Previews

Ligue 1 - preview 34. kola

Šlágr tohoto kola hodně napoví o tom, kdo si v příští sezóně zahraje Ligu mistrů - k derby na hřiště třetího Lyonu totiž zajíždí čtvrté Saint-Étienne. Poslední Troyes se bude snažit rozdmýchat naději na záchranu v Nice, vedoucí PSG hodlá udělat další krok k titulu na půdě Évianu...

Bundesliga - preview 31. kola

Eintracht Frankfurt hraje o evropské poháry a své ambice by rád potvrdil na hřišti rivala z nedalekého Mainzu. Důležitý souboj se odehraje také v Gelsenkirchenu, kde Schalke bude hájit čtvrtou příčku jak před Frankfurtem, tak svým dnešním soupeřem Hamburgerem SV...

Nizozemská Eredivisie - preview 32. kola

Feyenoord hostí Heracles a musí vyhrát, pokud chce udržet bodově krok s druhým PSV Eindhoven. Twente, které již má jisté playoff o Evropskou ligu, přivítá Nijmegen, v podobné pozici hrající Utrecht zajíždí na hřiště Zwolle a kolo zakončí duel mezi favorizovaným Vitesse a posledním Willemem II...

Fenerbahce poprvé v semifinále, Benfica myslí na útok

Historický zápas čeká na Fenerbahce, které si vůbec poprvé zahraje semifinále evropské pohárové soutěže. Turecký celek nebude favoritem, postup do finále Evropské ligy se očekává spíš od Benfiky, které se letos daří i v domácí soutěži a sahá po mistrovském titulu.

Začíná semifinále EL. Basilej si na Chelsea věří

Poprvé v historii na sebe narazí celky Basileje a londýnské Chelsea. Na domácí scéně jsou Švýcaři téměř k neporažení, což je pro nedávné držitele Ligy mistrů z Anglie velká výzva. Bohatý klub Romana Abramoviče má ale v plánu získat další trofej - tu pro vítěze Evropské ligy.

Ligue 1 - preview 33. kola

Dnes dohrají víkendové třiatřicáté kolo účastníci pohárového finále. Saint Etienne získalo vytouženou trofej, dnes bude bojovat o Ligu mistrů proti Ajacciu, na třetí Lyon ztrácí pět bodů. Rennes se pokusí spravit si chuť z prohraného finále proti poslednímu Troyes.

Semifinále proti sobě opět svede Dortmund a Real Madrid

Také druhé semifinálové utkání Champions League nám bude servírovat německo-španělský duel, tentokráte Borussia Dortmund již potřetí v této sezóně poměří síly s Bílým baletem. Ani jedna strana už nemá šanci na ligové prvenství a všechnu koncentraci může věnovat právě nejprestižnější soutěži.

Liga mistrů zahajuje semifinále bitvou velikánů

Doposavad takřka nepolapitelní Bavoři baží po ušatém poháru a zlatavých vavřínech, které doposavad vyčkávají na nového držitele daleko za kanálem La Manche v londýnském Wembley. Nicméně podobné choutky a přání pohánějí i katalánské fotbalisty, kteří stojí pošesté za sebou před branami finále a touží potvrdit štempl nejúspěšnějšího celku nového tisíciletí co do vítězství v Champions League.

Premier League - preview 34. kola

Manchester United i Aston Villa mohou jít do pondělní dohrávky s o něco klidnější myslí, protože jejich přímí konkurenti o víkendu zaváhali. United tak mají titul už téměř v kapse, pro Villans byla klíčová prohra Wiganu, díky které drží na osmnácté Latics tříbodový náskok.

Primera División - preview 32. kola

Pondělní dohrávka proti sobě svádí dva poslední celky Primera División. Pro Celtu Vigo i Real Zaragoza to bude klíčový zápas, který může hodně nepovědět o tom, kdo se mezi elitou dokáže udržet a kdo nejspíše padne do druhé ligy. V tuto chvíli Celota zaostává o tři body.

Gambrinus liga - preview 24. kola

Čtyřiadvacáté kolo Gambrinus ligy dnes uzavřou Slavia a Slovácko. Sešívaní budou chtít potěšit fanoušky po prohraném derby, hosté myslí taktéž na bodový zisk. Jsou sice na jedenáctém místě, od sestupové příčky je ale dělí jenom tři body.

Serie A - preview 33. kola

Šlágrem třiatřicátého kola je bezesporu večerní zápas Juventusu s AC Milán, který může domácím hodně přiblížit obhajobu titulu. V zaváhání AC doufá Neapol, která hostí Cagliari. Fiorentina hraje s Turínem, AS Řím přivítá poslední Pescaru, Inter hraje s Parmou, Palermo potřebuje uspět v derby v Catanii.

Bundesliga - preview 30. kola

Stuttgart s Freiburgem v týdnu hrály o postup do finále národního poháru, dnes je čeká ligové klání. K druhému nedělnímu utkání jede Fürth do Norimberku. Greuther je beznadějně poslední, a pokud nevyhraje, stane se prvním sestupujícím z německé nejvyšší soutěže.

Corgoň liga - preview 27. kola

Senica má šanci zdramatizovat boj o titul. Pokud doma porazí Trnavu, sníží náskok vedoucího Slovanu Bratislava na šest bodů. I hosté pomýšlejí na bodový zisk, protože jsou v tabulce poslední. Od předposledního Prešova dělí Trnavu jedna výhra.

Nizozemská Eredivisie - preview 31. kola

Vitesse se může vedoucímu Ajaxu přiblížit na rozdíl tří bodů, nebude to ale mít jednoduché, protože musí zvládnout šlágr na půdě Feyenoordu. Twente nevzdává boj o přímý postup do poháru a jede pro tři body do Venla, Nijmegen hostí Zwolle, Utrecht přivítá Bredu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele