Gambrinus liga - preview 25. kola

26.04.2013, 08:55, aktualizováno 29.04.2013, 08:30
Previews
Ještě před několika roky se Brno s Baníkem pravidelně umisťovaly v horní polovině tabulky, letos se ani jednomu z týmů nedaří a vzájemný zápas bude bitvou o záchranu. Na patnáctou příčku mají shodně náskok dvou bodů, což ze sestupu činí reálnou hrozbu.
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávka 25. kola proti sobě svede velké rivaly Brno a Ostravu, a bude mít vpravdě existenciální příchuť - ani jeden z týmů si totiž rozhodně nemůže být jistý záchranou.

Oba soupeři mají shodně po 25 bodech, tedy pouze o dva body více než patnácté Teplice. Utkání, které budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření, tak může sehrát klíčovou roli coby odrazový můstek k poklidnějšímu závěru ligy; lepší nálada panuje v kabině Ostravy, která v týdnu porazila v dohrávce Jihlavu, zatímco Zbrojovka naposledy skončila na štítu mohutně finišujícího Liberce. Optimismus Baníkovcům navíc může vlévat do žil i fakt, že je Brno nedokázalo už pětkrát v řadě porazit.

A jejich kouč Martin Pulpit působí před pondělním utkáním odhodlaně. "Věřím, že vítězství nad Jihlavou mužstvo zase naplní sebevědomím," přemítá. "Chceme také výrazným způsobem bodovat venku, po zápase proti Slavii jsme žádné další venkovní utkání nevyhráli. V Brně se o to pokusíme, chceme se co nejdříve dostat na hranici třiceti bodů." Baníkovcům by v tom měl pomoci i fakt, že po Jihlavě dostali celé dva dny volna, což Pulpit zpětně kvituje: "Bylo to správné rozhodnutí, hráči si odpočinuli a nabrali síly."

"Nechci říkat, že pro nás bude zápas s Ostravou klíčový. K mání budou body i později," odmítá Pulpitův protějšek Ludevít Grmela vystavovat mužstvo přílišnému tlaku, nicméně dodává: "Všichni si uvědomujeme, oč jde. Myslím, že nás poslední prohra v Liberci nepoznamenala. Na hráčích cítím větší zodpovědnost, i jejich sebevědomí je větší."

Forma Zbrojovky není nikterak oslnivá, z posledních 13 zápasů prohrála 10 a se 41 inkasovanými brankami má vůbec nejděravější obranu ligy, Grmel však tvrdí, že je jeho mužstvo připraveno: "Hru Ostravy jsme si rozebrali, Baroše osobně hlídat nebudeme a ani se na něj nepřipravujeme. Nesmíme se nechat zaskočit Baníkem jako týmem, to bude prioritní." Právě na osobu Milana Baroše se přitom budou hosté spoléhat nejvíce - venku totiž nedali gól už více než dvě a půl hodiny..

Oběma trenérům bude chybět kvarteto hráčů; brněnští nemohou nasadit zraněné Glasera s Avdičem a také Husára a Mezlíka, kteří stojí za čtyři žluté karty, zatímco na marodce Baníku odpočívají Zawada, Mach, Starý a Svěrkoš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Buchta, Brabec, Pernica, Pašek - Přerovský, Frejlach, Zavadil, Lutonský - Kroupa, Markovič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Stožický, Frydrych, Vomáčka, Stronati - Fantiš, Droppa, Lukeš, Milosavljev - Baroš, Kukec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Po sobotním záchranářském duelu v Uherském Hradišti je v neděli přichystán další díl této detektivky v Teplicích. Domácí, toho času na čtrnáctém místě, hostí předposlední Hradec Králové.

Zklamání sezóny z Teplic se snaží napravit zpackaný ročník. K tomu se mu nabízí duel se stejně špatně postaveným Hradcem Králové. V posledním domácím utkání si žlutomodří v podobně napjatém utkání hladce poradili s Českými Budějovicemi, a protože na Stínadlech předvádějí dobré výkony, očekává se odstranění dalšího soupeře v boji o záchranu. Ale pozor, na Hradec to Teplicím v poslední době nejde, prohrály s ním poslední tři utkání při skóre 2:8. Domácím budou chybět vykartovaní Rosa a Matula.

"Víme, že Hradec vyměnil trenéra. Není to příjemná situace. To mužstvo bylo pro nás celkem známé, věděli jsme, jak asi budou hrát. Teď se ta situace trošku zkomplikovala. Ale hrajeme doma, je to zápas o všechno a vše nám velí, abychom to zvládli. Zápas s Budějovicemi jsme zvládli, teď nás čeká těžší soupeř, než byly Budějovice v daném utkání, ale musíme uspět a odpoutat se od spodku tabulky," uvedl trenér domácích Zdeněk Ščasný.

Bílý balet zpod Bílé věže se na jaře propadal a propadal, až se propadl na sestupovou příčku. Tento neúspěch vyústil v odvolání trenéra Plíška, jehož nahradil dosavadní kouč juniorky Prokopec. Votroci na jaře ztrácejí především doma, kde byly v posledních sezónách naopak silní. Občasné příspěvky z venkovního hřiště tak nestíhají nahrazovat domácí výpadky. Z Teplic by se ale rozhodně nějaký bodík hodil. Hradec nastoupí bez zraněného Dvořáka.

"Určitě nás čeká důležité utkání, ale na druhou stranu ho nechceme stavět do pozice klíčového. Před námi pak bude ještě dalších pět zápasů. Potřebujeme získat devět, deset bodů a je nám jedno, v jakých utkáních to bude. Určitě dojde k několika změnám v sestavě, ale v tuhle chvíli nechci být konkrétní. Především musíme hrát mnohem aktivněji, než tomu bylo v předešlých zápasech. Teplice jsem sledoval jako pozorovatel pro trenéra Plíška, takže mám představu o jejich herním stylu. Jsem přesvědčený o tom, že v Teplicích podáme kvalitní výkon," prohlásil sebevědomě nový trenér Hradce Luboš Prokopec.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jablonský, Kaufman, Lüftner - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Podaný - Litsingi, Jindráček - Mahmutovič
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Plašil, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Šisler, Strnad - Štěpán, Kulič, Zelený - Uškovič
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 18:05)
V neděli se hrají pouze dva zápasy 25. kola Gambrinus ligy a jeden z nich se odehraje v Mladé Boleslavi, kam zavítá mistrovský Liberec, jenž nyní okupuje šesté místo.

Liberečtí fotbalisté se vezou na vítězné vlně, na jaře podávají hodně dobré výkony. Na třetí Jablonec ztrácejí už jen tři body. Za tímto velkým posunem vpřed stojí poslední čtyři vítězné zápasy bez inkasovaného gólu. Svou dobrou formu Slovan potvrdil i v české pohárové soutěži, kde v prvním semifinálovém utkání přestřílel Jablonec 4:3. "Pořád je pro nás v uvozovkách snadnější cesta do Evropy z Poháru České pošty. Tam v podstatě stačí uspět ve dvou zápasech. V lize pořád máme tři body na třetí místo a musíme čekat na klopýtnutí soupeřů. V neposlední řadě máme do konce sezony těžký los. Zápasy s Boleslaví bývají vyhecované, také mají ambice hrát poháry. Disponují silným kádrem, navíc se jim začínají uzdravovat důležití hráči. Rádi bychom udrželi dobrou atmosféru a navázali na dobré výkony a výsledky z minulých zápasů," přeje si trenér libereckého Slovanu Jaroslav Šilhavý, jehož svěřenci vyhráli poslední 4 vzájemné zápasy v rámci ligy. Na hřiště se nepodívá liberecký Pimpara, jehož trápí zranění.

Mladá Boleslav je v tabulce hned za Libercem, tedy sedmá. Na úřadujícího mistra ztrácí pouhé dva body. Ale nemůže se chlubit takovou jarní bilancí, jakou má její protivník. Navíc Středočeši na Liberec v poslední době moc neumí. "Pro nás je pochopitelně hodně motivující touha porazit úřadujícího mistra, i když se momentálně veze na jarní vítězné vlně. Čeká nás náročný a vyrovnaný souboj o důležité ligové body," pronesl trenér domácího celku Ladislav Minář, jenž bude postrádat v sestavě pouze rekonvalescenta Janíčka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Ševinský, Bořil - Jarolím, Ščuk - Mareš, Magera, Štohanzl - Nešpor.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kelič, Kováč, Fleišman - Šural, Sackey, Rybalka, Delarge - Štajner - Rabušic.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 16:00)
Příbram se bude doma snažit získat další body v boji o záchranu. K Litavce přijede pražská Slavia.

Utkání dodává náboj hlavně osoba kouče domácích Františka Straky, který nedávno sešívané vedl. Jak sám potvrzuje, proti svému bývalému mužstvu má zvýšenou motivaci. Příbram z posledních pěti utkání prohrála jen jedno, navíc na půdě vedoucí Plzně. Především doma se jí daří sbírat důležité body a na jaře prchá z bojů o záchranu. Ten je ale velmi vyrovnaný a na sestupovou pozici má Příbram náskok pouze tři body, který se nyní bude snažit navýšit. Do utkání nezasáhnou zranění Divíšek, Danoski a Šmejkal.

"Pro mě je to absolutně normální zápas, ale uděláme maximum pro to, abychom Slavii porazili. Proti soupeři cítím velký vzdor za to, co se stalo dříve. Chci je porazit. V tomto týdnu jsme dobře zapracovali na tom, aby se nám to povedlo. A proto pevně věřím, že důležité tři body urveme pro sebe," uvedl odhodlaně František Straka.

Slavia letos díru do světa neudělá, po několika zaváháních je alespoň ráda, že se nemusí strachovat o nejvyšší soutěž. V průběhu poklidného dohrávání aktuálního ročníku by klub chtěl stabilizovat výkony a pomalu se začít připravovat na další sezónu, která by měla být rozhodně lepší. S Příbramí prohrála Slavia pouze jednou z posledních 16 utkání.

"Věřím, že se na soupeře dobře připravíme a získáme další body. Jsem rád, že se dali do pořádku hráči, kteří si z posledního zápasu odnesli nějaké šrámy. I tentokrát budeme muset v obraně trošku improvizovat, kvůli zdravotním problémům nemůže hrát Martin Dobrotka, navíc se nám vykartoval Milan Bortel. Ale takové věci se ve fotbale stávají, takže si s tím musíme poradit. Nějaké varianty máme," uvedl kouč hostů Petr Rada.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Tarczal, Trapp - Pilík, Mašán, Valenta - Střihavka (Wágner)
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Hubáček, Petrák, Čonka - Vošahlík, Gecov, Zmrhal, Skácel - Kisel - Škoda
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 16:50)
V sobotním programu 25. kola první Gambrinus ligy bude hlavní pozornost upřena na duel Plzně v Jablonci. Zatímco Západočeši bojují se Spartou o titul, tak domácí si chtějí upevnit třetí místo v tabulce.

Jablonec figuruje na třetí pozici a na něj si dělají zálusk Sigma a Dukla. Oběma celkům může odskočit v případě výhry nad Plzní. Severočechům může pomoci fakt, že plzeňské fotbalisty vyřadili ve čtvrtfinále Poháru České Pošty. Ale na ligové úrovni je to opačně. Kotalovi svěřenci totiž v lize doma s Plzní třikrát v řadě prohráli. Tuto sérii budou se pokusí zastavit v sobotu. "Utkání s Plzní je pro nás jedním z vrcholů jara. Čeká nás lídr tabulky. Podařilo se nám Plzeň vyřadit v poháru a byli bychom rádi, kdyby se nám to povedlo zopakovat. Momentálně bojujeme o Evropu v poháru i v lize a chceme se pokusit uspět na obou frontách. Pokud bychom s Plzní vyhráli, měli bychom velkou šanci obhájit třetí místo. Věřím, že v útočné fázi zopakujeme výkon z Liberce a zlepšíme se v obraně," nechal se slyšet trenér domácích Václav Kotal.

Dobrá zpráva do Plzně přišla v pátek večer z pražské Letné poté, co Sparta pouze brala bod za remízu s Jihlavou. To znamená, že Vrbova parta v případě vítězství v Jablonci může jít do dvoubodového vedení. Plzeň věří, že proti Severočechům předvede v lize lepší výkon než v pohárovém dvojzápase. "Toho špatného jsme si proti Jablonci vybrali v poháru dost, tak snad to teď bude jen dobré. V poháru to bylo ovlivněné i tím, že jsme dali prostor hráčům širšího kádru. Liga pro nás může být zajímavá jen tehdy, když udržíme krok se Spartou a nepustíme ji před sebe. Proto je pro nás toto utkání hodně důležité. Budeme vědět, jak hrála Sparta, tím může být náš zápas ovlivněný. Určitě nás čeká velice těžká zkouška, protože Jablonec je hodně silný soupeř," prohlásil trenér hostí Pavel Vrba.

Domácí možná nastoupí v kompletním složení, pouze řeší otázku, zda nastoupí Hubník. To hosté budou určitě postrádat trojici zraněných Hanousek, Adamov a Štípek. Nejistý je start plzeňského Čišovského.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Rossi, Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Vaněk, Zoubele - Pázler.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - České Budějovice  (sobota 19:00)
Dva sestupem ohrožené kluby si to rozdají v důležitém a sledovaném utkání tváří v tvář. V Uherském Hradišti hostí domácí Slovácko poslední České Budějovice.

Slovácko si slušně rozehranou sezónu v posledních měsících pěkně kazí. Z posledních pěti duelů odešlo poraženo, což v tabulce znamená pokles a namočení se do záchranářských prací. Na České Budějovice ale Slovácko umí. Doma je porazilo třikrát v řadě a celkem sedmkrát v řadě s Dynamem neprohrálo. V posledním kole v Praze šetřil kouč Habanec klíčové opory, aby byly připraveny právě na tento klíčový zápas, od kterého se Slovácko opět může odrazit ode dna. Kvůli žlutým kartám nemůže hrát Valenta, zranění jsou Mezlík a Kordula.

"Pět zápasů jsme nebodovali. Dotáhly se na nás týmy, které byly v tabulce hluboko za námi. Všichni si uvědomujeme, že jsou před námi zápasy pravdy, které musíme zvládnout. Nemusím zdůrazňovat, jak důležitý bude zápas s posledními Budějovicemi. Doma nesmíme ztratit už ani bod. Od hráčů vyžaduji maximální nasazení a potřebnou agresivitu. K plnému bodovému zisku ale potřebujeme vstřelit branku, což se nám na jaře doma ještě nepodařilo. Budějovice v posledním zápase zvítězily nad Jabloncem, tento výsledek je určitě povzbudil," uvedl trenér Svatopluk Habanec.

Dynamo na jaře vypadá jako hlavní adept na sestup i kvůli hrozivé šňůře devíti utkání bez vítězství s pouhými dvěma body za dvě remízy. Tuto bilanci si však napravilo před týdnem, když poněkud překvapivě porazilo favorita z Jablonce. Rázem se tak Jihočechům lépe dýchá a cítí naději. V Uherském Hradišti Švantnerovi svěřenci nesmějí prohrát. Venku ale Dynamo nepředvádí dobré výkony, zvítězit dokázalo pouze jednou, remizovat dvakrát. Chybět bude vykartovaný Hora a zraněný Mchojan.

"Je to další zápas o bytí a nebytí, o žití a další naději na záchranu. Tohle kolo může hodně napovědět. Utkají se Teplice s Hradcem a my se Slováckem ve vzájemném zápase. Dobře si uvědomujeme, že když se nám povede nějaký bodový zisk, ideálně tříbodový, tak si hodně pomůžeme. Kdyby se to nepovedlo, zůstane nám už jen teoretická naděje. Slovácko je v podobné situaci jako my, na jaře se mu také moc nedaří," nechal se slyšet Pavol Švantner.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Hlúpik, Hofmann, Daníček, Volešák - Došek, Kerbr
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Ježdík, Lengyel, Machovec, Hanzlík - Klesa, Benát, Rýdel, Malakjan - Táborský, Řezníček
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
Předehrávku 25. kola nejvyšší soutěže obstará atraktivní duel dvou ofenzivně laděných týmů bojujících navíc o evropské poháry. Na Julisce přivítá domácí Dukla hosty z Hané.

Ještě v loňské sezóně nováčkovi Gambrinus ligy nejvyšší soutěž evidentně svědčí. Na loňské kvalitní výsledky, které vzešly z výborných výkonů disciplinovaného mužstva pod vedením Luboše Kozla, v aktuální sezóně Dukla navazuje. Na jaře prohrála jediné utkání, a to v Plzni. Jinak vojáci stoupají tabulkou a opatrně pošilhávají také po příčkách zajišťující evropské poháry. Na třetí místo ztrácejí čtyři body. Dukla letos překvapuje především střeleckou potencí. Se 40 vstřelenými góly je čtvrtým nejlépe skórujícím mužstvem, přičemž Sparta je lepší jen o gól, Jablonec o dva a nejlepší Plzeň jen o tři. Za domácí nenastoupí zraněný Svatonský.

"Olomouc je kvalitní mužstvo, má ve svém středu zkušené hráče, kteří byli i v reprezentaci. Mají za sebou sérii nepovedených výsledků, která však podle mě byla ovlivněná i tím, že hráli třikrát za sebou se Spartou. V minulém kole remizovali s Boleslaví 2:2, takže k nám jedou určitě s cílem vyhrát. Myslím, že to bude dobrý zápas, protože oba celky hrají ofenzivně. Herním pojetím by to mohlo být podobné utkání jako s Jabloncem a pro nás dobrá konfrontace s dalším výborným mužstvem," předpovídá trenér domácích Luboš Kozel.

Sigma vlétla do jara ve velkém tempu s jasným cílem bojovat o čelo tabulky a pohárová umístění. Po sérii čtyř utkání bez vítězství (z toho tři porážky) však na třetí místo ztrácí jeden bod a za sebou má navíc smečku dalších tří vlků, včetně toho dukelského. Na podzim se proti Dukle postavila Olomouc celkem třikrát. V lize dokázala doma zvítězit, v osmifinále domácího poháru pak přes soupeře postoupila díky vítězství v Praze. Aby Hanáci mohli bojovat o třetí místo, potřebovali by se k takovému výsledku přiblížit. Do utkání nenastoupí vykartovaný Vepřek, zraněný Klesnil a otazník visí nad Schulmeisterem.

"Dukla je teď v lepším rozpoložení, protože poslední zápasy zvládla lépe výsledkově i gólově. V sestavě dojde k více změnám, někteří hráči hrát nemohou, někteří si odpočinou. Hra Dukly nám sedí, sedí nám mužstva, která se prezentují fotbalovým projevem. Ale musíme být kompaktní, protože Dukla je momentálně sebevědomá, dobře kombinuje a musíme si dát pozor, aby nás nepotrestala za to, že budeme hodně roztažení. Všechny zápasy jsme proti Dukle hráli hodně aktivně a nenechali ji hrát a v tom chceme pokračovat. Je to zápas o šest bodů, protože Dukla se dotáhla za nás a v případě vítězství by nás dotáhla i bodově," varuje kouč hostů Roman Pivarník.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štětina, Vorel, Vrzal - Malý, Gedeon, Borek - Hašek (Přeučil), Pospěch, Néstor
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Dreksa, Škerle, Janotka - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Plšek, Doležal, Navrátil
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 20:15)
V pátek jsou na programu dvě předehrávky 25. kola české nejvyšší soutěže. Obě se odehrají přímo v české metropoli. Jedna z nich na Letné, kde domácí Sparta přivítá Jihlavu.

Sparťané nadále předvádí s Plzní bodové dostihy v boji o mistrovský titul. Oba mají shodných 53 bodů a od třetího týmu tabulky mají komfortní odstup 12 bodů. Podle papírových předpokladů čeká Letenské lehčí zápas než Západočechy, kteří hrají v sobotu na hřišti třetího Jablonce. Toho by Letenští měli využít a vytvořit tak tlak na Plzeň. Proti Jihlavě neberou nic jiného než tři body. "Každý zápas je teď pro nás klíčový. Věřím, že fanoušci to berou stejně a přijdou nás povzbudit. My potřebujeme bodovat naplno, ale moc dobře víme, že každý ze tří zápasů s Jihlavou v této sezoně skončil 1:1. Vždy to bylo podloženo houževnatým výkonem soupeře, která nás umí potrápit dobrou organizací hry a nebezpečnými brejky. Víme však, o co hrajeme a nechceme dopustit překvapení," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož svěřenci osmkrát v řadě doma neprohráli.

Devátá Jihlava má tentokrát nabitější týden než obvykle. V úterý dohrávala odložený zápas v Ostravě, kde domácímu Baníku podlehla 0:1. Napravit herní dojem z posledního zápasu a potrápit favorita, to bude cíl hráčů Vysočiny. Navíc Jihlava odehrála v této sezoně se Spartou tři zajímavé zápasy a všechny skončily remízou 1:1. Kdyby se to opakovalo počtvrté, hosté odjedou spokojeni. "Nebudeme v jednoduché roli, neboť do utkání nastoupíme pouhé tři dny po dohrávce v Ostravě. Rozhodně na Letné budeme chtít napravit herní dojem z výkonu na Baníku, zejména z první půle zápasu. I na Spartě se chceme pokusit učinit další důležitý krůček ke kýžené záchraně. Sparta se prezentuje výbornou organizací hry s aktivní obranou, agresivitou a napadáním už na polovině soupeře. Navíc se ve velmi dobré formě nachází tvořiví a ofenzivní hráči, kteří jsou schopní rozhodovat zápasy," ocenil soupeřovy kvality trenér Vysočiny Jihlava František Komňacký.

V sestavě domácích bude chybět duo marodů Zápotočný a Holek. Za hosty nenastoupí zraněný Kopic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Polom, Hybš - Vácha - Kadlec, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Lafata.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vaculík, Tlustý, Šourek, Čvirik - Masopust, Marek, Jungr, Karlík, Josl - Šimonek.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň24165343:1553
2.Sparta Praha24165341:1653
3.Baumit Jablonec24118542:3041
4.Sigma Olomouc24117634:2440
5.Slovan Liberec24115832:2938
6.Dukla Praha24910540:2837
7.FK Mladá Boleslav24106829:2836
8.Slavia Praha2479828:2730
9.Vysočina Jihlava24611727:3429
10.Baník Ostrava24671127:3425
11.Zbrojovka Brno24741325:4125
12.1. FC Slovácko24661226:3424
13.1. FK Příbram24591022:3424
14.FK Teplice24581126:3723
15.FC Hradec Králové24491123:3421
16.České Budějovice24551419:3920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Přidat komentář
centos

Reagovat
frankiefcb

A ten zmrdeček si ještě stěžuje, dobytek jeden. No by mě zajímalo jestli taky dostane nějakou stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

na červenou to nebylo. tohle je spíš takové bububu od damkové aby vytvářela tlak na sudí aby poškozovali Spartu.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Konspirační teorie mají tu výhodu, že nemusíjou brát racionální argumenty v potaz.

Reagovat
TheAdy

vynechám to první ale pravdou je že nejspíš se snaží vytvořit tlak na rozhodčích aby pískaly proti spartě více

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na 25. kolo:

Sparta - Jihlava = under 3,5

Příbram - Slavia = 10

Slovácko - Budějovice = Budějovice nedají gól

Boleslav - Liberec = 10

Brno - Baník = 02

Analýzy k tipům, statistiky gólů ke všem zápasům 25. kola a mnoho dalšího naleznete na ligista.cz

Reagovat
smazaný uživatel

to mi příjde jako blbost skorem celý.. ale uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

A celkovej kurz tak 1,35

Reagovat
AjaxFans

Brno baník bych dal pod 2.5 gólu

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky poměrně pravděpodobné, ovšem je na to stejný kurs jako na neprohru Baníku, která je o něco pravděpodobnější, a proto jsme zvolili ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Zajimavy...kdybych měl vybrat jeden, co se mi libi nejmin, tak asi ty Budějce, budou namlsany a gol podle mě daji...ale jinak držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě na ten tip vyšší kurs a nižší důvěra, protože gól může dát kdokoliv komukoliv.

Reagovat
F.Torres

a seš v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo by to čekal, že?

Reagovat
F.Torres

tak jako já čekal, že Sparta dá hodně golu a aspon jeden dostane, taky si myslím, že Slavia vyhraje v příbrami a i ty Budějovice ten gol dát můžou.. Navíc zápas Brno/Baník po výměně trenéra Brna je dost nevyzpytatelnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce, ale tentokrát je trošku mimo tip proti Slovanu. No uvidíme.

Reagovat
TheAdy

no ano a zase tu máme tipy které slyšíte v každé hospě. co je na tom těžkého toto určit ? NIC. Nechápu že se tim tady jeste chlubíš a chces abysme tu vsichni tipovaly podle tebe, vzdyt tady jsou na tipování mnohem větší profíci

Reagovat
clinger

snad dneska Jihlava bod vybojuje.a kdo se má furt dívat na ten namyšlenej kadlecův ksicht,ten je u gambáč ligy snad furt

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by byla dneska hezka navsteva,ale obavam se,ze po atraktivnim sledu utkani se gaucaci opet uvelebi a budou si drbat kulky u prenosu TV Fanda..

3 body nutnosti o to vic,ze Plzen ma zas po par kolech soupere,kterej by ji mohl vzit body..k tomu super pocasi,ktery bude dobry i vecer a jako tresnicka navrat Jardy Blazka,takze vsichni na Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zase ale proti atraktivním soupeřům jste dost zapůsobili - je pátek, takže na chatu se dá jet i po fotbale...

Vyprodánu se sice nepřiblížíte, ale očekávám nárůst oproti zápasům, které byli před 2 vyprodanými zápasy

Reagovat
rufus

Jestli přijde dneska menší návštěva než proti Jablonci, tak to bude tragédie. Snad překročíme aspoň 10 tisíc. Neznám lepší program na pátek večer než je pivo, Sparta a následně hospoda.

Reagovat
božský John

Snad si nemyslíš, že s tou naší formou a s tim, jak jsme pměrně lehce přes plzen přešli v poháru ( ), uhrajem nějaký body..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne? Plzen ted nehraje taky zadnej zazrak,krasnej vysledek 1:1 tomu bude sluset..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to dneska nějak ukopem, alespoň na tu remízu 1:1 jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani: Jak to vidíte, Polom nebo Jarošík?

Reagovat
F.Torres

to by mě taky zjímalo at vím koho si dát do sestavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite bude hrat Jarosik..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to ostatně i Lavička.

Reagovat
sosna

Janotka těžko bude hrát zleva a Plšek na křídle je úplná blbost.

Reagovat
F.Torres

Toto kolo výhra: Sparty, Dukly, Slavie, Brna, Plzně, Hradce

plichta v Boleslavi a Slovácku

Reagovat
adalbertus

to nejlepší se bude hrát ne-po

Reagovat
Andis

Ligista: velmi hodnotné tipy kámo ..ale fandím ti

Reagovat
frankiefcb

až na to, že má docela solidní úspěšnost a zároveň zajímavé kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za pochvalu, jenom bych to poupravil, myslím si, že ta úspěšnost je více než docela solidní, na českém internetu nenajdete ani placenou službu, která by měla lepší ROI. A už vůbec nenajdete někoho, kdo by měl z posledních 19 tipů pouze 1 špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, jak počítáš ROI, když neuvádíš vklady...a to že je z 19 tipů jen 1 KO, je taky nicneříkající a celkem nepodstatná statistika

Reagovat
exse

Nic neříkající statistika? Taková séria má velký vliv na dlouhodobou úspěšnost a rozhodně není nepodstatná. ROI je počítán při stejných vkladech na každý zápas, pokud bychom tipům dávali různé důvěry, tak je pravděpodobně ještě vyšší, ale to třeba až od příští sezóny, poté co si vyhodnotíme tuto a zvolíme strategii na další.

Reagovat
twerp

To seš fakt ty? Tak sem to tipoval dobře

Reagovat
exse

Pomáhám vymýšlet tipy a dělám GT.

Reagovat
twerp

No každopádně vám to jde dobře, jen tak dál. Jo a kdybych chtěl začít sázet, tak ty sázky asi nekombinovat a vsadit na každou zvlášť co?

Reagovat
exse

Záleží jak kdy a jaká je tvoje strategie. My vsázíme všechny tipy sóla, aby výhry odpovídali úspěšnosti, ale mimo to si to sám někdy hodím do akovky či kombiku jako tady:

https://www.sazkabet.cz/?action=show-ticket-review&type=prematch&number=310881399018550387&hash=ab2611718ca74c762c4f87d650934730

Obecně když se daří, tak se vyplatí tipy dávat do kombiku a hrát na jednu chybu, pak když máš jednu chybu tak jseš v plusu asi jako kdyby si dával sálo a když to trefíš všechno, tak vyhraješ několikanásobně více než kdyby si dával sóla. Ale samozřejmě když je více chyb, tak jsi zase hodně větší mínus, než když bys měl sóla. Takže z dlouhodobého hlediska může být hraní kombiků výnosnější, ale je zaprvé rizikovější a zadruhé více ohrožuje tvůj bankroll v případě že přijde série několika nepovedených kol. Tudíž pokud podle nás chceš sázet, tak spíše doporučujeme hrát sóla, budeš mít stejnou výnosnost jako my úspěšnost a v podstatě nemůžeš být v mínusu. A ještě bych ti doporučil se zaregistrovat na bet365 a sazkabetu, kde to sami vsázíme a odkud bereme i kursy, které tam jsou někdy výrazně lepší než u jiných sázkovek, což samozřejmě pozitivně ovlivňuje úspěšnost.

Reagovat
Posledni Kovboj

Zatim vam to vychazi nadherne, jestli budete s ROI na +30 procentech po konci ligy, tak to uz je na oslavu. Doufam, ze to sami sazite.

Reagovat
Posledni Kovboj

ups, ta posledni veta je tam navic

Reagovat
smazaný uživatel

ROI nad 30% by byl opravdu parádní, ale i kdyby se nám začalo dařit trochu méně a ROI trochu klesl, tak to nevadí. Pro nás je základem být v plusu a tvořit zisk a aktuálně jsme v takovém plusu, že je skoro nemožné abychom ho do konce ligy ztratili.

Reagovat
Posledni Kovboj

Souhlas, ono jakykoli ROI > 0 je proste vyhra, jinak by tenhle byznys neexistoval. Palec pro vas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nicneříkající, to jsem asi přehnal, ale může být dost zkreslující, zvlášť u vaší statistiky, když dáváte pravidelně kurzy třeba kolem 1,5 a potřebujete mít daleko víc OK tipů než KO, abyste byli v plusu

Reagovat
Rakoid

Je mi blbé se ptát, ale co je ROI?

Reagovat
smazaný uživatel

return of investments

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme rádi za každého fanouška, příště stačí kliknout na reagovat, kámo

Reagovat
sosna

Tak to moc nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo naschvál, aby to dokreslilo tu ironičnost.

Reagovat
sosna

To ti tak žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se to asi moc nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš snad hrát nebude, místo něj Plšek. Pak je otázka jestli Javůrek nebo Navrátil, no a nalevo snad nebude Janotka ani nikdo jiný, kdo tam nehrává, snad tam dá Pivarník Faltu nebo Sukupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych tam viděl nejradši, ale k áčku si prakticky ani nečuchl, takže nepředpokládám, že by měl reálnou šancihrát základ. Na MS sedmnáctek byl ale úžasnej a jeho čas snad brzo přijde.

Reagovat
sosna

Ten určitě, když není na soupisce áčka. Falta by byl výbornej tah, ale očekávám spíš nějakou šílenost s Koutným / Janotkou.

Reagovat
sosna

Trefa. JJ napravo a Koutný přesun doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Polom místo Jarošíka v předpokládané sestavě nechápu jak to může někdo napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš v předpokládané sestavě ten kdo píše ty články nemá moc přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný Krejčí v základu. Klíčový hráč Koloušek na lávce? jak to mlže někdo napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni na sestavu proti Baníku a mluv ty klíčový hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Komnacký šetřil Kolouška na Spartu. TO je pro Jihlavu důležitější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha fakt je ten, že jisté místo asi mají Rada s Jungrem, teď jde o to, jestli to třetí místo zaplní Karlík, Marek, Kučera nebo Koloušek a protože Karlík se zas vrátil do formy, nemá teď Koloušek tak úplně jisté místo, navíc to vypadá, že se s Komňackým nemá moc v lásce a i proti Teplicím šel po vystřídání hned do kabiny a vypadal dost na*raně...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nehrál bylo by to skvělý. je to velmi kvalitní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

už při zápase s Brnem jsem si povšimnul ostřejších reakcí obou dvou vůči sobě.

Reagovat
rufus

Ještě pořád se směješ Krejčímu v základu a Kolouškovi na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Typku, každý se nestará o všechny týmy a malé klučiny jako ty a má i jiné starosti než fotbal, takže nemůžeš čekat, že bude mít všechno dobře, jako kdybys to dělal ty

Reagovat
j_mrazik

Protože je Jarošík lempl?

Reagovat
Alan_Shearer

Po tomhle kole by uz mohl Slovan mit stejne bodu jako Jablonec

Reagovat
Pospovič

Jede někdo z místních chacharů do Brna ?

Reagovat
smazaný uživatel

centos,prospero...beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

do Teplic dorazí 5 autobusů z HK...tj 254 votroků jen autobusy plus další autama..takže téměř 300 kusů :)...jeden z nejdůležitějších zápasů jara a druhá věc je,že na Stínadla se ted dlouho nepodiváme když se tam bude hrát 2 liga

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovič vám tak šoupne pár kousků a do 2. ligy půjdete spolu s Budějovicama. To máte za to že jste Holeša šoupli na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Pěkné číslo

Reagovat
Pospovič

se divim, ze vas neni vic kdyz to je zadarmo

Reagovat
centos

Aha. No i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

je posledních 12 míst takže si myslim že je to slušné číslo..

Reagovat
Pospovič

ono je to omezené jo ? Ale i tak půlka týmů v lize by měla problém naplnit jeden bus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
centos

Reagovat
twerp

To letadlo nebude zase tak drahé a reklama dobrá

Reagovat
Pospovič

Reagovat
rufus

Reagovat
salami

tohle kolo chci jenom jednu věc, at kluci vrátěj hovnotrenera zpátky na sestupový pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Se 30 bodama primo o sestup bojovat nebudete ..

Reagovat
salami

ccc, už jsme v pohodě zachráněný, Hradec 9 bodů neudělá ani náhodou, Budějovice by musely ještě víc

Reagovat
r.mrazik

boha jeho...jarosik...

zas se to bude rvat pres pravou stranu,hybs nedostane moc micu nebo to jirka zas nakone...zlatej holek

Reagovat
db18

ty jo, on už GL streamuje i streamhunter - to se nebudu muset obtěžovat s cestou na pobočku

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt dobrý, dva týdny zpátky jsem si kvůli tomu registroval sazkabet

Reagovat
db18

kdo si počká...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, donutilo mě to se rozhoupat k internetovém sázení a jsem 36 korun v plusu, takže se to pomalu začíná vyplácet

Reagovat
smazaný uživatel

to že to dneska streamujou neznamenená že to budou streamovat vždy.

Reagovat
db18

Neznamená, ale jistá pravděpodobnost tam je - vždy tam je třeba i odkaz na volné sledování hokeje na tipsportu

Reagovat
smazaný uživatel

streamy jsou protože to nějakej dobrovolník na vlastní náklady streamoval. nejspíš fanda dukly či sigmy. na jiné týmy se vykašle.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je za současné situace asi zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete stejné nic jako my minulou sezonu, jen s tím rozdílem, že my měli kádr na takové úrovni, že to stačilo na druhé místo v druhé lize

Reagovat
exse

Byla otázka času až Pivarník skončí haluzácky dělat body. Škoda pro Sigmu, ten kádr by pod kvalitním trenérem dokázal hrát o titul.

Reagovat
db18

Program 27. kola Gambrinus ligy:

Sobota 11. května:

16:00 Příbram - Sigma Olomouc

19:00 Slovácko - Liberec

19:05 Plzeň - Slavia (ČT Sport).

...to už je zákon schválnosti

Reagovat
Josifek

Proč tam ti ubožáci spálili "Blažka"? ...debilové.

Reagovat
exse

AC SPARTA PRAHA NEJLEPŠÍ FOTBAL V LIZE

Reagovat
twerp

Proč todle nepíšeš pod ostatní kluby? To Plzeň za poslední tři roky nehrála horší fotbal, než my dneska?

Reagovat
exse

Jen jsem chtěl připomenout tu eufórii sparťanů a i nesparťanů po zápasech se Sigmou a Plzní, všichni tady jásali nad tím jak hraje Sparta nejlepší fotbal v lize a hodnotili to jen na základě 2 povedených zápasů. Proto to nepíšu u Plzně, u které to je naopak, ikdyž je pravda že hodně jejich fanoušků by tady potřebovali nalít trochu reality do hlavy. A co se týče ostatních týmů, tak je tu už jen Dukla, která hraje pohlednej fotbal ve většině zápasů, jinak je to bohužel bída a ta euforie z posledních let, kdy se tu vyskytovalo hodně týmů, co se snažily hrát fotbal, pomalu utichá.

Reagovat
twerp

Jo v tomdle máš pravdu.

Reagovat
goodbay

Tak tohle je fakt bída, budíček!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý výkon, škoda že Mára Jungr není takový zakončovatel ukazuje se, že hrajem dobře proti týmům co chtějí hrát fotbal, máme víc místa na náš fotbal a daří se pak brejky, ale jako poslední dobou vždycky, je to jen po vápno, ale pak neumíme nic vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Masopust toho jsem snad neviděl vypustit jedinej sprint, má fotbalovost a až získá další zkušenosti (a lepší spoluhráče ) tak z něj bude výborný fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Bože , co hrajeme ? nic .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Krejčí se zranil nebo byl tak marný?

Reagovat
Miguel19

marný

Reagovat
Miguel19

Z Masopusta by něco mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

Musim souhlasit se Spartanama tady na foru, opravdu hraje Sparta nejhezci fotbal u nas.

Reagovat
Josifek

Rovněž se připojuji k souhlasu s lidmi zde na fóru, a sice s tím, že jsi fakt debílek, trousit zde ironické pseudovtipné hlášky na základě prvního opravdu nepovedeného jarního zápasu. Jóooo, to chce opravdu kumšt, jsi frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ses hezky prihlasil.

Kazdopadne nejde o nepovede utkani, ale jde o to, ze se Sparte povedli (relativne, ani to nebyly nejak extra hezky zapasy) 3 utkani a rvalo se tady, jak hraje nejhezci fotbal v lize. Myslel jsem, ze umru smichy,

Reagovat
twerp

no vám se nepovedly ani ty tři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A presto hrajeme porad hezci fotbal nez vy. Uz ti to doslo?

Reagovat
twerp

Ne na jaře opravdu nehrajete hezčí fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl dobrej, dik.

Reagovat
twerp

Zkus něco smysluplnějšího, teda jestli toho po tobě nechci moc.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

Tak na jaře hraje nejlepší fotbal, na podzim to žádný super zázrak nebyl.

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

JAROOOOOOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Greny

Jííírka Jarošíík

Reagovat
Miguel19

Jarošík precizně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLASOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Typico

Reagovat
smazaný uživatel

VACULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Greny

Masopust klobouček za tu přihrávku

Reagovat
Miguel19

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o titul?

Reagovat
jenage

To že je ten nejlepší tým v lize? Klasická Spartička, povedou se jim tři zápasy a už jsou nejlepší, tímhle se jen vracejí do starých kolejí...

Reagovat
smazaný uživatel

starý koleje = rok co rok titul

Reagovat
jenage

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Sparta.Takže příští rok Řisuty LM

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Jarošíku ještě se nech vyloučit a má fanta je definitivně pro smích..

Reagovat
Josifek

Je to bída. A při bídě vždy vylezou ty největší a nejodpornější krysy z děr a kanálů, aby se přiživily na lehké kořisti..

Reagovat
twerp

Reagovat
goodbay

pojd

Reagovat
Miguel19

Jihlava se podělala moc brzy no...aspoň do 80. minuty to měli vydržet..

Reagovat
smazaný uživatel

ŠOK!!!: Je zde už los pro LM pro příští rok: Sk.A(Al Ahly,Zaragoza,Košice,Vsetín) Sk.B(Plovdiv,Slavia,Ljubljana,AC Hokej) Sk.C (Turecko,Legia,Arsenal,Sk Pivo) Sk.D(Valarenga,Real,Fenerashahchce,Chelsea Brno) Sk.E(Porto,SC Lisboa,Olhanense,HJK) Sk.F(Risuty,Inter Bratislava,Finsko,La Liga) Sk.G (Liverpool,AFC Liverpool,Dinamo Moskva,Nashville Predators) Sk.H(MSK Kahira,Tunis,PSG,Zm**i FC) .. Pro mě osobně překvapení hlavně skupina smrti E bude zajímavá.Finále se uskuteční v Petrovicích u Karviné.GL ALL!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takhle se bojuje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, co za debila hlidalo Bednare???

Reagovat
Miguel19

Tvl Šourek

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelný, kolik nadávek zde dolarovi prochází.

Reagovat
Miguel19

proč nejsi na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem doma.

Reagovat
Miguel19

Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez radsi dostavet barak, curacku.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu opravdu všechno projde? Nenadělal tady škody dost?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses takovej picus

Reagovat
twerp

Kašli na něho, Dolar je docela jednoduchý člověk a dělá mu radost, když může provokovat a lidi se na to chytají. Dolar je takový pikolík, co sice lidem plive do kafe a dělá mu to radost ale navždy zůstane tím pikolíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ses mel ozvet, kdyz jsi me poznal, mel bys kafe zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má střídavě zabanované asi tři nicky.

Reagovat
twerp

Banuje se tady IP?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím. Já sem tohle nikdy nemusel řešit. A tuším že aji ban na IP se dá lehce obejít, když to umíš. A dneska možná aji když to neumíš, ale umíš googlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být život mít čtyři nicky a měnit si ip adresy jen proto, abych psal hovadiny do diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a ktery?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dolara? A nebo se tady za tohle schováváš proto, protože se ten minulý stal až moc profláklý? A ten měl tuším taky víc variant.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolara jsem si nechal sam dobrovolne zabanovat na 20 let uz hodne davno. Pak jsem mel dolarka, ale ten by taky nemel byt banovanej. Kazdopadn tenhle nick jsem si udelal proto, abych nebyl moc proflaklej, ale moc me to nebavilo, tak jsem se pak priznal k tomu kdo jsem. Za tu dobu jsem dostal max 1-2 BANy, jinej nick jsem behem ty doby uz nemel.

Reagovat
Posledni Kovboj

Musel bys tu dobrou povest budovat uplne odznova co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže máš zabanované tři nicky, jak jsem původně řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale uz tak z pred dvou let.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele že tobě ho někdo když si byl malej śoupnul do zadečku ?

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb20.02.2013 17:33

Řeknu to takhle - když se potkáme s Chelsea, Realem nebo podobným odpadem, tak to v diskusi vypadá naprosto na hovno. Proto jsem si myslel, že to dnes bude klidnější a ty sem přijdeš takhle ...

jiri - fcb21.02.2013 23:00

kryple

Myslím,že není sám...

Reagovat
bruchy

to je mazec

Reagovat
C-M@ster

A sakra. dobrej finis bude.

Reagovat
db18

jááj

Reagovat
Miguel19

Vaculík

Reagovat
smazaný uživatel

nicmoc herec

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz i Langmajer umi hrat vic

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAaaaaaa Vaculiku, mohl jsi bejt slavnej

Reagovat
vinetou

Kadlec

Reagovat
Miguel19

Kadlec

Reagovat
twerp

Co se stalo?

Reagovat
Miguel19

Parádní akci udělal a Blažek super zákrok..

Reagovat
Josifek

Ještě ten jedééééén

Reagovat
Manik...

Ještě 1, ještě 1

Reagovat
Miguel19

Dobrá remízka..

Reagovat
smazaný uživatel

No skoda, Jihlava ztratila 2 body. SKoda, ze znicehonic tak znervozneli.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

seš čůrák a piča v jednom prostě idiiot vymrdanej

Reagovat
smazaný uživatel

BAN.

Reagovat
vinetou

Tak aspoň, že to to neseš jako chlap.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Plzen taky zaváhá .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale libi se mi forma Matejovskyho, kazdym zapasem je horsi a horsi,

Reagovat
smazaný uživatel

a "lečil" si zase tu svoji tragickou formu prasáckým zákrokem jako proti Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

snad korupčníci rupnou s Jabloncem

Reagovat
Miguel19

Mělo by to být domluvený, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju...Jablonci nechali pohár, on jim nechá ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čecháčská výpomoc.

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo to nevidi, je slepej

Reagovat
smazaný uživatel

nenechali, Jablonec je prostě lepší

Reagovat
Posledni Kovboj

A ja sem se dival na prvni polocas Tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Komňacký je na tu kameru strašně sympatickej, má příjemný vystupování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a taky je nejlepší trenér v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže být nejlepší, ještě nedostal nominaci na trenéra měsíce, takže to prostě není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem ho chtěl tenkrát ve Slovanu, no nevyšlo to - šel jinam.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
goodbay

I tak si myslím, že 69 bodů bude stačit. Bohužel Sparta spadla do tradičních sraček a v Liberci to bude velmi těžké + mají v týdnu pohár, pak MB - poslední 3 zápasy ani jedna výhra. V Teplicích vyhráli jednou za 10 let...Dukla rozjeta, i když tam by v posledním kole mohla nastoupit s náhradníkama, pokud jim o nic nepůjde. Ale podle mého 69 bodů bude stačit na titul. Ted jde o to, jesli to Sparta všechno vyhraje, o čemž po dnešku silně pochybuju.

Reagovat
twerp

Dukla to nevypustí, trénuje jí slávista Kozel, který možná půjde do Plzně. A navíc proti Spartě se nic nevypouští.

Reagovat
salami

hlavně nechápu z jakýho důvodu by trener stavěl náhradníky v posledním zápase sezony, na co by jako šetřil nejlepší hráče, naopak se budou chtít rozloučit s povedenou sezonou povedenym zápasem se Spartou a pořádně si to užijou, vzhledem k tomu jak budou v pohodě a jakej uměj hrát fotbal bych s nima bejt Spartou naopak vubec nechtěl hrát, jestli Spartě o něco pujde a bude nervozní, tak si ji Dukla užije

Reagovat
twerp

Máš naprostou pravdu. My na Duklu moc neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ty vole. Dneska to byl od nás strašnej výkon, bez pohybu, plno nepřesností. Bylo to fakt na hovno, jakobychom nemeli silu behat. No a to vedeni kotle, kdy se asi 30x za zapas jelo "fandi cela letna" a pak se divi, ze protilehla uz nema porad naladu reagovat.. No comment, to jsem zas sel jednou do kotle..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno v pondělí a další výjezd Baníku, který má hrát v Teplicích dali na den....PONDĚLÍ

Dosavadní výjezdy Baníku:

Jablonec - pátek

ČB - pondělí

Hradec - neděle

Jihlava - pondělí

Liberec - pátek

Sparta - pondělí

Příbram - sobota

Dukla - pátek

Slavia - pátek

Plzeň - neděle

Olomouc - pátek

MB - pondělí

Brno - pondělí

Teplice - pondělí

Tak pro příště ať rovnou udělají los před začátkem ligy s tím, že Baník bude hrát venkovní utkání jen v pondělí nebo v pátek, aby si lidé pak mohli k tomu přizpůsobit případné dovolené.

Reagovat
db18

ty aspoň víš, co čekat - já mam půl roku něco v kalendáři na sobotu - a oni tam hodí asi 2. nebo 3. zápas Plzně letos (ikdyž pořád lepší, než kdyby to bylo v pondělí, protože s tím bych pak už nic neudělal a o zápas přišel)

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče a zrovna letos sem čekal, že zápasy s Plzní nebo se Spartou budou v pondělí a dají to na víkend. A Boleslav, Teplice, Liberec, Budějovice dávají na nesmyslné dny (Pointa je jasná, daleká vzdálenost, má to odradit co největší počet fanoušků )

Reagovat
AjaxFans

Nejdebilnější den na fotbal je pondělí.Možná to udělali naschvál,kvůli vašemu menšímu počtu

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k zblití no,aspoň že my jsme měli Baník v sobotu...

Reagovat
didosh

škoda toho Mittalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Reagovat
stas87

OT:

ako to teda vlastne bude s postupom z druhej ceskej ligy?bohemians maju stadion a zazemie takze ty to hrat budu ale kto dalej?zlin?aj ked skonci 6?

Reagovat
exse

Ani Bohemka není jasná, musela by zase hrát v Edenu a nevím jestli by pro ně nebylo lepší zůstat ve druhé lize. Každopádně něco o Znojmu máš tady http://fotbal.idnes.cz/fotbal-znojmo-prvni-liga-0x1-/fot_dsouteze.aspx?c=A130416_083235_fot_dsouteze_rou, Sokolov a Varnsdorf by asi ligu nechtěli, takže by to zbylo na Zlín, Žižkov nebo Ústí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě tak napadá, jak v hokeji chtěli uzavřít extraligu, tak možná, že ty tvrdé podmínky pro stadiony jsou něco (skrytě) obdobného ve fotbale.

Reagovat
AjaxFans

Dneska musí být 3 body, konečně

Reagovat
Miguel19

Matúš Kozáčik - Radim Řezník, Marián Čišovský, Václav Procházka, David Limberský - Vladimír Darida, Pavel Horváth - František Rajtoral, Daniel Kolář, Jan Kovařík - Stanislav Tecl

Reagovat
Alan_Shearer

Nevis proc nehraje Bakos?

Reagovat
db18

Proč bude Plzeň určitě postrádat Štípka, když už hrál za juniorku?

Reagovat
centos

Slavia, saláti, aspoň vyrovnat

Reagovat
adalbertus

Reagovat
db18

Gólman Marián Čišovský stabilní jedničkou? Bosáku, už toho nech

Reagovat
bruchy

byls rychlejší

Reagovat
bruchy

co to ten Bosák furt mele....prej Brankářská jednička Plzně je Marián Číšovský kde je ten starý dobrý Míra

Reagovat
db18

Zůstal trčet ve fifě 07

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
didosh

hraje golf

Reagovat
bruchy

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Poradí mi prosím někdo online stream, přes který to frčí? Kromě čt4, jsem v zahraničí

Reagovat
Miguel19

Pane Bože, to je zase jarní gigatragédie. My ten titul fakt nechceme..Tam není nic v té hře.

Reagovat
Alan_Shearer

V ty tragicky plzensky hre mi chybu uz jen Duris

Reagovat
db18

Kolář!

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

By mne zajímalo, kolik plzeňských je v Jablonci pač absolutně nejsou slyšet.

Reagovat
db18

minimálně 44

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si říkal, jestli jste náhodou nepřekonali svůj výjezdový rekord

Reagovat
cubinho

Řekl bych, že jsou slyšet víc než domácí. Já je slyším celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Hosty sem právě vůbec neslyšel, naopak domácí tam řvali do světa hodně ty své pokřiky typu "Jablonec ! "

Reagovat
db18

Výjimkou je, když se ozve někdo z hlavní nebo u mikrofonu někdo začne točit řechtačkou, ale to pak není slyšet ani komentátor...

Reagovat
Miguel19

Kolář

Reagovat
Coutinho10

Ten Fenin zase marnej

Reagovat
Miguel19

Tecl zase marnej. Vrba bude mít přes léto nadlidský úkol, zapracovat ho do našeho systému..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky když se nedostane za poločas k míči, ale je fakt, že když se tam dostal, tak to pos*ral. Ale ten váš styl mu prostě nesedí...

Reagovat
db18

Vždyť u míče byl jen v té poslední akci, která byla nebezpečná jen podle komentátorů

Reagovat
centos

Přes 5 tisíc diváků v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba si někdo ze supporters zase dá práci a spočítá, že jich tam je 900 i s panelákama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

výborný nápad

Reagovat
cubinho

Jaký důvod má dělat poločasové rozhovory?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten křišťálově čistej zákrok, co zapískal proti Pitákovi, to se fakt může stát jen proti Plzni.

Reagovat
adalbertus

to snád není pravda

Reagovat
cubinho

Super

Reagovat
Miguel19

Golasoooooo

Reagovat
Coutinho10

Plzeň

Reagovat
CHONG

Franz

Reagovat
Miguel19

0:12 na rohy

Reagovat
Manik...

Podplacený

Reagovat
db18

"další rohový kop, tentokrát z druhé strany, budou rozehrávat olomoučtí"

Bosák si snad vsadil, kolik nesmyslů může říct bez toho, aby si toho jeho kolega všiml, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A v bráně Čišovský

Reagovat
smazaný uživatel

1 dní, 7 hodin, 57 minut zbývá do výprasku Brna!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

doufám, že nebude počasí na kkt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
adalbertus

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
adalbertus

nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska bude konec zápasu Tepáky-Vidlákoff

Reagovat
smazaný uživatel

T. musí dát gól, poslední zápas na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

dají bo to skončí 1:1 A propo kolik bereš a za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

jen 470,- za 130,-

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak kurz kolem 3,5 Tos měl dát za litr a

Reagovat
smazaný uživatel

mam tam Hoppenheim 1, Aue 10, FSV Fran. 10 a Bielefeld 1 + Teplice dají gól - za tolik jsem nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

včera mě nasral Sokolov- dostal gól v 90.+3. min na 1:1 zbytek čes. lig mi vyšel (PCE dají gól, Opava 1, HFK 1, Příbram 1, Slovácko dá gól)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

též tak, jediný zápas z pěti, za 60 byla výhra 399

Reagovat
smazaný uživatel

Já včera za litr čtverec. A dneska sem dal za litr a čekám 3ku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus fotbal a taky hnus výsledek. A 2345 diváků=

Reagovat
adalbertus

aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

a kolik bys chtěl v Teplicích?

Reagovat
smazaný uživatel

No chtěl bych právě tento scénář,takže plichtu. A reaguju na tebe,že ti plichta stačí.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
risk je zisk

porad je mezi vami takova rivalita?

Reagovat
frankiefcb

Ani ne jenom Kepy nemá rád Brno.

Reagovat
risk je zisk

aha..no psal jsem to kvuli tomu co jsem si prozil v brne v lednu ci unoru roku 2008 :D docela maso poprve jsem okusil peprak v ocich :D od te doby jezdim do brna jen na nakup obleceni :D

Reagovat
frankiefcb

tak mezi chulogány nějaká rivilita větší bude, ale já třeba Brno nijak zvláš´t neprožívám. Opava a Sparta to je jiná.

Reagovat
Liquid

Reagovat
stas87

OT:

Marko Azapovic (1995-2013) - młody fanatyk Hajduk Split, kilka dni temu pobity przez policjanta, wczorajszego dnia zmarł w szpitalu.

vie niekto aky zapas to bol?nemozem to nikde najst,vsade len kratka sprava o tom ze zomrel

Reagovat
smazaný uživatel

už je to pár dní. Ale třeba BBB při svém zápase měla transparenty na jeho počest a dnes se hraje Dalmacijské derby Hajduk s Rijekou, tak sem zvěda...

Reagovat
stas87

on myslim zomrel az vcera,to bol teda v nemocnici tyzden?

Reagovat
smazaný uživatel

Zemřel v pátek, pokud se nemýlím. A v nemocnici určitě pár dní byl.

Reagovat
smazaný uživatel

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec jasná 2

Reagovat
Alan_Shearer

Dneska vyhra Slovanu, bude to prvni gol Isaaca

Reagovat
smazaný uživatel

Polonia Bytom - GKS Katowice Śląskie derby Dawida z Goliatem

Nemá někdo link na live stream

Reagovat
stas87

http://mecze-hd.pl/index.php/stream-7/

ale uz bude polcas,tak uvidis aspon 45 minut

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže osud ligy je opět v našich rukou. Nikdo jinej tu zkurvenou Plzen zastavit nedokáže, doufám že jim to vrátíme z podzimu i z úrokama

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

zastavte raději zkurvenou Spartu a pomůžete celému českému fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom právě rádi Nejlepší by bylo, kdyby Vrba odešel k reprezentaci, Paclíka někde zahrabali jako Kříže a tahle pohádka jednou pro vždy skončila

Reagovat
db18

V případě odchodu Vrby je nachystaná náhrada, která by zvládla pokračovat v nastoleném trendu

Reagovat
smazaný uživatel

no doufejme že Plzeň bude dohánět sparťany k nepříčetnosti ještě hoooodně dlouho. Český fotbal Plzeň potřebuje.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
adalbertus

ještě pět

Reagovat
Liquid

skvěle HK

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice fakt hrávaj 3-4-3? Lüftner se zranil, že by dostal Honza Filip šanci? Koukám, že není ani na střídačce, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli jsou prekvapení víc fans HK nebo Tepličáci...tohle jsem nečekal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o zachranu je snad napinavejsi nez boj o titul.

Reagovat
centos

To rozhodně.

Reagovat
db18

Tak, jako v top ligách

Reagovat
REPLIKATOR

Ale ne tak napínavý jako boj o 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ten nikoho nezajímá

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
adalbertus

nannaná

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ty voe Vidlákoff Pěkná práce !

Reagovat
adalbertus

koněčně rozumný příspevek

Reagovat
Pospovič

Budou se doufám prodávat lístky i v Brně ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale Ostrávakům pouze na vlak zpátky do Ostravy

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Pospovič

jsem zvědavý jak to vyřeší u mě, když mám v občance místo narození Brno ale bydliště Ostrava

Reagovat
Puskas

dnes dvoječka

Reagovat
adalbertus

stačí bod,člověk by měl být skromný

Reagovat
Puskas

to bych byl v září, teď musím chtít co nejvíc, teče do bot

Reagovat
smazaný uživatel

jaja. Sázím že padne 0-2 gole.

Reagovat
adalbertus

snád vyhrajete,budu fandit(sázet radši ne)

Reagovat
Puskas

a u toho už zůstaň

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
AjaxFans

X

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to přeji Baníku ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale

Reagovat
F.Torres

Dneska by to chtělo tak výhru 4:3 (hattrick Baroše). Ostrava se stejně zachrání v dalších kolech, o tom není pochyb a Brno by tedka u výhru potřebovalo jako sůl.

Hold dolů musí jít Budějovice s Teplicema, i když bych byl radši, kdyby šla dolů Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

jsem skromný člověk, aspoň remízu by mohli chalani uhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

i když bych rád za 3 punkty.

Reagovat
smazaný uživatel

to já zas pro naše taky, ale když se tak koukám aspoň bod pro oba se šikne jako sůl... remíza je asi ideálnější pro oba celky...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava Baníku proti Zbrojovce Brno: Bárta - Velner, Frydrych, Vomáčka, Stronati - Stožický, Droppa, Hable, Kukec - Soukup, Baroš. LAVIČKA: Vašenda, Milosavljev, Lukeš, Staško, Kaprálik a Pavlenka.

Na Velnera sem zvědav. A místo Hableho taky mohl nastoupit Lukeš.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sem zvědav. Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Co obrana? Stopeři jak mají být. Stronati zápas od zápasu herně roste. Tak už zbývá jen Velner.

Reagovat
Shevchenko

Obrana je dobrá.

Reagovat
frankiefcb

no hlavně místo Stožického třeba vladan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tam měl být Tonda ale má virózu či co. A Vladan je dobrý jako žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Baníku.

GieKSaBaník !

Reagovat
Puskas

vsadil jsem po dlouhé době na Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo..... jdu do toho taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, na svůj milovaný klub bych nikdy nevsadil. Je to taková karma. I kdyby byl Baník sebevětší favorit, tak prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

já to dělám výjimečně, naposledy jsem dával na podzim 1 se Slávií, tehdy dal Vladan tu tyč v 92. minutě. Jinak s Tebou souhlasím je to ale výjimka...

Reagovat
JarousFCB

Já sázím proti Baníku, bo co si vsadím to se většinou posere... myslím, že kdybych se tomu věnoval celou sezónu, tak máme jistý titul.

Reagovat
adalbertus

košovka

Reagovat
Shevchenko

Určitě neprohra a snad výhra

Reagovat
smazaný uživatel

omg a kde je fantiš. sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

má horečku...

Reagovat
Shevchenko

Ten Stožický tam

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hable

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hraje zadarmo, že je furt v základu...

My fakt máme "štěstí" na defenzivní záložníky od odchodu Marka.

Tu Vašenda, teď tenhle..

Reagovat
smazaný uživatel

jenom škoda, že i zadarmo je nám uplně na hovno ..ale chválím posazení Kaprálika a návrat Frydrycha na stopera ( i když napravo taky nebyl marný)

Reagovat
JarousFCB

Frydrych byl napravo lepší než na stoperu...

Reagovat
patas92

tak Droppa je dobrý a kdybychom nehráli připosraně na dva DM, tak by se Hable jako záskok dal pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Dropičovi nic nemám, ba naopak. A připosraně bych to nenazval, nám nic ani nezbývá než mít dobře pořešený střed zálohy. Ale proč tam nezkusí Lukeše na tom postu ? Myslím si, že tento post by mu seděl nejlépe.

Reagovat
patas92

Tak pokud hrajem ve středu s Hablem a Droppou mi jako moc dobré řešení nepřipadá. Dopředu nic nevymyslí a ani dozadu to není žádný zázrak. Měl by tam hrát jeden z dvojice Kukec, Lukeš. O moc větší průchoďák než teď by to určítě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No však, moje přání je, aby tam hrál Droppa s Lukešem. Luky pak může dávat přihrávky útočícím hráčům a Dropič bude mít na práci čistou defenzívu Ale Droppa s Hablem je hrozný, pač prvně jmenovaný dělá vše možný a Hable tam je...ani nevím k čemu.

Reagovat
patas92

jj souhlásím ...jen mě předtím zarazila ta věta s tím dobře pořešeným středem

Reagovat
centos

Lukeš se prý v kabině před Pulpitem zrovna moc dobře nepředvedl. No a dopadlo to tak, že hraje Hable

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

tak a do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý a o to pěknější choreo od Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

a koukám, že zbrojováci mají taky "pestrý" repertoár chorálů.

To je buď "zkurvený Baník" nebo "smrt Baníku".

Velka tvořivost pokřiků

Reagovat
centos

Jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

jasná

Reagovat
patas92

prvně nohy pak míč, penalta kurva

Reagovat
frankiefcb

sporné si myslím.

Reagovat
patas92

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
cubinho

Gooooooooooooooool!

Reagovat
smazaný uživatel

Stožickýýýýý

Reagovat
frankiefcb

beru zpět svá slovan a Stožického.

Reagovat
patas92

teď už se ho nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebudem si zas nic nalhávat, bylo to se štěstím. Ale třeba karma zafungovala za to, že nebyla odpískaná penalta

Každopádně (nic proti němu, je to přeci jeho druhý nebo třetí zápas) ale Velner dnes docela hoří a i díky tomu mi příjde naše obrana zase chaotická.

Reagovat
frankiefcb

už je tam!!!

Reagovat
adalbertus

jen jim dejte

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Baník..krleš:když my,tak vy můžete dnes taky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je tragické..., jestli to dneska budou 3 body tak to bude zklamání

Reagovat
soukup

tragické možná, ale Baník je podobná bída

Reagovat
frankiefcb

bohužel s Tebou musím souhlasit. je to bída od obou týmů.

Reagovat
Radar

Neřekl bych, ze začátku nás docela dost přehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

takl tak.

Reagovat
Puskas

zatím dobré - výsledkově

Reagovat
Puskas

tak asi být měla, penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ty o tom pochybuješ? Jasná pentle!!!!!

Reagovat
Puskas

už při zápase se mi to zdálo, v té pauze to bylo zřetelné

Reagovat
Shevchenko

Stronati

Reagovat
frankiefcb

hlavně ať se z té chyby nesesype. Ale jinak nevyčítám, bo je mladý, musí se vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To je teda nástup

Reagovat
frankiefcb

Hable 4 karta yes!! Takže doufám proti Příbrami Luky.

Reagovat
patas92

spíš to vidím na Vašendu

Reagovat
frankiefcb

to doufám ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Hable hraje balón a dostane žlutou, Baroše sejmou bez kontaktu s míčem a ani nehvízdne. Fuck logic.

Reagovat
soukup

toho Hableho ste si podle komentářů ale zaplatili vy, aby příště nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hable vykartovaný na Příbram

Tak snad tam nasadí Lukeše (Zahoď ješitnost, Pulpite zahoď ješitnost !)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To je odporný hnus

Reagovat
frankiefcb

Tak ti nás melou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, jak si nechal jen tak vzít míč, když doslova šel od našeho pokutového území

Ty vole, to je zámek jako prase. Sundat Hableho (ať ještě nedostane červenou) a nasadit Lukeše

Reagovat
Puskas

měli na něj zakříčet "záda"

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Ale když jsi obránce, tvůj tým je pod tlakem, tak rozhodně nejdu vycházkovou chůzí. A když si nejsem jistý, tak odkopnu míč co nejdál.

Reagovat
Puskas

co je? tam pobíháme zmateně jak kuřata, to smrdí gólem....

anebo brejk? Bary?

Reagovat
centos

Jak nás může Brno takhle přehrávat

Reagovat
soukup

protože ste marní

Reagovat
centos

Právě.

Reagovat
Puskas

nemá kdo podržet míč, pak to takto vypadá, bezhlavé odkopy, zmatek, nikdo se na nabízí...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to střídání... No snad Pulpit ví, co dělá.

Reagovat
Puskas

no já nevím, bojovnost není vše, teď je třeba rozvahu, on je spíš takový divočák

Reagovat
frankiefcb

no právě te´d je ideální chvíle na Lukeše.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. A on tam dal třetího útočníka. Právě ten povzdech, jestli Pulpit ví, co dělá Ale ten centr na baryho se mu povedl.

Reagovat
frankiefcb

1:1 na penalty.

Reagovat
Puskas

asi jo

Reagovat
frankiefcb

1:2

Reagovat
patas92

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Puskas

v této části sezony se žluté karty nakupují.... jak dvojznačnééé záměr?

Reagovat
frankiefcb

ten rozhodčí se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem dal,že Brno nedá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

na poslední chvíli jsi to stihl

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. Jak prohrát 500 za 20 vteřin.

Reagovat
db18

Reagovat
Error

http://milujipraci.cz/ Pravý dolní

Reagovat
Godwinson

Švancara

Reagovat
patas92

fuck

Reagovat
Godwinson

Bože, takovej dáreček

Reagovat
db18

Zavadil!!!

Reagovat
frankiefcb

Tak zaslouženě

Reagovat
cubinho

Hráč utkání

Reagovat
AjaxFans

Zasloužený gól,baník dnes reklama na antifotbal

Reagovat
frankiefcb

No pulpit style.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Error

Ach jo

Reagovat
cubinho

Stronatti je slabý...

Reagovat
Puskas

nejslabší, horší je už jen rozhodčí

Reagovat
cubinho

Tragédie...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Error

Reagovat
db18

Škoda a Mercedes pěkně připravil

Reagovat
frankiefcb

Tleskám tleskám Pulpite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak to běžte do piče

Reagovat
Puskas

kolikátá hrubka těsně před koncem letos? osmá? devátá?

Reagovat
smazaný uživatel

já to jebu!

Reagovat
centos

Katastrofální výkon a prokaučovaný zápas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
cubinho

Snad už nikdo nikdy neřekne, že je Pulpit dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se to jenom mi, nebo jel pulpit do brna s tím, že od začátku tu remízu ubrání???

Reagovat
frankiefcb

Ne Pulpit jel do Brnu s tím, že zahrajeme nejhorší antifotbal v dějinách Baníku.

Reagovat
Puskas

tlak jak prase, ale žádná rekce z lávky, jen kvůli zranění tam dá 3. útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě se mu to povedlo....

že nás Brno v podstatě na celý poločas přišpendlí do šestnáctky, to teda čumím...

Reagovat
Error

Benny, tys to neprohrál nikomu.

Reagovat
Puskas

tak, tak, kolektivní vina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
adalbertus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele