Premier League - preview 35. kola

27.04.2013, 09:06, aktualizováno 29.04.2013, 08:35
Previews
V Premier League bude k vidění další veledůležitý záchranářský souboj. Aston Villa, která má před osmnáctým Wiganem náskok dvou bodů, hostí Sunderland. Ten se díky dvěma výhrám dostal z nejhoršího a nyní mu patří patnáctá příčka.
Aston Villa - Sunderland AFC  (pondělí 21:00)
Léčba Di Caniem zatím v Sunderlandu funguje na jedničku. Při premiéře sice italský svéráz prohrál na hřišti Chelsea, ale to se snad ani jako neúspěch považovat nedá. A i kdyby, v následujících dvou kolech, v nichž Mackems vždy zvítězili s čistým kontem, jakékoli pochybnosti smetl ze stolu. Především pak po úžasné výhře 3:0 v derby v Newcastlu popadali příznivci Black Cats Di Caniovi k nohám.

Odpracováno přesto nemá. Ke kýžené záchraně mu ještě pár kroků schází. Na jedinou zbylou vstupenku do Championship "stojí frontu" mimo jiné i s Aston Villou, která má k sešupu níže o kousek blíže. V případě vítězství by Sunderland pravděpodobně již mohl s klidným svědomím konstatovat frázi "mission complete".

Villans mají o tři body méně a na Wigan mají náskok jen dva body. Když tak nevyhrají, dají Latics šanci na dotažení. Poslední duel Aston Villa prohrála v Manchesteru s United, teď tak na domácí půdě lační po bodech.

Proti Sunderlandu se jim sice dlouho nedařilo, jejich pětizápasová šňůra bez vítězství ve vzájemných zápasech však skončila tuto sezonu, když na Stadium of Light zvítězili Villans 1:0. V tomto utkání mimochodem Mackems netrefili ani jedinkrát branku.

S Di Caniem však válí a je otázkou, jak se s "novým" Sunderlandem Villa vypořádá. Postrádat bude Albrightona, Dunna a Herda. Severoangličané pak Wickhama. Naopak k dispozici je po stopce způsobené karetním trestem Gardner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.35 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading FC - Queen's Park Rangers  (neděle 14:30)
Duel odpadlíků. Tuhle planetu asi neobývá jediný člověk, který by ještě věřil v záchranu Readingu a QPR; tyhle kluby už zkrátka byly všemi odepsány. Přesto tohle utkání může mít zajímavou náplň - ten porážený totiž získá smutnou definitivu. A tím poraženým dozajista nebude chtít být žádný ze zasvěcených týmů...

Vůbec nejpravděpodobnějším výsledkem úvodního nedělního měření sil se každopádně jeví být remíza (která může pro oba aktéry vyústit v sestup, pakliže Aston Villa v pondělí uhraje alespoň bod se Sunderlandem). Ačkoliv v minulých devíti kolech oba celky uhrály dohromady jenom dvě plichty, shodnou se v poslední době jednoduše na tom, že se jim nechce vítězit.

QPR něco takového nedokázal pětkrát po sobě, Royals právě devětkrát. Holt kdo si dobře vzpomíná na loňskou koncovku Championshipu a neuvěřitelnou jízdu Readingu za automatickým postupem, musí si nyní uvědomit, že tohle je už jiná liga. Royals dnes takového finiše zkrátka a dobře nejsou schopni. A Hoops, zdá se, po chvilkovém vzepjetí nakonec nedokáže zachránit ani takový mág jako Harry Redknapp. Dlouhých 185 minut čekání na ligový gól budiž jasným indikátorem, že ani bohatý mančaft z Londýna se v elitní soutěži pro příští sezonu neudrží.

Pokud Queen’s Park Rangers ještě touží po důstojné rozlučce, něco takového mu docela dobře komplikuje marodka. Rozjetý Townsend je mimo se zadním stehenním svalem a start je nejistý u Adela Taarabta, patrně nejrozdílovějšího muže v kádru. Zranění jsou kromě toho také Zamora s Wright-Phillipsem, jedni z mnoha borců, kterým se zřejmě druhá liga nebude zrovna pozdávat - stejně jako vedení výše jejich platu.

Reading se solidní pravděpodobností zakončí účinkování na prvoligové scéně bez další účasti křídelníka Kébého, který pořád nevyléčil bolavé stehno. Předposlední domácí vystoupení zmeškají rovněž Federici s Akpanem. Robson-Kanu už v týdnu naplno trénoval a měl by se objevit rovnou v základu.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Gunter, Mariappa, Morrison, Kelly - Robson-Kanu, Karacan, Guthrie, McCleary - McAnuff - Pogrebňak
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Onuoha, Samba, Hill, Bosingwa - Mbia, Derry - Mackie, Taarabt, Hoilett - Rémy
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (neděle 16:00)
Chelsea má jedinečnou příležitost dostat se před závěrem sezony do pole position v boji o třetí příčku, která zajišťuje přímý postup do Ligy mistrů. V neděli totiž hostí na Stamford Bridge Swansea a pokud zvítězí, předskočí Arsenal. Ten má aktuálně o bod víc, jenomže také odehraný zápas navíc.

Swans již prakticky nemají o co hrát. Na sestupové pozice mají z devátého místa pět zápasů před koncem desetibodový náskok, a tak se jich boje o záchranu týkat nebudou. A to i přes to, že v posledních pěti duelech nedokázali svěřenci manažera Michaela Laudrupa zvítězit.

Do Londýna přijedou hosté v roli outsidera, ovšem netřeba je úplně odepisovat. Chelsea se totiž se Swansea letos střetne už počtvrté a v dosavadních třech setkáních nebyla schopná ani jednou vyhrát. V lize doma Swansea udržela remízu 1:1 a v semifinále ligového poháru postoupila po výhře 0:2 právě na Stamford Bridge a domácí remíze 0:0. Nyní však má v rukou všechny trumfy Chelsea, respektive tedy především motivaci.

Ačkoliv se dny manažera Rafy Beníteze na lavičce Blues patrně rychle blíží ke konci, stále má ještě španělský stratég o co hrát. Vedle důležitého třetího místa v Premier League má navíc ještě možnost přidat do svého životopisu další velkou trofej - tentokrát pro vítěze Evropské ligy. Po prvním semifinále v Basileji (vítězství 2:1) má Chelsea nakročeno do finále, kde se může stát cokoliv.

Aktuálně je ale třeba myslet na Premier League. Vítězství nad Swansea je základ pro kvalitní finiš, protože na Chelsea hned příští týden čeká venku Manchester United, poté doma Tottenham, venku Aston Villa a nakonec doma Everton, takže žádná slast. Především souboj se Spurs bude klíčový, ale do ně je ještě relativně daleko.

Chelsea bude moci v neděli vybírat z téměř kompletního kádru, chybí jedině dlouhodobě zraněný Oriol Romeu. Do sestavy by se mohl po šestitýdenní pauze vrátit stoper Gary Cahill. V útoku patrně dostane přednost před Fernandem Torresem Demba Ba, který v Evropské lize hrát nemůže. Manažer Laudrup ze Swansea nemusí řešit zdravotní potíže žádné. Spíše by měl řešit to, že jeho mužstvo od vyhraného finále ligového poháru, které se nesmazatelným písmem zapsalo do klubové historie, jen jednou vyhrálo, dvakrát remizovalo a třikrát prohrálo. To je za stejné období třetí nejhorší bilance v lize. Zlomit tuto sérii na Stamford Bridge by ovšem bylo překvapením.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Ivanovič, Luiz, Bertrand - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Ba
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Chico, Williams, Davies - Britton, De Guzman - Hernandez, Michu, Dyer - Moore
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Guard of Honour sloužící k uctění nového mistra možná ještě nikdy v historii Premier League nebyla bolestivější než ta, kterou nyní budou nuceni strojit na Emirates Stadium. Na stánek Arsenalu totiž zavítá Robin Van Persie se svým Manchesterem United; pouhý rok po jeho opuštění. To se potom bude o zajištění třetí příčky bojovat jedna radost!

Gunners aktuálně na čtvrtou Chelsea živí všehovšudy jednobodový náskok a stále musejí počítat s jedním zápasem, který mají Blues k dobru. Tottenham je momentálně na stejné úrovni jako Chelsea, má už ale odehráno alespoň těch 34 zápasů. Inu, bude to zase jednou těsný boj v cílové rovince. Arsenal do něj nicméně nekráčí v nějaké nepohodě, ba naopak.

Z nezvládnutého severolondýnského derby se vzpamatoval nejlépe a nejrychleji, jak mohl, když z možných 18 bodů následně vytěžil hned 16 korálků. Ze všech prvoligových celků má tedy v tuto chvíli nejlepší formu, alespoň výsledkově (takzvaná Form Table vždy bere v úvahu právě posledních šest kol).

Manchester United dojíždí suverénní ročník tak trochu na půl plynu, pořád to ale stačí na to, aby z něj šel náležitý strach. Minule se o tom na Old Trafford přesvědčila Aston Villa (3:0), která darovala de Geovi už devátou jarní nulu - a osmou, bereme-li v úvahu posledních deset ligových bitev. To je vpravdě úctyhodná bilance; stejně jako nejvyšší průměr bodů na zápas (2,47) a největší podíl vítězství na dosavadní ligové vizitce (79 %), jakou dosud dějiny Premier League (od roku 1992) pamatují.

A Gunners úplně nutně nepotřebují United tyto statistiky ničit. Teoreticky jim stačí zkoncentrovat se pořádně na závěrečná tři kola, která nejsou z nejtěžších (doma Wigan plus výjezdy na St. James Park a Loftus Road), udělat v nich devět bodů - a garance účasti v milionářské Champions League bude na světě. Pouze jeden z dvojice Chelsea-Tottenham by pak totiž mohl finišovat před Wengerovou partou; o to se postará jejich vzájemné měření, které je v plánu na osmý květen.

Nejen v nedělním šlágru, ale i příštích dvou zápasech se Arsenal bude muset obejít bez svého jediného čistokrevného hrotového útočníka Oliviera Girouda - což není zrovna nicotná komplikace. Více prostoru by ale tím pádem mohl dostat obvykle hladový Podolski, případně nevyzpytatelný Gervinho. V brance bude také proti United pokračovat Szczesny, Fabianski je pořád zraněný.

Titul je v kapse; a to by mělo mimo jiné přinést větší dávky herního vytížení "okrajovým" členům mistrovského kádru. Tento úmysl koneckonců zpříma potvrdil také Sir Alex Ferguson, pročež teďka můžeme v zahajovací jedenáctce očekávat jména jako Hernandéz, Cleverley, Welbeck či Nani.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey (Wilshere), Arteta - Walcott, Rosický, Cazorla - Gervinho (Podolski)
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra - Welbeck, Cleverley, Jones, Nani - Van Persie, Hernandéz (Rooney)
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - West Ham United  (sobota 13:45)
Manchester City pravděpodobně na boj o titul rezignoval už několik týdnů zpátky, přesto definitivní oslavy Manchesteru United; a tím pádem definitivní ztráta nadějí na obhajobu; z před týdne zabolely. Proti West Hamu už tak Citizens budou hájit jen dobře našlápnutou pozici ve při o druhé místo.

Utkání s Tottenhamem bylo ve spoustě věcech zvláštní. Man City v něm inkasoval všechny tři góly pouze v sedmi minutách, takové selhání loňští mistři nepamatují. Více něž dvě branky v druhé půli inkasovali naposledy v derby v roce 2009. A nakonec, teprve podruhé z posledních dvaadvaceti zápasů nevyhráli i přesto, že vedli.

West Ham bude na severozápad cestovat v dobrém rozpoložení. 42 bodů, desátá příčka a účast v Premier League na příští rok téměř jistě zaručena. Ve zbylých čtyřech zápasech stačí pro definitivní jistotu udělat stejný počet bodů.

Už je to deset let, kdy naposledy Hammers vyhráli na hřišti Manchesteru City. Nedaří se jim ani kompletně, z minulých deseti duelů jen jednou zvítězili a hned šestkrát prohráli.

Roberto Mancini má k dispozici kvarteto navrátilců po zranění. Své potíže se zadním stehenním svalem shodně vyřešili David Silva, James Milner i Sergio Agüero. Po dvou měsících s téže zraněním si může několik minut připsat i Jack Rodwell.

Sam Allardyce na druhé straně postrádá obránce Jamese Tomkinse a George McCartneyho, kteří trpí bolestmi lýtka respektive kolene. Naopak fit jsou Mark Noble i Joe Cole.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy - Barry, Y. Touré - Silva, Tévez, Nasri - Agüero
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Reid, O'Brien, Collins, Demel - Nolan, Noble, Diamé - J. Cole, Carrol, Jarvis
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
V Premier League je o titulu rozhodnuto. Nyní jsou tak v centru dění dvě tahanice - o udržení v elitní soutěži a o zajištění si účasti v Lize mistrů na příští sezonu. A z obou táborů máme v tomto utkání jednoho zástupce. Ani jeden z nich pak nemá zrovna ideální výchozí pozici...

Wigan je svými drtivými konci sezony již proslulý, v této sezoně však ne a ne onen finiš zahájit. Od začátku března do půlky dubna si Latics počínali famózně, ze tří zápasů získali sedm bodů, v FA Cupu dokonce přes Everton a Millwall postoupili až do finále. Jenže od té doby vyrazili na dva výlety a z obou si přivezli porážku bez vstřelené branky.

Proti Tottenhamu už by bylo ono pověstné nakopnutí aplikovat, rafička hodin se totiž blíží k dvanácté a Wigan stále sídlí na první sestupové příčce. Jenomže Spurs jsou na tom vlastně úplně stejně, jen o pár pater v tabulce výše. I oni v boji o Ligu mistrů drží černého Petra a musí zabrat. Výhodou by mohl být zápas k dobru, jenže ten odehrají na hřišti Chelsea.

Vzájemné zápasy navíc hrají spíše pro mírného outsidera z Wiganu. Nejenže na JJB Stadium Tottenham nevyhrál ani polovinu (3) z posledních sedmi zápasů, nejčerstvější vzájemný střet - tedy na White Hart Lane - zvládli lépe rovněž hosté, kteří po brance Bena Watsona v listopadu loňského roku baštu Kohoutů vyplenili.

Klíčovým by pro Tottenham mohl být návrat Garetha Balea, který po hrozivě vypadajícím zákroku v Evropské lize nemohl hrát proti Evertonu. Citizens už ale gólem a asistencí zničil. Do tréninku se zapojil už i další marod Aaron Lennon, v sestavě ho ale spíše neuvidíme. Mimo hru jsou Gallas, Kaboul a Sandro.

Wigan postrádá Antolina Alcaraze, což by mohl být naopak velký problém. Nicméně vzpomínky na první duel letošní sezony, kdy zkušený Paraguayec rovněž nehrál, větší starosti hasí. Do základní sestavy by se tak mohl podívat Jean Beasejour.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Robles - Scharner, Caldwell, Figueroa - Boyce, McCarthy, Gómez, Beausejour - McManaman, Koné, Maloney
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Assou-Ekotto - Parker, Dembele - Dempsey, Sigurdsson, Bale - Defoe
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Norwich City  (sobota 16:00)
Vyhraješ a jsi zachráněn. Před výkopem duelu dvou City, ze Stoke-on-Trent a Norwiche, by vlastně takový slib mohl fotbalový bůh - kdyby existoval - docela klidně pronést na obě strany. A to i přesto, že jarní forma obou mužstev by úplně v pohodě mohla být popsána jako "sestupová". Potters ze 42 možných bodů sebrali pouhých osm, Canaries jen o pět více za stejnou dobu.

Týmy bez spolehlivého střelce, i tak by se daly popsat celky Stoku a Norwiche. Na Britannia Stadium jsou doma kupříkladu Jon Walters, Peter Crouch, Cameron Jerome nebo Kenwyne Jones - ti všichni v minulosti delší či kratší dobu byli schopni své nadřízené těšit gólovou produkcí. Jenže Walters ze hry neskóroval od Boxing Day, Crouch vsítil čtyři branky během jediného měsíce září a pak přidal už jenom dvě další (včetně týden staré trefy do sítě QPR ovšem!), no a Jerome s Jonesem se v tomto kalendářním roce mohou dohromady pochlubit jediným zářezem.

Solidní impotence jde u Potters na vrub také (a možná především) nestálé formě Etheringtona či chabému středu pole, kvůli čemuž se potenciální střelci ani do nebezpečných pozic nedostávají. To ale není tak úplně ústředním problémem Kanárků. Ti mají ve svém středu schopné tvůrce šancí (Snodgrass, Pilkington, Hoolahan), spíš hoří přímo v zakončení. Zejména Grant Holt po loňské skvostné nováčkovské sezony zklamává na celé čáře. A z toho potom pramení ubohé tři údery Norwiche na minulých sedmi výjezdech.

Sečteno podtrženo nakonec oba kluby zřejmě zachrání jejich desetizápasové šňůry neporazitelnosti ještě z podzimní části sezony. Norwich navíc ještě doma pohostí Aston Villu a West Bromwich, čili dva hratelné soupeře, takže si teoreticky ještě může dovolit ztratit také na Britannii, kde naplno nebodoval už sedmkrát po sobě. Naposledy ve Staffordshireu triumfoval v lednu 1997, když se oba mančafty utkávaly v rámci druhé nejvyšší soutěže.

Ve Stoke-on-Trent před sobotním kláním doufají, že se včas umoudří Etheringtonova záda; fyzické testy ještě očekávají také Wilson, Adam a Jerome. Naproti tomu stoper hostujícího celku Michael Turner si minule poranil třísla a stoprocentně nebude startovat, pročež byl z hostování v Cardiffu povolán nazpátek Leon Barnett. Právě jeho můžeme očekávat v základu na Turnerově místě.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, N'Zonzi, Whelan, Kightly (Etherington) - Crouch, Jerome (Jones)
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Barnett, Garrido - Snodgrass, Howson, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Kamara
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Southampton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Pod Nigelem Adkinsem to vypadalo všelijak, zato v čele s Mauriciem Pochettinem působí Saints uceleným a sebevědomým dojmem. Ve výsledku se tedy za nováčkovskou sezonou na 90 % budou moci ohlížet s uspokojením, ba ještě klidně ve zbytku ročníku mohou vystoupat mezi elitní desítku. Což by vzhledem k podzimním "radovánkám" jihoanglického klubu bylo vskutku něco...

Nepravděpodobné to však skutečně není; vždyť Soton už šest kol čeká na přemožitele, což znamená nejdelší prvoligovou šňůru bez porážky od dob Kevina Phillipse a Jamese Beattieho. Dnes je tu Rickie Lambert a jeho mladá, dravá družina v zádech, která si pomalu získává veškerý respekt ostrovní fanouškovské obce. Dva roky zpátky se v tento den Fonte, Lallana, Puncheon či Schneiderlin chystali na bitvu s Hartlepoolem v rámci League One; dnes jdou plnit roli favorita proti osmému mužstvu elitní soutěže.

Favorita pochopitelně nikterak jednoznačného, ovšem přesto se nabízí důvěřovat spíše domácím. Clarkeova parta po krátkém procitnutí znovu ztratila nit, už čtyřikrát po sobě naplno nebodovala a z posledních pěti výjezdů přivezla pouze čtyři body. To by na osmý tým tabulky vlastně mohlo být docela alarmující zjištění, přesto není potřeba panikařit.

S výhledem na souboje s oběma manchesterskými zástupci zřejmě Baggies nemají ambice stoupat tabulkou ještě o něco výše, před Liverpool; a koneckonců kterékoliv umístění nad loňskou desátou příčkou se bude rovnat nejlepšímu prvoligovému úspěchu Albionu od roku 1981.

West Bromwich na St. Mary’s zajíždí ničit jedno dlouhodobě přetrvávající pravidlo - od sezony 1969/70 ve městě Southamptonu neslavili vítězství a nyní by mohli počet neúspěšných pokusů od té doby zaokrouhlit na děsivých dvacet. Bránit v tom nyní nebudou zranění Brunt, Gera a Thorne; stejně jako suspendovaný Mulumbu.

Mauricio Pochettino naopak bude moci využít služeb uzdraveného Schneiderlina, přičemž do zápasové nominace dříve vepsal také dva sotva doléčené borce - Lukea Shawa a Gulyho Do Prada. O jejich zdravotní způsobilosti se ještě bude rozhodovat.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Yoshida, Hooiveld, Fox - Schneiderlin, Cork - Rodriguez, Ramírez, Lallana - Lambert
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Dorrans, Yacob, Morrison, Thomas - Long, Lukaku
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Když se Premier League schyluje ke svému závěru, dělí se tabulka na dva tábory. Jedním z nich jsou týmy, kterým už o nic nejde, v druhé naopak sídlí celky bojující o své naděje a sny. Po minulém kole do ní bohužel patří oba dva aktéři - jak Fulham, tak nejspíš i Everton.

Toffees se dlouho drželi v blízkosti adeptů na Ligu mistrů pro příští rok, jenže před týdnem se jejich akcie rapidně snížily. Prohra v zachraňujícím se Sunderlandu odstřihla Everton od londýnské trojice a na čtvrtou Chelsea ztrácí už šest bodů. Na pátý Tottenham pak pět, přičemž oba kluby mají před sebou ještě vzájemný zápas k dobru.

Zkrátka velmi nelichotivá pozice, ze které může Blues dostat jedině soustavné vyhrávání všech svých zápasů a doufání v četné ztráty ostatních. První krok musí učinit doma s Fulhamem a má k tomu ideální příležitost - Cottagers prožívají výsledkově asi nejhorší část sezony, z posledních čtyř zápasů vstřelili jediný gól a získali jediný bod.

Ještě úchvatněji hovoří bilance vzájemných zápasů, Everton totiž ještě nikdy v rámci ligového utkání doma s Fulhamem neprohrál a posledních devatenáct utkání (naposledy remíza v září 1959) zde dokonce proti Londýňanům vyhrál. Toto vše dělá dohromady nejdelší vítěznou sérii proti soupeři na jednom stadionu v historii první ligy.

David Moyes bude muset posoudit stav páru Darron Gibson a Victor Anichebe, kteří si z nešťastného utkání se Sunderlandem odnesli drobné šrámy. Onu porážku propásl Phil Jagielka, který rovněž není stoprocentně fit. Naopak v pořádku už je další obránce Tony Hibbert.

Fulham se bude muset obejít bez Steva Sidwella. Ryšavý záložník si sotva odpykal trest za červenou kartu v zápase proti QPR, už si připsal další v duelu s Arsenalem. Svůj čtyřzápasový distanc nyní zahajuje. Fit je Damien Duff, Riethera pak trápí kotník a možná nenastoupí.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Fellaini - Mirallas, Barkley, Pienaar - Jelavić
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Manolev (Riether), Hangeland, Senderos, Richardson - Duff, Enoh, Karagounis, Emanuelson - Berbatov, Ruiz
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Liverpool a hlavně tedy jeden jeho zástupce se v týdnu doopravdy vehementně staral o zábavu novinářů z celého světa. Suárezovo kousnutí do Ivanovićovy paže nakonec bylo potrestáno drsným desetizápasovým distancem, a tak se hned vpředvečer utkání s Newcastlem nabízí otázka - jak si Reds budou vědět rady bez své největší hvězdy?

Luis Suárez v nedávných zápasech působil lehce zabržděně, pořád ale platil za nejnebezpečnějšího hráče Reds široko daleko. Teď je tedy otázkou, zda Sturridge bude připraven převzít jeho otěže; a zda se ve výsledku povede zahladit stopy po zdánlivě nenahraditelném forvardovi lépe než na přelomu let 2011 a 2012, kdy Suárez pykal za rasistické urážky Evry.

Tehdy Liverpool z pěti utkání hned dvakrát vyšel střelecky naprázdno a výhru slavil pouze na začátku a na konci tohoto ligového tažení. Jediným pozitivem onoho období bez Suáreze byly dva pohárové postupy před Manchestery (v FA Cupu United, v Ligovém poháru City) - letošní Reds už ale bojují pouze na ligové frontě, kde ještě mají ve zbytku sezony zuřivě stahovat šestý a možná ještě pohárový Everton.

Jestliže Liverpool ještě má hodně o co hrát a už teď se psychicky potřebuje naladit na nadcházející Merseyside derby, Newcastle se ještě alespoň matematicky účastní záchranářských bojů. Wigan za ním už nicméně zaostává o šest bodů (leč má stále jeden duel k dobru), a pokud Straky navážou na týden starý vitální úspěch s West Bromwichem, dostanou se konečně na magickou hranici 40 bodů.

Podařit by se jim to mohlo už nyní; u příležitosti střetnutí, které má dobrou tradici i pověst. V sedmi z devíti posledních vzájemných soubojů těchto mužstev vždy jedna strana dosáhla alespoň tří vstřelených gólů, což si nezaujatý divák jistě rád připomene. Pro pořádek je však třeba připomenout, že jen jednou byl tím šťastnějším Newcastle - a branky za něj tehdy stříleli borci jako Carroll či Barton.

Fanoušci Magpies, kteří se letos neustále trápí pohledem na přeplněnou marodku, se zase jednou mohou zaradovat: Coloccini naplno trénuje a do základu se dere uzdravený Tioté. Na Marveauxe (a koneckonců i Colocciniho) ještě ale bude příliš brzy. To samé se zřejmě na druhé straně barikády bude dát říct o Borinim, který by však aspoň mezi náhradníky usednout mohl.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Eliott - Debuchy, Yanga-Mbiwa, S. Taylor, Haïdara - Tioté, Cabaye, Sissoko - Gouffran, Cissé, Jonás
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Enrique - Gerrard, Henderson, Lucas - Downing, Sturridge, Coutinho
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United34273478:3584
2.Manchester City33208559:3068
3.Arsenal FC34189765:3563
4.Chelsea FC33188766:3562
5.Tottenham Hotspur33187858:4161
6.Everton FC341414651:3856
7.Liverpool FC341312961:4251
8.West Bromwich Albion331361443:4445
9.Swansea City3310121143:4242
10.West Ham United341191440:4742
11.Fulham FC3410101444:5240
12.Southampton FC349121347:5439
13.Norwich City348141233:5338
14.Sunderland AFC349101538:4537
15.Stoke City348131330:4137
16.Newcastle United341071743:6037
17.Aston Villa348101636:6334
18.Wigan Athletic33871837:6031
19.Queen's Park Rangers344121829:5624
20.Reading FC34592037:6524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2248)

Přidat komentář
Miguel19

1. proti zasírání PL článků od NFL..

Reagovat
niflheim

Taky si říkám, že byste nám tam neměli psát.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Z toho zase děláte nevím co ... a jenom NFL to není (to jsme se navíc přesunuli pod jiné články - třeba páteční draft), tady ve velkém běží tenis, hokej, basket, včera jsem snad viděl i příspěvek na fantasy ohledně Gira ... a to ani nemluvím o tom, že řešíme kolikrát fakt různé hovadiny, jen ale NFL vadí, protože se to týká amerického sportu či co?

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste to opalcuji dva nejvetsi tvurci zbytecnych vlaken

Reagovat
Arbiter

blah, blah, blah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

moc to řešíte, mluví se tu o každé sračce, i když nechápu co na tom vidí, tak ať si o tom klidně mluví

Reagovat
Miguel19

Dyť to řeší skoro pod každým článkem. Hrozný problém si najít jeden starý jako se to udělalo u NHL..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hm, radši ale NFL, než příspěvky všelijakejch šašků, který sou sice o fotbale, ale naserou mě stokrát víc.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Ten kurs na Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

co je na něm tak skandálního?

Reagovat
Miguel19

Čekal bych tak 1,6 max..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni PD.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

To je fakt..

Reagovat
hefy

Wigan tady maj lidi už tak moc v píči, že neni ani preview, hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan dnes musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v nizsich anglickych soutezich uz se vetsinou hraje posledni ligovy kolo a v League One se hraje primej souboj o postup do Champu Brentford - Doncaster. V League Two naopak musi Wimbledon bezpodminecne vyhrat, aby si zajistil zachranu ve Football League.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se zachráníjou Wolves, a Žiletky udržíjou playoff.

Reagovat
smazaný uživatel

Blades uz PO pozici ztratit nemuzou, a v Champu bude ten souboj o zachranu asi skvelej, dneska se to muze krasne zamotat, pokud vyhraji Wolves, Posh nebo i Barnsley. V poslednim kole je navic na programu zapas Huddersfield - Barnsley, takze je mozny, ze nam to vynahradi PL, kde uz vsechno zalezi jenom na tom, jestli Wigan zase bude finisovat. Ale pokud ted v pondeli Villa porazi Sunderland, bude Latics nejakej finis asi k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus samozrejme velkej boj o ucast v PO

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, tak Blades si škrtám ze seznamu přání. Tak hlavně ti Wolves. Těch by mi bylo obzvlášť líto, mají hodně sympatický projekt. Respektive možná měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis meli no. Pokazili si to tim experimentem se Solbakkenem, kterej nemel zadnou zkusenost s angl. fotbalem a rovnou sel do strasne specificke souteze do tymu, v kterym na nej byl velkej tlak ocekavani.

Ted uz to budou mit tezky se dal nejak rozvijet, strasne moc hracu zklamalo nebo se nechytili. Myslim, ze to dopadne tak, ze se jim podari zachranit a udelaji velkou obmenu, postavi to kolem hracu jako Sako, Sigurdarsson, Doumbia. Je potreba zvolit jinou cestu a podminky na to maji slusny - pomerne atraktivni lokalita druhyho nejvetsiho anglickyho mesta, peknej stadion, zazemi, jmeno, financni stabilita, ambice...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla přímá cesta do pekla. A přitom se stačilo rozhodnout trošku jinak, nepostavit si hlavu a mohli se v pohodě zachránit. Letos dostavět druhou tribunu, a měli by stadion na 36 000, jméno, pozici v PL a větší příjem od sponzorů. Teďka hnijou v Champu, na plány na rekonstrukci sedá prach, a ten tým se rozpustil mezi ty šťastnější kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela paradox, ze jim odesli vlastne jen dva klicovi hraci, kteri byli nahrazeni podobne kvalitnima, navrch prisly dalsi posily do obrany a stejne to skoncilo fiaskem

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
Lacko_Boh

pome Wimbledon

Reagovat
kiwwi

Manchester United will receive 40 premier league medals to distribute how they wish. Previously only those who had made 10 or more league appearances were eligible,but now five appearances is the requirement and United will receive 40 medals, 10 more than before.

vyborne aj ked vsetci hraci acka by teoreticky tych 10 zapasov mohli dat...su len styria co maju pod 10 a maju 7 a viac

Reagovat
niflheim

Buttner a Powell...tak snad je Fergie bude stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Ti maji v PL kazdej tak 2 starty ne?

Reagovat
kiwwi

aj tak dali po gole

Buttner ma 3 a Nick 2 - ak by bola hranica 5 zapasov, tak by to mohli dat

Reagovat
Rssa

Dneska výhra LFC a Spurs. Everton max. remíza.

Reagovat
kiwwi

to je prianie, alebo tipy? pretoze ak tipy tak dost mizerne

Reagovat
Rssa

Přání. Tipovat já neumím.

Reagovat
kiwwi

Arsene Wenger : Michael Carrick is my choice for PFA Player of the Year. aby to este nevyhral

Reagovat
Carrick

Reagovat
tomasinho

Pořád lepší než RvP. Snad ale Mata.

Reagovat
Rssa

Pokud to nevyhraje Luis, tak je podle mého jistý Bale.

Reagovat
tomasinho

Tak Luis už bohužel asi ne, ale podle mě mezi RvP a Balem zase takový odstup nebude, vyhraje asi bohužel jeden z nich. Pro mě je to ale Mata.

Reagovat
Rssa

Třeba už se volilo a Luis už je vítěz

Reagovat
tomasinho

To by bylo hatu zase.

Reagovat
stas87

ak odide,kde by si ho videl najradsej?mimo britaniu?

Reagovat
tomasinho

To každopádně, už jsme se tady bavili, že by mu to prostě parádně sedlo v Realu podle mě, pokud by odešel jeden z té dvojice útočníků. Nemyslím si, že by mohl jít do City nebo Chelsea, pokud by chtěl sám odejít, tak rozhodně pryč z Anglie. A tam vidím možnosti tak akorát Bayern, Real nebo třeba Juventus.

Reagovat
stas87

do bayernu nie,nie je o tolko lepsi ako mandzukic ja dufam ze este rok to potiahnu mariovia+caludio,do utoku by guardiola nemal siahat vobec

pre juventus by bol asi terno,hral by s vucinicom a on by bol ten zakoncovatel,vymenu treba benzema-suarez by si bral?

Reagovat
tomasinho

Já bych raději výměnu Suárez-Gomez + pak někoho na křídlo kreativního. Ale ne, tak o Gomezovi se hodně spekuluje ne, píše se dost o Lewovi, a Suárez je pořád někde jinde než Mandžukič, individálně určitě. V Juve buď s Vučiničem nebo Llorentem.

Taky nevidím důvod, aby sahal Pep do útoku, ale tak nějak nevím, co od něj čekat. Suárez podle mě rok ještě zůstane. Co se týče Benzemy, tak nevím, přijde mi, že hrozně stagnuej a nevyrostl tak, jak jsem čekal.

Reagovat
stas87

na bilde je divoka spekulacia gomez do bvb a opacnym smerom lewa lewa by nemal odchadzat z BL,inde by po nom pozadovali viac individualnych akci a to nemusi byt pre neho,lewa sam nevyhra zapas ale s pomocou timu je daleko platnejsi ako suarez treba mandzukc..je dost podobny lewowi,plati aj na neho to co som pisal o robertovi,sam zapas nevyhra

bayern ale nehra na to ze niekto nieco sam vymysli,obehraje 3 hracov a zakonci,suarez by tam bol dost utopeny,ten juventus by bol idelny,zbavili by sa giovinca ktory nie je vobec golovy a prave goly im suarez moze zarucit,je to spolahlivy strelec

Reagovat
tomasinho

To je dost možné, Suárez často v kombinacích ztrácí, pro něj by byl nejlepší ten rychlejší přechod od útoku Realu. Já bych třeba po Gomezi ani Lewovi nepožadoval nějaké individuální akce, kdyby dávali góly, přizpůsobil by se tým. Ale však co, u LFC nový útočník asi hrozit nebude, možná konkurence pro Sturridge, věřím, že Suárez rok zůstane.

To by si Bayern ale moc nepomohl, kdyby vyměnil Gomeze za Lewu teda. Uvidíme, kam jinam by Lewa mohl jít? United jsou podle mě blbost, kdyby neměli RvP, tak budiž. Teoreticky City nebo Chelsea, ale ti půjdou spíše po Cavanim nebo Falcaovi.

Reagovat
Rssa

To bylo příjemné

Reagovat
smazaný uživatel

Najradšej by som bol aby to vyhral Luis alebo Mata, ale Carrick je tiež fajn, stále lepšie ako Bale alebo RVP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ještě aby to, nedejbože, přál Persiemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bild & Belgium media reporting a €15m fee for the transfer of Kevin De Bruyne to Dortmund.

hmm za tú cenu by to bol bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC ho neprodá

Reagovat
tomasinho

Arbitre?

Reagovat
smazaný uživatel

je to len rumour, neverím, že ho predajú za 15mil.

Reagovat
tomasinho

A za kolik by jako měli?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac, je mladý a podľa fans chelsea dokáže zahrať všade v útoku a keď je pravda, že bol vo werdere jeden z najlepších tak som myslel, že 18mil. je minimum, teoreticky 20

Reagovat
tomasinho

Nepřeháněj.

Reagovat
Trand

Mně se těch 15 zdá hodně.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím v eurach. To je koľko 12mil libier? Za 12mil do anglicka prestupuje kde kto. Ale asi ho mám až za príliš veľký talent. Stavial som ho tesne pod Ericksena s tým, že je preverený BD takže by stal trochu viac.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea ho prodávat nemusí, naopak BVB potřebuje náhradu za Goetzeho. Takže pokud ho budou chtít, musí nabídnout více, to je jasné..

Reagovat
Arbiter

jestli má BVB opravdový zájem, tak je těch 15€ (klidně i Ł) strašně směšných...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za dementni uvahu?

Reagovat
Arbiter

Jakou dementní úvahu, prosím tě? My ho prodat nepotřebujeme, nechceme. Výdělek na jeho prodeji by byl cca poloviční oproti sumě, kterou jsme za něj dali. Pokud by měl kupec přijít, tak by měl nabídnout podstatně větší částku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu duvody, proc ho nechcete prodat, ale nechapal bych, kdyby za nej nekdo z fleku nabizel 20 mega, ani kdyby ho treba v Dortmundu chteli hodne. Takovou hodnotu pro nikoho z kupujicich mit nemuze.

Reagovat
Talker

Nemame duvod prodavat. Tech 15 mega by bylo adekvatni, kdyby mel rok-dva do konce smlouvy, ne kdyz ma pred sebou 4 roky.

Pochybuju, ze bychom ho prodali, leda by to byla vymena za jineho hrace, ktereho by vedeni neskutecne chtelo.

Reagovat
vitasrp

A tobě to přijde jako výhodný obchod? Před rokem a pul přišel za 8 mega liber, čili zisk na něm by byl 4 mega. To je v podstatě nic..

Mimoto je to hráč, který ma stále dlouhodobou smlouvu, může se dál zlepšovat a v současný chvíli má kvalitu na to, aby se v CFC prosadil. Možná ne v základní sestavě, ovšem na to, aby patřil k širšímu kádru a zaskakoval za spoluhráče, rozhodně má..

BVB to klidně nabídnout může, ale nechápu, proč by to vedení a Emenalo měli odsouhlasit..

Reagovat
stas87

to mal aj marin...a sancu dostal vo fa cupe u nejakych vidlakov a so spartou a to nebol zraneny...chelsea sa ho nemusi zbavit ale ked dortmund ponukne 17 milionov tak to minimalne zvazovat budu

Reagovat
Arbiter

Dost pochybuju, že takovou částku budou zvažovat. A Marin je specifický případ, to sám moc dobře víš...

Reagovat
stas87

specificky pripad...to je,on nesiel ku vam s tym hrat zaklad ale mal byt +- narovnakej pozici ako moses ako prvy ci druhy nahradnik a skutocnost bola aka?ze je 5-6 volba na lavicke?aj to moze kevina odradzat ked videl ako dopadol marko

povedz mi preco nehraval kedze uz bol fit a ziadne problemy nemal?

Reagovat
vitasrp

To vysvětlení by mělo být jednoduchý, pokud teda budu věřit tomu, že RDM i Benitez umí rozpoznat kvalitu hráče - Marin na to jednoduše neměl..

V přípravě se přitom jevil docela dobře, jenže pak se zranil, na chvíli se vrátil a byl zase zraněný.. Z jeho pohledu prostě kompletně ztracený ročník, otázkou je, jestli to je jen kvůli výkonům, nebo za tím je i něco víc..

Reagovat
stas87

tak marko ked odchadza z BL tak stagnoval a aj v nemecku bol relativne casto zraneny cize ste si kupili hraca ktory mal nachylnost sa zranit priprava ti nezaruci nic,v nej mozes ziarit proti nejakym seattlom ci new yorkom ale ak pride liga ci ten pohar co sa v anglicku hra s majstrom a hrac ti nepredvedie nic a nic ani na startu ligy tak to minimalne naznaci to ze klub kupil hraca ktory zatial nema na A-tim

neprisiel mi ako nejaka hviezda alebo ze by mal hviezdne spravanie,pochybujem ze by sa nejak negativne prejavil v kabine a benitez by mal nejaky rozumny dovod ho odstavit

Reagovat
Arbiter

Tak Marin v těch zápasech zase tak hrozný nebyl. Já si myslím, že za tím vším jsou zejména zdravotní komplikace. My věděli, do čeho jdeme. Každopádně s Kevinem to srovnávat nemůžeš...

Reagovat
stas87

ale ja ich neporovnavam ja to pisem z toho pohladu ze kevin vidi co sa stalo s markom,ok beriem ze bol na zaciatku zraneny a ze sa zranil znova ale potom uz bol fit a nepochopitelne tu sancu nedostal,nevravim ze sa aj kevin zrani a bude to uplne ten isty priklad ako marin proste chelsea je chelsea

aj sa da pochopit ze je 15 milionov pre vas malo kedze je trh tak pokurveny a za kazdeho hraca ktory zaziari jednu sezonu si kluby pytaju aj 30 milionov,cenu mu maxmalne zvysuje to ze patri klubu akemu patri a mna ber za fanusika BL a prajem si ho vidiet aj nadalej v BL nedoakzem byt v jeho pripade objektivny

Reagovat
Arbiter

To si myslíš, že si Kevin řekne - Marko se v CFC neprosadil, nebudu mít šanci ani já, tak to raději zabalím a půjdu hrát do Dortmundu? A já vím, že ty si přeješ jeho setrvání, snažíš se nalézt nějakou berličku, já tohle beru...

Reagovat
stas87

ty vole...ty vsetko beries doslova,to potom tazko debatovat s tebou..nechajme to tak uz,ja si myslim ze bude chciet odist natrvalo do nemecka,mozno budes mat pravdu nakoniec ty a skusi prerazit v chelsea viac k tomu nemam,o nejake 3 mesiace uvidime

Reagovat
vitasrp

Jako je pravda, že minimálně v EL hrát měl - proč před ním Rafa upřednostňoval Benyouna, to nikdy nepochopím..

Reagovat
Arbiter

Měl být na pomezí, jenže se na delší dobu ze začátku sezóny zranil. Ano, už je fit, ale Benítez mu prostě nevěří. Nevím proč, ale nevěří. Možná je to ze zdravotních důvodů, možná kvůli něčemu jinému. A proto je Marin specifický případ. Brát to tak, že KdB dopadne stejně, je nesmysl...

Reagovat
tomasinho

No mně přijde teda směšné, že mu 15 v eurech přijde nějak málo teda. Mít nějaké 4 mega zisk na hráči, který si v soutěžním zápase za klub ani nekopl? To je snad dobrá vizitka, většinou to dopadá naopak. Je mi tak nějak jedno, jestli si ho Chelsea nechá nebo ne, o to mi nejde, ale ta cena mi přijde +- adekvátní teda.

Reagovat
Arbiter

Je to hráč, který vykazuje progres, má obrovský potenciál, má dlouhodobou smlouvu s Chelsea, chytil se v jedné z nejlepších lig na světě, takže je nárůst částky o polovinu strašně malý. Je to navíc reprezentant, je mladý.

Reagovat
vitasrp

Může být, já se na to ale dívám optikou, že ten kluk může mít pro klub daleko větší přínos než nějaké 4 mega, které bychom jeho prodejem vydělali..

A hlavně.. Současný kádr má tak 18 schopných hráčů, přičemž je dost možné, že v létě odejde Lampard. Proto si myslím, že KdB by příští sezónu vůbec neměl chodit hostovat, ale zůstat v našem týmu. To poslední, co totiž potřebujeme, je přicházet o další hráče. Krom posílení jistých postů musí být pro příští sezónu priorita rozšířit kádr, jelikož letos jsou někteří hráči neskutečně vyšťavení a na jejich výkonech to je znát..

Reagovat
kiwwi

4 mega za nieco, o co ste sa prakticky nemuseli nijak starat, len ste tu kupili a predali je krasny obchod

hraci z akademii odchadzaju za milion, dva a to sa vychovavali v klube roky a roky

Reagovat
Arbiter

jenže Kevin má potenciál na to být mnohem dražším hráčem...

Reagovat
kiwwi

tak to samozrejme, ale nie v drese Chelsea

Reagovat
Arbiter

Vidím, že jsi hodně věřící člověk, kiwwi...

Reagovat
vitasrp

Vůbec si to nemyslím, když vezmu v úvahu, co ten kluk může klubu přinést, tak to ty 4 mega prostě nevynahradí..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

však klidně to může být nabídka za něj ze strany Dortmundu, mě to nechává v klidu...

Reagovat
kiwwi

nj, ale v pripade, ze by to bola pravda, tak by si vyznel dost komicky a hned by som si nasiel tie tvoje diskusie

Reagovat
Arbiter

Až to bude pravda, tak si ty diskuse klidně najdi. Jenže je nebudeš muset hledat, protože to nebude zapotřebí. Chelsea Kevina neprodá, nemá důvod, kór za tak směšnou částku...

Reagovat
stas87

lenze moze prist novy trener ktory ho nebude chciet..a sam kevin sa vyjadril ze by rad ostal v nemecku nie?

Reagovat
Arbiter

Kevin chtěl hlavně v létě absolvovat přípravu s CFC. A jestli si nesedne s trenérem, tak půjde na rok na hostování, pravděpodobně pak do Německa. Takové jsou zprávy od jeho agenta. Chelsea ho nebude chtít prodat, nemá absolutně žádný důvod. A už vůbec ne za tak směšnou cenu, kterou BVB nabízí...

Reagovat
stas87

tak bvb udajne ponuklo 17 mega co uz nie je malo lenze on nebude chciet strait dalsi sezonu na hostovacke,podla mna uz bude chciet uprednostnit stale miesto v timu a nie sa zas o rok stahovat inam necudoval by som sa ak by kevin chcel natrvalo prestupit do nemecka lebo liga aj krajina mu sedi,nasiel sa tam a uz si stihol urobit meno v BL,v chelsea by zasa musel ist od zaciatku do pripravy a musel znova presviedcat noveho trenera atd.

Reagovat
Arbiter

Jenže prostě takový je plán, se kterým je Kevin seznámen, žádné negativní reakce jsem od něj nezaregistroval, ba naopak si jeho agent pochvaloval komunikaci s CFC.

Reagovat
stas87

komunikace s CFC...no uz to je posun oproti minulym rokom a bude brat chelsea ohlad na prianie svojho hraca?ty si to strasne idealizujes,dari sa mu v slabiej lige ako je anglicka,vrati sa do anglicka a uz nemusi byt tak platnym hracom a moze pol sezony presediet,prestupom do nemecka by ziskal istotu pravidelnej zataze aj ked v o nieco horsom time

Reagovat
Arbiter

Ale to riziko je tu vždy, brát jen na tohle ohled je nesmysl. Ano, do jisté míry se bude brát ohled na přání hráče. Stejně jako se bral ohled na Lukakua, který chtěl na rok na hostování. Kevinovi jsme dali na výběr, jestli bude chtít do Bayeru na hostovačku či nikoliv. To bude jeho svobodná vůle. Prodávat ho ale chtít nebudeme. Proč taky?

Reagovat
stas87

a co mu da ze bude zasa dalsi rok na hostovacke bez opcie?po roku sa zasa vrati a bude znova skusat stastie?ja v nom vidim podobnost so shaqirim,ked prestupil tak mu nikto nedaval moc sanci ze bude este v tejto sezone hrat,bayern jeho zapracovanie zvladol na 1ku,preco nemohla chelsea?

myslis si ze je kevin lepsim hracom ako moses?

Reagovat
Arbiter

Příští rok by měla být poslední hostovačkou pro KdB (pokud by na hostování šel). A co mu to dá? Určitě ho pošleme do týmu, kde bude mít jisté minuty na hřišti, to mu ta hostovačka dá. A jestli je KdB lepší než Moses? Ano, myslím si, že je KdB lepší než Moses. A využitelný na mnohem více postech...

Reagovat
kiwwi

pekne si dalej prikladas

Reagovat
Arbiter

Tak mi řekni důvod, proč by CFC chtěla prodat hráče, kterého si koupila za skvělou částku, za ani ne dvojnásobek jeho původní ceny? Hráče, kterého vedení CFC chválí za jeho zlepšování a kterému říká, že s ním v budoucnu počítá. Řekni.

Reagovat
kiwwi

nepoviem!

Reagovat
Arbiter

protože žádný nemáš

Reagovat
kiwwi

ale vsak to nie je pointa ja vravim, ze ak to dopadne opacne ako vravis, tak budes vtipny

Reagovat
Arbiter

Proč bych měl být? Akorát nebudu mít pravdu, to je toho...

Reagovat
kiwwi

no tak by to bolo v pripade, keby si napisal svoj nazor na vec a dalej sa tym nezaoberal...lenze ty tu uz asi v tretej alebo stvrtej debate vsetkych a vsetko vysmievas a skalopevne sa bijes za to, ze to tak nebude...bude to vtipne a nepochybuj, ze ti to dame vyzrat

Reagovat
Arbiter

Vysmívám? Napiš mi jediný můj příspěvek, kde se v této debatě na téma KdB vysmívám... A podívej se, jak jsem původně reagoval, prosím tě...

Reagovat
kiwwi

Arbiter

27.04.2013 12:34

To si myslíš, že si Kevin řekne - Marko se v CFC neprosadil, nebudu mít šanci ani já, tak to raději zabalím a půjdu hrát do Dortmundu?

Arbiter

27.04.2013 11:50

jestli má BVB opravdový zájem, tak je těch 15€ (klidně i Ł) strašně směšných...

Reagovat
Arbiter

nejlepší je, že ten první příspěvek jsem napsal až poté, co jsi tu o vysmívání psal ty A ten druhý za žádný výsměch nepovažuju. Pokud ty ano, tak jsi úzkoprsý

Reagovat
kiwwi

to je na tom fakt to najlepsie

Reagovat
Arbiter

jsi prostě mimo

Reagovat
Rssa

Bude levnější, čekám tak max. 11 mega.

Reagovat
Miguel19

Nebo rovnou zadarmo..

Reagovat
Rssa

BVB za něj každopádně 15 mega nedá.

Reagovat
Miguel19

Chelsea to může být jedno. Ať si dají klidně víc za průměrného a stagnujícího Eriksena..

Reagovat
kiwwi

vsah je mladsi ako De Bruyne 21 rocny hrac, ktory hra pravidelne za Ajax a reprezentaciu je stagnujuci a priemerny, co sa tu clovek nedozvie

Reagovat
smazaný uživatel

A ne ? dyt se mluví o zájmu LFC a ti nic jiného než průměráky nekupují...

Reagovat
Miguel19

Tak píší to lidé, co sledují Holandsko. V poslední době se dopředu neposunul..

Reagovat
kiwwi

uvedom si, ze v tom veku je o 2-3 levely inde ako 90% jeho rovesnikov...porovnavat sa s nim mozu len hraci ako Gotze, Isco, Hazard a pod...je to 92 rocnik peboha

tento pocit moze vyvolavat fakt, ze sa o nom pise a hovori uz asi 3 roky a on stale nikam neprestupil

Reagovat
Miguel19

Tak jasný. Já jenom četl, že poslední dobou to není žádná sláva.

Reagovat
tomasinho

No ty vole. Právě proto taky stagnuje, protože mu už to tam nemá co dát. A právě proto chce odejít. Stagnace ale nerovná průměrnost. Nebo počkej, neviděls náhodou jako každý, kdo zastává takovýhle názor, 3 zápasy Eura? Celkem by mi to sedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

:)))))))))

Reagovat
kiwwi

preco by nedali...prachy maju, potrebuju vhodne posilnit prave na tom poste, KdB sa im tam zrejme dokonale hodi namiesto Gotzeho, ja to vidim dost realne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stas87

si si neaky isty prestup okolo 15 mega je to co dava najvacsi zmysel,za 15 mega mozu kupit 3 hracov,nahradu za götzeho a na lavicku..

Reagovat
stas87

hlavne nech nejde do wolfsburgu...ten dortmund by nemusel byt zly,kevin je dost priamocary a okamzite by tam zapadol

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a na druhou stranu jde Reus za 30 mega eur :)

Reagovat
Carrick

Reus nebude chtít hrát EL.

Reagovat
smazaný uživatel

taky že ho nikdo nezve do Arsenalu

Reagovat
kiwwi

tvoj komentar vobec nedava zmysel

Reagovat
Usty

Dává větší smysl než Carrickův

Reagovat
Carrick

Jenom zatím.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland prohrát, Newcastle vyhrát. Samozřejmě čistě v zájmu atraktivity boje o sestup

Reagovat
cristiano.K.

hm na Soton malej kurs na výrhu

Reagovat
Hejnak

Wigan měl v posledních zápasech docela smůlu. Dneska to musí zlomit

Reagovat
A Seleção

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Arbiter

peníze kazí charakter

Reagovat
stas87

a preto fandis chelsea a nie treba swansea ze?

Reagovat
cristiano.K.

ten MU s tím kursem je tam jako pěst na oko,amatér

Reagovat
smazaný uživatel

This is from Al Jazeera Sports, which is owned by the Qatari Royal Family, the same owners as Ooredoo.

"The goal was to sponsor a big English club with a huge history, our search included Arsenal & Manchester United but the former two have long sponsorship deals and the same applies to Manchester City so Liverpool is the only club available right now."

"We want to sponsor the club in full. We want to sponsor the Stadium (financovať rekonštrukciu a zrejem ho aj premenovať) as well as the club's kits. Our goal is to reach the Asian markets where the Premier League has an enormous fan base."

"We received the tender from the club a few days ago and we are currently in the process of due diligence and we are studying each aspect of the study."

"It is a dual interest, Liverpool needs the money to compete with the European heavyweights and we want to expand our brand to reach new markets via football."

ak by to klaplo tak sa hovorí o investícii v rozmedzí 400-500 milionov. (to nás možu rovno kúpiť)

Bral by som iba ak by sponzorovali dresy. Na názov štadiona nech nám nešahajú.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

je to len otázka času. Liverpool je priveľmi lukratívna značka nato, aby sa do nej nejaká arab nezamiloval a netúžil po navrátený zašlej slávy.

Len dúfam, že meno štadiónu zostane mimo záujmu.

Reagovat
kiwwi

navrátený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

je pekné vidieť ako ti namne záleží. Bohužiaľ reciprocita tuna neplatí. Na FB si ťa nepridám.

Reagovat
kiwwi

no dobre ty raper, snad to nejako prezijem

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme ich presvedčili nech sa na financovanie štadiona vykašlú čiže nech sa sústredia len na dresy tak by to bola obrovská výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Další Chelsea a City.

Reagovat
fenixLFC

to som zvedavy co by ste zas vycitali liverpoolu lebo s historiou ako pri chelsea a city to nema zmysel..

Reagovat
Error

City - Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Yaya Toure, Barry, Silva, Tevez, Nasri, Aguero

subs: Pantilimon, Kolo Toure, Nastasic, Kolarov, Garcia, Milner, Dzeko

WHU - Jaaskelainen, Reid, Nolan, Jarvis, Carroll, Vaz Te, O'Brien, Collins, Demel, Diame, O'Neil

subs - C.Cole, Collison, Henderson, Taylor, Noble, Pogatetz, J.Cole

Reagovat
kiwwi

takze oni nedaju sancu mladym ani ked im uz o nic nejde hej?

Reagovat
Lacko_Boh

ešte nemajú isté 2.miesto

Reagovat
kiwwi

moja chyba, myslel som, ze LM uz maju istu

Reagovat
smazaný uživatel

OT : poraďte mi prosím nějakou dobrou strategii, jejíž gameplay odcípá a dobře se to hraje.

Reagovat
Godwinson

Jakýkoliv Total war

Reagovat
smazaný uživatel

Shogun?

Reagovat
Side

Shogun 2, Rome ....

Reagovat
Godwinson

Jakýkoliv, Medieval 2 je asi nejlepší, ale z těhle klenotů lze těžko vybrat ten nejlepší. Jen Empire malinko pokulhává.

Reagovat
smazaný uživatel

AoE 2

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec neodcípá. Zničení každý budovy trvá půl hodiny a vůbec.

Reagovat
Side

Stracraft 2

Reagovat
smazaný uživatel

KKND crossfire...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Original War

Reagovat
smazaný uživatel

To sem dohrál. :)

Reagovat
niflheim

A co X-Com?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi radil už Arbiter, ale moc se mi to nelíbí. Co je na tom tak úžasného? Nebo proč hrát zrovna to, já nikdy nebyl na tenhle typ tahových strategií, když pominu Heroes.

Reagovat
niflheim

Tak já musím říct, že jsem to nehrál ještě...ale vyrůstal jsem na původní sérii Enemy Unknown a Terror from Deep. Teď jenom čekám na léto, kdy to koupím na steamu za nějakou příznivou cenu

Ještě mě napadá třeba World In Conflict, Wargame, Codename: Panzers (dobrý )

Reagovat
smazaný uživatel

Enemy Unknown a Terror from Deep

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Wargame vypadá dost promakaně. Je to hodně těžký na hraní?

Reagovat
niflheim

Nehrál jsem, ale kamarád to hraje na Steamu pořád

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2: Rise of the Witch-King

Reagovat
Kaze

Ser na všechno nahoře, Company of Heroes. Pokud máš v sobě asijské kořeny, tak samozřejmě Starcraft II.

Reagovat
Chazy

W I G A N

A T H L E T I C

Dneska se musí, povinná výhra. Už je prostě jedno, s kým se hraje, chce to 3 body a proti Spurs to vždycky nějak šlo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
JIMMY-PO

škoda, že obaja nemôžu dostať po 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči, fanta!

Reagovat
kiwwi

tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam mám Persieho jako kapitána. Není čas na hrdinství, doufám že dá hattrick.

Reagovat
niflheim

Já přemýšlel, jestli to nedám Matovi...nakonec jsem to nechal Robinovi, tak uvidíme

Reagovat
kiwwi

Juventus to Launch £12m Bid for Man United Winger

ale je to strasne jak mu Fergie znizil cenu...podobne ako u Berbu...nejak tomu prestavam rozumiet

Reagovat
niflheim

+ rok do konce kontraktu...pokud to od někoho vytáhneme na 20, tak můžeme být rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je to za Valenciu.

Reagovat
Carrick

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ten Juventus nakupuje někde jinde

Reagovat
niflheim

Za chvilku tam bude osa Pogba-Nani-Macheda

Reagovat
Ligter

Marc-Vivien Foé.

Reagovat
niflheim

Pěkný gól.

Reagovat
kiwwi

uff krasna akcia

Reagovat
Ligter

Skoro se to vyrovnalo naší akci proti Liverpoolu.

Reagovat
niflheim

200. za Manchester United a skvělou budoucnost našich mladých hráčů (ne v jiných klubech )

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Rumours of Young and Welbeck (loan) being offered as part of a deal for Gareth Bale. #MUFC

ehm, to by bola naprosta parada...doplatit im 20-30 mega a bolo by to genialne

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by mi líto Dannyho. Taky už by nemusel mět místo, až by se vrátil. Aji když Persie v takovém tempu víc než dva, tři roky sotva vydrží.

Reagovat
kiwwi

ja by som bol raz, ze by hraval pravidelne za vyborny klub na svojej pozicii a mohol by sa rozvinut ovela rychlejsie a lepsie

Reagovat
Trand

Já to nechápu, všichni kritizujete divera Suareze a zároveň tam chcete podobného hráče v tomhle ohledu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to byl jenom diver, tak by ho nikdo nechtěl. Ale on je zkrátka úžasný hráč. A je tu alespoň (malá) naděje že by šel třeba do sebe. Young taky trocha šel. A ten by navíc v tomhle scénářu odešel, takže z pohledu haterů je to diver za divera.

Reagovat
Trand

Suarez ale taky není jen diver.

Reagovat
Miguel19

Není no, ještě to je zákeřná svině..

Reagovat
smazaný uživatel

A Bale zase nemá takové jeho excesy. Faktem je že pokud existuje hráč který může našu hru lusknutím prstů zvednou o třídu, tak je to Bale. Nebo Ronaldo. To že mě bude občas srát simulacema, nebo že budou ostatní blít ještě víc, tak to dokážu zvládnout.

Reagovat
Trand

Tak není pochyb o tom, že Bale není tak špatný, ale co se týká simulování, tak si nemají moc co vyčítat.

Reagovat
kiwwi

ale u nas by to bola len vymena kus za kus

Reagovat
Trand

Co to je za výmluvu? Navíc Young by se pak vrátil.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Já myslel, že loan se vztahuje k oběma hráčům.

Reagovat
kiwwi

ne-e Young na stalo a Welbeck na hostovanie + cash

Reagovat
Trand

No, to mi došlo později.

Reagovat
Miguel19

Hmm, to by nakonec nemuselo být špatné ani pro Tottenham..

Reagovat
Ligter

Dannyho bych nerad pouštěl.

Reagovat
wild

podla mna by to skvele..Balea by som si velmi prial..Danny by aspon pravidelne hraval.BOl by to skvely obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ta hostovačka nebyla s opcí. Levy není takový blb aby si to nevydupal.

Reagovat
wild

tak je to len rumour pravdy na tom nemusi byt nic.. ja len vravim ze ak by to bolo takto ze Young + Danny na hostovanie tak by to bolo super

Reagovat
niflheim

Padáda...ale já si celkem Ashe oblíbil ... ale kvůli zraněním je celkem nekonzistentní. Sice makal skvělě, když nastoupil - nahorů-dolů, jezdil po prdeli. Ale nějak mám obavy, zda se má šanci dostat ještě pořádně do formy...a udržet ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši toho Naniho..Javiera

Reagovat
kiwwi

Most direct points contribution of Clubs' top scorers. RVP: 19, Bale: 15, Benteke: 13, Dzeko:11, Berba: 10. No Suarez in the top 5.

Reagovat
Chazy

Dneska Doncaster vs Brentford přímej souboj o postup do champu

Reagovat
smazaný uživatel

To uz tady davno je

Reagovat
kiwwi

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

O´brien je strašny zmrdeček a provokater....

Reagovat
smazaný uživatel

This is the the Bayern Munich bench today: Neuer, Alaba, Dante, Martinez, Robben, Ribéry, Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

und Heynckes an der bank und Guardiola an der tribune

Reagovat
niflheim

Krásné góly.

Reagovat
diastan

Yaya

Reagovat
Error

Everton XI (to play Fulham): Howard, Baines, Jagielka, Distin, Coleman, Osman, Fellaini, Mirallas, Pienaar, Anichebe, Jelavic.

Everton subs (to play Fulham): Mucha, Hibbert, Heitinga, Oviedo, Naismith, Barkley, Duffy.

Fulham team to face EFC: Schwarzer; Manolev, Senderos, Hangeland, Richardson; Emanuelson, Karagounis, Enoh, Kacaniklic; Ruiz; Berbatov

And the subs for Fulham this afternoon: Etheridge, Hughes, Frimpong, Duff, Frei, Rodallega, Petric

Reagovat
niflheim

Mám 02...tak jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

ja FFC teda neverím, s touto zostavou ešte menej.

Reagovat
niflheim

Proti Arsenalu celkem váleli...navíc je na čase, aby se EFC sesypalo.

Reagovat
Zaschrona

Proc by melo byt na case?

Reagovat
Error

Saints team: Boruc, Clyne, Yoshida, Hooiveld, Fox, Schneiderlin, Cork, S. Davis, Rodriguez, Lallana (c), Lambert.

Saints substitutes: K. Davis (GK), Fonte, Ramírez, Forren, Guly, Mayuka, Puncheon

Albion team v @Southamptonfc: Foster; Reid, McAuley, Olsson (C), Ridgewell; Yacob, Dorrans; Fortune, Morrison, Lukaku; Long.

Albion subs v @Southamptonfc: Myhill (gk); Thomas, Jones, Odemwingie, Rosenberg, D Daniels, Tamas

Reagovat
niflheim

Odemwingie

Reagovat
Error

#scfc Starting XI vs Norwich: Begovic, Shotton, Shawcross, Huth, Wilkinson, Jerome, Whelan, Nzonzi, Adam, Walters, Crouch.

#scfc Substitutes v Norwich: Sorensen, Cameron, Jones, Owen, Whitehead, Kightly, Etherington

Norwich starting XI: Bunn, Martin, Whittaker, Johnson, Bassong, Snodgrass, Howson, Holt, Kamara, R. Bennett, Tettey.

Norwich subs: Camp, Pilkington, Hoolahan, E. Bennett, Garrido, Becchio, Barnett.

Reagovat
Error

@LaticsOfficial XI: Robles, Kone, McCarthy, Maloney, Gomez, McManaman, McArthur, Boyce, Beausejour, Figueroa, Scharner

team v Wigan - Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Huddlestone, Parker; Dempsey, Defoe, Bale.

subs - Friedel, Assou-Ekotto, Caulker, Carroll, Holtby, Lennon, Sigurdsson

Reagovat
niflheim

Huddle ... ale kde bude hrát Dembelé? Na straně?

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to za rozostavenie? 4-3-2-1?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo 4-3-1-2 s Baleom na hrote?

Reagovat
niflheim

4-2-3-1 ... střed Parker - Huddle...před nimi Bale, Dempsey, Dembelé (ten už myslím na křídle hrál v nějakém zápase).

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som sa aj pozrel, keby tom nemal korytnačie pripojenie...

Reagovat
niflheim

Korytnačie?

Reagovat
niflheim

Něco s prasatama?

Reagovat
Trand

Želva.

Reagovat
niflheim

Dafuq

Reagovat
Trand

No má želví neboli pomalé připojení.

Reagovat
niflheim

Já se směju prostě tomu slovu

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=h_N_rjkdcKU

Jáj, já si asi pořídím želvu

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

LOL

Reagovat
Chazy

Co to proboha je.

Reagovat
niflheim

A tady končí moje body za CS u Zaby

Reagovat
smazaný uživatel

dpč Hart.... fantaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Patrick de Koster (agent Kevina De Bruyna) tvrdí, že se Chelsea pokouší získat útočníka Roberta Lewandowského.

Reagovat
Zaschrona

Uz tady vidim ty trapne navrhy typu 5 mega + KdB..

Reagovat
kiwwi

tak podla arbitra by im este Dortmund musel doplatit

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, prece jen KdB zazaril v Bundeslize, to sice teda Lewandowski taky, ale kdyz se porovnaji 4 roky do konce smlouvy a 1 rok, tak to jasne vychazi pro KdB. Navic Chelsea utocnika prece nepotrebuje, uz ted tam jsou tri hraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To bych spíš teda vyměnil KdB za Reuse

Reagovat
Zaschrona

Ja bych teda bral urcite nejradeji z BvB Hummelse

Reagovat
tomasinho

Já asi Bendera.

Reagovat
Miguel19

Já Reus+Gundogan..

Reagovat
Error

Určitě Gundogan. Hráč jeho typu je pro Chelsea mnohem důležitější než Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Reusa a učaroval mi Gundogan. A prekusol by som aj Piszczeka.

Reagovat
Zaschrona

TERRIERS!

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy, doufám, žesto viděl

Reagovat
smazaný uživatel

VAUGHAN !!

Reagovat
smazaný uživatel

ROBLES :D :D : :

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim nepreju sestup (vlastne ani nevim, komu tam prat sestup, kdyz z toho Blackburn vyklouzl), ale neda se tomu nesmat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Snad se z toho oklepou.

Reagovat
Miguel19

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bale. Aberdeen

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Bale v tej momentke kung fu

Reagovat
smazaný uživatel

McEvoy vole, to bylo chtěný!

Reagovat
Error

Co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

BOYCE..

Reagovat
Zaschrona

WIGAN!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou čuráci

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti je?

Reagovat
Error

Tak to má vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Leyton

Reagovat
Zaschrona

HUDDERSFIELD!

Reagovat
Zaschrona

a Vaughany je uzasnej.. snad se jeste nekdy vrati zpatky domu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jim zase nenaskakuje na livesportu skore? I Brighton uz vede a taky tam ma 0:0.

Reagovat
Zaschrona

Zlatej Twitter, tam to vypadne jen malokdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, je videt, ze maji zdejsi diskuze pod kontrolou, uz to doplnili k obema zapasum

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

PEANUTS!!!! Nadherne vykombinovano

Reagovat
blade115

... Takový dilema, ztráta Slepic by potěšila, ale zrovna dneska, když mam na ty čubky vsazeno?

Reagovat
Miguel19

Já to samé

Reagovat
Trand

Greg Halford. Come on Reds, playoff dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Délkou autů je to novej Rory, těch v PL není nikdy dost.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

EAGLEEES

Reagovat
niflheim

Man United, Man United everywhere

Reagovat
smazaný uživatel

T R O T T E R S!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

piste jak ludia, kto sa ma v tom zasa vyznat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja s tym mam proste problemy

Reagovat
kiwwi

aha, a fantomas myslel hraca

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, taky si dycky rikam, proc fandi Crystal Palace

Reagovat
fantomas

Jako bych ho taky vyřvával každej den snad.

Reagovat
Chazy

Tohle je M O J E ! ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to zajima?

Reagovat
Chazy

Mělo by všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud rad, ze se to pouziva

Reagovat
Godwinson

Cardiff otočit

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

veď hráva na Slovensku už celkom dlho.

Reagovat
Miguel19

Watford by mohl jít ještě přímo do PL koukám..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestras

Reagovat
Miguel19

Cardiff už na to ale asi sere co..

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
niflheim

Brighton

Reagovat
Chazy

V A U G H A N ! ! !

B O Y C E ! ! !

Jedem modrobílí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Operation Goodison Exercise je zpatky. Skoda, ze jsem jeste nikdy nepochopil, co to ma byt za hlaseni..

Reagovat
fantomas

A N'Zonzi moh bejt zase venku.

Reagovat
Trand

Mick už 3:0.

Reagovat
Chazy

Eagles hezky, ale je to pozdě

Reagovat
kiwwi

a teraz myslis koho?

Reagovat
Chazy

Crystal Palace, ale sestup Rovers už nehrozí

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Na internetu koluje obrázek Chelsea TV, kde v programu uvádí Franka Lamparda jako bývalého hráče Chelsea. Tento obrázek ihned rozpoutal lavinu spekulací a rozhořčení mezi fanoušky. Nicméně tiskový mluvčí klubu tvrdí, že šlo pouze o grafickou chybu, která byla ihned opravena.

Reagovat
smazaný uživatel

no shit, Sherlock. Ja že tak Chelsea vysiela do sveta vízie o budúcnosti.

Reagovat
Chazy

Nééé a my všichni věřili, že to byl únik informací a proto se smáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to beru svuj smich zpet

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jasne jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Až se Spurs zbaví Defoa a koupí konečně nějakého útočníka, to bude válec

Reagovat
Chazy

Koupit útočníka, proč ne, ale proč se Defoa zbavovat?

Reagovat
Rssa

Protože je to ztělesnění zmaru. A hlavně by asi držkoval, kdyby byl až druhou nebo třetí volbou na hrot. No a v neposlední řadě je to šulin.

Reagovat
Chazy

Ve formě je to kvalitní útočník.

Reagovat
Rssa

Ne tak kvalitní na tým, jaký Spurs chtějí být. A dokud tam bude Defoe, tak toho útočníka nejvyšší kvality nezískají.

Reagovat
tomasinho

Tak loni byl skoro celou dobu druhou volbou, kdysi za Keanem a Berbou taky, nevylučuje se, že by mohl hrát s novou posilou dohromady. A i bez formy je pořád platnější, než letošní Adebayor.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Welbeck má ísť k nim na hosťovanie, takže budúci rok idú na titul.

Reagovat
niflheim

Tak oni se snaží přivést útočníka už několik let

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy rekli, ze koupi kvalitniho utocnika, a misto toho prisel Adebayor

Reagovat
Rssa

No jo, ale ten se jevil dobře, když neměl nic jisté a byl pouze na hostování. Pak klasicky polevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No, v tehle chvili je Torquay jediny gol Wimbledonu od sestupu...

JEDEM GULLS!

Reagovat
Zaschrona

To je takove drevo ten Jelavic...

Reagovat
smazaný uživatel

Wigaaan! Udržať! Zdvojnásobiť! Whatever! Hlavne neprehrať!

Reagovat
niflheim

To Wigan neudrží. Ale je to hrozné, jak jim ty zranění decimují tým...bez nich by snad byli zachráněni. Nástup do sezóny měli super (minimálně co se předvedené hry týče, ale Latics hrajou vesměs pořád pěkný fotbal).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje toho tretiho CB? Je tam Boyce nebo zase McCarthy?

Reagovat
niflheim

Obíral jsem kuře půl poločasu...nevím

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie

Reagovat
masly008

boyce

Reagovat
Chazy

Dej mi vodkaz na druhej poločas.

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Seš tady večer nebo zítra? Že bysme zkusili toho Maddena

Reagovat
Trand

Bohužel, dnes večer a asi ani zítra, ani nevím, jestli stihnu vaši porážku na Emirates Stadium. Kdyby jo, dám vědět.

Reagovat
cristiano.K.

ty napíšeš vodkaz

Reagovat
Chazy

Co na tom?

Reagovat
Trand

Vypadá to hrozně.

Reagovat
Chazy

Sám vypadáš hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve jeho mama...

Reagovat
Chazy

Jo.

Reagovat
Trand

Je dobrááá.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Error

Roblese dnes vidím chytat poprvé, ale mám takový pocit, že i naposled.

Reagovat
Chazy

Protože už se nehodláš na Wigan dívat? Kvalitní brankář.

Reagovat
Error

Vážně? Dnes je neskutečně nejistý.

Reagovat
Chazy

Kdyby byl jistý pokaždé, tak není ve Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

v odkopech možná..jinak kvalita

Reagovat
Rssa

To je ten Joel Robles z Atletika?

Reagovat
Chazy

Jo.

Reagovat
Chazy

Je to teda Joel, jenom tady na EF jsem se setkal s tím, že se o něm mluví jako o Roblesovi

Reagovat
Rssa

A dobrý jo? V Atleticu jednu dobu to vypadalo, že na něj vsadí, ale byl neohrabaný a sem tam udělal kiks (což se dalo čekat, když chytal extrémně málo).

Reagovat
Chazy

Jo, on začal jen v FA Cupu a Detroit hraje to finále z velký části kvůli němu. Habsi pak pár kiksů, tak dostal šanci i v PL a zatím nedělá chyby, hlavně je i celkem silnej, centry posbírá. Neřek bych, že je to nějaká výjimečná kvalita, ale právě jistota.

Reagovat
Chazy

Wigan

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim snad vzdycky chytal vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš jedna střela na bránu a 1:1

Reagovat
Chazy

Rhodes... kéž by se Wigan zachránil a šel po něm. Jenže bude stát víc jak 10 mega.

Reagovat
niflheim

Bale a jeho gól

Reagovat
Chazy

Figurka zranění? V piči

Reagovat
kvasha16

neviem ci to tu uz bolo, ale

http://www.youtube.com/watch?v=XpKwwLCNNcY

Reagovat
smazaný uživatel

IceyDefeat před 19 hodinami

Piazon, Chalobah, Courtois, Ake, Lukaku. Things looking up.

Reagovat · 93

Reagovat
Chazy

Piča

Reagovat
smazaný uživatel

BAN!

Reagovat
Chazy

Dej mi svátek, už tři roky trpělivě čekám, až vyprší tenhle

Příspívání do komentářů vám bylo zakázáno!

Důvod: pokud dostaneš ban, tak tady nemáš co dělat, jiný nick tě nezachrání

Datum vypršení zákazu: 31.01.2020 19:50:51

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to este snad dame, ale Scotty musi ist co najskor dole... nechapem co sa snim stalo tuto sezonu ma otrasnu. dnes najhorsi hrac na ihrisku

Reagovat
Zaschrona

WIGAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

a CALLUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuhh NÁDHERA !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Latiiiics! ja vás milujem.

Reagovat
smazaný uživatel

maccaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

wigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
masly008

spurs

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

M A C C A A A A A A A ! ! ! !

nááádhernej

Reagovat
Godwinson

Spurs

Reagovat
masly008

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Chazy orgáč

Reagovat
Chazy

Neposrat to, sakra a Golobarta do základu, ať je ten střed smysluplnej.

Reagovat
Zaschrona

TORQUAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!

Reagovat
Chazy

Wolves jdou do League One....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

UNLEASH THE WOLVES

Kurva, zabrat...se mi vás nechce příští fifu vykopávat z League One.

Reagovat
smazaný uživatel

som to zapol a wigan dal gol, idem to zapinat a vypinat dookola

Reagovat
Chazy

Něco podobnýho se ti už někdy v zápasu Wiganu s Tottenhamem stalo, ne? A řek sis, jaká sranda by byla to zkusit ještě 8x.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Mu padali streamy, když hrál Arsenal na OT minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas v zápase Reading - United streamy taky moc nedržely.

Reagovat
smazaný uživatel

haha nie, ja som dobra vila wiganu, zla vila je niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi Tottenham přestane mrvit tiket, a otočí to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 30 korun ti chybet nebude, aspon bude nejakej boj o zachranu

Reagovat
blade115

A kdyby jen 30 ...

Reagovat
fantomas

Crooouch

Reagovat
Zaschrona

Wimbledon vede

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

pome ,Lacko chce isť na L2

Reagovat
Counter

Tak už Wimbledon nevede

Reagovat
Zaschrona

To neni mozny.. Ale Torquay uz to kontroluje aspon s prehledem..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger said: "Robin arrived at the age of 29 and thought 'can we win the championship here or do I have to more chances to win it somewhere else?'

"There is a kind of timescale like for a woman who has no baby at 39, she starts to think, 'I have not much time left now'."

ale blbost, robin mal akurat little boya

Reagovat
fantomas

Jn, to přirovnání k ženský se žádnym dítětem je proto uplně nesmyslný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to myslel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wimbledoooon!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 25 minut a Bolton má jasnou baráž.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, Nottingham vede taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo.

Reagovat
fantomas

Tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jordi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotlby je tvrdej jak skála

Reagovat
jk

Terminátor

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak. Doufám, že místo toho Hullu postupí Watford.

Reagovat
Chazy

Když už mi Robins museli spadnout, tak aspoň udělali něco užitečnýho...

T E R R I E R S ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

ten gomez je proste vytreta pica...

Reagovat
Chazy

Super fotbalista

Reagovat
Chazy

Fortune je zas ve WBA?

Reagovat
Trand

Teprve od sezony 10/11.

Reagovat
Chazy

Jojo, už jsem zagooglil... Já ho pamatuju jen z tý sezony 09 no

Reagovat
Chazy

Má dneska velkej zápas koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lukendýr

Reagovat
Chazy

Cardiff

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

McManaman

Reagovat
Chazy

neskutečnej frajer, dokonale trefí nohu i víko...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se i letos zachráníte...

Reagovat
Chazy

Pro mě je hlavní vyhrát FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

To by samozřejmě byla veleparáda. A .. no.. asi.. bych... vám to přál. Fuj.

Reagovat
Chazy

Už by nikdo nemoh říct, že Wigan není PL tým

Reagovat
Chazy

(významem)

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton 1:1

Reagovat
niflheim

Fulham zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Boas von !!!

Reagovat
jk

Ty si debil

Reagovat
Counter

Co se to na St. Mary's stalo?

Reagovat
Chazy

Konéé

Reagovat
smazaný uživatel

LFC Official line up: Reina, Johnson, Enrique, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Coutinho, Sturridge.

Subs: Jones, Coates, Skrtel, Wisdom, Suso, Shelvey, Borini.

nudná zostava

Reagovat
tomasinho

Cos jak očekal? Podle očekávání, momenmtálně nejlepší možná.

Reagovat
Chazy

Očekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zostavou moc kusat nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Co se stalo u Saints? Bitka?

Reagovat
Zaschrona

prej dal Ramirez loktem Longovi, taky bych to rad videl

Reagovat
Trand

Fortune hattrick- gol, asistence, redka.

Reagovat
Miguel19

hattrick Gordieho Howea

Reagovat
Zaschrona

WIMBLEDON PENCLE!

Reagovat
Counter

a udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně Villa to má ve svých rukách. Poslední 4 kola až na zápas s Chelsea mají všechno týmy ze spodku tabulky, snad to zvládnou.

Reagovat
Miguel19

Takže 3 remízy a od nás 10..

Reagovat
Chazy

McARTHUR!!!

Jeden z nejlepších nákupů Martineze.

Reagovat
Zaschrona

a uz Dons zase zachraneni

Reagovat
miky10

WIGAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

som si myslel, že dali tretí.

Reagovat
Chazy

Se prostě nedá sedět u takovýhleho zápasu

Reagovat
Trand

Taky ležím.

Reagovat
Chazy

Já přecházím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

aaa

Reagovat
smazaný uživatel

LEEDS

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston Ramirez catches Shane Long with an elbow as the Irish striker chases back into his own half. Marc-Antoine Fortune reacts by slapping Ramirez round the head

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo robil ?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

nojo nojoooo

Reagovat
smazaný uživatel

To chce najít gif.

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield zachraneni

Reagovat
Chazy

teriérskej zázrak, snad vedení bude příští rok míň retardovaný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite? Protoze Barnsley taky vyhraje a Posh klidne taky muzou...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barnsley sa nespolieham, Posh myslim dnes nevyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to, ze si to myslis, jim jistotu zachrany fakt neda

Reagovat
smazaný uživatel

Kaslem na matematicke kombinacie, to je citak, Peterborough dnes strati body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas ich rad

Reagovat
smazaný uživatel

Mam

Reagovat
hefy

Chazy, te´d jsem se vzbudil... jak to vypadá?

Reagovat
Chazy

2-1 pro Wigan

Reagovat
hefy

Aha, dík.

Reagovat
Zaschrona

Zajimalo by me, jestli je pravda, ze Everton ma klauzuli, ze muzou zpatky z Norwiche koupit Vaughanyho.. Protoze hraje neskutecne v poslednich zapasech

Reagovat
Trand

Kone!

Reagovat
Godwinson

Ten Calderon je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Soton

Reagovat
niflheim

Fellaini

Reagovat
Zaschrona

Achjo, to jsou dreva, zase takovych zahozenych sanci.. co vic Fellaini chce...

Reagovat
smazaný uživatel

17 - It is the 17th Premier League game to see three red cards. There has never been a game with four or more. Challenge.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds - Brighton tiež nechcú zostať zahanbení.

Reagovat
smazaný uživatel

73:52 Penalty - Goal scored El-Hadji Diouf

75:02 El-Hadji Diouf is sent off by the referee for violent conduct.

To zase bude perla

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

74' Diouf E. H. (Penalta)

76' Diouf E. H. červená

Klasika.

Reagovat
JIMMY-PO

takto spláchnuť do hajzlu víťazstvo proti City

Reagovat
Mervin

Udržet Latics

Reagovat
Zaschrona

Barkleyyyy

Reagovat
masly008

kde je bale?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Mervin

do píče

Reagovat
Trand

Reagovat
hefy

néééééé

Reagovat
fantomas

Spurs a takhle at to zůstane.

Reagovat
miky10

Reagovat
Mervin

takový žebrák

Reagovat
Zaschrona

ty vole neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nieee Wigan

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooo pome esteeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Do riti. Akurat zapnem Wigan a oni dostanu od tych zidakov gol.

Reagovat
smazaný uživatel

si protipól djouroua.

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze bude aspon remiza

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu je ta zla vila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nedal Bale ne? To byl samogol.

Reagovat
Mervin

Reagovat
hefy

Jj, Bale promách.

Reagovat
Rssa

geniálně promáchl

Reagovat
smazaný uživatel

sa len tvaril

Reagovat
hefy

lucker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pry to byl Boycuv gol, smutny

Reagovat
smazaný uživatel

Super Jan

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Wiganu by bola v Championship s tymto futbalom skoda, zrejme by tam v lepsom pripade zostali trcat hodne dlho, ak by nenabrali spad ala Wolverhampton ci Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

di santo skoro

Reagovat
Zaschrona

Naprosto zaslouzena vyhra ale tech ztrat v poslednich kolech je tak nechutna skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo Heskey style

Reagovat
hefy

Tyvole, ty první dotyky s míčem jsou fakt směšný. S tim musej něco dělat.

Reagovat
Mervin

Dive

Reagovat
Trand

Scharner.

Reagovat
Rssa

Hm, poslední šance, přímý kop pro leváka....bude gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je sranda zapas, remiza pre oboch spatna

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Mervin

no ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

uuuf

Reagovat
niflheim

To byl závěr

Reagovat
Rssa

Tyčka

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Hmm výhra wiganu by byla lepší ale aspoň remíza

Reagovat
tomasinho

Ach jo, blbej Bale

Reagovat
Rssa

Měl to dát

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Chazy

Tohle hrozně bolí... věřím tomu, že se nevzdaj, ale už ani nevěřím tomu, že na tom záleží.

Reagovat
Trand

Wigan.

Reagovat
vitasrp

Joooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Neskutečně jsem si oddech..

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Píčaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Wigan mi bude chybět.

Reagovat
Chazy

Hmm, Doncaster to udržel.

Reagovat
smazaný uživatel

wigan nam to uz mohol pustit po tom druhom gole... oni aj tak teraz vsetky zostavajuce zapasy vyhraju.

a hlavne rozjebu Arsenal, tam je to tutovecka neverim ze spadnu

Reagovat
Counter

Tutovečka byla, že dneska vyhoříte vy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo tiez takmer iste no...

Reagovat
afc

Dufam,ze tu tutovecku podas aspon za kilo

Reagovat
Chazy

Tohle a remíza na QPR, zatím to vypadá na osudný zápasy... ale klidně se to zvládnout dá.

Reagovat
Counter

Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, aj tak je to skvelé. Nerátal som s akoukoľvek stratou Spurs dnes.

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, Brentford v nastavenem case zahodil penaltu a uktani s Doncasterem konci 0:0... postupuje Doncaster....

Reagovat
Chazy

lol

Reagovat
Chazy

Zahodil ji aspoň Bradley?

Reagovat
Zaschrona

Trotta tu penaltu napalil do brevna a pak jeste Coppinger dal z protiutoku jeste gol, takze nakonec 0:1..

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Coppinger je frajer.

Reagovat
Trand

A z PO Yeovil.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych to pral Blades..

Reagovat
Chazy

To asi všichni, ale oni si to prostě NEZASLOUŽÍ.

Na druhou stranu si nezasloužili sestup z PL, takže by měli mít luck a hned i příští rok v champu.

Reagovat
Trand

Já ne.

Reagovat
Chazy

Já jim taky vyloženě nepřeju, ale co jim provedla FA, byl prostě regulérní zločin

Reagovat
Chazy

(jakože to pro mě není vyloženě sympatickej tým, kterýmu bych normálně přál, ale vzhledem k okolnostem jim fandím)

Reagovat
Zaschrona

Takhle no, ja mam jinak radsi urcite Owls, ale chtel bych videt derby

Reagovat
wild

Doncaster dal v 96min gol

Reagovat
Counter

Doncaster dal ještě z protiútoku gola :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

skore Hulla jako přímého postupujícího by byl docela joke

Reagovat
smazaný uživatel

Doncaster are champions. Remember that bloke's bet ? Oh god. pic.twitter.com/O8sLS8gX5G

Ten asi nemá radost z gólu Doncasteru,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Panebože, to je strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Prijit o to po celosezonnim cekani v 96. minute posledniho zapasu po nepromenene penalte na druhe strane, to musi silene nasrat I kdyz to byl kombinator, takze nejakej zlomek vyhry ziskal.

Reagovat
Chazy

Příšernost, je mi ho líto

Reagovat
Chazy

Tohle je ta situace, kdy už to člověk slavil, kdy prostě ho o to připraví fakt nepochopitelná smůla

Reagovat
Chazy

Mě to nasere u sólovky za 200, ale tohle...

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Aspoň, že tak.

Reagovat
cristiano.K.

vsadím se,že kdyby nevyšel ten článek,tak vyhraje

Reagovat
Trand

110 000 liber, hm.

Reagovat
vitasrp

Jinak Wigan na mě svým výkonem hodně zapůsobil, to se zase musí nechat.

Připraveni byli naprosto neskutečně, měli zcela jasný herní plán, kterého se 88 minut bezchybně drželi.

Dovolím si tvrdit, že to nebylo od Wiganu klasický představení - často se totiž snaží soupeře kombinačně přehrát a zápasu dominovat. Problém ale nastává ve chvíli, kdy ztratí lacině míč, obrana je otevřená a soupeř může pádit do rychlých brejků. Ve spojení se špatným zakončením pak Wigan ztrácí body.

Ale dneska? Ta obrana byla precizní. Martinez hráče připravil perfektně, vůbec od nich nechtěl vysokou obranu a napadání, místo toho Wigan bránil hodně hluboko - vím, že v zápasech s TOP týmy to většinou bývá, ovšem dneska mi přišlo, že to místama bylo i extrémní. Každopádně to fungovalo.

Hlavním cílem bylo zničit jakékoli rychlé přechody do útoku. Zamezit, aby se hrálo ve vysokém tempu. Aby oba týmy byli na hřišti příliš roztažení a hra se tak přelévala ze strany na stranu. V tom je totiž Tottenham se svými rychlými hráči jednoznačně nejnebezpečnější. Útočníci proto nechávali stoperům čas a spíše se snažili, aby střední záložníci Parker a Holtby nemohli dostat jednoduché míče a dále je pak distribuovat. Jediný problém představoval Huddlestone, který dokázal párkrát rychle přenést míč ze strany na stranu, ovšem s hráči v křídelních prostorech si Wigan následně poradil.

Tahle taktika byla vidět na dvou faktorech - tím prvním byl počet zpětných přihrávek Tottenhamu, kde to bylo jednoznačně vyšší než obvykle. Kolikrát se míč vracel od vysunutých krajních obránců na defenzivního záložníka a kolikrát se míč dostal zpětně i ke stoperům..

Zároveň se to dalo vypozorovat na doplňování Koneho ze strany domácích. Ten byl často v útoku osamocený, Wigan zkrátka hrál opatrně a bál se toho, aby neměl v případě ztráty před balónem velké množství hráčů. Proto ho vesměs doplňovali jen ti dva podhroti a až ve chvíli, kdy se míč dostal pod větší kontrolu, se dopředu dostala i střední záloha.

Spurs pak ke konci cpali víc a víc lidí dopředu, proto byla ta ofenzivní trojka čím dál ofenzivnější - měla méně protivníků a více prostoru. Zrovna tohle byla asi pasáž mezi 70-85. minutou, kdy měl Wigan přidat 3. gól a rozhodnout. Stačilo ty náznaky dotáhnout do konce.

Posledních 5 minut pak byla krásná ukázka toho, jak Martinez nechtěl, aby to utkání vypadalo. Je jasné, proč se ráz zápasu tak změnil, ale z ničehonic mohl Wigan inkasovat během pár minut i dvě branky.

Závěr - remizovat po takhle precizním výkonu vlastní brankou pár minut před koncem, to je strašně kruté. Mrzí to určitě hodně, ale neházel bych flintu do žita, tu naději na záchranu Latics stále mají..

Reagovat
Chazy

Vím, jak ti to okomentuje cunt.

Reagovat
vitasrp

* týmy byly..

Reagovat
Chazy

roztažení?

Reagovat
vitasrp

No co..

Reagovat
Chazy

Hezký hodnocení, souhlas

Reagovat
tomasinho

Co to Pardew postavil na paskvil proboha? Však má hrota, Perche a k němu 3 CM + Jonas.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv by bylo lepsi nez stavet Jonase do zakladu na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto kvalitný stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No ten je úžasnej teda.

Reagovat
tomasinho

http://nirsportz.eu/stream1.html

Zatím tohle, ujde to.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď neviem či to je kvalitné

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/143702

Tohle je nadhera

Reagovat
Trand

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem všektým...

Reagovat
cristiano.K.

to si dělaj prdel na tom digi. zapnu to a tam nakej korupničckej fotbal přitom všude píšou,že budou dávat NUFC - LFC

Reagovat
smazaný uživatel

aggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
tomasinho

DANNYYYYY! To je start, paráda. Tohle jsme potřebovali po těch posledních remízách.

Reagovat
smazaný uživatel

DAN

Reagovat
Side

Newcastle, lol

Reagovat
Trand

Pughhhhhhhhhhhhhhhhhh! Zachránil jasnej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysunuti Cabayeho je vyborna vec, ale kdyz nemame zadny kridlo na hristi, tak je to vlastne uplne k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze je tam zase Jonas na svém oblibenem kridenlim obranci

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me teda rotuje v trojici se Sissokem a Cabayem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je tam zbytecny mota se s Haidarou a hrajou 3 metry od sebe

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale chyba systemu

Reagovat
smazaný uživatel

druhá strana takhle nefunguje a nefunguje to ani kdyz hraval Gouffran nebo HBA

Reagovat
smazaný uživatel

No protoze zadnej dalsi krajni hrac tam neni a kdyby tam byli dva, tak se hraje normalne a ne tahle blbost, kde nikdo nevi, kde presne ma hrat a kde uz je prostor nekoho jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

top class football

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak evidentne to ide i bez Zubyzarettu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

krasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hendooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čas koukat dneska, ale vysvětlete proč hraje Perch PK?

Reagovat
tomasinho

Napravo je Sissoko.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Už mu tečou nervy..

Reagovat
Rssa

wow....my už vedeme?

Reagovat
Swarley

ještě budete rádi, že FA dala takovej trest, dívejte jak vám to najednou jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno nakonec muzu byt jeste rad, ze Spurs dnes vyrovnali

Reagovat
Rssa

Coutinho je snad jediná dobrá věc, která k nám dorazila z Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akvadukty, základy justície... Valentino Rossi!

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho na čiare nikdy viac...podhrot to je to, kde svoje schopnosti ukáže najviac..neskutočný cit v nohe

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuu, Perch.

Reagovat
Rssa

Co by chtěl Perch více

Reagovat
smazaný uživatel

Carra mel asi vsazeno, ze da gol

Reagovat
Rssa

Tohle Carra dával s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Percg, it was so Heskey

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge sa tam padal ako rumunska stavebnica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Dement Glen, fakt už.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Zlatý Kelly...

Reagovat
Tomekcz

Wigan mel spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Sturridge je výborný dneska, konečně i v jiném zápas než proti bývalému týmu.

Jinak jsme zbytečně polevili a odevzdáváme míče, i tím, že je držíme až mco dlouho někdy. Hlavně Gerrard má dost ztrát.

Reagovat
tomasinho

A tioté je tež pěkná píča, nějak to nezvládá dneska.

Reagovat
tomasinho

A Glen jakbysmet, do druhého poločasu Wisdom, jinak se ten blb nechá vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly ještě nehrál ani v béčku, viď?

Reagovat
tomasinho

Nehrál, BR říkal, že do konce sezony asi hrát nebude, ale už trénuje. Dneska má narozeniny dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím vím vím, jen jestli za béčko nehrál, jsem nevěděl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Tak Glene, si chuj nebo co?

Reagovat
Rssa

A zas, to je takový blb...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

NUFC sestup.

Reagovat
niflheim

To snad ne...byla by to škoda

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge je úžasnej, né že bych to nečekal Coutinho geniálně, mohl by být super gif na náš první gol, konec konců jsem ani neviděl gif prvního golu proti CFC

Reagovat
fenixLFC

asponze vedieme o dva, ale dostat gol tak sa zas zosypeme. snad ich brendan nabudi, vtrhneme tam a dame nejaky gol. Kazdopadne v satni nech necha glena, to je zas hroza co predvadza. Na zaciatku sice mal jednu-dve pekne akcie ale teraz je na facku-ako vacsinu sezony. Nielenze straca velmi vela lopt ale ma kartu a na 90% dostane dalsiu. Uz nech je spat kelly, v pripade zostupu n'castlu zobrat debuchyho a glena poslat do prdele, uz nanho nemam nervy..

Reagovat
ďuriLFC

Dobrých 20 minút , potom sme zaa prestali . Sturridge je super dnes , Coutinha proste milujem.

Lucas strašidelný , s ním v srdci v zálohy proste nikdy o špicu ligy bojovať nebudeme.

Glen by mal ist dole , Wisdom to tam ustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt mě dostává ten Jonás, on tý hře Strak dá fakt jen to, že tam pobíhá a ještě se vždycky drží snad ještě za obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si řikal ze to snad nikdo jiny nevidi je tam fakt k nicemu

Reagovat
fenixLFC

a co sa tyka prestupov- naco je brendanovi klasicka desiatka? coutinho ju hra vyborne. moc by som do tej zalohy nesiahal, nezostalo by miesto pre henda ktory ma tuto sezonu fakt vybornu. gerrarda nikto neposadi a tak jediny post( a najklucovejsi) je fakt ten drziak...

Reagovat
tomasinho

Já asi taky ne, jedině DM nebo případně někoho doprava, jinak bych asi taky do toho nesahal.

Reagovat
ďuriLFC

Veľké čierne silné DM,Toby,Back up na LB a hravé pravé krídielko .

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo poslat do píči Jonhsona, málo taky nebere a Toby by zvládl zaskočit i na RB. Ale to by byl asi dost risk, no.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že to není reálné.

Reagovat
ďuriLFC

Ako bral by som to , ale tomu fakt neverím žeby sa odhodlali odpísať Glena.

Reagovat
fenixLFC

u realu je vidno, ake tazke je zohnat schopneho RB. Ale johnsona kazdopadne uz poslat do prdele a fakt sa zamysliet nad tym debuchym alebo corchiom

Reagovat
Error

Logická střídání od Pardewa. Zachraňuje, co může.

Reagovat
cristiano.K.

někdo slušný koukatelný flash stream?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
cristiano.K.

dík, nejde,ale vyhrál jsem už asi šestej ipad dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

José je bůůůh ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, ten José je fakt boží.♥

Reagovat
tomasinho

Mysleli jsme stejně. A to jsem už chtěl napsat tak pár minut předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pokaždý, když v klidu vyhraje jakejkoli souboj.

Reagovat
tomasinho

Jo, já i v 1. asi dvakrát, teď už ale jsem měl ntukání déle.

Reagovat
cristiano.K.

ježiš ti hráči NUFC jsou naivní,když chtějí projít přes Enriqueho

Reagovat
tomasinho

Spíš bych být Pardsem hodil na 5 minut Ben Arfu doleva vykartovat Glena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Supr.

Reagovat
tomasinho

Coutinho + Sturridge Hotovo, vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho not bad

Reagovat
Rssa

Coutinho

Ten kluk mě překvapuje čím dál víc.

Reagovat
ďuriLFC

Coutinhoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Posh.

Reagovat
tomasinho

Ideální zápas pro Susičku, tak v 70. by mohl dostat šanci.

Reagovat
cristiano.K.

ideální zápas už je to asi pro všechny

Reagovat
Rssa

Já je nepoznávám, dneska hrajou neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale taky to bude z velký části tragičtností Strak.

Reagovat
fff

Titoe dneska kym da loptu od nohy, tak aj Reina by ho stiho ist atakovat. Stracaju lahke lopty.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

exodus

Reagovat
fenixLFC

hendo aky nabeh trhaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo na střídačce, ale v základu Luis, tak snad je fanta vymění a nevymění Luise za někoho jinýho ze střídačky.

Reagovat
tomasinho

Krááása, to je lahůdka ty akce dneska. Hendovy náběhy jsou skvělé, by mě zajímalo, kolik on za zápas naběhá.

A ještě něco. Sua who?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

No co, mně se hra bez něj líbí více prostě, nemůžu si pomoct, je to fantastický hráč, nejlepší v kádru a vděčříme mu za umístění, na jakém jsme, ale hra se mi líbí více bez něj, Sturridge je víc klasický útočník, je to víc týmové, člověk se nemusí vztekat, když ztrácí (to i Sturridge dneska párkrát). Mně se líbila naše hra i při minulém banu.

Reagovat
fenixLFC

v podstate suhlasim ale luis dokaze vyhrat zapas sam a z nicoho. On je prave ten rozdiel medzi remizou a vyhrou

Reagovat
tomasinho

Já vím, neříkám, že máem hrát bez něj, jen, že se my herní projev líbí více bez něj.

Reagovat
tomasinho

mi

Reagovat
fff

Hendo dneska. Gol, pred tretim vybojoval stratenu loptu a pred tym nabehom oklamal celu obranu. Zoznujem ho.

Reagovat
fff

*pred tym stvrtym golom

Reagovat
tomasinho

Typický anglický průměrák no.

Reagovat
fff

Tak este mava niekedy svoje vykyvy, ale uzasn energia a pressing, neustale maka. Jedine co ma na nom niekedy trochu stve, ze jednoduche nahravky niekedy zbytocne dviha. Trochu popracovat na tom.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to jo. Oblíbil jsem si ho, na to, že mi přišel jako pěkný slizoun je to slušný pokrok.

Reagovat
ďuriLFC

Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci odchdázajú...

Reagovat
smazaný uživatel

K dokonalosti už chybí jenom Glen někde v Tyne a aspoň čtvrt hodinka pro Sušičku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rostislav Oboňa ‏@stary_mrzout

Newcastle-Liverpool zatím 0: 4. Konečně hrajeme jako Barcelona. Howay the Lads.

Reagovat
tomasinho

Aby po další demolici na SJP Gerrard někomu nerzobil hubu.

Reagovat
Zaschrona

Na kolik let jeste ma Pardew smlouvu?

Reagovat
Rssa

Reagovat
fenixLFC

sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Borini neukáže něco dneska, tak snad už nikdy teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Borini? Jo toho jsme si všichni přáli

Reagovat
tomasinho

No jo, Suso čeká na lávce skoro půl roku, mezitím ukázal V u21, co umí, ale nenastoupí. Italský tragéd půl rozk nehrál, nemá za sebou jediný zápas na rozehřátí a dostane přednost. Holt Suso nestál přes 10 mega.

Reagovat
fff

A dal gol, som sice rad ale aj nerad, teraz bude mat BR este vacsi dovod ho stavat

Reagovat
tomasinho

Jojo. Za tu smůlu si ho ale zaslouží.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

800. pre zajtrajsiu vyhru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

spasiteľ prichádza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wow, poprvé v sezoně nedohraje zápas.

Reagovat
fenixLFC

zle som videl alebo steve nemal pasku? alebo komu ju dal?

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je snad jasne

Reagovat
fenixLFC

nechapem...bol nanho zaber pred striedanim a nevidel som zeby ju niekomu daval a na ruke ju nemal...komu ju dal?

Reagovat
tomasinho

Tak Carrovi ne, komu jinému.

Reagovat
fenixLFC

jaaaaaaaaaaj, jasne ze ma to nenapadlo... pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu sa hovori sucker punch

Reagovat
ďuriLFC

Prečo preboha , nebude mať 100% odohrateho času

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

to je nastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Reagovat
Rssa

B O R I N I

Reagovat
cristiano.K.

jooooooooooooo Fááábio, my mu vždycky věřili

Reagovat
smazaný uživatel

Borini tomu sem to fakt přál

Reagovat
smazaný uživatel

Heheheheeee, chechechéééé, Sibylaaaaaa.

Reagovat
kvasha16

co sa to v tych Novych Zamkoch deje?

Reagovat
miky10

Proč tam eště neni Suso?

Reagovat
tomasinho

Že se ptáš.

Reagovat
miky10

Fraška, nezasloužíte si ho.

Reagovat
tomasinho

Mně to neříkej.

Reagovat
Rssa

Příští rok na hostovačku někam do Norwiche nebo tak...

Reagovat
tomasinho

Nejlépe postup Brightonu a k Poyetovi, to by byla paráda.

Reagovat
miky10

Nejlépe si ho začnete vážit a bude hvězda u vás.

Reagovat
tomasinho

Tak momentálně to na zákklad a hostování mu prospěje více, než sezení na lavičce nebo hraní za U21.

Reagovat
Rssa

Kamkoliv do PL

Reagovat
Rssa

Vypadá trochu jako mladší AVB

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli tam susa

Reagovat
fenixLFC

debuchy

Reagovat
Rssa

Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

D E J T A M S U S A D O P Í Č I ! ! !

Reagovat
Chazy

Je vidět, že to neumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam dělal ty mezery, ale hloupej EF je smazal.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
ďuriLFC

Pekne Fabio

Reagovat
fff

Debuchy ... Ale taketo bezmozgove zakroky patria vraj k futbalu, takze pohodka.

Reagovat
tomasinho

Kanáááááár

Reagovat
smazaný uživatel

už to není ani vtipné

Reagovat
Rssa

6

Reagovat
ďuriLFC

Idiot

Reagovat
fantomas

Wtf

Reagovat
cristiano.K.

hrubas žije?

Reagovat
Liquid

zaskočila mu večeře nepochybně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

76' Jordan Henderson zvyšuje už na 6 - 0. hosté si tak nejspíše pojistili vítězství v dnešním utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vrazdeni nevinatek

Reagovat
ďuriLFC

Ale daj tam Sušičku !

Reagovat
Liquid

tak jednou nekoušeme a jakpak to Liverpoolu najednou jde

Reagovat
smazaný uživatel

nie ej prvý zápas, čo sme takto súperovi nasúkali gólov..tá sila v tom mužstve je a obrovská, ale aby sme konkurovali na štvrtý flek, šírkou kádra sa môžeme schovať..

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne treba doplniť káder

Reagovat
Rssa

*posilnit

Reagovat
tomasinho

Taky samozřejmě chybí konzistentnost, takhle zahrajeme jednou, všichni onanují, že dokážeme porazit každého a pak přijde pád na hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

@Joey7Barton 1m

6-0... Fucking hell!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze sestoupime.

Reagovat
smazaný uživatel

Couuutinhoooooooo oh my word.

Reagovat
Rssa

Coutinho je boží

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
ďuriLFC

uuuu

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam susa

Reagovat
smazaný uživatel

suuusoooooooooo ♥

Reagovat
Rssa

SUSOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fenixLFC

susoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Studgova schopnost naprosto zajebat gólovou situaci ve vápně je ale taky obdivuhodná.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Jedna z mnoha věcí, co mají s Luise společné.

Reagovat
fff

Najcastejsie s ale zadrbe v situacii, ze dostane prihravku na estnastke, zastane, skusa klucku z miesta a nikdy mu to nevyjde...

Reagovat
tomasinho

Pozděěě

Reagovat
smazaný uživatel

lepší pozdě než nikdy

Reagovat
miky10

No to je dost.

Reagovat
ďuriLFC

Susoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie susa sa tu oslavuje viac ako gol

Reagovat
ďuriLFC

Coutinho Motm

Reagovat
fff

Suso neskoro, ale Shelvey zltu este stiha v klude.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies do druhej ligy

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Zlatooooooo ♥♥♥

Reagovat
Rssa

Darthe, přeloguj se zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Objevuje se tu už dýl, chvilku jsem myslel, že to seš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

má liverpool šanci to udržet?

Reagovat
fenixLFC

pochybujem, mackaju nas jak hovado, gol visi vo vzduchu

Reagovat
nani92

otázka by mala znieť,či má šancu to niekedy zopakovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Rssa

Sušičkaaaaaaa vystřelila

Reagovat
kissak

Dostat ve dvou domácích zápasech za sebou dohromady 9 golů snad můžeme jen my v teté zkurvené sezoně. Můžeme mi někdo objektivně napsat co se na SJP vlastně stalo, dorazil jsem k netu až teď

Reagovat
miky10

Tyvoe, Suso legendárně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon LFC potesilo...

Reagovat
Rssa

MOTM Suso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
miky10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fff

Ale je smutne, ze to musi byt 0-6, aby sa vobec dostal na ihrisko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

90% fanúšikov Susa (číslom 'deväť') má založený účet na EF. Svetové fórum.

Reagovat
smazaný uživatel

90% fanúšikov Susa (číslom 'deväť') má založený účet na EF. Svetové fórum.

Reagovat
smazaný uživatel

aj 2x.

Reagovat
vladis271

závisť je zlá vlastnosť

Reagovat
fenixLFC

rosicky to ma podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to neuvidím, čo je v poslednej dobe pre Arsenal výsledkovo lepšie. United by sa na to mohli vyprdnúť, ale vyprdnúť v zmysle vyprdnúť, nie vyprdnúť v zmysle vyprdneme sa na to a aj tak vyhráme 0-3.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy je to vyhlásenie o najlepšom hráčovi sezóny?

Reagovat
sejber

Som zvedavy co na ucka "vymysli" Wenger. Ci namotivovany Arsenal dokaze z doleziteho exderby proti uvolnenemu ale vitazne naladenemu superovi vydolovat aspon bod.

Reagovat
Miguel19

To zase bude porod. Poslední 4 zápasy se Swans jsme nevyhráli, navíc 3 z toho v letošní sezoně..

Reagovat
kvasha16

ked im Brano znova nenahra na goly tak ich s prehladom dame

Reagovat
Miguel19

No snad, Swans jde o hovno..

Reagovat
niflheim

Jedna z největších chyb si toto myslet

Reagovat
Miguel19

Já si nemyslím, že se na to vyserou, není to GL to je jasné.

Čekám zase nuda fotbal s minimem šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

to dáme, jedinej problém snad aby to obránci neposrali zase, a možná i Hazardova únava protože ten kluk snad hraje každej zápas od začátku roku(kromě zápasů s Kazani), ale zase jede každej zápas na 110% tak by neměl být problém ... obrana bude asi Azpi-Ivanovic-Luiz-Cole, ale rád bych viděl místo Braniho Cahilla(Terry teda asi nepřipadá v úvahu když hrál ve čtvrtek), tak uvidíme mno, hlavně to neposrat a doufat ve výhru ManU..

Reagovat
Miguel19

Hazard ale nehraje všechna utkání celá. Navíc on mi připadá, že je s fyzičkou v pohodě, únava se na něm neprojevuje jako třeba na Matovi. Už jen pár zápasů, musíme do toho dát vše..

Reagovat
Miguel19

Hlavně jsem rád, že se vrátil Ashley..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bertrand mi ani tak moc nevadil, to spíš návrat Cahilla je spásou, aspoň se zase může někdy Luiz přesunout na DM a koneckonců Cahill prostě je v bránění 1 na 1 lepší než Brani i Luiz takže se bude určitě hodit

Reagovat
Miguel19

Já si prostě Chelsea bez Ashleyho nedokážu aktuálně představit..

Reagovat
Nikikrew

Skoda, ze zapas neuvidim. United ide uz naozaj o ,,hovno" ale urcite budu velmi neprijemny. Bude to pravdepodobne zapas o 1 hracovi resp. zradcovi, naco sme si uz davno zvykli. Aj tak ale verim, ze to nejako ukopeme a United posleme domov bez bodu

Reagovat
smazaný uživatel

United go go go go !!!!!!

Reagovat
niflheim

Tak snad si dneska kopnou Buttner a Powell...a taky postavit Naniho, ať zvedneme jeho hodnotu před přestupem

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Ať přesvědčí Wengera k nabídce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A to si má člověk jak vyložit

Reagovat
smazaný uživatel

Že nevim, jestli je to dobrej nápad, špatnej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad?

Reagovat
niflheim

" "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no urcite budeme predavat hraca konkurencii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

myslím si, že s Arsenalem to SAF nebude chtít vypustit...čekám silnou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

no to kurva doufám

Reagovat
niflheim

Říkal, že chce překonat ten bodový rekord no

Reagovat
Swarley

jo tak na tohle jim seru...o tom akorát mluvili, ale to je tak všechno, na place se tam pohybovaly ploužící se lemry

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám něco podobného jako kdysi v zápase s Arsenalem, kdy sme nastoupili s Rafaelem a Fabiem na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně jste nás porazili

Reagovat
niflheim

Nedivil bych se dneska výsledku 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím. Ale pochopitelně bych byl radši za 4:3 (Arteta 4x, Persie 3x) Na rekord sere pes.

Reagovat
niflheim

Tak do šedesáté minuty 0:5 (Persie x5), potom střídat Davida a Rafaela jen tak...a potom ať se ti trefí ten Arteta kllidně a vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste si to posrali včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu blijes? S vama sympatizuje zase Palike

Reagovat
Swarley

takže za Persieho jim to dneska pustíme, jo?

Reagovat
niflheim

Já bych se nedivil, kdyby Robin třeba dneska vůbec nehrál...a šanci by dostali Danny/Javi...ale to se asi nestane.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Nic proti nim nemám, ale chci, abyste nastoupili v plné.

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Arteta, Ramsey - Rosicky, Wilshere, Cazorla - Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

ak neberieme do uvahy veci ako squillaci na hrote, najhorsia mozna

Reagovat
FCSL

Nejhorší možná je s Walcottem, ale stejně tam bude a ještě na hrotu. Poldi určitě na lavici. Jinak to bude podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tam mas strasne vela prihravacov, ale len jedineho nabiehaca, navyse v pozicii, ktoru u nas casto nehral, takze aj tento jediny outlet je s otaznikom..prihravaci nabiehacov potrebuju, a tim potrebuje aby boli ich mnozstva v rovnovahe

ja dufam ze vpredu bude poldi, theo, gerv

Reagovat
FCSL

Chci to bez Thea, protože ten už mi leze krkem. Ox má do základu daleko a Gervais si to podělal s Norwichem, od tý doby nebyl na hřišti. Ta záloha mi přijde nejpravděpodobnější, protože si myslim, že Walcott bude na hrotu. Tak ideál Arteta, Ramsey - Walcott/Ox, Rosicky, Cazorla - Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Nestras :) Ten stred s Artetou, Aaronem a Jackem nezahral v posledni dobe dobre (napr. Everton)

Reagovat
FCSL

Nevěřim, že někoho z nich posadí. Ideál by bylo Ox, Rosicky, Cazorla, ale Jack bude hrát. To spíš vynechá Rosu. Arteta a Ramsey jsou jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky ne, ikdyz bych nejspis nechal sedet Jacka na ukor Aarona, ktery ma momentalne lepsi formu. A ideal na dnesek? Ramsey, Wilshere, Rosa - Chambo, Poldi, Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz - Bac, Per, Kos, Gibbs - Arteta, Ramsey, Cazorla - Walcott, Gervinho, Podolski

... a bude víťazná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím to na to, že Wenger nechá sedět Jacka Bude to s ním místo Poldiho a Santi na křídle... A Poldi bude střídat, jako vždycky poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tiež si myslím, že to bude tak, no.

Reagovat
Rssa

Radši bych stavěl na obraně ve složení JenPerVertNach

Reagovat
smazaný uživatel

ak to nie je pokus o vtip alebo slovnú hračku, tak ti odpoviem. Jenks aj cez veľké zlepšenie na Baca stále nemá, Koscielny je stabilný a istý a Nacho je slabučký.

Reagovat
Rssa

Sagna už mi přijde jako velká brzda Arsenalu. Vermaelen s Koscielnym jsou tak nastejno, Mertesacker je váš nejlepší stoper a Gibbs se mi zdá vzadu dost nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs je stále väčšia istota než Nacho, ako dopredu, tak dozadu. A Sagna už je asi za zenitom, ale nikoho lepšieho zaňho nemáme, Jenks je bojovník, ale technicky a obratne by asi nestačil na rýchle krídla z PL. Aspoň zatiaľ, uvidíme neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Gibbs je na tom dozadu docela dobře, neni to top, ale to ani Nacho (z toho navíc čiší strašná nerozehranost, v obraně se motá jak ponocnej, i když na jeho vrub nejde moc šancí), navíc je mnohem lepší dopředu. Koscielny je jasně na Thomasem, to jak kvalitama, tak formou. A Sagna brzda asi je, tam bych o Jenksovi byl schopnej uvažovat, je to tak 50/50 u mě.

Reagovat
Rssa

PerVerKos a jako krajní beci/křídla Theo a Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

.......PerVerKos..

coq...ram..art...gibbs

...........santi.............

.....poldi.......theo

Reagovat
Rssa

Místo Ram spíš Ros

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Rossey

Reagovat
Rssa

Nebo Rosickey

Reagovat
vodka

křestní jméno Nebo je už docela dost divné...

Reagovat
smazaný uživatel

jj to uz je fakt prehnane

Reagovat
Trand

Pár uživatelů tady ale takhle píše, např. dlouhey den. Takže Rosickey bude asi normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

nie si ty nahodou cech?

Reagovat
Rssa

Nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Walcott ako RWB, to snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne by si zahral vo svojej vytuzenej pozicii

Reagovat
Rssa

Na zkoušku by to šlo, ale Theo asi neukrotí ego a hrát tam nebude.

Reagovat
Trand

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Theo je útočník, nie obranca. Brániť nevie a ani to moc neskúša.

Reagovat
niflheim

Není váš nejlepší RB letos Ramsey?

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa určuje najlepší RB podľa toho, koľko krát tam sklamal, tak je. Hral tam 2 alebo 3 krát a nesklamal ani raz. Som zvedavý, ako to bude s RB v ďalších sezónach. Ak Bac teraz odíde, zostane nám 20-ročný Jenks, 21-ročný Coq a 18-ročný Bellerin. Coq je skvelý, ale pre mňa je to záložník, Jenks je ok, ale nie ako jednotka a Bellerin je viac než vynikajúci, ale má len 18...

Reagovat
smazaný uživatel

Uprednostnit Nacha pred Gibbem? To Arsenal asi moc nesledujes :)

Reagovat
niflheim

Přemýšlím nad tím, kterého brankáře bych dal letos do svojí 11 za uplynulou sezónu. David byl úžasný, Jussi taktéž...a Čech je prostě stálice. Potom kdybych měl dělat překvapivou, tak asi Guzan nebo Bunn.

Reagovat
niflheim

Samozřejmě Begoviř taky skvělý tento rok, díky němu Potters nespadnou. A Lloris taky stojí za nějaké to slovo.

Reagovat
vodka

Mignolet, Friedel kraloval začátku sezony než byl posazen...

Reagovat
niflheim

No vidíš, na Mignoleta jsem zapomněl. Friedela jsem vyloučil kvůli menšímu počtu zápasů v lize.

Reagovat
vodka

U mě osobně je to trojka DdG/Čech/Mignolet...

Reagovat
niflheim

David se neskutečně vymakal...od minulé sezóny je to úplně jiný gólman, když se vesměs zaměříme na centry a podobné situace. Nebojí se, více si věří...však se mi strašně líbilo, jak si podal Carrolla, jak se oklepal po tom střetu...a takových měl v sezóně několik. V minulé sezóně jsem vždy trochu přestal dýchat, když letěl centr k nám...teď už je to skoro stejné jako za Edwina. Z Davida se stala jistota.

Reagovat
Rssa

Škoda pro vás, že po sezóně nahradí Valdese

Reagovat
niflheim

Jdi do hajzlu už s tím

Reagovat
Rssa

Přirozená náhrada

Reagovat
niflheim

Tak jdi přirozeně do prdele

Reagovat
vodka

si vemte toho Handanoviče, nebo koho to...

Reagovat
niflheim

Takový Begovič...jsem rád, že je to nenapadne.

Reagovat
Trand

Nebo koho. To je jeden z nejlepších brankářů na světě. Momentálně je třeba pro mě 1.

Reagovat
niflheim

Nejlepší? Takový Amendola toho v příští sezóně chytne víc než on

Reagovat
Trand
Reagovat
niflheim

http://youtu.be/Ulxa8yi3nEw - tohodle jsme draftli

Reagovat
Trand

Já vím, koukal jsem na to.

Reagovat
Trand

http://www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk

My minulý rok získali tohohle. Ale už konec footballu v tomhle tématu.

Reagovat
niflheim

Znám, legendární ... ale holt rýpnout jsem si musel

Reagovat
vodka

taliány nesleduju, takže nevim...

Reagovat
Trand

Však jo, jen objasňuju situaci, že i když se o něm moc nemluví, tak je to naprosto skvělý brankář. A myslím, že spoelčně s DdG a Hartem by se stal nejlepším brankářem v Anglii.

Reagovat
niflheim

Já bych navíc nevylučoval výměnu Reina <-> Valdés

Reagovat
tomasinho

A další.

Reagovat
niflheim

Jestli to nebude lááááááááááska

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

zato by si si fakt zaslúžil s varechu po rici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Já ti nevím, mně by to přišlo nastejno

Reagovat
kvasha16

hlavne ta jeho hra nohami vzdy ked sme s vami tuto sezonu hrali,, tak vychytal tutovku nejakym vybornym zakrokom nohami

Reagovat
vodka

tak to je jasné, když pětina jeho zákroků je nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet alebo Čech.

Reagovat
tomasinho

Pro mě asi Mignolet, i když je to těžké vybrat, stejně jako ty stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Jags a Nastasić

Reagovat
tomasinho

Možná, nebo Shawcross + Vertonghen, těch variant je dost.

Reagovat
niflheim

Rio - Lionel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

De Gea, Čech a Jussi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes jako MISTŘI na Emirates! Pro Robina speciální zápas, vůbec bych se nezlobil kdyby tam dal gól, ale i třeba hattrick! COME ON!!!!! Dnes si musíme odvézt tři body!

Reagovat
aragorn

Je už přehled týmů, kdo si kolik vydělal v evropských pohárech nebo až po sezoně ?

Reagovat
Miguel19

Juan Manuel Mata García dnes slaví 25. narozeniny!

Snad to oslaví výhrou Vše nej Juanito!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Mno viděl bych to takhle

Sagna- Merte- Koscielny- Gibbs

------Ramsey---Arteta-----------

---Gervinho--Rosicky---Cazorla

-------------Podolski-------------

Wilshere s Walcottem na lávku...prostě nemaj formu...v šedesátý Wilshere za Ramseyho a Walcott za Gervého....

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm....ne

Reagovat
PhilipS

hmmmm...proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jackie v takovym zápase hrát musí, při absenci olieho chci thea na hrotu, poldi z křídla, santiho na pravo, bez gervinha a ještě bych chtěl (to dlouhodobě) jenkse v základu (nicméně to je nereálny)...

Reagovat
FCSL

Ale oba budou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
afc

Snad Ferguson nebude dnes robit problemy a pusti to i ked aj bod bude asi dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že ne. Že SAF dostojí svému jménu a bude férový ! A bude remis.

Reagovat
Rssa

1000. pro výhru Arsenalu a MU,MC, Arsenal a Spurs v LM

Reagovat
Miguel19

To vypadá divně

Reagovat
niflheim

Taky jsem nad tím faral...ale pokud tím zamýšlí Čukotku mimo LM (což asi určitě), tak souhlasím

Reagovat
Rssa

Neřehtej se. Není tam Chelsea, tak val palce

Reagovat
Miguel19

Tak co jiného tím mohl myslet no...

Kéž by jsme se do té LM dostali. To by se zase všichni posrali..

Reagovat
vodka

já s tím počítám, že tam budete, ale nepřeju si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si budem přát ať zase vypadnete ve skupině, no.

Reagovat
kvasha16

na tej narazke by nebolo nic kebyze vy pred rokom nevypadnete z tej najlahsej skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Což s tím nesouvisí. Hrajete snad sami za sebe, ne? Nebo o to jestli dojedete dál než my?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fajdax

1055 pro CFC letos na 3. místě a pro titul příští sezonu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to tak bude !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

jak si fanoušek LFC může přát slepice v LM to mi fakt hlava nebere, je to v podstatě to samé jako přát titul MU na místo city

Reagovat
Rssa

Proč bych si neměl přát?

Reagovat
fenixLFC

cristiano to uz tolkokrat vysvetloval...

Reagovat
Rssa

Mně ne. A Spurs jsou mi mnohem sympatičtější než Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

s tím já souhlasím. Mně to je taky na jednu stranu proti srsti přát CFC na místo slepic. Ty chceš,aby slepice udrželi Balea a dostali se do LM? Nedej bože,pokud se tak stane a oni koupí top útočníka,tak je my jako LFC těžko budeme chytat (konkurovat jim).

Takhle je to tým jednoho muže,který pokud odejde, tak bychom měli být v příští sezoně s tím co máme a pokud udržíme Suareze jasně před nima.

Reagovat
Rssa

Tak já bych rád, aby se LFC dostal zpátky na vrchol tím, že se výrazně zlepší a ne tím, že se rozpadnou protivníci. Proto mi silné Slepice nevadí, protože to žene k dlouhodobému zlepšení a ne jen chvilkovému, dokud zas někdo nevychová supertalent a stane se dalšími Spurs.

Reagovat
cristiano.K.

tak já bychl samozřejmě taky radši,abyhom se nekoukali na ostatní,ale z logického hlediska to prostě nejde. Navíc pokud Totenham opravdu ukope LM a koupí top útočníka tak nemusí pomýšlet jen na příčky zaručující LM, ten kádr je fakt našláplej,naštěstí hraje dost pod své možnosti,alespon co s týče herního projevu,výsledkově to drží na tu bídu co předvádí dobře.

+ si vem jak po nás (Suarezovi) jde FA.

Reagovat
Rssa

Jak už jsem psal minule - dokud bude dělat chujoviny, tak bude trestaný. Může si zato sám.

Stále ale nevidím, proč bych jim měl nepřát oproti Chelsea?

Reagovat
cristiano.K.

já se snažil Totenham bez LM> Bale pryč. O konkurenta méně v příští sezoně. Chápeš,nechápeš, nechceš chápat.

Reagovat
Rssa

Jak jsem psal výše - chci, aby se LFC tak zlepšil, aby pravidelně porážel ty nejsilnější. Chápeš už?

Reagovat
cristiano.K.

a já si snad přeji něco jiného? volím jen jednodušší variantu,logickou variantu. Nejsme v pozici,kdy bychom si mohli přát o konkurenta více pro příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za debilne uvazovanie? to su fans loserpoolu na tom az tak zle?

Reagovat
fenixLFC

som zvedavy ako budes urazat ostatne kluby ked sa tie tvoje vykuchane kury zas nedostanu do LM, budu za arsenalom a opiciak odide

Reagovat
smazaný uživatel

ja nikoho urazat nebudem. na hru bez LM som narozdiel od vas, hrdych fans velkeho a slavneho Liverpoolu zvyknuty. ja LM beriem len ako bonus. a vy by ste si tiez uz mohli vstupit do seba a uvedomit si ze vas klub je momentalne len kus hovna na Baleovych kopackach. Ste nuly, hrate ako nuly a koncite dokonca az za Evertonom. Ale vase komentare su celkom zabavne. Za to

o to viac samozrejme tesi ze hrame hovno celu sezonu a taha nas v podstate jeden hrac a bojujeme o 3-tie miesto. Vy o 7-me

Reagovat
fenixLFC

aha ty nikoho neurazas vies, nech uz sme v akomkolvek srabe, tak narozdiel od vas LM nebereme ako prijemny bonus ale ako ciel. O co potom hrate vy? Skoncit v prvej polovici tabulky? a ked skoncite mimo LM tak je ejdno ci hrate o 4. miesto a my o 7., vysledok je rovnaky. Asi avse zapasy nesledujes co? Ako nuly hrate len vy, jedine vas zachranuje bale, my aj bez suareza dokazeme zahrat. Vysledky su sice ine ale predvadzana hra je vacsinou dobra, u vas presne naopak.body su ale hra na hovno. Uz len cakam na den kedy bude zas st.tottenringham day ci ako sa to vola

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem stracat cas s niekym kto nerozumie pisanemu textu.... aj tak som povodne reagoval len na blbca nadomnou ze ci uz su fans LFC na tom tak biedne ze jedina moznost ako sa zlepsit a odohrat slusnu sezonu je ta, ze vsetky tymi sa oslabia. to je dost ubohe

a uz len dodam ze pre Tottenham je samozrejme LM tiez ciel... ja som ale hovoril sam za seba a teda ze by ma nijako velmi nedojebalo ak by sme aj nahodou tu LM nedali. som na to zvyknuty a ratam s tou moznostou.

momentalne ste nie len pod nami, ale aj pod Evertonom takze by som fakt velmi nevyskakoval.

Reagovat
fenixLFC

nie vsetky ostatne. Ja ho chapem ako to tak mysli. Ucast LM by pre vas mohla byt presne ako vyhra chelsea v LM( aj ked ti to dokaslali ) co sa tyka prichodu kvalitnych hracov tyka. V podstate sa da povedat, ze aj tottenham celil z toho, ze sa arsenal a liverpool oslabovali. teraz by to bolo to iste iba v opacnom garde.

Nebudem si nahovarat nieco ze dalsia sezona je nasa ( ) ale tento rok nas strasne vela bodov stala ta zmena trenera. Nastup sme absolutne nezachytili, ziskat 2 body z 15 je tragedia. Aj ty sam vsak musis uznat ze zvysok to az na nejake vykyvy nebolo az take zle. Niektore body boli stratene vylozene nestastne(arsenal, city united, everton, WBA) ale na to sa netreba vyhovarat. A napriek tomu este stale ej realna sanca aspon ten everton predbehnut ked uz nic ine

Reagovat
cristiano.K.

imbecil

Reagovat
smazaný uživatel

tesi ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre 70 bodový LFC v ďalšej sezóne

Reagovat
Counter

Jsem jediný, kdo čeká na hrotu Gervinha?

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež.

Reagovat
Nikikrew

Ja skor Wallcota a Gervais na kridle

Reagovat
SunFells

Nejsi

Reagovat
vodka

ne

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailystar.co.uk/football/view/311687/

dufam ze rosa ho zacne kazdy den presviedcat do novin a santi mu repre zapase natiahne arsenalsky dres..racionalne by som bol mozno aj proti, ale srat na to, och ako velmi by som ho chcel spät

Reagovat
smazaný uživatel

a Perovi prikázať, nech mu okamžite vráti dres so 4 a ešte nech mu ho aj vyperie predtým.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sa vola per, vsetko do seba zacina zapadat

Reagovat
smazaný uživatel

všetko je to napísané dopredu vo hviezdach. Len aby ho hneď na prvom tréningu po návrate Kos neskosil po členkoch a neprelámal mu nohy.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

daily star oni píšu šeky ktoré nikto na svete nedokáže preplatiť. Nevidel som aby im niečo niekedy vyšlo. Píšu hrozné dristy.

Reagovat
Counter

Kdyby měl Cesc z Barcelony někdy odejít, tak do Arsenalu. Ne že by to zrovna letos bylo žhavé, ale spekulovat o tomhle bude kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá jediný dôvod odísť. On vie, že je niáhrada za Xaviho ktorého čaká možno posledná sezóna. Prečo by odchádzal keď x rokov prosil wengera aby ho do tej Barcelony pustil? To už je vačšia šanca, že Wenger pôjde do Barcelony ako Cesc do Arsenalu.

Reagovat
afc

Si predstav,ze ten dovod ma a poriadne velky a ten,ze malo hrava a ak hraje v zaklade,tak hned ako prvy strieda.

Reagovat
Rssa

Bo hraje hovno, na podzim byl výborný, když hrál na Xaviho místě

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

hej inak, mame buy back clause (a aj 50% sell on fee)

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverím, že by sa Barca dala tak ošklbať. Jedine, že by BB clause bola tak 80 miliónov.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to bol asi fór.

Reagovat
SunFells

Nejsem si jist, zda to byla pravda, ale fór to snad nebyl.

Jde mi o to oškubání a tamtu ...částku Ta klauzule může být klidně stejná a žádné oškubání by to nebylo. On by musel sám Cesc chtít zpátky a když by se mu tam dařilo tak, aby naplňoval tu částku ...tak ruku na srdce, vrátit by se ani nechtěl.

Pokud by Arsenal Barcu na něčem oškubal, tak je to ten šílený podíl z prodeje. Kdyby tam Cesc delší dobu hrál druhé housle a chtěl "znovu nastartovat kariéru" někde jinde, tak půjde třeba za 18 do Interu a Barca utře nos s blbými 9 miliony. Ale všichni už známe způsob obchodování Barcy na tolik dobře, abychom nemohli vyloučit, že to může být pravda

Reagovat
SunFells

Aby naplňoval tu částku, za kterou byl koupen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mluvíte o škubání Barcelony, ale že Barcelona oškubala Arsenal, to nic. Odešel za směšné prachy!

Reagovat
Rssa

Blbost, vždyť jsme ho vám ještě ani nesplatili

Reagovat
smazaný uživatel

inak vždy, keď sledujem Barcu a hrá, tak som taký rozpoltený. Na jednej strane chcem, aby sa mu darilo, a na druhej strane chcem presný opak, aby sa ho chceli zbaviť.

Reagovat
SunFells

Cesca kdykoliv, kdyby si nevyskakoval s platem. Ale to za Arséna není moc pravděpodobné.

Reagovat
afc

Aky ma tam plat?U nas mal cca 100.

Reagovat
SunFells

Tuším, že stejný.

Reagovat
Counter

Neříkalo se, že šel dokonce s platem dolů?

Reagovat
Rssa

Bere méně peněz, na druhou stranu ale více sedí

Reagovat
SunFells

tož dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

prave cesc je jeho dieta, podla mna jediny hrac, ktoreho by arsene zobral spat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Per má pod čepicí. Ze začátku, asi jako každému, mi přišel nesympatický. Když ho člověk zná ale trochu blíž, tak ho nejde mít nerad

Reagovat
smazaný uživatel

po futbalovej stránke ho moc rád nemám stále.

Reagovat
smazaný uživatel

To moc o Persiem není.

Reagovat
tomasinho

Velká část jo, nějaký nadpis ty větší interview mít musí, když v nich řeší třeba víc věcí. A takhle to zaujme aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák, ani som o ňom nevedel, že bol fanúšikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

OT: Hynek Kmoníček je český Humphrey Appleby? je to sranda ho poslouchat.

Reagovat
Arbiter

Náhodou se mi jeho projev líbil

Reagovat
vodka

mně právě taky, ale některé věty byly natahované tak, že se mi to ani nezdálo možné.

Reagovat
Arbiter

chtěl Moravce rozhodit Navíc je to diplomat, ten tohle musí umět

Reagovat
Error

#readingfc (4-2-3-1): McCarthy; Gunter, Kelly, Mariappa, Morrison; Karacan, Guthrie; McCleary, McAnuff (C), Blackman; Pogrebnyak.

subs today: Taylor, Harte, Pearce, Carrico, Robson-Kanu, Hunt, Le Fondre.

@OfficialQPR XI: Green, Bosingwa, Onuoha, Hill, Traore, Granero, Jenas, Mbia, Taarabt, Remy, Bothroyd

Subs: Cesar, Derry, Park, Mackie, Fabio, Ben Haim, Hoilett

Obrana QPR ještě lepší než minule

Reagovat
tomasinho

Snad Royals vyhrajou, aby nebyli poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát sláva. Můj internet se konečně vrátil zpátky z cesty časem do konce devadesátých let, kdy se fotky načítaly deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

fenri, fantomas: bol som tam teraz, je to dost pajzel, a ked som im povedal ze chcem jeden stol rezervovat, vyvalili na mna oci vraj to nie je nutne....snad vas to neodradi

fenri ak si nevidel co som pisal do suhrnu, je to hned oproti zastavke Marijanka tramvaji 22 a 25, vola sa to sportbar33

cakam vas vonku o tristvrte a tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Jo, viděl jsem, je to ten Sportbar, co jsem si myslel... Jinak poznáte mne podle toho, že budu ten největší sympaťák široko daleko s tričkem Arsenalu

Reagovat
fantomas

Vole, dyt ta zastávka neexistuje.

Reagovat
fantomas

Jo, Marjánka, fajn..

Reagovat
niflheim

No...dneska se možná dovíme dva definitivní sestupující týmy (i v případě výhry by někdo z nich ale potřeboval zázrak). Asi největší roli v jejich sestupu hrálo to, že ani jeden z nich i přes některé pěkné výsledky s giganty (např. výhra QPR na SB) nedokázali zvládnout klasické six pointery.

Reagovat
Arbiter

hmm, tohle mohl nechat běžet...

Reagovat
Arbiter

Taarabt

Reagovat
Arbiter

jsem jediný, kdo se dívá na zápas těch dvou sestupujících?

Reagovat
niflheim

Neboj, jdeme tou cestou ruku v ruce.

Reagovat
Nikikrew

vyzera to tak

Reagovat
Arbiter

a přitom je na ten zápas tak dobrá sopka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. zero-pointer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kukam, ale je to slabucke...Reading proste absolutne, ale absolutne nema hracov na PL a v QPR nefunguje nic...tam si nikto s nikym nerozumie

Reagovat
Arbiter

co to byl za výběh?

Reagovat
Miguel19

OT: Kdy je to vyhlášen nejlepších hráčů?

Reagovat
Arbiter

dneska, ne?

Reagovat
Miguel19

To vím Ale přesněji..

Reagovat
niflheim

Večer.

Reagovat
Arbiter

According to reports Suarez not In PFA team of the year

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jaj to zas bude placu a ublizenosti

Reagovat
tomasinho

Tak ale oprávněně, jako chápu, ež nedostane cneu pro nejlepšího hráče, kde by to i tak bylo těsné, ale vynechat ho z jedenáctky kvůli kousnutí je naprostá zhovadilost.

Reagovat
niflheim

Co kdybych ti řekl, že to není jen kvůli kousnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to kvoli tomu, že nehrá za MU?

Reagovat
niflheim

Ale kde? Na hrot Persie, podhrot takový Michu, jedno křídlo Bale, druhé asi Mata.

Reagovat
Arbiter

Místo Michua by být mohl, ten není ani ve výběru...

Reagovat
niflheim

Tak tam by mohl být i Cazorla.

Reagovat
kiwwi

jak nie je vo vybere?

Reagovat
Arbiter

je to spíš myšleno tak, že se do 11 nacpe maximum z nominovaných 6, takže Michu by opravdu přednost nedostal...

Reagovat
tomasinho

A to máš kde dané, že tam musí být všech 6?

Reagovat
Arbiter

píšu maximum z šesti Kdyby tam bylo 6 útočníků, tak je jasné, že by v 11 mohli být snad max. 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podhrot michu? Prečo nehrať 4-4-2 so Suarezom aj RVP....trepať na podhrot niekoho kto sa nedostal ani do PFA player of the year.

Reagovat
Arbiter

Pokud by byl Suarez 5. z 5 ofenzivních, tak se tam nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Team of the Year byva vzdycky 4-4-2.

Reagovat
Arbiter

v tom případě by ale museli nacpat Matu na hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Balea.

Reagovat
Arbiter

Taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak tam bude Aguero, nebo někdo takový překvapivý.

Reagovat
niflheim

Benteke? Why not.

Reagovat
Arbiter

Třeba proto, že na pozici útočníka je před ním určitě RvP a Suarez?

Reagovat
niflheim

Jebat Suaréze

Reagovat
Arbiter

to bych nechtěl, ale proti gustu...

Reagovat
niflheim

Voe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

v tom případě by to ale bylo dost nefér, no... A bylo by to asi kvůli tomu kousnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby tam byl třeba Lambert, tak bych to aji chápal. Jeden útočník který vede tabulku střelců, ten druhý z menšího klubu který na sebe upozornil. Adam byl taky v nominaci, když hrál za Blackpool, ne?

Reagovat
niflheim

... tak Lamberta zmiňovali i v motd minulý týden, že od někoho by to bylo jasná volba. Maká pro tým, dává góly, přihrává. A navíc jak se dostal do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to smysl davat nemusi, muze to byt treba Bale-Fellaini-Carrick-Mata.

Reagovat
tomasinho

Takhle to čekám tu zálohu cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co řešíte proboha? V Top 11 se n nějaké posty nehraje a i tak je místo pro něj i ostatní. 2 CM + Mata, Bale, RvP a on. Kde jako není místo?

Reagovat
Arbiter

jak jsem psal, to by ho musel vyšachovat Hazard a pak by pro něj to místo nebylo...

Reagovat
Carrick

Jedině ten Hazard místo něj, což by byl fakt nesmysl.

Reagovat
Arbiter

tak já nevím, ve chvíli, kdyby se před něho dostali RvP, Mata, Hazard (funny) a Bale, tak by asi prostě ani neměl místo v 11, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to kvůli tomu že nehraje za MU

Reagovat
tomasinho

Hazard se přes něj nemá co dostávat, to by byl vtip roku.

Reagovat
Arbiter

ale možné to je...

Reagovat
tomasinho

Už bych asi ničemu nedivil, i když by to byla píčovina jak mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ale přebírám to od jednoho slepičáka, takže neručím za to

Reagovat
smazaný uživatel

je to hlúposť. Jediný kto s tým prišiel je bloodzeed ktorý len drista ako furt.

Reagovat
blade115

Hm, to už se mi zdá přehnaný...

Reagovat
vodka

tak jeho holt nikdo nemůže mít reálně rád, když je to takový zmrd. Taky bych volil natruc někoho jiného, přestože kvalitu mu upřít nemůžu.

Reagovat
Arbiter

Bosingwa je pořad stejný tragéd

Reagovat
Arbiter

se divím, že jsme ho drželi tak strašně dlouhou dobu

Reagovat
blade115

První sezónu byl úžasnej, další se zranil a chtěli jsme na něj počkat, 10/11 jsme to omlouvali, že je po zranění (navíc to tehdy nebylo až tak tragické), no a 11/12 už začal hrát otřesně, tak se po sezóně pakoval. Já bych v tom nějakou chybu nehledal, možná měl jít už v lednu 2012, ale to už je víceméně jedno... A zase se netvařme, že byl úplně k ničemu, v dvojzápasech s Barcelonou byl hodně platný a když zrovna nehrál na své pozici tak taky. K tomu ta úspěšná sezóna 08/09 ... Škoda jen, že byl tak extrémně nesympatický.

Reagovat
Arbiter

Ano, měl jednu úžasnou sezónu a na základě té vydržel v CFC (dost často i v základu) do loňské sezóny. To je prostě děs.

Reagovat
Miguel19

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Azpilicueta, Cahill, Terry (c), Cole - Ramires, Luiz - Oscar, Mata, Hazard - Ba

Lavička: Turnbull, Ivanovič ,Bertrand ,Lampard, Benayoun, Torres, Mikel

Reagovat
Arbiter

hmhm.... S Luizem ve středu? Proč ne Snad jen ten Benayoun

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Error

CHELSEA: Cech; Azpilicueta, Terry (c), Cahill, Cole; Ramires, Luiz; Oscar, Mata, Hazard; Ba

Turnbull, Ivanovič, Bertrand, Mikel, Lampard, Benayoun, Torres

Naprosto úžasná

SWANS: Vorm; Rangel, Flores, Williams, Davies; Britton, Ki, de Guzman; Routledge, Michu, Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans zasa bez útočníka, Michu tam nepatrí. Už presne vidím, ako ten zápas bude vyzerať, bod by bol mini-zázrak.

Reagovat
niflheim

Swans vítězná

Reagovat
Error

Nech si zdát.

Reagovat
niflheim

02 na ticketu...sice už je prosraný, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

snad si zahraje i Lamps ale jinak hodně dobrá sestava, Terryho jsem nečekal

Reagovat
Arbiter

hmm, tohle by mohl písknout, byla by sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bez Lamparda. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

..... former blues midfielder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Podle Twitteru to vypadá na Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Arteta, Ramsey - Walcott, Wilshere, Cazorla - Podolski, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

PFA Team of the Year?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vymenil by som Szczesnyho s Mignoletom a Walcotta s Persiem, ale môže byť.

Reagovat
smazaný uživatel

nié, ja chcem Gervinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, cim si te tak ziskal. Ten jeho herni projev je pro me strasne protivny... I mezi anglickyma fans je strasne malo oblibeny

Reagovat
SunFells

Já bych ho tam dnes taky rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o dnesek. Me zajima, cim si Yunga tak ziskal, ze je pro neho s Giroudem snad nejoblibenejsi hrac v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz uz jsme u toho, tak by jsi ho chtel dneska na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo kridle *

Reagovat
SunFells

Hrál bych to s volně pohybujícím se Žervém a na krajích Poldi s Oxíkem. Santi pod nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Chamba Me by se libilo Chambo, Rosa, Santi - Poldi, a nebo Walcott, Santi, Chambo - Poldi. Walcotta jen v pripade, ze by nehral Evra

Reagovat
niflheim

100 - Reading have hit 100 shots on target this season, fewer than any other team in the Premier League. Shy.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud ma nejakych 108

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

na branku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

tomu bych věřil

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkovo, nie? A "on target" by mal mať nejakých 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prepacte za hoax

Reagovat
Side

Geoff Arsenal @GeoffArsenal

Podolski up top, Theo right, Arteta starts, Jack on the bench. #COYG

Reagovat
smazaný uživatel

arteta

Reagovat
tomasinho

Wow, takže Arteta, Ramsey, Rosa - Theo, Poldi, Santi?

Reagovat
Side

Vypadá to tak, ještě je možnost, že Santi pude do středu a místo Rosy nějaký křídlo, ale to je asi nepravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

je tam jedno x, to moze byt rosa/ox/gerv(snad)

Reagovat
smazaný uživatel

pred rosom by bol podla mna uprednostneny jack

Reagovat
niflheim

Sir Alex Ferguson says Paul Scholes will be at Manchester United next season

http://goo.gl/fb/8XeeC

Reagovat
iamek

Co se tam pise ? Jsem na mobilu :/

Reagovat
niflheim

Sir Alex Ferguson is waiting to see if Paul Scholes retires at the end of the season, but says the midfielder will stay at Manchester United in some capacity.

Scholes originally retired from playing at the end of the 2010/11 campaign before reversing his decision in January 2012.

The 38-year-old has made 19 appearances for United this term, but has not featured since the end of January due to a knee injury and Ferguson is awaiting Scholes' decision.

"We'll have to wait and see with Scholes," Ferguson told the club's official website. "He's got an injury that is bothering him a lot.

"It doesn't matter as he'll be here anyway - whether as a player or coach. He'll be here anyway."

The former England international helped to coach United's reserves upon his initial retirement and Ferguson confirmed Scholes will again be part of the club's backroom staff when he stops playing.

The United boss added: "It would've been easy to say nothing and carry on with the reserves but he made his mind up he wanted to come back and play and it was a good one for us.

"I think there will come a time when he has to quit anyway, whether it's next year or this year. He's not made his mind up about that.

"He has got a lot to offer us and we do this now, it's a very important part of our club to get players who have made a great contribution.

"Scholes, Nicky Butt is with the reserves; Darren Fletcher, when his time comes, will join. Ryan Giggs will join. Brian McClair, Tony Whelan, Paul McGuinness, Marek Szmid. We have a lot of former players in positions at the club which is healthy for us."

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

ratam uz skor s tym trenerom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To je fakt jak pohlavní styk impotentního muže s frigidní ženou...na jedné straně neschopnost, na druhé nezájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mithro

OT: Marus pekne, som cakal, ze Li Na bude viac hryzt

Reagovat
Chazy

W R E X H A M ! ! !

Neposrat to, pak aby to neposral Newport a další tým z Walesu se prokouše do League Two.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, zakřikl si to

Reagovat
Chazy

Furt maj nahráno z prvního zápasu

Reagovat
Chazy

A zas vedemé

Reagovat
smazaný uživatel

Newport v novodobe FL navic jeste nikdy nehral

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Gooner Talk

Robin van Persie almost walked into the Arsenal dressing room after arriving at Emirates Stadium. Oh dear.

Reagovat
kiwwi

RVP forgot who he was playing for when he entered the Arsenal Stadium and nearly went into the wrong dressing room #UNITED

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo slušný link na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter
Reagovat
mithro

Teams in the next 15 minutes or so, but told Nemanja Vidic not in travelling squad

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi hrot, Jack na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Clattenburg rozhodčí, tak to bude něco

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Podolski, Cazorla, Wilshere, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Mannone, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho

Reagovat
Thoomas

Hrotaka hraje Walcott,nebo Podolski?

Reagovat
FCSL

Snad Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
tweek

to vypadá fajn.. věřím v 3 body.. hlavně ať je Poldi na hrotu..

Reagovat
mithro

According to MUTV Rooney and RVP start..

Reagovat
mr.Silver

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski

Reagovat
Miguel19

Swansea si měla vzít vlastní balon

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie starts according to MUTV. Up front with Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

United starting line up : De Gea, Rafael, Evans, Rio, Evra, Valencia, Carrick, Jones, Nani, Rooney, RVP

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Jonesa Clev a bol by som nadseny, Clev si to necim posral

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

chcel som vidiet Cleverleyho, Welbecka, Javiera a Buttnera

Reagovat
kiwwi

a Kagawu samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

tak Welbeck neni ani na lavicke

Reagovat
Makiii

Napodobne no... Kurna! A ja naivne cekal aspon na lavce Januzaje a Powella..

Reagovat
smazaný uživatel

klasická breaková. Ví, že Wenger nikdy nemění taktiku a bude se pokoušet o platonický tlak, tak zesílil střed pole a na křídla dal rychlé breakové hráče a pak Rooneyho. Se jen divím, že místo Robina nehraje Welbeck, ale i tak dobře zvolená sestava

Reagovat
kiwwi

tak my nespochybnujeme silu zostavy a vhodne zvolenu taktiku na vyhru...my len chceme vidiet hracov, ktorych nevidame tak casto, kedze uz o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych rád viděl střed Cleverley - Anderson doplněný a křídle o Giggse, ale Fergie chce holt vyhrát

Reagovat
nani92

NANI

Reagovat
mithro

hm. fakt by ma zaujimalo, co Clev spravil Fergiemu

Reagovat
Makiii

Jako fakt? Jaaaj...

Reagovat
iamek

Lavka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti "hráči širšího kádru" jsou Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom som si myslel, ze uz neni clen ziadneho kadru v United

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard Anderson Giggs Chicharito Cleverley Kagawa Buttner.

Reagovat
Makiii

A ja se tesil na Cleva, Buttnera, Kagawu, Welba, Chicharita... Aspon ze ten Nani..

Reagovat
Hejnak

svině to bylo keců s "B" týmem a ani nám nepomůžou do top4

Reagovat
smazaný uživatel

možná chtějí Wilshera nalákat na LM

Reagovat
Hejnak

nemají slitování

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu, ti hraci si za celu sezonu zasluzia GoH...bolo by cudne, keby sa GoH vzdavala hracom, ktori hrali 2-3x za sezonu

Reagovat
SunFells

Na třetí stranu, proč to dělaj týmu, který jim připravil GoH

Reagovat
nani92

škodoradosť najlepšia radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda. Ale GoH bude teďka zápas co zápas, až do konce ligy, ne? Áčko mohlo klidně nastoupit až proti Chelsea.

Reagovat
wild

zostava je dobra,len tam mal byt Clev miesto Jonesa..nepaci sa mi ze zas ideme hrat nejaky nudny takticky defenzivny zapas ked nam uz o nic nejde

Reagovat
wild

zostava je dobra,len tam mal byt Clev miesto Jonesa..nepaci sa mi ze zas ideme hrat nejaky nudny takticky defenzivny zapas ked nam uz o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

tak tato zostava moze hrat pekny brejkovy futbal, cakam, ze budeme chciet uz hrat, kedze nam o nic nejde, takze si nemyslim, ze budu hrat nejak defenzivne

Reagovat
Hejnak

Však na Chelsea před 6 lety SAF postavil "B" team. Se neumí ani odvděčit za RVP

http://www.youtube.com/watch?v=HeGdc_kUXRc

Reagovat
smazaný uživatel

To je tým, Sheasy, Brown, Smith, Ole.

Reagovat
Swarley

Heinze kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

ta spina kapitan

Reagovat
vodka

měl hrát RvP - Welbeck, nebo Hernandez...

Reagovat
niflheim

Powell je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

naco fergie, nikto nie je spokojni

Reagovat
Swarley

dalo se to čekat, že dnes ještě bude na hřišti ten tradiční základ...je to pořád zápas s velkým soupeřem a navíc GoH čekal bych upravenou sestavu v dalších zápasech, hlavně těch domácích...

Reagovat
Arbiter

0 - Number of people who will miss Reading and QPR from the Premier League. Relegated.

Reagovat
niflheim

To byla strašná nuda.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

hrozny zapas.

Reagovat
PhilipS

Dobrá sestava Arsenalu....snad se Theo probere...

Reagovat
Miguel19

Ramires out..to je v řiti..

Reagovat
smazaný uživatel

snad pro něj neskončila sezóna, ještě ho budeme hodně potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPARD

Reagovat
smazaný uživatel

Go by train Go by car Go and laugh at QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

400 - Frank Lampard becomes the first person to play 400 Premier League games for @chelseafc. #CFC

Reagovat
Miguel19

Ježíši, Oscare

Reagovat
Swarley

co RvP? bude se pískat a bučet?

Reagovat
smazaný uživatel

Závistivě mručet se bude.

Reagovat
Side

tak určitě....

Reagovat
Hejnak

Odhalovat socha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že má Arsenal skříňku na kopie trofejí které získali lidi potom co od nich utekli, jako na Springfieldské základce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Joseph Barton @Joey7Barton

Gutted for the club. To many wankers amongst the playing staff. All brought in by Hughes. Some good lads but not enough. Too many maggots

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Oscar a jeho zpracování tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscare dpc dej se do pořádku

Reagovat
A Seleção

OT: Jak prosim spustim Bloodzeed pres AceStream? Diky za radu.

Reagovat
kiwwi

kliknes na play

Reagovat
A Seleção

Musim stahovat TorrentStream?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Play now!

Reagovat
tweek

zkus TSplayer

Reagovat
A Seleção

Nejede mi to ani pres TS player...Dal jsem Play Now ,zeptalo se me to,jestli chci spustit aplikaci,coz jsem potvrdil,ale stejne nic....HELP

Reagovat
Arbiter

sakraaaa

Reagovat
mithro

Welbeck out with a knee injury, Vidic has a calf injury.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidu by som tuto sezonu uz ani nedaval, nech sa poriadne dolieci uz a v lete je spät na 100%

Reagovat
mithro

no mne je tluto hlavne welbza, na toho som sa tesil

Reagovat
niflheim

To se říkalo už loni

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Rosaaa

Reagovat
Thoomas

Luiz sejme protihrace loktem a pak se drzi za hlavu

Reagovat
Makiii

Luiz je strasna zakerna pica..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Makiii

Nevim cemu se smejes jako... Je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, to ti přeju.

Reagovat
Arbiter

není...

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
cubinho

Frankie je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

novou smlouvu prostě musí dostat !

Reagovat
smazaný uživatel

Oscaaaaar

Reagovat
Miguel19

Terry, Lampard parádně

Reagovat
Arbiter

Oscarek Lamps a Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, zasloužený gól

Reagovat
Arbiter

4 minuty

Reagovat
Miguel19

Náááádherně Mata a Hazard a pojď Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Lamps prosím,

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltáááá, jestli tohle Frankie nepromění tak se poseru

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
cubinho

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

FRAAAAAAAAAAAAAANK

Reagovat
smazaný uživatel

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPSSSSSSS !!!

Reagovat
Arbiter

One beind Bobby Tambling

Reagovat
kvasha16

no tak, este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

2 more to go.

Reagovat
Miguel19

No ale jak to Eden s Juane vymotali...hlavně Juan co si dovolil...

Reagovat
Arbiter

33 - Number of clubs Harry Redknapp needs to relegate before people stop saying he's a good manager. Wheeler-dealer.

Reagovat
kvasha16

btw, vyrovnal rekord Andyho Colea (?) a dal gol 38 roznym timom v PL.. SuperFrank

Reagovat
Arbiter

38 - Frank Lampard has now scored against 38 different teams in the Barclays Premier League; equaling Andy Cole's record. Legend.

Reagovat
kvasha16

radost mat takeho borca v oblubenom time

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Robin sa pomylil siel po prichode na ES do satne domacich

Reagovat
Arbiter

nobody cares

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

zostrih na SKy Sports

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Hodně dobrý poločas, je tam pohyb, změna pozic...tak to má být. Ten výkon od příchodu Lampse se o level zlepšil. Eden a Juanem si jedou vlastní ligu. V obraně to docela klape (musím zaklepat). Luiz opět parádní výkon na DM. Snad nepřijdou komplikace..

Reagovat
Arbiter

mi půlka toho poločasu přišla strašně nudná

Reagovat
Miguel19

Tak první třetina a poslední třetina poločasu byla hodně slušná. Ten střed, tam jsme je trochu nechali rozehrát..jinak si myslím že dobrý. Kdyby měl Oscar den, už je to o 3..

Reagovat
smazaný uživatel

jj prvních 20 minut bylo totálně na h, ale s příchodem Lampse se vše zvedlo(včetně fanoušků ), holt v Barce Messi, u nás Lamps

Reagovat
Miguel19

Začátek byl dobrý. Dyť jsme jim nepůjčili míč...akorát šance nikde no..

Reagovat
Arbiter

no právě, nic jsme nevytvořili a hráli si na držení míče (abychom v tom konečně Swansea porazili? )

Reagovat
fajdax

Slušnej první poločas,hlavně posledních asi 10 minut to byl slušnej válec, ve druhým poločase Frank přidá 2 fíky a bude hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=GH0VtWndS-0

Dycky si u Oscara vzpomenu na tohle.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
wild

Reagovat
Arbiter

chudák

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

Countere?

Reagovat
Swarley

dvaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Reagovat
Swarley

Not nineteen forever

Reagovat
norton

nejaky sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/143144

Reagovat
norton

nejde ... nejaky iny pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOH ROBIN VAN PERSIE

Reagovat
Mervin

hojte, nějaký EN flash na Arsenal? díky

Reagovat
PhilipS

Dneska jde o všechno...jsem nervózní...bude to boj...

Reagovat
Tomekcz

skoda ze nehraje vozickar Rosicky, to by sme meli jasny 3 body

Reagovat
wild

sak je v zaklade

Reagovat
wild

sak je v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Arsenaaaaaaaaaaaaal FC! COYG!

Reagovat
Mervin

Theoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Theooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
Counter

Theoooooooooo

Reagovat
vodka

Rosický skvěle, ale strašná chyba obrany...

Reagovat
vodka

Evra nedržel lajnu a Evans bránil jak blb.

Reagovat
Tomekcz

ofsajd

Reagovat
Side

Bloodzeed mám zas 5 minut pozadu Ale aspoň teda parádní kvalita když už nic jinýho

Reagovat
Mervin

Offside

Reagovat
ďuriLFC

theeeoooooooo

Reagovat
nani92

Evra

Reagovat
Swarley

krásně Rosa

Reagovat
SunFells

Boží mlýny melou pozdě.

Reagovat
Side

poser mě, u mě jesště ani nebyl výkop

Reagovat
niflheim

Haluzák.

Reagovat
tomasinho

ROSAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

To je začátek.

Reagovat
Counter

Z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal klasicky.

Reagovat
Swarley

zase tlačí tu vaši káru, že vám to není blbý

Reagovat
Swarley

můžeš na icq?

Reagovat
Miguel19

Sračky z United..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
niflheim

OFFSIDE!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase protekční Arsenal

Reagovat
pa3ce

Pekne Rosa, Theo, rozhodca

Reagovat
niflheim

Když Arsenal nemůže, rozhodčí rád pomůže.

Countere?

Reagovat
Counter

jj, přesně tak

Reagovat
nani92

ked Arsenal nemôže,rozhodca pomôže

Reagovat
Mervin

od vás to zní tak pokrytecky

Reagovat
nani92

Reagovat
Arbiter

kura, toš aspoň remízu ukopat ManU...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

SAME OLD ARSENAL, ALWAYS CHEATING

Reagovat
smazaný uživatel

přesně z takovýhle offsidu dali united 3 goly AV.. hranicni, ale daji se poustet

Reagovat
Miguel19

Oni je tam fakt rozhodčí protlačí..

Reagovat
Trand

Rozhodčí.

Reagovat
Miguel19

Dembo

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ale ten rozhodci to mel jak na podnose ten ofsajd..

Reagovat
Chazy

R O S A A A

Reagovat
kiwwi

Robin mal byt kapitan na dnes

Reagovat
kiwwi

ehm, pozeram, ze som tak 10 minut pozadu, takze opustam diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
Thoomas

Gol sice z offsidu,ale i tak Arsenal paradni zacatek

Reagovat
Tomekcz

dneska to bude tezky hrat i proti rozhodcimu posledni dobou nejlepsi hrac arsenalu

Reagovat
Trand

Hned po vozíčkáři.

Reagovat
Rssa

Udržet, udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý kdy jsem nasranej že rozhodčí pomohl soupeři MU

Reagovat
Mervin

Chelsea nebo Spurs?

Reagovat
niflheim

Nám to nějak vadit nebude, ani když prohrajem díky tomu gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale jak tak poslouchám tu atmosféru, tak výhra by taky byla sladká. A pak carpe diem, třeba bysme klepli aji Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak trošku prožívám krizi protože na jednu stranu si nepřeju vaší výhru protože nám můžete sebrat rekordy, ale na druhou stranu nám Arsenal může ztížit LM příčky(i s Tottenhamem samozřejmě)

Reagovat
Trand

Robin zagiroudoval.

Reagovat
SunFells

Heh, na tyhle střely do 40. řady má patent právě on.

Reagovat
Trand

Já vim.

Reagovat
Tomekcz

je videt ze se persie minule jen ukopnul ted zas bude strilet vesechno do prd.le

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Prodat

Reagovat
Trand

Rozhodčí. Pustil 3 fauly za sebou.

Reagovat
Mervin

děděk

Reagovat
Rssa

Emoce, emoce!!!

SAF už rudne

Reagovat
fenixLFC

dedo

Reagovat
niflheim

Nani...nebyl dvakrát faulován?

Reagovat
Tomekcz

rozhodci by to nemusel delat az tak okate mic nikde a sunda ho jak v ragby

Reagovat
Counter

Arsenal fyzicky utlačuje soupeře, wtf

Reagovat
Tomekcz

diky rozhodcimu

Reagovat
wild

Nani toto by mi chyba od nasich kridelnych hracov

Reagovat
Arbiter

hmm, tak Azpi může být rád za žlutou...

Reagovat
Miguel19

Úplně jsme přestali hrát sakra

Reagovat
smazaný uživatel

David nevie lavou, alebo co

Reagovat
Tomekcz

jones mic a zluta

Reagovat
Mervin

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk

Reagovat
Rssa

Ano, tito 3 se účastní dnešního zápasu.

Reagovat
fenixLFC

kde tam zahral loptu?

Reagovat
Side

Jestli dohrajem v 11 tak to bude zázrak

Reagovat
Arbiter

Vorm

Reagovat
Rssa

Hráči Arsenalu dneska pojedli špenát?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Frank být o 3 cenťáky vyšší tak to tam mohl doklepnout

Reagovat
Miguel19

Tvl Lampsi...ještě že tak..

Reagovat
vodka

Evans je dneska mimo

Reagovat
niflheim

Všichni tak trochu jsou...už se vidí s trofejí a nějak to i snad chtějí Arsenalu nechat

Reagovat
Tomekcz

hrajou jak vozrali

Reagovat
Ligter

To bude tím chlastem.

Reagovat
Swarley

a to tam ještě není Giggs, co?

Reagovat
Mervin

kurva, máte někdo nějaký lepší flash na Arsenal? ten můj jel krásně, ale už je komplet zajebaný...

Reagovat
Thoomas

http://nirsportz.eu/stream1.html tenhle jede perfektne

Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
Side

Aaron by se taky mohl probrat

Reagovat
niflheim

Ramsey má super pressing.

Reagovat
Trand

Škoda, že většinou pressuje sám.

Reagovat
tomasinho

Pošleme vám Boriniho.

Reagovat
Trand

Reagovat
Rssa

Po včerejšku mu stoupla cena

Reagovat
niflheim

Pravda, teď by vám jako protihidnotu poslali Squillaciho

Reagovat
niflheim

*protihodnotu

Reagovat
Rssa

Stopera hledáme...

Reagovat
niflheim

Aha, tak to by vám toto nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron ve své klasické formě

Reagovat
Rssa

Nemůžu jinak, ale POTY musí být Rosický a cenu pro mladého hráče má jasnou Suso

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kedy presne sa dozvieme hráča sezóny?

Reagovat
Miguel19

Mata vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

to už by sa tým šírili správy po nete

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra.

Reagovat
Tomekcz

Dean to je mental uz nevi co piskat

Reagovat
Trand

Píská Dowd. Dneska jsi ve formě.

Reagovat
vodka

chjo, trefil Mertesackera rukou...

Reagovat
teenz

To je zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker

Reagovat
supervizor

Zas tam šel jak kokot.

Reagovat
niflheim

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je ta kára tlačena až nějak moc podezřele

Reagovat
Lovec

Bože Merte ... jako by ti hráči nevěděli, že na ně míří deset kamer.

Reagovat
Mervin

Theo docela na facana

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker si tam skočí a fanoušci se můžou posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samozrejme nemuzou videt, i v TV to vypadalo z prvniho zaznamu jako hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, kdyby to byl kdokoliv jiný, tak takhle nejančíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Persie je debílek. Nedivím se jim.

Reagovat
SunFells

Tam dnes bude rudá

Reagovat
niflheim

Tak snad potom Robin bude na oplátku slavit naplno s trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

nojo potyčky jako dřív..jen tak dál

Reagovat
Trand

Taky to mám rád vyhecované.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

koľko vášne zrazu máme..

Reagovat
niflheim

To je banda diverů.

Reagovat
Tomekcz

kolik to vyzrany pra.e Dean za tohle dostal

Reagovat
Mervin

Dean píská?

Reagovat
Rssa

Dowd s Walcottem

Reagovat
Thoomas

Sem zvedavej,jeslti United dohrajou v 11ti,nekdo labilni jak Rafael by si mohl nechat dat jeste jednu

Reagovat
SunFells

Aarone

Reagovat
pajamu

Wallcot

Reagovat
pajamu

Walcott*

Reagovat
tomasinho

Omg, proč to Aaron nedal Theovi?

Reagovat
teenz

To jsou hovada, Theo úplně samotnej.

Reagovat
pa3ce

To je pressing

Reagovat
SunFells

Na tuhle se Dowd těšil

Reagovat
Miguel19

Pane Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Matoooo kurva ta měla být

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost. Otočte to a poražte je.

Reagovat
smazaný uživatel

može byť ten manchester taký marny po hernej stránke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mervin

to je nasazení

Reagovat
niflheim

Doufám, že dá Robin gól...a bude slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To je maso

Reagovat
smazaný uživatel

už tomu chybí jen přemotivovanej Jack co sestřelí Van Persieho

Reagovat
Trand
Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

fake

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Photoshop

Reagovat
Mervin

Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz

Reagovat
jenage

Reagovat
SunFells

Muehehe, pěkně Wojta

Reagovat
Tomekcz

Persie at tahne kok.ot i Hernandez toho udela vic

Reagovat
Ligter

Robine

Reagovat
teenz

OOOOO WOJTA

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta

Reagovat
Miguel19

Lampsi

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesczcszczny Given style

Reagovat
supervizor

Sagna se už podruhé zapoměl a byla z toho šance pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

to su sračky v tom Arsenale ....Nani mi chybal, to je najlepsie kridlo ake mame

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Frankuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gól LAMPSI KURVA.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gól LAMPSI KURVA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal ty vole.

Ale United jsou zatim strasny.

Reagovat
pa3ce

To spravil Persie naschvál

Reagovat
wild

Nani jednoznacne nase najlepsie kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

kritéria pre najlepšie krídlo u fans MUFC su zaujímavé

Reagovat
Hejnak

Lehmann dostal z metru od Ronalda takovou mrdu do rypáku a chytal dál jako by nic

Reagovat
Swarley

Jonesíku...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta loooool

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Godwinson

Sagna

Reagovat
Mervin

to je píčus ten Sagna

Reagovat
nani92

Reagovat
jenage

hehehe

Reagovat
Trand

Sagna.

Reagovat
SunFells

To se Bacary trochu posral.

Reagovat
Thoomas

OMG Sagna

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
vodka

Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Mervin

to je fakt čurák, mrdka, debil, kretén....

Reagovat
Rssa

Sagna,......no, neříkal jsem to?

B L B E C

Reagovat
Ligter

Jasná.

Reagovat
Counter

Boha

Reagovat
Swarley

ukázková kosa

Reagovat
pajamu

Sagnaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sagna to zacal a dokoncil, aneb jak darovat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Backu díky za ty roky ale už táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard 2 housle během 2 sekund

Reagovat
Miguel19

fenomenální..

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Bacu, Bacu..

Reagovat
smazaný uživatel

jasná...kokot

Reagovat
Ligter

ROBIN

Reagovat
Tomekcz

Sagna

Reagovat
vodka

neslaví

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam je za bandu hovien v tom arsenale?

RVP hattrick kua, nech placu este viac

Reagovat
Counter

Banda hoven > Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime na konci sezony. prajem to skor cukotke, ale aby ste nakoniec neplakali vy

Reagovat
Counter

Možné to je, ale momentálně v tabulce Arsenal kouká na THFC shora, proto to píšu.

Reagovat
Swarley

Persie ten má koule a nervy ze železa...

Reagovat
Godwinson

Persie mě zklamal, od něj bych tam čekal kotrmelce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako celej zápas čumim jak je šíleně špatnej, ale timhle to fakt zkurvil...snad odejde v létě.

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
supervizor

Sanga to mrví od začátku zápasu.

Reagovat
niflheim

Sagna korunoval svůj rok

Reagovat
Miguel19

Báčkovi to tam prostě nespadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ven

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan.

Reagovat
REPLIKATOR

Sagna je normální kokot, tohle neudělá bek ani v přeboru.

Reagovat
SunFells

Tohoto by nebyl schopný snad ani Eboué. Bac podtrhuje šílenou sezónu.

Reagovat
Trand

No, Eboue proti Liverpoolu.

Reagovat
SunFells

Vzpomněl jsem si na to, ale tohle asi fakt zařadím výš. Tam to bylo blbé vzhledem k načasování.

Reagovat
Trand
Reagovat
Side

jestli kvůli omuhle nebude brat 3 body tak teda dáky sagno

Reagovat
Side

a ještě píšu jak retard jak su nasranej

Reagovat
Tomekcz

ted bude muset zase uradovat rozhodci aby mel arsenal nakou sancu, takze asi 2 cerveny

Reagovat
Mervin

takovou píčovinu by nevyrobil snad ani loňský Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

mal to oslavit pred ich kotlom

Reagovat
teenz

A to jako proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

snáď prvá spravodlivá penalta v prospech UTD, ktorú som v tejto sezóne videl..škoda že už je o šampiónovi rozhodnuté

Reagovat
tweek

tvl je on normalni tan bac??? nechapu jak muze v takove situaci jit do akluzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň Sagna neměl tolik času, ale on se podívá a nahraje to Persiemu

Reagovat
Mervin

už drž rypák trapáku, píčuješ na Deana a po 30 minutách zjistíš, že to není Dean.....

Reagovat
Mervin

to Tomek

Reagovat
smazaný uživatel

aký prínos ma Rooney v mužstve?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem aspoň nikoho neuhryzne ako ten váš kanibal.

Reagovat
smazaný uživatel

neodpovedal si mi na otázku

Reagovat
smazaný uživatel

co ti ma odpovedat na taku picovinu

Reagovat
smazaný uživatel

a neviem prečo útočíš

Reagovat
smazaný uživatel

pomáhala mladým hráčom v každej sezóne má min 10+10 nesimuluje ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

a hej ? neni to sice prínos pre mužstvo ale pre fanúšika LFC treba zdôrazniť

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že nesimuluje, jenom jsem si myslel, že to bereš fakt jako přínos týmu.

Reagovat
Tomekcz

to sou ko... nevystreli 5 sekund do konce a prihravaj si to az do prd.le

Reagovat
Ligter

To nemohli zkusit centr?

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Side

To dokáže tak nasrat takový zkurvený chyby

Reagovat
Miguel19

Proč tlusťoch nestřídá?

Reagovat
smazaný uživatel

Theo teď Sagnu v šatně sežere

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on mu Theo v tom bránění moc nepomáhá.

Reagovat
Mervin

Theo hraje taky kulové....

Reagovat
REPLIKATOR

Theo není Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

že vás to furt baví. Po dvou třech fórcích už mi to přišlo trapný, ale někomu to očividně stačí až do Vánoc

Reagovat
REPLIKATOR

Theo není Suarez

Reagovat
Dawon

Rio si tam dneska parkrat krasne vytrel prdel s napadajicim hracem

Reagovat
smazaný uživatel

misto bučeni na toho zmr*a by měli bučet na Sagnu za ty jeho posledni vykony

Reagovat
Miguel19

to by byl ale rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

když bučeli na Ebueho taky z toho nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

škoda toho zákroku Sagni jinak Arsenal trochu lepší.Rosa hraje hodně dobře ale Ramsey to je tragedie hned by měl střídat.

V létě to chce pro Arsnal tři hráče:Hrot(Villa) a DM a Rb a bude moct Arsenal zase útočit na nejvyšší příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey tragédie?

Reagovat
smazaný uživatel

hře myšlenku nedá, ani ji nezrychlí a k tomu kazí

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska je fakt špatný. Jen proto že je motorová myš by neměl mít místo v základu jasné, když na lávce jsou lepší

Reagovat
Trand

A kdo je na lávce na jeho místo? Však má formu a ztratil blbě pár míčů, to ano, ale jinak je dobrý, nejednou přešel přes vícero hráčů United a vyřadil je tak ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

však napadání má dobré, ale já hodnotím hru s míčem a v té je z naší zálohy furt nejslabší. Místo než Jack nebo Ox, oba dokáží pracovat s míčem a zrychlit

Reagovat
Trand

Ox by se asi dal, ale ten má taky v záloze hodně ztrát. A já nepsal o napadání.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že základ jistej nemá, dřív by Wenger určitě raději postavil Jacka, ale když byl Aaron v posledních zápasech vždy jeden z nejlepších tak proč by měl sedět..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim, že kvůli myšlence je tam Rosa se Santim a Aaron dostal od Wengera asi jiný pokyny. Je pravda, že na konci poločasu už dost kazil, ale tragický mi nepřišel.

Reagovat
Mervin

Theo hraje hovno...

Reagovat
Tomekcz

jeste Kagawu na hriste a bude naka sance

Reagovat
mithro

Sagna musel oslavovat s nami, vyzera rovnako mimo ako cely nas mancaft

Reagovat
smazaný uživatel

OT: gabby na MS nejde

Reagovat
wild

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

pluska citujú Otta Sýkoru: "Stále má problémy s brušným svalstvom, dokonca mu hrozí aj operácia,"

"Je to pre nás veľká strata. Od Mariána sme si sľubovali výraznú pomoc v ofenzíve."

Reagovat
wild

uz mam..ale nic ine som necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že takhle Arsenal nehraje celou sezónu, bysme ještě byli druzí (i když MU na to dneška kašle no). Ale LM nás snad nemine. Co předvádí rozhodčí je docela humus, a to fandím gunners

Reagovat
Rssa

Možná byste byli první, řekl bych že i o parník první

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, každopádně s tím kádrem co máme je to zázrak i to třetí místo

Reagovat
kvasha16

keby sme my hrali tak ako proti MU vsetky zapasy tak... ale na keby sa nehra

Reagovat
PhilipS

Proč? Rozhodčí mi přijde celkem přesnej...

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, tohle se může stát jen nám

Reagovat
Miguel19

Demba To naše řešení protiútoků dnes bylo neskutečně tragické..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hrají na Lampse.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard musí dát aspoň jeden Basileji.

Reagovat
Liquid

Robin si křikl a Bac poslechl

Reagovat
mr.Silver

Aaronek bojuje jako lev, vsak oni s Jackem jeste vytvori genialni stred ♥

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
kvasha16

akurat som to sem chcel napisat

Reagovat
Miguel19

Mělo to skončit větším rozdílem..ale hlavní jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

pro mě je teď každý zápas důležitý, co se bodů týče, na hru sere pes. Dalšími bonusy jsou góly Lampse a čistá konta Petra

Reagovat
fajdax

Asi tak, ale škoda klidně to mohlo skončit 5,6:0

Reagovat
Tomekcz

zatim rozhodci muz zapasu pro arsenal, stejne jako kdyz jim to vyhral s Norwichem by nedali ani ten gol

Reagovat
Mervin

jo, hlavně, že do 30. minuty to pro tebe byl Dean, že blbečku?

Reagovat
CubONE

nereaguj

Reagovat
kiwwi

no ked to poviem zjednodusene, tak sme lepsi - vypracovali sme si 3 golovky + penaltu a Arsenal dal akurat tak gol z ofsajdu a este tam mal Podolski sancu z uhla ale....

v medzihre sme v 90% subojov pomalsi a slabsi, Arsenal je ovela hladnejsi a idu do vsetkych subojov s vacsim odhodlanim...kazdopadne Dowd nasadil trosku divny meter na tie zlte

Reagovat
Liquid

Myslíš že se to dohraje bez červené ?

Reagovat
kiwwi

neviem, celkom sa bojim o Evansa, ten tam este moze mat problemy s Theom a uz ma zltu...a Rafael detto

Reagovat
Rssa

Arsenal je lepší v mezihře, ale v zakončení hovno

United je hovno v mezihře, ale protiútoků a šancí v 16tce má ta 2x více.

Hrajete účelově a bez stresu, no.

Reagovat
Makiii

Reagovat
Dawon

Je hlavne super zase videt naniho pri jednom z jeho dobrych dni...strasne me sere, ze jeho odchod uz skoro vypada jako hotova vec

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se kam? Asi sem to přehlídl.

Reagovat
Dawon

Neco jsem zaslechl o juventusu, ale jde taky o to, ze prakticky vubec nehraje, coz rozhodne nenasvedcuje tomu, ze by mel zustat...navic SAF ma u techhle hracu tendenci strasne snizovat cenu, takze pocitam, ze se po nem tymy docela vrhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tož Itálie nevím, to pro něj moc nebude. Ale Nani ušel celkově velkou cestu od sobeckýho čuráčka po kvalitní křídlo, podle mě chyba ho nechat jít, i vzhledem k tom, že bude končit Giggs, Scholes a další záložníci.

Reagovat
Dawon

To ja taky...kdyz se mu vyhnou zraneni a ma formu tak je to na svem postu jeden z nej hracu na svete...je to presne ten typ hrace, co to dokaze strhnout, kdyz se nedari, prehrat nekoho 1v1, vytvorit sanci z niceho, popripade to povesit z 25m...snad zustane no

Reagovat
Makiii

I tahle otresne hra nam ocividne staci na Arsenal, ktery jezdi o stosest Skoda toho Jonesa, preju ma tam nejakej fik.

Reagovat
PhilipS

Achjo...to nevypadá dobře....Arsenal přestal zachytávat breaky ke konci půle a teď budou muset útočit...Bacary no comment...tohle může stát Arsenal čtvrtý místo...Ramsey skvěle pracuje, ale nedokáže přihrát, to je k uzoufání...snad to zpřesní...jinak zápas má tempo, šťávu..

Reagovat
madridcan

Gaborik neide na MS To je v pici.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

snad si necakal ze pride? Gabby ma MS hlboko v pazi..

Reagovat
madridcan

Sa vypytoval na utok s Kukumbergom a zrazu ma natiahnute slabiny.

Reagovat
wild

to boli len take recicky aby nepovedal hned nie..keby chce tak na MS ide..ale nemusi chodit ani do Soci

Reagovat
vodka

on má s tříslama dlouhodobé problémy a kdesi sem aj četl, že to je de facto nevyléčitelné...

Reagovat
wild

ale keby idu az do finale PO tak by bez problemov hral

Reagovat
smazaný uživatel

a? to sa vazne teraz idete nad tym cudovat, ze keby hrali PO, tak hraje?

Reagovat
vodka

to je ale na rozhodnutí klubu, který ho platí

Reagovat
wild

mne je uplne jedno ci ide alebo nie..ale Gaborik je posledny ktoreho by som obhajoval lebo na repre vzdy sral..takeho Granaka uplne chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Gaborik je 13 rokov v nhl a z toho iba raz odohral kompletnu sezonu, je velmi nachylny na zranenia, preto je logicke, ze po sezonach radsej nereprezentoval

Reagovat
smazaný uživatel

Gaborik je 13 rokov v nhl a z toho iba raz odohral kompletnu sezonu, je velmi nachylny na zranenia, preto je logicke, ze po sezonach radsej nereprezentoval

Reagovat
wild

fajn..ale nech nejde na OH a setri sa radsej

Reagovat
smazaný uživatel

je smutne, ze medzi tym vazne nevidis rozdiel

Reagovat
wild

smutne je ze ty nevidis ako Gaborik na repre sere..preco isiel v 2011 na MS? lebo sa hrali na Slovensku a prisli tam vsetci nasi naj hraci..inak ju ma v pazi a nema zaujem sa ist trapit s takymito hracmi ako idu

Reagovat
nani92

neviem ako to tam funguje,ale ked hráč neprejde koncovou zdravotnou prehliadkou, tak ako potom zato môže on?

Reagovat
ďuriLFC

Nech sa zadrhne , potom nech ide aj cez OH relaxovať jebko.

Reagovat
ďuriLFC

Ale čo , aspoň dostanú šancu Daňo so Šťastným , tí sa aj potrhajú na tom ľade.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplny kokot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

presne nech sa nepcha na OH, hrozny debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radsej sa smej na Gaborikovej primitivnej vyhvorke,

Reagovat
vodka

neprojde výstupní zdravotní prohlídkou, to je fakt slaboduchá výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

ked bol Vujtek pocas sezony za nim, tak mu povedal, ze pride..a teraz chcel prist, ale nepresiel prehliadkou a vy mu idete nadaavat do kokotov? neskutocne

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

kto Gaborika pozna tak vie ze na repre vzdy sral a mal len vyhovorky..a tento rok neni vynimka.to ze Vujtekovi v Novevbri ci kedy za nim bol nepovedal NIE neznamena ze mal v plane ist..dva tyzdne dozadu sa vyjadril uz v tom style ze ho to na MS netaha a teraz nepresiel zdravotnou prehlladkou

Reagovat
smazaný uživatel

keby so bol tak nachylny na zranenia ako on, tak ma to na ms tiez netaha, len kvoli tomu, aby pre internetovych fanusikov nebol kokot no

Reagovat
wild

nikdy som nenapisal ze je kokot..ja mam Gabbyho velmi rad,len ma sere ze sere na repre..ale to je jeho vec..ja mam ale takisto pravo povedat ze ma sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

čo plašíte preboha..Gáborík so svojím hokejom by nás nespasil..

Reagovat
smazaný uživatel

ak ma co i len najmensi problem so slabinami, tak neni dovod aby ohrozoval svoju karieru v nhl

Reagovat
Counter

Persie ale šikula, že to ustál a neslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá proč, titul už má v kapse

Reagovat
Dawon

ja bych klidne slavil...fanousci mu respekt neukazali,buci na nej jak zaludi, tak proc on by ho mel ukazovat jim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už bych na to kašlal.

Reagovat
Counter

právě :-)

Reagovat
Dawon

On toho pro ne udelal hodne, loni jim vicemene sam vystrilel LM, a opravdu odesel jen protoze nemladne a zkratka sel do klubu, kde mel nejvetsi sanci na zisk titulu, popripade dalsich trofeji...ale je mi jasne, ze chtit po fanouscich aby tohle pochopili a ukazali trosku respektu by asi bylo moc

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa jede

Reagovat
Trand

Rio.

Reagovat
EL Gringo

Rosicky: Pice, vole, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

omg střílej hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

taky jste nekdo odezirali rosovi ze rtu: "piča už kurva!"..?

ale jinak to udelal skvele!

Reagovat
Tomekcz

rooney uz to ma spocitany, v 60 minute pude zase dolu

Reagovat
vodka

Podolski je ale jalový, Gervinho na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl být tak nádherný vlastňák.

Reagovat
Mervin

Gerv na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi tyvole

Reagovat
Trand

Ramsey nic nevymyslí..

Reagovat
vodka

no, jednou perfektní, podruhé úplně na ptáka...

Reagovat
Trand

Jo, to jo, ale kreativní hráč to je.

Reagovat
vodka

no, asi jo, ale pokud by byl na tvoření hry sám, tak ste v prdeli...

Reagovat
Rssa

Pokaždé přijde s novým kreativním způsobem, jak být průměrný

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

hlavicky dneska nejdou

Reagovat
jenage

Tyvoe umístit všechny ty hlavičky o něco líp a je to 5:1

Reagovat
Mervin

ty centry obou RB

Reagovat
Side

Arsenal zůstal v šatně?

Reagovat
vodka

Evans důle, Clev in, co nejdřív...

Reagovat
smazaný uživatel

čo má evans s cleverleym ?

Reagovat
vodka

Jones do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

jo taaak

Reagovat
Tomekcz

*kagawa

Reagovat
niflheim

*Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že pude spíš Jones.

Reagovat
Mervin

ten Sagna je píča, už ho střídej

Reagovat
Tomekcz

sagna 2. zluta uplna jasna

Reagovat
Trand

Kos to skvěle přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna dneska ještě nedohraje

Reagovat
vodka

Sagna

Reagovat
Mervin

nee, Jacka nee

Reagovat
Rssa

a Ramsey zůstane...

Reagovat
Trand

Spíš bych teda sundal Santiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Rssa

Santi může ještě něco vymyslet, stejně tak Rosa....

Reagovat
Trand

Stejně tak Aaron.

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

No to si kurva dělá prdel, že nedá Sagnovi kartu.

Reagovat
LAM

Wengere ty si megapíča stáhnout rosu.Fakt už vypadni ty kokote!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Rosa?

Reagovat
niflheim

Gól z offsidu, nevyloučený Sagna...ách jo

Reagovat
r.mrazik

FA

Reagovat
Tomekcz

tak to mame gol z ofsajdu a odpustena cervena karta pro Sagnu, no pekne je tlaci to vyzrany hov.do

Reagovat
Hejnak

To si dělá prdel ten Wenger ?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mi aj Tony pride celkom v norme

Reagovat
niflheim

Od toho gólu proti WHU šel nahoru.

Reagovat
niflheim

No...te%d písknul faul Valenciovi, co předtím nepísknul na Naniho...awesome. Dowd jede

Reagovat
Trand

Vám zas nepísknul těsně před vápnem a šli jste do protiútoku.

Reagovat
smazaný uživatel

debil ten rozhodca

Reagovat
Mervin

out

Reagovat
vodka

Dowd já sem myslel, že byla ve vápně...

Reagovat
vodka

ale se žlutou at ide do prdele

Reagovat
FCSL

Stáhne nejlepšího ze zálohy a Ramseyho tam nechá. Tragickej Sagna odehraje celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta měla být. United jsou zase tlačeni rozhodčím. Klasika

Reagovat
Mervin

pokud troll, tak jinak nee

Reagovat
Ligter

To bylo před vápnem, klídek.

Reagovat
Tomekcz

Dowd

Reagovat
Ligter

Krásně vyrážečkou!

Reagovat
Rssa

Takovou ruku bych nepískal

Reagovat
Error

Mufani, ve kterém utkání si Persie odpykával trest za karty?

Reagovat
smazaný uživatel

v žiadnom

Reagovat
niflheim

Po polovině soutěže se to zvedá na 10.

Reagovat
Error

Aha, komické.

Reagovat
niflheim

Normální.

Reagovat
r.mrazik

ten wenger je nejak mimo s tim stridanim

Reagovat
niflheim

Venku. Ale rozhodně bych to nepísknunl jako ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako co teda?

Reagovat
niflheim

Jako nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že to bylo nechtěný, ale vždyť skoro dribloval

Reagovat
Tomekcz

a zas jasnej faul na rafaela

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Ligter

Jako chápu, že někomu jde sopcast o minutu pozadu, ale tohle už je příliš.

Reagovat
Mervin

Reagovat
niflheim

Se dívá u prospera.

Reagovat
miky10

Hihi.

Reagovat
Ligter

Bylo to silnější než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

No...jsem rád, že nám Wenger pomohl střídáním

Reagovat
Trand

Teď to vidím Gervinho za Poldiho a Ox za Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Valencia, to byla prihravka jak pr.se

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáme hrát tragicky. Ach jo.

Reagovat
niflheim

To je vždycky takové fajné, když se to stane

Reagovat
Rssa

Ty vole, Nesbitt je fanda MU

Doufám, že to je ta jeho zrůdná osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ze Suits?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Ten herec vypadá zajímavě.

Reagovat
cubinho

V Krvavé neděli naprosto fenomenální.

Reagovat
Rssa

Z Cold Feet a Jekylla

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

teda ze je fanda MU...dalsi tvoje slova jsou jen nepodstatna vypln

Reagovat
vodka

Jekyll

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney mě s těma jeho centrama dneska už pěkně sere. A přenášení hry má taky na pár facek.

Reagovat
Tomekcz

Ferguson zase nebude stridat, ale pocka az jim dojdou sily, dostanou gol a pak v 90 minute to bude honit

Reagovat
smazaný uživatel

zase tam neda Cleva

Reagovat
Tomekcz

Rafaela, to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyyyyyyyyyy

Reagovat
vodka

Andy

Reagovat
FCSL

S Rosou odešla i hra, zase. Wenger je nepoučitelnej.

Reagovat
Mervin

kurva Theo

Reagovat
Tomekcz

Persi fakt at vypadne, akorat zaklada sance Arsenalu

Reagovat
Trand

Kos je skvělý.

Reagovat
Mervin

bože, zase ty centry od Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dneska už nějaký rozumný centr ze strany? Proboha

Reagovat
Mervin

jo, ten penaltový faul od Baca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Aaron hrál dobře, pro mě dnes rozhodně lepší než Santi. Ox dá góla, věřím mu.

Reagovat
Tomekcz

Valencia

Reagovat
vodka

omg, to jsou centry

Reagovat
Ligter

Ach bože.

Reagovat
Rssa

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak nekvalitně řešený ta finální fáze..

Reagovat
smazaný uživatel

TONY co to spravil

Reagovat
wild

Valencia

Reagovat
Ligter

To chce koule, dávat patičku po takových centrech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani Chyběl si mi chlapče.

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Tak snad si zvednul dneska hodnotu, ať nám za něj dá Arsenal aspoň těch 25.

Reagovat
smazaný uživatel

NEPREDAVAT HO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

proc nestrili, to sou prihravky jak stehno

Reagovat
Dawon

Tony tony, z tech tvojich letosnich centru se jednoho dne poseru

Reagovat
Tomekcz

Giggs za Naniho to je KOK.T

Reagovat
vodka

BAN, BAN, BAN, aspoň na měsíc...

Reagovat
niflheim

Bohužel

Reagovat
Ligter

Radši dokud neskončí Giggs kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs to rozhodne ale dole mal ist Tony

Reagovat
niflheim

Giggsy

Reagovat
Tomekcz

valencia si zase da plnej zapas s tym hnusem co predvadi

Reagovat
Miguel19

Ty retarde, dyť z toho zápasu nemůžeš nic mít

Reagovat
Mervin

Gerve, ty píčo, ty kokote, co to kurva mělo být?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Žervé vidí kužel, jde jeho směrem.

Reagovat
Tomekcz

jen pride giggs a uz nas melou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Rooney

Reagovat
Tomekcz

Giggs nani by to dal

Reagovat
SunFells

Ještě, že to byl jen Giggs.

Reagovat
Tomekcz

ten neda nic

Reagovat
Ligter

Krásně Giggsy

Reagovat
Rssa

Giggs

Reagovat
niflheim

To je škodyyyyyyyyyyyyyyyy

Wazza

Reagovat
Trand

"Corner from the champions"

Reagovat
kvasha16

no tak, podme devils.. nefandim vam casto tak si to vazte a makajte

Reagovat
Mervin

kurva, Oxíku

Reagovat
smazaný uživatel

tak analy maju jedine stastie ze Dowd z nejakeho nepochopitelneho dovodu nechal dohrat Sagnu a MU uz na to cely polcas serie a ked maju nadosah gol radsej to umyselne dojebu nepresnostami alebo zbytocnym komplikovanim akcii.

inak opat hrozne biedny vykon takze cakam opat ze to este uhaluzia

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Rosy je to hrůza. Nikdo nepodrží míč, je to zbrklé, nepřesné. Wengere Wengere

Reagovat
niflheim

Sagna může děkovat Dowdovi za to, že si ještě v sezóně kopne.

Reagovat
Swarley

s fanoušky Arsenalu už to možná bude jiné

Reagovat
Mervin

Ox s Gervem zdržují pro MU

Reagovat
Tomekcz

Dowd

Reagovat
Ligter

Valencia to dá buď úplně mimo nebo do prvního hráče. Ach jo.

Reagovat
Tomekcz

ale zahraje si celej zapas

Reagovat
niflheim

Tam stáhne Javiho dolů Kos...Ando se trochu dotkne nějakého jouda a je to faul

Reagovat
miky10

United nedaj rekord, Arsenal ztratil, to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Remíza v suchém triku

Reagovat
Tomekcz

tak rozhodci zase dotlacil Arsenal k bodu

Reagovat
tweek

Reagovat
supervizor

Vzhledem k výsledku Spurs je pro nás bod dobrej.

Reagovat
Mervin

Ox, na co sáhl, tak to posral a Gerv to samé.... Sagna je kokot*píča na -2

Reagovat
niflheim

Tohle jsme mohli v klidu vyhrát

Reagovat
Thoomas

Aspon ze ten bod,Sagna at se v lete pakuje!Koscielny MOTM,jednoznacne

Reagovat
Trand

Myslím, že jsme byli lepší, ale MU mělo víc šancí. Gol jsme dali z offsidu, Bac měl asi jít ven, Dowd to utkání moc nezvládl. Mnohem raději bych viděl výhru, ale důležité je, že jsme neprohráli.

Reagovat
LAM

United vyhrajou s timhle anglickej titul?

Chápu že už druhym rokem dostávaj v evropě na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky? V LM sme vyhořeli jen jednou.

Reagovat
kiwwi

jj tento rok sme v LM vyslovene vyhoreli

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

S odchodem Rosy odešla i šance na výhru...

Reagovat
Miguel19

Takže s námi už jim o rekord nepůjde, tak je semeleme..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Benitezovi se Fergie hecne.

Reagovat
Miguel19

Hecnout se může, ale hráči hrají stejně hovno..

Reagovat
niflheim

Chelsea budeme chtít porazit za každou cenu...pomsta za oba poháry.

Reagovat
Tomekcz

benitez si ale s fergusonem zase pohraje

Reagovat
niflheim

Jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný zápas, slabý Dowd, a nervózní hra od nás. Remíza je asi nejhorší výsledek.

Reagovat
Hejnak

Díky Sagno za ty Sagne

Reagovat
Tomekcz

dekuj rozhodcimu

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho a Ox byly naprosto zbytečny změny

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim no..pro mě další herní zklamání od Arsenalu, ale na druhou stranu už je to standart tyhle poslední dvě sezony..na to, že mají bojovat o LM jsou ty výkony pro mě osobně nedostačující..fakt nevím jestli je chyba celkově v taktice nebo slabá hráčská kvalita..

Reagovat
wild

cakal som od nas podstatne viac nakolko uz nam o nic neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že můžeme být rádi, že hráči MU už neměli motivaci, jinak by to asi byla prohra. Rozhodčí nás podržel, Sagna strašnej (ten musí v létě jít), MOTM možná Rosa, Poldi je hroznej hrot, to se musí v létě taky vyřešit. Celkově - nemotivace hráču MU + Dowd + gól z offsidu = můžeme být rádi za bod.

Reagovat
mithro

theo v drese united, brr

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

ale ten Jackie...

Reagovat
mithro

ten sa niekde skryva v kabine s dresom od persieho

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pre Robina van Persieho

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

2000. pre Arsenal a Tottenham v LM buduci rok

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mervin

Reagovat
Makiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea minulý rok víťaz Champions League, teraz má na dosah finále EL. Jediný klub, ktorý nerobí hanbu v Európe. Dúfam, že na úkor namyslených sliepok tam pôjdu oni, zaslúžia si to

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo.

Reagovat
Mervin

tvůj tata by zasloužil....

Reagovat
madridcan

Vypadnutie zo skupiny v LM je na fanfary, potlesk, oslavu, vybuch konfiet a vyhadzovanie na rukach do vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napísal som, že sú za posledné dva roky najúspešnejším anglickým klubom v európe..v skupine vypadli aj United ak sa nemýlim

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

možno to je EL,vypadli zo skupiny,ale je FAKT,že posledné 2 sezony,sa držia v Europe najdlhšie..a čo sa mi nanich páči,že neodflakuju EL..ako sme ju odflakli pred rokom my..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hrát proti Spartě, Bukurešti a Kazani je to totiž kumšt. Radši ani nezmiňuju, že se všemi měla namále..

Reagovat
kvasha16

mala s nimi na male, lebo musela tocit zostavu a casto hrali hraci z lavicky/tribuny.. navyse koho zaujima ci mali na male, proste su uz jednou nohou vo finale a to jedine je podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale do vzduchu by ich nejeden vyhodil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

bolo jasne ake budu reakcie, ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale ak by tam bola aj Chelsea na ukor City

Reagovat
smazaný uživatel

Queen's Park mohutně nakupoval, ani vysoké investice do hráčů ale nezabránily sestupu. Manažer Harry Redknapp neočekává rozprodej kádru. "Jestli si někdo myslí, že je příliš dobrý na Championship? Nemám tu takové. Kdyby byli tak dobří, tak nesestoupíme," prohlásil Redknapp.

Haha, ještě v lednu tvrdil, že Samba je hráš pro první čtyřku :)))

Reagovat
vodka

to řekl i po fulhamu

Reagovat
niflheim

Tak já Sambu řadím k nejdominantnějším stoperům ve vzduchu, co jsem v PL zažil. To tenkrát Arséne prosral...klasicky.

Reagovat
fantomas

Hlavně Cahilla prosral, když už stoper.

Reagovat
niflheim

Však říkám - klasicky. On je fakt neskutečně velký počet hráčů, které takhle nedokázal přivést. Ať už je to třeba ten dlouhodobý zájem o Hazarda, dále takový Mata...atd atd atd.

Reagovat
fantomas

A naposled skoro všichni frantíci, co nakonec zahučeli v Nouveau Château.

Reagovat
kiwwi

vsak tam pomaly nie je jeden, ktory by bol hodny Arsenalu

Reagovat
fantomas

Debuchy v pohodě a Sissoko za tu cenu taky.

Reagovat
kiwwi

tak cez Sagnu rozhodne, ale tiez to nie je ziadne terno ten Debuchy...cakal som od neho viac

Reagovat
niflheim

Na MS byl skvělý...a teď hraje dobře. Za čudný systém od Pardewa nemůže.

Reagovat
fantomas

Však tu hraje pár měsíců proboha..

Reagovat
kiwwi

preboha, dobre

Reagovat
cristiano.K.

též jsem od něho čekal více,ale na soudy je zatím fakt brzo.

Reagovat
kiwwi

vsak ho neodsudzujem

Reagovat
cristiano.K.

to seš hodnej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Uzasny Harry se chysta znicit dalsi klub - kdyz pry neni potreba rozprodej? Fakt by me zajimalo, kde uda pulku svych fotbalistu, jelikoz prakticky snad ani udat nejdou. Je proste nemozne, aby s timhle tymem hralo QPR Champ - jednak to hracsky postup ani nahodou nevybojuje a hlavne financne to je na hranici s krachem toho klubu - pokud na vyplatni pasce ma zustat tolik fotbalistu s platem 40k+ tydne. Pripadne teda pres dalsi nekutecne pumpovani od majitelu, jestli je to jeste bude bavit, absolutne nesplni FFP. No hodne stesti, v PL vas nechci ani videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Remy, Samba, Taarabt, MBia a jeden z dvojky Green/Cesar půjdou na 100% pryč..

Reagovat
Zaschrona

To je porad hodne malo.. A s tim Sambou bych si fakt tak jisty nebyl, ja bych rekl, ze svymi vykony prilis nepresvedcil o tom, aby mu nekdo daval plat cokoliv blizkemu tomu, co ted bere v QPR. Mozna zpatky nekam do Ruska se muze pakovat..

Reagovat
vodka

viděls ho proti Southamptonu? jeden z nejlepších výkonů stopera, co sem letos viděl.

Reagovat
Zaschrona

Ten zapas jsem nevidel, ale cetl jsem, ze pry hral dobre. Ale teda umi hrat dobre hlavou - ale jinak? 100k tydne mu nikdo neda a on dolu urcite nepujde. Leda by ho chtel nejaky top tym, ale to nikdy chtit nebude, na to nema.

Reagovat
vodka

vidím, že už všechno víš, takže neni proč diskutovat...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

tak ty to bereš jako hotovou věc, to je prostě blbost...

Reagovat
Zaschrona

No dobre teda a kdo by jako o nej mel mit z prednich tymu zajem?

Reagovat
fantomas

Ježiš, to sou sračky furt. Proč by jako teď měl chtít až do konce kariéry 100k? Klidně se s tebou vsadim, že si klub najde uplně v pohodě a nebude mít problém jít dolu s platem..

Reagovat
Zaschrona

Ma smlouvu na 4 roky s tim, ze bere 100k tydne. Neni tak tezky si spocitat, o kolik penez by prisel, kdyby podepsal smlouvu na stejnou dobu, ovsem jen na 4 roky, treba u Saints.. Ti mu vic ani nahodou nedaj.

Reagovat
vodka

bereš ty jejich platy moc jako dogma, přitom půlka z nich si nechá plat klidně snížit, pokud dostanou šanci si zahrát na vyšší úrovni...

Reagovat
Zaschrona

No dobre, cast fotbalistu mozna ano, ale tihleti Bosingwove, Sambove, Hoilletove, Cisseove nebo Remyove, Zamorove a i dalsi urcite ne. Samozrejme, nekteri pujdou i tak bez problemu jako treba Remy, ale takovy Hoillet tam zustane na 100%, minimalne on je totiz totalne na penize.. + se k tomu pripocte treba Barton, Park a dalsi, ktere bude velmi tezke nekomu udat.. Ty problemy proste budou velike..

Reagovat
vitasrp

Jim tak nějak může být FFP u zadku, poněvadž případný vyhazov z evropských pohárů je asi moc trápit nebude..

Reagovat
kiwwi

akurat ze vlastne FFP prijala aj samotna FA

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, hrozi za to predevsim odpocty bodu..

Reagovat
cristiano.K.

dneska si kočky odvezou bod

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Villans vyhrají, ať se přiblíží záchraně

Reagovat
cristiano.K.

já to mám obráceně, přeji záchranu Wiganu, AV do champu,Benteke a Gabby uplatnění vždy najdou. Zbytek týmu je nezajímavej a pokud na to ti mladíci budou mít,tak at hned postoupí.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/vFhT2D-YjfQ to je prostě prča

Reagovat
madridcan

neni

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

OT: http://www.youtube.com/watch?v=tPZ0jC66J7s

ked uz som si myslel, ze som dostal z hlavy Carrickov chant, tak nasi uzasni fans vymysleli dalsiu namotavku...uz si to piskam asi 3 hodiny v kuse

Reagovat
Error

#AVFC: Guzan, Lowton, Vlaar [c], Baker, Bennett, Westwood, Delph, Sylla, Weimann, Agbonlahor, Benteke

subs: Given, Holman, Lichaj, Bent, Bowery, N’Zogbia, Bannan

#SAFC: Mignolet, O’Shea [c], Cuellar, Rose, Bardsley, N’Diaye, Larsson, Gardner, Sessegnon, Johnson, Graham

subs: Westwood, Kilgallon, Colback, Vaughan, Mangane, McClean, Mandron

Reagovat
fantomas

Delph a Sylla vedle sebe.. no to bude legrace teda..

Reagovat
smazaný uživatel

A Westwood s nima, min konstruktivni zaloha v PL asi jeste letos nenastoupila.

Reagovat
fantomas

Westwood je v pohodě, rozehrává toho dost a i se nebojí kolmic. Ale ti dva vedle sebe fakt buděj hrůzu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si nerušene pozriem Black Cats a asi budem jediný alebo jeden z mála tu, kto im bude fandiť.

Reagovat
kiwwi

som s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

aj prospero (?) im, tuším, celkom praje a to je asi všetko.

Reagovat
cristiano.K.

jsem s váma jako ta ovce

Reagovat
smazaný uživatel

13 - Biggest drop in league position in consecutive Prem Lge seasons - Blackburn 6 97/98 to 19 98/99, Ipswich 5 00/01 to 18 01/02. Magpies? Snad nespadnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Gary dává Newcastlu slušnej kartáč a má pravdu...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste vy, co ste to videli, aspon ve zkratce rict, o cem mluvil? Abych vedel, jestli o tom stejnym, co vadi mne, nebo o necem jinym.

Reagovat
smazaný uživatel

nešlo tak ani to tu 6ku od Liverpoolu, ale o tom že to Pardew přehnal s těma přestupama, nezakládá na "UK based players" ještě k tomu přídělu - tragický bránění, rozebral tam 4 góly a Taylor je tam bezradnej, ptž Yanga s Haidarou tam lítaj jak chtěj, nedržej línii, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 4 UK hráči maj víc než 10 startů v lize - Perch, Simpson, Williamson a Taylor, kterej je jedinej stabilní člen základu, to je co říct. Newcastle jako klub ze severu by měl mít nějakou identitu, na něčem si zakládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 6 golu kaslu, me spis zajimala ta celkova kritika

Reagovat
kiwwi

v podstate dal za priklad United, Juve, Dortmund, Bayern a Barcu, ze ako moze cely svet vidiet, celkom krasne sa da hrat svetovy futbal s home ground hracmi doplnenymi o legionarov a ze Pardew to riadne prepiskol a toto mu nebude proste fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je spis Captain Obvious nez nejaka vyborna analyza

Reagovat
kiwwi

tak ja som to nepocul cele, urcite to bude na YT tak si to mozes potom zhliadnut...on Gary casto hovori zrejme veci, ale take, o ktorych nikto nevravi a pomenuje to narovinu tak ako to je a hlavne to vyjadri tak, ze to pochopi uplne kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten Fox, to bol megabrutalny zakrok

Reagovat
kiwwi

psychopat fakt...a este sa cudoval cervenej, ja to nepochopim vzivote

Reagovat
vodka

fakt kokot, eště za takového stavu...

Reagovat
wild

Gary

Reagovat
wild

da sa niekde stiahnut aj predzapasove studio?

Reagovat
kiwwi

hura, dnes som pozadu len minutu

Reagovat
fantomas

AAAAAAAAAAA...Benteke zase geniálně.

Reagovat
Maresma

To zasloužilo gól.

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaaaaaar

Reagovat
EL Gringo

Vlaaaar

Reagovat
Maresma

what a hiiiiit

Reagovat
smazaný uživatel

bol tam teč, však? Ale dobrá jeba.

Reagovat
fantomas

Neviděl sem žádnou.

Reagovat
fantomas

No Miňolej teda pěkně zachrápal ale..

Reagovat
wild

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

what a hit

Reagovat
Honza Matoušek

Eeeej

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

toto bola nááááááádhera

Reagovat
Maresma

Reagovat
EL Gringo

ale krasne teraz Rose

Reagovat
smazaný uživatel

ak dal Vlaaar parádny gól, tak toto!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyve to mi nikdo nemohl připomenout, že se hraje?

Reagovat
fantomas

Hm..hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ja ani nemuzu fandit Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane Rose víc šancí až se vrátí na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeee

Reagovat
EL Gringo

gooool

Reagovat
fantomas

WEIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN..nejzbrklejší hráč pod sluncéééém!

Reagovat
fantomas

Matty fantasticky taky..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

no jo no,ale 5.minut předtím mi to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

... a ďalší krásny gól.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Lowton parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

LOWTON!

Reagovat
Rssa

Parádní akce a parádní branka

Reagovat
wild

kraaaasa

Reagovat
kiwwi

to je jaky futbal, co ti jebe?

milujem Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko tentokrát zachoval klid

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

ako hraje bentekinho?

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, ale nemá moc hlavičky

Reagovat
fantomas

Jedna geniální narážečka Gabbymu, jinak je z toho ofenzivního trojzubce asi nejmíň nápadnej, což v jeho případě znamená největší množství odváděný černý práce.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, pozeram ale uz zacal byt aj napadny

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland lepší prvých 10 minút, ale odvtedy jasne lepšia Villa. Z Bentekeho ale neprestávam byť odvarený, za 45 minút som ho videl prehrať 2 súboje a stratiť 2 lopty, z toho väčšinu v posledných 5 minútach, kedy už asi potreboval oddych a pritom vytvoril 2 tutovky a je neustále nebezpečný, vo Vlaarovom góle má veľký podiel, pri druhom zas dobre odtiahol obrancu napravo. Arséne, sign him!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Lowton tiež výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Graham je mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle předvádí Lowton každej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale zatiaľ asi MotM.

Reagovat
fantomas

To uplně ne, je relativně dost nevyrovnanej. Ale talent je to parádní, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Giroudfollowera

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

... myšleno Yunga

Reagovat
smazaný uživatel

bentekeeeeeeeeee

fantaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ale sunderland:

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
cristiano.K.

Guzan dnes inkasoval 19x v řadě Benteke dal před tímhle zápasem 42% branek celé AV.

Mirně lepší AV. Mignolet dneska špatnej. Pojdme kočičky zabojovat o bod

Reagovat
smazaný uživatel

Mierne? Od 10. minúty dominujú. Sunderland až na ten krásny gól a pár samostatných akcií Sessa nič nevymyslel.

Reagovat
cristiano.K.

zas,ale žádnou větší tutovku taky neměli až na Gabyho

Reagovat
smazaný uživatel

tá čiarka

Reagovat
fantomas

Jak kdyby to snad mělo bejt šokující a Guzanova chyba.

Reagovat
cristiano.K.

ježiš přeber si to jak chceš.....vůbec tím nesnižuji druhého nejlepšího hráče AV v sezoně

Reagovat
fantomas

Já na tom nevidim nic moc k přebírání právě no. Už Norwich pod Lambertem měl takovou šňůru, snad ještě delší, kdokoliv by pod jeho vedení měl velký problémy s udrženim čistýho konta...zbytečná statistika prostě.

Reagovat
cristiano.K.

že tebe to nepřekvapí ještě neznamená,že ostatní to věděli, mně to zajímavé přijde a přišlo by mi to zajímavé u jakéhokoliv golmana, možná je to tím,že statistik tolik neřeším....pane vševědoucí.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
Chazy

Hehe, jak čertík z krabičky

Reagovat
fantomas

Ani ne no. Ale sem rád, že ses zas zapojil do diskuze.

Reagovat
Chazy

To zas nemusí bejt

Reagovat
fantomas

Jono.

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si tvdrit, že Villa je zachráněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 3-4 a zachráníš mi fantu!

Reagovat
cristiano.K.

Johnson je dnes hroznej a přesto nejnebezpečnější hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Sess

Reagovat
cristiano.K.

nedostává se do zakončení vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaar

Reagovat
cristiano.K.

bože to je útočník

Reagovat
fantomas

HOHOHOOOO

Reagovat
Maresma

BENTEKEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke na Emirates, hneď!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nákup Bentekeho zachránil Ville sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.. blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Fasistovo kouzlo teda moc dlouho netrvalo

Reagovat
fantomas

Ten hype končí stejně rychle, jako začal, to se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2-3 a zachráníš mi fantu!

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz nech im tam dá Benteke čo najviac, nech mám aspoň dobrú fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně ho mají všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

mne nejde o iných, ja to hrám pre seba. A veľa bodov ma hreje pri srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

že já to tu pořád čtu když jsem pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

pekná prasačina od Sessa

Reagovat
cristiano.K.

přišláp ho,ale dala se dát v klidu žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

červenú by som nedal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke už je ale trápny

Reagovat
smazaný uživatel

*,

Reagovat
smazaný uživatel

hmm..srát na Jovetiče..

Reagovat
smazaný uživatel

to som si povedal pred dvomi mesiacmi..snad neskonci u spurs

Reagovat
fantomas

No to bych se zesral.

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie by na to bolo, ze on by uprednostnil nas

Reagovat
Maresma

Podle mě po něm určitě půjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ich di canio nahecuje teraz ked je frajer

Reagovat
Tomekcz

Villa Wigan konecne dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Benhattrickeee

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 1-2 a zachráníš mi fantu!

Reagovat
smazaný uživatel

v súbojoch rovnako skvelý ako Giroud, ale oveľa dynamickejší, pohyblivejší, tímovejší a hlavne gólovejší. Na čo čakáme?

Reagovat
fantomas

V soubojích skvělejší než Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nebyl na obálce žádnýho magazínu

Reagovat
fantomas

Bajo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že po něm půjdem. Určitě se o něj strhne mela, minimálně po něm půjdou Spurs, ti jsou jasní, věřil bych i Liverpoolu, a to se Wengerovi nebude chtít jít do nějaký přebíjený. On prostě asi nikdy nepůjde do těhdle atraktivních hráčů z ligy. Kdyby ale udělal výjimku, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

mňa by to nasralo, ak by po ňom neišiel a potom prišiel nejaký López, čo má ledva na Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo keby neprišiel, nebodaj, nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

pride jovetic, chvilu si bude zvykat, potom sa zrani, potom sa vrati, bude si zvykat, potom si zvykne, bude si davat tiky taku so santim a jackom, a na konci sezony v krutom boji o stvrte miesto mu to zacne padat

Reagovat
fantomas

Jako pro Jovetiće na Bentekeho zapomenu ještě docela rád (pokud teda nepude ke slepičákum, to bych vřískal), ale další podobný "kompenzace" mě už asi nenapadaj, takže..

Reagovat
smazaný uživatel

áno, okrem nich dvoch asi neexistuje dostupný útočník podobných kvalít. Možno Villa, ale radšej niečo perspektívnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsou oba dost málo pravděpodobní, ještě budem rádi, když koupíme Rémyho, a nebude nám už v kádru strašit Chamakh s Bednou

Ale Bentekeho vidim v Tottenhamu dost reálně, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on by aj Rémy mohol byť jackpot za pár drobných, ale ako tak sledujem Bentekeho, tak by to bol neuveriteľný prúser, ak by sme oňho aspoň nezabojovali.

Reagovat
smazaný uživatel

nééé, Benta nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hrá, ako keby po lavičke blúdil duch O'Neilla.

Reagovat
smazaný uživatel

no, toto definitivne odpisuje Wigan, skoda, tak snad vyhraju aspon to finale

Reagovat
Chazy

Jestli tohle je všeobecnej názor, tak konečně přišel čas, kdy by měl Wigan začít hrát.

Reagovat
Tomekcz

v druhy lize si zahrajou dost

Reagovat
smazaný uživatel

ja vam to strasne prajem, ale uz to bude vazne tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je božíííí večééér..

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny pas za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je super

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bude boj o zachranu Wigan vs. NUFC

Reagovat
kiwwi

vo Fife by som to nahraval

Reagovat
smazaný uživatel

u sweaty bastard

Reagovat
fantomas

Jak tak Di Cania pozoruju, tipuju to na nejednu vraždu v kabině..

Reagovat
cristiano.K.

černí pudou první

Reagovat
fantomas

Možná Vaughan by je moh ohrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sess je už snáď osprchovaný a doma.

Reagovat
smazaný uživatel

vedel co robi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ty se johane nesměj

Reagovat
smazaný uživatel

johan by si z neho spravil mangovy krem a natrel nim pokozku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Gabymu to přeji

Reagovat
fantomas

Komentátor mi chválí Ashleyho, to sem rád, že si někdo všimnul..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho chvalim casto

Reagovat
wild

Paolo whats the score ?

Reagovat
niflheim

Dafuq

Reagovat
fantomas

Pragmatická změna fotky u preview.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele