Previews

Serie A - preview 35. kola

Obhájí Juventus titul? To je zásadní otázka dnešního dne. Stará dáme k mistrovské jistotě potřebuje porazit Palermo. Neapol hostí Inter, AC Milán se bude proti Turínu přibližovat třetí příčce. Udinese hostí po poledni Sampdorii, Lazio hraje s Boloňou, Janov může z Pescary udělat prvního jistého sestupujícího.

Bundesliga - preview 32. kola

Hamburk má stále slušnou šanci na postup do evropských pohárů, dnes potřebuje porazit Wolfsburg. Lépe je na tom Freiburg, který hraje s Augsburgem. Hosté se snaží odvrátit hrozbu sestupu nebo baráže, momentálně jsou šestnáctí.

Ligue 1 - preview 35. kola

Paris Saint-Germain už je v cílové rovince - pokud dnes večer porazí Valenciennes, bude mistrovský úkol splněn. V dalších dvou zápasech se bude bojovat o poháry. Lyon se v Nanvy může přiblížit Lize mistrů, Nice se bude v Rennes probíjet na postupovou příčku do Evropské ligy.

Corgoň liga - preview 29. kola

Slovan Bratislava dnes může slavit double, stane se tak v případě výhry v Trenčíně. Hostém nahrála včerejší domácí prohra Senice, která tak na druhém místě nesnížila svou devítibodovou ztrátu. Slovan už v týdnu triumfoval v národním poháru.

Nizozemská Eredivisie - preview 33. kola

Nizozemská Eredivisie jde do finiše, Ajax dnes může slavit další titul, jistotu mu dá výhra nad posledním Tilburgem. Eindhoven hostí Nijmegen, Feyenoord jede do Haagu, Vitesse se představí v Haagu - v těchto zápasech půjde o Ligu mistrů. Roda se v Bredě pokusí opustit barážovou příčku.

Fenerbahce přijede s náskokem, Benfica ale doma neprohrává

Turecký klub přijede do Lisabonu bránit důležitý náskok z prvního klání, Benfica ale není bez šance. Právě naopak, na svém stadionu prohrává jen málokdy a bude to chtít dokázat i Turkům.

Chelsea má před odvetou s Basilejí umetenou cestu do finále

Před Basilejí stojí obrovsky těžká práce. Po prohře v úvodním duelu musí zvítězit na Stamford Bridge o dvě branky (případně o jeden při výsledku 2:3 a výš), aby si zajistila postup do vysněného finále. To se přitom v letošní sezoně povedlo jen Swansea a pak také Manchesteru United.

Bayern touží potvrdit sezonu snů, Barceloně jde o čest

Bude dnešní odveta pouze formalitou? Drtivé domácí vítězství 4:0 katapultovalo Bayern do pozice devadesátiprocentního finalisty, a chce-li se Barcelona vzepřít osudu a postoupit, bude muset předvést malý fotbalový zázrak. Vše nasvědčuje tomu, že Wembley uvidí čistě německé finále, ale neříkej hop...

Žilina chce v poháru zachránit sezonu. Slovan útočí na double

Čtyřiačtyřicátý ročník slovenské pohárové soutěže uzavře finále mezi Žilinou a Slovanem Bratislava. Mírným favoritem je Slovan, který jasně dominuje v lize. Ve stejné soutěži se Žilině příliš nedaří, ziskem národního poháru ale může zachránit nepříliš povedenou sezonu.

Real Madrid se chce doma proti Dortmundu pokusit o nemožné

Hodně obtížnou pozici si do odvetného semifinálového střetnutí Ligy mistrů přivezl Bílý balet, který musí proti dortmundské Borussii dotahovat tříbrankové manko. Oba celky spolu během tohoto ročníku prestižní soutěže změří síly již počtvrté...

Premier League - preview 35. kola

V Premier League bude k vidění další veledůležitý záchranářský souboj. Aston Villa, která má před osmnáctým Wiganem náskok dvou bodů, hostí Sunderland. Ten se díky dvěma výhrám dostal z nejhoršího a nyní mu patří patnáctá příčka.

Primera División - preview 33. kola

Deportivo La Coruňa bude chtít navázat na dosavadní spanilou jízdu v cestě za záchranou. Jak během šesti týdnů utéci z téměř beznadějné situace, ukázal tento celek v minulých pěti kolech, v nichž čtyřikrát zvítězil a jednou remizoval. Pořád ale není vyhráno, nyní mužstvo Fernanda Vázqueze zavítá do Sevilly za Realem Betis.

Gambrinus liga - preview 25. kola

Ještě před několika roky se Brno s Baníkem pravidelně umisťovaly v horní polovině tabulky, letos se ani jednomu z týmů nedaří a vzájemný zápas bude bitvou o záchranu. Na patnáctou příčku mají shodně náskok dvou bodů, což ze sestupu činí reálnou hrozbu.

Portugalské okénko (21.) - preview

Zejména příznivci Benfiky a Porta budou při pondělním večeru na nohou. Lisabonský lídr tabulky totiž jede do Funchalu reagovat na sobotní výhru draků nad Setúbalem. Pokud by Benfica s Marítimem pohořela, ztenčí se její náskok na čele na pouhý bod...

Serie A - preview 34. kola

Juventus hodlá udělat další krok směrem k obhajobě titulu v městském derby na půdě Turína FC. AC Milán hostí Catanii a musí vyhrát, dotírá na něj totiž Fiorentina, která se představí na Sampdorii. Inter zajíždí do Palerma, AS Řím přivítá Sienu, Chievo nastoupí proti Janovu a Lazio se představí v Parmě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele