Serie A - preview 34. kola

27.04.2013, 09:09, aktualizováno 28.04.2013, 08:47
Previews
Juventus hodlá udělat další krok směrem k obhajobě titulu v městském derby na půdě Turína FC. AC Milán hostí Catanii a musí vyhrát, dotírá na něj totiž Fiorentina, která se představí na Sampdorii. Inter zajíždí do Palerma, AS Řím přivítá Sienu, Chievo nastoupí proti Janovu a Lazio se představí v Parmě...
Turín FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus kráčí za titulem ale vzhledem k výhře Neapole bude muset odložit případné oslavy minimálně do dalšího kola. Dnes se ale může znovu výrazně přiblížit, když zvládne turínské derby s FC. Stará dáma je favoritem, Granata na svého slavnějšího soupeře zkrátka neumí.

Říká se že derby nemá favorita, v případě turínského derby to ale neplatí. Juventus kraluje italské soutěži a je horkým favoritem. Navíc s Turínem FC má dlouhodobě vynikající bilanci.

Turínskému FC se výsledkově nedaří a tým trenéra Ventury se chtě nechtě zapojil do bojů o záchranu. Granata má sice k dobru šestibodový náskok, ten ale vzhledem k pěti zbývajícím kolům není úplně dostatečný. Stačí totiž málo. Stačí aby Turín s Juventusem prohrál, jeden ze zachraňujících se týmů vyhrál a rázem je vše jinak.

Stará dáma si naposledy poradila s milánským AC. Rossoneri porazila 1:0, čímž mu oplatila porážku na San Siru. Především pak Juventus učinil důležitý krok v cestě za obhajobou. Ta už je velmi blízko a málokdo pochybuje, že jí Juventus nedovede do zdárného konce. Titul mohli Bianconeri slavit už v tomto kole, ale potřebovali k tomu porážku Neapole. Ta se nekonala a Juventus tak bude muset zvládnout zápas s městským rivalem a odložit oslavy minimálně do dalšího týdne.

Juventus v tomto derby dominuje. Venturovi svěřenci na svého slavnějšího soka prostě neumí, za několik let ho nedokázali ani jednou porazit.

Granata bude postrádat Brighiho a suspendovanou dvojici Vives, Darmian. Juventusu se sice uzdravil Giovinco ale na marodku se pro změnu posadil Isla. Chybět bude také Anelka a Pepe.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - D'Ambrosio, Glik, Ogbonna, S.Masiello - Basha, Gazzi - Cerci, Bianchi, Barreto, Santana
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Marchisio - Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.75 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - AC Siena  (neděle 15:00)
Domácí Řím má další výbornou možnost zaútočit na poháry. Tu minulou ale nevyužil a tak Siena rozhodně není bez šance. Ani jeden z týmů nemohl mít v předchozím kole radost - napraví svou reputaci ve vzájemném souboji?

Siena míří do Říma s touhou vybojovat šokující výsledek. Pravě ten potřebuje toskánský klub k pojištění nesestupových pozic. Římský klub stále žije touhou po pohárech, naposledy si ale vysněné příčky zkomplikoval. Ve prospěch Vlků hraje fakt rozdílného postavení v tabulce. Zatímco tým trenéra Aurelia Andreazzoliho má stále ještě boje o Evropskou ligu na dohled, Sienu dělí od sestupových starostí již jen bod.

Sieně se díky prudkému nárůstu formy podařilo přeskočit Palermo a pomalu se usadit v oblasti mimo sestup. K tomu Bianconeri pomohla i série v posledních pěti zápasech, poraženi odešli svěřenci trenéra Beppe Iachiniho jen jednou. Klid by ale mohl být jen zdánlivý - od osmnáctého Palerma dělí Roburi jeden bod.

V jejich prospěch ale hovoří poslední klání AS. V něm papírové předpoklady nehrály žádnou roli, Pescara dokázala s Římany vyválčit remízu. Favorit utkání prohrával již od začátku, když obrana AS laxně přistoupila ke Caprarimu a odchovanec Giallorossi skóroval. AS se poté tlačilo do koncovky, v závěru utkání dokonce hrálo se čtyřmi útočníky. I ti dokázali ale jen srovnat na konečných 1:1.

Ani Iachiniho tým ale nepřesvědčil bojovným výkonem či snad touhou vyhnout se sestupu. V minulém kole totiž Bianconeri nestačili na Chievo Verona, kterému podlehli o jeden gól. Po dlouhé době Siena ani jednou neskórovala a doplatila na umění Sergia Pellissiera.

"Z naší strany se mi utkání líbilo," reagoval bezprostředně po jeho skončení trenér Iachini. "Chybělo nám jen štěstí v zakončení. Ve zbývajících zápasech že sebe vydáme maximum, abychom se zachránili," dodává optimisticky zkušený lodivod.

Jeden ze světlých momentů posledních dní v barvách domácího kádru představuje uzdravený útočník Mattia Destro. V pohárovém klání s Interem Milán se trefil dvakrát a byl to právě Destro, kdo v minulém kole zajistil AS remízu vyrovnávací brankou. Do souboje se svým někdejším klubem ale z karetních důvodů nenastoupí.

Možná proto, že poměry v kabině soupeře velmi dobře zná, radí Mattia Destro spoluhráčům následující: "Rozhodně Sienu nesmíme podcenit. Je to tým, který bojuje a má charakter. Mrzí mě, že jsme proti Pescaře nezvítězili, ale poškodili nás i rozhodčí. Zaregistroval jsem pět šest situací, které byly přinejmenším sporné," stěžuje si mladý zakončovatel.

Je pravda, že pokud AS nechce se vstupenkou do Evropské ligy čekat až do finálového klání, musí tento zápas, v němž je favoritem, bezpodmínečně vyhrát. Sieně se ale proti velkým týmům velmi často daří.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Bradley - Lamela, Lopez, Totti
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Terzi, Paci, Felipe - Angelo, Vergassola, Della Rocca, Rubin - Rosina, Agra - Emeghara
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Zcela zásadní duel čeká na Janov, ačkoliv je pravda, že pro něj je nyní už každý zápas klíčový. Prohru ve Veroně už zkrátka nemohou Rossoblu dopustit. Sestup je totiž nebezpečně blízko. Naopak Chievo se může případnou výhrou záchraně výrazně přiblížit, ne-li se dokonce rovnou zachránit.

Janov po výhře baží jako nikdo jiný. Ballardiniho družina nevyhrála už dva měsíce a mnoho horších týmů aktuálně v lize není. Předposlední místo a špatné statistiky hovoří za vše. Navíc nyní hraje Janov venku, kde je jeho bilance také tristní. Jen dvě letošní výhry jsou skutečně málo a jeden z důvodů, proč je Janov tak dole. Také trenér Davide Ballardini ví, že jeho mužstvo musí předvést něco speciálního, aby se vše nezlomilo, jak před zápasem hlásil.

Do konce sezony zbývá pět zápasů a o dvě sestupová místa si to patrně rozdají Janov, Palermo a Siena. První dva jmenovaní mají 29 bodů, Siena o bod víc. Šestnáctý Turín má bodů 36. Janov má sice ze zmíněné trojice patrně nejjednodušší los, jenomže v jeho situaci to nemusí být vůbec rozhodující.

Těžko také soudit, v jaké atmosféře Janov do Verony přijede. Množí se totiž spekulace o tom, že by Ballardini mohl na lavičce opět skončit, a také má prý prezident Enrico Preziosi v plánu prodat klub nejmenovanému kazašskému byznysmanovi. Klub sice odmítl cokoliv komentovat, ale v těžkých chvílích to nepřidá.

Relativně v klidu může být oproti Janovu Chievo. Na 14. místě má na Grify náskok deseti bodů a pokud půjde vše dobře, může již po nedělním zápase slavit záchranu. Přesvědčen je o tom i kouč Eugenio Corini: "Pokud porazíme Janov, zachráníme se."

Ve prospěch domácích nehovoří jen zoufalá venkovní forma Janova, ale také domácí prostředí. Na svém stadionu totiž letos Chievo prohrálo jen čtyřikrát a bývá doma nepříjemným soupeřem. V posledních dvou domácích zápasech sice neskórovalo, ale nabuzeno bude poslední důležitou výhrou v Sieně, která patrně byla klíčem k záchraně.

Janov se může radovat, že opět může nasadit svého nejlepšího střelce Marka Borriella, který se stejně jako Vargas vrací z trestu. Karty však naopak do hry nepustí stopera Portanovu. Chievo má v trestu zase Freye a Cesara.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Andreolli, Dainelli, Acerbi, Dramé - Guana, Rigoni, Hetemaj - Thereau, Paloschi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Granqvist, Manfredini, Moretti - Pisano, Rigoni, Matuzalem, Antonelli, Vargas - Floro Flores, Borriello
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - Inter Milán  (neděle 15:00)
Palermo se pokouší o útěk ze sestupových vod. K tomu ale potřebuje vyhrát proti silnému soupeři. Milánský Inter se totiž stále nevzdal naděje na milionářskou Ligu mistrů.

Giuseppe Sannino - to je jméno muže, který zčásti stojí za renesancí Palerma. Celek, který se jednu dobu zdál být po kolena v Serii B, se nyní znovu probudil k životu v Serii A. Z posledních pěti zápasů se Sanninovým svěřencům podařilo dvakrát remizovat, dvakrát vyhrát a jen jednou prohrát. Osm bodů za pět utkání rázem mění vyhlídky sicilského týmu. Boj o klíčovou pozici sedmnácté příčky sice stále lépe zvládá Siena, ale tu čeká těžké utkání s AS Řím.

Jediný bod schází Palermu k tomu, aby se dostalo mimo sestupovou propast. Může za to především střelecký instinkt Josipa Iličiće, znovuzrozený slovinský záložník dostal od vedení důvěru a užívá si pozice útočníka. Ta mu evidentně svědčí, důkazem může být i poslední zápas. Stadio Angelo Massimino se stalo dějištěm sicilského derby, v němž Josip Iličić zachránil bod pro Palermo až ve čtvrté nastavené minutě!

Slovinskému reprezentantovi se v posledních zápasech střelecky velmi dobře daří - skóroval již ve čtyřech utkáních za sebou. Nyní se k němu znovu přidá kapitán Fabrizio Miccoli, jenž byl dlouho zraněný. A nastoupí se zvláštní motivací - proti Interu se trefil již devětkrát a rád by tuto statistiku rozšířil. Do utkání nenastoupí Andrea Dossena kvůli karetnímu trestu, Andrea Mantovani a Abel Hernández jsou stále zranění.

Jednou z hlavních příčin úspěchu Rosanero je velmi dobrá defenzíva. V posledních devíti zápasech inkasovala jen osmkrát. Dobrou zprávou pro Rosanero je také fakt, že Inter se nenachází v právě nejlepším rozpoložení, minimálně co se týče útoku. Jediným zdravým a skórujícím útočníkem s prvoligovými zkušenostmi je Tommaso Rocchi, který jedinou brankou rozhodl minulé klání s Parmou. I díky těmto třem bodům mohou fanoušci Nerazzurri stále ještě pomýšlet na evropské poháry.

Skalní přívrženci Interu Milán by již pravděpodobně rádi viděli některé hráče na odchodu, zejména pak Rickyho Álvareze nebo Jonathana. Tato dvojice ale i v zápase s Parmou pokračovala v dobrých výkonech, což je při decimujícím zraněním další velké plus zmiňovaného zápasu.

Obsáhlý seznam zraněných nedává trenéru Stramaccionimu mnoho šancí na skládání sestavy, jedinou změnou by mohlo být nasazení mladíka Benassiho místo Ezequiela Schelotta, který zatím nepodává dobré výkony. Inter dobře ví, že případné vítězství by mohlo tlak odsunout zpět na jiné týmy a Nerazzurri na rozdíl tří bodů od Ligy mistrů.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Von Bergen, Donati, Aronica - Morganella, Barreto, Rios, Kurtić, Garcia - Iličić, Miccoli
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Ranocchia, Silvestre, Juan Jesus - Zanetti, Kuzmanović, Kovačić, Benassi, Pereira - Alvarez - Rocchi
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Parmě i Laziu se výsledkově nedaří a nyní bude mít jeden z nich možnost svojí bilanci vylepšit. Domácí se pohybují ve druhé polovině tabulky, hosté se zase propadají a momentálně okupují příčku nezaručující start v evropských pohárech.

V zápase Parmy s Laziem půjde také o souboj týmů s prakticky stejnou formou a vůbec ne dobrou formou. Domácí v minulém kole podlehli Interu Milán 0:1 a v tabulce jim patří dvanácté místo. Parma už se záchranářských bojů nemusí obávat, k dobru má deset bodů, ale pořád se může probojovat na solidní desátou pozici.

Úplně odvrácenou stranu mince předvádí v této fázi sezony Lazio. Biancocelesti v první polovině ligy bojovali o Ligu mistrů, ale postupně jim došel dech a sérií špatných výsledků se propadli až na osmé místo. Je to pochopitelně velké zklamání, které římský celek kompenzuje alespoň postupem do finále italského poháru. Lazio se v něm utká s městským rivalem, nenáviděným AS Řím.

Lazio vyklidilo pohárové pozice po minulém kole, kdy prohrálo na hřišti Udinese 0:1. Petkovičovi svěřenci vyhráli za deset kol pouze dva zápasy, což je na klub s pohárovými ambicemi opravdu málo. Celek z italské metropole stále věří, že se do evropských pohárů probojuje a to prostřednictvím ligové soutěže. Na pátý Inter Milán je ztráta dvoubodová.

"Musíme vzít věci zápas od zápasu, od zítřka. Na konci všechno dobře dopadne. Jsem optimista, protože kluci ukazují každý den, že chtějí být úspěšní. Potřebujeme se dostat jen zpátky do optimální formy a to co nejdříve," nechal se slyšet před utkáním Vladimir Petkovič.

Gialloblu nastoupí bez trojice zraněných hráčů - Marigy, Palladina a MacEachena. Stejně je na tom Lazio. Vedle zraněných Cany, Luliče a Brocchi se na trávníku neobjeví vykartovaný Gonzalez.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Benelouane, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Marchioni, Valdes, Parolo - Biabiany, Amauri, Sansone
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Candreva, Onazi, Ledesma, Hernanes, Mauri - Klose
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Těžký zápas čeká na pohárového aspiranta Fiorentinu. Viola cestuje na Stadio Luigi Ferraris do Janova, kde se střetne s ambiciózní Sampdorií. Domácí nevyhráli už šest kol a tuto sérii budou chtít napravit. Fiorentina se v případě bodového zisku může minimálně na pár hodin posunout na třetí místo před AC Milán. A ještě jedna pikantnost, na stadionu se potkají Delio Rossi a Adem Ljajič.

Skvělá série výher pod trenérem Deliem Rossim již dávno skončila a nyní se Sampdoria opět výsledkově hledá. Jak bylo výše řečeno, domácí čekají na vítězství už šest kol! Naposledy si domácí rozdělili body s Boloňou za remízu 1:1. Nadcházející zápas s Fiorentinou bude zejména pro Delia Rossiho nesmírně pikantní. Kouč Sampdorie ve Fiorentině nedávno působil a uvidí se také s "osudovým" hráčem Ademem Ljajičem. Kouč Dorie však tvrdí že dávná roztržka je již minulostí a rozhodně nebude mít problém Ljajičovi podat ruku.

Do konce sezony zbývá již jen pět kol během kterých se rozhodne kdo obsadí klíčové třetí místo. Adepti už jsou víceméně jen dva - Fiorentina a AC Milán. Teoreticky se ještě mohou zapojit Inter či AS Řím ale předpokládá se, že půjde již jen o bitvu Violy s Rossoneri. O bod je na tom lépe AC Milán, který v minulém kole nestačil na Juventus, čehož Fiorentina dokonale využila a výhrou 4:3. Dostihy o Ligu mistrů tak mohou začít.

Fiorentina se v následujících kolech utká se Sampdorií, AS Řím, Sienou, Palermem a Pescarou. AC má los takřka stejný, utká se s Catanií, Turínem, Pescarou, Římem a Sienou. Montellovi svěřenci zahájí tažení na Sampdorii, což je soupeř z ono pětice jedním z nejsilnějších. "Můj tým má víru. Věřili jsme i když jsme byli šest bodů za Milánem. Takže teď je ještě větší důvod věřit. Naší předností je, že můžeme tento zápas hrát bez vypětí a v pohodě. Budeme hrát bez tlaku a nesmíme tuto vlastnost ztratit. Doteď to totiž fungovalo dobře," poukazoval na fakt, že jasným favoritem na třetí místo je AC Milán, trenér Vincenzo Montella.

Sampdorii bude chybět pouze jedno jméno a sice Krstičič, kterého do hry nepustí zranění. Situace v táboře hostí je komplikovanější. Na marodce zůstávají Roncaglia, Hegazi, Rossi, Llama a Camporese.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - Gastaldello, Palombo, Berardi - De Silvestri, Poli, Obiang, Munari, Estigarribia - Sansone, Maxi Lopez
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Tomovič, Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Cuadrado, Jovetič, Ljajič
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Calcio Catania  (neděle 20:45)
AC Milán přivítá ve večerním utkání fotbalisty Catanie a půjde o hodně, tedy alespoň ze strany Milána. Rossoneri bojují o třetí místo a dnes proti Catanii musí nutně uspět. Tlak na ně totiž vytváří Fiorentina, která před tímto kolem ztrácela na milánský celek pouze jediný bod.

Milánské AC v minulém kole přišlo o několikazápasovou neporazitelnost, když podlehlo Juventusu 0:1. Završilo tak přetěžký los, během kterého Milán nedokázal zvítězit. Rossoneri ztratili body s Neapolí, Fiorentinou i Juventusem a de facto se odřízli od druhého místa a zkomplikovali si boj o místo třetí.

"Po těžkém období teď chceme získat co nejvíce bodů, co jen to půjde, a zabezpečit si třetí místo, což je základním cílem pro to hrát Ligu mistrů v příští sezoně. To nám dá veškerou motivaci, kterou zítra potřebujeme. Budeme mít více motivace než Catania, ale musíme být opatrní. Hrají dobrý fotbal a nedají nám nic zadarmo," nechal se slyšet Massimiliano Allgeri.

Catania v současnosti představuje nepříjemného soupeře, i když je pravdou, že svěřencům trenéra Marana poněkud došel dech. Hosté čtyři kola nevyhráli, naposledy ztratili slibně rozehrané derby s Palermem. Ještě v devadesáté minutě vedli 1:0, jenže Palermo v nastavení srovnalo a odvezlo si za Stadia Angelo Massimino bod. Po třech remízách v řadě je na čase zvítězit, i když na San Siru to bude hodně složité. AC Milán je favorit, ale Catania se rozhodně nevzdává. "Mé myšlenky jsou ty, že je to poslední šance porazit jeden ze tří velkých klubů v této sezoně," řekl trenér Catanie Maran.

AC nastoupí bez De Jonga, Ambrosiniho, Abbiatiho a stopera Zapaty. O něco hůře je na tom Catania, na jejíž marodce zůstávají Sciacca, Ricchiuti, Terracciano, Izco a Alvarez. Aby toho nebylo málo, karetní tresty si odpykávají Andujar, Spolli a Bellusci.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Amelia - Abate, Bonera, Méxés, Constant - Flamini, Montolivo, Nocerino - Boateng, Balotelli, El Shaarawy
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Potenza, Legrottaglie, Rolin, Marchese - Lodi, Almiron - Barrientos, Castro, Gomez - Bergessio
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Sardinské Cagliari přivítá v duelu dvou týmů z první poloviny tabulky Udinese Calcio. Dobrá forma hostí vyhoupla Guidolinovy svěřence do bojů o evropské poháry. Udine ztrácí na pátý Inter Milán jen dva body.

Domácí výběr trenérů Pulgy a Lopeze v minulém kole nestačil na Neapol a trochu si pokazil jinak výbornou bilanci v posledních týdnech. Cagliari přitom bylo blízko, ještě v nastaveném čase drželo nadějný výsledek 2:2, jenomže pak udeřil Lorenzo Insigne a bylo po nadějích. Cagliari zaujímá v tabulce desáté místo a cílem bude toto umístění udržet. Přeci jenom na evropské poháry nedosáhne a na deváté místo ztrácí šest bodů.

Také Udinese je ve formě a po minulém kole notně zamotalo bojem o evropské poháry. Biancocelesti po výhře nad Laziem ztrácejí na pátý Inter Milán už jen dva body. Hosté vyhrály už tři kola v řadě a jsou v laufu.

Sardiňané na Udine neumí, o čemž svědčí vzájemná bilance. Poslední vítězství Cagliari se datuje k lednu 2009, od té doby čekají domácí na úspěch marně. Domácím se nepovedl ani letošní zápas na stadionu Friuli, Udine naprosto dominovalo a vyhrálo 4:1.

Cagliari se bude muset obejít bez Pisana, Erikssona, Cossua a vykartované dvojice Desseny a Ekdala. Francesco Guidolin má o něco méně starostí, scházet mu budou pouze Ranegie a německý záložník Merkel.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Ariaudo, Astori, Murru - Casarini, Conti, Nainggolan - Ibarbo, Sau - Pinilla
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Lazzari, Allan, Gabriel Silva - Pereyra, Muriel - Di Natale
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta Bergamo - Bologna FC  (sobota 18:00)
Technicky vzato, ani jeden z týmů prvního sobotního klání není ještě v bezpečí. Blíže k němu má nakročena jedenáctá Bologna, rozdíl je ale jen jednobodový.

Atalanta sice v posledních pěti zápasech získala jen pět bodů z patnácti možných, ale v sobotní podvečer by mohla přesto učinit velký krok směrem k definitivní záchraně. Případné tři body by Orobici vynesly do první desítky, takže nás čeká velmi zajímavé utkání. Bologně se také příliš nedaří, ani ona ale neztrácí naději na konečné umístění mezi deseti nejlepšími týmy tabulky.

Stále se ještě hraje o dvanáct bodů, což rozhodně není nezanedbatelná cifra. Navíc, za určitých okolností by se oba týmy mohly ještě reálně obávat sestupu, čehož si je dobře vědom i trenér Stefano Colantuono. V minulém utkání jej jeho hráči moc nepotěšili, protože z utkání s Janovem si odnesli pouze jeden bod za remízu 1:1. Atalanta má ale menší důvod k omluvě, na což poukázal i Colantuono.

Ještě před startem sezony totiž byly celku z Bergama odebrány dva body za známý korupční skandál. Colantuono tvrdí, že s nimi na kontě by jeho tým nyní sahal na čtyřicetibodovou metu, všeobecně považovanou za minimální metu pro záchranu. Bez nich Atalantě patří patnáctá příčka a sestupové starosti ještě nejsou zcela zažehnány.

Orobici se nyní těší z jednoho světlého okamžiku sezony, který nosí číslo 19. Je jím zkušený argentinský útočník German Denis, který rozšířil svou sbírku gólů již na číslo 15. A rozhodně by v něm rád pokračoval. "Dvacet branek je meta, kterou se chci pokusit zdolat. Mám dobrou formu a tvrdě pracuji na tom, abych v závěru sezony týmu co nejvíc pomohl," prohlásil Denis.

Pokud se tři body podaří získat Bologně, má Pioliho tým záchranu prakticky jistou. Klid vnesla do řad Gialloblu především série čtyř zápasů bez porážky. Přesto k oslavě ještě něco chybí - poslední výhra Bologně je datována do desátého března, kdy si Pioliho svěřenci překvapivě poradili s Interem Milán. Charismatickému trenérovi se nelíbil ani poslední výkon jeho hráčů, v utkání se Sampdorií Bologna pouze remizovala. Za domácí se sice jako první prosadil Alberto Gilardino, vyrovnávací trefa Sampdorie ale tři body nepřinesla.

Tým Atalanty pronásledují zranění, seznam čítá jména jako Gianpaolo Bellini, Guido Marilungo, Riccardo Cazzola, Igor Budan a Franco Brienza. Z důvodu karetního trestu se navíc nemohou do důležitého klání zapojit ani Cristian Raimondi, Lionel Scaloni, Carlos Carmona a Giacomo Bonaventura. V táboře soupeře je situace o mnoho lepší, včas se asi nestihne uzdravit jen Diego Perez.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Ferri, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Giorgi, Cigarini, Biondini, Moralez - Denis, Livaja
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Sorensen, Antonsson, Morleo - Perez, Taider - Kone, Diamanti, Pasquato - Gilardino
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Delfino Pescara - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Favorit utkání je jasný - Mazzariho svěřenci zpod Vesuvu. Delfíni jsou prakticky u břehů Serie B, Neapol prakticky nezíská Scudetto. Čeká nás prakticky velmi zajímavý zápas.

Na druhou stranu, předem rozhodnuté jevy často přímo vybízejí k porušení. Vyprávět by mohl AS Řím, který se s Pescarou utkal v posledním ligovém kole. Delfíni jsou známí jako tým s nejhorším útokem ligy, přesto se již po patnácti minutách zásluhou Gianluky Caprariho ujali vedení. I když na konečný remízový výsledek srovnal ve druhé půli střídající Mattia Destro, dělbu bodů může vedení Pescary považovat za úspěch.

Právě na tento úspěch se pokusí navázat v utkání s dalším těžkým soupeřem - druhou Neapolí. Pescara vlastně může jen a pouze překvapit. V tomto kalendářním roce získala tři body jen jednou, hned v úvodním zápase. Od té doby nevyhrála již dlouhých čtrnáct utkání! K zachování teoretických nadějí by nyní Delfíni potřebovali prohry svých konkurentů a také několik po sobě jdoucích výher. A to se provinčnímu celku povedlo jen dvakrát.

Dosud Pescara ztratila už 77 bodů z devětadevadesáti možných! V zamezení ztráty dalších doufá muž, který prostředí Partenopei velmi dobře zná - lodivod Christian Bucchi. Bývalý útočník právě Neapole nyní vede své svěřence v Pescaře a stále ještě doufá v nemožné. Zároveň by rád v týmu zanechal dobrý dojem, i kdyby status Serie A nezajistil. K tomu bude ale Pescara potřebovat hned několik faktorů najednou.

Jedenáct. Tolik bodů chybí Neapoli ke Scudettu. První Juventus totiž neohroženě kráčí za dalším titulem a tak se bude muset ambiciozní celek z Neapole spokojit se druhou příčkou. Ani ta však ještě nedávno nebyla zcela jistá. Třetí AC Milán se - díky příchodu Maria Balotelliho - vyšvihl zpět mezi elitu a nyní bojuje o Ligu mistrů. Neapol má k dobru ještě sedm bodů a nyní skvělou příležitost k jejich navýšení.

V prostředí Vesuvu se rozebírají zvěsti o možném odchodu Edinsona Cavaniho, hlavní to útočné zbraně Partenopei. Kromě něj usiluje mnoho celků také o služby trenéra Waltera Mazzariho. Toto rozptýlení by se mohlo Pescaře hodit. Na druhou stranu, Neapol dokázala projevit charakter i v těžkých chvílích minulého utkání. Její síly totiž prověřil návštěvník ze Sardinie.

Cagliari se díky Ibarbově střele dokonce ujalo vedení a zdánlivě v poklidu kontrolovalo průběh utkání. Neapoli se ale podařilo srovnat až na 2:2. Do závěrečného tlaku nasadil Walter Mazzari také talentovaného útočníka Lorenza Insigneho, který se s pomocí teče prosadil a dvě minuty po vypršení normálního hracího času strhl vítězství na stranu Neapole!

Ta v sobotním klání nebude moci využít služeb Valona Behramiho, mimo hru je také střelec Edinson Cavani. Pescara se nachází ve složitější situaci - do zápasu nezasáhnou hráči jako Luciano Zauri, Gaetano D’Agostino, Per Kroldrup, Antonio Bocchetti, Vladimír Weiss nebo Juan Fernando Quintero. Při posledním účtování zvítězila domácí Neapol jasným rozdílem čtyř branek.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Pelizzoli - Zanon, Cosić, Capuano, Balzano - Rizzo, Togni - Caprari, Sculli, Modesto - Sforzini
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Gamberini, Cannavaro, Britos - Maggio, Inler, Džemaili, Zuniga - Hamšík - Insigne, Pandev
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC33245464:2077
2.SSC Neapol33199561:3266
3.AC Milán33178856:3659
4.ACF Fiorentina33177962:4258
5.Inter Milán331651251:4553
6.AS Řím331571164:5452
7.Udinese Calcio331312845:3951
8.SS Lazio331561240:4051
9.Calcio Catania331391141:3948
10.Cagliari Calcio331191341:5242
11.Bologna FC331091443:4239
12.Parma FC331091439:4339
13.Chievo Verona331161633:4839
14.UC Sampdoria331091438:4038
15.Atalanta Bergamo331171535:4838
16.Turín FC338131243:4936
17.AC Siena33991534:4530
18.Città di Palermo335141430:4629
19.Janov CFC336111633:5129
20.Delfino Pescara33642325:6722
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž to

Reagovat
Milan.B

Reagovat
homeles8

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
Melchior

Forza Juve, 31. Scudetto je naše

Reagovat
mastakillah

Dneska to může být slušné trápení s Pescarou. Snad Panděv potvrdí ,,formu" a nějakej tengól tam šoupne. Tři body musej být bezpodmínečně naše.

Reagovat
olis

predpokladam ze dnes to nebude taka hracka ako v prvom zapase, ale ktovie... konecne sa vracia Inler kiezby mu tam padli take pekne kusy ako naposledy, vyhrat musime to bude hanba ak nevyhrame ale uz viackrat sa ukazalo ze utok bez Cavaniho byva este tragickejsi co sa tyka premenovania sanci ako s nim ale snad nam teraz ukazu opak

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Tuttosport: "Suarez a Ibrahimovič sú hlavné ciele Juventusu v prestupovom období."

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Melchior

Reagovat
Pipo123

Sympatie Juve pôjdu hore, Ibra bude kopať do spoluhráčov a Suarez zasa kúskať

Reagovat
olis

tuttosport

Reagovat
smazaný uživatel

že to sem ještě píšeš.Ty nejsi vyučenej už několit let hledáním Top utočníka.To jsou jen keci.Nevěřím že někdo příjde z ciziny.Bude Llorete a k němu maximálně někdo z italské ligy.Jestli příjde hráč těchto formátů co píšeš tak to bych teda hodně čuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

*kecy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Melchior

kdybych si já mohl vybrat, nezávisle na tom, jestli je přestup reálný nebo ne (pominu-li hráče mimo naše finanční možnosti), tak ze Španělska asi Isco, Alexis, z Anglie nikdo, z Francie Ibra, Veratti a z Německa Draxler

Reagovat
Il Architetto

Verratti, Ibra úplně stačí.

Reagovat
madridcan

Neviem sa prihlasit cez mobil do fanty. Zostavu dam vecer, ale davam si do nej di Nataleho kedze ten uz hra teraz.

Reagovat
Melchior

koukám na Bilbao - Barca a Llorente nastoupil na posledních patnáct minut.. všichni na něj pískaj, spoluhráči mu nepřihrajou dokud nemusí a stejně je při každym jeho doteku s míčem vidět, že Bilbao je prostě na něj malý..

Reagovat
olis

PESCARA (4-2-3-1): Pelizzoli; Zanon, Cosic, Capuano, Balzano; Togni, Rizzo; Di Francesco, Caprari, Sculli; Sforzini. All. Bucchi

NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Dzemaili, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev All. Mazzarri.

Forza Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Neapol nevyhraje, tam nemá kdo dát gol.

Reagovat
olis

skoda ale pekne Lorenzo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Pescare povede jeden brejk a dají gola.Neapol je bez Cavaniho poloviční, to víme všichni.Neapol měla šance, ale prostě tam nemají střelca.

Reagovat
Mr.Jindros

Stačí plichta a zítra už můžeme mít titul stejně.

Reagovat
mastakillah

Pelizzoli je solidně drží nad vodou. Věřím, že to tam časem padne. Jinak si myslím, že ten gol Lorenzeho měl platit. Byla by fajn nějaká opakovačka. Rozhodně bych tam poslal Armera. Tohle přece musíme vyhrat!

Reagovat
olis

nemal platit, opakovacka tam bola, myslim ze Dzemaili to vybojoval teda prihral Lorenzovi do jasneho offsidu ale niesom si tym na 100% isty

Reagovat
mastakillah

offside byl jasnej. Jen jde o to kdo hrál míč. U mě to tak zřetelný nebylo, takže fakt nevím

Reagovat
olis

nj skoda, este viac mi je to luto ze ho dal Insigne lebo pre jeho psychiku by mohlo byt dobre ak by dal dva zapasy po sebe gol

Reagovat
olis

sance boli, hru mame ako tak pod kontrolou ale Pescara tam mala zopar nebezpecnych protiutokov, Maggio tragicky ako takmer vzdy kludne by mohol Mazzari skusit Mesta, snad nam tam nieco padne

Reagovat
mastakillah

Mesto to nevytrhne. Nutně potřebuje posilu na Maggiovo místo

Reagovat
mastakillah

*potřebujeme

Reagovat
olis

tak ja to beriem momentalne tak ze horsie to uz byt nemoze, moze to len pomoct

Reagovat
mastakillah

Je to tady INLER IS BACK

Reagovat
olis

vedel som to Inleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
olis

Pandev is back

Reagovat
olis

tak nie je, nastastie

Reagovat
mastakillah

Goran parádně

Reagovat
olis

a Maggio asistencia

Reagovat
madridcan

INLEEEEEEEEEER A PANDEEEEEEEEEEEEEEEV FANTICKAAAAAAA

Reagovat
mastakillah

Grande Blarim

Reagovat
olis

Dzemailiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol mě překvapila, celkem se rozjela a svoje druhý místo už má jisté.

Reagovat
mastakillah

jisté ho teda rozhodně ještě nemáme

Reagovat
olis

presne tak, treba porazit aj Inter nabuduce s tou marodkou a formou co maju bude velka hanba ak ich doma neporazime

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina do LM

Reagovat
CubONE

Barcelona prý lanaří Thiaga Silvu

Thiago Silva by údajně mohl po roce opustit Paris Saint-Germain. Podle španělského listu El Mundo Deportivo je brazilský stoper prioritou pro Barcelonu, která má být připravena za něj zaplatit 45 milionů eur.

Fuuj, tak to by ma boleli oci

Reagovat
madridcan

Mna bolia oci z toho, ze si mohol kludne vyhrat fantu, lebo teraz sa ti dari ako kralovi Ale predtym keby si aspon menil zranenych, tak bojujes o prvenstvo.

Reagovat
CubONE

Tak zabojujem este v poslednych kolach!

Reagovat
10

Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Marchisio, Vucinic

FORZA JUVE

Reagovat
Pettirosso

Zase ten Marchisio

Reagovat
Melchior

a střídat budou Peluso, Padoin a Quagliarella v nastavení

Reagovat
10

dokonce i pořadí si tipnul správně...

Reagovat
Pipo123

Lazio (4-1-4-1): Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Ledesma; Candreva, Onazi, Hernanes, Ederson; Klose.

In panchina: Bizzarri, Scarfagna, Stankevicius, Pereirinha, Ciani, Crecco, Mauri, Saha, Kozak, Rozzi, Floccari.

Reagovat
smazaný uživatel

idem sikovno na fife odohrat coppa nazionale s juventusom,choreo bude predcasne mali by byt 3 body ale ci aj budu to je vo hviezdach ........

FORZA ROMA ROMAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA --------- AS -----------

Reagovat
Melchior

alespoň tomu dávej nějakej tvar

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo: 54 Sorrentino; 25 Von Bergen, 23 Donati, 3 Aronica; 89 Morganella, 5 Barreto, 20 Rios, 28 Kurtic, 29 Garcia; 27 Ilicic, 20 Miccoli

A disposizione: 99 Benussi, 30 Brichetto, 6 Munoz, 7 Viola, 9 Dybala, 11 Hernandez, 14 Anselmo, 16 Fabbrini, 17 Boselli, 18 Faurlin, 19 Sperduti, 22 Nelson

Allenatore: Sannino

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 6 Silvestre, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 4 Zanetti, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 31 Pereira; 11 Alvarez, 18 Rocchi

A disposizione: 27 Belec, 30 Carrizo, 7 Schelotto, 24 Benassi, 26 Chivu, 28 Pasa, 45 Forte, 61 Garritano, 62 Ferrara

Allenatore: Stramaccioni

Reagovat
Pettirosso

Wau, co ty tady?

Reagovat
Maritazzi

Nemáte prosím někdo sopcast na Řím? I když stejně čekám, že prohrajem a hezky tak ukončíme nejdebilnější víkend ever.

Reagovat
Slejdy

zadny sop jsem nenasel

Reagovat
Dejwa

Silvestre tyvole..

Reagovat
Jajinek

Když už i Handa jet tak kouká, jak to kolem něj letí...

Reagovat
Alberto Aquilani

Osva !!!! Pekne od Lamelu

Reagovat
lnterista

Silvestre to je pan hrac

Reagovat
Alberto Aquilani

ERIIICEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
10

tohle pragmatický a profesorský Juve posledních zápasů mě vůbec nebaví...

Reagovat
Melchior

hlavně to nemá efekt (Bayern, Milano)

Reagovat
Pettirosso

v lete by se melo neco zmenit, uz je to moc stejny kazdeh zapas, navic i ti hraci na lavicce jsou typove stejni jako ti v zakladu.

Reagovat
10

to ne, spíš hluchý období, do toho únava, stačí pár bodů ke Scudettu, tak se prostě hraje takhle "úsporně"...aspoň teda doufám, že je to jen kvůli tomu

Reagovat
Pettirosso

No tak urcite ten zaver sezony nese na tom svou cast, ale prijde me, ze vsechny zapasy jsou na jedno brdo. Mozna bych byl i rad, kdyby prisel ten Robben nebo Nani, treba by se tocilo 3-5-2 s 4-3-3 a byl by poznat rozdil, jedinej hrac co trosku vybocuje z toho typickyho standartu Juve jsou Vidal a Pogba hlavne.

Reagovat
brenk

Reagovat
Melchior

v létě se ale něco změní.. Llorente

Reagovat
Pettirosso

Nemyslim si, ze zrovna on je hracem, co by nejak vycnival svoji originalitou, naopak me presne pasuje do Conteho stada pracovitych ovecek :)

Reagovat
Melchior

ale jo, alespoň je to útočník

Reagovat
Maritazzi

Výborně oba dva. Škoda, že Osvaldo takhle nezakončoval třeba s Udine no.

Reagovat
M11

MIRKO boze.. krasna kolmice od Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Vučinić zase perlí

Reagovat
smazaný uživatel

strasny kreten

Reagovat
Melchior

tak kretén úplně ne, je to pořád nadprůměrnej útočník, ale prostě poslední dobou má čtyřikrát víc momentů na facku..

Reagovat
Maritazzi

France nádhera, takhle se otvírá obrana.

Reagovat
10

Mirko vole...

Reagovat
Slejdy

Tak se mi to libi, paradni goly

Reagovat
smazaný uživatel

super zaciatok

Reagovat
Pipo123

Bože AS proti Pescare to poserú keď mám na nich podané a teraz ? ach

Reagovat
10

ještě není konec

Reagovat
Slejdy

to ne, bude tak 4

Reagovat
lnterista

posledni zranena legenda strida....panecku to je Inter

Reagovat
Dejwa

to je v prdeli..

Reagovat
Melchior

Gól Marchisiem by měl platit za dva

Reagovat
Maritazzi

Co si zas udělal Dani? Sekl se mi stream.

Reagovat
Slejdy

neco s nohou

Reagovat
10

Meggiorini to pěkně řeže, asi 8. faul bez karty

Reagovat
Slejdy

Osvaldoo !

Reagovat
Alberto Aquilani

Dneska ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to pada

Reagovat
Largo

Krásný poločas, naprostá spokojenost. Trochu laxní obrana a unavený přechod, ale jinak krása Forza Roma!

Reagovat
Pettirosso

Je mozny, ze Andreazzoli zustane trenerem i pro dalsi rok?

Reagovat
Maritazzi

Teď už asi ne.

Reagovat
Pettirosso

Vim, ze mate zajem o Maxe, i kdyz nevim co v AC, ale byla by hrozna hloupost od nich ho poustet, kdo je druha, treti volba? Fakt ten Mazzarri?

Reagovat
Maritazzi

Jsem dneska četl nějaký spekulace o Seedorfovi místo Maxe do AC. Asi to tak vypadá no, Špalek i Ancelotti nereální.

Reagovat
Pettirosso

To sem taky cetl jako nevidim do jadra klubu, ale na venek je Max pro AC idealni trener, zkrotil snad kazdou kontroverzni primadonu, hraje hezkej fotbal, udelal s AC generancni obmenu na vybornou (cekal sem tak rok az dva, ze se z toho budou dostavat) a jemu stacil podzim a hned je AC zpet, a to neberu co mu prodali za hrace. Fakt budou hloupi.

Spalek se Ruska celkem drzu, sem doufal, ze uz by se mu mohlo zastesknout. Mazzarrihi u vas nechci videt ale

Reagovat
M11

nemyslim si ze Mazzarri odejde kdyz uhrali LM

Reagovat
M11

*Mazzari

Reagovat
10

takovej wrestling a 0 karet

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Teď mám trochu strach o složení zálohy proti ;Fiorentině.....Pjanić karty, Dani možná zraněnej.....Že by zas Tax?

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobe to vyzera na kludny druhy polcas, bolo by fajn pridat este par golov...palermo udrzat .

Reagovat
M11

tohle rozestaveni je strasne nudne.. pojdme tam dat druheho utocnika

Reagovat
brenk

Opäť katastrofa...už nech táto sezóna skončí lebo sa len trápime a to máme nepochopiteľne posledné zápasy len výhry...

Reagovat
Pettirosso

Sem rad, ze je v lete klid a zadny MS nebo EURO nebude, alespon si poradne odpocinou, podle me se to na nas celkem podepsalo, takovej Pirlo se uz musi na dovolenou vylozene tesit.

Reagovat
brenk

Tiež ma to napadlo, pár týždňov oddych a potom poriadna letná drina. Som takisto veľmi zvedavý, čo sa udeje na prestupovom trhu, dúfam, že to nebude zas 10 hráčov a z toho 2 platní...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád stejný.Nudím se.

Reagovat
snuff24

jžš vy máte problémy co my by jsme dali za to, že budeme první s náskokem X bodů a v podstatě obhájeným titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra.A to já jsem optimista.

Reagovat
Dejwa

Zanetti přetržená achilovka

Reagovat
M11

ou

Reagovat
snuff24

to už není možný tolik zraněných, v podstatě celá základní sestava. Za tím už musí být nějaká vyšší moc

Reagovat
sinter

........uf...snad to nebol posledny zápas

Reagovat
10

to je snad poprvé za posledních 40 let, co se Zanetti zranil...

Reagovat
Dejwa

a zrovna takový svinstvo

Reagovat
Yanek

To se může stát komukoliv a kdykoliv.

Reagovat
Dejwa

ale těžko se po tom vrací, navíc v jeho letech

Reagovat
smazaný uživatel

že by konec kariéry? s tímhle nestihne pořádně ani přípravu na další sezónu.

Reagovat
Dejwa

doufám že neskončí, hráč jako on zaslouží důstojnou rozlučku.. na takovej konec radši nemyslím

Reagovat
Slejdy

HATTRICK !

Reagovat
Alberto Aquilani

HATTRICK !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick

Reagovat
10

Martín

Reagovat
brenk

za koho išiel?

Reagovat
10

zatím tam pořád stojí, nevím

Reagovat
Yanek

Viola má fakt formu.

Reagovat
panca

nastesti mame hodne dobrej los, tak by nam ten naskok mohl stacit

Reagovat
Yanek

Stačí jedna ztráta a jsou třetí.

Reagovat
panca

aha ja zil v domeni, ze mame naskok 4 body. hmm tak to bude jeste zajimavy. Jestli se nedostanem do LM, tak to bude hodne spatny

Reagovat
10

kurva Janov...

Reagovat
M11

Reagovat
olis

skoda ze ma Inter tolko zranenych, teraz ak sa nam podari vyhrat nebude to mat taku vahu a zapas strati na kvalite :/

Reagovat
10

tak Martína zase posadil, asi si Antonio uvědomil, že první je vlastně Simone, pak jde Peluso a pak v nastavení Quagliarella...

Reagovat
brenk

Možno sa bojí, že ak Padoina s Pelusom nepostaví, tak bude v tíme vzbura.

Reagovat
M11

s tim stridani at jde fakt Conte do prdele..

Reagovat
brenk

neviem si predstaviť, ako by tento zápas mohol skončiť iným výsledkom ako 0-0

Reagovat
terry

BOOORRIEEEEELLOOOOOOOO!

Reagovat
10

jj, asi před hodinou

Reagovat
terry

Asi před 15 minutama no.

Reagovat
10

to byla jasná penalta pro Torino...

Reagovat
M11

POGBO

Reagovat
10

to si dělá prdel...

Reagovat
M11

TO JE BUUUUH VIDAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
10

ARTUUUUUUUUUUUUURO

Reagovat
madridcan

VIDAAAAAAAAAAAAAL JAKU ZJEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vidala bych neprodal ani za 100 mio éček

Reagovat
maras93

Arturo parádní střela toho Juve závidím.. je to frajer

Reagovat
Pipo123

Ježiš ten Kozák to je hovado, sám na brankára nedá, poloprázdna bránka a on netrafí loptu a v závere dá gól ale bol ofsajd. Fakt najlepší strelec EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká soutěž, takový nejlepší střelec

Reagovat
M11

MARCHISIOOOOOOOOOOO !!! ja vedel ze ho Torinu da.. a je bez sexu vecer

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA !!! parma,palermo super toto kolo sme vyuzili vyborne

Reagovat
madridcan

MARSCHISIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

no Padoin? wtf

Reagovat
brenk

Myslím, že požiada o predaj za nedostatok príležitostí...

Reagovat
brenk

gooooooooooooooooool

Reagovat
madridcan

Podam zjebisticky tiket Juventus, Rim handicap, Fiorentinu a Zwolle, ze tam padne 2,5+ a nakoniec to je jediny tiket, co mi vysiel Aspon mam spat vklad.

Reagovat
The Krupy

Tak ako to vyzerá ? Nesledujem zápas lebo sedím v Mannheime na čaji, a som unavený ako kôň. Fandite aj za mňa chalani :)

Reagovat
madridcan

vsak je koniec 0:2 ty German

Reagovat
The Krupy

Hotový som tak o to lepšie, super. Inak Nemecko žije okrem wrestlingu aj futbalom, zrejme im začnem fandiť

Reagovat
brenk

uff to bolo dosť veľa krvi

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je posledních pár let pořád stejné. Na začátku to napálí na nejvyšší příčky. Lidé si začínají myslet, že tu vznikl klub, se kterým je třeba počítat. Ale to všechno jen proto, aby ve druhé polovině sezóny mohl spadnout z co nejvyšší výšky, protože nejsou schopni pravidelně získávat body s týmy z nejnižších pater.

Je to snad třetí rok po sobě, co nechali lidi na začátku namlsat a dát jim naději, že na to mají. Jenže nemají. Nikdy jim na konci nezbyde nic jiného než poděkovat za možnost startovat v EL. Letos možná ani to.

Reagovat
Pipo123

Máš pravdu, preto by som chcel vidieť Lazio budúcu sezónu bez EL, pretože paradoxne EL nás stála boj o LM.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Melchior

je neskutečný, jak nám prochází to, že hrajem deset minut z celýho zápasu a stejně máme tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se to sčítá na příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

Max mě tím svým šachováním s Boatengem fakt vytáčí.

Milan: Amelia; Abate, Bonera, Mexes, De Sciglio; Flamini, Montolivo, Nocerino; Boateng, Balotelli, El Shaarawy. A disp.: Gabriel, Petkovic, Muntari, Robinho, Pazzini, Traorè, Niang, Constant, Yepes, Antonini, Zaccardo. All.: Allegri.

Reagovat
panca

nemas sopcast? Mne nejedou

Reagovat
Yanek

nesleduju sopcasty.

Reagovat
lnterista

a co pouzivas? Posledni dobou zlobi

Reagovat
Yanek

normální přenosy s menší kvalitou, ale zase nejsou pozadu.

Reagovat
Shevchenko

sop://broker.sopcast.com:3912/143531

Reagovat
panca

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Už to chce konečně 3 body

Forza Milan !

http://www.youtube.com/watch?v=kj3XJ0rrrKg

Reagovat
Yanek

První pentle no.

Reagovat
Inzaghi

Milan v tom boji o LM hrozně řežou.

Reagovat
10

po 6-ti minutách držení míče 90:10, Catania trošku neví

Reagovat
cervo

kurva Ignac potvrdil status drevorubaca

Reagovat
panca

abate nema zadnej cit pro hru

Reagovat
panca

jak takhle nekoho tlacime, tak to bude hodne nervozni az do konce

Reagovat
Yanek

Už měli dát gól, efektivita zas úplně o ničem.

Reagovat
10

Flaminimu zase končí smlouva, nebo proč tak jezdí?

Reagovat
smazaný uživatel

On tak jezdil vždyckym bohužel se pak vždycky zranil.

Reagovat
Yanek

Může být jiný důvod? V 60. minutě zas bude šlapat vodu.

Reagovat
Yanek

Neuvěřitelné, nedáš dostaneš. Allegri jestli tohle nevyhraje, tak už je asi jasno.

Reagovat
Shevchenko

Ale houby, Viola nevyhraje všechno

Reagovat
panca

Reagovat
panca

to je skody

Reagovat
lnterista

super fotbal

Reagovat
10

Reagovat
10

co to bylo??

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas smůla, a Catania se jednou šmajdne

Reagovat
panca

pYco to se jen tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo, Frison s takovou dostane redku

Reagovat
Yanek

To je červená debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář proti nám zase životní zápas

Reagovat
Ragazzo d'oro

FLAMSTR!! Já ho snad začnu mít rád.

Reagovat
GEGE

FLAMINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!Konečně vyjebaná smůla prolomena.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ne. Ten zas dostane novou smlouvu... ale dobře.... gól

Reagovat
smazaný uživatel

dostal sa do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1,4 mega ročně to je super hráč do rotace

Reagovat
Inzaghi

On top hráč, se kterým dobudem LM není a nikdy nebude, ale v Serii si to umí i přes technický nedostatky odjezdit a vidím ho v základu radši než Noceho a Sulleye.

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt věřím v to že se Noce nastartuje a pro příští sezónu bude čtvrtou volbou v trojčlenný záloze (Monto - De Jong - posila). Ale asi je pravdou, že je lepší než Sulley. Já ho jenom nemám hodně rád.

Reagovat
panca

konecne

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini a Mario hrají výborně, uplný rozdíl v chuti do hry od AC jak od Juve poslední zápasy.Bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme vyborne! Tohle musime vyhrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Catanie mě celkem štve tím přístupem, v tabulce jim už o nic nejde, hrají klidný střed a místo toho aby si zahráli fotbal s Milánem nahoru dolů, snažit se ukázat po útočné a kombinační stránce, tak místo toho hrajou jako o záchranu, 9 hráčů před vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí do EL, před zápasem o tom mluvili Pulvirenti a Rolin...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ztrácejí 7 bodů, z toho do konce ligy můžou získat max 15, před nimi jsou AS, Lazio, Udine, Inter.. to je trochu sci-fi,

Reagovat
Shevchenko

FLAMSTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
GEGE

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hrajeme dobře, tohle musíme stůj co stůj vyhrát!

Reagovat
Ragazzo d'oro

To snad už není možný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zákroky toho brankáře...

Reagovat
Yanek

Dávej Nianga.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to robinha, za nocerina najlepšie

Reagovat
Yanek

Neuvěřitelná beznaděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo. Allegri má právě první hřebíček v rakvi. Achjo, já nechci aby odcházel. Tohle je fakt smůla.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jdete do hajzlu.

Reagovat
JarousFCB

To je smůla ... to není možné

Reagovat
madridcan

Vsetko s kostolnym poriadkom na San sire Mi povedzte, ze to neni schvalne...

Reagovat
olis

boze vyhrajte to, ja nechcem Allegriho v Neapole :/

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

to chce byť vtip či?

Reagovat
olis

preco

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě trefí Pazzo tyčku, to štestí se Catanie drží zuby nechty

Reagovat
10

hodně divnej zákrok

Reagovat
Yanek

Abate marnost největší.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti tomu co předváděl první půlku sezóny. Sic byl gól jeho, kraje De Sciglio a Abate jsou teďka rozhodně lepší než De Sciglio a Constant.

Reagovat
Yanek

Gól byl jeho i v minulém kole, dnes navíc zajebal tři centry v hodně slibných šancích. Jezdí a je rychlý, ale tím to končí. Kdyby znovu přišel Zenit, tak ho střelím a beru Santona okamžitě. Ten má aspoň potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím. Ale zlepšil se. To že to není a nikdy už nebude ten Abate z mistrovské sezóny je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate se mi poslední zápasy hodně líbí. Dostal se do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamstr!

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo teda... sakra

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool pazzzooooooooooo!!!

Reagovat
Yanek

PIPPOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

PAZZOOO! Já ho miluju!!

Reagovat
GEGE

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJU MILAAAAAN!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Shevchenko

OH MY FUCKING GOD! A já to zlostí vypl

Reagovat
CubONE

Pazzo a jeho 15. gol sezony!!!!!!

Reagovat
madridcan

Pazzoooooo fanticka nehehehehe

Reagovat
smazaný uživatel

ma na to ten bonera ešte?

Reagovat
panca

pazzoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca nemôže byť márnejší ... fakt hrôza btw Izco je výborný hráč

Reagovat
10

GIUSEPPE ROSSI ‏@GiuseppeRossi22 6m

Partita molto strana

Reagovat
smazaný uživatel

som rád, že sa mu pači. zapas s happyendom

Reagovat
Ragazzo d'oro

Supermario!!!

Reagovat
panca

dnes se musim jen smat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele