28. kolo
05.03.2016 22:05 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Málaga CF 3:3

Malaga je povětšinou známá jako celek, který moc branek nenastřílí ani nedostane, ovšem v zápase s Deportivem la Coruňa se Andalusané nečekaně odvázali. Nakonec díky vlastnímu gólu Alejandra Arribase v samém závěru utkání vybojovali bod za divokou remízu v poměru 3:3. Deportivo naopak touto smolnou chvilkou prohloubilo své trápení a na ligové vítězství čeká již dvanáct utkání.

Po slibném vstupu hostí do zápasu se zničehonic ujala vedení Malaga. Na přelomu půlhodiny hry se z rohového kopu prosadil Charles Días de Oliveira, když na zadní tyči vystoupal nejvýše a hlavou míč zavěsil do sítě. V pětatřicáté minutě však domácí utrpěli citelnou ztrátu, když se ve skrumáži zranil při zákroku brankář Carlos Kameni a Depor pak ještě do přestávky vyrovnal. Dvě minuty před odchodem do kabin si kostarický reprezentant Celso Borges připsal úspěšnou trefu po zpětném pasu Juanfrana.

Osmnáct minut po změně stran se domácí znovu ujali vedení zásluhou dalšího rohového kopu a další přesné hlavičky. Tentokráte byl šťastným střelcem Ignacio Camacho. Hosté však nehodlali složit zbraně a jen šest minut nato bylo opět srovnáno. Fede Cartabia, jenž v Deportivu hostuje z Valencie, předvedl umný individuální průnik po pravé straně, vlétl do pokutového území a chladnokrevně ranou na přední tyč překonal i brankáře Ochou.

Když pak devět minut před koncem dokonal Lucas obrat po centru Faycala Fajra, mělo Deportivo veledůležité vítězství na dosah. Jenže ani tentokrát hostům nakonec nebylo přáno. V devětaosmdesáté minutě totiž nešťastník Arribas sklepl centr Recia do vlastní sítě a upravil skóre na konečných 3:3. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího Camacha, jenž v nastavení uviděl druhou žlutou kartu.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele