Gambrinus liga - preview 25. kola

26.04.2013, 08:55, aktualizováno 29.04.2013, 08:30
Previews
Ještě před několika roky se Brno s Baníkem pravidelně umisťovaly v horní polovině tabulky, letos se ani jednomu z týmů nedaří a vzájemný zápas bude bitvou o záchranu. Na patnáctou příčku mají shodně náskok dvou bodů, což ze sestupu činí reálnou hrozbu.
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávka 25. kola proti sobě svede velké rivaly Brno a Ostravu, a bude mít vpravdě existenciální příchuť - ani jeden z týmů si totiž rozhodně nemůže být jistý záchranou.

Oba soupeři mají shodně po 25 bodech, tedy pouze o dva body více než patnácté Teplice. Utkání, které budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření, tak může sehrát klíčovou roli coby odrazový můstek k poklidnějšímu závěru ligy; lepší nálada panuje v kabině Ostravy, která v týdnu porazila v dohrávce Jihlavu, zatímco Zbrojovka naposledy skončila na štítu mohutně finišujícího Liberce. Optimismus Baníkovcům navíc může vlévat do žil i fakt, že je Brno nedokázalo už pětkrát v řadě porazit.

A jejich kouč Martin Pulpit působí před pondělním utkáním odhodlaně. "Věřím, že vítězství nad Jihlavou mužstvo zase naplní sebevědomím," přemítá. "Chceme také výrazným způsobem bodovat venku, po zápase proti Slavii jsme žádné další venkovní utkání nevyhráli. V Brně se o to pokusíme, chceme se co nejdříve dostat na hranici třiceti bodů." Baníkovcům by v tom měl pomoci i fakt, že po Jihlavě dostali celé dva dny volna, což Pulpit zpětně kvituje: "Bylo to správné rozhodnutí, hráči si odpočinuli a nabrali síly."

"Nechci říkat, že pro nás bude zápas s Ostravou klíčový. K mání budou body i později," odmítá Pulpitův protějšek Ludevít Grmela vystavovat mužstvo přílišnému tlaku, nicméně dodává: "Všichni si uvědomujeme, oč jde. Myslím, že nás poslední prohra v Liberci nepoznamenala. Na hráčích cítím větší zodpovědnost, i jejich sebevědomí je větší."

Forma Zbrojovky není nikterak oslnivá, z posledních 13 zápasů prohrála 10 a se 41 inkasovanými brankami má vůbec nejděravější obranu ligy, Grmel však tvrdí, že je jeho mužstvo připraveno: "Hru Ostravy jsme si rozebrali, Baroše osobně hlídat nebudeme a ani se na něj nepřipravujeme. Nesmíme se nechat zaskočit Baníkem jako týmem, to bude prioritní." Právě na osobu Milana Baroše se přitom budou hosté spoléhat nejvíce - venku totiž nedali gól už více než dvě a půl hodiny..

Oběma trenérům bude chybět kvarteto hráčů; brněnští nemohou nasadit zraněné Glasera s Avdičem a také Husára a Mezlíka, kteří stojí za čtyři žluté karty, zatímco na marodce Baníku odpočívají Zawada, Mach, Starý a Svěrkoš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Buchta, Brabec, Pernica, Pašek - Přerovský, Frejlach, Zavadil, Lutonský - Kroupa, Markovič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Stožický, Frydrych, Vomáčka, Stronati - Fantiš, Droppa, Lukeš, Milosavljev - Baroš, Kukec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Po sobotním záchranářském duelu v Uherském Hradišti je v neděli přichystán další díl této detektivky v Teplicích. Domácí, toho času na čtrnáctém místě, hostí předposlední Hradec Králové.

Zklamání sezóny z Teplic se snaží napravit zpackaný ročník. K tomu se mu nabízí duel se stejně špatně postaveným Hradcem Králové. V posledním domácím utkání si žlutomodří v podobně napjatém utkání hladce poradili s Českými Budějovicemi, a protože na Stínadlech předvádějí dobré výkony, očekává se odstranění dalšího soupeře v boji o záchranu. Ale pozor, na Hradec to Teplicím v poslední době nejde, prohrály s ním poslední tři utkání při skóre 2:8. Domácím budou chybět vykartovaní Rosa a Matula.

"Víme, že Hradec vyměnil trenéra. Není to příjemná situace. To mužstvo bylo pro nás celkem známé, věděli jsme, jak asi budou hrát. Teď se ta situace trošku zkomplikovala. Ale hrajeme doma, je to zápas o všechno a vše nám velí, abychom to zvládli. Zápas s Budějovicemi jsme zvládli, teď nás čeká těžší soupeř, než byly Budějovice v daném utkání, ale musíme uspět a odpoutat se od spodku tabulky," uvedl trenér domácích Zdeněk Ščasný.

Bílý balet zpod Bílé věže se na jaře propadal a propadal, až se propadl na sestupovou příčku. Tento neúspěch vyústil v odvolání trenéra Plíška, jehož nahradil dosavadní kouč juniorky Prokopec. Votroci na jaře ztrácejí především doma, kde byly v posledních sezónách naopak silní. Občasné příspěvky z venkovního hřiště tak nestíhají nahrazovat domácí výpadky. Z Teplic by se ale rozhodně nějaký bodík hodil. Hradec nastoupí bez zraněného Dvořáka.

"Určitě nás čeká důležité utkání, ale na druhou stranu ho nechceme stavět do pozice klíčového. Před námi pak bude ještě dalších pět zápasů. Potřebujeme získat devět, deset bodů a je nám jedno, v jakých utkáních to bude. Určitě dojde k několika změnám v sestavě, ale v tuhle chvíli nechci být konkrétní. Především musíme hrát mnohem aktivněji, než tomu bylo v předešlých zápasech. Teplice jsem sledoval jako pozorovatel pro trenéra Plíška, takže mám představu o jejich herním stylu. Jsem přesvědčený o tom, že v Teplicích podáme kvalitní výkon," prohlásil sebevědomě nový trenér Hradce Luboš Prokopec.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jablonský, Kaufman, Lüftner - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Podaný - Litsingi, Jindráček - Mahmutovič
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Plašil, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Šisler, Strnad - Štěpán, Kulič, Zelený - Uškovič
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 18:05)
V neděli se hrají pouze dva zápasy 25. kola Gambrinus ligy a jeden z nich se odehraje v Mladé Boleslavi, kam zavítá mistrovský Liberec, jenž nyní okupuje šesté místo.

Liberečtí fotbalisté se vezou na vítězné vlně, na jaře podávají hodně dobré výkony. Na třetí Jablonec ztrácejí už jen tři body. Za tímto velkým posunem vpřed stojí poslední čtyři vítězné zápasy bez inkasovaného gólu. Svou dobrou formu Slovan potvrdil i v české pohárové soutěži, kde v prvním semifinálovém utkání přestřílel Jablonec 4:3. "Pořád je pro nás v uvozovkách snadnější cesta do Evropy z Poháru České pošty. Tam v podstatě stačí uspět ve dvou zápasech. V lize pořád máme tři body na třetí místo a musíme čekat na klopýtnutí soupeřů. V neposlední řadě máme do konce sezony těžký los. Zápasy s Boleslaví bývají vyhecované, také mají ambice hrát poháry. Disponují silným kádrem, navíc se jim začínají uzdravovat důležití hráči. Rádi bychom udrželi dobrou atmosféru a navázali na dobré výkony a výsledky z minulých zápasů," přeje si trenér libereckého Slovanu Jaroslav Šilhavý, jehož svěřenci vyhráli poslední 4 vzájemné zápasy v rámci ligy. Na hřiště se nepodívá liberecký Pimpara, jehož trápí zranění.

Mladá Boleslav je v tabulce hned za Libercem, tedy sedmá. Na úřadujícího mistra ztrácí pouhé dva body. Ale nemůže se chlubit takovou jarní bilancí, jakou má její protivník. Navíc Středočeši na Liberec v poslední době moc neumí. "Pro nás je pochopitelně hodně motivující touha porazit úřadujícího mistra, i když se momentálně veze na jarní vítězné vlně. Čeká nás náročný a vyrovnaný souboj o důležité ligové body," pronesl trenér domácího celku Ladislav Minář, jenž bude postrádat v sestavě pouze rekonvalescenta Janíčka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Ševinský, Bořil - Jarolím, Ščuk - Mareš, Magera, Štohanzl - Nešpor.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kelič, Kováč, Fleišman - Šural, Sackey, Rybalka, Delarge - Štajner - Rabušic.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 16:00)
Příbram se bude doma snažit získat další body v boji o záchranu. K Litavce přijede pražská Slavia.

Utkání dodává náboj hlavně osoba kouče domácích Františka Straky, který nedávno sešívané vedl. Jak sám potvrzuje, proti svému bývalému mužstvu má zvýšenou motivaci. Příbram z posledních pěti utkání prohrála jen jedno, navíc na půdě vedoucí Plzně. Především doma se jí daří sbírat důležité body a na jaře prchá z bojů o záchranu. Ten je ale velmi vyrovnaný a na sestupovou pozici má Příbram náskok pouze tři body, který se nyní bude snažit navýšit. Do utkání nezasáhnou zranění Divíšek, Danoski a Šmejkal.

"Pro mě je to absolutně normální zápas, ale uděláme maximum pro to, abychom Slavii porazili. Proti soupeři cítím velký vzdor za to, co se stalo dříve. Chci je porazit. V tomto týdnu jsme dobře zapracovali na tom, aby se nám to povedlo. A proto pevně věřím, že důležité tři body urveme pro sebe," uvedl odhodlaně František Straka.

Slavia letos díru do světa neudělá, po několika zaváháních je alespoň ráda, že se nemusí strachovat o nejvyšší soutěž. V průběhu poklidného dohrávání aktuálního ročníku by klub chtěl stabilizovat výkony a pomalu se začít připravovat na další sezónu, která by měla být rozhodně lepší. S Příbramí prohrála Slavia pouze jednou z posledních 16 utkání.

"Věřím, že se na soupeře dobře připravíme a získáme další body. Jsem rád, že se dali do pořádku hráči, kteří si z posledního zápasu odnesli nějaké šrámy. I tentokrát budeme muset v obraně trošku improvizovat, kvůli zdravotním problémům nemůže hrát Martin Dobrotka, navíc se nám vykartoval Milan Bortel. Ale takové věci se ve fotbale stávají, takže si s tím musíme poradit. Nějaké varianty máme," uvedl kouč hostů Petr Rada.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Tarczal, Trapp - Pilík, Mašán, Valenta - Střihavka (Wágner)
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Hubáček, Petrák, Čonka - Vošahlík, Gecov, Zmrhal, Skácel - Kisel - Škoda
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 16:50)
V sobotním programu 25. kola první Gambrinus ligy bude hlavní pozornost upřena na duel Plzně v Jablonci. Zatímco Západočeši bojují se Spartou o titul, tak domácí si chtějí upevnit třetí místo v tabulce.

Jablonec figuruje na třetí pozici a na něj si dělají zálusk Sigma a Dukla. Oběma celkům může odskočit v případě výhry nad Plzní. Severočechům může pomoci fakt, že plzeňské fotbalisty vyřadili ve čtvrtfinále Poháru České Pošty. Ale na ligové úrovni je to opačně. Kotalovi svěřenci totiž v lize doma s Plzní třikrát v řadě prohráli. Tuto sérii budou se pokusí zastavit v sobotu. "Utkání s Plzní je pro nás jedním z vrcholů jara. Čeká nás lídr tabulky. Podařilo se nám Plzeň vyřadit v poháru a byli bychom rádi, kdyby se nám to povedlo zopakovat. Momentálně bojujeme o Evropu v poháru i v lize a chceme se pokusit uspět na obou frontách. Pokud bychom s Plzní vyhráli, měli bychom velkou šanci obhájit třetí místo. Věřím, že v útočné fázi zopakujeme výkon z Liberce a zlepšíme se v obraně," nechal se slyšet trenér domácích Václav Kotal.

Dobrá zpráva do Plzně přišla v pátek večer z pražské Letné poté, co Sparta pouze brala bod za remízu s Jihlavou. To znamená, že Vrbova parta v případě vítězství v Jablonci může jít do dvoubodového vedení. Plzeň věří, že proti Severočechům předvede v lize lepší výkon než v pohárovém dvojzápase. "Toho špatného jsme si proti Jablonci vybrali v poháru dost, tak snad to teď bude jen dobré. V poháru to bylo ovlivněné i tím, že jsme dali prostor hráčům širšího kádru. Liga pro nás může být zajímavá jen tehdy, když udržíme krok se Spartou a nepustíme ji před sebe. Proto je pro nás toto utkání hodně důležité. Budeme vědět, jak hrála Sparta, tím může být náš zápas ovlivněný. Určitě nás čeká velice těžká zkouška, protože Jablonec je hodně silný soupeř," prohlásil trenér hostí Pavel Vrba.

Domácí možná nastoupí v kompletním složení, pouze řeší otázku, zda nastoupí Hubník. To hosté budou určitě postrádat trojici zraněných Hanousek, Adamov a Štípek. Nejistý je start plzeňského Čišovského.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Rossi, Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Vaněk, Zoubele - Pázler.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - České Budějovice  (sobota 19:00)
Dva sestupem ohrožené kluby si to rozdají v důležitém a sledovaném utkání tváří v tvář. V Uherském Hradišti hostí domácí Slovácko poslední České Budějovice.

Slovácko si slušně rozehranou sezónu v posledních měsících pěkně kazí. Z posledních pěti duelů odešlo poraženo, což v tabulce znamená pokles a namočení se do záchranářských prací. Na České Budějovice ale Slovácko umí. Doma je porazilo třikrát v řadě a celkem sedmkrát v řadě s Dynamem neprohrálo. V posledním kole v Praze šetřil kouč Habanec klíčové opory, aby byly připraveny právě na tento klíčový zápas, od kterého se Slovácko opět může odrazit ode dna. Kvůli žlutým kartám nemůže hrát Valenta, zranění jsou Mezlík a Kordula.

"Pět zápasů jsme nebodovali. Dotáhly se na nás týmy, které byly v tabulce hluboko za námi. Všichni si uvědomujeme, že jsou před námi zápasy pravdy, které musíme zvládnout. Nemusím zdůrazňovat, jak důležitý bude zápas s posledními Budějovicemi. Doma nesmíme ztratit už ani bod. Od hráčů vyžaduji maximální nasazení a potřebnou agresivitu. K plnému bodovému zisku ale potřebujeme vstřelit branku, což se nám na jaře doma ještě nepodařilo. Budějovice v posledním zápase zvítězily nad Jabloncem, tento výsledek je určitě povzbudil," uvedl trenér Svatopluk Habanec.

Dynamo na jaře vypadá jako hlavní adept na sestup i kvůli hrozivé šňůře devíti utkání bez vítězství s pouhými dvěma body za dvě remízy. Tuto bilanci si však napravilo před týdnem, když poněkud překvapivě porazilo favorita z Jablonce. Rázem se tak Jihočechům lépe dýchá a cítí naději. V Uherském Hradišti Švantnerovi svěřenci nesmějí prohrát. Venku ale Dynamo nepředvádí dobré výkony, zvítězit dokázalo pouze jednou, remizovat dvakrát. Chybět bude vykartovaný Hora a zraněný Mchojan.

"Je to další zápas o bytí a nebytí, o žití a další naději na záchranu. Tohle kolo může hodně napovědět. Utkají se Teplice s Hradcem a my se Slováckem ve vzájemném zápase. Dobře si uvědomujeme, že když se nám povede nějaký bodový zisk, ideálně tříbodový, tak si hodně pomůžeme. Kdyby se to nepovedlo, zůstane nám už jen teoretická naděje. Slovácko je v podobné situaci jako my, na jaře se mu také moc nedaří," nechal se slyšet Pavol Švantner.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Hlúpik, Hofmann, Daníček, Volešák - Došek, Kerbr
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Ježdík, Lengyel, Machovec, Hanzlík - Klesa, Benát, Rýdel, Malakjan - Táborský, Řezníček
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
Předehrávku 25. kola nejvyšší soutěže obstará atraktivní duel dvou ofenzivně laděných týmů bojujících navíc o evropské poháry. Na Julisce přivítá domácí Dukla hosty z Hané.

Ještě v loňské sezóně nováčkovi Gambrinus ligy nejvyšší soutěž evidentně svědčí. Na loňské kvalitní výsledky, které vzešly z výborných výkonů disciplinovaného mužstva pod vedením Luboše Kozla, v aktuální sezóně Dukla navazuje. Na jaře prohrála jediné utkání, a to v Plzni. Jinak vojáci stoupají tabulkou a opatrně pošilhávají také po příčkách zajišťující evropské poháry. Na třetí místo ztrácejí čtyři body. Dukla letos překvapuje především střeleckou potencí. Se 40 vstřelenými góly je čtvrtým nejlépe skórujícím mužstvem, přičemž Sparta je lepší jen o gól, Jablonec o dva a nejlepší Plzeň jen o tři. Za domácí nenastoupí zraněný Svatonský.

"Olomouc je kvalitní mužstvo, má ve svém středu zkušené hráče, kteří byli i v reprezentaci. Mají za sebou sérii nepovedených výsledků, která však podle mě byla ovlivněná i tím, že hráli třikrát za sebou se Spartou. V minulém kole remizovali s Boleslaví 2:2, takže k nám jedou určitě s cílem vyhrát. Myslím, že to bude dobrý zápas, protože oba celky hrají ofenzivně. Herním pojetím by to mohlo být podobné utkání jako s Jabloncem a pro nás dobrá konfrontace s dalším výborným mužstvem," předpovídá trenér domácích Luboš Kozel.

Sigma vlétla do jara ve velkém tempu s jasným cílem bojovat o čelo tabulky a pohárová umístění. Po sérii čtyř utkání bez vítězství (z toho tři porážky) však na třetí místo ztrácí jeden bod a za sebou má navíc smečku dalších tří vlků, včetně toho dukelského. Na podzim se proti Dukle postavila Olomouc celkem třikrát. V lize dokázala doma zvítězit, v osmifinále domácího poháru pak přes soupeře postoupila díky vítězství v Praze. Aby Hanáci mohli bojovat o třetí místo, potřebovali by se k takovému výsledku přiblížit. Do utkání nenastoupí vykartovaný Vepřek, zraněný Klesnil a otazník visí nad Schulmeisterem.

"Dukla je teď v lepším rozpoložení, protože poslední zápasy zvládla lépe výsledkově i gólově. V sestavě dojde k více změnám, někteří hráči hrát nemohou, někteří si odpočinou. Hra Dukly nám sedí, sedí nám mužstva, která se prezentují fotbalovým projevem. Ale musíme být kompaktní, protože Dukla je momentálně sebevědomá, dobře kombinuje a musíme si dát pozor, aby nás nepotrestala za to, že budeme hodně roztažení. Všechny zápasy jsme proti Dukle hráli hodně aktivně a nenechali ji hrát a v tom chceme pokračovat. Je to zápas o šest bodů, protože Dukla se dotáhla za nás a v případě vítězství by nás dotáhla i bodově," varuje kouč hostů Roman Pivarník.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štětina, Vorel, Vrzal - Malý, Gedeon, Borek - Hašek (Přeučil), Pospěch, Néstor
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Dreksa, Škerle, Janotka - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Plšek, Doležal, Navrátil
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 20:15)
V pátek jsou na programu dvě předehrávky 25. kola české nejvyšší soutěže. Obě se odehrají přímo v české metropoli. Jedna z nich na Letné, kde domácí Sparta přivítá Jihlavu.

Sparťané nadále předvádí s Plzní bodové dostihy v boji o mistrovský titul. Oba mají shodných 53 bodů a od třetího týmu tabulky mají komfortní odstup 12 bodů. Podle papírových předpokladů čeká Letenské lehčí zápas než Západočechy, kteří hrají v sobotu na hřišti třetího Jablonce. Toho by Letenští měli využít a vytvořit tak tlak na Plzeň. Proti Jihlavě neberou nic jiného než tři body. "Každý zápas je teď pro nás klíčový. Věřím, že fanoušci to berou stejně a přijdou nás povzbudit. My potřebujeme bodovat naplno, ale moc dobře víme, že každý ze tří zápasů s Jihlavou v této sezoně skončil 1:1. Vždy to bylo podloženo houževnatým výkonem soupeře, která nás umí potrápit dobrou organizací hry a nebezpečnými brejky. Víme však, o co hrajeme a nechceme dopustit překvapení," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož svěřenci osmkrát v řadě doma neprohráli.

Devátá Jihlava má tentokrát nabitější týden než obvykle. V úterý dohrávala odložený zápas v Ostravě, kde domácímu Baníku podlehla 0:1. Napravit herní dojem z posledního zápasu a potrápit favorita, to bude cíl hráčů Vysočiny. Navíc Jihlava odehrála v této sezoně se Spartou tři zajímavé zápasy a všechny skončily remízou 1:1. Kdyby se to opakovalo počtvrté, hosté odjedou spokojeni. "Nebudeme v jednoduché roli, neboť do utkání nastoupíme pouhé tři dny po dohrávce v Ostravě. Rozhodně na Letné budeme chtít napravit herní dojem z výkonu na Baníku, zejména z první půle zápasu. I na Spartě se chceme pokusit učinit další důležitý krůček ke kýžené záchraně. Sparta se prezentuje výbornou organizací hry s aktivní obranou, agresivitou a napadáním už na polovině soupeře. Navíc se ve velmi dobré formě nachází tvořiví a ofenzivní hráči, kteří jsou schopní rozhodovat zápasy," ocenil soupeřovy kvality trenér Vysočiny Jihlava František Komňacký.

V sestavě domácích bude chybět duo marodů Zápotočný a Holek. Za hosty nenastoupí zraněný Kopic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Polom, Hybš - Vácha - Kadlec, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Lafata.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vaculík, Tlustý, Šourek, Čvirik - Masopust, Marek, Jungr, Karlík, Josl - Šimonek.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň24165343:1553
2.Sparta Praha24165341:1653
3.Baumit Jablonec24118542:3041
4.Sigma Olomouc24117634:2440
5.Slovan Liberec24115832:2938
6.Dukla Praha24910540:2837
7.FK Mladá Boleslav24106829:2836
8.Slavia Praha2479828:2730
9.Vysočina Jihlava24611727:3429
10.Baník Ostrava24671127:3425
11.Zbrojovka Brno24741325:4125
12.1. FC Slovácko24661226:3424
13.1. FK Příbram24591022:3424
14.FK Teplice24581126:3723
15.FC Hradec Králové24491123:3421
16.České Budějovice24551419:3920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele