Primera División - preview 33. kola

26.04.2013, 09:04, aktualizováno 29.04.2013, 08:31
Previews
Deportivo La Coruňa bude chtít navázat na dosavadní spanilou jízdu v cestě za záchranou. Jak během šesti týdnů utéci z téměř beznadějné situace, ukázal tento celek v minulých pěti kolech, v nichž čtyřikrát zvítězil a jednou remizoval. Pořád ale není vyhráno, nyní mužstvo Fernanda Vázqueze zavítá do Sevilly za Realem Betis.
Real Betis - Deportivo La Coruña  (pondělí 22:00)
Deportivo La Coruňa bude chtít navázat na dosavadní spanilou jízdu v cestě za záchranou. Jak během šesti týdnů utéci z téměř beznadějné situace ukázal tento celek v minulých pěti kolech, v nichž čtyřikrát zvítězil a jednou remizoval. Pořád ale není vyhráno, nyní mužstvo Fernanda Vázqueze zavítá do Sevilly za Realem Betis.

Kvůli víkendovým výhrám Celty Vigo i Granady se rázem Depor znovu ocitl na sestupových příčkách, a Vázquez moc dobře ví, že si žádné zaváhání stále dovolit nemůžou. "Nejsme v bezpečí. Taková myšlenka, která se vkrádá do hlav hráčů, je hlavní kámen úrazu. Jak hráčům, tak fanouškům říkám: posledních šest kilometrů maratonu je vždy nejtěžších. Musíme být na pozoru," dodal kouč, který se Deportiva ujal během února a přispěl k jeho zmrtvýchvstání. Nyní se vrací na stadion klubu, v němž před dvanácti lety sám působil.

Depor může na půdu Betisu vstoupit sebevědomý, vždyť naposledy ucítil porážku na počátku března, a to ještě na Nou Campu. V posledních pěti zápasů dokázal galicijský celek nastřílet hned čtrnáct branek a teprve nedávná remíza s Athleticem znamenala první ztrátu po dlouhé šňůře vítězství. To Betis sice pořád může pomýšlet na poháry, ovšem momentální forma mu podobné cíle značně komplikuje. Jen jedna výhra z posledních pěti utkání již odsoudila Andalusany z boje o Ligu mistrů a zbývá tak pouze možná kvalifikace do Evropské ligy.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adrián - Chica, Mario, Amaya, Martínez - Caňas, Beňat - Campbell, Pabón, Carlos - Castro
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Pablo, Aythami, Kaká, Sílvio - Aguilar, Domínguez - Gama, Valerón, Pizzi - Riki
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Granada CF  (neděle 12:00)
Desátý Espanyol by sezonu rád dohrál v klidných vodách středu tabulky, k čemuž by mu mohla pomoci případná výhra nad Granadou. Hosté se totiž nebezpečně přibližují sestupovým příčkám.

Granada před týdnem přerušila sérii tří porážek a doma remizovala s Valladolidem. Na tomto výsledku chce založit svou naději záložník Mikel Rico, který svému týmu rozhodně věří.

Na tiskové předzápasové konferenci Rico uvedl: "Zápas s Espanyolem bychom zvládnout mohli. Stavím na dobrém rozpoložení našeho týmu, které pochází z minulého zápasu. Po utkání s Realem Valladolid si myslím, že nás nikdo nesmí podcenit," říká Rico naplněn optimismem.

"Víme, jak hrát proti lepším týmům, jsme konkurenceschopní. Zápas s Realem Valladolid ukázal, že i náš styl hry může někomu dělat problémy. Teď si musíme uvědomit, že začínáme od začátku, chceme tři body a pokusíme se poprat o vítězství. Espanyol má sice skvělou formu, možná jednu z nejlepších v celé lize, ale my je chceme překvapit. Trenér Javier Aguirre s Espanyolem předvedl úžasnou práci, daří se mu. Nemusí se bát o sestup a naopak mohou ještě bojovat o lepší umístění, třeba i evropské poháry. Ale ať hrajete o poháry nebo sestup, vždycky musíte hrát naplno," zakončuje Rico.

V jeho týmu nenastoupí Jose Luis Recio, ale dočkat bychom se mohli například uzdravené dvojice Yacine Brahimi - Carlos Aranda. Kompletní nebude ani soupeř, za nějž nenastoupí zraněný Simao a kvůli kartám nebudou moci hrát Cristian Alvarez s Diegem Colottem.

Záložník Raul Baena, nedávno velký talent La Ligy, touží po evropských pohárech a ví, že jeho sen nemusí být nutně nereálný. Katalánský klub je zachráněn v La Lize i pro příští rok, k čemuž mu pomohla výhra nad Getafe z minulého kola. Kdyby Espanyol vyhrál i nad Granadou, za jistých podmínek by se mohl dostat na vzdálenost čtyř bodů od míst zajišťujících Evropskou ligu.

"Dáme do hry všechno, veškeré naše soustředění a schopnosti. Teď přesně víme, jakým stylem chceme hrát a budeme se snažit získat co největší počet bodů. Jsme disciplinovaní, organizovaní a máme velkou chuť vítězit," libuje si mladý záložník.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Toňo - Nyom, López, Mainz, Siqueira - Nolito, Rico, Iriney, Torje - Ighalo, Aranda
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Forlín, Moreno, Capdevila - Sánchez, Baena - Stuani, Verdú, Wakaso - S. Garcia
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Getafe CF  (neděle 17:00)
Na La Rosaledě se bude bojovat o evropské poháry. Šestá Málaga hosté deváté Getafe a oba celky mají pochopitelně na evropský fotbal zálusk.

Šestá Málaga stále bude doufat ve štěstí a pokoušet se zaútočit na Ligu mistrů. Na čtvrtý Real Sociedad ztrácí Pellegriniho Málaga jen pět bodů, což rozhodně není nepřekonatelné číslo. Stále je zde ale mnoho týmů, které budou zároveň tlačit na Málagu, takže Pellegriniho hráči budu muset být velmi obezřetní. Jedním z nich bude Getafe, které dělí od domácích jen šest bodů.

Záložník Ignacio Camacho ale věří, že jeho tým je schopen hlídat si svůj náskok a zároveň útočit na lepší umístění. "Následujících šest zápasů ukáže, zda se naše celosezónní snaha vyplatila. Tvrdě jsme se snažili a doufáme, že nám bude štěstí přát. Každý zápas je teď pro nás důležitý, takže nesmíme udělat chybu. Vím, že nálada v týmu je výborná a že všichni táhneme za jeden provaz," naznačuje Camacho klíč k úspěchu.

"Dřeli jsme vážně tvrdě, navíc nám mnoho sil brala Liga mistrů. Kdybychom teď vypadli z pohárových příček, bylo by to velmi kruté a bolestivé. Dosažení pozic zaručujících strat v evropských pohárech je pro nás velmi důležité a naši skvělí fanoušci si to zaslouží. Navíc potřebujeme finance a hrát nějakou pohárovou soutěž je velmi prestižní," uvědomuje si mladý záložník.

"Liga mistrů je Liga mistrů, to je velmi specifická a úžasná soutěž. Teď se nám možná nepodaří jí dosáhnout, ale načerpali jsme za tento rok mnoho cenných rad, zkušeností a snad jsme také dospěli. Teď se chceme soustředit už jen na to, abychom skončili jak nejvýše můžeme. A pokud je zde byť jen nějaká možnost Ligy mistrů, nespokojíme se s Evropskou ligou," dodává směle Camacho.

Do hry už se bude moci podívat záložník Joaquin Sanchez, který překonal zranění a včas doléčil zanícené mandle. jen coby divák ale bude utkání sledovat Jeremy Toulalan. Přesto je Málaga velmi silným týmem, což si uvědomuje i trenér jeho nedělního soupeře. Luis Garcia chválí Málagu jako "velmi nebezpečný a bojující tým, který dobře pracuje".

Garcia spíše lituje vlastní výkony. "Proti Betisu jsme hráli velmi dobře, přesně tak, jak jsem hráče nabádal. A hned poté jsme uhráli stejnou bezbrankovou remízu proti favoritovi Atléticu Madrid. Proti Valladolidu jsme zkrátka neměli síly na otočení a prohráli jsme. A hned další týden přišla porážka od Getafe," shrnuje výsledky své práce posledních dní trenér Garcia a doufá, že jeho tým nastartuje lepší sérii.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes - Camacho, Iturra - Joaquin, Isco, Duda - Baptista
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, Lopo, Rafa, Mané - Torres, Lacén - León, Barrada, Castro - Alcácer
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Třiatřicáté kolo Primera División k sobě svedlo dva celky ze středu tabulky, Real Valladolid a Sevillu. Zatímco domácí mohou být se svým postavením spokojeni, Sevilla si jistě ligový ročník představovala jinak. S šesti zbývajícími zápasy do konce letošní sezony sice stále může živit šanci na evropské poháry, ale to by musela konečně prolomit mizernou venkovní formu.

Zatímco doma na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána si andaluský celek nevede vůbec špatně, mimo něj dokázal zvítězit pouze jedinkrát za celou sezonu! A právě na to narážel před zápasem trenér Unai Emery. "Jsme mimo domov opravdu příšerní. Přitom tým má potřebné kvality, aby s tím něco udělal a již to i ukázal. Musíme se soustředit na pozitiva a sázet na naše silné stránky, abychom našli recept na tu tragédii, v níž jsme se ocitli."

"Je to i otázka cti. Dokázat, že náš tým není venku až takto špatný, je pro nás výzva," burcuje Emery. "Musíme to již utnout. Nedokážu s tím nadále žít, Sevilla s tím takhle nadále nemůže žít. Ve venkovních zápasech jsme druhý nejhorší tým v celé lize." Emerymu navíc mohou přidělat vrásky na čele zdravotní problémy brankáře Beta a záložníka Kondogbii.

Valladolid je v tabulce za Sevillou o dvě příčky a tři body, přičemž čtyřbodový zisk z posledních dvou zápasů svědčí o jeho dobrém rozpoložení. K pohárovému umístění má celek Miroslava Djukiće dosti daleko, ovšem srbský trenér odmítá házet flintu do žita. "Potřebujeme výhru, abychom udrželi naše naděje naživu. Sevilla je tým s dobrým potenciálem, jsou rychlí a agresivní. Určitě nám to na hřišti dost znepříjemní, musíme být připravení postavit se jim čelem." Otazníky visí nad starty obránce Serena a také švédského útočníka Daniela Larssona, jinak Djukić disponuje připraveným kádrem.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hernández - Rukavina, Rueda, Valiente, Balenziaga - Rubio, Sastre - Ebert, óscar, Larsson - Manucho
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Coke, Fazio, Navarro, Moreno - Maduro, Rakitić - Navas, Reyes, Perotti - Negredo
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (neděle 21:00)
Boj o Ligu mistrů může začít - překvapení ze San Sebastianu hostí Valencii. Oba týmy sdílí stejné ambice, v tuto chvíli má ale lepší výchozí pozici právě Real Sociedad.

Valencia by ráda vystřídala právě San Sebastian na čtvrté příčce. Netopýři ztrácí pouhé dva body, které by si rádi odnesli na Mestallu již v neděli. Možná také proto nazval trenér Ernesto Valverde nacházející střet jako dosud nejdůležitější od doby, co se chopil kormidla.

"Real Sociedad má za sebou skvělé zápasy a jeho forma je překvapující, proto jsou tyto tři body pro všechny velmi důležité. Když se nám podaří vyhrát, předstihneme je na kýženou příčku. Když ne, hodně se nám vzdálí. Remíza nic neřeší, takže je to klíčový zápas," říká Valverde novinářům.

Nutno poznamenat, že svou generálku na důležitý souboj zvládli Netopýři mnohem lépe. Nasázeli totiž pět branek mátožné Málaze, mezi střelce se zapsali Parejo, Canales, Banega a dva zásahy si připsal Roberto Soldado. První čtyři branky se navíc vešly do šesti minut. Real Sociedad jen bez branek remizoval s Osasunou. I když je baskický celek znám svou útočnou hrou, Valverde nechce spoléhat jen na obranu a bude na útok také hodně sázet.

"Takhle chceme hrát, tenhle způsob miluji. Budeme útočit a tlačit svého soupeře, pokusíme se mu vnutit náš styl hry. Když je zatlačíme, budeme hrát hezký fotbal. Nemyslím si, že se soupeř bude nějak přehnaně držet zpátky, nejspíš nám toho moc nedovolí. Mají několik výhod - velkou zbraní jsou rychlá křídla, navíc hrají na domácím hřišti. Toho budou určitě chtít využít," očekává Valverde velkou bitvu.

Tou si je ale jistý i brankář Claudio Bravo, který stráží bránu Realu Sociedad s velkou přesností. "Oba týmy přesně vědí, jak rozhodovat zápasy a co hrát, takže očekávejte dobrý fotbal," radí novinářům. "Sice je určitý rozdíl, jakým oba týmy útočí a jak napadají, ale v této fázi sezony jsou důležité jen výhry a body. A ty chtějí obě mužstva stejně."

Chilský brankář si uvědomuje, že nadcházející zápas může hodně napovědět o ambicích i připravenosti jeho týmu, na druhou stranu ví, že do konce sezony zbývá ještě mnoho utkání a tak Real Sociedad měl zůstat klidný. "Ano, je to důležité utkání. To ale byla i utkání proti Vallecanu a Osasuně. Každý zápas je pro nás jako finále, ale zároveň nás nesmí stresovat, musíme si ho užít. Když se naučíme zápasy brát naplno, ale zároveň s volností, pak nám nedojde dech vprostřed sezony," varuje Bravo.

"Je to jako sen, být na těchto příčkách. To nikdo z nás na začátku netušil. Přesto se chceme dostat ještě výš a nepřestávat sbírat triumfy a výhry. Valencia je skvělý a zkušený tým plný výborných hráčů, takže nás čeká velmi složité utkání. My se ale pokusíme jej vyhrát," doplňuje zkušený strážce mezi tyčemi.

Real Sociedad sice netrpí velkou marodkou, ale do utkání nenastoupí Francouz Antoine Griezmann, kterého do zápasu nepustí karetní trest. A to je citelná ztráta, neboť Griezmann patří mezi základní pilíře oceňovaného celku. Valencia má zraněné dva, obránce Adil Rami a záložník Sergio Canales zůstanou v roli diváků.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Martínez, González, I. Martínez, J. Angel - Bergara, Illarramendi - Vela, Prieto, Castro - Agirretxe
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Rami, Mathieu, Guardado - Albelda, Parejo - Feghouli, Banega, Jonas - Soldado
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Celta Vigo  (sobota 16:00)
Estadi Ciutat de València uvidí souboj dvou trápících se týmů, který je důležitý především pro hosty - Celta hraje o záchranu a tři body proti Levante by se jí moc a moc hodily do krámu.

Levante se podobně jako loni povedla první polovina sezony, v té druhé ovšem opět těží z dříve získaných bodů a trápí se. Na konci března sice porazilo Sevillu a následné porážky od Realu Madrid a Barcelony neznamenají žádnou tragédii, celková jedna výhra za poslední tři měsíce se ovšem podepsala pod pád tabulkou až na dvanácté místo.

"Musíme se soustředit jenom na sebe, soupeř má každopádně nůž na krku, stejně jako spousta dalších klubů," uvědomuje si trenér Juan Ignacio Martinez, jakou motivaci bude Celta mít.

Celta se s postupem času propadla až na poslední místo, z něhož se ovšem v pondělí odlepila. Hodně důležitou výhru přitom zaznamenala proti přímému konkurentovi v boji o záchranu - Zaragoze.

Dvě branky dala i bez své největší ofenzivní hvězdy Iaga Aspase, který si odpykával poslední část čtyřzápasového disciplinárního trestu.

"Je to skvělá zpráva, že se vrací do týmu, Iago je pro nás hodně důležitý a chyběl velmi dlouho. Mít ho na trávníku představuje luxus a pokud nastoupí, svou kvalitou nám hodně pomůže," raduje se trenér Abel Resino.

"Cítím, že spoluhráčům něco dlužím, jelikož v zápase s Deportivem jsem jim připravil problémy. Stejně tak toho hodně dlužím fanouškům, reprezentuji tento klub a to, co jsem udělal, nebylo v pořádku. Snad se z té chyby poučím," vrací se sám Aspas ke svému vyloučení v La Coruni.

Hostí přijedou do Valencie takřka kompletní, zdravotní problémy má jenom Park Chu-young. O domácích se něco takového napsat nedá, chybí Héctor, Dudka, Juanlu, Diop a Karabelas.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - P. Lopez, Ballesteros, Vyntra, Juanfran - Iborra, Simao, Rios, Barkero, Garcia - Acquafresca.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Jonny, Cabral, Tunez, Lago - Oubina, A. Lopez, Fernandez, Bermejo, Krohn-Dehli - Aspas.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Španělská nadvláda končí, dominuje Německo. Barcelona po debaklu 0:4 s Bayernem Mnichov v Lize mistrů obrací své zraky na domácí ligu, kde chce potvrdit zisk titulu. Pokud chce ale slavit již v sobotu, musí nutně porazit nadcházejícího soupeře Athletic.

Andrés Iniesta před zápasem prohlašuje, že jeho tým bude chtít za každou cenu vyhrát nadcházející ligový zápas, aby se opět přiblížil zisku ligového titulu, když se ten z Ligy mistrů vzdálil po ostudné semifinálové prohře 0:4 s Bayernem Mnichov.

Barcelonské sny o vítězství v La Lize vzaly hodně za své. Bayern předvedl na domácí půdě parádní podívanou a Katalánce nepustil k byť jen jediné pořádné akci. Naopak, podařilo se mu vstřelil hned čtyři gól, takže v odvetě bude v sedle a jasným favoritem na postup. Barcelona již sice v prvním vyřazovacím kole Ligy mistrů předvedla, že dokáže otočit i zdánlivě prohrané zápasy, když na domácí půdě přejela AC Milán a postoupila na jeho úkol, ale i ten nejzarytější fanoušek Katalánců musí nyní v hloubi své duše cítit, že šance na postup je velmi malá.

Samotný Iniesta ví, že existuje jediný způsob, jak se z nepříjemné situace dostat. "Jediné, co teď můžeme dělat, je psychicky se sebrat a zaměřit se na vyhrávání v lize. Musíme otočit naše priority a připravit se pořádně na Athletic. Je třeba zvítězit a pojistit si zisk ligového titulu."

"S Athleticem jsme odehráli řadu utkání v minulých sezónách, a tak všichni víme, že půjde o hodně intenzivní hru, ve které bude třeba svádět hodně fyzických soubojů,"
dodává směrem k nadcházejícímu soupeři.

Barcelona má na špici tabulky třináctibodový náskok, a pokud se sejdou okolnosti, může již v sobotu slavit ligové vítězství. K tomu ale musí porazit Athletic a Real musí padnou v madridském derby s Atléticem. Případné oslavy by měly zajisté trochu hořkosladkou příchuť, neboť debakl od Mnichova je stále velmi čerstvý, ale Iniesta ujišťuje, že zisk titulu by znamenal úspěšnou sezónu.

"Tato sezóna byla jedna z nejtěžších, kterou si pamatuji. Je velice důležité zvítězit, když se nám to nepodařilo minulý rok. Nemůže jít o špatnou sezónu, když jste ligovými mistry. Liga mistrů je sice ještě o trochu prestižnější záležitostí, ale domácí titul je také velmi cenný," říká barcelonský záložník.

Pro Barcelonu může být výhodou nepříjemná situace Athleticu. Tým, který se v loňské sezóně dostal do finále Evropské ligy i Copa del Rey, letos ještě stále nemá jistotu záchrany v nejvyšší španělské lize. Tým má na sestupovou zónu náskok osmi bodů, což mi mělo vzhledem k šesti zbývajícím utkáním stačit, přesto ale nálada v kabině není nikterak radostná.

Baskové v lize navíc nevyhráli už třetí zápas v řadě, což se říct nedá o Barceloně, která pohodlně získala devět bodů při celkovém skóre 9:0. To z ní dělá jasného favorita. Trenér Athleticu Marcelo Bielsa však na tyto statistiky neklade žádný důraz: "Srovnávat výsledky posledních pár zápasů a vyvozovat z nich nějaké závěry mi nepřijde směrodatné. Jsou to přehnané spekulace."

Barcelonu stále trápí zranění v obraně, kvůli kterým nemůže nastoupit ani Carles Puyol ani Javier Mascherano.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, S.José, Ekiza, Aurtenetxe - Gurpegi, Ander - Susaeta, D. Marcos, Muniain - Aduriz
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Váldes - Alba, Abidal, Adriano, Montoya - Fábregas, A.Song, Thiago - Tello, Villa, Alexis
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 20:00)
Každé městské derby má svůj půvab a náboj. V Madridu je také výsostně ceněno. A další důvod pro emotivní podívanou se skrývá v tabulce - Real Madrid je druhý, Atlético jen o příčku pozadu. Co je dělí? Pouhé tři body.

Nenáviděný, nebo milovaný - takový je osud portugalské primadony Cristiana Ronalda. Vítanou zprávou pro všechny fanoušky Colchoneros je fakt, že z důvodu zranění a následujících těžkých utkání jméno hvězdného útočníka na listině pro zápas nefiguruje. Vzrůstající dohady ohledně fyzické připravenosti Ronalda potvrdil také Aitor Karanka.

Asistent trenéra Mourinha na tiskové konferenci sdělil, že další góly v sobotním zápase portugalský útočník nepřidá. "Už před utkáním v Dortmundu měl nějaké potíže a nebude v sobotu v sestavě. Doufáme, že nám pomůže v úterý," uvedl Karanka. A že má madridský velkoklub oč bojovat! Kromě ligové scény a prestižního derby jej čeká také nepříjemná odveta proti Borussii Dortmund. Brány slavného stadionu Wembley jsou ale těsně před zavřením pro jakýkoli španělský klub, ani jeden zatím nepotvrzuje úlohu giganta a finálová účast se zdá stále méně pravděpodobná.

Ani Ronaldo, který se v letošní sezoně trefil již jednatřicetkrát, nezabránil porážce svého týmu a byl zcela zastíněn jinou hvězdou utkání. Ta nese jméno Robert Lewandowski a září stále jasněji. I díky čtyřem brankám polského kanonýra bude mít Real extrémně stíženou pozici. Kromě Ronalda nepustí zranění do hry ani obránce Alvara Arbelou, dalšího obránce Marcela a na hřišti neuvidíme ani univerzála Michaela Essiena.

Atlético se za Bílým baletem drží o pouhé tři body, což dává derby zcela nový nádech. Připočítejme fakt, že José Mourinho bude chtít šetřit některé klíčové hráče a trenér Simeone už může šířit optimističtější novinky. Navíc má možnost porazit svého rivala poprvé od roku 1999. K tomu se přiklání i kapitán Gabi.

"Snažili jsme se 14 let vyhrát tento zápas. Derby s Realem je pro nás vždy něco mimořádného. Je to už velmi dlouho, co jsme byli Realu takto blízko, což je šance, kterou musíme využít. Máme za sebou několik dobrých zápasů, což potvrzují výsledky proti Granadě a naposledy proti Seville, takže derby přichází v tu nejvhodnější dobu," věří Gabi svému týmu.

"Otevírá se před námi skvělá možnost, jak využít náš potenciál naplno. Chceme bodovat a přiblížit se k Realu. Dlouho jsme probírali strategii, takže víme, jak hrát. Utkání proti Dortmundu? Takový výsledek nečekal nikdo - hráči ani jejich příznivci. Ale Real je dost zkušený tým, takže se přes to určitě dostane. Očekáváme Madrid v plné síle, nehledě na základní sestavu. Je jasné, že tito klíčoví hráči, jako jsou třeba Mesut Özil nebo Cristiano Ronaldo, vám dokáží vyhrát několik zápasů, což se v této fázi ligy může hodně hodit. Když je Mourinho nenasadí, tím je to pro nás lepší," doufá Gabi.

Další dobrou zprávu pro tým trenéra Diega Simeoneho je možnost nasazení Diega Costy. Ten sice kvůli žluté kartě hrát neměl, její platnosti byl ale zbaven, takže by se měl postavit po bok Falcaa. Jediným hráčem Colchoneros, který by měl chybět určitě, je turecký reprezentant Arda Turan.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Koke, Suárez, Gabi, Rodriguez - Falcao, D. Costa
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - Albiol, Pepe, Carvalho, Nacho - Khedira, Modrić - Callejon, Kaká, Özil - Benzema
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Zaragoza - RCD Mallorca  (sobota 22:00)
Večerní sobotní duel mezi Zaragozou a Mallorcou značně napoví, který z těchto dvou celků dokáže ještě uniknout ze sestupového pásma. Mezi oběma je momentálně rozdíl pouhého jednoho bodu, a tak můžeme čekat velmi vyhecované utkání.

Žádné starosti si z psychicky náročného zápasu nedělá Antonio López. Levý bek Mallorky se naopak vyloženě těší, až vyběhne na hřiště, zvláště proto, že o velký kus sezony přišel vinou zraněného kolena. "Jsem potěšený a šťastný. Trénoval jsem teď několik dní s týmem a jsem připraven. Těším se opravdu s velkým nadšením, hlavně chci přispět svým dílem k záchraně," zdůrazňuje López. "Vůbec mi nejde o formu, jediné co chci je získat tři body."

"Musíte myslet pozitivně, věřit, že tým je dostatečně dobrý. Z posledních dvou zápasů jsme brali čtyři body a nyní si půjdeme pro další tři. Rádi bychom se nacházeli v jiné situaci, ale teď musíme především vydat ze sebe to nejlepší a jsem si jistý, že to dokážeme,"
dodal španělský obránce.

Zaragoza jde do zápasu z posledního dvacátého místa a její obránce Álvaro věří, že spolu se svými spoluhráči dokážou na hřišti prodat svůj zápal pro odpoutání ze dna tabulky. "Tento tým již ukázal, že dokáže porazit i velké kluby, mnohokrát mu to povedlo i letos," řekl Álvaro pro klubový web. "Zbývá ještě šest zápasů k tomu, abychom ukázali, co umíme. Cesta k záchraně začíná výhrou proti Mallorce."
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Sapunaru, Loovens, Álvaro, Abraham - Movilla, Romaric - Rodri, Apoňo, Montaňés - Postiga
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Hutton, Nunes, Geromel, Kevin - Pina, Tissone, Márquez - Alfaro, Víctor, Giovani
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - CA Osasuna  (pátek 21:00)
Předehrávku třiatřicátého kola Primera División obstarají Rayo Vallecano s Osasunou. Oba celky mají stále o co hrát - Rayo pošilhává po kvalifikaci do Evropské ligy a Osasuna zase stále nemá jistotu udržení v první lize.

Vallecano je momentálně osmé a potřebuje se posunout vzhůru, pokud chce své sny učinit skutečností. Ovšem v posledních týdnech neprožívá madridský celek ideální období, zvítězil pouze jednou v posledních pěti zápasech. Argentinský záložník Alejandro Domínguez tak má jasno v tom, že s Osasunou musí jeho tým ukořistit všechny body za každou cenu. "Víme, že je to klíčové utkání o tři body, které nás udrží na dohled Evropě. Těšíme se na to a celý tým je nažhavený vyběhnout na hřiště."

"Náš cíl je jasný a jsme přesvědčení, že jej můžeme dosáhnout,"
pokračoval Domínguez. "Ale víme, že jej můžeme dosáhnout pouze s vysokou intenzitou a přemýšlet u toho, protože Osasuna nás bude aktivně napadat. Musíme k tomuto zápasu adekvátně přistoupit."

Ranou pro ofenzivu celku Paca Jemeze je navíc ztráta Lea Baptistaa, jenž si v utkání s Mallorcou zlomil klíční kost. "Je to pro nás značná ztráta. Máme sice další hráče, kteří můžou odvést skvělou práci místo něj, ale je vždy nepříjemné utrpět takové zranění," smutní Domínguez za svého spoluhráče. "Má naši plnou podporu a snad se co nejdříve uzdraví."

Osasuna se momentálně nachází na patnácté pozici, ovšem rozdíl mezi ní a sestupovým pásmem činí pouze čtyři body. Stoper Alejandro Arribas tak sice kvůli svému dřívějšímu působení v Rayu přeje tomuto celku evropské poháry, ovšem ne na úkor záchrany svého zaměstnavatele. "Je to pro mne opravdu zvláštní příležitost, čelit svému dřívějšímu týmu, ale hlavně potřebujeme tři body. Během týdne jsem se se známými z Vallecana špičkoval a přeju jim splnění jejich cíle, ale až po tomto zápase."
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona32273299:3384
2.Real Madrid32225583:3071
3.Atlético Madrid32215657:2568
4.Real Sociedad321510757:3955
5.Valencia CF32158952:4653
6.Málaga CF321481045:3750
7.Real Betis321461248:4948
8.Rayo Vallecano321431541:5245
9.Getafe CF321281239:4844
10.Espanyol Barcelona3211101142:4243
11.Sevilla FC321261448:4642
12.Levante UD321171435:5140
13.Real Valladolid321091341:4539
14.Athletic Bilbao321061635:5736
15.CA Osasuna32881626:3632
16.Deportivo La Coruña32791643:6430
17.Granada CF32781728:5129
18.RCD Mallorca32771834:6428
19.Celta Vigo32761931:4727
20.Real Zaragoza32761929:5127

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (292)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sport.es tvrdí, že se Barcelona rozhodla rozbít prasátko, a je v kontaktu s Thiagem Silvou...Nechápu, proč jsme ho tedy nekoupili už loni. Do ofenzivy investujeme pořád, a v obraně neustále experimentujeme. Hummels je skvělej, ale při představě stoperské dvojice Piqué, Hummels mě jímá hrůza. Zaměřil bych se na Sakha.

Reagovat
madridcan

V PSG by sa dalo nakupovat vo velkom style

Reagovat
Kongo

Hlavně ne Iniga

Reagovat
-Carles-

Prestupové špekulácie sa rozbiehajú v plnom prúde. Podľa munda by sme mohli sezónu zahájiť s útokom Neymar - Lewa - Messi.

Reagovat
LAM

To je úplná blbost.Přijde neymar to ano ale další peníze musíme dát do stopera.Mě bohatě bude stačit útok Alexis,Messi,Neymar-v tom se skrývá potenciálu jak blázen.

Navíc Lewa může hrát jen na hrotu odkud Messi určitě nepůjde a už jsme i Villu zabily na křídle.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ odíde Villa, Alexis, tak okrem Neymara príde ďalší útočník a predpokladám že to bude klasická "9" ako Lewa. Je to však len špekulácia, takých už pred letom bolo Lewa má pred sebou celú kariéru, Barca potrebuje takého útočníka len v určitých prípadoch.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak přijde Neymar a Rooney, přesně jak se mi zdálo před měsícem

Reagovat
valloire

Co vaše pověstná La Masia? Takhle rozhazovat prachy,já myslel,že to hrajete zásadně s odchovanci...

Reagovat
LAM

Tak z odchovanců tam jsou teď Messi,Pedro,Tello,Xavi,Iniesta,Busquets,Fabregas,Thiago,Montoya,Bartra,Pique,Puyol,Alba a má přijít Deulofeu a možná S.Roberto.

Ukaž mi jinný takhle úspěšný klub z tolika oschovanci a pak něco říkej.Vždy je třeba vhodně doplnit.Já jsem jen pro Neymara a pořádnýho stopera.

A vůbec nejdřív se prvně starej o svůj tým jo,tam je to v základní sestavě samej odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Real se hrou na odchovance neprezentuje, Barcelona ano

Reagovat
smazaný uživatel

.................

Reagovat
-Carles-

"já myslel,že to hrajete zásadně s odchovanci"

To vážne? Odkedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Což by bylo nebezpečné

Pořád trvám na tom, že Neymar se zaplatí sám, takže je to vlastně hráč zadarmo a tudíž by místo dvou velkých jmen (útok a stoper), mohla přijít velká jména tři, případně čtyři, pokud teda Valdes odejde.

Reagovat
Rssa

Nevím, nevím. Ten Sakho se mi jeví jako dobrá volba do budoucnosti, ale Thiago je lepší teď. A pokud si vychováme talent do budoucnosti sami, zatímco Thiago bude rulovat na hřišti, bude to lepší cesta.

Potřebujeme kvalitu teď hned, ne až za 2-3 roky. Já jsem pro Thiaga z těchto dvou. Jinak i v Anglii běhá dost hráčů, kteří by nám pomohli.

Reagovat
alcantara

To by bol dalsi obrovsky financny fail, pri jeho plate a cene je prakticky nedostupny, minuly rok bola aspon teoreticka sanca. A Hummels? Co nove nam ponukne? Tento sposob biznisu, kupujme niekoho len preto, aby sme niekoho kupili, je hodne hodne smiesny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za řeči? Stopera potřebujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Arribas - Delibašič, bude show

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Rayo

Reagovat
LAM

Tak na Bilbao

Valedes-Montoya,Pique,Bartra,Alba-Song,Thiago,Fabregas-Tello,Messi,pedro

Alba hrát stejně odvetu nemůže a Messi se musí rozehrát protože po zranění je jeho největší problém že vypadl z tempa.

Jo a ještě jedna věc dle mě musí přijít nový trenér ne jom Neymar a stoper.Důvod není v tom že bych neměl Tita rád ale v tom že je na něm hrozně znát čim si prošel a neměl by teď bejt furt ve stresu s trénováním tokovýho kolosu ale v klidu se vyléčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hlavně v úterý nevypadal, že je stopro fit. Naopak bych ho to nechal doléčit, páč liga už je hotová a LM víceméně taky

Reagovat
smazaný uživatel

V rozhovoru po zapase sam řikal, že je uplně fit a na jeho vykon nemelo to zraneni zadny vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže je jen línej

Reagovat
smazaný uživatel

To teda neřekl. Jen už se cítil lépe a zranĕní ho neomezovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, neřekl doslavo uplně fit, ale že se to lepší a že ho to zraneni neomezovalo - což je ta hlavni myšlenka, kterou jsem chtěl podat. V kontrastu s tim, jak tu nekteri tvrdili po zapase, ze to melo vliv na jeho hru, to sam on po zapase vyloucil.

Reagovat
alcantara

Vobec nebol v stopercentnej kondicii, ty klamar.

Reagovat
Kokesh

Byla by sranda skončit na třetím místě, to by si Mou za rámeček nedal. Většina už je smířena s jeho odchodem, symbolicky možná prohrajeme derby v lize, bez Crise a dalších hráčů, další týden nepostoupíme v LM, pak už zbývá jen 17.5. finále CdR.

Reagovat
LAM

Neví někdo co řikal dnes Tito na své první Tiskovce po příletu s USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby přišel Thiago Silva. To je můj vysněnej hráč do Barcelony už několik let

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel to dneska vystřílí

Reagovat
blaugrana

Pri priposranosti Am v zápasoch s madridom to nedajú ani keď nebdue hrať ronaldo.

Reagovat
2miguel1

ono Atletico by Real nedal ani keby ze Real nastupila 11nastka Podbrezovej

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
alcantara

Ten Neymar fakt odmietol predlzit zmluvu? To uz je potom vsetko jasne, nie?

Inak Mascherano sa zazracne uzdravuje, v najlepsom moznom pripade by mohol byt k dispozicii uz na Bayern, dlasi psychopat v tomto smere u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim proč nikdo nechce Neymara do Barcelony. Podle mě se tam dokonale hodí. Útok Neymar - Messi - Pedro, to je něco neskutečnýho. Navíc když se prodá Villa s Alexisem

Reagovat
alcantara

Na papieri to moze vyzerat dobre, ale toto nie je FIFA.

Reagovat
teenz

Alexis/Pedro - Messi - Neymar, to je neuvěřitelně silný a jsem na to upřímně hodně zvědavej, snad se i podívám na nějakej zápas Barcy. Každopádně Neymar nemá asi jinou možnost, než se podřídit stejně jako Pedro a všechno cpát na Messiho. A buď to příjme nebo ne.

Tím pádem jsem zvědavej na naše posílení kádru, Protože hrát s Benz/Pipita kteří potřebujou 10 šancí na gol proti tomu, co se postaví v Katalánsku je lehce o hubu.

Reagovat
madridcan

Cristiano nam z poslednych siestich derby zabezpecil vyhru v piatich. Dneska bude chybat, ale po prve-aj keby nemal zdravotne problemy, tak by som si prial nech sedi a po druhe Dortmund je priorita. Nech si chlapec oddychne, da veceru s Irinkou (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151593419104866&set=a.10150131342624866.299009.341875219865&type=1&theater ) a vybehne v utorok ako lev.

Tym, ze nebude hrat sa otvaraju moznosti ostatnym. Dneska ziadne-kto najde Cristiana, najde poklad. Pekne krasne bude musiet na seba zodpovednost zobrat niekto iny. Naposledy bez neho prvy polcas proti Barcelone to vyzeralo celkom v pohode. Hlavne nezopakovat Osasunu, lebo Atletico sa neuspokoji ako Pamplona s bezgolovou remizou, ale bude sa hnat za vyhrou.

Ale aj tak sa mi pri nasej zostave nuka otazka-Kedy, ak nie teraz ma vyhrat Atletico? Ale tak snad sa vyhecujeme, predlzime seriu ku krasnym patnastim rokom a Atletico sa klasicky poserie...

Reagovat
smazaný uživatel

prijemna spolecnost (foto)

Reagovat
blaugrana

Keby nebol Vidič také sklo, tak by sme sa mohli zamerať aj naňho. Ale bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vedle Piquého?

Reagovat
blaugrana

Jedine.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vylozene silovej, statickej a na PD (kor Barcu) neohrabanej Vidic v 31 letech by do Barcy (vedle Piqueho) zapadl, ale technictejsi Kompany jako uzasnej atlet s vybornym ctenim hry a pohybem, kterej je snad nejpodobnejsi hrac Pepemu, co si to az na posledni mesice ve Spanelsku daval s prstem v nose, by v PD horel jak papir. YES!

Reagovat
blaugrana

Ja neviem, ale ten úžasný atlet Kompany na SB nieže horel, ale doslova zažehol.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre. V tom pripade vam radim prodat Messiho, protoze utery se jasne ukazalo, ze na Barcu ani nehodou nema..

Reagovat
LAM

Kompanyho Bych do Barci bral hned po Thiagovi.Doufám že někoho takovýho získáme.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zda, ze ten tim nehra uz od minulej sezony s takou intenzitou. Mozno je chyba v treningovom procese, mozno v sposobe, s akym k nemu hraci pristupuju. Nerad by som bol, keby sme kvoli slabsiemu kondicnemu trenerovi odpisovali hracov a nakupovali dalsich, ktori skoncia podobne.

Reagovat
LAM

Taky se mi to zdá no.Možná je problém jen v tom že hráči už nemají takovou motivaci potom co vyhráli všechno ale mělo by se na tom zapracovat a začít víc makat možná i vzít novýho kondičního trenéra.To je ale práce Vilanovi a já nevim mě by vůbec nevadilo(i když mám Tita rád)aby přišel do Barci někdo zkušenější s větším respaktem a na hráče někdy zařval!!!

Reagovat
alcantara

Lorenzo Buenaventura

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odisiel az pred touto sezonou. Pokles vykonnosti vsak bol uz v minulej sezone.

Dufam teda, ze pravdou nie je ten druhy pripad(mozno v sposobe, s akym k nemu hraci pristupuju). Sam Guardiola chcel, ak si dobre pamatam, niektorych hracov povyhadzovat za svoj pristup(Fabregas, Pique, atd.)

Kazdopadne kto vie, kde je pravda...

Reagovat
alcantara

Ja som mal po hernej stranke z minulej sezony omnoho lepsi pocit ako z tej aktualnej. Nechcem, aby to vyznelo akokolvek nafukane a rozmaznane, ale zapasy, pri ktorych som mal naozaj dobry pocit a dokonale si ich uzival, by som zratal na prstoch jednej ruky, dvoch urcite. Prejav je rozharanejsi, kombinacie pomalsie, nasadenie a celkovy pohyb slabsie. Pri nasich tohtorocnych turbulenciach a problemoch ale za tym moze byt cokolvek, dal by som tomuto tymu este dalsiu kompletnu sezonu bez vyraznych zmien, potom na zaklade vykonnosti, poctu zraneni, uspechov a celkoveho herneho prejavu pristupil k rieseniu.

Reagovat
blaugrana

Ako môže byť talý sráč ak oSimon v top 20 tenisového sveta. To je proste kurva neuveriteľné.

Reagovat
valloire

Ty jsi na něj zase vsadil?

Reagovat
blaugrana

Bol som v nádeji, ale po dnešku je definitívne na čierno čiernej listine.

Reagovat
LAM

Tak co bude se dnes slavit 4 z 5 možných ligových titulů nebo ne?

Jo a Messi ať hraje protože problém s Bayernem nebyl v tom že by nastoupil zraněnej ale že samozdřejmě nebyl vůbec rozehranej a sám vždy tvrdil že na to aby hrál dobře musí mít zápasovou zátěž.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ak nebol zranený, tak ho asi musel niekto biť hrncom po hlave, pretože nezahral ani na 10%, to u neho nie je otázka rozehranosti... Podľa mňa dnes nenastúpi a dolieči sa.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mundodeportivo.com/20130427/real-madrid/ancelotti-fichaje-madrid-thiago-silva-makelele_54372909492.html

Škoda toho Beckhama, ale snad není ještě všem dnům konec a Florentino zabojuje.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď by ste nezabili vášho budúceho najlepšieho stopéra sveta Silvom

Reagovat
teenz

Achjo, aby tahle výměna trenéru nebyla větší zlo než se zdá a naopak na tom vydělá PSG pokud tam půjde Mou.

Reagovat
alcantara

Ako bude vyzerat dnes obrana Madridu?

Reagovat
teenz

No, těžko říct. Ale nějak takhle:

Casillas/Lopez - Albiol, Pepe, Carvalho, Nacho - Khedira, Modrić - Callejón, Kaká, Benzema - Morata/Pipita.

Reagovat
alcantara

Hmm, no snad ten titul dnes nedame, ked to neuvidim

Reagovat
blaugrana

Essien-carvalho-albiol-Marcelo?

Reagovat
teenz

Marcelo Out, Essien možná ještě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát na kraji Nacho nejspis.

Reagovat
smazaný uživatel

- Marcelo neni v nominaci, je zranenej.

Reagovat
blaugrana

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alvés, Abidal, Piqué, Alba, Xavi, Song, Thiago, Pedro, Cesc, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Line-ups confirmed

Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Alba, Song, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis and Pedro takže Leo ešte neni fit,nevdí snád to zvládneme aj bez neho.

Reagovat
LAM

Hovno není fit (to už je tejden akorát není rozehranej)šetří se na středu kdy se stejně o nic nehraje takže nevim proč.Měl se dneska rozehrát a hrát od začátku.Ta naše hra bez něj je taková nijaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to asi vieš najlepšie, či je Messi fit. Môžeme vyhodiť našich lekárov, na čo sú nám, však

Reagovat
LAM

A on snad nějakej lékař řekl že messi není fit?měl chybět 10 dní po zápase s PSG venku a už 8 den nastoupil na odvetu kde to bylo vidět.Zbytek doby se už připravoval na Bayern a na něj byl úplně v poho což po zápase přiznal sám akorát byl po pauze úplně nerozehranej a skvěle bráněnej.Navíc se teď šetří na zcela rozhodnutej zápas.

Né že bych nevěřil v sílu týmu ale Bayern určitě nedostane bůra .Navíc bez něj je ta hra taková nijaká a mohl by ještě zkusit dát tu 50 v lize.

Hodně se těším na Neymara protože to bude třetí po Messim a Andresovi kdo bude něco v zápase zkoušet a chodit přes obránce protože ostatní to vůbec nezvládaj.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si to myslim....Já nevim, mě se fakt ten styl Villanovi nelíbí (a ne, já ho rád nemám, přeju mu hodně zdraví samozřejmě, ale jako trenéra ho rád nemám...)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit jak on řve na někoho v kabině (třeba Fabregasovo výkony z posledních pár měsíců, umim si představit jakej by dostal kopr od takovýho Fergieho, konečně i od Guardiolka)..A k tomu Messimu, fakt to nechápu..Jak jsem psal k preview zápasu : kdyby Barca ještě hrála o LM, tak Messi by se mohl na Baskách, tvrdejch v osobních soubojích, perfektně připravit na obdobně tvrdý souboje proti Bayernu, navíc by byl rozehranej.. A za B kdyby uz na LM hodily ručník, což už je víceméně z těch jejich prohlášení celkem zřejmé, tak na co doprdele Messiho šetřit...Dva matchhe by odehrál, určitě by přispěl k výhře a pak ende šlus a titul v kapse. Prostě to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Villanovu si prostě nikdo nedovolí vyhodit, protože ta krásná rodinná atmosféra Barcelony nedovolí, že by vyhodili trenéra co byl oblíbencem předchozího trenérskýho mistra a navíc měl teď rakovinu...Jenže na todle se nemá v profi fotbale hrát..Je to v podstatě manažer obrovský firmy, takže už jen to že neni zdravotně zcela v pořádku ho vylučuje pro to, aby odváděl maximální výkony...Navíc to jemu samotnýmu nepřispěje ke zdraví ty stresy kolem...Měl by odejít sám - nejlepší řešení....

Reagovat
smazaný uživatel

Hh,zase Cesc + Alexis...a tycka :(

Reagovat
hntlyl

Piqué

Reagovat
LAM

To je megakundovina za takovoudle ruku žlutá a za ty ostatní opravdický fauly nic.Kam ten fotbal spěje.

Reagovat
madridcan

Aritz je dneska uzasny. Mal to korunovat golom, ale tak snad v druhom polcase.

Reagovat
madridcan

Barcelona sa len tazko spamatava z porazky v Mnichove 4:0........ Barcelona sa len tazko spamatava z porazky v Mnichove 4:0........ Barcelona sa len tazko spamatava z porazky v Mnichove 4:0........ Barcelona sa len tazko spamatava z porazky v Mnichove 4:0........ Barcelona sa len tazko spamatava z porazky v Mnichove 4:0........

Este tristokrat to povedz. Ak Real bude prehravat, tak mozem sa na podobne kecy tesit aj od osmej...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si rad povidam sam se sebou ale na chatu me to ani nenapadlo

Reagovat
madridcan

Komentator samozrejme

Reagovat
madridcan

A zase ,,Bilbao si zobralo priklad z Bayernu, ktory cez tyzden vyhral 4:0. Sice tam neni rovnaka hracska kvalita, ale snazia sa im priblizit."

Reagovat
madridcan

,,Barcelone to zatial nevychadza, ale ich superovi zo semifinale Bayernu Mnichov generalka vysla."

Reagovat
LAM

Hroznej výkon,opravdu dobrej výkon předvádí jen Alexis a Thiago,někdy i Xavi ale to je všechno!Nedokážou dlouho udržet míč a zbytečně strácej navíc opět problémy v obraně.Né že by takhle mohl hrát Athletic celej zápas ale čekal jsem od nás uplně něco jinného.

Do druhý poločasu určitě Messi za Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca kopnout do prdele už...

Reagovat
blaugrana

Don, Messi a David na pľac.

Reagovat
smazaný uživatel

Posesion 46 - 54 Takhle tesny to uz dlouho nebylo. BTW posledni tym, kterej mel vetsi drzeni mice je Real, bylo to v tom clasicu 4:1 v posledni Rijkaardove sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

supee TITO a nezapomeň střídat ten bezzubej útok až v 81´ jako na Bayernu !! ...vlastně počkej, ono to neni ještě 4:0, tak ne....

Reagovat
madridcan

López; Albiol, Pepe, Carvalho, Nacho; Khedira, Essien; DiMaria, Kaká, Benzema; Morata

no neviem neviem...

Reagovat
madridcan

Courtois - Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis - Koke, Mario Suárez, Gabi, Raúl García - Diego Costa, Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je sestava, nebo ti, co v létě odchází?

Reagovat
madridcan

Polka z nich ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je průchoďák jak hovado

Jestli nás ani teď to Atletico neporazí, tak jsou jsou fakt matláci.

Reagovat
smazaný uživatel

*tak to jsou

Reagovat
smazaný uživatel

hovno gol ? :)))) ze to je messi a ja se poseru :D

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam vidim v 67´gol ale furt 1-0 na livesport...ale zene se sem bourka jako krááááva tak to asi vypnu :)))

Reagovat
madridcan

vyjebal s troma a po zemi k pravej tyci(z pohladu brankara)

Reagovat
smazaný uživatel

já ho prostě miluju :))))

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooooo nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dal komáre, popiš mi to pls :) stream mam na dračku a TV rozbitá a do hospody se mi v tom nečasí nechce :))

Reagovat
smazaný uživatel

Proste zobral loptu, z obrancov si spravil kuželi a prízemnov ranou nedal brankárovi šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

dík...těšim se na opakovačky už, prostě Leo klasika :)))a evidentně je při chuti...Tudle pamatuju, jak hráli s Osasunou myslim že pohár doma a takovej nijakej výkon, sice vedli 2:0, ale i to byla celkem slabota, chtěli lepší pozici pro odvetu a byla už 70´ a Leo přišel na hřiště....dodnes mam někde zahrabanej ten 12´ sestřih co všechno Leo stihnul za těch 20 minut... (mj. dva krásný góly + dvě obrovský šance, z nichž jedna měla bejt pencle) ...překřtívám ho na LEgendarO Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

hahááá je to on to mě poser, ten kluk je génius prostě !!!!! :)))))))))))))))))))))) jeste dva LEO jeste dva prosííím

Reagovat
madridcan

100 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

vám to i přeju...Ať se titul slaví doma :)) (tedy za mého předpokladu, jestli další kolo už vyhraje Barca, tak snad už titul má jistý...)

Reagovat
smazaný uživatel

+ předpoklad, že hrajem teda příště doma...já nevim, nekoukal jsem na rozpis :) vlastně nevim vůbec nic, já nějak byl teď přefotbalovanej a zklamanej tou LM....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hráme doma s Betisom

Reagovat
SIRBRANIKE

KONEČNE

Reagovat
Kluivert9

Messi kdessi

Reagovat
smazaný uživatel

už se našel, jo?

Reagovat
Kluivert9

Tak jeste aby se nasel Ronalkdo...

Reagovat
madridcan

Ten by sa najprv musel stratit

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
madridcan

A je otocene

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda pokračuje 20 gólov v rade

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale na co teď čeká a proč tam nefoukne ještě iniestu....

Reagovat
madridcan

Messi vyhral hlavickovy suboj a Alexis ma gol

Reagovat
smazaný uživatel

Něco co se moc často nestává no, ani jedno ani druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOL Messi asistence ?:D yes vitej zpatky tikete !!!!!!!!!!!!!! to je bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz som nevidel ten druhý gol ked som opisoval ten prvý .

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvĕřitelný.

Reagovat
One-Real

Clovek si vsadi neprohru za paradni kurz, vsechno jde tak jak ma, a pak ten skret musi prijit a zkazit mi radost.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
One-Real

Uz by vas mel nekdo setnout, nebezpecne jdete na rekordy.

Reagovat
madridcan

Atletico, Malaga, mozno aj Betis. Nemame sa coho bat.

Reagovat
madridcan

Over na zapas Athletic-Barca je proste tutovica

Reagovat
SIRBRANIKE

To je neskutočná zmena v myslení, Leo začaruje a zrazu si začnú veriť aj jeho spoluhráči a prepnú na iný level. Je to všetko len v hlave, ak sa nebude behať bez lopty, tak to proste nepojde a naopak.

Reagovat
blaugrana

Boha je to pán.

Reagovat
madridcan

Toto mal byt volej od Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to, ze dneska Ángle hraje, má znamenat to, ze proti BVB tam misto nej bude Modric, tak

Reagovat
madridcan

Nejaky ten golik od Moratu by bol krasny

Reagovat
smazaný uživatel

ať už to pískneeeee :) pak už jen čekat na +2,5g v madridskym derby, což si myslim je tutovka ,)

Reagovat
madridcan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

DO PRDELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ale jejich blbost !! proč tam Messi nemohl bejt od začátku dohajzlu.....proč ???? Ať táhnou.... Už mě bolí hlava z tý bouřky a teď todle.....kqewbfehjbfebfke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď by měl být útok na rekord na plichtě. Vicky tímhle zápasem taky udělal Zamoře pápá ... Alespoň, že ten Messi jede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vyrovnání v poslední minutě nemůže prostě takovýhle tým akceptovat. Tohle se mělo dohrát někde na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

rekordy...pro mě rekordy v týdle už celkem nevydařený sezóně nemaj svojí váhu...jiná by to byla kdyby opanovali všechny tři poháry.

Reagovat
Rssa

nevydařený...

Reagovat
smazaný uživatel

nevydařený?

Proboha, vždyť nejspíš uděláme titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a neporazili ste ani jedneho top supera..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti top soupeři měli bejt taky tak dobří se slabšími týmy, jako Barcelona ..Uznávám že letos si snad nepamatuju, kdy by Barca smetla někoho z TOP 5ky v PD, vždycky když výhra, tak jen o chlup (a to snad jen s Vale, s Malagou snad dvakrát plychta mam dojem). No, ale čert to vem, tutil je už v kapse

Reagovat
madridcan

Vyhrat ligu a zhodnotit sezonu ako nevydarenu je celkom odvaha...

Reagovat
smazaný uživatel

To len zemikovi ušiel tiket, tak je z toho trošku nervózny, ale to snáď prejde.

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám, nechal jsem se unést ...jenže on opravdu může být v jistym smyslu pro takovej klub jako je barcelona nevydařená...Myslel jsem pro ně, ze svýho pohledu totiž řadim ligu nejvejš, zvlášť letos v PD, kdy i Vale a Malaga hráli v LM obstojně a byli soupeřům víc než zdatnym konkurentem. To že Barca dopadla špatně v Clasikách se*e pes, měl se Real taky tak namotivovat proti jinejm týmům a pak ty Clasica mohli bejt rozhodující a navíc by měli větší šťávu...Mě to vždycky víc baví, když se rozhoduje až do posledních kol, než takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

a ukazuje se, že už od realu a barcy tydle týmy nedostávaj v lize bůry jako tomu bylo sezony zpátky...ale rikam pravidelne, protoze co pamatuju tak zrovna Vale snad dostala od Realu bůra doma nedávno

Reagovat
smazaný uživatel

ale urcite ju nebudu hodnotit ako velmi uspesnu.. ani raz neporazit Real, okrem superpoharu, ktori ale aj tak prehrali, a ziadneho top supera (AC nim tento rok neni).. to je divna sezona

Reagovat
vocasisko

Plichta na San Mamés začíná být pěkně ohraná.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom průběhu bych i plichtu vzal. Ne však po vyrovnání v poslední minutě z akce, kde jsme prohráli souboj dva na jednoho.

Reagovat
vocasisko

Athletic to tradičně odjezdil, hlavně v prvním poločase ti hráči vypadali, že jsou nadopování, protože lítali, jak splašení. Mně ale ten dnešní výkon zas tak otřesnej nepřišel a to dost lidí píše, jak jsme hráli tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl plus mínus poslední čtvrthodinu. Tyhle sobotní mače odpoledne jsou pro mě pasé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stylově v 90' přišli o možnost překonat náš rekord, aspoň tak

A teď, aby se neopakoval Dortmund, tak sestava je přísná Atleti maj jedinečnou možnost aspoň trochu se zbavit toho dlouhodobého útlaku.

Reagovat
One-Real

Můj tiket děkuje.

Reagovat
madridcan

Messi dava goly zaradom, ale nevyhral siesty zapas za sebou. Barca nas moze uz len bodovo vyrovnat, snad sa Atletico o dve kola dalej postara o to, aby tomu tak nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

S tou obranou sa už musí niečo robiť.

Reagovat
vocasisko

Já prostě nechápu, jak můžou být v 90té minutě ve vápně 2 neobsazení hráči. To je k pláči.

Reagovat
madridcan

Ideme pod suhrn?

Reagovat
LAM

No tak budem doufám slavit titul příště doma.Neuvěřitelný co se začlo dít po tom co přišel Messi.To byla dobrá jízda a ten jeho gol .

Nechápu co furt tu někdo řeší nějaký rekordy v počtech bodů jako by to bylo důležitý.Ať si někdo zkusí získat 4 titul v 5 sezonách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně když ty tituly všechny v podstatě udělal Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se titul udělá, tak je samozřejmě primární, ale kdybychom ho přizdobili rekordem, tak by t byl hodně příjemný bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště doma určitě slavit nebudeme, pokud bychom porazili Betis, po včerejšku nevěřím, že jsme ještě někoho schopni porazit, tak Real určitě nezaváhá doma s Valladolidem a pak jedeme na Atlético. Tak snad potom doma s Valladolidem bychom to mohli nějak uplichtit , ale napřed zajistit ,ať se hraje jen 85 minut, protože v posledních minutách nám dá gól ,kdo chce. Jsem neskutečně nasr.ný ,že po blamáži z Mnichova předvedeme takovou bohorovnou hrůzu. Tolik chyb co uděláme za takový zápas nemá Real za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky dobry link na madridskej derby ? Vdaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Odbočka k basketu. Sweep Lakers a Celtics je takový můj mokrý sen. Kdyby se to stalo, tak už začnu snad i věřit, že by Cavs někdy mohli dát titul.

Reagovat
madridcan

Dost skoro Falcao klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
madridcan

Nacho to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupit z takovouhle obranou proti Atletům měla být provokace?

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
madridcan

Lavi obrancovia zraneni, Ramos vytazeny, Arbeloa tiez zraneny...nevybereme si velmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obrana Essien - Varane - Ramos - Coentrao klidně mohla hrát, teď už je liga na stejné úrovni jako LM.

Reagovat
madridcan

Mourinho si to nemysli a proti Dortmundu treba zabojovat. Sanca je.

Reagovat
madridcan

JE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM, GOL GOL GOL GOL GOL. Ci boha to bolo, ale posrane Vlastenec

Reagovat
smazaný uživatel

A marienka nám už vyrovnala,no nič idem na Fifu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to bol vlastenec tak nič.

Reagovat
madridcan

Juanfrana prezyvaju ,,Marienka"?

Reagovat
One-Real

Co to je za příšernej zvuk mikráku toho rozeřvávače

Reagovat
Woods

Falcao bude dalsi hrac co da Realu 4ku

Reagovat
madridcan

Neviem neviem ci dohrame vsetci...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že jsem něco podobného napsal už na podzim, ale nečekal jsem, že přijde tenhle zápas, takže ještě jednou: "Jestli ne dneska, tak už fakt nikdy."

Reagovat
madridcan

Piata karta v 25 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je kurz, že dneska padne rudá?

Reagovat
smazaný uživatel

1. rudá Atleti - kurz 3,2

1. rudá Real - 2,55

Reagovat
smazaný uživatel

BRIAN19

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vsazeno 10 na Atleti snáď ma nesklamú hoši

Reagovat
madridcan

Benzema vybojoval roh-prve bezvyznamne plus jeho v tomto zapase.

Reagovat
madridcan

Jezis maria bohova toto neni pravda. A celkovo nechapem, ze preco to nenahral nalavo pre Kaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zase někoho nedotknu, ale zatím docela nudný derby. Skoro jako by to derby ani nebylo.

Reagovat
madridcan

Zatial take nijake derby. Niekedy vyhecovane, ale ma aj pasaze o nicom. Najlepsi hrac od nas Kaka. Mam pocit, ze hocikto aj iny, hoci aj Celta Vigo by nas uz davno potrestali za tie nepresnosti. Na Atletico si to vsak stale mozme dovolit. A keby sme este nakoniec urvali vitazstvo, tak Atletico nad nami nevyhra uz asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole já se budu tak smát, jestli nás dneska to Atletico neporazí

Jinak Karim je prostě z formy, tohle se musí dávat. Ta hra ale celkově dost neurovnaná, tipnul bych si, že rudá padne a že jí dostaneme my, i takovej Morata za nějakej přehecovanej souboj. No a od nás zatim nejlepší Ángel.

Reagovat
teenz

Celá hra je dost na náhodu, hodně ztracených míčů. Albiol je taky mimo mísu, Benzema nedal opět tutovku. Morata taky nic moc, no alespoň brání. Nacho se mi naopak celkem líbí, Di Maria asi nejlepší na place a Khedira normálka.

A Costa je prostě špína.

Reagovat
madridcan

Cristiano Ronaldo CZ/SK

Pred 3 minútami

Dnes musím končit fans prominte ale Bouřka je a já musím vypnout Počítač takže čau a výsledek napíšu zítra :-)

Reagovat
teenz

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Lopez :D

Reagovat
indy

ked nema DC19 proti sebe Ramosa tak jeho vykon je nulovy...hra v rukavickach naozaj (to je v Spa taka zima ? ) aj obrazne

Reagovat
madridcan

200 pre vitazstvo Realu Madrid v derby

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
teenz

GOOOOOOL

Reagovat
madridcan

TRAGEDI ATLETICKIIIIIIIIIIII Komplex neskutocny. Smejem sa vam Atletico neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je trochu ubohé. Byli ve druhé půlce tragičtí,ale proč se jim vysmívat? Real toho taky zrovna nepředvedl ,byl jen efektivní , využil ne všše ,ale i co nebylo(Juanfran),jinak mi ukaž ,kde jste hráli tak skvěle, že se můžeš druhým vysmívat.

Reagovat
madridcan

Prave preto, ze sme hrali uplne na hovno a len sme boli efektivny. Na druhej strane Atletico tam druhy polcas hadam asi ani nebolo. Smejem sa skor z toho, ze takuto zostavu by polozila aj Celta, ale na Atletico to vzdy staci.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas vypadal stejně? Zapl jsem to až na druhý a nestačím se divit. Vždyť to nemá žádný náboj, hráči to mají ztěžka na háku a vypadá to jako přátelák, který se musí prostě dohrát...

Jinak kdo by řekl, že při dvou papírově nejtěžších mačů (barca, atletico) budeme šetřit půlku sestavy....

Reagovat
Kokesh

To nemá s fotbalem na nejvyšší úrovni nic společnýho .)

Reagovat
teenz

Kdo by to byl čekal, když hraje tým s komplexem proti týmu se slepenou sestavou.

Reagovat
Kokesh

A taky hraje druhý se třetím.

Reagovat
teenz

A ?

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti dreveni pruhovani.

Reagovat
teenz

Co si čekal ? Krevety ?

Reagovat
teenz

Angel si veme Benzemu na trenink a řekne mu, jak se zakončuje.

Reagovat
Kokesh

To je komedie .)

Reagovat
smazaný uživatel

ta pecka měla bejt? Zdálo se mi, že Essien míč nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Atleti nevyhrají ani dneska. Tak to je ostuda jak barák.

Reagovat
CHONG

Vidím, že ty jsi přes ty baráky vážně expert.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Costa :D :D

Reagovat
One-Real

Radamel tam nebyl, ale tak stejne to nedal.

Reagovat
Kokesh

Sice asi před vápnem, ale kdyby rozhodčí přimhouřil oko, mohl Nacho udělat ve dvou zápasech dvě penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš kdyby na to rozhodčí Costovi skočil?

Reagovat
smazaný uživatel

teď není na hřišti ani jeden hráč, který je zvyklý nastupovat na kraji :D :D

SONacho, Albiol, Carvalho, Varane, Pepe

SZ Khedira, Modric, Alonso

UT Benzema, Morata

Reagovat
madridcan

Pepe je viac na DM a Modric viac vpredu. Varane a Albiol sa napravo skusali casto(ale cistokrvny samozrejme nie su)

Reagovat
One-Real

Costa nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

I Albiolovi bylo Atletů líto.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, co se asi tak honí hlavou hráčům Atletů, když jdou na plac v derby.

Reagovat
madridcan

Ako to co najviac ulahcit Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

To si vůbec nemyslím. Oni se snaží.

Já to spíš vidím na: "Tak co se nám posere dneska?"

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj koniec !

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného jako Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

to asi tazko.. Espanyol vas casto poriadne trapi

Reagovat
madridcan

Espanyol mysli pri nas. Atletico a Espanyol su dva timy, ktore bezne Realu odovzdavaju dokopy 12 bodov, ktore si Barcelona musi vydriet. Tento rok bol vynimka, ked tesne pred koncom vyrovnali.

Reagovat
One-Real

3,26 na výhru a 1,7 na neprohru. Atleti nezklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

v suchým triku...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nikdy.

Reagovat
madridcan

Si spominam ako si pisal(ked sme boli za Atleticom), ze stracame uz len jeden bod. Ja som ti reagoval, ze stracame styri....alebo uz ratas s tym, ze sa zase poseru s nami? A ty si mi odpovedal iba ,, "

Takze ty si to ,,nikdy" cakal Aj ked je pravda, ze nasa zostava ti dneska mohla poskytnut nadej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prohru Atletů čekám vždy, ale zrovna včera ... zrovna včera ... zrovna s tou vaší sestavou. MĚLI MÍT šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem maslel, že to altleti dají,anebo aspoň na bod, ale byli opravdu tragičtí, Real je dobře eliminoval,byť sám také nic moc nepředvedl ,ale od té sestavy snad ani víc čekat nešlo.

Reagovat
Kokesh

Carvalho ke konci krásně přečtená hra.

Reagovat
vocasisko

To není v prdeli, to je v hráčích...

A nedá se tomu už ani moc smát.

Reagovat
smazaný uživatel

14 let si vybíraj špatný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k Atléticu.

Dneska nás musim pochválit za poctivost a snaživost. Nedali jsme jim jedinej souboj zadarmo a nakonec i využili šance - muž zápasu - Ángel di María.

Reagovat
CHONG

Tak jak proti Barceloně tak proti Atléticu nastoupila sestava, která papírově vypadala na debakl a nakonec z toho jsou dvě výhry, to není špatné.

Reagovat
Kokesh

Já už jsem to Atletům letos i přál. Mají ale fakt mindrák s velkým M.

Reagovat
LAM

Tak co dnešek ukázal.To že se ten Neymar koupit musí protože Messi je prostě jen jeden a nemůže furt střílet goly(ten je jubilejní 20 v řadě v lize byl fantastickej)útok Nymar-Messi-Alexis to by bylo něco.

A ještě to že opravdu potřebujem jednoho přádnýho stopera tak uvidíme co na to vedení.Ligu musíme dovést co nejdřív do úspěšného konce protože výkony mají čím dál víc sestupnou tendenci.

Reagovat
teenz

Už toho nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

diskutování?

Reagovat
teenz

Toho věčného Neymarizování.

Reagovat
smazaný uživatel

Po novu prej chceme gólmana, obránce, dva záložníky (proboha, proč?!!!) a dva útočníky, přičemž jedním by měl být Neymar.

Být to na mně, tak bych hledal gólmana, stopera (a klidně dva - jednoho world class a jednoho talenta na zapracování) a útočníka (a taky klidně dva), kterým by měl být Aguero. Nechápu, proč a kým chtějí posilovat zálohu. Už teď nám Song a Cesc sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě proto ,že Xavi už na to na mezinárodní úrovni přestává stačit , Thiago má značně nevyrovnané výkony, Cesc hraje hrozně pmalu a Andrés nevyhraje jediný souboj a neumí bránit. , jsem po včerejšku neskutečně nasr.ný , ten přístup je katastrofální, Pedro a Alexis mají každý tak dvacet chyb za zápas a Piqué musí v něčem jet , to není možné. Když jsem viděl , jak si Real s béčkem poradil s Atléticem , tak mi bylo smutno. Pokud získáme tiul , což není dle našich výkonů úplně jisté, bude zatím mým nejsmutnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je asi hodně velká sranda věta, že neni jistý, jestli získáte titul...

Ale jen musím k tomu tvýmu příspěvku dodat, protože se to hodí, že loni před posledním clásicem zaznívalo od nekterych fanousku Barcelony, ze titul bez vyhraneho clasica je vlastne dost o nicem. To nevim, jestli si byl i ty - jen mi to zapada, jak pises, do tveho tzv. nejsmutnejsiho titulu.

Reagovat
teenz

Přesně to jsme tu minulou sezonu četli skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsem to nebyl já. A smutek z titulu(případného) nebude kvůli prohranému El Clásicu,navíc si myslím,že v tomto zápase to nebyla až taková hrůza , mohli jsme i vyrovnat,ale penalta proti Realu ,to bych chtěl trochu hodně.Ale znovu říkám, prohra s Realem neí tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Xaviho by som rozhodne neodpisoval.

Reagovat
LAM

Ale zase byly včéra i pozitiva_Thiago hraje fakt dobře a je schopnej jít i přes hráče(to je naše budouctnost)Alexis taky ukazuje že se furt zlepšuje a Messi dal 20 ligovej gol v řadě po krásnym solu.¨

Chce to prostě ten titul dát dobře tým doplnit,zamakat na fyzičce(možná vyhodit nynějšího kondičního trenéra)a příští rok můžem být zase válec v obouch velkých soutěžích

Reagovat
alcantara

" Andrés nevyhraje jediný souboj a neumí bránit"

Co je zase toto

Reagovat
smazaný uživatel

No ne snad, silové souboke vyznívají vždy proti němu a bránění celkově není jeho doména, je to skvělý hráč a pro mě velký oblíbenec svou fotbalovou genialitou,ale i v úrovni bránění je typickým představitelem Barcy.

Reagovat
alcantara

Sorry, ale hra a uspechy sucasnej Barcelony su postavene na perfektnej defenzivnej praci jej clenov, to si kapanek mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,tak se podívej na góly,které dostáváme,jaké dostáváme a kdy je dostáváme a budeš mimo se mnou.

Soupeři proti nám promění skoro každou šanci, a málo šancí mají soupeři proto,že držíme míč,jakmile se dostáváme k tomu,že by v určité části zápasu mělo dojít k tomu,že bysme měli souvisle bránit,vše se nám hroutí,defenzívu máme mezi "evropskými" kluby jednu z nejhorších.Ale jestli to vidíš,že máme defenzívu dobrou,tak ani nemusíme kupovat stopery,ne?

Reagovat
alcantara

Co znamena suvisle branit? Barcelona brani specifickym sposobom, minule sezony sme atakovali rekordy Primery v pocte inkasovanych golov, kompaktnost timu bola perfektna. Takze v tych hracoch to je, to nevykuzlis len tak z nicoho. Mometalne problemy su viditelne a kazdy si ich uvedomuje, otazka je urcit, v com je hlavny problem. V treneroch a ich neschopnosti dostatocne pripravit tym po vsetkych strankach. ? V hracoch, ktori uz mozno nie su rovnako odolni ako v minulosti a nie su ochotni ist na doraz v dosledku opotrebovanosti ci nedostatku motivacie? Nedostatocna odbornost fyzioterapeutickeho timu? Alebo je to len nestastna sezona spojena so zdravotnymi problemami clenov nasho kolektivu? Otazok je milion, odpovedi malo. Tiez viem byt kriticky a mozno som po sezone, v ktorej ziskame najdolezitejsi titul, prezrany uspechmi, varovanie v podobe bilancie s najtazsimi supermi tu ale je. Zaroven ale nebudem robit sudy, zabudat na vsetko a vypisovat hovadiny iba kvoli tomu, ze sa par zapasov nevydarilo. Preto chcem dat tomuto timu este jednu kompletnu sezonu nenastrbenu o vonkajsie vplyvy, ktorych bolo v poslednom case akosi prilis.

Stoperov by som nekupoval, pokial budu vsetci vacsinu sezony zdravi. Otazne je, ci je v nasich silach nieco podobne docielit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je těch hloupostí daleko víc. Já to ani nekomentoval radši.

Tyhle komenty těsně po nějakým neúspěchu nemá cenu řešit. Jsou plné emocí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo je spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nikde nenapsal. Přístup hráčů není dobrý. Hra je rozdrobená jak čínské písmo. Není vidět systém a součinnost ...

... ale psát, že Iniesta (INIESTA!!!) souboj, nebo že Xavi už na evropský fotbal nestačí ... sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta nevyhraje souboj.

Nebo teď koukám na to, že Cesc hraje hrozně pomalu ... Cesc? Který hraje ryhleji než Xavi? Zase ... sorry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť si přímočarost se zpomalováním,ano Xavi hru brzdí tím , že často kombinuje do šířky,stále je to jeden z nejlepších tvůrců hry současnosti i historie,ale sám už není schopen jít s míčem dopředu,i když se taková herní situace nabízí,nevěří si,protože je už pomalejší. Cesc je oproti němu přímočarejší a má útočné ambice , ale jeho často pomalé(laxní) vedení míče často vede ke ztrátám nebo k nedotažení akce do finální části.

A Andrés je podle tebe hráč , který v případě potřeby(když soupeř vytváří herní tlak,nejen presing), schopen dobrého bránění? Podle mě ne. My se snažíme(budiž nám to ke cti) bránit presingem, tedy fotbalově: Pojďme si pro míč! Ale ve chvílích , kdy soupeř je schopen nás přehrávat neumíme vůbec bránit ,jako třeba Real(nemusí to být hned Inter nebo Chelsea),ten dovede mnohdy dohrát při vlastním vedení (ne)fotbal ,aniž by soupeře k čemukoliv pustil. Třeba teď ATM - RMA, hosté nehráli nic,ale domácím,jindy ofenzívní hrozbě nepovolili vůbec fotbal. K dívání to nebylo ,ale my bychom měli umět aspoň krátkodobými pasážemi takhle zahrát,nelze 90 minut presovat, to musí stát spoustu sil , které můžou chybět třeba až na konci sezony....

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi často bývá jediný záložník ve vápně. Proto nechápu, proč by se bál jít dopředu ...

Xavi má s nástupem Messiho na falešnou devítku úplně jiné úkoly, ve kterých nevynikne, ale je hrozně platný. Ano, i já bych uvítal, kdyby Xavi dával víc kolmic, protože vím, že to má v noze.

Ale on má očividně prostě jiné úkoly. Část své dřívější práce odevzdal lepšímu hráči.

S tím občasným laxním vedením míče máš pravdu, ale já jsem to psal už několikrát - Cesc hraje mimo svoji pozici a často si hledá svoje místo na hřišti. Když nastoupil na Xaviho místě, byl to jiný hráč.

Andrés je v bránění vynikající. Že nedělá efektní skluzy alá Mash, neznamená, že nebrání. Naopak dokáže na soupeře vyvíjet velký tlak a v soubojích je strašně chytrý, protože bývá o myšlenku dál, než soupeř.

A co chceš jako hrát? Barca je Barca a pro její styl, pro její herní tvář ji má spousta lidí ráda. Ten klub má svoji identitu. To moc týmů na světě říct nemůže. A brát si jako vzor zrovna Real, který vše podřizuje úspěchu, beru ze tvé strany jako naprosto největší blbost, co jsi sem napsal. Je to urážka klubu, kterýmu fandíš.

Jádro pudla je někde úplně jinde a je strašně jednoduché ... pohyb, týmovost a sehranost. Můžeme hrát jakýkoliv systém, ale jestli budeme hrát profesorsky, tak je jen otázka času, než někde narazíme. Pep uměl ty hráče naladit na stejnou vlnu a uměl ty hráče vyburcovat. On měl vizi, oni mu věřili a šli za ním.

O Titovi se pochybovalo, ale i on vydržel ten tým držet pohromadě, ač už se obevovaly herní trhliny a ucelenost herního projevu už nebyla valná. Akorátže prostě Tito onemocněl a ovečky ztratily pastýře. K tomu si přidej naprosto neuvěřitelnou marodku v obraně a máš z toho to, co se nám letos stalo. A teď se dostavuje další záporný (ale naprosto očekávatelný) element - ti hráči si přestávají věřit a ti hráči přestávají mít touhu po výhrách a titulech. A tohle je náš problém. Tohle musí buď Tito (nebo nový kouč) vyřešit. Ne nějakýho Xaviho, co už nestačí, nebo Iniestu, co nedokáže vyhrát souboj ...

Zdá se mi, že se na ten fotbal díváš hrozně úzkou optikou a zbytečně ho personifikuješ. Není vždy nutné prohru na někoho shodit. Není vždycky nutné hledat viníka.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě je velkým problémem to, co nám nikdy problém nedělalo - vlny a vlny zranění. To asi vychází z horší přípravy, nebo nevím ...

Reagovat
valloire

Takže Atletico nás zase neporazilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Socky do LM by pro Primeru nebylo prospěšný, ale já si nemůžu pomoct - dneska jim to budu přát.

Reagovat
-Kopy-

jak chceš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Barcelona prý lanaří Thiaga Silvu

Thiago Silva by údajně mohl po roce opustit Paris Saint-Germain. Podle španělského listu El Mundo Deportivo je brazilský stoper prioritou pro Barcelonu, která má být připravena za něj zaplatit 45 milionů eur.

Fuuj, tak to by ma boleli oci

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně, když ho mohli mít už dřív z AC a teď ho budou tahat z PSG

Reagovat
CubONE

A pochybujem, ze by ho PSG predalo len za 45, ked ho kupili za cca 42. Dufam, ze ostane, stale ho radsej uvidim v PSG.

Reagovat
ADM

Netreba ale zabúdať na to, že Silva by k nám chcel ísť..

Reagovat
aimar21

valencia ideme!!!

Reagovat
madridcan

Som si az teraz uvedomil, ze Villa vcera opat nedostal sancu. To je si myslim definitivny koniec...

Reagovat
madridcan

Nasu odvetu piska Howard Webb

Reagovat
goodbay

No, tak Deportivo bude muset zabrat, protože týmy z dola vyhráli všechno co mohli toto kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Depor jedeme

Reagovat
goodbay

RIKI incredibile

Reagovat
smazaný uživatel

RIKIIIIIIIIIIIIIIII udrzet kluci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele