, v taktice.

A doufám, že pokud se Bale nějak zázračně nerozehraje a bude o něj zájem, tak se Pérez nezachová jako Petr z AZ-kvízu a opičku na gumě klidně prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

klasická tlačenka rozhodčích, věčné okopávání hvězd realu jako by nebylo

Reagovat
dextroza_m

přesně tak, Atleti nehráli nic a jen je tlačil rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

hráli pragmaticky (rozuměj jako zmrdi), neříkám, že nehráli nic

Reagovat
bartlu

Taky si myslím, že hvězdy realu nějak okopávaly hráče Atletica, ale těm je to v tuhle chvíli asi jedno

Reagovat
loki5

Brali ji míč to je proti španělským pravidlům

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Atlético de Madrid

No nejlepší na tom zápase není ten výsledek, ale ten způsob hry. Měli jsme spoustu krásných kombinací, dvoje parádní nůžky, patičky, průnikové přihrávky, zpracování, božího Griezmanna a obrovské nasazení. Po té ostudě proti Barceloně jsme fotbalovýmu světu ukázali, že Atlético není jen banda nezodpovědných řezníků, ale také dokáže produkovat krásný fotbal. Absence v sestavě Realu samozřejmě byly patrné, ale to nic nemění na tom, že si hráči Atlética odvedli svůj díl na maximum ♥♥♥♥

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Switchback

Co říkáš zatím na Mandzukice?

Reagovat
Atlético de Madrid

Hraje na maximum, hodně bojovnej, v mezihře má občas až nečekaně geniální momenty (třeba ta patička dneska). I v koncovce je hodně produktivní, tímhle tempem může na konci sezony mít přes 30 gólů, což bych v létě ani nečekal. Jen mě hrozně sere, že je pomalej, čímž prostě zbrzdí velkou část akcí. Ale v tom se výborně doplňují s Griezmannem, takže to funguje.

Reagovat
frankiefcb

jj přesně ta pomalost, ta se hodně projeví v zápasech, kdy Atletico je te tým, co se spše brání. Jinak super.

Reagovat
X-bano-X

Ak by si si mal vybrať. Necháš si Costu alebo je to takto lepšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas mě teda praštilo do očí, když se Atleti chystali k protiútoku, diváci začali řádit, hnali je dopředu, protože viděli, že tam je možnost brejku, mně se zrychlil tep, byl jsem pln očekávání, Griezmann posouvá dopředu na Mandžukiče a.....ten to zpomalí, otočí se, vrátí zpět a je z toho zase pomalé dobývání. Ten rychlý přechod není jeho silnou stránkou, ale dnes opět prokázal, v čem jsou jeho kvality. Ze jeho strany mě dnes nic nepřekvapilo.

Reagovat
Bayernista18

Přesně, s Grizim si seděj.

Reagovat
frankiefcb

Do vzduchu skvělé kladivo, ale do protiútoků se moc nehodí, je pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

musím dneska to byla od vás fantazie

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
M.Vaza

Děs

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann dneska opět perfektní a taky se mi moc líbil Saúl 4:0 dnes zaslouženě

Reagovat
alcantara

Atletico musim obdivovat, to je jednoducho skvely pristup k futbalu a zapasu. Uplne vidim, ako spiny z City alebo niecoho podobneho v lete beru Simeoneho a davaju 60 mega za Griezmanna, ale tak co uz, treba si uzit tu chvilu, kym su este tu. Diego ich musi dopovat, to je jasne Necakal som utlm Madridu v takej miere, ako ho prezivaju, prakticky od MS klubov su herne mimo na cele s Cristianom. Oni sa z toho dostanu, snad to zajtra neposereme, nech mame o co v lige bojovat. Ajked to bude strasne tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnn

nikto to necakal ze REAL da len 1 ranu na branu za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Mame kvalitnejsich, lepsich hracov ale co z toho ked nam chybaju 4 hraci zakladu, pilier obrany a zalohy, oni daju zase nahodny prvy gol ale hlavne hraju s nasadenim. My musime hrat tak ako v LM. Treba dat do toho nasadenie, bojovny, teamovy vykon. Ked niekedy hrame ako na dovolenke tak sa tituly neziskavaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

navíc tyx 4 náhodné goly...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty? Leo běž si vymýšlet nové rekordy, a ocenění, třeba ''Nejlépe kopnutý mýč ho soupeřových fanoušků.'' nebo ''Největší daňový dluh co kdy hráč Barcy měl....''

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle byl 4000. zápas Realu a ani ty předchozí 3 kulatý mače nedokázal vyhrát.

Reagovat
Feind

vysledek jak z fmka

Reagovat
Jerichoo

Peréz by mal čo najskôr kúpiť Irinu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Atlety poslední dobou vůbec nemáme a to je fakt. Simeone je psychokouzelník. Ale vážně, vy přeplacený píči přestaňte kecat a začněte hrát!! Tohle je ostuda ostud absence neabsence

Reagovat
smazaný uživatel

S tym spinavym futbalom? Ked ich porazi Barca preco nie my? Je snad Enrique lepsi coach?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíme na ně a poslední dobou je to s nima vždycky abnormálně těžkej zápas. Enrique je šášula ale v tom posledním zápase rozhodnul hlavně faktor Messi.

Reagovat
cristiano.K.

Simeone > Carlo. Takticky si ho maže na chleba každý vzájemný duel

Reagovat
smazaný uživatel

Videli sme 2 duel v Cope kde sme im nedovolili v 2 polcase ani strelu ale tam ich treba vyhecovat. Teraz by nas porazila aj Granada s tymto pristupom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Real Madrid has lost 3 consecutive matches, without scoring a single goal, for the FIRST TIME in their history.

hodně hustý

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Carlo

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šašek v Chelsea mu nesahá ani po kotníky.

Reagovat
Kenneth

Dolare, ty si jak ublížená ženská.

Reagovat
Atlético de Madrid

Carlo hrál s Chelsea nejlepší fotbal v její historii, no...

Reagovat
raduinho

To byl Hiddink.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

wow..

Reagovat
misinho7

? sak cez vikend sme vyhrali

Reagovat
alcantara

Ono to bude myslene v derby...

Reagovat
Atlético de Madrid

možná je to myšlený tak, že je to poprvé, kdy v posledních třech prohrách nevstřelil ani gól...ale nevim, vůbec nevim jaký zápasy Real v poslední době hrál, i když jsem na nějaký koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to znamená, že v posledních třech venkovních zápasech s Atléticem jsme 3x prohráli a ani jednou nedali gól (0:4 La Liga, 0:2 Copa a 0:1 Supercopa).

Reagovat
alcantara

Na Mestalle gol dali...

Reagovat
Aldeano

Hlavně, že je to "hodně hustý"

Reagovat
Feind

asi pocitaji kola za sebou a ne dohravku

Reagovat
CHONG

V posledním kole jsme ale porazili Socky.

Reagovat
garruklol

Vzdyt v tydnu porazil Sevillu..

Reagovat
JacoBee

Je to myšleno tak že poslední tři prohry=nedali ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, na mestalle dostali 2:1

Reagovat
madridcan

Proste to nevychadza nijak

Reagovat
valloire

Kde si to sebral? Je to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone>Carlo>Guardiola>LE>Simeone

Reagovat
Manik...

Škoda, zápas jsem neviděl, ale už před zápasem jsem avizoval, že když chybí 3/4 obrany a 2/3 zálohy tak se hraje proti takovýmu mužstvu těžce. Nicméně pořád je to jen 1 zápas, kterým sezóna nekončí.

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad že jsi to neviděl, přišel jsem v 10 minutě za stavu 0-0 a za chvíli to bylo 2-0, asi jsem mněl odejít, snad bychom to dotáhli

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste hráli vlastně v rozestavení 1-1-3

Reagovat
smazaný uživatel

no... spíš 0-1-2 (Iker-Kroos-Ronaldo-Benzema)

Reagovat
CHONG

Tak Cristiano tam dneska nebyl a Iker tu blamáž odstartoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak moc to nekazil, asi jako Isco nebo Benzema...

Reagovat
Manik...

To zase ne, ale hráli hodně náhradníci. To není výmluva, ale fakt.

Atléticu lze jen pogratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jsou ty 2/3 zálohy? Modrič a ? Měl jsem za to, že Kroos s Iscem v poslední době odehráli v základu téměř vše.

Reagovat
Manik...

James. Poslední dobou je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám James dá za 2/3 zálohy, ok...

Reagovat
Manik...

1/3 ne snad? Zbytek je v současné době Isco a Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

"Chybí 2/3 zálohy", Kroos a Isco hráli, tak jsem se ptal kdo jsou ty 2/3.

Reagovat
Manik...

Ajo moje chyba... Měla být jen 1/3

Reagovat
smazaný uživatel

Titanic se potápí, bárka jde ke dnu

Reagovat
Kenneth

V onlinu ve FIFĚ právě každý za Atlético.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
CHONG

Bez jakýchkoliv vytáček je to prostě ostuda, sice nám chyběla půlka týmu, ale na to nemá smysl se vymlouvat, byli jsme tragičtí, bez nadšení, bez zápalu, bez myšlenky, prostě beze všeho, co je třeba k úspěchu. Teď je potřeba rychle zapomenout, zvednou hlavu, vypnout prsa, začít makat a dál bojovat a kdyby nám Baskové chtěli zítra pomoct, tak bych se nezlobil.

A my fanoušci musíme přestat nadávat a pičovat a místo toho podporovat náš milovaný klub a naše bratry na hřišti ze všech sil.

HALA MADRID!

Reagovat
loki5

Alespoň bude liga zajímavá až do konce.

Reagovat
CHONG

No, mé nervy by teda ocenili aspoň jednu sezóně v Bayern style.

Reagovat
loki5

To věřím Museli by jste skoupit konkurenci jako Bayern.

Reagovat
CHONG

Tak u nás to není tak snadné jak ve sranda lize.

Reagovat
loki5

Mě třeba tohle štve. Bayern tímhle úplně odrovnal BVB. Dva nejlepší útočníky jim sebral a to jednoho ještě zadara. A kde je dneska BVB bojuje o záchranu.

Reagovat
CHONG

Mně jsou Němci u prdele, ať si tam šaškují, jak chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. hrubka Ikera (ale Čechíno)

2 .nesehrané obrana (chyběl lídr)

3. Carvajal a Varane totálně neuhlídal

4. Carvajal to neuhlídal

17:3 na střely, je tak tragické že bychom neporazili ani Dortmund který se snaží dostat do 2 ligy... Doufám že se brzy vrátí Pepe a Modrič (prý ale až na Shalke...). Škoda zranění Ramose a Jamese (a nespravedlivě vykartovaného Marcela) chyběli tam... I když jsme nehráli zrovna čistě tak oni taky ne, co se týče sudího tak už to bylo lepší než proti Seville, snad se konečně probudí, třeba jindy famozní Isco si to teď až tak nedával. Více se jim dařilo přihrávat (u nas to zvládal snad jen Kroos). Snad prohraje Barca...

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten tragéd, zas to tahal 4x z brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho vrub šel jen 1 gol ty tragéde, neviděls tak, tak nekomentuj...

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsi, nekomentuj...

(Neuerovi taky nikdo neříkal že je tragéd když dostal 4 goly...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Paráda Něco takovýho bych nečekal ani ve snu.Tak snad to zejtra povtdíme výhrou,aby to mělo vůbec cenu.Na Realu se začíná projevovat ta šílená přetíženost hráčů.Hlavně Kroos hraje každej zápas.

CR je totálně mimo.On nebyl nikdy herně nějak skvělej ale teď je galakticky špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

I když je Kroos nejvytěžovanější hráč tak furt je nejlepší, a je králem přihrávek (Proti Seville uspěšnost 96,5 %, to je víc než mají obránci... a taky jich má nejvíc...)

Reagovat
LAM

Ale hraje všechny zápasy a na to na 95% dojede.Takhle se totálně zataví.Další problém je že CR hraje nejhůř za posledních 10 let.Hlavně že když mu to někdo dá před prázdnou,nebo mu rozhodčí foukne penaltu,tak je za krála.

Reagovat
smazaný uživatel

CR nemá formu - Real prohraje, Messi nemá formu - Barca prohraje

(myšleno trochu s nadsázkou...)

Reagovat
bayern987

Tak podle toho co v posledních měsících předvádí Neymar, by to nemuselo platit.

Reagovat
smazaný uživatel

''...(myšleno trochu s nadsázkou...)'' Škoda že Roncek nemá formu jako na začátku sezony...

Reagovat
CHONG

Hlavně se projevila absence obrany, to o Cristianovi přejdu s lehkým úsměvem, to je slabé dokonce i na tebe.

Reagovat
misinho7

Kedy sa ma vratit Pepe? lebo s Nachom v obrane sa bojim dalsich zapasov..

Reagovat
CHONG

Na Schalke by měl být zpátky a jinak mě dneska dost zklamal nejen Nacho ale i Monsignore.

Reagovat
smazaný uživatel

njn je to těžký když vám chybí 5 hráčů ze základu, každopádně to nás neomlouvá dneska to byla ostuda

Reagovat
Elliasson

O Lo lo lo lo lo lo lo lo lo,

lo lo lo lo lo lo lo lo lo.

TE QUIERO ATELTI

O LO LO LO LO LO LO LO

TE QUIERO ATLETI

O LO LO LO LO!

Atléééti! Atlééééti! Atléééééti! Atlééééééti! Atlééééééti!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od Atlética výborný zápas. Dominance od prvních minut. Nic neponecháno náhodě. Každý souboj natvrdo. Negativum bych viděl v Ardově arogantním chování, které dříve nebyly tak okaté.

Moya - 7 - Hráči Realu ho moc neprověřili, přesto tam vytáhl 2-3 dobré boxovačky po centrovaných míčích.

Juanfran - 9 - dnes to bude lehké hodnocení. Juanfran vyčníval dopředu i dozadu.

Miranda - 7 - velmi dobrý, ale ne výborný, na to by musel být jistější na míči.

Godin - 7 - Jako Moya, neměl moc práce. Víc práce měl parťák Miranda. Standartní výkon.

Siqueira - 8 - Při slabé invenci Realu směrem dopředu vynikli krajní beci nad stopery. Siqueira někdy ztratil, ale jinak svoji stranu ovládl směrem dopředu i dozadu.

Tiago - 8 - spolehlivý zkušený dominantní výkon. Někdy má divný okamžik, kdy se zapacká nebo špatně zpracuje. Jinak je to náš Pirlo, který dokáže řídit tempo hry.

Gabi - 7 - ne tak viditelný jako Tiago, ale řekl bych, že v poslední době je to jeho standart. Jeho černá práce je velmi důležitá.

Koke - nehodnocen

Saul - 8 - výborný výkon. Může působit neohrabaně, může kazit, vše prominu, když do toho dá všechno, tak jako dnes. Dříve šedá uťáplá myška, teď dravec, který chce mít každý míč. Minus - někdy ho zbytečně předržuje.

Arda - 9 - co dodat. Až na jeho arogantní výstupy je to on, kdo vnáší radost z kopané do srdcí fanoušků Atlética. Od Nového roku v každém zápase skvělý. Po Griezmannovi 2. nejlepší hráč. A řekl bych, že si svými geniálními okamžiky podmaňuje celou PD. A ne jen na oko jako dříve, ale teď už doopravdy. Lepší techniku než má Arda moc hráčů na světě nemá.

Griezmann - 10 - fenomenální. Je všude a u všeho. Neřízená střela. Jeho chuť do hry je pro ostatní inspirací. Pokazí přihrávku, pokazí kličku. Ale hned je na nohou, hned je zpět ve hře. Napadá, vyhrává hlavy (výborný timing i při jeho nižší postavě). Griezmann, synonymum pro agilitu.

Mandžukič - 10 - dokonalý výkon. Přesně se do těhle zápasů hodí. Víc nemá cenu psát, každý viděl, že Mandžukič dnes předvedl vše. Bojovnějšího hráče nebylo, ten byl snad ve skluzu pernamentně. Dnes oproti jiným zápasům (a nebylo jich málo) ale nabídl i kvalitu na míči a v kombinaci. To byla radost pohledět.

Raul Garcia - 6 - klasik. Vtrhl na hřišti a hned se účasnil hromady osobních fyzických soubojů. Dravec na lavičce, navíc dokáže přijmout svou roli. Hráč k nezaplacení. Pro mě symbol Atlética. Přesně takový jako je on je Atlético. Neúprosné.

Torres - 8 - pár chvil, jindy by nestačilo na hodnocení, dnes musím hodnotit. 3 pěkné okamžiky mu vynesly do bodování 1 asistenci.

Simeone - 10 - narozdíl od svého protějška na lavičce Realu si mohl dovolit postavit nejlepší momentálně možnou sestavu. Jeho síla je v tom, že dokáže hráče udržet hladové. A taky v tom, že neponechává nic náhodě. Vědělo se, že Realu budou sházet opory a proto největší tlak byl vyvinut na Nacha. Nacha mi bylo docela líto, byl neustále v souboji. Když Mandžukiče nepřepere Ramos nebo Pepe, co má pak dělat nezkušený zelenáč. Navíc mu vůbec nepomáhali. Ta levá madridská strana byla obměněná a Cholo je krutě zneužil. Snad 3 čtvrtiny útoků šly přes ně. A smůla pro ně, že záloha Realu jim snad ani jednou nepomohla. Výborné od Chola - Griezmann a Mandžukič se rozbíhají z půlky a kde? Skoro vždy na levou stranu Realu - přichází dlouhý míč od Tiaga - a jeden na jeden proti Coentraovi nebo Nachovi. No zkrátka je podrtil přes tu stranu. Ale těžce. Tak, že Coentrao vypadal jak ubožák a ne top fotbalista. Nechápu proč tu stranu Carlo nepodržel. To fakt nechápu. Vždyť musel vědět, že to Cholo nasměruje přes ni.

Reagovat
smazaný uživatel

počkám si na další hodnocení, až vás v LM potkáme (nebo potkáte Bayern) to už budou hrát i Modrič, James, Ramos, Pepe, Marcelo...

Reagovat
LAM

a minulý zápasy nehrál kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo 2:2, a nehrál tam Modrič (možná ještě někdo, už si to nepamatuju), ten je důležitý...

Reagovat
LAM

Na Atletiku to bylo 2:0.Navíc Atleti vyhráli i v lize na Realu a i dvojzápas o Superpohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš jít do minulosti? Tak tu vyjmenuj zápasy za posledních 10 let bude to tak 25-10-5

Jinak v tom zápase (2-2) si Torres vybral štěstí na 5 let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si počkej. Píšu jej pravidelně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

kámo, tos zabil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš vidět jen to, co chceš. To je pak těžké tě o něčem přemlouvat. Ideální výkon od hráče, který tam jde na pár minut. Nic nevypustil, za rozhodnutého stavu se hnal dopředu jak za nerozhodného. To že jednou uklouzl, toho se chytí jen pár chudáků tobě podobných.

Reagovat
smazaný uživatel

"toho se chytí jen pár chudáků tobě podobných." děláš z komára velblouda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, možná. Uznávám, že to bylo docela nevinné rýpnutí.

Reagovat
hntlyl

Andyyy

Reagovat
Phillipinho

Jo. Proto jenom tech 8 no....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by to bylo tak 12 že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, 8. Tam nešlo o ten jeden okamžik. Šlo o to, že to Torres nevypustil. Na pár minut přinesl hladovost a můžeš se divit, ale i kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si srandu, neber to vážně ale zas tak kvalitní nebyl, to je jako říct že Bale byl lepší něž Kroos...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl asistenci a zaměstnával obranu. Jinak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neví jak to udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Centr luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš vidět luxusní centry, tak se někdy dívej na Jamese, teda až za 2 měsíce, až se vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím zaměstnáváním obrany jsi mi připomněl ten GIF od 'hntlyl'

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebylo to jediné. Chápu, že mohlo být pro někoho atraktivní, že upadl. Ale měl tam i pěkný průnik a pěknou patičku plus luxusní asistence. Dokonalost na hráče, který tam jde za rozhodnutého stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalších 10 zápasů vyjde naprázdno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? To že přejde z5 k Atletum neznamena že bude zase hrát dobře ted ma jen štěstí :D

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kily

co se stalo Kokemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo se tam zranil, nevím jestli to byl on, asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Po pár minutách odstoupil. Nejspíše ho fiklo ve stehenním svalu. Podobně u kolena se držel i vystřídavší Saul. U obou snad nic vážnějšího.

Reagovat
alcantara

Asi hamstring, mesiac mimo.

Reagovat
Kily

díky

Reagovat
Bayernista18

Mandžu a Griezmann dneska oba oarádní a skvěle se doplňujou a když šel do hry Torres, bylo dobrý zkusit nechat hrát oba 2 hroty najednou, nakonec 1 asistoval druhýmu na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si myslet, že fakt, že Atlético hraje se svými nejvážnějšími konkurenty na jaře doma, by mohl být fundament zúčastnění se boje o samotný titul. Ale sám se krotím - kdo ví, jak to bude, když přijde LM. Ale nutno uznat, že na lavičce čekají hladoví vlci v podobě Raula Garcii, Saula, Gimeneze nebo Torrese. Vypadá to všechno růžově. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu konci: přesně jak píšeš to dělal Mourinho proti Barce, Xabi permanentně zaskakoval za Marcela a dobře mu to fungovalo, i ve zbytku zálohy. Taky jsem nepochopil Carlovu pasivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda pán hráč a ti ze je Griezmann synonymum pre agilitu je presne nieco co som si cely zapas v duchu hovoril. Tolka energia co z neho sala, to je radost pozerat. Inak chcem sa opytat na Kokeho, nieje trochu zataveny ? Pride mi ze uz neni tak dominantnou personou Atletica ako minulu sezonu ... je to len pocit zo zapasov s Barcou co som mal moznost nAtletov vidiet tak sa pytam na celkovy nazor. Diky za odoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že zatavený. On hraje těžkopádně celou sezónu. Ale na podzim bylo období, kdy nebylo důležitějšího hráče, svými asistencemi vyhrával zápasy. Teď není nějak fit. Koke je jeden ze symbolů Atlética, ale je fakt, že teď to může vypadat tak, že momentálně je pro hru nepostradatelný hlavně Arda.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to asi tím, že se derou do sestavy Mario Suarez a Saul. A Saul dnes ukázal, že momentálně dokáže Kokeho v pohodě nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten nejlepsi trener na svete dostal poradnou lekci

Reagovat
r3

Neskutocne. Zapas som sice bohuzial (alebo asi skor nastastie) nevidel, ale tolko hejtu a sr*ciek do vlastnych radov, co tu niektori vypustate..

Reagovat
Bayernista18

1 z nejlepších zápasů, který jsem kdy viděl, Atletico dokonalej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobry zapasik,inak co hovorite na Penalda? Robben ho strci do vačku

Reagovat
CHONG

Výpadek formy, to může postihnout každého, zvlášť když se k tomu přidají problémy osobního rázu, on zase povstane, nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Z tou formou co hraje v roce 2015 ho strčí do vačku každej druhej.To je vítěz GB.Jak mu to nedaj před prázdnou bránu či nefouknou penaltu,tak je mimo.

Reagovat
teenz

Líbí se mi, jak umíš přijít, napsat hovno jen podle výsledku livesportu, stejně tak pod Arsenalem.

Reagovat
LAM

JJ vůbec jsem se na zápas nedíval viď Arsenal jsem viděl první poločas a ze zápasu Atletika tak hodinu ty šmudlo CR hraje prostě tenhle rok jak děsnej šmatlák.Na Messiho nikdy herně neměl,ale to co předvádí teď?

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Vítěz GB za rok 2008, 2013 a 2014, nikoliv 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Snad budeš mít pravdu.

Reagovat
Kluivert9

Taky doufám, že 2015 si už nevybrečí.

Reagovat
CHONG

Jediný, kdo za poslední dva roky kvůli GB ustavičně brečel do médií byl Ribéry.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda i kdyz na Ronaldovi bylo vzdy videt jak hrozne moc ho chce, nikdy nepredvadel komedii jako Ribery.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

vypadok formy a uz zachvilu tu z neho spravia radoveho hraca.. formu nemal ani MEssi ani Robben ani vela xy dobrych hracov.. stava sa

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si veru nepametam ze by mal niekedy Robben vypadok formy,to je asi jediny hrac ,co aj ked bol dlho zraneny,tak po navrate bol aj tak najlepsi na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Robben s Messim v ničení obran opravdu Ronaldo strčí do váčku. A to nejen teď, když má Ronaldo lehký útlum. Ale Ronaldo je pořád nejlepší střelec. V tom zaostává Messi a Robben už se vůbec nechytá. A o góly jde především.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním souvětí - Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ničení obran myšleno tak, že si s dotyčným nikdo neví rady.

Reagovat
LAM

Ani né.Jde i o hru.kdyby šlo jen o to kdo dá nejvíc golů,tak by Ronaldinho ani Zidane nikdy nemohli vyhrát GB a bejt tak oslavovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasů mu nevyšlo, jinak je Ronaldo konstantně přesný střelec. Nejtypičtější ze všech. Robben motá, Messi tvoří, Ronaldo střílí. Dál se do toho nebudu pouštět. Všichni tři jsou to výborní hráči, kteří zvedají ze židlí.

Reagovat
LAM

Messi tvoří i střílí ne? Golově letos za CR zaostává jen v lize kde to je hlavně kvůli penaltám.Jinak má Messi v 27 víc golů než CR ve stejnym věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechci se do tohohle zamotávat. Stačí, že je to tu zprasené v každé diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má jednu z nejlepších koncovek na světě. Podle mě asi i úplně tu nejlepší. Podívej se, jak si v těch šancích počítá ... prostě u toho přemýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné. Jak někdo zrovna nevytleskává vašeho Messiho nad ostatní, tak se hned sesypete. Ale vždyť to je jasné, že má Messi všechno top. Zbytečné to opakovat, každý vidí statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

já se na nikoho nesesypávám. Jen píšu názor na to, co jsi psal ty. Nemusíš se hroutit, že s tebou lidi ve všem nesouhlasí. O to tady přece nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nechápu s čím nesouhlasíš. Ronaldo je opravdu v tuto chvíli pořád nejlepší střelec. Když to rozeberu, tak jsem to myslel tak, že to, že je Ronaldo nejtypičtější střelec, neznamená, že je nejlepší fotbalista. Ale, že je to jeho hlavní výhoda. Zakončení. U Messiho bych spíše viděl jako hlavní výhodu celkový vliv na hru, kdy jde většina akcí přes něho a důležité, že od poloviny hrací plochy. Nejspíše jsme se nepochopili, na některé z rovin, na kterou mohl můj původní příspěvek odkazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze si do diskusie pod minule kolo napisal ze Messi je podla teba naj hrac akeho si videl hrat. Teraz zrazu radoby objektivita aby sa nahodou nikto neurazil.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tady tvrdím něco jiného než jsem tvrdil onehdá? Musíš být trochu diplomat. Nemůžeš přijít pod zápas, kde dostal Real čočku a vypisovat, že Messi je nejlepší. Pak tu ty diskuze vypadají jak vypadají. No, zrovna od tebe jsem nečekal takovou uraženou reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

No len mi to prislo trochu pokrytecke. Ved predsa nikde neposem ze si mal vykrikovat ze je Messi boh len proste ked si niekto nieco mysli tak to nebude menit len preto ze to jeden znfanusikov Realu neunesie. Ved predsa pre Madridistov by nemala byt urazka to ze si myslis ze naj hrac nieje z ich tymu. Ale vedje to jedno, len ta prehnana diplomacia ma zaskocila. Nemyslel som to nijak utocne

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej, já napsal, že Messi strčí Ronalda v ničení obran do váčku. Taky jsem napsal, že je Ronaldo nejlepší střelec (kouknu na statistiky a je - teda pod pojmem střelec si představuji vstřelené branky jako jediný ukazatel). Ale to je jedno. Nebabrejme se v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu,mna len mrzi,ze taky hrac ako Robben asi nikdy nevyhra zlatu loptu,zial neni take marketingove lakadlo ako ty dvaja prednim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna je Robben herne pred CR. Ten hrac je proste genialny ale neni okolo neho vytvorrny taky kult a zaroven nema tak do oci bijuce statistiky. A bohuzial teraz sa pozera len na ne.

Reagovat
frankiefcb

Robben vyhraje dříve Oscara než Zlatý míč. A nutno říci, že zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze Messi tvori, striela aj mota.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vypíchl jsem to, co by je mohlo charakterizovat nejvíc. To, že ostatní aspekty hry, které byly zmíněny, má Messi na nejlepší možné úrovni je jasné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ved o nic nejde len mi to prislo take prilis zjednodusene. Pohoda, netreba rozpitvavat debatu na ktoru mame podbny nazor len s minimalnymi odlisnostami a zbytocne by to mohlo vyprovokovat ludi k 100 prispevkovej debate na ktoru nemam velmi cas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehrál Ronaldo, ten nejlepší hráč na světě, mohlo to dopadnout úplně opačně...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme len ako rypnutie. Real nefungoval ako celok, Ronaldo ako sucast celku sklamal. Nic viac nic menej.

Reagovat
AjaxFans

Super Atletico

Reagovat
misinho7

Co uz stane sa... treba dat hlavy hore a zacat makat. Sezona je dlha a striedaju sa v nej jeden extrem s druhym. Prve druha najdlhsia seria vyhier na svete a potom prehry a hrozne vykony. Pepe sa musi rychlo vratit inac to bude zle velmi zle, nacho je dobry ako 4 stoper ked sem tam nastupi ale nie ako hrac do zakladu. Dalel zaloha je uplne v riti. Jediny hrac co sa snazi nieco vymysliet je Isco , Toni hraje dobre ale on nie je ten co robi nejake tie prieniky a vytvara sance. Strasne chyba luka ktory to vedel 1 vs 1 a vytvral sance alebo James. Khedira tam je ako hrac do poctu. A utok .. katastrofa. Ronaldo totalne s formy , tak mimo este asi nikdy nebol za ten cas co tu posobi a Bale... obhajujem ho tu stale a dosli mi nervy. Chlapec je mimo golik ci asistenciu si pripise ale inac je mimo uplne. Nechcem zeby odisiel ale takto sa to dalej neda...

Je to trpka prehra ktoru musime zniest. Miestni fans nam to daju zozrat ale co sa da robit. Treba sa znova postavit na nohy a ist si za svojim cielom. My sme Real Madrid. Vyhravame spolu, prehravame spolu a aj sa spolu pozviechame a spolu to dotiahneme k titulu. Hala Madrid

Reagovat
LAM

Já hlavně myslim že Kroos toho má už dost a je před zraněnim.Hraje úplně všechno.Isco se zatim drží protože ze začátku sezony nehrál.

Reagovat
misinho7

Toni ma dost ale nemame tam koho zanho. Uz teraz nam chyba James a Modric a keby sme este posadili Toniho tak to mozme cele zabalit. Sice poslednej dobe je Toni mimo ale musi sa rychlo spametat

Reagovat
smazaný uživatel

však proti Sevilli se zase napravil, měl nejvíc přihrávek + přesnost 96,5%... Dnes nehrál špatně, rozhodně lépe než Khedira...

Reagovat
misinho7

ale nehra tak dobre ako napr pocas tej serie, vtedy mal snad kazdu loptu kazdu paradne nahral a teraz to je take odovzdane..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to se dařilo všem i Baleovi... Troufl bych si říct že Kroos má za rok 2014 kromě brankářů odehráno nejvíc minut... Pravidelně hrál v Bayernu, furt na MS, v Realu má nejvíc minut + MS klubů. Unava bude znát, ale teď je marodka dost velká no

Reagovat
smazaný uživatel

Kupili sme Lucasa, ktory mu je podobny lenze uz vidim, ze ten nastupi az ked sa Kroos zrani

Reagovat
smazaný uživatel

ten nastoupí až se zraní i Medrán z Castilly a všichni ostatní a nebude tam mít koho dát, aspoň na pul hodiny by ho mohl dát...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlovi je ale jasné že ho nemůže stáhnout teď když je taková marodka, až se vrátí Modrič tak dostane volno... Mohl by ale zkusil Lucase Silvu, nebo proti nějakému soupeři z posledních míst zkusit Odegaarda (třeba za Kroose na posledních 10 minut..., ale je to spíš nepravděpodobné)

Reagovat
misinho7

tak mam pocit ze Odegaard by tej mizerii daco dal. Miesto takeho Khediru na tych par minut by som ho hned dal

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Khediry chodí Illaramendi, ale Khedira a IIllara v lete odejdou a přijde Reus (možná ještě někdo). Myslím si ale ze Lucas by mol být takový impuls pro tým...

Reagovat
misinho7

na Lucasa som zvedavy snad proti deportivu uz dostane sakra sancu .. no miesto khedriu chodi dalsie nekreativne drevo... urcite by toho Odegaard vymyslel viac za 10 min jak Illara za 90

Reagovat
X-bano-X

Tak Illarra tam mal dnes vašu najnebezpečnejšiu strelu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, však byly jen 3... Tam nemáš moc na výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Illara zas ze všech nejvíc běhá jak se vrací do obrany, ma rekord 12,5 km, myslím ze nikdo nemá víc, jinak pravidelně naběhá okolo 12 km...

Reagovat
LAM

No protože po každym zápase měsíc odpočívá. Myslim že Illara určitě v létě odejde.

Reagovat
misinho7

musi odist.. uz v zime mal ist prec keby nebol debil a nevymyslal hluposti ze chce zostat

Reagovat
LAM

má dobrej plat,tak nepospíchá.Kaka v tomhle byl nejlepší.Ale myslim že těch nespokojenejch hráčů Realu bude hodně .Ancelloti hraje pořád s těma stejnýma a ostatním nedává prostor.

Reagovat
misinho7

tak ale ked real v lete povie ze musi ist tak snad pojde..

Reagovat
LAM

No nemusí Ozázka je koho by jste zase koupili.S tim jak Ancelloti nerotuje,tak tam asi nikdo nebude chtít sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reuse, za 25 mega je to super koupě, Illaru prodáme za 25m, Khedira je vychcaný jak díra do sněhu, měli jsme ho prodat už teď, takhle odejde zdarma... Možná Pogba ale kdo si sedne na lavičku.... James ma formu, Bale byl drahý, Kroos je nenahraditelný, stejně jako Modrič...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtel videt ty odborniky, co loni psali, jak na to Xabi nema a at vypadne, kdyz ted Kroos prochazi uplne stejnym procesem, a to je mu cerstve 25.

Reagovat
teenz

Na druhou stranu, vidět Toniho, Xabiho, Modriče, Isca spolu hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nedelalo dobrotu, takze to dopadlo dobre, ale to me fakt sere. Delal to Mourinho a Ancelotti je v tom jeste horsi. Nechapu, ze si nekrikne, at mu koupi treba toho Verrattiho, aby tam mel nekoho, komu veri a normalne je tocil.

Reagovat
LAM

Zase někoho koupit.Kupte všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak narozdíl od vás můžem

Reagovat
LAM

Já jsem velice rád že nemůžem.Máme obrovsky kvalitní kádr a hodně mladejch nadějí.Nám to určitě neublíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Krátká pamět je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

A když odejde Alves v letě? Chce prodloužit na 3 roky ale Barca max 1 rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako sorry, ale co na to rict? Od doby, co si to vedl Mourinho a udelal si nejsirsi kadr za posledni dobu, to stoji za hovno. Ted je to na Perezovi a ten radsi proda vsechny kvalitni nahradniky, aby mel na pokemona, do kteryho za 6 let nalije 200 mega, i kdyz je uplne na kokot, na ukor kvalitni lavicky. Tak co to jako je? Momentalne je na soupisce asi 13 hracu, kteri hraji pravidelne a kterym trener veri a zbytek je do poctu. A prave proto, ze hraji bez prestavek, rychle ztrati formu a nebo se zrani, coz je momentalni situace, a hned je to v prdeli.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu v tom, co chceš říct, ale myslím si, že se mýlíš v tom, že Carlo nerotuje, protože nevěří náhradníkům, on by podle mě nerotoval nikdy.

Reagovat
teenz

Pokud jim nevěří, měl někoho přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě říkám, že si NEMYSLÍM, že jim nevěří a že nerotuje, protože prostě nechce. Má rád úzký kádr hráčů, kteří hrajou všechno. Častokrát se mu rotace vyloženě nabízela např. v podobě James - Isco, Varane by klidně čas od času mohl hrát s Ramosem nebo Pepem, hlavně vtakových těch domácích zápasech s týmy z dolní poloviny tabulky je tam hromada variant a Carlo to prostě neudělá, ani když jsou všichni zdraví.

Na tiskovkách na to občas dostává otázky a vždycky odpoví: "Nepotřebujeme rotaci."

Reagovat
teenz

V tom případě je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu.. Varane nebo Isco (jako hlavni nahradnici) maji uplne jiny postaveni nez zbytek. A at uz Rafa nehraje tolik, kolik by si zaslouzil, porad je to v porovnani s ostatnima uplne jina situace. Tady je to trochu specificky tim postavenim GB, bez nej by to taky vypadalo urcite jinak. Kazdopadne kdyby mel do zalohy na pozici trojky Verrattiho misto tech dvou sasku, tak by to urcite vypadalo lip. Ferguson to neni, ale ten jeden kvalitni hrac do zalohy by si zahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom nahovno je aj fakt ako to dopadlo s Xabim ze si to cca 6 dni pred deadlinom cez LP vydupal . Fakt by som bol zvedavy ci by aspon bola niaka rotacia so Xabim

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla. To jsou jeden vedle druhyho hraci do zakladu, takze by hrali vsichni a odnesl by to Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

On na to prave potrebuje nekoho jako je Varane nebo Isco (Verratti), jinak si to nedovoli.

Reagovat
teenz

Toni by nemusel bejt tak nízko, Modrič zase malinko výš. Podle mě ok.

Je to škoda, žádná rotace, žádnej dobrej hráč na pomezí lavičky x základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamena normalne tocit ?? Ved ma problem tocit Isca a Varana

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, vole, vsak se tocime porad v kruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

I love ti to hned vysvetli .

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Jakým? Jako jsem z mála (ještě Isco) to teď táhne... Po Ronaldovi je to nejlepší koupě...

Reagovat
smazaný uživatel

*jeden

Reagovat
misinho7

a za predpokladu ze postupime cez schalke dufam ze nedostaneme atletov , radsej barcu abo bayern ale nie ich... totalne na nich nevieme a nemyslim si ze sa to len tak zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

hezky to nedává.

Moc se mi líbí, že ani ta šaškárna s jeho "potrestáním" se Madridu nevyplatila.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Ako sa tu zaužívalo hovoriť. Som v pohode, nohy na stole, bolo to o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že Vallo mívá ty nohy na stole jenom při zápasech Barcelony

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
boryland

Atletico naprosto zaslouzene......

Reagovat
Robbie

dnes se jen ukázalo že Nacho je špatný stoper, ale to se dalo čekat, on nemá nic co by ho udrželo v Realu, na stopera je malý na beka ho ještě snesu, ale i tak by měl odejít, Khediru nemá cenu stavět za celý poločas sem si ho ani nevšimnul a že by pomáhal třeba Coentraovi, tak to ani náhodou, myslím si že to má na salámu, absolutní nezájem o hru, odstavil bych ho uplně, Šmatlákomendi je taky uplně k ničemu, hráč který nemá taky absolutně vůbec nic co by mohl nabídnout,Balea bych prodal i za 50 M, hlavně aby odešel, ano je mi jasné že mě třeba ukamenujete a ohradíte se statistikama, to je sice hezký, ale herně je tento troubo taky\ k ničemu, přijde mi jako Khedira, asi takový dřevo, ale na jiným postě, hnus,hnus a hnus, co jiného na toto napsat, tohle je zneúctění Realu Madrid, měl přijít ted v lednu stoper třeba Laporteho,Gayu

a ještě by to chtělo De Geu, at stojí co stojí, dnes Iker se zase převedl, sice na jeho vrub jde jedna branka, ale ta rozhodla zápas, takže je chabý argument že dostal jen jeden gól za který mohl, je mi taky jasný že Ancelotti to nikdy točit nebude, neumí vůbec namotivovat hráče, tak mi to připadá, minulý rok z Atleticem 1 bod, Barcelona 0 bodů, Bilbao 4 body,Sevilla 3 body, Villareal 4 body, Sociedad 6 bodů, Valencia 4 body, to je první 7 týmu minulý ročníku to máš ztrátu 20 bodů, tohle je prostě nemožný, neříkejte mi že nemá dostatek hráčů na rotaci, Casillas(Navas)-Carvajal(Arbeloa,Nacho)-Pepe(Varane)-S.Rámos(Llorente)-Marcelo(Coentrao)-Kroos(L.Silva,Šmatlákomendi,Khedira)-Isco(Modrič,Medrán)-James-G.Bale(Jesé)-C.Ronaldo-Benzema, nejraději bych ale viděl aby odešel Bale a hrálo se 4-4-2 s Iscem

Reagovat
LAM

A kdo dá za Balea 50?Pokuď by to někdo chtěl dát tak by to musel bejt šílenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že teď v létě ještě docela dost klubů. Jinde (v jiný lize třeba...) by byl za hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

To že teď nemá formu neznamená že nemá cenu větší než 50 mil... Ronaldo teď taky nemá formu a nepíše se tu: A kdo dá za Ronalda 100 mil... Přitom i když nemá teď formu (Ronaldo) tak by za něj jiné celky daly víc než 100...

Reagovat
misinho7

on ked pojde tak minimalne za 80 zato ze mu nesedi PD neznamena ze pojde za menej nez 50 ... v Premeir league bol najlepsi v konkurencii aguera, suareza atd...

Reagovat
smazaný uživatel

S Baleem se počítá do budoucna... Až se dá do pořádku tak tu zase budou na něj chvála... Však se zeptej Bartry, zítra by měl doběhnout k bráně...

Reagovat
supporter

Baleho největší moment za real madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se z toho dělá něco co to vůbec nebylo

Bartra mu ležel na zádech, když Bale střílel a to, že má sprinter oproti fotbalistovi silných prvních pár metrů fakt nijak úžasné není. Stačilo, aby byl v bráně Valdés oproti Pintovi, který neumí vybíhat a branka by na 100% nebyla.

Culíci ale musí z něčeho žít a nějak si odůvodnit tu investici. Proč ne nic neřešícím sprintem v CdR, který je stejně nezajímá, když jej vypouštějí

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, takže jste ho ten gól v podstatě nechali dát. A finále poháru proti největšímu rivalovi, to je taky nic... Ale je hezký vidět, jak si dokážeš přetvořit události tak, aby se ti hodili, ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, protože přesně tohle jsem napsal. Jen jsem záměrně změnil písmenka, věty a celou myšlenku, aby to tak vůbec nevypadalo, ale ty jsi to v tom poznal, génie.

Jen píšu, že když Bale zakončoval, Bartra mu ležel na zádech. Zakončení samo o sobě nebezpečné nebylo a Pinto se při první příležitosti, kdy měl vyběhnout, zarazil. Vicky by to neudělal a Bale by branku nedal.

Je to zkrátka jen o tom, že se tu dělá z dvaceti metrů, které má sprinter logicky oproti fotbalistovi silnější, něco co to zdaleka nebylo. Další metry už Bartra náskok v pohodě stáhl i díky podprůměrnému vedení míče a koncovka taky byla dost chabá. Ale žijte si z toho.

Reagovat
Jerichoo

Toto je moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vtip z tvé strany nepochopen, u brány ho doběhl, ale jinak ho měl furt za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam žádný vtip není.

Znovu opakuji, že není nic překvapivého, pokud sprinter má silnější první metry než fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

''...Však se zeptej Bartry, zítra by měl doběhnout k bráně''

Že ho ty nechceš vidět, za to já nemůžu...

První metry? Podívej se na to znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vtip z tvé strany...

Reagovat
kubys

Kdy na něj byla chvála? Vždyť je strašnej, pokud Real nehraje na protiútoky do otevřené obrany, tak je nepoužitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

United, Chelsea, City..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to sou bomby zas.

Reagovat
Kluivert9

Kdy se hraje další derby? Schalke 04 - Real 04?

Reagovat
CHONG

Zhruba měsíc předtím než s Barcelonou 04.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona 0:7.

Reagovat
LAM

Aspoň že můžete na něco vzpomínat.To je jak sem dávat 5:0 nebo 2:6

Reagovat
2miguel1

oni ešte maju aj odvahu spominať to nepochopim

Reagovat
CHONG

Tak my jsme tady s těma sračkama o 04 nezačali, viď

Reagovat
Kluivert9

Ale o psaní nic neříkajících výsledků z historie ano, viď

Reagovat
CHONG

S tím jsi začal ty větou: Kdy se hraje další derby? Schalke 04 - Real 04?

Reagovat
Kluivert9

Narážka na posledníí výsledek = 2 roky starej, nic neříkající součet?

Reagovat
CHONG

S tím se neobracej na mne, já psal Barcelona 04.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, fanoušci Barcelony mají po půlce sezony konečně důvod k radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Zajímavý, že vy půlku sezóny slavíte a bodů o moc víc není

Reagovat
smazaný uživatel

To cos napsal vůbec nedává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsme první, a to se počítá...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Bayernu se tomuhle směje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se může fanoušek Bayernu, který od nás ani ne před rokem dostal 4:0 dokonce doma smát takovému "vtípku", to fakt nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď někdy taky dostal 4, myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Před týdnem dostali čtyřku ve Wolfsburgu a teď se tady jde vysmívat týmu, který jim dal v Mnichově čtyři kousky ani ne před rokem v semifinále Ligy mistrů. Jako chápu fanoušky Atlética, kteří mají radost, že nás přehráli a zaslouženě porazili, ale někteří jsou tady fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no ,ale tak doufám že v LM potká Bayern Atlety pak budou brečet jak hráli tvrdě...

Reagovat
Bayernista18

Ten komentář mi přišel vtipnej a s náma ten příspěvek nemá nic společnýho ...

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Dr. Admess

Nojo, Messi>BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak ve tvém vlhkém snu...

Reagovat
Dr. Admess

Tak tam je to Messi>Real. Ale v pohodě, vtipálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Větší asi je, ale bude to jen o pár centimetrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Inac taku slabu lvicku sme uz dlho nemali... samozrejme ked sa vrati James Luka tak to bude ine ale teraz sak to je hroza. Jediny Jese je tam schopny nieco spravit inac su tam hraci uplne o nicom co sa utoku a zalohy tyka. Este som zvedavy na Lucasa ze co nam ukaze

Reagovat
Manik...

Má někdo, někde tu chybu Ikera?

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

S Čechem si můžu podat ruce, těžké střely chytnou ale ty co jdou na ně tak ne...

Reagovat
Manik...

Thanks

Já už to nebudu ani komentovat. Musel bych být hnusný na legendu. Snad je to jeho poslední sezóna v dresu RM, protože to je prostě děs. V důležitých zápasech nepodrží a nepodrží...

Reagovat
smazaný uživatel

si totalne mimo ?.. celu sezonu chyta ako kral, proti Barce podrzal ked mohol dat Messi na 2:0, proti Liverpoolu tiez top zakroky, aj cez tyzden proti Seville.. toto bol prvy gol co mozes povedat ze isiel na jeho vrub, ked hovorime o tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za matroš, skerka, nebo nekvalitní venečky? Nehul to...

Reagovat
CHONG

Vidím, že katalánské kanály ruply naplno, tak snad je zítra baskický hovnocuc zase pěkně odsaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Nevíte někdo proč by na Bwinu neuznali z dnešního derby jednu žlutou kartu? Měl jsem vsazeno, že padne víc jak 6,5 žlutých ve standartní hrací době a padlo jich 7. Tu sázku mi ale vyhodnotili jakože bylo méně než 6,5, takže mi sebrali kilčo. Nemá někdo podobnou zkušenost?

Reagovat
Kluivert9

Mám podobnou zkušenost u Tipsportu. Vyplnil sem reklamační formulář a do 30 minut to bylo opravený.

Reagovat
MadMrJacky

Já jim napsal mírně agresivní zprávu, tak uvidíme Dík

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Garcia dostal kartu, když byl ještě na lavičce. Tak je to právě ta, která se nepočítá. :)

Reagovat
MadMrJacky

No to jediný mě napadlo, ale co je to za blbost? Karta jako karta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak tohle sázkovka posuzuje. Je možný, že ještě ti to uznaj. Já si taky myslim, že by se měla počítat normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chichi. Bublina opäť raz splaskla.

Reagovat
CHONG

To jo, ale už vloni.

Reagovat
Kluivert9

Je fajn, že vám to 3. místo otevřelo oči.

Reagovat
CHONG

Lepší 3. místo a k tomu triumf v LM a CdR, než druhé místo a holé ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi ho uzemnil...

Reagovat
Kluivert9

Strašně

Reagovat
Spalovač šancí

Klasický Ronaldo. Bez podpory fungujícího týmu je proti silnějším protivníkům sotva poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Favoritem ligy je i přes otresny fotbal furt Real, ten tým se zvedne takových failů už bylo. Druhe asi Atletico a o bronz si to nejspíš rozdaji Sevilla a Vale. Zbytek ligy je o úroveň níže.

Reagovat
loki5

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím jen s 1 větou...

Reagovat
Spalovač šancí

Jsi dobře mimo. Před Realem skončí Athletic ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, každý ví že tento rok to vyhraje Elche...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Bale to má blbý v tom, že takhle hrál i přesně před rokem (možná ještě líp), zatímco by se měl zlepšovat a zlepšovat (jako Neymar, kterej se zlepšil několikanásobně). Ale co, my se s nákupem a následným prodejem Ibry moc smát nemůžeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos sa musi naucit ist viac do tela, do skluzu, hrat s vacsim nasadenim, odoberst cisto loptu. Mame perfektnych stredopoliarov, maestrov svojej pozicie ale musia byt ovela platnejsi dozadu. Nevyzera to, ze by sme mali pravidelne hravat s typickym DM typu Lucas, Casemiro, preto musia v defenzive zapracovat cely stred.

Chce to pravidelne rotovanie ale s kym? Do dalsej sezony sa treba zbavit Illaru, Khediru a kupit do stredu kvalitneho, mladeho, talentovaneho CM a asi Reusa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale Reuse jsme měli přivést už teď, teď by se hodil...

Nevíš jak je to s tím Hachimem Mastourem z AC Milana? Má sice 16 let ale už má start za A-čko a je považován za nového Ronalda (takových už bylo...)

Reagovat
smazaný uživatel

To se nesmáli výsledku, ale tomu jak Torres zakopl o míč...

http://gfycat.com/SoupyAntiqueEastrussiancoursinghounds

pokud jsi neviděl

Reagovat
frankiefcb

upřímně to už spíše křeč a beznaděj než rýpání. Když to dáváš za každý druhý příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to uží...

Reagovat
roman1978

co znamená uží?

Reagovat
smazaný uživatel

Vychutnat si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozčarovaný Carvajal po derby: ''Možná to byly nejhorší momenty, které kdy Real Madrid odehrál''

Reagovat
bayern987

Saúl Ñíguez přispěl povedenými nůžkami k výhře Atlética Madrid nad Realem (4:0), na zápas ale nejlepší vzpomínky mít nebude. Španělský záložník si ve druhé půli poranil stehenní sval a čeká na verdikt lékařů.

Podle mě, na ten zápas bude mít víc než dobrý vzpomínky, nehledě na to zranění. (samozřejmě pokud nebude vážné)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že dopadne jako Ramos, 4-6 týdnů pauza...

Reagovat
Phillipinho

Jednoznacne. Nejlepsi zapas v jeho zivote.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Real :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
bayern987

7.2. 2015

Reagovat
smazaný uživatel

regnul jsem se ve sváteční den, kdy real dostal nákladačku jakou už dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšu si to do kalendáře, a každý rok ti budu přát k registraci...

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji vychytal jsem dobrý den, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, ne každý je takový ostřílený mazák jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to byl spíš lemrák, který hrál svůj první match na takové úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
homeles8

Yeah, Real Madrid prohrál a nečekaně se z toho úplně všichni posrali

Reagovat
Phillipinho

Barral hattrick . Co se to deje?

Reagovat
Phillipinho

El Real Madrid es mucho mejor que el Atlético, pero tenemos que demostrarlo dentro del campo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Strašně moc to nedává. Ale nedivím se mu - zrušili tam tak dlouhou tradici vysmívání se malýmu bráškovi a naopak teď musí výsměch po každým derby zažívat ti druzí.

Reagovat
vocasisko

kolik zápasů má ještě Ronaldo trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo už nemá trest ,dali mu to jen na dva zápasy,aby pomohl týmu v El Derbi.

Reagovat
Robík

Pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva dostal Ronaldo a tři Real tím, že bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jen třízápasový trest a ten poslední je vždy nejtěžší.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět někdy tebe, až by ses rozešel po 5 letech s holkou, jak by se ti vše dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

nééé

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má už novou, je to reportérka Real Madrid Tv, a proti umělé Irině je krásná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a máš to z blesku co

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc se vysral on na ní...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nemusí být až tak pravda.

Reagovat
LAM

Vítěz GB Media ho budou muset chválit ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a vis o tom, ze uz je novy rok ?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Leo? Stejné statistiky měl Messi když Barca nevystřelila ani 1 na branku, tak být tebou moc se nesměju...

Reagovat
smazaný uživatel

Kokám na ten mač a musím říct, že závidím Ramosovi jeho vyjednávací pozici ohledně nové smlouvy - Nacho s Varanem vrcholně trapní.

Reagovat
teenz

Varane vedle Pepeho nebo Ramose vždy velice dobrej. Nacho je Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho nekomentoval. Jirik ma vanoce, tak mu to prej.

Reagovat
teenz

Je pravda, že jsem se s tou reakcí na něj lehce unáhlil.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Free_player

Atletico docela nekompromisně ... takovýhle klepce potřebujou ty namachrovaný šašci jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.insidespanishfootball.com/147995/cristiano-ronaldo-blasts-unintelligent-journalist-after-atletico-madrid-loss/ tvl jako úplně se Ronaldovi nedivím, to byla fakt dementní otázka a provokace, ale asi by se mohl trochu krotit.

Reagovat
Phillipinho

Jako takhle reagovat nemel, trochu to prehnal, ale tak po takovy prohre se mu nedivim, kazdej by byl podrazdenej.

Reagovat
teenz

Reagovat
bartlu

Jo, jenže on je neskutečná neunášečka. Když nedá gól, když mu někdo nepřihraje, když ho někdo "zfauluje" a oni mu to nepísknou, když někoho naopak on fauluje, tak se diví, že to někdo odpíská, když se prohrává, atd.

On má hold v povaze, že se vzteká jak malý děcko, kor když se nedaří. Jinak na druhou stranu, nechápu, čeho ten novinář chtěl docílit

Reagovat
bartlu

*holt

Reagovat
Kokesh

Proberte se uz ze snu....ze, je Cristiano Ronaldo, to si ma pokazde zachovat respekt a klidnou hlavu? V prve rade je to jen clovek a odpovida prirozene na stupidni otazku.

Reagovat
Phillipinho

Villarreal ma fakt ten kadr fakt vybornej. Vcera si Marcelino dovolil posadit 6 hracu zakladu a stejne v poklidu dokracel k vitezstvi. Je videt, ze se bude chtit s Barcou v Cope rvat o postup.

Reagovat
Rage

V poklidu? To asi asi ten zápas neviděl co

Granada si fakt nezasloužila prohrát a doufám (i když o tom pochybuju), že na Barce v týdnu dostanem tak 4:0, ať už se Marcelino konečně přestane soustředit na 3 soutěže, které nemáme šanci uhrát.

Reagovat
Phillipinho

Videl jsem sestrih jenom no . Jako meli jste vic sanci nez Granada, az ke konci jste je pustili k nekolika sancim, to je pravda.

Jako ja Marcelina chapu, on proste citi, ze ten kadr je kvalitni i do sirky, a ze muze i s 5-6 nahradniky ty zapasy vyhravat. V Cope jste v semi a tak je logicky, ze citite sanci, zvlast kdyz na druhy strane je Espanyol s Athleticem. V EL klidne muzete bojovat o vitezstvi no a v lize jste v boji o LM se Sevillou a Netopyrem. Ale souhlasim, ze jestli jestli ted na Camp Nou dostanete, tak to bude mozna dobre....

Reagovat
Rage

Já mám právě strach, aby se ty nedobře stanovené priority, jestli vůbec nějaké jsou nastavané, nakonec nevysmtily a neskončili jsme sedmí v lize, v Copě v semi a v El někde ve čtvrtfinále a tím pádem bude sezóna jako celek neúspěšná, protože nedostat se do Evropy pro příští rok by byl fakt už letos propadák.

Reagovat
Phillipinho

Horsi nez 6. v liue nebudete. Athletic se Sockama na to letos nemaji a Malaga ci Espanyol nemaji takovou vyrovnanost, aby vas mohli stihat.

Reagovat
madridcan

APN ide uplne mimo mna tento rok, ale pozrimeze kto bol jednym z najlepsich strelcov turnaja http://www.eurofotbal.cz/africky-pohar-narodu-2015/video/tunisko-rovnikova-guinea-401573/ BTW Guinea z minima maximum aj s rozhodcovskym prispevkom.

Reagovat
misinho7

To Cristiano mal po zapase narodeninovu oslavu? kde bol aj Marcelo fabio james atd? akoze jasne narodeniny treba oslavit ale ist oslavovat po prehre s atletmi kde sme dostali debakel...

Reagovat
teenz

Třeba to bylo naplánovaný ? To měl říct po zápase všem účastníkům, hele sorry ? Ježiši.

Reagovat
bartlu

Aha, takže mu umřít půlka rodiny, tak se prostě pudou slavit narozky, protože to bylo naplánovaný??

Tady jde vidět, jak mají nějaký derby u zádele, po takový prohře a kor předvedený hře by všichni do jednoho měli zpytovat svědomí a ne jít slavit. Není problém takovou oslavu odložit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to co se tady řeší zase za sračky?

Reagovat
bartlu

Tak oni s tím začali, každopádně po takovým debaklu aby měl někdo náladu jít slavit je docela úsměvné a k zamyšlení.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

sračky? Tobě přijde normální slavit narozky, když fanoušci smutní a chodí kanálama?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedes. To je forma jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, jestli je normalni stavet barak, kdyz ostatni fanousci smutni a chodi kanalama.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš ... ani jsem to nedopsal, a ty jsi tomu už dal palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nic nestavim.

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty jsi za poslední asi rok úplně zblbnul. Ale asi to bude tou plnu konverzí od City k Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadna konverze se nekona, ale ty o tom asi vis vic.

Reagovat
Atlético de Madrid

muzu se te zeptat proc tady vzdycky rozjizdis takovy strasny diskuze o hovne? ted jsem se treba snazil zjistit, co jsi se v dnesni diskuzi snazil rict a proste to nechapu - nejaky hrabani se v tom, co kterej fanousek Realu udelal nebo rekl pred zapasem nebo pred pul rokem... jakej v tom je jako smysl? a ty ses tim uplne posedlej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu. Podle vseho mu bude brzo 40 a jeho nejvetsi radost kazdyho dne je, kdyz otevre EF a zacne provokovat a pritom si mysli, jak je neskutecnej, ze to kazdymu nandal. Kouzelny. Nedavno tady psal o zacatcich EF a uzivatelich v teto sekci a zajimavy je, vsichni dokazali dospet, jen Jirka se furt drzi na urovni 15letyho kluka. Borec.

Reagovat
teenz

Každej má ty priority prostě někdě jinde.

Reagovat
Atlético de Madrid

Právě no, tohle je ta největší demence tady. Pprotože takový ty idioti, kteří pořádně ani neumějí pravopis a jenom provokujou se na to za chvílí vykašlou, ale Jiří každej zápas hodí hromadu komentářů plnejch nějakejch paranoidních výlevů nebo naprosto irelevantních faktů, který monstrozně zvěličuje. Pak se na to nabalí vždycky hromada dalších lidí, kteří se nechají vyprovokovat a to zmiňovaný bahno v diskuzi je na světě

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekl, že tady spoustě lidí chybí kontinuita čehokoliv - názory jsou černobílé dle toho, o kom je zrovna řeč, lidi neumí diskutovat věcně a hlavně - lidi prostě neumí držet linku ve vlákně. Podívej se třeba na to, o čem bylo tohle vlákno, a o čem je teď ...

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozřejmě, že jsou názory černobílé, je to diskuze o fotbale ježiš. Nikdo to nebere zase tak vážně, sám svoje názory mnohdy vymýšlím za pochodu na základě aktuální situace a pak je změním, protože se věci pohnuly určitým směrem (například tip na vítěze ligy se může proměnit na základě posledních výsledků, formy, zranění atd atd) Jenom debil nepřehodnocuje svoje názory, zvlášť ve fotbale, kde je hodně proměnných. Vytahovat na někoho, co kdy napsal za jiných okolností a ještě to uplně vytrhnout z kontextu je fakt jednoduchý, ale hlavně naprosto nesmyslný a není v tom žádná pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu, co kdo napsal před několika lety. To se často stává, že se směju i sám sobě.

Ale pokud tady Madrista napíše, cože jsem od týhle sestavy čekal, tak prostě beru jako relevantní argument, když já mu ukážu předzápasové (čili pár hodin staré) názory jeho a jeho soukmenovců.

A pokud jsme ve stavu, kdy prostě budeme za každou cenu pozitivní, tak celá diskuse nemá smyls, protože to bude vypadat furt stejně - před zápasem pozitivní a po výhře frajeřím a hodnotím, po prohře napíšu, že jsem to čekal, a že se od toho zápasu nedalo čekat víc. Má to cenu?

A v tom je ta pointa.

Reagovat
Atlético de Madrid

Cenu nemá hlavně řešit nějaké ničím nepodložené odhady výsledků a výkonů. To nelze považovat za argument, protože nelze předvídat, co se stane. Pokud nejsi sázkař nebo nepíšeš profesionální odhady nebo neděláš nějaký hloubkový analýzy, tak je předzápasový tip vždy jen nějaký dohad, který je většinou ovlivněn tím, komu fandíš. Názor dobrý, ale předhazovat to povýšeně někomu po zápase je hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se snažím přijít už čtvrtým rokem a ještě jsem to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, co by zajímalo zase mě? Proč se na tohle ptáš? Proč tě to zajímá? Stejně bych mohl já o tobě (ale nejsi zdaleka sám), že jsi mnou posedlý. Jsi?

Reagovat
teenz

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejsem tebou posedlý, tohle je moje první osobní otázka, kterou jsem ti kdy položil Přišlo mi vtipné, že jsi tu psal o tom, jak jde diskuze do háje a zároveň vůbec nerozumím tomu, proč tady teda takové diskuze vede.

Reagovat
Atlético de Madrid

* vedeš

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je další věc, která je tady častá - lidé nevidí celá problém, a snaží se ho řešit.

V tomhle případě to bylo o tom, že mě dva lidi v diskusi vyzvaly, abych na to napsal svůj názor. Tak jsem ho prostě napsal. Vůbec to nebylo o tom, že bych si na současný stav diskuse stěžoval. Že ty vidíš (nebo si pamatuješ) jen ten druhý krok, je tvůj problém. Je to jako sudí, který trestá jen oplácení, ale nevidí primární důvod zákroku.

Opravdu si na kvalitu diskuse nestěžuju. Několikrát jsem už tady psal, že se sem chodím už jen bavit.

Reagovat
valloire

nestěžuješ jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
valloire

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Manik...

No rozhodně kvůli 1 zápasu chodíme kanálama no . Protože 1 zápas dělá ligu

Reagovat
madridcan

Ja som vcera pri stave 2:0 pisal, ze ked takto budeme pokracovat, tak z toho moze byt rekordna porazka. Ked to bolo zasluzene a hrame hovno, tak co mame robit? Najma ja som si prezil set a patku od Barcelony, styrku od Alcocronu alebo Liverpoolu a hlavne sestku od Zaragozy, takze uz sa viem nejak zmierit s tym ked vidim, ze to nijak nepojde.

Reagovat
Manik...

Přesně, tak to prostě někdy je

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejhorší porážka od Atletů za posledních 28 let, madridisté v Madridu se ale určitě vraceli kanálama...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
teenz

Zkus to napsat pořádně ty negramote.

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka rodiny? Co to meleš za sračky? CR je po rozchodu s dlouholetou partnerkou, potřeboval si pročistit hlavu a strávit čas s přáteli a rodinou. Nedělejte z toho nějaký haló.

Reagovat
LAM

Tak na to měl teď dva tejdny když teď nemohl hrát.

Reagovat
bartlu

Ale ono to bylo naplánovaný !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. Ten BAN byl na takovýhle věci jak dělanej.

Reagovat
bartlu

No mi je to u zadku, ať si slaví jak chce, je to jeho život, jen po takovým zápase si jít slavit, nevím, jaký dojem to udělá na fanoušky madridu, ale očividně jste s tím ok, dobře pro vás.

Udělat to Messi, nebo kdokoliv z Barcy, po takovém výkonu z derby, no, nebyl bych moc nadšený, ale ok, nebudu se do toho víc zamotávat.

Reagovat
LAM

Hlavně by to bylo všude v mediích a hned by se z toho dělala kauza jako prase.

Reagovat
Manik...

Ty vole je to jeden zápas. Takovou nůši sr*ček by nesepsal ani kiwwi či jiri - fcb

To jako chceš říct, že nemůže slavit narozky, který měl třeba měsíc dopředu naplánovaný, protože Real prohrál zápas?

Reagovat
Manik...

Aha tak jiříka jsem podcenil

Reagovat
bartlu

Já řekl, že nemůže slavit? Já jen poukázal na to, že zrovna po takovém debaklu je to prostě úsměvné. Mohl tu oslavu v klidu přeložit na později, či využít k tomu stopku, co dostal.

Ať si slaví co chce a kdy chce, já jen podotkl, že mě by to jako fanouška trochu naštvalo.

Reagovat
Manik...

Děláš tady z toho trágu a vysmíváš se tomu. Ti hráči jsou taky jenom lidi a posrat se z toho, že prohráli zápas, tak ani nemusej hrát. No a ty kecy o smrti půlky rodiny snad ani nemá cenu komentovat, jak tohle můžeš porovnávat???

Mně to nevadí. Jsou to taky jen lidi a když ti v práci něco nevyjde, není důvod proto rušit takovou událost. To je prostě život. Mohli to udělat o pauze, ale třeba něco měli jinýho, nehodilo se to všem, nebo kdo ví. Já jim do hlav nevidím... Rozhodně mi přijde směšný je tu za to hanit.

Nevím jak ty bys to cítil u Barcelony, já to beru takhle a je mi jedno úplně u kterého klubu.

Reagovat
bartlu

O té rodině jsem to napsal proto, že on zdůrazňoval důležitost toho, že to bylo naplánovaný, přitom taková oslava se dá krásně posunout na jinší termín.

Jasný, jenže v práci na tebe nekouká milion lidí a nefandí ti, v práci ti může něco nevyjít, to je samozřejmé, ale věc druhá je to, že to té práce jdeš a máš to v pi*i a když se něco posere, tak s tím ani nic neděláš. V práci tě za to taky zjebe šéf.

A vůbec, já s tím nezačal, já tu nechtěl vyvolávat hádky, jen mi to prostě přišlo úsměvné a jak jsem napsal, udělat to někdo z Barcy, tak by mě to docela naštvalo.

Reagovat
Manik...

Tak dá se posunout, ale prostě to musí mít fakt velký důvod. Tohle podle mě není dostatečný důvod.

S tou prací souhlasím, ale pořád je to jen práce. Někdo dělá to, někdo ono a on se živí fotbalem.

Fajn, beru to jako názor. Tak sorry, že jsem tak vyjel

Reagovat
CHONG

Dejme tomu, že máš na pátek na večer naplánovanou narozeninovou oslavu a v ten stejný den něco dojebeš v práci, je to velký průser, ale zase ne takový, aby z toho byl vyhazov. Co uděláš, všechny obvoláš, že to rušíš a budeš se celý víkend trápit a užírat nebo tam půjdeš, oslavíš narozeniny, vyčistíš si hlavu a v pondělí to zkusíš napravit?

Reagovat
bartlu

Nojo, taky dost záleží co a jak se dojebe. Pokud to bereš jen jako výsledek, tak ok. Jenže pro mě je i důležitý to, co bych pro to udělal, když se zaměříme na Ronalda, tak ten v tom zápase neudělal nic, maximálně se vztekal, on, jakožto nejlepší hráč za rok 2014, nebo i nejlepšího hráče v historii( nebudeme si nic nalhávat, on se za něho sám považuje) by měl valit do posledních sil a snažit se s tím něco udělat, ale to je jen můj názor.

Jinak jak si napsal, co bych já udělal, posrat se něco v práci a já do toho dát vše, tak ok, na oslavu bych šel, sice ne s úsměvem na všechny strany, na druhou stranu, jak se znám, oslavu bych nezrušil, spíš bych na ni nešel a zůstal doma a emařil

Reagovat
CHONG

Ty bys nešel na vlastní oslavu, ale zároveň ji nerušil, to je trochu na palici, ne

Jinak je potřeba si uvědomit, že fotbal je prostě "jenom" zaměstnání, průsery se dají napravit, s úmrtím v rodině, jak jsi, i když možná s nadsázkou, psal výše, se to vůbec nedá srovnávat.

Reagovat
bartlu

No, ani ne, to jsem já. Oslavu bych fakt nezrušil, ať se ostatní klidně pobaví, dost záleží na situaci, já bych fakt klíďo zůstal doma, no stress.

Máš pravdu, fotbal je jen zaměstnání, jenže tam jedeš většinou ten stereotyp, tady jde i o to derby, ale jasný, každý to má nastavený jinak, jak říkám, udělat to někdo z Barcy a vysrat se na to derby, tak by mě to štvalo, udělat to já, tak na tu oslavu nejdu a pravděpodobně bych ji ani nezrušil a Ronaldo holt slavit jde, je to holt na člověku.

Reagovat
CHONG

Ale ti lidi by tam přišli kvůli tobě, ne?

Jinak mně to neříkej, já Realem žiji a mám z toho včerejšku zkažený celý týden, ale dokážu pochopit, že někdo nezruší narozeninovou oslavu, zvlášť když je mu 30, já něco dojebat v práci, tak to taky neruším, jdu tam, užiji si to, jak nejvíc mi situace dovolí a v práci to zkusím napravit v pondělí.

Reagovat
bartlu

Jo, přišli by kvůli mně, jak říkám, já to beru jinak a nedělalo by mi problém se na to vysrat, vždyť by se bavili i beze mě. Tak samozřejmě, někomu to pomůže se odreagovat a hodit to za hlavu, ono ale jak říkáš, ty by ses to pokusil napravit, ale vem to tak. On to dojebal už předtím, dostal stopku a zrovna tohle měl být ten zápas, kde to měl napravit a dát do toho vše

Reagovat
CHONG

Já mu prostě nic vyčítat nehodlám, udělal pro nás toho strašně moc a teď má blbé období, rozchod, výpadek formy, frustrace, to se může stát každému, stojím za ním na sto procent.

Reagovat
bartlu

To je dobře, že za ním fanoušci stojí, to je potřeba, taky jim to ale musí vracet, alespoň snahou. Jak si sám říkal, když se něco posere, člověk by se to měl pokusit napravit

Reagovat
X-bano-X

Nechcel som sa do toho zapájať, ale len taká malá poznámka. Je rozdiel medzi tvojou prácou a Ronaldovou, ktorú sledujú milióny ľudí a ktorého vlastne tá sledovanosť živý. Futbal sa hrá pre divákov a keď sa na tú prácu aj napriek miliónom divákov vyserieš a potom ideš slaviť, je to prinajmenšom neúcta voči tým miliónom ľudí, ktorí ťa podporujú. Samozrejme neverím v nejaké "tanečky na stole", ak to bolo stretnutie kde mu zablahoželali a povedali si že hodia zápas za hlavu, môže to byť oveľa prospešnejšie ako nejaké užieranie sa doma.

Reagovat
CHONG

To je jedno, je to jenom člověk a je to jeho zaměstnání, já jsem fanoušek a jako neúctu to neberu, každý má právo oslavit s rodinou a přáteli narozeniny a zvláště ty kulaté, i když se v práci něco nepovede.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak snad sme spadli az na dno a bude to uz len lepsie, pretoze toto vlakno je fakt jak pre Chocholouska.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

a sakra.. vidim ze som tu rozputal burlivu diskusiu

Reagovat
Kokesh

Blesk hadra, za vsim dnes hledeat senzaci....jak si to jen Cristiano muze dovolit...

Reagovat
Jerichoo

sorry ale toto si vypustil slušnú grcku, asi často čítavaš topky.sk alebo blesk.cz

Reagovat
LAM

Jinak kdo neviděl,tak koukněte na gol Hullu proti City

https://www.youtube.com/watch?v=8ZwWxxJAvTw

Reagovat
Feind

lol, takovy chaos tam

Reagovat
vocasisko

bych se asi zakousl do tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Promyšlená akce

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
celeb

Tak a je to tu. Cordoba prehrala 6 bodovy zapas a zas je blizsie k zostupu. Je sice pekne, ze podala sympaticke vykony proti silnym timom, ale vidiet, ze im chybaju skusenosti v zurivych bojoch o udrzanie. Toto ich moze poslat spat do secundy.

Reagovat
celeb

Navyse ked pozeram rozpis, tak Cordoba ho ma z poslednych 6 timov najtazsi. Bud budu brat body silnym muzstvam, alebo zostupia.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiévy, hrozně nebezpečnej hráč škoda, alespoň bod jsem si přál

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa vecer na Valloira s nohami vylozenymi na stole ako si vychutnava zapas timu, ku ktoremu mava obvykle najviac komentov lebo po cervenej karte Ronalda v Cordobe a vcerajsom vyprasku sa ho tu akosi neda najst...

Reagovat
celeb

A nie je to FCB-5:0-RM ? Tusim nejaku stavku.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma druhy nick Roberos a ten pouziva ked akoze pinda na Real ked hraju zle a je to akoze nejaky jeho sused

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem si myslel, že je to ten s nickem jsemdement, ale ten nefandí Realu... tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak on je doma a má nohy na stole. Nejspíše mu asi jedna spadla, ale určitě je pořád v klídku.

Reagovat
Jerichoo

ja si myslím, že sa ukáže lebo nie je taký pokrytec ako niekto kto sa tu minulý rok kvoli istému dvojzápasu pár týždňov neukázal

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tv&diaseleccionado=Domingo

Odegaard zatial nehrá ale okolo 55 min tam naskočí

Reagovat
Ed_Hazard

k prvému polčasu - Burgui je uplne inde ako ostatní, vynikajúci hráč, snaď sa bude ukazovať aj o rok po postupe do Segundy A škoda že nevyhrávame, šancí sme mali ako maku a ďalšie stále prichádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

strasne chyba MEdran a Raul de Tomas . Burgui je lepsi Bale

Reagovat
Ed_Hazard

aaa Burgui gól

Reagovat
smazaný uživatel

Burguiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Valero necudujem ze ho chce Zizu v Acku

Reagovat
Ed_Hazard

Kto? Nemyslíš Varelu, pravého beka v Castille?

Reagovat
smazaný uživatel

jj toho z ManU

Reagovat
Ed_Hazard

pekne pri čiare vyškolil obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo slaví 30tiny, a naši fanoušci odcházeli ze stadionu kanálama... U nás se fanoušci bouří když prohrajeme 4-0 a v Dortmundu se bouří teprve až se propadnou na dno

Reagovat
bartlu

To sme tu už řešili, já na tom mám svůj názor, ale dej si bacha, ať se tu na tebe nesletí ostatní

Reagovat
Jerichoo

hrozné že viac takýchto bulvárnych článkov a informácii so skutočným prínosom

Reagovat
bartlu

Klid, mi je to celkem jedno, jen jsem mu řekl, že se to tu už řešilo a že jste to nenesli moc dobře, to je všechno.

Reagovat
Jerichoo

ale tu nejde o to kto to ako nese ale o to, že strašná blbosť vôbec niečo takéto riešiť

Reagovat
bartlu

a už tu máš i článek

Reagovat
JM

On si dovolil oslavit třicáté narozeniny, okamžitě s ním rozvázat kontrakt a poslat jej zadarmo do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Všimol si niekto toho failu pri Odegaardovom striedaní?

Reagovat
misinho7

Jaky ?

Reagovat
Ed_Hazard

Ked nastupoval, postranný rozhodca natiahol ruku aby ho držal za čiarou pokým nepríde hráč za ktorého striedal. Martin si asi myslel že mu ten rozhodca podáva ruku, tak mu podal aj on snad bude nejaké gifko, možno som to blbo vvysvetlil

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

v podobných věcech asi už ale zůstane nepřekonán a.song

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Jerichoo

Ešte aj bčko dostane druhý gol z nožničiek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je s těma nůžkama furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burgui skoda to mohol byt gol ala Messi . 5 hracov si namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nahral Odegaardovi, tak je to 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Burgui.. Odegaard tam byl úplně volnej..

Reagovat
misinho7

Teraz sa zachoval jak mantak...mohol nahrat a bolo by

Reagovat
sokar

ved je to takový lepší Bejl

Reagovat
Rakoid

Někdo odkaz na oficiální Fantasy Primera Division prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to mohl jeste prostrcit Odegaardovi do lepsi pozice. Ale dobrej zaver.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko smoly v koncovke zapas vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci to bylo dobré, ale 100x lepší než zápas Ačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Preco mam pocit ze odegaarda ignorovali ? ale chlapec sa za ten kratky cas ukazal v dobrom svetle

Reagovat
smazaný uživatel

Neukazal se v zadnym svetle.

Reagovat
madridcan

Ja uz fakt musim ist s tebou do Presova pozriet Real, posediet s tebou a trosku ta naucit, aby si za kazdu cenu nevychvaloval svojich oblubencov

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

prdele nemozem si pomoct proste zrazu si vyhliadnem niekoho kto ma prist pozrem par videii predtym , zistim ze je to sympatak a super hrac a uz sa neda.. tak to bolo s Robinhom, tak to je s Garethom a tak to bude asi s Odegaardom

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
MadMrJacky

Taky doufám

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Varela Pozerávan iekto z vás Casillu častejšie? To hrá takto stále? Na krajného beka neskutočne technický a hlavne rýchly

Reagovat
smazaný uživatel

mame backup za Alvara

Reagovat
Kokesh

Ja videl s nim akorat dva zapasy a hral stejne paradne, dnes s Burgui nejlepsi na place.

Reagovat
Ed_Hazard

Buď sú v UTD poriadny magori alebo sa chytil až v Castille, tie zasekávačky a kludné prihrávky. No paráda snaď bude takto hrať aj naďalej, Ako píše kolega vyššie, namiesto Arabely by sa nemusel kupvoať žiaden back up, jeden by sme mali priamo doma

Za dnes

Burgui, Varela

Javi muňóz, horší palič ako Benzema keď hrával s Pipitom

Reagovat
Kokesh

Sam vis, ze to takhle u nas nefunguje. Jjo, Munoz a Narvaez, to bylo neco otresnyho, nechapu proc tam neposlal Benaventeho a tradicne spatny byl i Derik.

I kdyz ta vazba Carlo / Zizu je slusna, do acka z nich neverim nikomu.

Reagovat
Ed_Hazard

Nekaz mi to, baví ma žiť v utopii

Reagovat
smazaný uživatel

Varelovi by som aj veril pretoze vela moznosti na RB cez leto nebude ale pozeram nema Europsky pas tak to je pase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chicharita snad nekoupíme ne? Jak odejde, tak tam jedno volný místo pro non-EU hráče bude.

Reagovat
smazaný uživatel

bude ale co ty vies ako dopadne LP ? Ked este potrebujeme zaloznika , utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty přemejšlíš už takhle dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Reus, Veratti/Pogba evropský pasy maj, tady nevidím žádnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj Vietto este prida 10 fikov rozhodne EL a Perez ho prida do kosika Az mi s Pogbom zabehlo

Reagovat
Kokesh

I Zizu ho chvalil, ale hlavne to neni nas hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemame opciu ?

Reagovat
Kokesh

To sice ano, ale je otazka jestli se uplatni za tu castku. Ale podepisoval ho jeste Moyes, coz muze byt plus...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna před chvílí jsem to hledal. Měla by být kolem 4-5M liber.

Reagovat
Ed_Hazard

celkom dosť na hráča do Castilly (zatiaľ)

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo volaj Burguia do Acka

Reagovat
Kokesh

K cemu? Zrovna ted neni doba na zkouseni a odmenu za vykony, i kdyz by si podobnou zkusenost jako Medran zaslouzil. Jen se Medran od te doby nikam neposunul, spise naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ta odmena za vykon a ze je tahunom celej castilli od zaciatku sezony bol moj jedinny argument Zrovna teraz ked ofenzivnych hracov nemame vela v Acku . No Medran posledne zapasy nic moc snad sa zdvihne .

Reagovat
Jerichoo

No mne príde skôr ako taký neefektívny vozič, neviem či by mu to žrali o dve ligy vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

neefektivny vozic Kazdi zapas 1+1 , 2+1 a podobne a dneskam prakticky cely zapas rozhodol on . Hral uz vyborne minuly rok v 2 lige .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky jeho chyba že nenahrál nás stála 2 body...

Reagovat
-Kopy-

Getafe

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

porazili Sevillu, nemohl jsem jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Co tady zas ti retardi z řad culéš předvádějí Takže podle jejich logiky by měl každý fanoušek včera večer sedět doma a brečet nebo co?

Reagovat
bartlu

Spíš co ty si teď zapojil za logiku, když už někdo, tak se tu řešilo, že hráči by měli zpytovat svědomí, nikdo tu neřekl nic o fanoušcích, až na tebe, který si nutně potřeboval rýpnout do culés.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze sa tu riesili aj fanusikovia. Ze ako pozitivum zapasu sa berie, ze sme stale prvy. To bol taky trapny vystrel do tmy, ze az autorovi muselo byt zanho trapne....aj ked....ten je na podobne vystrely do tmy zvyknuty.

Reagovat
bartlu

Kdo tohle zmínil ?

Jako pozitivum zápasu nelze brát, že jste pořád první, to je hloupost. Pozitivum zápasu by mělo být něco, co se týká zápasu, výkon některých hráčů apod. Spíš lze brát jako pozitivum to, že po 22. kole vedete ligu, to ano.

Reagovat
madridcan

jiri - fcb08.02.2015 07:52

Líbí se mi, že jako pozitivem zápasu se bere, že Real vede furt ligu ...

Reagovat
bartlu

No, tak jiri, od něj jsi to mohl čekat , ale vesměs má pravdu, nelze brát jako pozitivum zápasu, že vedete ligu, ale to jsem vysvětlil nahoře.

Reagovat
Kenneth

Chodíme přeci kanálama. Bezdůvodně lítají v oblacích, to zase bude pád na držku. Míchačky se zase na konci sezony nezastaví.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Připadají si jako by vyhráli Ligu + LM...

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

ano

Reagovat
Kenneth

Kdy se má vrátit Luka?

Reagovat
madridcan

Na Schalke

Reagovat
misinho7

strasne dufam ze Barca padne.. vcera to bolo tolko vysmechu a kebyze dnes nevyuziju to nase zavahanie .. to by bol fajn pocit

Reagovat
garruklol

Khedira natrzeny sval

Reagovat
misinho7

prdele rychlo ho dakde uz kopnime sakra.. strasne skleneny a dreveny.. no s takou marodkou zalohy sa Odegaard rychlo dostane do acka

Reagovat
Kenneth

Plus ještě k tomu nesympatický. Bayern bude skvělá volba.

Reagovat
misinho7

no mne nepride ako nesympatak , skor mi pride v pohode ale ako hrac je drevo

Reagovat
bayern987

Upřímně netuším proč by jsme ho kupovali. Ale pokud nám ho šoupnete, klobouk dolu .

Reagovat
Kenneth

No prý už má s váma předběžnou smlouvu.

Reagovat
bayern987

Někde jsem to četl no, ale podle mě je to jen fám. (doufám)

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv mimo Madrid bude skvela volba.

Reagovat
smazaný uživatel

nedostane

Reagovat
misinho7

nekaz mi iluzie ja chcem nech sa stane rekordmanom a v 16 zacne hravat za Acko reali

Reagovat
smazaný uživatel

ako možno sa na lavičku dostane, ale po návrate Luku tam veľa miesta nebude, možno dostane príležitosť v odvete proti baníkom alebo v závere rozhodnutej ligy

Reagovat
misinho7

tak neviem ci ho daju do LM to by sme mueli uz riadne rozhodnutv prvom zapase

Reagovat
misinho7

akurat hram FM15 za liverpool a Odegaarda som si cez editor hodil tam v 15 uz dostava nejake tie minuty prekonal rekordy v sutaziach co sa tyka ako najmladsi hrac dokonca uz aj strelil gol v Premier league .. no a teraz to preniest do reality v madride

Reagovat
smazaný uživatel

tak tieto rekordy ma bavia tiež na FMku, stále som to robil v prvých kolách pohárov

Reagovat
Ed_Hazard

Ak sa ale pozrieme do reality, čo by pokazil 1 hráč v 1. kole pohára? Kludne by to tak mohlo bývať aj v realite a nemuselo by to mať prakticky žiadne následky

Reagovat
smazaný uživatel

no ja tam väčšinou postavím 7-8 hráčov z U19, okolo 15-16 rokov a z nich niekto ten rekord spraví

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi, Sergio, Rakitič - Neymar, Suárez, Messi

Athletic XI to play Barcelona: Iraizoz, De Marcos, Balenziaga, Etxeita, Laporte, San José, Mikel Rico, Unai López, Susaeta, Aduriz, Muniain.

Reagovat
bartlu

Hm, tak ta páska byla nachystána pro něj, snad zahraje, raději bych tam Rafinhu, no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapko obrovské, práve vonku sa hraje rýchlejší futbal, proste viac hore dole ako na Nou Camp, doma to väčšinou máme pod kontrolou. Som zvedavý ako to zvládne Xavi

Reagovat
bartlu

Už pří předchozím zaváhání realu to Lucho taky zajímavě poskládal na socky, teď zase Xavi, no, snad ví, co dělá.

Reagovat
bartlu

A vůbec, Masch neni v základu ?

Reagovat
smazaný uživatel

ee lavička, ja by som ho bral radšej ako Busquetsa ale tak čo už...

Reagovat
bartlu

To snad každý, Masch je o dost lepší než Busi, teda alespoň z mého pohledu.

Reagovat
sensei25

strašne pomalá záloha na môj vkus...prečo nehrá Rafinha a Iniesta? To by bolo určite lepšie ako Xavi a Rakitič. Snáď ma potešia.Buď im dnes naložíme čo sa do nich zmestí,alebo to skončí fiaskom a potom som strašne zvedavý na tých dementov z našich radov čo sa smiali Realu...

Reagovat
bartlu

Toho se taky docela bojím, protože by si to madridisti vychutnali. Každopádně snad Lucho ví, co tou sestavou zamýšlí.

Reagovat
Ed_Hazard

Potom hoďte niekto stream, najlepšie HD Som zvedavý ako sa popasujete s tou pozíciou akú mate

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.real-madrid.cz/hodnoceni-hracu/2015020037-hodnoceni-hracu-atletico-real-4-0-mizerie-ronalda-i-vsech-ostatnich-hracu-los-blancos.html

To bolo fakt také tragické či sa zase iba vybúrili česko-slovenskí pseudo fans? Ten Ronaldo

Reagovat
bartlu

Jo, to hodnocení tomu odpovídá(pokud je teda rozsah 1-10), bylo to naprosto tragické, Iker měl dostat ještě míň.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo zralej na 1 z 10. Ten neudělal včera nic dobře.

Reagovat
Ed_Hazard

No Ronaldo, nespomínam si na nič čo urobil dobre od začiatku januára/ledna S jeho formou by bol hocijaký iný hráč už dávno na lavičke, to už Bale mi príde že sa viac chytá ako CR..

Reagovat
Kily

Ronaldovi sebral půl bodu a dát ho Benzemovi

Reagovat
Ed_Hazard

Kokos a to som kvôli tomu zápasu nechcel ísť do práce. Vďaka za infos.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

tragédia, CR najhorší z tej 3ky vpredu, Karimovi by som dal určite viac, ten bol spolu s Iscom najlepší od nás, Toni na to, že na jeho hlavu padá 2.gól a dosť toho pokazil, vysoké číslo

Reagovat
valloire

Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky schopny stream na Barcu? Ne sopcast pls..

Reagovat
bartlu

http://www.rojadirecta.me/

Tady najdeš snad všechny zápasy. Přes sopcast, ustream, acestream a podobný. Je tam i dost HD streamů.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, zkusim

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.youtube.com/watch?v=buQLJwhi51M&feature=youtu.be

Trocha pre pobavenie, moment ktorý som spomínal vyššie z Odegaardovho debutu - 21. sec

Reagovat
sensei25

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

Reagovat
madridcan

Mna pobavilo to, ze ake mal dlhe rukavy

Reagovat
misinho7

on ich ma vzdy nejak dlhe

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo krásný gol

Reagovat
sensei25

Ak nám dnes Bilbao vezme nejaké body, v stredu smelo do stávkovej vsadit na Espanyol...xD

Reagovat
-Kopy-

konečně výhra venku ale výkon pořád špatnej, měli jsme i dost štěstí, nejlepší na place Gaya, aktivní celej zápas, přihrávka na první gól a pak skvělá záchrana jasnýho gólu na brankový čáře

Reagovat
smazaný uživatel

snáď tú 4.priečku udoláte

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Bilbaoooooooo !

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Garcia je proste kabrňák

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole náhoďáci prvé ohrozenie brány, doteraz tam nemali ani jednu akciu

Reagovat
smazaný uživatel

My dnes prostě náhodně a vy včera smolně. Prostě pokud vás neřežou rozhodčí,máte tu smůlu ,kterou Barca nikdy nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ten suárez je magor woe

Reagovat
smazaný uživatel

snad někdo na konci sezony udělá sestřih Suarézových spálených šancí, tohle už je síla

Reagovat
sensei25

konečne Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

ale to byla akce jak ze žurnálu

Reagovat
sokar

technická otázka: aj vám občas zblbne obraz na sport1?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, spíš je to podle počasí, když je dobré počasí tak ani chybička...

Reagovat
sokar

konkrétne som myslel dnešný prenos, asi raz za minútu ten obraz zamrzne hodí sa tam nejaký tieň a potom sa to znovu rozbehne, zvuk ide v poho tak nie som si istý či majú nejaké problémy oni alebo je to počasím

Reagovat
loki5

Mě ano občas to vypadávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

občas jo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.real-madrid.cz/hodnoceni-hracu/2015020037-hodnoceni-hracu-atletico-real-4-0-mizerie-ronalda-i-vsech-ostatnich-hracu-los-blancos.html#kom516592

Důkaz že i my fanoušci Realu dokážeme uznat marnost našeho týmu...

Nejmeně Ronaldo - 1,8

Nejvíce Isco - 3,8

Reagovat
smazaný uživatel

Pár vlaštovek jaro nedělá, ale individuálně respekt

Reagovat
puji

Včerejší marnost by neobhájil ani JUDr.Sokol

Reagovat
Jerichoo

Inak APN 117 minuta 0:0, budú penaltičky

Reagovat
sokar

z 2:0 po dvoch sériach, je to 2:2 pred poslednou sériou možné asi iba v afrike

Reagovat
smazaný uživatel

ou kolíky na koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že koleno vydrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

5-2? Doufal jsem že to nedají...

Reagovat
smazaný uživatel

59'-67' 4 goly... to je jak na MS Německo-Brazílie...

Reagovat
LAM

Fantastická hra mhlavně v útoku.Takhle dobře jsme na Bilbau nikdy nehráli.Ale co tam předváděl Messi to byla učebnice fotbalu.On je teď v neuvěřitelný formě a ostatní na něj ztrácej tak 2 levely.Mohl mít dneska tak 6 asistencí a ten poslední gol

Tohle je jeho vlastní level kterej není nikdo schopnej hrát.

Ale chce to ještě zlepčit produktivitu

Reagovat
X-bano-X

Barca už s najlepším skóre v lige. Ešte stále však tomu niečo chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao dnes velmi sympaticky bojovny vykon, Barca ale fenomenalne, hlavne v ofenzive. Messi 1 gol dal, dalsie 4 spravil, genius

Reagovat
X-bano-X

Inak 3 gól bol vlastný od De Marcosa.

Reagovat
loki5

Byl také to Messimu správně nepřičetli.

Reagovat
X-bano-X

Tu to je ale zadané ako Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

No vlastni gol to podle pravidel nebyl. Mic letel na branku a hráč souper zmenil jeho drahu (to by totiz messimu nesmeli uznat ani ten prvni). Ale z nejakych nepochopitelnych duvodu ten gol byl uveden jako vlastni...

Reagovat
alcantara

Praveze ten druhy smeroval mimo brany.

Reagovat
X-bano-X

Strela neletela na bránku, ale mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopta neišla na bránu zrejme, preto to bude ako vlastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi geniální, Suaréz výbornej, snad mu to koleno vydrží, Neymar si vybral špatnej den (i přes ten gól) a Busquets excelentní aktuálně o parník lepší než Real, ovšem stále o bod pozadu

Reagovat
Kokesh

Je to proste autista, to mi nikdo nevymluvi. Krasa ho zazit live, po pravu pise historii.

Reagovat
smazaný uživatel

objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ste tu lemru co nabeha 1 km prestali predavat do City?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Opravte si toho Messiho v goloch na De Marcosa

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfp.es/en/live/temporada-2014-2015/liga-bbva/22/athletic_barcelona

Na oficiálních stránkách La Ligy maji za autora branky Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě opraví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle si Messi zaslouží mít fotku v souhrnu minimálně dalších pět, i kdyby v nich zahrál jako Ronaldo.

Jedním slovem Messiální

Reagovat
LAM

Dneska jsem fakt čuměl.Tohle byl zápas od něj na zarámování.Jako fakt jsem rád že žiju v jeho době.Na takovýho hráče se bude čekat dalších 50 let a možná už hrát nebude.

Reagovat
misinho7

Pockaj si 5 rokov a uvidis ako norsky zazrak v bielom drese bude pisat historiu

Reagovat
loki5

Aby to nebylo jako s jinými. Každopádně mu přeju ať se mu daří.

Reagovat
X-bano-X

Getafe má viac modrej......

Reagovat
Leo Rekordman

uz sa zobud....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahra tri skvele zapasy a tu sa nad nim onanuje a vynasa na piedestal ale ked nema formu uz sa predava do City a nabeha menej nez brankari

Reagovat
LAM

ještě že z toho zápasu do teď žijete.CR odehrál proti Aletům ještě větší sračku než onehdá Leo.Messi pokuď hraje tekhle tak prostě nemá konkurenc,to musí vidět i slepej madrista.

Reagovat
ADM

Ty si exemplárny prípad. Za teba sa musia hanbiť aj vlastný

Reagovat
roman1978

když na toho blba nebudete reagovat, tak nebude mít pocit satisfakce, že napsal něco světoborného. je to nějaké zamindrákované děcko, tak nereagujte

Reagovat
smazaný uživatel

Pre milovnikov statistik, zatial rok 2015:

Messi: 9 zapasov, 10 golov + 7 asistencii

Neymar: 8 zapasov, 9 golov + 1 asistencia

Suarez: 8 zapasov, 3 goly + 4 asistencie

Ronaldo: 7 zapasov, 4 goly + 1 asistencia

Bale: 9 zapasov, 3 goly + 3 asistencie

Benzema: 9 zapasov, 3 goly + 1 asistencia

Zatial si nie len Messi, ale aj Neymar natiera na chleba ronalda, bejla a karima spolu...

Reagovat
misinho7

Tak to je dane aj tym ako sa realu nedari...na zaciatku sezony mal cristia o viac golob ako messi aj neymar ale zas barca vtedy nehrala nejak oslnivo

Reagovat
loki5

Ale teď už má více gólů Messi

Reagovat
LAM

Nejde přece jen o goly.Já mám pocit že vás zajímá jen to.Je to jasný,je to jediná věc ve který může CR konkurovat Messimu.Pokuď jde ale o hru,tak je ten rozdíl markantní.Takhle dokáže zahrát jen Messi.

Reagovat
loki5

Ronaldo většinou neobchází 4 obránce většinou jim prostě uteče. Na to dojeli teď s atletama nemohli hrát na brejky a důsledná obrana je nepustila do žádné šance. Barca má s tímhle více zkušeností oni hrají do plné obrany většinu her.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejde přece jen o goly."

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to chce fakt mít dobrý koule, tohle říct ve vlákně, který řeší výhradně góly (a asistence).

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ze Messi je herne o level vyssie od Ronalda vie snad kazdy, to tu ani nejdem vytahovat

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI EVERYWHERE!

Nadpozemský hráč. Super zápas, žiadna nuda pinkačka okolo vápna, ale tempo a kombinácie v rýchlosti a pohybe.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si uvědomíš ze Messi a Ronaldo dělají stejný sport

Reagovat
2miguel1

Reagovat
misinho7

Zas netreba to prehanat jasne messi je uzasny ale ronaldo je teraz uplne mimo..ked bol messi na jesen mimo tak zas ronaldo kraloval

Reagovat
aither

Reagovat
Atlético de Madrid

Víš co, ono tady jde o to, že Ronaldova životní forma se projevuje hlavně v tom, že má špičkové náběhy, každého předběhne, daří se mu centrovat a střílí mraky gólů. Tahle Messiho životní forma obsahuje kromě toho také vytváření tuny šancí, průnikový pasy, neskutečný slalomy mezi protihráči, skvělý první doteky...

On zvládá hrát ve více herních dimenzích, je to nejlepší střelec i nahravač na světě, to je prostě něco neskutečnýho. Tady se mnohdy řeší, že Ronaldo má lepší penalty, přímáky a (nečekaně) hlavičky, jenže to je v konci jedno, protože ho to stále neposouvá do té úrovně na jaké je Messi - tedy nejlepší kanonýr i playmaker. Samozřejmě se nemažou ty dva roky, ve kterých hrál Ronaldo lepší fotbal, ale teď když je Messi lepší si myslim je prostě potřeba uznat, že takhle dobře Ronaldo nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Přsně.Takhle dokáže zahrát jenom Leo.Chvílema jsem až čuměl.Jinak přímáky už CR nemá lepší tak dva roky.

Reagovat
Visca el barca

tak tak

Reagovat
alcantara

Pekne napisane

Reagovat
2miguel1

Reagovat
misinho7

Tal to nepopieram ze Messi hraje uzasne a hernw toto Ronaldo nikdy nepresvadzal, ale vieme ze on je iny typ hraca nikdy nerobil to co Messi ak neratam strielanie golov. Skor ide o to ze zrazu jak ma Messi formu tak Ronalda tu cules degraduju na neviem co, pritom posledne dva roky bol Ronaldo lepsi ale zas Messi vo forme je lepsi ako Ronaldo to uznam

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

ale vies preco to je,pretoze ste Messiho degradovali na neviem co tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

pod tohle podpis. Proste to, co Messi ted predvadi, toho neni Ronaldo schopen. To proste musi uz at kazdej fotbalovej fanousek.

Reagovat
Phillipinho

*uznat

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne oba hrajou uplne jinak.ale at ronaldo hraje jakkoliv dobre tak messi ma v sobe neco navic. neco nepopsatelnyho, to neco navic na co se v historii bude vzpominat, ta jeho fotbalovost.a podle me se bude za desitky let vice vzpominat na messiho, protoze nepredstavuje jenom goly a fyzickou silu jako ronaldo. a pristi roky to podle me jeste potvrdi. on ma mnohem vice prednosti a variant jak muze hrat a s vekem si upravy pozici a pristup a bude porad platny, u ronalda si tim nejsem vubec jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze sa velmi rychlo zabuda ako hral CR v najlepsich rokoch .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim opacne. Spis se zapomnelo na Messiho pred dvouma rokama.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

podpis

Reagovat
Kily

Ronaldo 2x po sobě podle mě vyhrál zaslouženě GB (Zlatý míč, ne Garetha Balea jako spoluhráče), ale kvůli těmhle věcem si já do dneška stojím za názorem, že pro mě je Messi prostě výš

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Balea by ty míče neměl

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
ADM

Prepáč, ale za tie tvoje dnešné (včerajšie) komentáre už musím

http://i0.wp.com/memecollection.net/wp-content/uploads/2013/08/Whattodowithyouropinion-91961.png?w=900

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to fakt nevim, co jako dává Ronaldo hře svýho týmu víc než dává Messi :) Stačí si rozkliknoit třeba whoscored.com a projet si detailní statistiky. V součtu celé sezony má Ronaldo jen lepší poměr golů na minuty, lepší úspěšnost hlavičkových soubojů (a to nijak závratně lepší, mysůim že o 15%, na skrčka dobrý) a méně ztracených míčů. Všechno ostatní, at už jsou to vytvořený šance, uspešnost střelby, procento proměnovaných šancí, uspěšnost jedna na jedna i obrannou činnost tam má Messi lepší. Oba dva měli v této sezoně životní formu a Ronaldo se statisticky chytá jen v golech na minutu. A ten rozdíl ne hřišti vidí asi každej. Nevim, pro mě to přestala být reálná otázka v roce 2012, že je Messi lepší fotbalista uznává dneska snad už každý kromě milovníků Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

ty naozaj beres tie statistiky z whoscored ??? To je snad najdebilnejsia stranka o stastistikach co poznam .

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak si najdi jinou boze, opta nebo squawka postujou velmi podobny data jinak whoscored ma divny jen ty celkovy ratingy, tvrdy data zaznamena a spolehlive

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
bayern987

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Messi nebol na jeseň vôbec mimo, od začiatku roka je neskutočný, len tvoril celú Barcelonu takmer sám a každý hráč si hladam miesto na ihrisku. Konečne sa to začalo zohrávať..

Reagovat
LAM

Messi hrál na podzim skvěle.Jen statisticky měl 23+11 a tvořil většinu nebezpečnýho.Teď si to sedlo a hraje na úrovni nad všema.Dneska by dostal tak 11 v hodnocení 1 až 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Neviem, preco je ta potreba takto vyskakovat. Pycha predchadza pad. Je skvele, co sa nam od noveho roka dari na ihrisku predvadzat, vratane Lea predovsetkym, ale preco sa tesit na ukor posmechu inemu. Ja sa tiez tesim z vykonov a tiez si myslim, ze je Messi o dost lepsi hrac ako Cristiano, ale je to prilis velky borec na to, aby sa mu clovek vysmieval. Navyse sme stale nic nevyhrali, ajked je trend v tomto roku zatial jendoznacny, dlho to tak trvat nebude. Myslim, ze pokora je na mieste.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Keď sa darí týmovo tak aj jednotlivec viac vynikne aj keĎ Messi vyniká vždy

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
ADM

Dnes bolo hlavne vidieť jednu doležitu vec ktorá nám posledné roky chýbala - 90 minúta a hráči tam nechávajú dušu, pressuju, vymienaju si miesta a majú neskutočnú chuť ...

Reagovat
2miguel1

ja som tam videl skor laxnosť

Reagovat
ADM

V zakončení..

Reagovat
2miguel1

najma teda neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som chcel napísať, 92.minúta a tam je vysoký pressing v obrovskom počte a nasadení, toto milujem toto chcem

Reagovat
smazaný uživatel

Ač ho nesnášim, tak to Messimu i docela přeju - ty góly. Aspoň se třeba Ronaldo vzpamatuje a začne se víc snažit.

Reagovat
Kokesh

O goly prave vubec nejde. On se bavi fotbalem, to je jak kdyz das diteti hracku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já netvrdím opak

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Chris je posedlej statistikama a jelikož mu Messi šlape ve střelcích na paty, mohl by konečně začít něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se připravme na filmování penalt a vy na frustraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou já se na ty gólový dostihy těšim...a joo doufám, že už tolik penalt nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tak,ten samolibý pásek má před sebou jen své statistiky a svět mu za ně tleská,ať jich dosahuje jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že jo...jen mi prosímtě netvrď, že Messi je ten malý velký hrdina bojující za stranu dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má rád úspěch ,i Messi ,ale Ronaldo je pro mě prototypem toho sobeckého sebestředného člověka, který pro to udělá cokoliv. Byť je velký fotbalista ,nemám prostě k němu tu úctu ,kterou by si za své výkony zasloužil. Vůbec mi nejde o nějaké zlaté míče ,to jsou individuální a subjektivní ocenění a nemají pro mě vypovídající hodnotu,naopak jsem byl podvakrát rád ,že to dostal Egoš,aspoň Messi začal víc makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já uznávám že je Ronaldo je neskutečně posedlej sám sebou. Ale on i Messi je pěknej hajzlík, jenom je to větší introvert a nedělá mu tak dobře pozornost okolí. Já beru, že někdo Ronalda nemá rád ale jako fotbalista si zaslouží uznání. Ale jo, v zásadě s tebou souhlasim, já bych byl rád, kdyby se Ronaldo zbavil tý deky a začal fakt pořádně makat. Už bylo toho šoumenství až až, je na čase zase zabrat na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Chrisovi bylo fakt šíleně vidět, jak moc po tom GB toužil. Navíc v lize se Realu dařilo, Ronaldo byl o parník nejlepší střelec... Ale teď se karta obrací, Messi má parádní formu a já doufám že zrovna Ronaldo pozvedne náš prapor

Reagovat
bartlu

V tom případě doufej, aby se pozvedl celý tým, to přesně Ronaldo potřebuje k tomu, aby naplno ukázal své přednosti, za což považuju jeho rychlost a zabijácký instinkt v pokutovém území. On není typ hráče, který by pozvedl celý tým a dotáhl je k vítězství, když se zrovna ne všem daří.

Reagovat
smazaný uživatel

No to máš samozřejmě pravdu ale on i sám Ronaldo by se potřeboval chytit nějakým povedeným přímákem nebo střelou z dálky (to se mu dřív hodně dařilo). Ono je pravda, že nejdřív odešel dvorní nahravač Ozil a potom ADM, s Balem to bohužel zatím není žádná hvězdná spolupráce

Reagovat
bartlu

Tak samozřejmě, gól vždycky hráče nabudí, navíc pokud je to nějaký výstavní kousek. Jinak souhlasím, Real si jde svou politikou sám proti sobě, základ Ronaldovo úspěchu je fungující tým hrající jen na něj. Ať si namítá kdo chce, co chce, puštění jak Ozila, či Angela byl hloupý tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak no

Reagovat
smazaný uživatel

nPresne každý len rieši štatistiky ale to najúžasnejšie je hra, ktorú predvádza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mal byť oprava

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dnes strašne nezodpovedný v zakončeniach, on mohol mať kľudne hattrick a ešte zahodiť nejakú tu šancu, skúša tam blbosti namiesto toho aby to proste razantne zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne si tu formu Messi nacasoval. Mohl byt mistr sveta.

Reagovat
ADM

Reagovat
Leo Rekordman

nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, spoluhráči v útoku mu veľmi nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

S tema jeho zranenima je to tezky.

Reagovat
celeb

A hlavne ADM, ktory nemohol hrat finale.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Istým spôsobom máš pravdu ale takto sa to brať nedá, vždy je v tom milión faktorov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

nemohl

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

to bys prisel o posledni steblo, ktereho se chytas

Reagovat
smazaný uživatel

něco by se určitě našlo... např kdyby dal vítěznej gol Higuaín, tak vlastně by to vyhrál on a Messi by tam byl dopočtu nebo nějaká podobná perla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Chybičky tam byly ale to jsou skoro vždy, neskutečnej rozdíl teď a dva měsíce zpět ... Neymar dnes kazil moc, Xavi celkem mimo a Bravo ten jeden gol taky mohl chytit ... jinak ale luxus ... a konečně se Luis trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych ,že Xavi jemimo ,on má lepší léta už za sebou,ale stále je platný,i když venkovní utkání u takových týmu už nebudou jeho lepšími chvílemi.

Jinak jsme byli opravdu dobří ,nejvíc mě asi mrzela Neymarova lehkomyslnost .Messi je neuvěřitelný,víc nemá smysl říkat,snad jen : Ať to vydrží!!!!

Reagovat
LAM

Akorát je zvláštní jak o tom píšou media.Když dá CR dva goly(jeden z penalty a druhej do prázdný)tak hned článek jak byl zas famozní a po tomhle zápase všude čteš,jak Barelona vyhrála a nic víc.

Reagovat
hntlyl

Ty s těmi médii furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

vzdicky ma udivuju tie tvoje hejty na CR . A najviac si na smiech ked komentujes zostavy RM . Len tak dalej

Reagovat
LAM

Tohle byl hroznej hate no Sestavu Realu ani komentovat moc nemusim.Tu všichni věděj už tejden před zápasem.

Reagovat
Jerichoo

http://sportky.topky.sk/c/133510/uzasny-vykon-messiho-rozhodol-o-vyhre-barcelony-atletico-odrovnal-pokutovy-kop

Média píšu p*čoviny obojstranne tak sa spamätaj, vid uzasny vykon messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesom zapase je Leo Messi najlepsi strelec aj najlepsi nahravac historie La ligy

Reagovat
LAM

i nejlepší nahravač?Nějaká statistika?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se bilbao nezvedlo pořádně, nicméně nevadí, barca ještě ztratí mockrát

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole to tak opravdu vypadá. Zato Real už asi ne....

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
bartlu

Právě naopak, Barcelona dle mého už neztratí, pokud se něco zásadního nepokazí, naopak Real by ztratit mohl, poslední dobou to není ono(nejen proti Atletům)

Reagovat
CHONG

Dost odvážné tvrzení, když je do konce ještě 16 zápasů a hrajete venku se Sevillou, Atléticem a Taky je na pořadu El Clasico, kde se může stát cokoliv.

Reagovat
LAM

Leo Messi now holds the record for the most La Liga goals (267) and the most La Liga assists (105). He's only 27.

Reagovat
LAM

Mělo bejt níž

Reagovat
bartlu

Tak já zakládám na formách týmů a samotných hráčů, kdy snad i ty musíš uznat, že Barca je na tom lépe, než Real. Čeká nás ještě dlouhá cesta, ale pokud tahle výkonnost a forma vydrží, tak nemám strach, ale pokazit se může cokoliv

Reagovat
CHONG

Lépe na tom bezesporu jste, ale na to, abyste ztratili s Atléticem není ani žádný pokles formy třeba a Clasico je zápas specifický.

Reagovat
bartlu

Jasný, můžou rozhodovat maličkosti, vždyť já taky napsal dle mého, pokud forma vydrží a že se může stát cokoliv. Nikde neříkám, že na tuti neztratíme a dojdeme si pro titul, jen jsem optimista očarovaný momentální formou a předvedenou hrou, kterou si užívám a přál bych si, aby to vydrželo

Reagovat
CHONG

Já doufám v opak

Reagovat
bartlu

Tak vzhledem k tomu, komu fandíš, je to naprosto v pořádku.

Reagovat
Phillipinho

Coze? Vzdyt je 16 zapasu do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,že bychom v šestnácti zápasech už neztratili? To bych vážně nebyl tak odvážný. Jde to ,abychom získali tolik bodů,kolik je potřeba. Nyní to máme ve vlastních rukou.

Reagovat
LAM

Leo Messi now holds the record for the most La Liga goals (267) and the most La Liga assists (105). He's only 27.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Messi zase (asi) geniální výkon a já čumím na Barryho, jak simuluje(2x), že má zlomenou ruku...

Reagovat
LAM
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10 z 10ti

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasné,jen mi tam chybí to geniální podkopnuti nebo jak to nazvat,obloucek za obranu myslím na raketu nebo rafinhu, škoda že byl Gorka pohotový jinak jasný gól po dalším neuvěřitelným pasu od Messiho(podobná souhra jak s neymarem proti elche)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako fanusik chelsea musim dat klobuk dole.

Leo na novy rok predvadza to naco sme od neho zvyknuty aj ked som ho nemal rad nevedel mu prist na chut a daval som ronalda pred neho tak isla zomna zavist, fajn ronaldo je top hrac ale co je messi ten je este o level ci dva vyssie je to podla mna najlepsi hrac akeho som zazil a to som objektivny, nieje to moj oblubenec ale kazdy kto vidi ako hraje to musi uznat.

Tak by som si raz prial aby ho vystriedal hazard ale ten nikdy nebude taky golovy.

S takou formou vyhra tabulku strelcov pred ronaldom

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

až na poslední větu - to už podle mě nedostihne

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Iker Muniain, už má na lepší mančaft. Chápem, že ostal ešte, lebo jednak hrali LM a boli nejaké ambície, ale ukazuje sa, že prerástol klub ako Billbao a v tomto veku kludne môže ísť do lepšieho. Rád by som aby ostal v španielsku. Napr. Atletico alebo Valencia, pripadne by mohol aj nahradiť Iniestu v Barcelone. Hlavne nech je na očiach, lebo hraje dobre a je to fotbalový umelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době mi přijde,že má velký pokles,ale je možné ,že v lepším týmu by pookřál,býval výborný a je pořád mladý ,aby se mu to vrátilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Taky mi přijde, že se jeho vývoj zastavil.

Reagovat
Phillipinho

On je zoufale neproduktivni. Takovych hracu jako on je hodne...

Reagovat
drussbarb

Za včerejší zápas děkuji, moc jsem se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Denně přemýšlím co měl Leo poslední dobou v hlavě za blok,jinak by na MS opanoval úplně vše,musel mít nějaký problém,strach ze vracejiciho se zranění,nebo že by syndrom vyhoření nebo já nevím,teď vypadá v pohodě v osobním životě tak to prodává na hřišti.Jen tak dál Leo,v březnu se na tebe těším

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se treba jaksi opomina, ze jeho utocni partaci meli vsichni dost spatnou formu na MS a to se pak blbe hraje solo, jeste kdyz mu pro SF a finale chybel angel, co jediny z messiho kolegu vyjma defenzivy hral vyborny turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

presne.higuain a palacio meli naprosto prisenou formu a oba meli ve finale cisty sance a diky svoji neschopnosti je nepromenili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle si taky furt říkám, ten tým má Argentina poslední roky úplně bez taktiky,prakticky se vždy čeká na Messiho co udělá,na Angela v dobré formě se taky dalo spolehnout ale zbytek? Vždy když sem koukal na Kuna v narodaku byl mimo. Je to škoda mohl mít titul Mistra světa,ale s Palaciem to nevyhrajes to je fakt.Nicméně furt mi tam chybělo to nasazení,zápal pro hru, zdravá agresivita od Lea jako dnes či pár lety dozadu.(Jak dokázal zničit Brazílii a neskutečné driblingy proti ostatním narodaku) opravdu se sešlo hodně negativních faktorů naráz jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
10FKK

25.4. zemřel Tito Vilanova, pro Lea velmi důležitý člověk, který Messiho trénoval od dorostu a Leo si ho velmi vážil...

Reagovat
smazaný uživatel

plus dane, celkova spatna atmosfera v klubu mu taky na pohode nepridalo. Tito byla asi nejvetsi rana ale najednou se toho seslo hrozne moc a i tak na MS odehral velice dobry zapasy a jeho statistiky, nejenom golovy, to potvrzuji

Reagovat
sokar

podla mna ostal najväčší faktor samotné MS, predsa len sa dlho šetril na ten turnaj, snažil sa predijsť zraneniu a s tým stratil aj fyzičku a celkovo tú agresiu a tým pádom nemal ani formu. A po MS to pokračovalo než nabral formu a než zabudol na samotný turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

tak on snad mel nejaky zdravotni problemy a casto hral se zranenim. na konci se mozna trochu setril ale celkove na jare nebyl fyzicky uplne v pohode a bylo to znat, na jeho pomery, pro vsechny ostatni by to byla zivotni forma.

Reagovat
sokar

a namiesto toho aby si sadol na 2-3 týždne a oddychol si úplne, dobyl baterky, tak to silil a hral každý zápas, a aj ked išiel na 50% tak čo pošetril sily to hned minul, nestihal dobýjať tie pomyselné batérie

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona's 500th road win in La Liga

Reagovat
Reggie

Skoro 1000 komentaru, ale nejak jsem si nevsiml pana valloira.. Co se stalo? To musel byt tezky vikend.. Prvne rychta od Atletica, pak paradni vykon Barci na San Mames, kde to neni zadna sranda a jako tresnicka na dortu tady cist, ze je Messi genialni fotbalista, coz on si nemysli, ale urcite ne kvuli neobjektivite ani sympatiim, ale protoze videl hrat hodne lepsich hracu a treba jenom v Argentine by byl Messi az 4. nebo 5. nejlesi hraci historie - neskutecna komedie. Jsem rad, ze i nekteri fanousci Realu dokazou uznat, ze herne nema Messi zadnou konkurenci a to ani v CR. Ja ho uznavam a ma vyborny statistiky, ale ruku na srdce, na Leovu genialitu se opravdu nechyta.

Reagovat
-Carles-

Možno bol len na horách a bolo mu lepšie ako nám nalepeným na obrazovky Tiež by som to derby nevidel, keby mám čas užiť si voľný víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotní času od čtyř jsou strašné. Tam z těch mačů moc nemám.

Reagovat
-Carles-

Jj, o ôsmej a deviatej ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozpis Barcy, Realu a Atletica az po El Clasico:

Barcelona: Levante(doma), Malaga(d), Granada(vonku), Rayo(d), Eibar(v), Real Madrid(d)

Barca ma celkom pohodovy zreb a s touto formou by az do Clasica nemuseli stratit ani bod, netreba vsak zabudat, ze ked sa barce nepodari zapas, dokazu zavahat aj doma, vonku moze potrapit aj Eibar.

Real Madrid: La Coruna(d), Elche(v), Villareal(d), Bilbao(v), Levante(d), Barca(v)

Real caka vonku dalsi zapas na Elche, ten minuly si vsetci dobre pamataju potrapit ich moze aj Villareal doma, to by vsak museli mat taky dobry den ako na Nou Campe a Real hrat uplne spatne. Tazky zapas bude klasicky na Bilbau.

Atletico: Celta Vigo(v), Almeria(d), Sevilla(v), Valencia(d), Espanyol(v), Getafe (d)

Jednoznacne najtazsi zreb ma Atletico, vonku Celta, Sevilla a Espanyol, to sice moze byt 9 bodov ale kludne iba 4 alebo 5 a k tomu navyse este tazky zapas s Valenciou doma.

Reagovat
-Carles-

Do Clásica stratiť nesmieme, no a po Clásicu už pekne na 1. mieste Real sa pomaly pozbiera ale čakám že do Clásica stratí aspoň v jednom zápase, najpravdepodobnejšie s Villarrealom. Baskovia pokiaľ sa nepreberú, a zatiaľ hrajú výrazný podpriemer, tak nebudú mať veľké šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma s Villarealom ??? To uz skor to Elche

Reagovat
-Carles-

Problémy ste mali aj so Sevillou, ktorá nehrá v dobrej forme, Villarreal je momentálne o dosť nebezpečnejší než Sevilla. Budú mať samozrejme veľkú nevýhodu v tom, že ten zápas majú medzi zápasmi pohára a EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze sme mali problem so Sevillou . Kontrolovali sme hru . Keby niektori hraci prihravali mohlo to byt 3-0 a nikto by nepipol tak sme dostali gol a poslednych 10 minut sme sa bali o vysledok . A Villareal hraju este 3 sutaze aj ked to Marcelinho rotuje ako blazon urcita unava tam bude .

Reagovat
Kily

no nevím, ve středu jsem na to koukal a pod spojením "kontrolovat hru" si představuju něco trochu jiného, to slovo kdyby tam platilo i na Sevillu, šancí za celý zápas rozhodně neměla málo

Reagovat
-Carles-

Kontrolovali hru

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nebude hrát Cheryshev, kterej je pro ně letos klíčovej.

Reagovat
Kily

Villarreal má pořád tu klauzuli za čtvrt mega, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, na to sem zapomněl.

Reagovat
Rage

Cherysev hraje dobře, ale jediný nenahraditelný v týmu je Bruno, takže podle mě tuhle klauzuli nevyužijem. Navíc ten zápas pro nás zas tak klíčový nebude, aby se muselo zbytečně utrácet.

Reagovat
Kily

v tom souboji o čtvrté místo se bude počítat každý bod, tam by se možná i dalo uvažovat o uplatnění té klauzule s tím, že se to pak může bohatě vrátit na LM, ale taky si spíš myslím, že to necháte být, čtvrt milionu je hodně, jedině snad že by se někdo zranil

Reagovat
Rage

Tak hodně bude záležet i na tom, jak zahrajem teď s Barcou v poháru, jestli bude důvod šetřit opory na odvetu co se hraje právě v týdnu po Realu nebo ne. Pokud to po prvním zápase nebude víceméně rozhodnuté, tak se na Realu budou opory šetřit podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

na Real sa domace timy dokazu nahecovat a ak sa Realu navyse v zapase nedari, stratit sa daju body vzdy. To iste plati aj pre Barcelonu. Skor to vidim na stratu bodov v Bilbau, Villareal hra sice sympaticky ale museli by hrat naozaj genialne aby na Bernabeu bodovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda, že maj teď ten Depor. To je tým, na kterým se můžou zase chytit. Kdyby jeli teď na San Mamés, tak jsem si skoro jistej, že by jim Baskové body sebrali. Ti včera podali taky vysoce nadprůměrnej výkon ve všech řadách.

Reagovat
madridcan

Vieme ako dopadlo ELche, ale Elche je teraz beznadejne posledne. Doma nestratime ani raz a do Bilbaa uz budeme mat aj Pepeho aj Modrica a konecne nejaku stabilitu. Ani my do El Clasica nestratime, o to strach nemam. A po pravde nemam velky strach ani z El Clasica. Mozno sa mi to vrati, ale teraz je nas najvacsi herny problem Atletico(co je celkom viditelne), nie vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric vsak bude hrat po velmi dlhej pauze a neda sa ocakavat, ze zacne v tej forme v akej skoncil. Inak celkom zaujimava je paralela medzi Modricom a Ronaldom, odkedy je Luka zraneny, Cristiano hra hovno, cize aj on sa uz zrejme tesi na jeho navrat. A kazdy zapas vonku je tazky, hlavne ak sa Realu nedari, moze to byt zaujimave, napr. ako v zapase s Cordobou...

Reagovat
madridcan

Bude po dlhej pauze, ale do El Clasica opat rozohrany.

Reagovat
Visca el barca

Tvoje namachrovanost nezná mezí, povedl se vám zápas na podzim a už s námi nemáte problémy Teď je situace úplně opačná, škoda, že nehrajem už za tejden. To by jste dostali 4 ku

Reagovat
madridcan

Podaril sa, ale problem nam robi Atletico. Povedal som nieco zle na tom, ze oni su teraz nas najvacsi problem a nie vy? Ta nejak tento pravdivy fakt urazil? Zial terminy su stanovene a s vami o tyzden nehrame, prave z toho dovodu mame dost casu sa dat dokopy na ten zapas a prave preto mozem napisat svoj prispevok tak ako som napisal. Mna nezaujima co by bolo keby sme hrali spolu o tyzden. O tom si mozes snivat trebars sam pre seba, mna to nezaujima, prepac

Reagovat
-Carles-

Čo je ten Danilo zač? Mohla by to byť adekvátna náhrada za Daniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u Daniho. Včera zase špička. Dopředu parádní, dozadu výborný. Po jeho straně se tam Baskové ani jednou nedostali.

Za něj se ADEKVÁTNÍ náhrada bude hledat moc těžce.

Reagovat
-Carles-

Presne, včera si to dával s prstom v nose a zlepšením celého týmu išiel opäť hore. On je nenahraditeľný, veľmi si prajem nech ho podpíšu aspoň na rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dlhodobo mu nejdú centre ani prihrávky do vápna,proste toto je strašná strata pre našu hru, on ma v tejto časti ihriska snáď nejaké 5% úspešnosť ale inak hraje výborne, nato ako ho všade kritizujú tak je stále našim najlepším pravým bekom.

Reagovat
-Carles-

To ale vôbec nevadí, nakoľko prináša do hry iné výhody. Prieniky, kombinácie, technika, rýchlosť, nemá toľko výpadov do ofenzívy ako za mlada ale zato drží obrannú líniu keď je treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to samozrejme vadí, naša hra je už niekoľko rokov postavená výraznou úlohou na hre krajných bekov smerom dopredu, a finálny aspekt prieniku beka k vápnu je potom center alebo prihrávka na zakončujúceho hráča, takže by som to nezľahčoval. ALe ja som jeden z tých ktorí Daniho obhajujú, takže neber to zle odo mňa smerom k nemu.

Reagovat
madridcan

Nemohla. Danilo je hlavne stoper. Velmi dobry stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi pletes.

Reagovat
madridcan

Nie ze asi, ale urcite. Mna pri tom mene napadol hned ten z Udinese, ale az neskor som si uvedomil, ze Barca asi nekupi niekoho nad 30 ako nahradu za Alvesa.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nebyl by to první přešlap...

Reagovat
-Carles-

No tento je z Porta a čistokrvný bek

Reagovat
madridcan

Akurat tu mas na to clanok http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-lete-odejdu-z-porta-do-jineho-klubu-prozradil-martinez-283710/ a o 14:13 prispevok od uzivatela, ktory to bude vediet asi najlepsie

Reagovat
-Carles-

Skúsim

Reagovat
vitasrp

Dovolím si tady udělat menší reklamu - dovolil jsem si sepsat takovou analýzu utkání Atlétika s Realem, kdyby si to někdo chtěl přečíst, zde má tu možnost.

http://www.sportinak.sk/analyza-derby-atletico---real--neisti-stoperi-hosti-a-totalna-dominancia-domacich

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
-Kopy-

koukám, že začínáš podléhat kouzlu nejkvalitnější ligy světa jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnuto. Jen malá výtka. Nasazení Siqueiry na úkor Ansaldiho/Gameze se dá označit jako mírné překvapení, když budeme přihlížet k celkovému dojmu, který zatím Siqueira při svém působení zanechal. Ale bylo nanejvýš logické. Siqueira má v poslední době silnou pozici, je rozehraný a předvádí výkony, které mají vzrůstající tendenci. Siqueira je momentálně jasná volba. Ansaldi nehrál snad 2 měsíce. Gamez je záplata. Čtenář by si totiž mohl mylně myslet, že je to naopak.

Reagovat
Atlético de Madrid

My jsme to takhle trošku prezentovali i v diskuzích, ty jsi totiž jedinej fanoušek Atlética, kterej Siqueiru uplně nehejtuje Ale musim ti dát za pravdu, pořád se lepší a v sobotu byl výbornej.

Reagovat
vitasrp

Jasně, beru tu chybku na vědomí, ostatně máte o tom rozhodně větší přehled než já.

Reagovat
Atlético de Madrid

hodně dobrý

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Bude niečo podobné niekedy aj z Bundesligy?

Reagovat
vitasrp

Hele těžko říct, zatím je ta idea taková, že většinou dostanu na starost nějaké utkání, které bych měl zpracovat, případně co mně samotnýmu přijde zajímavý. Chtěl jsem třeba zpracovat ještě North London Derby, jenže to už nestíhám. Je teda možný, že v případě duelu Dortmundu s Bayernem něco takového nastane, ale moc toho z mé strany asi nebude, jelikož Německo sleduji vážně minimálně (bohužel hrací časy hodně kolidují s Premier League)

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny

"A když už se Realu podařilo dostat do slušných pozic na krajích hřiště, obvykle následoval centr, což byla přesně věc, kterou stoperská dvojice Atlétika chtěla – v odvracení těchto míčů jsou totiž jedni z nejlepších na světě."

Zajimavy je, ze podle me, vzhledem k poslednim zapasum, jit na to ze vzduchu je jedna z nejlepsich moznosti, co proti nim Realu muze udelat. Balea ze zakladu proste nevyhodi a dostat se do nejakych sanci po zemi s Garethem a bez Modrice je skoro nemozny. Navic je ze hry i Benzema, dalsi dulezitej clanek teto taktiky, ten je diky jejich stylu braneni skoro vzdycky temer neviditelnej, protoze se nedostane do toho svyho prostoru, ve kterym je jeho sila. A i CR herne zaostava.

Naopak ze vzduchu to tam docela pada a bylo z toho nejvic sanci. Ten prvni zapas doma v lize se CR docela darilo, napravo si delal, co chtel, a poslal do vapna par dobrych micu, ale tam nebyl nikdo, kdo by z nich dokazal neco udelat. CR sam by mel byt tim adresatem. Bale ma ty centry nejlepsi z tymu po Kroosovi, ale protoze je napravo, tak se k nim skoro nikdy nedostane. Posledne na Bernabeu byl nalevo asi dvacet minut a hned tam z tech jeho micu byly dve sance a z jedne z nich padl gol. To je podle me cesta. A jak je Chicharito v 99 % zapasu totalne k nicemu, tak proti nim by konecne mohl najit uplatneni.

Po zemi by to slo taky, ale to by muselo klapnout vsechno na 100 %. V tom zminovanym prvnim zapase to slo a byly tam skvely pasaze, kdy si Atletico ani neskrtlo, ale ti hraci to nedokazali vydrzet a i tak se prohralo. Jak rikam, muselo by vsechno klapnout, musela by nastoupit ta XI z posledniho Clasica, nesmel by nastoupit Bale, aby se nehralo v 10 a James s Iscem mohli pokryt strany, ze kterych Atleti tolik tezi. Musel by tam byt Luka a Sergio, dva naprosto klicovi hraci pri zakladani utoku. A samozrejme Marcelo.

S tema brejkama si nejsem tak jistej. Bale s Ronaldem sice vsem utecou a dokazou zakoncit, ale neni tam zadnej "mozek", co by je dokazal ridit. Barca ma Messiho, Real po odchodu DiMy nikoho takovyho nema.

A jeste jedna dulezita vec. Tak, jak chybi DiMa a jeho pruniky, ktery dokazaly ten jejich blok rozbit, chybi Xabi. S nim na hristi ta bilance pod Ancelottim vypada trichu lip. Ten tam skvele branil ten prostor pred stoperama a jako jedinej ze vsech hracu mimo stopery dokazal dominovat v soubojich, ktery momentalne predstavuji obrovskej problem. Kroos se nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Špičkové doplnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Viťoslav

Reagovat
madridcan

vitasrp Sorry...ja som len rychlo daval daval dole stranku, potom klikol na odkaz a cely cas som sa cudoval, ze co napisal valloire Pri tej rychlosti skoro uplna zhoda a ty tu nechodis

Reagovat
Phillipinho

Pekne

Reagovat
alcantara

1000. pre Messiho

Reagovat
-Carles-

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

falesna stejne jako Messi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A mame posledne miesto pre hraca bez Europskeho pasu

Reagovat
MadMrJacky

Ale místo koho?

Reagovat
smazaný uživatel

kačica jak lusk inak on je super hrac, ale na Real moc lacny

Reagovat
misinho7

Inac madridisti co hovorite na Moratu ? Ja som ho sice strasne hejtoval u nas ale v juve sa rozbehol jak drak , hraje uzasne a dava goly podla mna by sme ho mali odkupit spat , potrebujeme druheho utocnika a chica na to nema ani nahodou....len ta odkupa klauzula je 30 m a dalsi problem je ci by alvaro znova chcel viac vysedavat na lavicke ako hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že těch 30 mega bude velká překážka. Vyhazovat tolik za hráče, co nebude ani náhodou hrát základ je hloupost.

Reagovat
misinho7

no ta cena je dost vysoka ale v dnesnej dobe aj tak nekupime nikoho lacnejsieho a Alvaro je madridista a odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira 3 tyzdne out . Proti Deportivu bude mozno Odegaard nominovany

Reagovat
misinho7

si to niekde cital ci lensi myslis? zebude martin nominovany.. pretoze ja by som bol velmi rad ale bolo by to zvlastne kedze za castillu hral este iba par minut

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si pretoze do zalohy tam uz na lavicke je jedine Lucas a Medran proti Bilbau nehral a asi je z formy takze by mal ist do nominacie Martin .

Reagovat
misinho7

dufajme

Reagovat
misinho7

a ten khedira je totalne mimo... hrozne skleneny hrac , predpokladam ze sancu ukazat sa dostane Lucas Silva

Reagovat
LAM

Fanoušci Athletica tleskali Messimu

https://www.youtube.com/watch?v=kMEMIlx1noQ

Mi hned připomělo když se tleskalo Ronaldinhovi na SB

Reagovat
valloire

jj, to je úplně stejný

Reagovat
Leo Rekordman

jj,on napisal,ze je to uplne stejny

Reagovat
valloire

jj, ale já to myslel ironicky

Reagovat
kubys

Jako ne, že by to nebylo úžasný, ale vždyť ti lidi, co byli na záběrech, spíš tleskali do toho chorálu, co se tam nesl.

Reagovat
X-bano-X

Rayo vypráskané. Ide sa spať

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, celé zle toto, treba sa na niekom chytiť, inak z dobre rozbehnutej sezóny môže byť solídny prúser...

budúci zápas nebude baena, lenže čo z toho, keď tam Paco mrdne Fattaua

vždy bol vedľa Trashorrasa nejaký "hlídací pes", či už Fuego, Movilla, alebo Saúl, čím sa aspoň nejak negoval absolútny nezáujem o bránenie...

Aquino do prdele, miesto neho Licá

Bueno by si tiež zaslúžil sadnúť, miesto neho Jozabed, alebo miesto neho Leo a na hrot Manucho alebo Miku horšie to byť nemôže...

Reagovat
alcantara

Ani to tu nezaznelo, eusebio včera odvolaný, najvyšší čas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele