Premier League - souhrn 29. kola

14.03.2015, 15:41, aktualizováno 16.03.2015, 22:53
Komentáře a souhrny
Liverpool veze tři body ze Swansea a upevňuje si pátou příčku. Manchester United porazil Tottenham a upevnil si čtvrtou příčku. Everton zapsal důležité body za vítězství nad Newcastlem, Chelsea jen remizovala se Southamptonem. Tři body mají rovněž Burnley, Aston Villa, WBA, Arsenal a Crystal Palace. Leicester se rozešel s Hullem bez branek...

Swansea City - Liverpool FC 0:1

16.03.2015 21:00

Góly: 68. Jordan Henderson

Liverpool na cestách v poslední době jednoduše neinkasuje. Dnes se mu to povedlo už pošesté v řadě, čehož naposledy Reds dosáhli v 70. letech minulého století, a není to přitom jen o čistých kontech. Rodgersova parta tímto triumfem nad Swansea rovněž v lize uspěla už popáté v řadě a uskakuje šestému Southamptonu na rozdíl čtyř bodů...

Pro manažera Brendana Rodgerse se pochopitelně jednalo o pikantní výjezd, když si právě ve velšském městě udělal na začátku dekády pořádné jméno. A první poločas ze strany jeho svěřenců nebyl ničím extra přesvědčivým. Škrtel se Sakhem sice v defenzívě zářili a Simon Mignolet se vytasil s důležitými zákroky proti Gomisovi se Sigurdssonem, ofenzivní individuality Liverpoolu však nebyly takřka vůbec vidět.

Poté, co se tedy Reds před pauzou omezili akorát na pár zoufalých dalekonosných pokusů Coutinha se Sturridgem, muselo se po obrátce něco změnit. A k tomu také došlo. Liverpoolští ze šatny vyšli mnohem hladovější, což potvrdily brzké šance Allena s Coutinhem, a brzy jim pomohlo také mírné pozměnění formace skrze střídání Gerrarda za levého beka Morena.

Ihned vzápětí, konkrétně v 68. minutě, se také hosté za zvýšeného tempa ujali vedení, když Amat ve skluzu nasměroval svůj osvobozující odkop pouze do atakujícího Hendersona. A jakkoliv šťastná byla tato situace, Liverpool se záhy postaral o to, že se nad jeho vítězstvím jen stěží dá spekulovat.

Závěrečnou dvacetiminutovku totiž Reds suverénně opanovali, a kdyby Sturridge nenastřelil pouze brankovou konstrukci, mohli se radovat i s větším brankovým rozdílem k dobru.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 3:0

15.03.2015 17:00

Góly: 9. Marouane Fellaini, 19. Michael Carrick, 34. Wayne Rooney

Takhle se bojuje o Ligu mistrů. Manchester United díky skvělému výkonu v prvním poločase smetl Tottenham z Old Trafford 3:0 a udělal významný krok ke kvalifikaci do Ligy mistrů, z něhož naopak Spurs víceméně vypadli. Fotbal se hrál prakticky jen do přestávky, kdy United ze tří střel Fellainiho, Carricka a Rooneyho třikrát skórovali.

Manchester předved v prvním poločase dokonalý příklad efektivní hry. Ne snad že by Tottenham jasně nepřehrávali, ale všehovšudy vystřelili na branku pouze třikrát. Hugo Lloris zažívá výbornou sezóny, dnešní duel mu ale vůbec nevyšel.

Už v deváté minutě Michael Carrick vyslal nádhernou kolmici na Marouana Fellainiho a belgický středopolař křížnou střelou na zadní tyč překonal Llorise poprvé. U druhého zásahu, jenž přišel za dalších deset minut, si oba středopolaři role vyměnili. Fellainiho hlavičku sice odvrátil jeden z obránců, ale následné Carrickovo "kladivo" prostřelilo vše, co stálo v cestě - 2:0.

Krátce nato mohli jít Rudí ďáblové dokonce do třígólového vedení - aktivní Fellaini utíkal z úhlu sám na Llorise, ale ještě se rozhodl přihrát lépe postavenému Matovi, který na míč nedosáhl. Do přestávky však přece United 3:0 vedli. Obrovská chyba Bentaleba dala šanci Waynovi Rooneymu, který při skvělém samostatném sólu udělal školáka z Diera a následně prostřelil i francouzského gólmana.

Až po změně stran se Tottenham probral, věděl si rady s míčem na kopačkách a vytvořil si dokonce nějaké jakés takés šance. Zajímavě vyhlížela rána Masona zpoza šestnáctky, která zamířila těsně vedle bližší tyčky De Geovy branky.

Domácí Manchester se už nikam nehnal. Logicky. Hlavně díky jejich taktické pasivitě už se tak ve druhém dějství nebylo příliš na co dívat. Van Gaalova parta už ve druhé půli nevystřelila na branku - Tottenham se poprvé a naposled trefil mezi tři tyče minutu před koncem. Harry Kane ale na De Geu nevyzrál.

United tímto výsledkem odskočili pátému Liverpoolu na pět bodů - Reds však mají zápas k dobru. Tottenham ztrácí devět kol před koncem už šest bodů na čtvrtou příčku; a to je mezi nimi a Man Utd kromě Liverpoolu ještě Southampton.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 3:0

15.03.2015 17:00

Góly: 20. James McCarthy, 56. Romelu Lukaku (pen.), 90+3. Ross Barkley

Kdyby Everton opět prohrál, byl by od sestupových příček vzdálen tři body. Liverpoolský celek ale tlak zvládl a udělal výrazný krok k záchraně. Proti Newcastlu nenechal od počátku nic náhodě a po gólech McCarthyho, Lukakua a Barkleyho vyhráli Toffees lehce 3:0. Newcastlu nepomohl ani kapitán Coloccini, jenž byl po hodině hry vyloučen.

Everton válí v Evropě, ale Premier League snad ani nechce hrát. Takhle zatím vypadal rok 2015 - Blues v posledních 12 zápasech jen jednou vyhráli a místo toho, aby znovu bojovali o poháry, namočili se do hry o udržení. Z ní ale po suverénním výkonu nad ambiciózním Newcastlem zase rychle zmizeli.

Newcastl přitom mohl už po třech minutách hry vést - rohový kop dostal míč až k Obertanovi, jehož ránu vyrazil Howard - dorážku Williamsona pak loktem zblokoval McCarthy. Střední záložník dokonce v devatenácté minutě otevřel skóre - míč mu sklepl Lukaku a gólman Krul předvedl vskutku bídný zákrok - 1:0.

Definitivní konec pro naděje Strak znamenaly dvě situace v rozmezí 55. a 60. minuty. První direkt přišel jak jinak než z kopačky Romelua Lukaku. Belgický forvard konečně potvrdil skvělou formu z Evropy i na domácí půdě, a když Gouffran hloupě ztratil míč ve vlastním vápně a skluzem zfauloval Lennona, Lukaku bez potíží "desítku" proměnil - 2:0.

Za velice krátkou chviličku skočil oběma nohama do otloukánka Lennona kapitán Magpies Fabrizio Coloccini a po právu viděl červenou kartu. Tu navíc mohl rozhodčí Martin Atkinson v klidu udělit i jeho nervóznímu parťákovi ve středu obrany Williamsonovi, jenž obratem napálil míč do ležícího anglického křídelníka.

Proti přesile už hosté neměli šanci. Koného dělovku Krul dokázal vyrazit; poradil si i s výbornými ranami Osmana a Barkleyho. Když ale Ross Barkley pálil v nastaveném čase znovu, kapituloval Holanďan potřetí. Střídající Atsu po standardce Newcastlu pláchl přes půl hřiště, předal míč kolmicí právě Barkleymu a ten už jen obešel padajícího gólmana a zakončil do prázdné branky - 3:0.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 1:1

15.03.2015 14:30

Góly: 11. Diego Costa - 19. Dušan Tadić (pen.)

Chelsea nevyužila zaváhání Manchesteru City, který prohrál na Burnley, a své vedení v čele Premier League navýšila pouze o bod. Doma dokázala uhrát se Southamptonem jen remízu 1:1, hlavním hrdinou utkání se stal Fraser Forster, který ve druhém poločase pochytal minimálně čtyři gólové příležitosti. Jediný, kdo jej překonal, byl Diego Costa, na kterého však z penalty zareagoval Dušan Tadić.

V základní sestavě Southamptonu poprvé v sezóně nenastoupil útočník Graziano Pellé, na jehož místě hrál od úvodní minuty Shane Long. Ronald Koeman si od toho sliboval vyšší pohyblivost ofenzivní řady, která skutečně dělala pomalejším stoperům Chelsea problémy.

V počátku utkání nicméně Chelsea předváděla dobrý fotbal. Nejlepším hráčem v poli byl v modrém dresu jako obvykle Eden Hazard, který v prostředí Premeir League skutečně čas od času působí jako zjevení - a dnes od první do poslední minuty neměl mimo malá vápna žádnou konkurenci. Už v šesté minutě připravil ve vápně míč Willianovi, který jej servíroval před branku Oscarovi. Tam ale zaúřadoval pohotový Fonte.

Belgický čertík založil i první gólový moment, když z vápna roztáhl hru pro Ivanoviće, jehož centr usměrnil hlavičkou do branky Diego Costa - 1:0. Vedení však Chelsea dlouho nevydrželo. Už po dvou minutách mohl srovnat Mané, ale Courtois ještě skvěle zasáhl. Pak ale stejného hráče ve vápně fauloval Matić a penaltu se štěstím proměnil Dušan Tadić - 1:1.

Tento moment Londýňany zaskočil a ti se do konce poločasu už do svého rytmu nedostali. Největším problémem byl absolutně nefunkční střed pole, kde jindy precizní Nemanja Matić předvedl asi nejhorší výkon v sezóně. V poslední době se nedaří ani Cescu Fábregasovi, jehož výkon byl i dnes velice matný.

I po dnešním zápase by si mohl José Mourinho mohl lehce postěžovat na rozhodčího - důvodem je zákrok na Branislava Ivanoviće, jemuž v šestnáctce přišlápl nohu Tadić. Kromě toho se však Chelsea do další příležitosti nedostala, hrozil pouze aktivní Diego Costa - jeho dvě hlavičky však skončily shodně těsně nad břevnem.

Po přestávce se hra Chelsea radikálním způsobem změnila. Po pár minutách šel ze hřiště Matić, kterého nahradil Ramires. Courtois se už po změně stran prakticky nedostal do hry, jen na startu poločasu vyrazil dělovku Alderweirelda, jenž po nakrátko přímém kopu vypálil tvrdě pod břevno.

Svěřenci Josého Mourinha předvedli ve druhém dějství živelný výkon, často se hrálo nahoru-dolů. Zdvojnásobit svůj gólový účet mohl Diego Costa - Willianovu střelu tečoval do tyčky. Southampton měl velkou šanci právě v pasáži, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Cahill ale nebezpečnou ránu zblokoval, stejně jako vzápětí na druhé straně výborný Fonte.

Závěrečná dvacetiminutovka už patřila jen a pouze Chelsea. A Fraseru Forsterovi, který svými zákroky přiváděl ofenzivní hvězdy Blues k šílenství. V krátkém časovém úseku si na něm vylámali zuby Oscar i Hazard, zakrátko Belgičan vyslal Oscara do jasné příležitosti, jenže Forster měl zkrátka skvělý den.

Měl ho i Fonte, který v další šanci skluzem tečoval Costovu obrovskou šanci nad. Patrně největší kus práce udělal anglický gólman v posledních minutách. Nejprve vyrazil Azpilicuetovu ránu na bližší tyč, aby v nastavení po rohovém kopu zkazil radost i Rémymu. Neuspěl ani Terry, který selhal dokonce nadvakrát.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 1:0

14.03.2015 18:30

Góly: 61. George Boyd

Obrovský krok k záchraně pro Burnley a obrovská rána pro naděje na titul pro Manchester City. Ani podruhé nedokázal obhájce titulu porazit ligového nováčka a jeho vyhlídky na trofej jsou velice rozmazané. O vítězství 1:0 rozhodl překrásnou ranou George Boyd. Citizens přesto mohli pomýšlet na bod, o něj je připravil Andre Marriner, který neodpískal poměrně jasnou penaltu.

Už v pátek se José Mourinho poměrně sebevědomě vyjadřoval o šancích Chelsea na ligový titul. A po dnešku už by při troše naivní dobré vůle slavit titul. Manchester City daroval Londýňanům velikou výhodu - pokud totiž Chelsea vyhraje obě dohrávky (Southampton doma a Leicester venku), bude na zbytek tabulky zhlížet s nedostižných 11bodovým odstupem.

Burnley naopak šokovalo Anglii poté, co v bídné formě vyhrálo jediný z 11 zápasů v roce 2015. Clarets navíc proti ligovému šampionovi z minulé sezóny nepůsobil jako outsider. Ani v nejmenším. Držení míče sice jasně opanovali hosté, ale co se nebezpečí akcí týče, bylo to při nejhorším vyrovnané.

Už ve druhé minutě pálil povedeným volejem těsně nad Ings a ukázal, že domácí se nedají bez boje. Brankář Heaton navíc neměl příliš moc práce - v první půli se zapotil jen ve třicáté minutě, když nejprve vyrazil zajímavou střelu Džeka a porazil si i s dorážkou Agüera.

I po změně stran se hra nesla ve stejném duchu. Ochozy na Turf Moor se takřka freneticky ozývaly při jakékoli minišanci Burnley - a dokážete si představit ten výbuch po hodině hry. Přímý kop odhlavičkoval Kompany chybně jen k volnému Boydovi a ten parádním volejem otevřel skóre. Citizens se potom odhodlali k náporu, ale zahrozili vlastně jen hlavičkou Agüera těsně nad.

V nastaveném čase se málem nešťastníkem večera stal Ben Mee, který si při bránění pronikajícího Pabla Zabalety počínal opravdu nešťastně. Skluzem jej poslal k zemi a měla se pískat penalta. Rozhodčího Andreho Marrinera patrně k neodpískání přiměl fakt, že Zabaleta byl o svém pádu rozhodnutý ještě dříve, než přišel samotný skluz.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 3:0

14.03.2015 16:00

Góly: 45+1. Olivier Giroud, 81. Aaron Ramsey, 84. Mathieu Flamini

Pohodovou generálku na složitou odvetu osmifinále Ligy mistrů má za sebou Wengerův Arsenal. Kanonýři si poradili s West Hamem bez větších problémů poměrem 3:0 a rozhodně tak uhájí strategickou třetí pozici. Hammers nezvládli už třetí londýnské derby v řadě...

Teprve podruhé v jedenácti měsících se dnes Theo Walcott vešel do základní sestavy pro ligové utkání a anglický křídelník se také hned ocitl v centru dění, když po Giroudově prostrčení příliš dlouho váhal se zakončením, až byl jakž takž čistě odzbrojen Collinsem. A i když se později stejný hráč prodral k zakončení, šlo pro změnu o špatně umístěnou i přespříliš pomalou ránu.

Další výraznou postavou úvodních minut byla osoba Calluma Chamberse alias domácího Jekylla a Hydea. Pravý obránce, který dnes dostal přednost před odpočívajícím Bellerínem, na jednu stranu pěkně vyzýval nebezpečně hlavičkující duo Alexis-Ramsey, na stranu druhou však minimálně dvakrát ošklivě propadl vzadu a jednoho takového lapsu divže nevyužil Kevin Nolan. Ospina se tehdy včas vrhl po své levici.

Aktivní Arsenal, v jehož středu úřadoval živelný Aaron Ramsey, se nakonec přeci jen ujal vedení jen těsně před přestávkou, když v rychlosti zakombinovalo trio Özil-Ramsey-Giroud a posledně jmenovaný luxusní ranou odrazem od vzdálenější tyče konečně rozvlnil síť za bezmocným Adriánem.

Do druhého poločasu se z obou stran vstoupilo poněkud vlažně. Jarvis zkraje přestřelil po rohovém kopu, jinak ale WHU dál nepředstavovalo pro své slovutnější sousedy žádnou hrozbu. A v útlumu byli také domácí, když třeba Mesut Özil v zajímavé pozici odmítl střílet ve prospěch přetaženého centru na Walcotta, aby vzápětí Ramsey nasměroval těžký volej pouze mimo vymezený prostor.

Teprve v poslední desetiminutovce se Gunners podařilo vedení po zásluze stvrdit, a opět u toho byla dvojice obvyklých podezřelých Giroud-Ramsey. Akorát s tím rozdílem, že tentokrát po bleskurychlé předávce zavěsil velšský středopolař.

Třetí gól potom po nádherné Cazorlově výzvě napříč velkým vápnem přidal sváteční střelec Mathieu Flamini, jenž protrhl přesně roční čekání na trefu do černého a stal se letos už 15. různým autorem ligové branky v dresu Arsenalu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 1:0

14.03.2015 16:00

Góly: 19. Brown Ideye

Umění Tonyho Pulise opět vykvetlo do krásy tří bodů. "Svůj" Stoke téměř k ničemu nepustil a jediná vydařená akce tak trochu maže nepříjemnou pachuť ligového i pohárového selhání s dalším celkem z Midlands. Zatímco WBA tak slaví třetí domácí úspěch v řadě, Stoke si po stejně dlouhé jízdě z trávníku soupeře neodváží nic.

Unavené tempo hned zpočátku utkání vyhovovalo především domácím, ti si pomalým přechodem do útoku přeci jen dokázali vypracovat alespoň náznak nějakého nebezpečí. V 19. minutě však dostal trestuhodný prostor k centru Gardner, který měl ve vápně jediného spoluhráče, Bardsley ovšem Browna uhlídat nedokázal a Begović byl v brance naprosto zbytečný.

Na obraz hry to ovšem velký vliv nemělo, pozdvižení vyvolala pouze 34. minuta, kdy hostující brankář upustil lehký balón před už jednou skórujícího útočníka, druhou radost mu však už předem kazil pomezní se zdviženým praporkem.

V druhé půli se konečně začali projevovat také hosté, kteří dokázali držet míč na kopačkách častěji než soupeř, v útoku se ale na nic velkého nezmohli. Až po odchodu Fostera ze zdravotních důvodů se musel ukázat brankář domácích, to když Walters netrefil balón hlavou zrovna dle svých představ, svíce však mohla zapadnout pod břevno nebýt pozorného zákroku Myhilla, tou dobou hrajícího osm minut.

Na druhé straně kontroval jinak nepříliš viditelný Brown, po dvou trefách už branku zasáhnout nedokázal a líbivou kombinaci na jeden dotyk v pojistku neproměnil. Baggies hru bedlivě kontrolovali i v šestiminutovém nastavení, dvě střely mířící na branku domácích totiž bylo vše, co si tabulkově lépe postavený Stoke dokázal pořídit za celý zápas.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Aston Villa 0:4

14.03.2015 16:00

Góly: 16. Christian Benteke, 18. Gabriel Agbonlahor, 37. Gabriel Agbonlahor, 44. Christian Benteke

Na stadionu Sunderlandu zhasla všechna světla již před přestávkou. Aston Villa totiž zažila zázračný poločas, který odradil přinejmenším stovky domácích fanoušků od dalšího setrvání v dějišti noční můry Guse Poyeta. Ten spíše než dvojici hlavních aktérů, Bentekeho a Agbonlahora, bude proklínat děsivý výkon jeho obrany.

Kreativnější úvod sice předváděli domácí, pro svou neohroženost však často ztráceli balóny již na své polovině. N'Zogbia ve 13. minutě tvrdou ranou ještě na Pantilimona nevyzrál, vzápětí se ale stal dobrým kamarádem hostů O'Shea. Nejprve Bacuna potáhl míč po pravé straně k vápnu, ve kterém přihrávkou po zemi oslovil Bentekeho, jenž procedil přes zkušeného obránce míč za strnulého gólmana, aby v následující moment stejný hráč podcenil nákop Clarka, který tak vyslal do samostatného úniku na brankáře Agbonlahora. Ten sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a podél těla Pantilimona bleskově pojistil vedení.

Po půlhodině mohlo být se zmateným Sunderlandem ještě hůře, Sinclair ale zazdil stoprocentní šanci a z malého vápna poslal míč nad břevno. Jen tři minuty poté se hněv fanoušků obrátil k sudímu Swarbrickovi, ten přehlídl jasnou ruku Clarka ve vápně. Jak moc mohl změnit průběh utkání případný zásah, o tom můžeme jen polemizovat, ještě než skončila první půle, donutily totiž další okolnosti stovky diváků k odchodu.

Ve 37. minutě N'Zogbia pohodlně přihrál na vápně nestřeženému Agbonlahorovi, který se krokem prohnal mezi třemi kužely a prudkou ranou zvýšil na 3:0. Už v té chvíli měli pořadatelé plné ruce práce s rozzuřenými lidmi, kteří si chtěli s Gusem Poyetem nejen popovídat. To ještě netušili, že tak neuvidí slabost Reveillèra ve výskoku proti Bentekemu, který hlavičkou uklidil další povedený centr Bacuny do sítě.

Šokující první dějství přineslo zajímavosti z jak světlé tak temné strany. Aston Villa stihla skórovat tolikrát jako ve všech letošních ligových výjezdech, Sunderland naopak vůbec prvně v Premier League inkasoval tolik branek za úvodních 45 minut na svém hřišti.

Uběhlo jen pár vteřin po změně stran a Pantilimon už musel vytáhnout solidní zákrok proti technické střele pod břevno od probuzeného N'Zogbiy. Nutno podotknout, že domácí měli těžší začátek druhé půle, tragikomickou vložku si vystřihl Larsson, který se na hřiště dostavil až po třech minutách hry.

Sunderland se přeci jen dokázal srovnat a hra se vrátila do rozměrů utkání sousedů v tabulce. V 68. minutě tak zahrozili i domácí, Larsson však z přímého kopu těsně minul bližší tyč. V 80. minutě mohl alespoň poloprázdnému stadionu udělat radost Fletcher, který se dostal za obranu a v pádu z malého vápna dokázal pokořit Guzana, toho ovšem podržela vzdálenější tyč.

V závěrečné fázi měl čestnou trefu na kopačce Wickham hned dvakrát, v obou případech ale mířil nad břevno. Villans si tak přes komorní druhé dějství připisuje nejvyšší vítězství od 29. dubna 2013, kdy na svém hřišti zostudila 6:1 právě Sunderland. Důležitější pro svěřence manažera Sherwooda je ovšem druhý skok v řadě od sestupových pozic, domácí naopak klesají na 17. příčku.

Více informací k zápasu

Leicester City - Hull City 0:0

14.03.2015 16:00

Góly: -

Když ne teď, tak kdy jindy? Leicester šel do zápasu s podobně tápajícím Hullem s jasným cílem poprvé po šesti kolech vyhrát, místo toho si však akorát ještě zhoršil sebevědomí nevyužitou téměř dvacetiminutovou přesilovkou. Ba co hůř, Foxes se sotva zmohli na jednu střelu mezi tři tyče...

Byl to další z řady typicky bezzubých výkonů Leicesteru a mužstvo, které v lednu mohutně investovalo do útočníka Kramariće, nyní vyšlo střelecky naprázdno už čtyřikrát v posledních sedmi kolech. Gólu se přitom výrazněji přiblížilo všehovšudy jedinkrát, když právě Kramarić jen o chlup nedosáhl na solidní Mahrezův centr z prvního poločasu.

Jinak Hull pod taktovkou skvělého Michaela Dawsona bez větších problémů odolával; bez ohledu na Huddlestoneovo vyloučení po druhé žluté kartě ze 72. minuty. Naopak to byli Tigers, kdo pro svého soupeře představoval pravidelnější hrozbu. Skórovat měl především Jelavić, který nejprve nedokázal ideálně usměrnit Elmohamadyho příhru a později zblízka hlavičkoval trestuhodně nad bránu.

V jednu chvíli se přitom Jelavić užuž radoval z branky, tehdy však rozhodčí odpískal N’Doyeho útočný faul na brankáře Schwarzera, který následně v závěrečných okamžicích utkání vychytal ještě střídajícího Abela Hernándeze.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Queens Park Rangers 3:1

14.03.2015 13:45

Góly: 21. Wilfried Zaha, 40. James McArthur, 42. Joel Ward - 83. Matt Phillips

V prosinci spolu oba týmy hrály bez branek; tentokrát něco takového vůbec nepřipadalo v úvahu. Crystal Palace smetlo QPR ještě v rámci prvního poločasu, a tak ani pozdější Phillipsova paráda nic neřešila. Hoops dál potvrzují, že jejich osamocený triumf na půdě Sunderlandu skutečně byl jen náhodným výstřelkem...

Queens Park Rangers letos ještě nikdy nezavěsili uvnitř zahajovací 15minutovky a něco takového se jim nepovedlo ani tentokrát, třebaže se Chris Ramsey rozhodl oživit Hoops nasazením dvou zapomenutých synů, Shauna Wright-Phillipse a Adela Taarabta.

Právě druhý jmenovaný nakonec po 36 minutách konečně vyprodukoval nějakou tu střelu na soupeřovu bránu (respektive nad ní), jinak to bylo v první půli hlavně o soupeři.

A tomu se ještě poměrně brzo podařilo otevřít skóre. Krátce po završení lehce uspávací úvodní dvacetiminutovky se po levé straně poprvé rozběhl Yannick Bolasie a jeho přízemní centr na zadní tyči i za cenu ošklivého nárazu do brankové konstrukce usměrnil do sítě Wilfried Zaha.

Bývalý hráč ManUtd potom byl poměrně dlouze ošetřován, žádné známky otřesení však ve zbytku prvního poločasu opravdu nevykazoval. To právě naopak: Zaha vzápětí sám znovu pokoušel štěstí ze slušné pozice a později užuž vyzýval Bolasieho u druhé tyče, kdyby před Konžanem na poslední chvíli nezasáhl skluzující Furlong.

Chvíli před obrátkou pak Zaha předvedl pár triků a vyzval ke skórování netradičního střelce Joela Warda, ten však nezvyšoval na 2:0, nýbrž 3:0 - ještě před jeho zásahem totiž opět úřadoval Bolasie na druhé straně a tentokrát příhrou na malé vápno nachystal branku McArthurovi. Po přestávce už takto těžko bylo co řešit; QPR venku padne už potřinácté ze čtrnácti pokusů.

Ve druhém dějství už bylo hlavním zájmem Eagles duel akorát v pohodě dohrát, a to se tak úplně naplnit nepodařilo. Již po deseti minutách totiž hřiště v agonii opustil zraněný Puncheon, aby jej okamžitě následoval už delší dobu kulhající Zaha. Právě tahle nucená střídání pak Crystal Palace sebrala momentum a QPR přeci jen opticky vyrovnalo hru.

Za ironického zpěvu hostujících fanoušků "Jdeme dolů" se následně Austin hlavou i nohou pokoušel překonat Speroniho, pokaždé však mířil přímo doprostřed brány. Na konečných 1:3 tak ve finále snižoval až Matt Phillips, a jaká to tehdy byla nádhera! Bývalý křídelník Blackpoolu se trefil tak trochu na styl Clarence Seedorfa a celý namlsán posléze divže neudeřil také z přímého kopu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC28197258:2364
2.Manchester City29177559:2858
3.Arsenal FC29176656:3057
4.Manchester United29168550:2656
5.Liverpool FC29166743:3054
6.Southampton FC29155940:2150
7.Tottenham Hotspur29155946:4250
8.Stoke City291261133:3542
9.Swansea City291171133:3840
10.West Ham United291091039:3739
11.Newcastle United29981232:4635
12.Crystal Palace29891234:4033
13.West Bromwich Albion29891227:3633
14.Everton FC297101236:4131
15.Hull City296101326:3728
16.Aston Villa29771519:3828
17.Sunderland AFC294141123:4326
18.Burnley FC295101426:4725
19.Queens Park Rangers29641930:5222
20.Leicester City28471724:4419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1527)

Přidat komentář
Setwo

som zvedavý na posezónny výpredaj v QPR, ak zostúpia.. očakávam, že Caulker, Sandro a Austin pôjdu preč

Reagovat
Zaschrona

No, jestli ty soucasne posledni 3 tymy sestoupi, bude tam toho materialu pro PL dostupneho dost. Z QPR jeste urcite Vargas a Fer, z Burnley Arfield, Ings a Trippier a z Leicesteru Mahrez, Kramaric a Ulloa. Jen by teda byla skoda, kdyby se zadny z novacku nezachranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Isla

Reagovat
dantetomas

Vargas je len na hosťovačke, nie? To isté Isla, ktorého spomína kolega... takže v ich prípade výpredaj asi nehrozí

Reagovat
Zaschrona

Ba jo, ja jsem mel za to, ze uz QPR Vargase vykoupilo, ale to jsem si nejak uvedomoval chybne.

Reagovat
SunFells

Zaha

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole Moravec ...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

wengerball

Reagovat
Counter

Když si hra AFC sedne, tak je to radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tak bylo furt co?

Reagovat
Counter

Nikdo to tak nemá furt. Stačilo by, kdyby to tak bylo většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při dnešní PL (její vyrovnanosti) je fakt,že by stačilo to "většinou". Bo to by byl skoro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Heisenberg

Good thing Wenger subbed Flamini on for Özil, the German would have tried to pass that shot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale sere ma, mal strieľať

Reagovat
smazaný uživatel

resp. strieľane prihrávať na Girouda

Reagovat
SunFells

Zvláštní

Reagovat
SunFells

Proč se tam Walcott vůbec hlásil, ho chudáka vyvedl z přesvědčení vystřelit.

Reagovat
Miguel19

Geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je ze theo tam bol uplne v rovnakej pozicii ako on

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo to daný i tím, že při předchozí akci na něj Theo křičel o nahravku

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Bayern +

Zaplať pán Boh za Arjena...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

prekérní vidění

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Nechápu, že se Pearson stále v Leicesteru drží. Tolik do toho kádru investovali, koupili 2 útočníky za 20m liber a hrajou takovouhle tužku s 1 střelou na bránu proti týmu, který má červenou a hraje taky příšerně.. Jestli se chtěj udržet v PL, tak si myslim, že by měl NP letět.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Robochelsea

Mal ísť do riti už pred dvoma mesiacmi, teraz už je bohužiaľ neskoro ale skúsiť by sa to mohlo. Napríklad taký Di Canio by mohol byť fajn lebo je to dobrý motivátor.

Reagovat
66pepo66

Je nejaka sanca, ze by mohol v lete skoncit Kane u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
66pepo66

Ok, takze citim sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Koupi Balea za 120 mega a na Kanea nebudou love.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane k nám ne prosím, ani Balea!

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se vůbec nedivil,kdyby to City dnes posrali

Reagovat
afc

Giroud je kral.Muzstvo az na ten vybuch s Monacom v 2015 proste slape.Uvidime kam to v lige ezte mozme dotiahnut.Druhy flek je stale realny.

Reagovat
smazaný uživatel

2.věta to je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

krátká paměť

Reagovat
afc

Takze neslape?

Reagovat
smazaný uživatel

?? šlape nám to až poslední 2 zapasy předtím jsme nějak oslivě nehrali, rozhodně ne, na poměry Afc

Reagovat
afc

Vysledky su,hra sa postupne doladuje.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím, jen podle mého mužstvo co šlape, tak předvadí zápas co zápas dominantní výkon....to my letos nepředvadíme, ale to už je tak trochu slovíčkaření

Reagovat
smazaný uživatel

viz United par kol zpět, taky měli super vysledky, ale rozhodně to nebylo šlapajici mužstvo

Reagovat
Counter

U Arsenalu ale jde vidět progres.

Reagovat
smazaný uživatel

ano poslední 2 zápasy, jak jsem psal výše

Reagovat
smazaný uživatel

no v PL možná poslední 4. Ale ještě nedávno se tady plivalo na AW a na hru,hráče atd atd. A ted už to šlape? panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to

Jak tady říkal někdo m inule - když budete třetí a vyhrajete FAcup ta to bude úspěšná sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dano, odpovedz mu... takže nešlape?

Reagovat
smazaný uživatel

NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Oli....sem se opravil . Na co ten palec?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Dan, myslel som, ze provokujes, tak som ti dal palec

Reagovat
Mada

Reagovat
afc

No neserem.Skus mi nejak vyvratit,ze muzstvo od 2015 neslape.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. Beru zpět. Ted sem si vygooglil výsledky po Novém roce a vlastně krom LM,kterou nikdy neumíte tak v PL . A vyloupili ste vlastně komplet Manchester,takže Zapomněl sem na City a na FACup. Sorry. Kalím se.

Reagovat
smazaný uživatel

...... kajím

Reagovat
afc

No vidis.Vies byt aj normalny,ked chces :)

Reagovat
Lacko_Boh

ale šak Dančo je pohodak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zato někteří z Vás nejsou i když by chtěli.

Momentálně hrajete fakt ,ale sem zvědavý jak dlouho Vám to vydrží.

Nebudu do toho míchat LM. Ta soutěž je pro vás tabu,ale FACup máte solidně rozjetý a PL můžete za určitých konstelací ( Mourinho ) i vyhrát. Ale to samozřejmě už "přeháním".

Reagovat
afc

PL uz je nerealna.Mourinho si titul postrazi.Ak sa vyhra FA Cup a v lige 2,3 flek,tak sezonu bude hodnotena ako uspesna,ale aj tak bolo v tejto sezone dost tragickych vysledkov.Hlavne prva polovica sezony bola strasna,tam sa prakticke stratili sancu na boj o titul.Na Monacu uz prakticky nemame co stratit.Vyhrat tam mozme,ale 3 goly nedame.Monaco ma ten beton az moc prepracovany a ked bude Walcott zahadzovat take sance ako dnes,tak uz duplom bude postup nerealny.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

PL- no snad se to už neposere! To by byla teprve OSTUDA!

LM- Tak o této soutěži AFC se může jen zdát. Já sem v 1 zápase věřil a vsadil,že AFC už konečně prolomí tu výsledkovou holomajznu a budou hrát čtvrtfinále a pak budou mít haluz i při dalším losu a nakonec se potkáme v semif. A jak to dopadlo? Vy jste si zavřeli dveře už v 1.zápase a My...... však všichni ví.

Reagovat
Nikikrew

z 15 zapasoch v tomto roku sme vyhrali 12 zapasov, 3 prehrali. Takze neslape ano?

Reagovat
mr.Silver

ja v to druhe misto tajne doufam

Reagovat
smazaný uživatel

od polky oktobra sme najlepsi tym v lige

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

já zírám

Reagovat
smazaný uživatel

boli by sme prvi v tabulke..niekde som to videl a odvtedy sme nestratili body

Reagovat
afc

http://www.livesport.cz/tabulka/hK4hu76a/U9wG88N6/#form;overall;20

Asi to tak bude,kedze z poslednych 20 zapasov sme 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul

Reagovat
smazaný uživatel

a už to tady začíná.....

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt hloupý člověk, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Whitemedia

za sebereflexi

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Heisenberg

Giroud MOTM, paráda, dnes mu to sedlo. Aaron zahrál nejlíp v sezoně, Mesut taky dobrý výkon, škoda že nemá aspoň 1 áčko, ale od zranění hraje výborně. Santi pořád ukazuje, že si ho nesmíme nechat utéct, zatím hráč sezony. Theo měl několik dobrých náběhů, škoda že je zadrbal, ale penalta na něj měla být. Obrana s Coqstrem taky kvalitní, Chambers se ale moc na RB nehodí. A toho křídelníka s číslem 20 by měl AW hrát častěji, kvalitní zakončovatel se pozná.

Celkově vynikající výkon, 2:0 vypadá hodně pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's current home form in the Premier League:

WWWWWWWW

Goals scored: 22

Goals conceded: 3

hádam, že može byc

Reagovat
smazaný uživatel

bic*

Reagovat
Manik...

Taky proti komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu Flamini has scored more PL goals in 2015 than Radamel Falcao.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
66pepo66

Si sa naucil pocitat?

Reagovat
smazaný uživatel

a po anglicky

Reagovat
66pepo66

Reagovat
nani92

zápas k dobru,zajtra ho nielenže vyrovná,ale aj prekoná #pišsi

Reagovat
SunFells

Jen aby potom neskóroval ani za rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše skálopevná obrana bude proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalisti zacinaju citit titul

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Vážně se chceš stavět po bok krleše?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ne ved titul predsa vyhrame "my"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Perfektne zvladnuty zapas. U mna MOTM Giroud, asi jeho najlepsi zapas doma. Vyborny taktiez Aaron a Kosta, zvysok taktiez velmi dobry. Mohli sme vyhrat aj vyssim rozdielom. V Monaku to bude velmi tazke, som realista a nedavam nam velku nadej. 2 miesto je stale realne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych přidal, že Mesut konečně začina víc bojovat a nenechava se odstavovat od míču. To je velkej pokrok v jeho hře, snad mu to vydrží ...jinak souhlas se vším, v Monaku prý taky nebude nejlepší hřiště, což muže byt problem pro naši hru

Reagovat
smazaný uživatel

krom ostatních věci špatný hřiště určitě nebude jedinej problem, který nás v Monaku potká

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on přijde někdo jako je sherwood a my můžeme vylézt z kanálů, to jsem fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sherwood je náhodou sympatická, perspektivní a ambiciózní manažer. Můžete si mnout ruce

Reagovat
smazaný uživatel

*sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

As lifelong Sunderland fan David Fenwick has just put it, "I stayed to the end so I would miss the traffic."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
pa3ce

Reagovat
wild

Reagovat
Fenri

Reagovat
Matić

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/messi10stats/status/576797227391156224 Strašně netýmový hráč, na konci určitě střílel.

Reagovat
A Seleção

bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Matić

Douglas Costa si přeje, aby v létě odešel ze Šachtaru Doněck od londýnské Chelsea. "O přestup do Chelsea bych měl opravdu zájem. Nejen kvůli tomu, co vše mi o klubu vypráví Willian, ale také protože si myslím, že tam bych mohl dosáhnout všeho a měl bych na své straně někoho, jako je José Mourinho," uvedl brazilský záložník

Dalšího Williana ne, když vidim tu jeho produktivitu

Reagovat
Miguel19

vtěrka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, klon Williana, Ardy Turana atd.

Reagovat
Miguel19

To bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Všechno hráči, kteří se narodili s míčem u nohy a nedá se jim sebrat míč. Ale proč mít v jednom mužstvu dva podobné? Je fakt, že Douglas (co jsem viděl) chodí podobně jako Arda víc 1na1. Z těch tří bych řekl, že je Willian největší alibista. Ale přesto je tenhle typ zoufale neproduktivní... Jako je jasný, že ne každému se schopnosti sladí tak jako Ronaldinhovi, který měl míč u nohy přilepený elegantně jako ti tři, ale ještě navíc byl rozdílový, produktivní, často geniální. Mělo by smysl mít v mužstvu dva Ronaldinhy, ale ne dva Williany.

Reagovat
Miguel19

Tak jasný, je to přehnaný, protože na jeho pozici jsme přivedli Cuadrada, který snad něco ukáže (pokud dostane šanci). Costa je navíc díky ceně nereálný..

Já bych hlavně Williana začal cpát na AM místo Oscara, který je aktuálně zoufalý.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč na hovno

Reagovat
SunFells

Tenhle Willianovi úrovně těžko dosahuje.

Reagovat
samson192

Reagovat
Whitemedia

Takže máme o dva zápasy méně a pořád na City náskok 5 bodů, fantazie

Reagovat
Counter

Když jsem nedávno psal, že by pro Arsenal mohlo být hratelné i druhé místo, tak se mi kdosi vysmál...

Teď to vypadá, že se ManCity budou bát i o top4

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem tu psal nahoře?

Reagovat
Whitemedia

to byl určitě krleš

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na mě ty debile . Díky.

Reagovat
Whitemedia

O to jsem tě minule prosil já a neudělal si to

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. nepamatuji si. Je Vás takových newfansCFC co melou sračky hodně.

Takže od teď

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Mancity z top4 vypadli ale nevidím to reálně.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Arsenal

Liverpool

Tottenham

Reagovat
Infernoqt

to je nereálný, Arsenal neskončí tak vysoko, vsaď se

Reagovat
Miguel19

No to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chci tu LM vidět

Reagovat
smazaný uživatel

tak horší už to být moc nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo asi máš pravdu. V Evropě hrají kluby rok od roku hůř a hůř.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Manuel to nezvládá. Očekávám, že po sezoně letí...

Pokud nedáme titul, tak to je na rezignaci

Reagovat
vitasrp

Taky si myslím, že Pelle poletí, ale nikoliv kvůli faktu, že neobhájí titul, spíš kvůli tomu způsobu, jakým se tak (pravděpodobně) stane. Obě obhajoby City zatím byly fakt mizerný.

Sice si vybudovali hodně kvalitní tým, ale něco tomu do úplný TOPky chybí. Nejspíš TOP trenér, protože je celkem smutný, že se takovej tým nedostane (pravděpodobně) přes osmifinále Champions League v lize oba ročníky, kdy obhajuje titul, dopadnou podprůměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodeby sa tam dostali keby nemaju rovnaky los a barcu

Reagovat
vitasrp

Tak to je skutečně omluva jak prase.

Reagovat
Talker

Tak ten los je celkem podstatný...

Oni mají prostě průser v tom koeficientu - ve skupině chytnou 2x Bayern, což je nejsilnější tým světa a tím pádem mají celkem problém tu skupinu vyhrát - loni jim to nedopadlo o skore. A následně schytají 2x Barcelonu, což je další tým z absolutní špičky, proti které bychom měli problémy my taky - stejně jako kdokoliv jiný.

Reagovat
vitasrp

Tak ať s Barcelonou aspoň jednou odehrajou opravdu vyrovnanou partii, loni podělali první utkání, letos to samý, v podstatě se tomu jejich levelu nepodařilo přiblížit.

Jinak s tím Bayernem loni to bylo naprosto komický, když Pellegrini přiznal, že nevěděl o faktu, že jedna další branka stačila k tomu, aby City vyhráli skupinu.

Reagovat
Talker

Dostat loni Atletico v osmifinále, tak třeba skončíme stejně brzo jako oni. Letos jsme taky skončili v osmifinále proti slabšímu soupeři.

Evropské poháry jsou prostě ošemetné, ta špička se vyrovnává a už se nedá prostě automaticky počítat s tím, že jdeme (stejně jako další 1-3 zástupci PL) automaticky do semifinále jako dekádu zpátky.

Reagovat
vitasrp

Já automaticky nepočítám s tím, že se zástupce Premier League dostane do semifinále Premier League. Ale je škoda, že se tak nestalo ani jednou ze čtyř pokusů.

Reagovat
fantomas

Však už i ten loňskej triumf byl Pellegriniho zásluhou jen sotva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Bojim sa opytat...Ale predsa, koho bol zasluhou?

Reagovat
nani92

hráčov

Reagovat
eder

Stevieho Gerrarda...

Reagovat
alcantara

Jeden moment v jednom zapase predci pracu muzstva v celej sezone... Aha,ok.

Reagovat
eder

O titulu rozhodují maličkosti. Všechna mužstva celou sezonu pracují, ale titul bere jen jedno...

Reagovat
vitasrp

No fajn, ale to se pak skoro dá říct i to, že Ancelotti udělal titul díky Gerrardově malý domů.

Reagovat
eder

Ano, přesně tak to bylo. Vyrval ho na poslední chvíli ze spárů Sira Alexe...

Reagovat
alcantara

Jojo a Mancini vyhral len vdaka Aguerovmu zablesku geniality, Madrid len vdaka Ramosovej hlave atd atd...

Reagovat
eder

Vidíš, už pomalu začínáš chápat princip fotbalu.

Reagovat
alcantara

Lenze keby City vo svojich ostatnych zapasoch nepredviedlo to najlepsie v porovnani s ostatnymi, tak by im Gerrardova mala domov bola celkom k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrarda.

Reagovat
cristiano.K.

individuální kvalitou hráčů, však na tom není co hádat

Reagovat
fantomas

Holt dokud si to tam ManCity budou šmrdlat s Džekem nahoře místo Bonyho, vyhrávat se bude těžko. Burnley ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam je určite koreň problému

Reagovat
fantomas

Poslední tři zápasy: Bony startoval 1-0-0 x Bony nestartoval 0-0-2.

Reagovat
vitasrp

Tak to je mimořádně vypovídající vzorek, žejo..

Reagovat
fantomas

Tak vzhledem k tomu, že dohromady s Bonym odehráli čtyři zápasy, moc větší vzorek reálně ani dostat nemůžeš. (Ale pochopitelně je to napůl žert, to je snad zřejmý...)

Reagovat
smazaný uživatel

súdiac podľa súperov to bol jednoznačne práve tento faktor

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne mi píš o tom, že Coqových 15 zápasov je malá vzorka oproti Maticovým 25.

Reagovat
fantomas

JE TO ŽERT

Reagovat
smazaný uživatel

AJ TO MOJE BOLO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakože nezáleží na tom, kdo tam bude hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko aspon dava obcas (dolezite) goly a nestriela do divakov, usporiadatelov a mota sa partakovi v utoku pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

*nemota

Reagovat
Whitemedia

a nezpracovává rukou

Reagovat
smazaný uživatel

za tych par zapasov u nas posobi, ze dolne a horne koncatiny ma prehodene

Reagovat
fantomas

Jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

no je, a to ho mam tiez nasledovaneho a obhajujem dost casto odkedy prestupil do Anglicka (v Eredivisie sekcii mi z neho rastli vyrazky )

Reagovat
fantomas

Ale přijde ti tohle jako objektivní zhodnocení Bonyho herního přínosu...? Pak seš nemocnej, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, a dostavame sa opat k dileme, co je objektivne a co uz je nazor nemocneho...ty si ako popisal hore Dzeka a jeho prinos?

Reagovat
fantomas

Ehm... nijak? Jen sem naznačil, že by tam Bony udělal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prichodu bol myslim raz v zaklade a 2xstriedal na pol hodiny, a suhlasim, nie je zohraty, je unaveny z AFC, a pisal som len, ako posobi na ihrisku. Aka by bola pravdepodobnost, ze bude hned prinosnejsi nez zohraty i ked mimo formy Dzeko?

Reagovat
fantomas

No určitě to stojí za víc než jednu zkoušku.

Reagovat
smazaný uživatel

To suhlasim, len rozhodne nie je nikde pisane, ze MUSI alebo by MAL byt lepsi a prinosnejsi, nez Dzeko. Viac sanci urcite dostane, ak si ho Pelle na ukor Jovetica vybral.

Reagovat
Talker

Zapšklej spartan fantík

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Viťo

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul pro CFC je nabízen až moc Takže Mouřeníne NESER

Reagovat
jacobT

Ďalší sympatický výkon od Burnley. Snáď im tá výhra pomôže v záchrane, celkom im to prajem. Na úkor Sunderlandu alebo Hullu by to bolo ideálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini

Reagovat
Infernoqt

a QPR zase spadnou

Reagovat
Whitemedia

super

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není jedinej důvod přát si opak..

Reagovat
Infernoqt

já je měl rád, dobře se nám proti nim hraje a ostatním zavařej

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi blejt Nech to radsej vyhra arsenal ako autobus

Reagovat
Infernoqt

to, že Chelsea dá titul jsem věděl ještě před prvním kolem, hra se mi nelíbí, efektivita nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

jen blej a moc.

Reagovat
Robochelsea

Tak túto sezónu je fakt slabý súboj o titul, preto to nemôžme posrať ale to už mi nepríde ani trochu reálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelleho odvolaju, to je iste, ale kto miesto neho, to sa bojim trosku, lebo poriadny trener by zo City urobil valec..predstava Guardiolu v Ctiy, brrrr

Reagovat
Infernoqt

tam by nešel, Simeone je jediná reálná možnost, a ten by mohl zlepšit efektivitu, ale překopal by tým = prachy, něco jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola v City a City by hralo o 8. fleka..

Reagovat
Infernoqt

Guardiola je nejlepší trenér, ikdyž můžeš být jiného názoru. On je jedinej, komu bych svěřil přestavbu týmu místo Gaala.

Reagovat
Manik...

i v Barce i v Bayernu má luxusní kádr. Chtěl bych ho vidět někde třeba v Arsenalu nebo teď v United

Reagovat
Infernoqt

I já. Prakticky on je jedinej, za koho bych Gaala obětoval ještě před létem.

Reagovat
alcantara

Tiez si myslim, ze taky Del Bosque sa moze ist zahrabat, kedze nikdy nevytiahol napriklad Eibar z tretej ligy do prvej ani nic podobne s nimi nevyhral, takze tazko to moho byt niekedy najlepsi trener. Hanba mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

A v Barce mu ten kádr připravil Rijkaard, viď?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj no

Reagovat
smazaný uživatel

na Manika to malo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budou chtít šílenou silou dostat Simeoneho z Atletica..

Reagovat
Zaschrona

Rafa

Reagovat
Counter

Bych jim musel začít přát

Reagovat
SunFells

Snad nám neštípnou Gardeho

Reagovat
smazaný uživatel

*Guardiolu

Reagovat
SunFells

...

Reagovat
Gryphonheart

Twe Burnley mi dneska prohralo docela dost penez a nekolik tiketu.. chjo

Reagovat
RKBoy

nechápem prečo má City problém v obhajovacích sezonach, či pred 2 rokmi pod Mancinim alebo teraz.. tolko hlúpych strát,aj ked tím kvalitný majú... hráči si asi myslia ,že sa to vyhrá samo.

Reagovat
smazaný uživatel

logicky, když se nažereš, tak hlad hned nemáš

Reagovat
eder

Ano, platí to i v sexu...

Reagovat
Pipo123

Pelle je hrôza tréner, mať tak kvalitné mužstvo a hrať tak hnusný futbal, spoliehať sa len na individuálne schopnosti hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

v porovnani s Mancinim ma to muzstvo slabsie, ale za to si moze sam, natahal si tam priemerakov samych

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro TOP 4 bez klubů z Manchesteru

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Counter

To by byla legrace

Reagovat
Manik...

bez Tottenhamu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
eder

... a Londýna

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne, i ked je tam to prostredie vseobecne odporne, ale urcite je futbalovejsie nez ktorakolvek cast Londyna Londyn nezije futbalom tak ako zbytok Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti tady v ČR každý sere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na CR (a Ownyho zvlast) zas sere cele Anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,ale bavíme se v Česku a ó nás československých fans. V Anglii je to úplně jinak než my si tady myslíme. Tam mají fans klubů úplně jiné smýšlení než fans fans tady.

Reagovat
smazaný uživatel

pracoval som s jednym skalnym fanusikom Spurs v Anglicku, styridsiatnik, on mal tyzdennu napln makat v praci od pondelka do piatka, usmievat sa, pomahat, byt mily na vsetkych a cez vikend totalne vypnut, chovat sa ako zviera, s rowdies vyjst na zatahy za muzstvom, zbit kadekoho a s modrinami pokial nebol PN v pondelok znova do prace...fajn chlapik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme podobné. Já poznal v Manchesteru fandu United a tak samo. A říkal,že má v rodině bratrance(bohatá rodina) ,žije v Londýně a fandí Chelsea a mají se při rodinných událostech "rádi",ale při každé fotbalové akci se seřežou jako koně. Už 10 let. Jako to mi říkal,když sem byl v Manchesteru v roce 2005.

Reagovat
smazaný uživatel

2006.

Reagovat
Infernoqt

to je jedno, my si to nemáme jak ověřit

Reagovat
Lacko_Boh

poznáš Ol!vera? taký fajn chlapík ale keď ho nasereš tak ti prepíše známky v školskom informačnom systeme a vyjebú ťa.Len tak.Takže, Infernoqt... je tu človek ktorý si to má ako overiť a krleš o ňom vie, preto sa opravil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver je fajn, on je tu ako korenie na ryby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
*CZE*

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pritom tam futbal nie je jedniznacna jednotka, rugby je, povedal by som, popularnejsie a medzi mladymi i preferovanejsie, ale tam su fanusikovia uplne slusni, naopak futbal vyvolava "vasne" na prepinacku vikend-tyzden-vikend... a to som si vsimol, ze to tam v malych mestach maju mnohi, a dokonca styroch som z prace poznal, co sa kvoli tomu i rozviedli

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,že fotbal není No.1 v Anglii. Co sem si dle novin denně všiml tak jednou box pak rugby,závody chrtů,koně a takové ty jejich "anglické sporty".

Třeba MS v hokeji bylo jen v expreskách,takže sem denně volal dom jak hráli naši a Slováci.

Žít v Anglii bych nikdy nechtěl!

Reagovat
Lacko_Boh

futbal je tam no.1,aspon podla tlače ono už veľa vecí berieš ako samozrejmosť ale futbal tam je stále no.1

Reagovat
smazaný uživatel

No tak měl sem denně jiné zkušenosti z tisku. Na hlavní straně sportu nějaký boxer z Essexu co porazil druhého v bantamové váze z Walesu. Přeborník v Anglii. + články o něm atd atd.

Druhý den třeba steeplechease......... a pak druhá až 6 strana Fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to i cital asi The Sun

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Všechno možné.....noviny velké jak Rudé právo a milion inzerátu(sex) a hrubé jako kniha.

Reagovat
Lacko_Boh

ja prave naopak..a to som tam bol skoro vždy cez leto kedy sa prd deje..ale tak čital som guardian,sem tam daily mail...a v neposlednom rade treba brať ako meritko aj MOTD ,nemyslím že iný šport by tam mal tak uspešnu relaciu ale je to tesne,futbal nema extra dominanciu

Reagovat
Lacko_Boh

a zavody chrtov sú sranda

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som chcel vidiet zavody svabov online

Reagovat
smazaný uživatel

No ani jeden sem neviděl. Jen sem je hrál na kolotočích v Blackpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je fajn ten primorsky zabavny park

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně!!!! Tam sem byl tolikrát,že sem se sebral a řekl sestře,že jdu do ulic a půl dne mě nebylo. Připomínám,že moje angličtina je drsná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych úplně netvrdil, že fanoušci rugby jsou slušný. Stejně jako fanoušci kriketu. Byť ani jednomu nerozumim, ale bydlel jsem v Anglii (nějakou dobu kousek od Twickenhamu a nějakou dobu kousek od Oval což jsou národní stadiony pro tyhle sporty) a ještě se znám se spoustou die hard fanoušků těhle sportů a o slušných fanoušcích se úplně mluvit nedá

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RKBoy

do City by to chcelo nejakého motivátora,ktorý tam tú latku hladu po úspechoch udrži dlhšie ako jednu sezonu..taký Simeone mi pride velmi reálny s Atleticom dokázal všetko čo mohol a toto by bola dobrá výzva,zvlášť na zápasy proti nám by som sa tešil to by bola rezanica.

Reagovat
puji

Franta Tataráček je motivátor a je volný

Reagovat
smazaný uživatel

si pokrytec, aby to dosiahol, sme si ho my museli prichylit, Chelsea je macossky klub

Reagovat
alcantara

Myslel som ze Giggs ma vacsi naskok. Este sezona v City okorenena titulom a da to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Namísto aby ohrozili, tak na druhý flek zvou ostatní

Reagovat
alcantara

Chelsea, Juve a Bayern s titulom v kapse, uz len u nas sa bojuje. Docela nuda

Reagovat
Miguel19

Však fans Realu už titul taky zabalili...

Reagovat
alcantara

Zalezi, ktorych "fandov" myslis Myslim, ze ti rozumnejsi sucasnu situaciu uplne nezatracuju.

Reagovat
RKBoy

a v L1.

Reagovat
eder

Jj, věčná hamletovská otázka - Barca nebo Real?

Reagovat
Manik...

Real

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to zrejme nepochopil

Reagovat
Counter

Reagovat
Tywin Lannister

no ted si říkám jaká mega škoda byl ten příšernej začátek sezony, mohli jsme si to rozdat s chelsea o titul, když vidím jak mizerně hrajou city a united

jinak je fajn, že už máme konečně širokej kádr, v záloze možná až moc

po sezoně bych to lehce pročistil, jmenovitě bych se pokusil zbavit dua Flam/Arteta, Diabyho, Welbecka,Wojty,Mertesackera a asi i Thea, i když ho mám rád

místo nich Schneiderlin,Otamendi, Draxler(Depay),dvojku na golmana a Lacazzeta

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo docela drahý přestupový období.

Reagovat
Tywin Lannister

tak pokud chcem hrát o titul ,tak nic jinýho nezbejvá

Účka budou utrácet jak o život, Chelsea má hodně vybalancovanej kádr a City mají taky dost peněz na přestupy

minimálně top stopera a hodně kvalitní konkurenci pro Girouda na hrot to prostě chce a já bych se vůbec nebránil ani jednomu CM(DM) a hlavně LW, kde sice může hrát Alexis nebo Ox, ale oba jsou lepší na pravo a cpát tam Santiho nebo Ozila se mi moc nelíbí

Reagovat
Lacko_Boh

pridu max dvaja hrači, ak Theo podpíše tak len dm miesto Flamstera .A vieš že ja netrepem pičoviny

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok bych uvítal si rozdat boj o titul s Arsenalem .

Než zase s City

Bo tuším,že MU se bude vzpamatovávat dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

A co pan Mozart?

Reagovat
kiwwi

mizerny zaciatok sezony sme mali aj my a sme bod za vami ak zajtra vyhrame

Reagovat
Tywin Lannister

což je vzhledem k vašemu hernímu projevu docela zázrak

Reagovat
I am Mancunian

no sak sme donedavna hrali o titul

Reagovat
Infernoqt

Ale prd, na začátku sezony ty týmy bojují s větší vervou.

A Depay je náš.

Reagovat
afc

A zas sa bude muzstvo pol sezony zohravat.Pridu maximalne dvaja hraci.

Reagovat
Manik...

Konečně fandům Arsenalu došlo, že Polák musí pryč ... Welbecka proč? Jinak asi souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck proc? Vzdyt je uplne marnej. Neumi si zpracovat mic, kurvi vsechny prihravky..

Reagovat
spider_8

Příšerným začátkem sezóny myslíš období srpen - prosinec?

Arsenal letos na titul nemá, 2 povedený měsíce na tom nic nezmění...

Reagovat
smazaný uživatel

káder nechať tak ako je, len nejaký defenzívny záložník, aj ked neviem kto. Schneiderlin by zbytočne ohrozil Coqa, hoci by to nemuselo byť kontraproduktívne, ale možno radšej niekto lacnejší.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Bylo by fajn, kdyby se Burnley zachranilo. S tim sympatickym kadrem, ktery maji a za vykony, ktere predvadi, jim to preju.

Reagovat
smazaný uživatel

no, aby to nebolo trebars na ukor vas

Reagovat
Zaschrona

Jestli vyhrajem EL, tak at spadnem treba rovnou do Conference.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super a zacnes potom naplno fandit saints

Reagovat
Zaschrona

Nene, navzdy jsem Blue.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Infernoqt

tak to potom joo

Reagovat
SunFells

To by bylo super sledovat hráče kvalit Conference v LM

Reagovat
Zaschrona

Howard - Hibbert, Mangala, Distin, Shaw - Barry, Gerrard - McGeady, Naismith, Townsend - Balotelli

Reagovat
SunFells

tvá fmková?

Reagovat
Zaschrona

To mi tam chybi aspon tenhle...

http://i.imgur.com/YRDKCbn.jpg

Reagovat
SunFells

flop

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder

Reagovat
I am Mancunian

burnley zachrana a everton zostup

Reagovat
Infernoqt

Everton nesestoupí, to víme všichni. Jen se na úkor toho nezdaru bavíme.

Reagovat
I am Mancunian

no ked sa falosnik nespamata, tak aj zostupia

Reagovat
Infernoqt

oni hráli dobře, jak ty výsledky bránili a jak hráli "převážně jen" breakovou hru, tuto sezony se rozmysleli v tom, že mají na něco víc a otevřeli to a takto to dopadá... mno a jak tě tlačí bota, tak se k bránění neschýlíš, pokud tedy nejsi chelsea, a tak zůstali otevření až doteď... ale věří, že se to změní, až budou hrát proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

To je hloupost.

Reagovat
Infernoqt

sám jsi hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale stejně si napsal blbost.

Reagovat
Infernoqt

Zaschrona, potvrď mu to.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt hrajem vicemene ten stejny styl jako vloni. Jen letos straslive doplacime na strasne mnozstvi velikych chyb v obrane, zaroven s tim je nas utok neuveritelne predvidatelny - na kazdy gol se neuveritelne nadrem a souperi vi, jak na nas hrat. Starsi hraci sli vykonostne dolu, doplacime na uzky kadr, doplacime na to, ze Martinez neni ochotny zmenit svuj plan na cokoliv jineho a plne veri ve svuj plan A. Otazka je, jestli se zas budem schopni zvednout, az/pokud v lete dojde 5-7 nutnych posil, ktere budou Martinezovi plne sedet do jeho planu a manazer bude mit pro svoji hru lepsi kadr, ktery bude lepe vyhovovat hre, kterou chce predvadet. Porad plati, ze tohle je z drtive vetsiny tym, ktery slozil dohromady Moyes.

Reagovat
Infernoqt

na začátku sezony byla ještě vidět snaha, ale snaha bez motivace, vám strašně nesedí ta otevřená hra, kde pak doplácíte na vlastní chyby nebo counter soupeře

Reagovat
vitasrp

Loni jim tahle otevřená, dominantní hra přinesla nejvyšší počet bodů za posledních několik let.

Reagovat
Infernoqt

ok přemluvili jste mě, vycházel jsem jen ze zápasů, které jsem měl možnost vidět ... a těch nebylo moc, víceméně jen proti lepším celkům

Reagovat
Zaschrona

No, jestli je nekolik skoro 30 let, tak mas pravdu...

Reagovat
vitasrp

Hledat jsem to nechtěl, psát v historii PL taky ne, protože jsem si tím nebyl jistej, takže dík za konkrétní info, to už si teď budu pamatovat.

Reagovat
vitasrp

Nedávno jsem se docela pobavil, když jsem si vzpomněl na ten váš čtyřlístek hráčů, na kterých loni stála stabilita vaší hry - Jagielka, Distin, McCarthy a Barry - a porovnal jejich výkonnost loni a letos. Ten skok je prostě neuvěřitelnej.

Reagovat
Zaschrona

Je to docela smutny, ale jediny McCarthy se blizi svym vykonum z lonska, bohuzel byl ale dost tydnu z tehle sezony zdravotne mimo hru. Je pro nas hrozne dulezity hrac. Jeste bych k tomuhle vyberu dopsal Howarda - vloni byl opora, letos je to uplne nejvetsi slabina a stal nas strasnou spoustu bodu.

Ted jen otazka, co s tim bude dal, Distin uz je zrejme odepsany a pujde pryc, Jagielka by pak snad v pripade prichodu noveho stopera mohl byt presunut do role 3. stopera. Akorat ten Barry, Martinez si z nej udelal sveho Nevillea a nesunda ho ze sestavy ani za nic.

Reagovat
niflheim
Reagovat
alcantara

vrabejka uz je aj na hokejfore

Reagovat
nani92

Liverpool a Boston

Reagovat
Infernoqt

MU a Ducks

Reagovat
smazaný uživatel

Ducks prosim ta, naco

Reagovat
Infernoqt

sympatie, před x lety jsem si oblíbil Getzlafa, postupně Perryho, Selanne je legenda, snad není potřeba ani zminovat, pak mám rád černé dresy a efektivitu při zápasech, prostě takové comebacky co mají ducks ti nikdo nepředvede

Reagovat
Infernoqt

málem bych zapomněl, hodně Čechů preferuje týmy dle našich reprezentantů v zahraničí a v Anaheimu až doteď nebyl žádný Čech, což je taky poněkud úleva nedostávat se tak do huby novinářů a být trochu nad věcí, že to nesleduješ jen kvůli našim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Red Devils & Red Wings ❤

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

http://www.livesport.cz/zapas/SIQBggBg/#h2h;overall

tohle je krása, jak na ledě Flyers ctíte tradici výhry domácích, až na tu jednu výjimku teda, tam té výhry na nájezdy

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Red Devils & Red Wings & Green Bay Packers ❤

Reagovat
smazaný uživatel

&

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tomasinho

To MU ti to kazí. LFC a Ducks

Reagovat
smazaný uživatel

LFC a Capitals

Reagovat
cristiano.K.

není o čem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

United a Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je zatiaľ suverenne najhoršia kombinácia

Reagovat
Infernoqt

si musíš užívat, dle mě NYR dotáhnou na 1. příčku celé NHL, ale padnou hned v prvním kole playoff s Bostonem

Reagovat
smazaný uživatel

to si si poplietol s káčermi, nie?

Reagovat
Infernoqt

my skončíme, jak by to nějakým způsobem uhaluzili Sharks, ale zatím to vypadá na Minnesotu a to je cajk, i Calgary bych bral a na LAK v regulerní sezoně umíme, loni v playoff to bylo fiasko kvůli Hillerovi, letos by mi ani Kings nevadili

já si to rýsuju takhle, 1. kolo Wild/Flames, 2. Vancouver, který zdolá krále, finále konference s Predators, finále playoff s Montrealem a cajk

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto ročníku NHL som pozeral veľmi veľa zápasov a myslím si, že najväčšie šance na Stanley Cup má Nashville

Reagovat
Infernoqt

Preds nepřejdou přes Hawks a nás ( Ducks) na 80%. A pokud sleduješ i formu zápasů se soupeři, kteří obsazují příčky pro playoff, tak Preds mají záporný rekord právě s těmito týmy, kdežto s týmy, kteří s největší pravděpodobností v PO nebudou, tam berou téměř vždy plný počet bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme v PO no

Reagovat
wild

Tak po tom smolnom finale SC, kde prehrali vsetky tri predlzenia som bol dlho sklamany..tato sezona vsak zatial predcila vsetky ocakavania, ale stale je to len ZC. Dolezite je, ze Talbot skvele zastupil Lundqvista.

Do konca ZC stale daleko, rozdiely su tam minimalne. Bruins su jediny koho si do 1.kola nezelam. Myslim si vsak ze skoncia vyssie ako 8. Ja to v 1.kole skor na Caps

Reagovat
Infernoqt

Boston se dává zase dokupy a je to podle mě nejpravděpodobnější. U Caps nikdy nevíš. Kolikrát jsou schopni přejet top tým 5-0 a pak padnou s Buffalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Capitals.

Reagovat
smazaný uživatel

*United

Reagovat
Zaschrona

Everton a Boston

Reagovat
smazaný uživatel

Lucić Besić

Reagovat
Zaschrona

Sympataci.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vyrazom tváre minimálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to už som tu dávno písal, že prajem Bostonu, nepamätáš Jarino?

Reagovat
Zaschrona

Kdyz si clovek nevede ten seznam, tak holt obcas neco zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, na to som tu ja

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

prostě ses spletl jen ty no

Reagovat
Zaschrona

Cela Merseyside fandi Bostonu, taky to jde napsat takhle.

Reagovat
Kowe

ok

Reagovat
tomasinho

Stejne ma Zdenko videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

je to přeci jen ironie, jak je hokej v NHL až na 4. místě ve sportovním žebříčku oblíbenosti a my ho dokážeme řešit pomalu víc jak oni

Reagovat
alcantara

Tak to netusim, ked som to stihal vsetko sledovat, tak som bol hlavne tam, tu som ho riesil tusim len s Getzom, kubysom a honzissom parkrat. Teraz je to asi ine.

Reagovat
Infernoqt

Manchester United are convinced they're favourites to sign PSV Eindhoven star Memphis Depay.

Liverpool and Tottenham are also keen on the 21-year-old, who is valued at £15m, says the Daily Star.

But it is understood United are ahead of both their rivals in the race to sign the winger.

United sources insist Louis van Gaal's men are front-runners for his signature and that Old Trafford is his most likely destination.

Reagovat
Counter

Daily Star...

Reagovat
Infernoqt

Manchester United are convinced they're favourites to sign PSV Eindhoven star Memphis Depay.

Liverpool and Tottenham are also keen on the 21-year-old, who is valued at £15m, says the Daily Star.

But it is understood United are ahead of both their rivals in the race to sign the winger.

United sources insist Louis van Gaal's men are front-runners for his signature and that Old Trafford is his most likely destination.

Reagovat
Infernoqt

tak ted nevím, proč se mi to poslalo 2x, jsem si jistej, že jsem nakliknul pouze jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by celkem mohlo rozhodnout konečné postavení týmů v tabulce. Kdo půjde do CHL, ten by ho měl získat.

Reagovat
smazaný uživatel

my a depay..prvýkrát to čítam

Reagovat
Infernoqt

před týdnem, možná dříve, vyšel anglický bulvár s tím, že liverpool se připojil do závodu o hráče

Reagovat
smazaný uživatel

o depaya nejavime žiadny záujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kto? Ty a Oliver?

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte transfer komisia trebars

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si člen?

Reagovat
smazaný uživatel

pravé vajco fallowsa

Reagovat
smazaný uživatel

Prave je Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

oliver nevie kto je fallows..

Reagovat
smazaný uživatel

zato vie identitu napriklad Talkera (sorry za interupciu)

Reagovat
smazaný uživatel

oliver je iluminat, fašista, proruský separatista a mnoho ďalších v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

kinder vajicko, ci drevena matrioska alebo severosyrsky all inclusive

Reagovat
fenixLFC

keby tam nedas toho iluminata tak sa az tak moc nemylis

Reagovat
vladis271

Reagovat
Talker

Oliver mě podle všeho nezná Alespon myslím

Reagovat
smazaný uživatel

ty si este nebol lustrovany?

Reagovat
I am Mancunian

pozna ta

Reagovat
smazaný uživatel

Viťo

Reagovat
Talker

Jsme se už potkali? Jsem musel být nalitej

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, v nihlistickej a šovinsitickej krajine (ČR) som ešte nebol, organizácia ťa pozná

Reagovat
fenixLFC

za sovinisticku

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ to vieš?

Reagovat
smazaný uživatel

cisty nahodny tip (Talker) , vysiel

Reagovat
smazaný uživatel

si dobrý

Reagovat
Talker

Hlavně já nejsem ani na fb pod svým jménem Nenajde mě ani moje rodina a Ollie mi lajkuje fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja to jebem fakt

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
wild

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aj keď to neprizná, tak základ musí byť v tom, že čekuje ľudí čo majú lajknutý EF na FB. Ale čo robí potom, neviem.

Reagovat
Talker

Nemám lajknutej EF...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta děsivější varianta..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

ty ta ty vies

Reagovat
Infernoqt

pro mě lepší, ale noviny jsou jiného názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..což je velká škoda (chyba).

Reagovat
smazaný uživatel

to už nechám na posudzovanie iných, kompetentnejších..ale ten blud o našom záujme som proste nemohol nechať tak

Reagovat
EXoRcIsT

Burnley nech City vypadnu z Top4 - United Chelsea Liverpool Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

liverpool sa nedostane do top4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, ako tak pozeram tabulku, je naozaj nacase sa skor obavat o top 4

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že tá 4ka už je jasná

Reagovat
I am Mancunian

zostane tak ako je teraz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

není třeba, jediný čím jsem si jistý, že MC a Chelsea tam budou. Vy už nemáte moc těžkých zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najlahsich zapasov mal byt podla papiera aj dnes

Reagovat
Infernoqt

Burnley bylo nahecovaný a vy jste se nedostali přes beton... řekni mi, kdo umí přes beton, Swansea takhle vyhrála už kupu zápasů. První dvě místa jsou daná podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne nie sme v hernej a psychickej pohode, niektori hraci dokonca posobia ako basketbalisti zo Space Jamu po hypnoze, zalezi, kto bude kolko este stracat, staci 2-3 zapasy opat pustit perie a je to tuhy boj

Reagovat
smazaný uživatel

co tam je?

Reagovat
Lacko_Boh

má zlaté šaty ale tebe sa zdaju že su zelene

Reagovat
Lacko_Boh

prekrásna skladba vety,prekrásna vety skladba

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fantomas

https://twitter.com/colinttrainor/status/576862382619811840

Docela zajímavá statistika, ukazující mimo jiné na Lovrenovu škodlivost.

Reagovat
Zaschrona

Johnson

Reagovat
fantomas

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

ešte väčšia achilová päta je Gerrard, keďže stred zálohy spôsoboval našej defenzíve najväčšie problémy a robil zo stopérov vyslovene tupcov. ale lovren je ďalšia kapitola o sebe samozrejme..nervozita, chyby, od 25m stopéra sa čakalo viac - Rodgers týmto nákupom dá sa povedať ovplyvnil vlastne vymoženosti pre nákupy v lete 2015, kde sa to hlavné slovo opäť môže dostať inde

Reagovat
Infernoqt

největší slabinou byla nerovnováha mezi obranou a zálohou, což se vykompenzovalo změnou formace, která prozatím funguje, můj názor, Gerrard je možná slabine, ale třeba v 3-4-1-2 na podhrotu by hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jo, ale máme na podhrot hráčov, ktorí sú tam platnejší - pre neho miesto v základe nie je a to už dlhšie, ale nebudem to tu rozpisovať, nechcem sa pohádať s miestnymi scousers, ktorí žrali jeho asistencie a góly z penált v minulej sezóny tento istý problém nás totižto trápil aj v minulej sezóne

Reagovat
fenixLFC

pretoze ty si ho kritizoval ci hral dobre alebo zle...to ze uz by nemal hravat zaklad sa zhodovala drviva vacsina scouserov, len ty si ho tu daval na nizsiu uroven ako vtedy tragickeho lucasa

Reagovat
13

Rodgers totiž absenci kvalitního DM vyřešil tím, že místo toho hrajeme na 3 stopery a světe div se funguje to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to je nakažlivý

Reagovat
LGT

Bych to chtěl slyšet třeba v podání Karocha

Reagovat
fantomas

http://www.theguardian.com/football/2015/mar/14/leicester-citys-nigel-pearson-swears-at-journalist-after-hull-draw?CMP=share_btn_tw

To už je pokolikátý letos? A pak se divíme, že se hráči chovaj, jak se chovaj...

Reagovat
SunFells

Mentál.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Taky anglicky Vlado Weiss st.

Reagovat
Counter

To bránění Saints

Reagovat
Counter

Kua, Black Cats

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Pantilimon ňáký vláčný.

Reagovat
Counter

Brown za patnáctivteřinový sestřih rozhovoru řekl "you know" tak šestkrát

Reagovat
fantomas

A všichni víme, kdo je jeho vzor. https://www.youtube.com/watch?v=EiOoeB9NsEk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tak určitě

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dostal som sa k asi k 30ke, potom ma to prestalo bavit

Reagovat
fantomas

Beru na vědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si medzi tebou vybrat ci si len mladicky arogantny alebo klasicky vztahovacny

Reagovat
smazaný uživatel

to první.

Reagovat
Swarley

you know, i mean, you know, they have to know, the players have to know

jako jestli ti nedojde tady, že je něco špatně...

Reagovat
Swarley

reakce dolů, al eemoušnl gáj je taky dobrejl

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

1:44 nejlepší část

Reagovat
fantomas

To je ten emoušnl gáj?

Reagovat
fantomas

Jo, to sou ty koučové s knížkama, od kterých se Franz tolik odlišuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r3

Reagovat
SunFells

Silvův dotek úplně magický

Reagovat
LGT

(Čapkovo) Hmmm, ten Arsenal to druhý místo ještě dá. Jenom dobře

Reagovat
Swarley

500. pro Rodgerse...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Swarley

musím pořídit

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

chybí tam jeho epickej běh proti seahawks

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

je to boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

samozřejmě Aaronka, ne to vaše vemeno

Reagovat
*CZE*

fantomasi jak to stíháš sledovat zápas, u toho psát sem, psát na twitter, masturbovat nad Asiaty, dělat podklady pro reporty..to všechno najednou?

Reagovat
I am Mancunian

este masturbuje aj nad cernochmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ale jenom nad těma typickejma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je šikovný a snaživý, čo je na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a to vše, před Edenem

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale neni to typ na fight pred Edenom

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
*CZE*

by si na mě přinesl florbalku

Reagovat
Bakary3

a specialista je jeste jiri-fcb, ten je schopnej behem zapasu napsat x prispevku... pak z toho zapasu musis hrozne mit...

Reagovat
Miguel19

Žraločí tornádo

Jak je může napadnout natočit druhý díl tvl...

Reagovat
samson192

a to este by mala byt 3

Reagovat
Whitemedia

Jak se na něco takového můžeš ptát, když například u Lidské stonožky točí již třetí díl

Reagovat
Cobra

Tak lidská stonožka má něco do sebe. Je to sice nechutný, ale Žraločí tornádo je prostě kokotina na třetí

Reagovat
Whitemedia

No, ta jednička moc něčeho do sebe neměla já raději tuhle verzi

https://www.youtube.com/watch?v=sglZGSwK6ow

Reagovat
Miguel19

Jn, ale ten závěr je hodně přísnej teda

Reagovat
smazaný uživatel

aby mohla nova vysilat mega filmy. ja jsem to nevidel ale o tomhle filmu se proste vytvoril kult ze to je tak silene blby a celkove spatny film ze se na to z toho duvodu lidi koukali. a kdyz to pritahne pozornost tak automaticky natoci pokracovani kdyz za herce(neherce) moc nedaji, scenarista urcite taky ne, a reziser je do poctu

Reagovat
LGT

#LFC look in pole position to snatch £20million-rated Memphis Depay from under the noses of arch-rivals Manchester United.

#LFC scouts targeted Depay more than 2yrs ago & have been keeping a very close relationship with both him & his agent, Alex Kroes.

A delegation from #LFC has visited PSV every month this season and spent a lot of time this week with Depay's agent Kroes.

Tottenham have also asked to be informed when the bidding starts, but according to friends to Depay he's keen to join #LFC.

Je to Mirror, takže to beru s rezervou, ale nezlobil bych se... případná náhrada jak lusk za Raheema.

Reagovat
I am Mancunian

raheem k nam a vy depaya

Reagovat
LGT

k vám jedině výměnou za Smallinga

Reagovat
I am Mancunian

bereme

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

no way, Depay je můj milášek

Reagovat
smazaný uživatel

Depay by byl skvělej, ale jak už psal bubble, tak pochybuju, že o něho budeme bojovat.

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/O9YKz5qMxuu

Tak to je moc #analysis

Reagovat
vitasrp

To je prostě Redknapp..

Reagovat
LGT

Reagovat
SunFells

Je ho tam škoda, na lavičku Spurs s ním.

Reagovat
Minister

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

nikdy som si nebol istý, čo to presne znamená

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

si sa pokojne mohol spýtať tu,od toho sme tu

Reagovat
Whitemedia

to je prostě talentovaný odborník

Reagovat
jacobT

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Heisenberg

Brilliant football brain

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

mám piči

Reagovat
smazaný uživatel

lol, City prehralo... to sú chuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie je úplne super hráči,, úplne by som ho ľúbil, keby hral v nejakom mojom podpriemernom PL tíme.

Reagovat
Infernoqt

Danny Ings will reportedly reject a summer move to Liverpool – to sign for Manchester United. Ings, who is out of contract with Burnley at the end of the season, has been approached over a deal to move to Liverpool. That transfer had looked likely to go through, but United have barged into the race and Ings is ready to sign for them instead. Old Trafford scouts have been impressed with Ings, and while they might have to pay a compensation fee of £6 million, he is seen as a future star. - [DailyStar]

Reagovat
smazaný uživatel

lol, takže už Liverpoolu kradnete anglických priemerákov?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre dnesne vitazstvo oboch United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
Wat

Burnley i Aston Villa nádhera, jen ať tam ten Sunderland dostanou. A Arsenal škod mluvit, famózní hra a výsledek, neskutečná paráda.

Reagovat
vrabejka

Louis van Gaal believes he can win the race for Depay, but according to friends the player is keen to join Liverpool. [Mirror]

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi dneska ze strany Chelsea bylo líto Hazarda. Hrál fantasticky ale většinu zápasu na něj všichni čuměli co vymyslí místo aby mu pomohli náběhem nebo aspoň nějakou narážečkou.

Reagovat
LAM

Měl by odejít jestli si chce pořádně zahrát.Chelsea nehraje moc styl pro něho.Třeba se v létě CR vrátí do United a Hazard půjde do Realu

Reagovat
REPLIKATOR

Remízka se nám hodí

Reagovat
Miguel19

Zasloužená remíza.

První poločas jasně lepší Soton, druhý my. Možná jsme měli o něco více jasných šancí. Škoda že to tam na konci nespadlo..

Hrozný individuální výkony. Nejlepší jasně Thibo. Vepředu se snažil asi jenom Hazard. Cesc otřes, Oscar otřes, Matič otřes.

Cuadrado na konci pobavil. Je jasné, že ten hráč je absolutně nerozehraný a pokud bude furt chodit na pár minut, tak to bude stejný, ale...v tom zápase, kdy hrál od začátku, tak kopal pár rohů a všechny skončily stejně. Na první hráči. Dokonce na kopačce. Dneska to samé. Mám obavy, že ten hráč dál nedokopne...

Reagovat
LAM

Cesc je vždy na jaře poloviční.A to se rozhoduje sezona.Možná proto jsme ho nechali jít pryč.

Reagovat
LAM

Mourinho je schopnej ho zničit.On potřebuje hrát aby si zvykl na tým a ligu a né chodit na pár minut.Takovej De Bruyne taky nedostal šanci a jak teď hraje.

Reagovat
vrabejka

Chelsea ani City ten titul evidentně nechtějí. Že by zaútočil i někdo zezadu?

Reagovat
C-M@ster

Chelsea má ten náskok moc velkej.

Reagovat
LAM

Stačí lehčí krize a ještě to bude drama.

Reagovat
C-M@ster

Vzhledem k formě týmů z vrchu by to musel být leda Arsenal, ale 7 bodů s Mourinhem na lavičce v půlce března, to je pohodlnej náskok.

Reagovat
vrabejka

Tak Chelsea má ještě LFC,AFC a MU takže ta šance na zdramatizování tu je.

Reagovat
fenixLFC

a tie timy este hraju vsetky medzi sebou

Reagovat
kvasha16

uz mame krizu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší defenzíva v lize.. Naprosto zasloužený a poctivě vybojovaný bod. Skvělý výkon, individuálně nejlepší trojka Mané, Schneidy a Forster.

Reagovat
Koláč na pekáč

Chápu, že to de facto není měřitelná statistika, ale fakt by mě hrozně zajímalo, jestli je v nějakým evropským týmu tak obrovskej kvalitativní rozdíl mezi jedním hráčem a všema ostatníma v týmu. Já být Hazardem, tak jsem fakt zoufalej.

Reagovat
LAM

Barcelona-Messi

Reagovat
Koláč na pekáč

Jako přemýšlel jsem právě nad Barcou, ale snad ani tam ten rozdíl tak diametrální není

Reagovat
LAM

No poslední roky právěže byl.Jak něco nevymyslel Leo tak nikdo.Teď se zdá že Neymar má potenciál bejt jednou tahoun,ale pořád musí ještě makat.

Reagovat
Koláč na pekáč

Tak aspoň něco máte, my fakt nemáme nic

Reagovat
LAM

Mourinho upřednostňuje pracovitost nad technikou.To je známý.

Reagovat
Koláč na pekáč

Jenže já mám pocit že tohle upřednostňování hráče natolik svazuje, že hrajou jako úplní dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát u Messiho to platí tak nějak celosvětově

Reagovat
smazaný uživatel

*Ronalda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Hroššo - zbytek Liberce

Reagovat
LAM

On mluvil o fotbalistech

Reagovat
REPLIKATOR

Aha tak to se omlouvám

Reagovat
REPLIKATOR

de Gea - zbytek United

Reagovat
fenixLFC

de gea-united

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem spis zvedavej jak dlouho to tam jeste bude hazarda bavit. z tyhle hry snad ani nemuze mit radost. jinde by mel vetsi moznost hrat i pro divaky a vic se bavit. podle me udelal spatny rozhodnuti ze sel do chelsea, urcite mu to pomohlo ale podle me ma herne na vic

Reagovat
vladis271

A to si myslím, že Mourek ako defenzívny kouč ho ešte dosť brzdí. Na druhú stranu to aj Hazardovi prinesie titul.

Reagovat
C-M@ster

Teď ještě jestli MU zaplichtí se Spurs a může to být víkend Arsenalu.

Reagovat
Gunner14

ideálka a Liverpool , kdyby rupl by taky neuškodilo

Reagovat
tomasinho

Dušo

Reagovat
madlucas

boha arsenal, keby si neposrali tolko zapasov v prvej polke mohli by kludne hrat o titul

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole, kdyby Liverpool vyhrál všechny zápasy, tak teď mohl klidně vést ligu

Reagovat
vrabejka

Co není muže do konce ligy být

Reagovat
Miguel19

Keby United neměli LVG, tak o něj mohli hrát..

Reagovat
LAM

jenže oni by to zas nezvládli psychicky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Kdyby byly v řiti ryby, nebyly by rybníky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě teoreticky když Arsenal vyhraje všechny zápasy do konce zápasy v PL tak by měl 84 bodů a to by podle mě stějně nestačilo na vítězství PL nebo si myslíte něco jiného?

Reagovat
Miguel19

Myslím si, že Arsenal všechno nevyhraje.

Reagovat
vrabejka

od nás dostanou čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ma na to aby vsechno vyhral pokud bude mit stesti. ale chelsea ma ted dostatecny naskok ze i kdyby pravidelne ztracela tak ji uz nedozene

Reagovat
Honza Matoušek

MORAVEEEEC! JEĎ JEĎ

Reagovat
Mervin

ale Šlesingr jak letí

Reagovat
Mervin

pojď Ondrooooooo

Reagovat
Whitemedia

Moraveeeec

Reagovat
Honza Matoušek

ONDRAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Moraveeeeec

Reagovat
Whitemedia

ale ty krááávo, Šlesingr to proletěl

Reagovat
Mervin

neskutečný závod

Reagovat
Honza Matoušek

Bjoerndalena je mi líto, už chudák děda v tom finishi nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

je tu nejaky historik? potreboval bych vedet kdy Chelsea naposledy dala aspon dva goly v jednom zapase

Reagovat
Error

Ve středu. Ale dohledat to bylo fakt složité.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

ve středu

Reagovat
Mervin

to se nepočítá

Reagovat
Hokaido

ještě mě napadá Chelsea-Bredford

Reagovat
Mervin

to spíše finále s Tott, ne?

Reagovat
Hokaido

podprůměrný týmy nepočítám

Reagovat
Mervin

7.2. proti Ville

Reagovat
Hokaido

ve středu proti PSG ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem v zapase na 90 minut

Reagovat
Hokaido

jen nás vyřadíte, tak si tady přijdeš zamachrovat ? trapný. Sice jsme vypadli z LM, ale celou sezonu předvádíme vyrovnaný výkony a vedem ligu. Vy nejste schopný to válcovat ani v trapný L1 a nebýt středy, máte nakročeno k nejhorší sezoně od příchodu šejků

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi na drogach? antifotbal v podani Chelsea je letos fenomen skoro uz.. i vlastni fanousci krouti hlavama. Jste nuly a to ze vyradime ten trapnej tym jsem psal dopredu

Reagovat
Hokaido

ano, přesně takhle hrajem celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

asi to nemá cenu .. ale jen tak mimochodem PSG v lize 29zápasů/50 golů, Chelsea 28/58

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že tvé PSG hraje dnes nádherný fotbal.

Reagovat
vitasrp

V 90. Minutach naposledy Tottenhamu ve finale COC Cupu 1. března.

To ti nevyšlo, sorry.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko

Reagovat
vanGomm

Tak pro Chelsea je to dobrý bod.V boji o titul vlastně zvýšila náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale vysvětluj to místním haterům

Reagovat
smazaný uživatel

konecne, dalsie kolo si ideme po tri body

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Dream on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

koukám ani letos to nebude jiné, chvilkový záchvěv Arsenalu a vysockování Ligy Mistrů na poslední chvíli a fanoušci Arsenalu získají falešný pocit, že s Chelsea nebo City vlastně soupeřili do poslední chvíle o titul a příští rok už to prostě MUSí vyjít = Wanker to tam bude hnojit zase o rok dýl.

Ale jo, jako fanouškovi Chelsea mi to vyhovuje

Reagovat
niflheim

Super výsledek, první poločas naprosto úžasný výkon, snad až do nějakhé 70 minuty jsme dovolili Spurs jenom dva kontakty s míčem v naší šestnáctce. Smalling zahrál skvěle, střed do odmakal kvalitně a musím pochválit Matičku s Fellou. Youngster si odjel zase to svůj letošní standard, Wazza makal a makal

Reagovat
Talker

Jsem pro to, abychom dotáhli zpátky Kevina. Ve chvíli, kdy se snaží útočit jenom Hazard, tak je to problém.

Fabregas má slabší jara, Oscar má slabší jara, Willian je celkově slabší, ten se nemůže ani počítat, Cuadrado si nekopne.

My jsme neskutečně závislí na Hazardovi - zranit se, tak si vsadím na to, že ten titul nevyhrajeme.

Reagovat
j_mrazik

Ten střapatej Cuardado je taky vcelku šílenej. Umí jenom jednou nohu, je měkkej a palici od balonu nezvedne. A ještě je ta liga na něj moc rychlá.

Reagovat
Talker

Tak je poprvé v PL, prostoru dostává asi jako Salah nebo Kevin, tak se není co divit...

Reagovat
Talker

Jinak Kevin dneska 1+1, už má tuhle sezonu 14+21. Oscar s Willianem 11+12.

Reagovat
Matić

To nejde moc porovnávat tyhle hráče. KDB má ve Wolfsburgu větší volnost, kope všechny standardky až na penalty a je hlavní postavou týmu. Kdežto třeba Oscar u nás má dost defenzivních povinností, dost presuje, sem tam kopne nějaký přímák a nehraje všechny zápasy + hraje v těžší lize, to samé v podstatě platí i u Williana.

Nechci nějak omlouvat Oscara s Willianem, rozhodně by měli mít lepší statistiky. Nechci tím ani shazovat kvality Kevina, je to super hráč, taky bych byl pro aby se vrátil a myslím, že i těch 40m € kolik za něj vlci požadují je celkem OK, vlastně dvojnásobek za co od nás odešel, ale nejsem si jist, zda by k nám chtěl, pokud u nás bude Mou.

Reagovat
Talker

Myslíš, ž eby nechtěl přijít, pokud je u nás Mou? Tak to má jednoduché řešení

Reagovat
Matić

Tak jde asi o to, jak by ho Mou stavěl. Kdyby měl před ním nadále přednost Oscar, tak pochybuji, že by se chtěl vrátit.

A myslím, že Mou ho stejně chtít nebude, protože by si tím musel přiznat chybu, že ho pustil.

Reagovat
miky10

Taky sem pro Kevina.

Reagovat
Miguel19

To už radši Reuse. U toho nebudeme za kokoty.

Reagovat
J0EL

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je Reus celkově lepší než Kevin, a pokud by si sednul s Hazardem, tak by to byla neskutečná dvojka škoda, že to je skoro naprosto nereálné...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Lepší možná je, ale trpí neskutečně na zranění. Což je celkem velká nevýhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

reus by do umelého tímu nešel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A snad teda Swansea něco předvede

Reagovat
Infernoqt

beton

Reagovat
j_mrazik

Ještě by mohli vyhrát Swansea zítra a bylo by to super kolo. Chelsea byla špatná, Tottenham taky, ale Kane je bojovník. Pokud bude takhle hrát, tak ho z tý bídy možná někdo vykoupí.

Reagovat
niflheim

Soton doma, dva zápasy se Swansea a venkovní s Burnley a Leicesterem... kde jsme hergot tak mohli být v té tabulce.

Reagovat
Usty

tak tohle zní fakt úsměvně

Reagovat
niflheim

Však nic nepopírám, já se tomu sám směju. Když si člověk už například řekne, že třeba ty tři body s Leicesterem by způsobily to, že bychom se vůbec tak netřepali o ten čtvrtý flek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

da sa na to pozerať aj opačne

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby nebyly by chyby, musime koupkat dopredu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Jako vtipné to je hodně, to uznávám. V plno zápasech jsme měli nehorázně kliku a posbírali tři body... ale tak třeba s Leicesterem a Burnley... jop, to jsme říkali, že nás ty body ještě budou na konci určitě srát

Reagovat
fenixLFC

tak ale to mozme povedat aj my, aj arsenal a trebárs aj ten soton

Reagovat
vladis271

Ale "keby" si môže povedať úplne každý tím v lige.Ja sa vždy tomuto smejem, nech to počujem od kohokoľvek.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Toto byla vážně tragédie, pravděpodobně náš nejtrapnější výkon v sezóně.

Reagovat
Zaschrona

Perfektni vykon, krasna vyhra, konecne! Snad Martinez konecne pochopil, ze musi nechat svoje hrace hrat styl fotbalu, ktera jim vyhovuje, zmena systemu na 4-4-2 se vyrazne vyplatila. Lukaku v takovehle forme je jen tezko branitelny. McCarthy opet predvedl vykon, ktery byl u nej v lonske sezone standard, navic k tomu pridava zlepseni smerem vpred. Ale hrac zapasu pro me Lennon, snazil se cely zapas, zaridil penaltu i cervenou pro Colocciniho, byl nebezpecny, skvele pomahal v defenzive - nezlobil bych se, kdyby u nas zustal nastalo, pokud se temhle vykonum aspon castecne bude blizit.

Po tomhle se klukum musi zvednout sebevedomi i vira ve vlastni kvalitu, presne to jsme ted pred tou odvetou v Kyjeve potrebovali, stejne tak by to melo pridat na klidu do dalsich zapasu v lize. Dneska to bylo fenomenalni, jen vic takovych zapasu. Pravdepodobne nas vubec nejlepsi vykon v PL v cele sezone, tak snad presne tohle je ten obrat, ktery uz dlouho byl potreba. Ale vubec nejdulezitejsi zprava - Martinez je schopny obratit se k planu B, do budoucna uplne zasadni informace.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pigeon

prosim vas kde stahnu dnesni zapas?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

diky

Reagovat
nani92

dnes to bolo fajn, ale proti LPoolu čakám skôr výkon toho 2.polčasu než prvého, kedže nám Sliepky veľa darovali sami..

Reagovat
Swarley

fantastická reakce na vypadnutí z poháru, měl jsem strach, aby nás to nesrazilo, protože i tam jsme předvedli slušný první poločas a byla by škoda, aby LVG začal nějak výrazněji čarovat a snažil se změnit něco, co alespoň slušně začalo fungovat...vybírat nejlepšího hráče nemá cenu, dneska to byl výborný týmový výkon, zahráli velmi dobře všichni...snad tohle udržíme i na Anfieldu, pokud budeme pokračovat v tomhle trendu, bude to dobré...

Reagovat
Swarley

a samozřejmě pomoc od Swansea vítána, když už nás letos dvakrát sestřelili

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes najhorší na ihrisku Walker, no celkovo celý tím na čele s Pochettinom. Takticky absolútne nepripravené mužstvo. Dnes vynikajúci Manchester, už prvými prihrávkami a dotykmi si získali priaznivcov a ja som tušil najhoršie. Najväčšia šanca Tottenhamu bola paradoxne malá domov od Jonesa, čo v podstate vypovedá o všetkom. Veľká diera medzi zálohou a obrancami, široké ihrisko a hráči ďaleko od seba. Tretí gól nepochopiteľná prihrávka Bentaleba Rooneymu, ktorý si to napálil priamo na bránku a dobre urobil. Dier snáď ďalšiu sezónu na hosťovanie najlepšie do Championshipu, aby poriadne pritvrdil v súbojoch. Už v preview som písal, že nechcem vidieť Chadliho s momentálnou formou v základe; snáď o tom presvedčil aj ostatných jeho zástancov.

V skratke, hrozný výkon a taktika. Absolutórium za dnešný zápas si zaslúžia jedine Rose a Kane, ktorý sa poctivo po strate lopty vracal brániť a bojoval do posledných sekúnd. Gratulácia ManU, dnes skvelý výkon + výborný Mata

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

rose fakt nie...

Reagovat
smazaný uživatel

bol jednooký medzi slepými. dozadu nekazil a mal tam pár pekných zákrokov. aj keď dopredu 0 bodov. mne sa celkom pozdával

Reagovat
Busby babes

Bentaleb byl teda uplne v lese. nechapu, ze ho nestahl spolu s Townsendem.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda mohol, a s ním takmer celé mužstvo, ak by sa dalo. Tottenham bol zrelý na futbalový timeout

Reagovat
Busby babes

to mas asi pravdu. jak pisu dole, co me zarazelo prakticky od zacatku, ze to vsichni vasi naprosto vypousteli. Tam nebyl hrac, kterej by aspon trosku sel do souboje, trosku zabojoval...

Reagovat
smazaný uživatel

každé aspoň trochu takticky vyspelejšie mužstvo by sa pri úvodnom tlaku Manchestru stiahlo a bránilo v 10 vlastnú šestnástku, zmenšilo by ihrisko a snažilo by sa to nakopnúť na útočníka alebo vyrážať do rýchlych brejkov..... ale nie, veď predsa Tottenham prišiel na Old Trafford diktovať Manchcestru vlastnú hru

Reagovat
tomasinho

Manchester United boss Louis van Gaal has said that he is prepared to let Angel Di Maria leave Old Trafford.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
ACSMan

Kéž by

Reagovat
wild

kedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

BRING BACK BEBE!

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

anooo a podme pogba in

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Pogba nepřijde, nám fakt stačí Depay a Nani, to bude pecka :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ono to tak žhavý nebude, ale každopádně by to bylo neskutečný...to se asi dávno nestalo, aby se nějaká taková megahvězda po roce hned stěhovala, ne?

Reagovat
Miguel19

Eto´o

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Zlatan možno

Reagovat
smazaný uživatel

ten ale nikdy kvoli napindu výkonom.

Reagovat
smazaný uživatel

co je skoda aspon si viete na druhej strane priznat chybu a nie ho tam nechat trapit sa dalsich 5 rokov

Reagovat
Swarley

a to já ho zase nechám moc rád trápit, on na to jednoznačně má a předváděl to loni u vás...tohle je jen o trpělivosti, přizpůsobení se a musí Angel na sobě trošku máknout...žádné manýry tady mi to nejde, hraju hovno, tak půjdu zahvězdit jinam...jen ať potvrdí svou kvalitu, já si myslím, že u něj se vyplatí si počkat...

Reagovat
kiwwi

skoda ze je to picovina

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

vymenime za Pedra

Reagovat
mul

to by bola troska dost nadupana ofenziva

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Aj hra mancs bola taka jednoznacna ako výsledok?

Reagovat
Lacko_Boh

ano,dobre sa na nich pozeralo

Reagovat
Lacko_Boh

z čisto futbalovového hladiska,to že teraz nemam frajerku ešte neznamena že som teply,dobre Oliver ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no většinou se trápíme, ale jen úplně těm extra slabým týmům dáme doma trojku, jsme trošku v krizi

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Swarley

800. pro Fellu a jeho výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

dneska paradny vykon...najlepsi hrac na ihrisku Blind

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/OVZp6l0WuuY Proč brečí jako děcko?

Reagovat
Side

to bylo dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny chudak.

Reagovat
kiwwi

co tam hovoril presne? Rozumiem ze picuje na rozhodcu, ale nerozumiem presne

Reagovat
smazaný uživatel

"Za 15 let jsem neviděl tak zasraně špatnýho rozhodčího, tahle země si PSG ani nezaslouží"

Reagovat
Mada

a proč brečíš ty?

Reagovat
CubONE

Zajtra este vyhra Swans a oddeli sa zrno od pliev

Reagovat
I am Mancunian

"@SteveWilson1967: Fellaini says a Rooney speech last night galvanised United "it was a very important speech" he said."

captain fantastic

Reagovat
smazaný uživatel

Šel jsem vzorem a proto každý průměrák bere plat přes 200 tisíc éček. Konkrétní jméno Falcaoooo

Reagovat
smazaný uživatel

- eeergh uaaaa gooaarrgh ww www win

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som zapas jak to vyzeralo ?

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/mtqz6mr

musim uznat ze dnes s prehladom, aj ked Kane bol odrezany a cely Tottenham bol vyslovene trapny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A ty obrázky pod tím

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

owny a spol. zahrabejte se hluboko pod zem.

Reagovat
Swarley

aby při výkopu nenarazili po středě na fanoušky Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no já si počkám ...... a ozvu se za měsíc. Až přijde čas.

Reagovat
Swarley

my jsme připravení, po nás zůstal obrovský kaňon, stačí jen naskákat a zahrnout hlínou

Reagovat
Miguel19

"po nás"? Vy už jste vylezli?

Reagovat
Swarley

jenom tak napůl, nemá cenu pořád lozit tam a zpátky

Reagovat
tomasinho

Právě, za týden tam hezky zase rádi zalezete

Reagovat
Swarley

ten zápas bude neskutečně vyhecovanej, už teď se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Proto doufám,že zase zalezete kam letos patříte.......Vy LM hrát nebudete.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

No tys tu chyběl.....

Reagovat
tomasinho

A já ho neuvidím, bo budu ve vlaku z Prahy Ale hned jak dojdu, stáhnu záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. to ti tady připomenu

Líbí se mi takoví ....... co věří

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

jo, vlastní pohřeb, tomu říkám víra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To není můj styl. Copak jsem nějaký Dušo, který sem chodí, jenom když se Liverpoolu daří?

Reagovat
smazaný uživatel

jasan chápu. Ale co sem ( i ty) dneska viděl tak zápas totálně odevzdaný. Tak se o LM nehraje. A jelikož nevěřím, MU ,že ten svůj těžký los zvládne,tak Tottenham zas vidím na tom 5 místě.

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně MU..... celkem důležité body. Ale ten los vypadá srandovně.

Reagovat
Busby babes

nu co, dulezitej zapas na Anfieldu a pak si to se City rozdame o to druhe misto... zajimave se to zamotalo.

Reagovat
smazaný uživatel

o co? pššššššt.

Reagovat
Counter

*třetí

Reagovat
I am Mancunian

*druhe

Reagovat
smazaný uživatel

nechci předjímat,ale tuším blamáž z města Manchester.

Reagovat
tomasinho

čtvrté, druzí budeme vy, třetí vy

Reagovat
Swarley

a vy budete pátí, ok

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

\\\///

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

to je co? Fellu jsi musel poznat

Reagovat
miky10

??! Tak to není zrovna povedenej květák.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

se divím že ještě počítáte s Chelsea na prvním místě

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

a ktori budete vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já bych si z losu fakt hlavu nedělal, my můžeme zahrát parádně s kýmkoliv a úplně stejně tak můžeme vyhořet...stejně čekám, že ty velké zápasy zvládneme slušně a pak si dáme nějakej pěknej výbuch doma s Aston Villou nebo něco takového...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo . Líbíš se mi. Tebe si tu najdu. V Květnu

Ale nechcu slyšet plky o "jasném" 4.fleku a že ste na víc stejně neměli atd..... bo tě zařadím po bok Tragédů a jejich plačky.

Reagovat
Swarley

nějak silná slova od někoho, kdo nestíhá po posledních zápasech prát hnědý bezpečnostní trenky

Reagovat
smazaný uživatel

No nám naše krizi pomáhá nemohoucnost klubů pod námi,takže si díky bohu můžem dovolit luxus v podobě ztráty dvou bodů....zatím. Ještě furt sme vysmátí a stoupáme pomalu tam kam chceme,ale nebudu předbíhat ....... kdežto když kouknu na Vás s kým máte tu čest,tak si říkám- A jéje.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, jsou lehci losy. nejtezsi to bude u vas, ale jinak... Anfield... klasika, tam to bude vzdycky tezky, tak uz to ani neberu. proste derby. City doma... ted moc formu nemaji, uvidime jak na tom budou za 3 tydny... Dneska jsem taky cekal veletezkej zapas a jak to dopadlo, ze jo.

Reagovat
forrest

Reagovat
Busby babes

Pred sezonou jsem doufam, ze budem hrat o titul. V koutku duse teda, rikal jsem si, ze vy a City jste porad jinde. Pak to vypadalo ze bychom mohli byt v pohode treti.... no ted na to druhe misto uz zase moc neztracime.

Bude to zajimavej zaver. Ale jak pise Swarlos, taky cekam, ze odehrajem slusne ty papirove tezky zapasy a pak to nejak suprove zakoncime s CP nebo Hullem.

Reagovat
Busby babes

Kdyz jsem videl nasi obranu, tak jsem se hodne bal, co s nima Kane provede. Nastesti Tottac se rozhodl Kane uplne vymazat, zalohu radsi nepostavit a obrana... no neveril jsem, ze stoperi nektereho tymu horni poloviny tabulky mohou hrat hur nez nasi, a hele, muzou..

Naopak od nas super. Fella, Mata, Blind a Wazza paradni, Jones az na prvnich deset minut taky dobry, ale Smalling byl jistejsi a lepsi.

Cekal jsem daleko tezsi zapas, takze docela prekvapenej. Hlavne teda pristupem hracu Spurs. Jako ok, nemame nejakou formu, ale porad asi nemuzu prijet na OT a tam to odchodit s tim, ze se to udela samo...

Reagovat
smazaný uživatel

No. Zajímalo by mě, co se bude v létě v Newcastlu dít. Nefunguje snad vůbec nic. Hlavně ta obrana. Coloccini loni začal hrát na úrovni druhý španělský, letos měl dobrý začátek podzimu, ale cca od listopadu už to jde jen dolu. Williamson má životní sezonu za sebou, je starý a měl by rozhodně být až 4 stoper. Haidara-Dummett- Taylor - Janmaat je ideální složení, ale Haidara i Taylor tráví víc času na marodce než na hřišti. Pokud nepřijde prvotřídní stoper, bude další sezona opět tragická, ať už bude na lavičce kdokoli..

Reagovat
Wat

Co je pro tebe prvotřídní stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo schopny toho, co hral Samba u Rovers

Reagovat
Sandstorm

Nechápu, proč Pardew pouštěl Yangu...

Reagovat
smazaný uživatel

A Santona. Nechape to nikdo.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123

Sorry to nemalo patriť sem

Reagovat
smazaný uživatel

A za co je kral prosim ta?

Reagovat
Pipo123

Myslím to ironicky, dokáže ma vždy rozosmiať

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem. Mna dakedy davno mozno este. Ale teraz mi to pride uz strasne ubohe chovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

přeloží mě někdo ve zkratce toho ibru ? nebo aspoň o co tam šlo ? díky

Reagovat
Pigeon

15 years never seen referee like this shit,,,,don't even deserve psg should be in this country!!!!!  // z YT

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo máme ještě relativně ve svých rukou, není třeba se stresovat.

http://www.sportsclubstats.com/England/Tottenham.html

Reagovat
Sandstorm

Obávam se, že na 4.místo nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samo vy Podejte si ruce

Reagovat
Sandstorm

S ownym si klidně podam ruce, ale ty strč ruce raději do lisu, ať se tady pořád neztrapňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně dopadneš na konci ligy tak jak sme se bavili. Jako blbec,který si něco namlouvá a bude pro smích. Víš asi takhle,někteří to tady už pochopili a jsou se mnou skoro kámoši. A ty to taky pochopíš po sezóně. Prostě Lm se letos Manchesteru United netýká.

A tím sem si jist.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

zase pro smích. Co ti taky zbývá,že?

Reagovat
Sandstorm

Asi jsi to nepochopil, dutohlave. Směju se tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi tady nejchytřejší mufan . " "

Reagovat
I am Mancunian

" "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, jen to bude chtít odjezdit naplno.

Reagovat
Busby babes

los taky nemate uplne jednoduchej... a 6 bodu ztratu, to uz bude tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Los v PL není nikdy jednoduchej. Akorát už si můžeme dovolit tak max. 1 prohru.

Reagovat
Counter

V podstatě sedmi, mají výrazně horší skóre.

Reagovat
Sandstorm

Tak odjezdit to naplno musí každý z té špičky teď na konci...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale jde o to, že zatím ještě nemusíme spoléhat na výsledky druhých.

Reagovat
Sandstorm

Tak ta první čtyřka ještě hodně bodů poztrácí, ale myslim si, že Vy taky a tu šesti bodovou ztrátu musíte něčím kompenzovat.

Reagovat
Lacko_Boh

lopta je guľatá,stať sa môže všetko

Reagovat
SunFells

ve svých

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro příští LM bez MU!

Reagovat
smazaný uživatel

*bez čukotky

Reagovat
smazaný uživatel

no bohužel v LM Chelsea bude akorát AC milán zase ne.

Reagovat
smazaný uživatel

krly, ty tady dáváš pořád nesmysly. Pak vypadne z LM Chelsea, tak ti to chcou všichni vrátit a ty pak brečíš, že se ti posmívají v poště atd. Děláš si to sám chlape

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
supporter

Pak se div ty ko.ůtku že tady do tebe každej jebe

Reagovat
fenixLFC

Teraz donho ale jebes aj ked hovori rozumne

Reagovat
Busby babes

http://www1.skysports.com/football/news/29326/9761387/gary-neville-says-louis-van-gaal-has-found-the-right-system-at-manchester-united

Sice je to jen fanousek, jak rika LVG, ale pekne to popsal. to 4-3-3 bych videl rad a myslim, ze by to mohlo fungovat paradne.

Reagovat
r.mrazik

myslis to 4141?

Reagovat
r.mrazik

*kazdopadne se ukazalo,jakej je carrick borec

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je super, ale Carrick je tak o level vyssie este

Reagovat
r.mrazik

Blind neni spatnej,toho beka dneska odehral skvele...snad nejlip ze vsech hracu od zacatku sezony

Ale v te zaloze se mi vubec nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

je dobre ho mat v muzstve, zahraje vela pozicii a vie zahrat vsade dobre..ale stavat na nom zalohu nemozme, aj ked to Gaal tak asi planoval

Reagovat
r.mrazik

Jj,univerzal to je slusny,ale jde proste videt,ze to neni TOP hrac do zalohy

Tu obranu dneska zahral skvele

Reagovat
Swarley

tak ještě ale zase není všem dnům konec, ten skok oproti holandské lize je fakt velký...tam měl na všechno daleko víc času a není určitě pro něj jednoduché se s tím vším srovnat...navíc v týmu, který se herně trápí a on tam má zastávat jednu z těch top klíčových pozic...zatím si vedl výborně i když je pravda, že mu poslední zápasy na tom postu docházel dech...ale kdo ví, třeba je to jen o zvyku a on na tom v příští sezóně bude líp, může to být jen o přizpůsobení a třeba se dokáže ještě zlepšit...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho ale nekritizujem, strasne som si ho oblubil a narozdiel od mrazika, mne sa pacia aj jeho vykony v zalohe...lenze potom pride dnesny Carrick a clovek si uvedomi, co to je top hrac v zalohe

Reagovat
Swarley

to samozřejmě souhlasím, Carrick pořád ukazuje vysokou kvalitu a hlavně fantastický přehled, to se těžko učí, to se musí odehrát...jen jsem tím chtěl říct, že Blind může klidně za rok nebo za dva hrát podobně, uvidíme...

každopádně jak jsi psal, i kdyby to tak nebylo, své si odehraje a jeho univerzálnost se doopravdy hodí...dneska toho beka hrál fantasticky a v případě dalších zranění Shawa máme na ten post výborný záskok...

Reagovat
Busby babes

no proto je tam to "fluid" (Counter ti to prelozi. )

Reagovat
r.mrazik

Ja ten clanek necetl

Reagovat
Busby babes

a pak tu ved odbornou debatu...

Reagovat
r.mrazik

Polepsim se

Ja to bral podle toho co jsem videl na hristi,ale necham garyho aby mi to vysvetlil

Reagovat
Counter

To jsem si zas naběhl na novou nálepku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to zopakuje v pěti zápasech po sobě.

Reagovat
Sandstorm

Pro mě nejlepší výkon v sezoně. Ten tým šlapal jak hodinky. Snad takový výkony budeme podávat častěji a dnešek nebyl jen pouhá anomálie

Reagovat
Counter

Ronaldo reaction to Bale scoring was fuming about fact he didn't score with his mis-hit scissor kick.

S ním to musí být jedna radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nejakej video co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som na to pozeral. Skratka neuveritelne. Ked dostanu gol, tak sa tak nerozculuje. Tomuto fandit musi byt velke sebazaprenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Garethu, vrať se!

Reagovat
smazaný uživatel

podal by sis ruce s Sandstromem?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně

Reagovat
Sandstorm

Ruce si meju po každém sraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že tím druhým gólem ho Bale nasral ještě víc.

Reagovat
Wat

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa Ale po tom gole este nevedel, ze mu to nebudu pocitat.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

video!

Reagovat
smazaný uživatel

gif!

Reagovat
Counter
Reagovat
fenixLFC

fakt debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vám stačí 6-sekundový Vine, aby ste pochopili, čo to gesto má znamenať, klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

určite to bol prejav radosti z gólu

Reagovat
smazaný uživatel

to nehovorím ... bolo to klasické gesto typu "aleluja, konečne to tam padlo", pretože predtým sme tam mali asi také 3 tutovky, ktoré nepadli

Reagovat
fenixLFC

najhorsie je ze tomu pravdepodobne fakt veris

Reagovat
smazaný uživatel

ok mám dosť

Reagovat
Erdovec

promiň, ale tohle fakt není radostné gesto, že se konečně něco podařilo

Reagovat
smazaný uživatel

keď myslíš ...

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Spíš "aleluja tomu dřevákovi to tam spadne a mně zase ne a Leo mi utíká"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

furt realnejsie nez ten tvoj blabol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by to gesto melo byt neco proti Baleovi? To jsem fakt nepochopil. Na zacatku zapasu dal tycku a udelal neco podobnyho. Proste mu utika Messi a on neunasi to, ze mu to tam nepada.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz on tam maval jeste podruhy, kdyz se na to ted divam znovu.

Reagovat
Counter

O to právě jde. To první chápu, druhé je ale už přes čáru.

Reagovat
božský John

"Duranga vole"

Reagovat
alcantara

Coze? Ked uz chces vymyslat vlastne teorie, tak ich aspon nestavaj na hlinenych zakladoch. Vraj "aleluja"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

to je kar

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

individualista a ešte k tomu ohavný a vymejkapovaný

Reagovat
Counter

Poor Bale, now being whistled for scoring goals

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Tak dúfal som, že Spurs niečo. uhrajú, ale na druhú stranu tak dlho s nimi ťahať dobrú sériu nemohli. Zajtra by som bral eventuálne aj bod. Za predpokladu, že MU zakopeme na Anfielde do hrobu, očšíme ho a následne zalejeme vrstvou betónu. To by znamenalo náskok MU 1 bod s lepším losom pre nás v zostávajúcich zápasoch.

Reagovat
I am Mancunian

ak podla predpokladov v nedelu dostanete vyprask vy, tak ste skoncili, aj ked mame tazsi los

Reagovat
Erdovec

bereš svoje přání jako předpoklady, jo?

Reagovat
kiwwi

v podstate 2 body...mate o dost horsie skore

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
oli9

Wayne za tu oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Pts per game with and without Coquelin: 2.4/1.5

Win percentage with and without Coquelin: 76.9%/40%

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, jestli je střed s Coqelinem lepší než ten s Artetou, podle mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Coq predstavuje dravosť a agresivitu a to tam nikto z našich záložníkov nemá (jedine Flamini v zlom slova zmysle) a funguje to s ním lepšie, minimálne proti podobným typom hráčov, akých má väčšina tímov PL. Arteta by sa mi viac hodil, keby si išiel Arsenal začutať niekde na pláž do San Sebastianu.

Reagovat
vitoAFC

nicméně na Monaco bych zálohu viděl asi bez něho - třeba Ramsey, Cazorla - Alexis, Ozil, Welbeck

Reagovat
Counter

To je blbost, záloha musí mít balanc.

Reagovat
forrest

Prosím tě, nerozumuj a drž si balanc hlavně ty.

Reagovat
kvasha16

YOLO ftw?

Reagovat
smazaný uživatel

priemerný united prehrá s absolútne zle takticky pripraveným tottenhamom a účka sa už vidia v b4 tých to ale bude bolieť..kiwwi tu ešte pred týždňom písal, ako treba prekopať polovicu mančaftu a aké je ťažké fandiť tomúto manchesteru..podobní lolek ako ten ronaldo v tom reale

Reagovat
smazaný uživatel

podobný*

Reagovat
smazaný uživatel

inú chybu tam nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

oprav ma dominik

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhrá, Dušo.

Reagovat
smazaný uživatel

hh dík, to bude tým že po united sa väčšinou píše prehrá sila zlozvyku

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto by bolo slabe asi aj na liverpoolsky, stracas formu

Reagovat
nani92

tomúto

Reagovat
fenixLFC

na zaciatok si pozri vysledok

Reagovat
Lacko_Boh

keby len!

Reagovat
Busby babes

tak vidime se v top 4, protoze v ni taky vetsinu sezony jsme...

Reagovat
Swarley

a priemerný Liverpool bude pořád vyskakovat

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa teším na ten zápas na Anfielde. Dúfam že aj vy

Reagovat
Busby babes

samozrejme, je to derby.

Reagovat
Swarley

já pořád nechápu na základě čeho jako počítáte s tím, že bychom měli mít snad z něčeho strach

Reagovat
Busby babes

tak malem vyradili Besiktas...

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

je pravda, že spanilá jízda evropskými poháry, celosezónní lepší postavení v tabulce a fantastický výsledek u nás na OT je staví do role jednoznačného favorita, kdy nemáme možnost si ani čuchnout, ale tak snad nám dovolí se alespoň rozestavit na hřiště a půjčí nám balon

Reagovat
Busby babes

ale jen na rozcvicku. a jen jeden. a celou dobu ho bude nekdo hlidat aby ho Di Maria nevzal domu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Lovren

Reagovat
Ritchie

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

toto som si uložil

Reagovat
Swarley

být tebou bych se v první řadě soustředil na to, ať zítra dovezete nějaký body ze Swansea a pak řešil nějaké ukládání něčeho, co je přece víc než jasné

Reagovat
smazaný uživatel

práve to ma aj trápi..pretože práve zajtraší zápas považujem za omnoho ťažší než ten s vami

Reagovat
Busby babes

muze byt, hrajete venku, Swansea dokaze kousat... s nama pak hrajete doma, tam vy budete muset daleko vic nez my.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby sme hrali doma so swansea sa toho zapasu bojim viac, sorry

Reagovat
Busby babes

tak to uz je tvoje vec. kdyz povazujes Swansea za lepsi tym... ok.

Reagovat
smazaný uživatel

to som nepovedal

Reagovat
Busby babes

ok. tak proste chapu, ze se bojis toho nejblizsiho zapasu. Ja se dneska taky vic bal, co s nama udela Kane nez toho, co s nasi obranou predvede Sterling...

Reagovat
Swarley

tomu ani ty sám nevěříš

Reagovat
fenixLFC

preco by neveril? je mozne ze vacsina hracov bude mat v hlavach zapas s United, aj na fanusikoch vidis ze zapas so swansea ako keby nebol...

Reagovat
Swarley

"aj keby sme hrali DOMA SO SWANSEA sa toho zapasu bojim viac, sorry "

Reagovat
13

aj keby jsme hráli doma so swansea, aj na fanušikoch vidíš ako keby ten zápas nebol

Reagovat
Swarley

o to mi vůbec nejde, to je jasné....ale Dušo tam píše, že by se bál víc domácího zápasu se Swansea než s náma a to je blbost...

Reagovat
13

Už si zvykl na mentalitu LFC ( chudým dávat a bohatým brát).

Reagovat
r.mrazik

to jsou takovy klasicky reci jak kazdy rok..se staci podivat co psali pred nasim prvnim zapasem

Reagovat
Mada

a pak zase zalezeš na půl roku....

Reagovat
tomasinho

Tak především to, že máme tak asi 5x lepší formu minimálně a od začátku roku nikdo nemá víc bodů jak my.

Reagovat
kiwwi

ano, v derby vzdy ide predovsetkym o formu

Reagovat
Swarley

to vám nikdo nebere a já samozřejmě vím, že na tom jste teď velmi slušně, ale opravdu jste až takový favorit, že nemáme nejmenší šanci? já si myslím, že jsme párkrát ukázali, že se na ty velké zápasy připravit umíme a s ještě horší formou jsme třeba loni takhle jeli na Bayern...tam jsem se opravdu obával, jak to dopadne, ale nakonec to žádná katastrofa nebyla...

navíc tohle je derby, kolikrát jste přijížděli v daaaaleko horší pozici než jsme my a vy jste nám neskutečně zatopili...fakt nevím, čeho se extra obávat a proč si nedělat naděje na dobrý výsledek...obdobný zápas bude na Chelsea, doma se City i s Arsenalem...všechno těžké zápasy, ale že bych měl počítat s nulou bodů ze všech zápasů, tak to fakt ne, zase až tak fantastický v současnosti anglické týmy nehrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, Dušo, kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej, co za bandu nekopů hraje za loserpool nejprv..

Reagovat
Sandstorm

Tak celou sezonu se pohybujeme na třetím nebo čtvrtém místě, takže je logický, že se v TOP 4 vidíme. A hlavně na to úplně v pohodě máme. Logic víš, Dušo, to ti chybí.

Ale nadprůměrný Liverpool, který vypadl s Basilejí a Besiktasem a v lize se pohybuje nejvýše na pátém místě rozhodně do TOP 4 patří. Irony víš, Dušo.

Reagovat
Sandstorm

A pro MU je TOP 4 samozřejmostí. Ne svátek jednou za pět let jako pro Liverpool. Jedna sezona na tom fakt nic nemění.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Have it from an impeccable source that Arsenal have a strong interest in Raheem Sterling. Walcott could be used in any deal to sign him #afc

jebať

Reagovat
smazaný uživatel

Have it from an impeccable source that Liverpool have a strong interest in Santi Cazorla. Brad Jones could be used in any deal to sign him

Reagovat
smazaný uživatel

to nám moc neublíži, Rosický má pred sebou ešte minimálne 5 rokov kariéry na top úrovni, s tým by sme sa vysporiadali.

Reagovat
Lacko_Boh

zabuda sa na Oxa dosť často

Reagovat
Counter

A co teprv Gnabry

Reagovat
Lacko_Boh

to som tak mimo s tym Oxom?

Reagovat
Counter

Jasně že ne :-)

Reagovat
smazaný uživatel

je, Ox je a bude krídlo

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Konecne si clovek muze v klidu pustit MOTD...

Reagovat
Busby babes

Keown a jeho triangle... divim se, ze nespojil DDG, LVG a Rooneyho a nedokazoval na tom, jak skvelej trojuhelnik to je a jak Tottac nemel sanci.

Reagovat
Counter

Gus Poyet is on the brink at #Safc. Set to leave this week with the club targeting a short-term replacement until end of season.

Reagovat
Busby babes

kdo je vlastne ted volnej aby ho mohl nahradit?

Reagovat
nani92

Lambert Harry

Reagovat
Counter

Jako short-term to může vzít kdokoli.

Reagovat
Busby babes

tak i jako long term muzou vzit kohokoliv, ze jo... jen me zajimalo, kdo je ted volnej a mohl by tam prijit. jinak jasne, klidne tam na zbytek sezony muzou dat trenera rezervy.

Reagovat
Counter

Jako long term budou vybíraví (aspoň podle toho redaktora timesů), chtějí někoho pořádného s vizí.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja to teda neberu.

Reagovat
Sandstorm

Magath

Reagovat
Sandstorm

Ať už spadnou a Burnley se místo nich zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul pri tom prvom góle Evertonu

Reagovat
Swarley

ten Barkley je oproti loňské sezóně taky poloviční

Reagovat
kvasha16

prehypovany anglan

Reagovat
Zaschrona

Luke Shaw

Reagovat
Sandstorm

Společně s R. Rodríguezem a Dignem nejlepší LB do 21 let v Evropě.

Reagovat
Zaschrona

Rodriguezovi je vic nez 21. A nejlepsi je Gaya.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Gay to jsi no.

Reagovat
fff

Tvoja "uroven" ma nikdy neprestane prekvapovat .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

príjemná nostalgia občas, ako desiatová prestávka v siedmej triede.

Reagovat
Lacko_Boh

prechadzajuca v deviatej,true story

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LGT

Reagovat
Infi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Leo Rekordman

a Gaya

Reagovat
Sandstorm

Na něho jsem zapomněl. Ta tedy místo Rodrígueze, který to té kategorie již nespadá, jak říká Zasch.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Hlavně Zasch ho tím dostal pod tlak.

Reagovat
Zaschrona

Ja v tomhle jen s nadhledem papouskuju Boba a spol. Jde o klasicky pripad presouvani tlaku jinam.

Reagovat
SunFells

Na Barkleyho

Reagovat
Zaschrona

Jestli ma na to byt superstar, musi se s nim vyporadat.

Reagovat
Zaschrona

Potrebuje cas, svezl se s klubem, nikdo nehral dobre. Jeste je hrozne mlady.

Reagovat
Swarley

navíc zranění, ale propad je to celkově slušný...příští sezóna bude důležitá...

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jednou ty predpoklady do nej vkladane musi zacit naplnovat. Ted pro nej urcite byla neocenitelna zkusenost, jak se tymu nedarilo a on skoro vubec nehral, protoze na tom mel docela zasluhu. Ted jde o to, aby ho to nakoplo a ne naopak.

Reagovat
Sandstorm

Rychle vyletěl no. Kdyby to bylo nějaký velký terno, tak už je ve velkoklubu.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt v nem uz davno je. Srandy kopec.

Reagovat
Sandstorm

Ano srandovní prohlášení z tvé strany. S touto logikou je potom velkoklub i San Sebastian, Sampdoria, Hannover a podobně

Reagovat
Zaschrona

Slovo logika ti ocividne dela problemy. Mame lepsi nebo minimalne srovnatelnou historii, aktualni kadr i klubovy rozpocet nez kluby typu Marseille, Neapol nebo Leverkusen. A ty tady chces srovnavat Everton s kluby jeste horsich kategorii. Leccos to o tobe vypovida.

Reagovat
Swarley

a Lennon se od toho přestupu ještě nezačal tvářit jinak?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Swarley

to je lepší, při té vybojované penaltě se tvářil pořád stejně jak na těch přestupových fotkách

Reagovat
Zaschrona

On se pak i omlouval na Twitteru, ze se "obcas" holt neumi do fotaku tvarit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner can now officially be referred to as 'Lord Nicklas Bendtner'.

Or, rather, 'Lord Nicklas Bendtner of Glencoe' to be exact.

The Wolfsburg forward had land purchased in his name by Danish magazine SE Og HOR who bought one square foot of a nature reserve so that a certificate could be drawn up for his Lordliness.

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ani při té sezóně, co jsme sestoupili, jsem si neřekl, proč kua fandím takovýmu beznadějnýmu klubu bez ambicí, bez žádnýho potenciálu, žádné koncepce. I v Champu jsme měli lepší tým. Z týhle celý bezpáteřní sebranky v čele s Gouffranem mi je na

Reagovat
smazaný uživatel

az na toho Gouffrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Protože si Tě ten klub něčím získal ať už historií, výkony či individualitama hráčů. Já jsem jim začal fandit paradoxně až po Robsonově a Shearerově éře a sice v sestupové sezoně. Tenkrát to bylo z hecu protože každej fandil MU, Arsenalu, Liverpoolu atd. Nejdříve jsem si říkal, že nemám co ztratit a když jsem potom viděl tu krásnou jízdu Champem získali si mě úplně. Tým byl skvěle poskládanej a když se zrovna nedařilo takové osobnosti jako Nolan, Barton, Taylorovci, Colo dokázali burcovat k neskutečným výkonům Teď už mi Magpies jen líto

Reagovat
smazaný uživatel

V Champu valel v utoku Mr. Gentleman Lovenkrands a vsechno pohanela motorova mys Enrique.. nefandi tomu

Reagovat
cristiano.K.

mohli byste si Enriqueho vzít zpátky

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi, jako byste mu dávali kreatin a protein do jídla, protože je nějakej nabitej. V Newcastlu mi takovej nepřipadal, nebo se mi to jenom zdá?

Reagovat
cristiano.K.

na španěla je nařáchlej když byl předtím rok zraněný,tak na horní části dost asi makal, protože po zranění už není tak rychlý jako býval a celkově už to není uplně ono.

Reagovat
cristiano.K.

kde jsou ty časy, kdy jsme o derby museli řešit jen ten zápas a né postavení v tabulce upřímně se bojím zápasu s labutěma taky o mnoho víc, důvod je jasný, u nich jsme ještě nevyhráli

Reagovat
13

Jako nikdy?

Reagovat
cristiano.K.

dvě remízy,jedna prohra od doby co jsou v PL.

Reagovat
vladis271

tak teraz si ma ukľudnil. Takéto série sú na to aby sa pretrhli.

Reagovat
j_mrazik

...said David Moyes.

Reagovat
cristiano.K.

abychom tu sérii neprotrhl v roce 2020

Reagovat
Matić

1150. Pro sestup QPR, Leicesteru a Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
Counter

Foxes neee

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats neee

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

QPR yeahaa

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Zaschrona

Tech par zajimavych hracu Foxes uvidim rad i jinde.

Reagovat
r.mrazik

kde koukate na statistiky jednotlivych hracu ze zapasu? takovy ty "sipky" kam kdo nahrava a podobne...diky

Reagovat
Miguel19
Reagovat
kiwwi

squawka a fourfourtwo

Reagovat
r.mrazik

diky oboum

Reagovat
kiwwi
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

akorat je zajimavy,ze phil kritizoval opravnene matu za horsi defensivu a mel tam jiny cisla nez z http://www.fourfourtwo.com/statszone....ale asi to je jedno,jsem zvedav,jestli ho postavi proti poolu,kde to bude z pohledu braneni narocnejsi...

Reagovat
kiwwi

Mne prislo ze Mata vcera branil solidne...pressoval, chodil do subojov, nic nevypustal, stale v pohybe

Reagovat
r.mrazik

jen uvodem...hral dobre...at to neni brany jinak

jj,mas pravdu,ze se snazil...akorat je v osobnich soubojich slaby,ale to neni zadna novinka...prave s ohledem na to jsem zvedav,jestli ho postavi proti poolu,kde by mel valenciovi vice pomahat...

Reagovat
kiwwi

“One of his weaknesses when he plays on the right is his defensive work but it looked like he had a point to prove against Tottenham, and he certainly did that. His attitude off the ball was great too.”

Reagovat
r.mrazik

jj...vsak ja souhlasim,ze se snazil

jen je i tak videt,ze i pres tu snahu se da snadno obejit...proto jsem zvedav na zapas proti poolu,tam to bude narocnejsi

Reagovat
j_mrazik

Ale pořád toho odbrání víc než Herrera, ten mi tam včera přišel takovej ne úplně zbytečnej, ale mít tam někoho jiného, tak by to pro vás bylo lepší. Ale aspoň je běhavej, když máte balon, ale musí to dávat rychle od nohy, jinak mu to v pohodě seberou, protože ho odstaví tělem. Snad se do toho dostane.

Reagovat
Dawon

To se mi prave vubec nezda...pozicne to od nej neni zadna slava, ale odjezdi to v te zaloze po prdeli, neboji se chodit do souboju, fakt se mi libi jeho agresivita a bojovnost...a umi tu hru paradne zrychlovat...jeho hru jsem si fakt dost oblibil

Reagovat
r.mrazik

tak to bych teda vubec nerekl...herrera zahral dobre,dokonce i pozicne se zklidnil a co se tyce braneni tak taky v pohode

u maty jak rikas...mne spis slo o to,kdyz mic nema...ztratu mice tam mel tusim jen jednou klasicky na stredu a to je v "norme"...spis ale braneni bez mice,kde se da relativne snadno obejit a vzhledem k zapasu s poolem jsem zvedav,jestli bude hrat

Reagovat
Busby babes

porad toho odbranil vic jak ADM a smerem dopredu toho taky predvedl vic.

Reagovat
r.mrazik

do tohodle srovnavani se poustet moc nechci

Reagovat
Sandstorm

squawka

Reagovat
Counter
Reagovat
Zaschrona

Porad nechapu, jak se nam ho povedlo vymenit za Lukakua.

Reagovat
kiwwi

tak zrovna po vcerajsku toto napises...

ja ho teda moc nemusim, ale jemu ked vyjde zapas tak ho vie urobit kludne aj sam...ale to ty ako fanusik Evertonu musis vediet najlepsie...toto je od teba strasna poza

Reagovat
Zaschrona

Vsak proto ten smile. Je to tak, jak pises - Fellaini to sam ukazal i treba v zapasech proti vam. Ale Lukaku ma potencial byt lepsi hrac. Pokud Fellaini muze hrat temer v jakemkoliv klubu sveta, tak Lukaku ma potencial byt v temer jakemkoliv klubu planety hlavni hvezda.

Reagovat
Lacko_Boh

ty by si bol dobry obchodník

Reagovat
Busby babes

zas nedelej, ze je Fella uplne nymand. pro vas dobra zmena, potrebovali jste vic toho Lukakua, ale Fella po lonske spatne sezone letos predvadi dobre vykony.

Reagovat
Swarley

poslední zápasy nejlepší na hřišti

Reagovat
Counter

Vidíme.

Reagovat
j_mrazik

Fellaini?

(Nejde mi načíst v práci video nebo co to je)

Reagovat
vitasrp

Jako pěkný, ale nechápu, proč sem dávat úsek z rok starýho zápasu.

Reagovat
jenage

Reagovat
forrest

Protože to je Kántřík...

Reagovat
Hokaido
Reagovat
nani92

konečne to mám ozrejmené

Reagovat
r.mrazik

sejmul ho slusne

Reagovat
Hokaido

Rooney zklamání, od něho bych čekal trošku lepší výkon jako nechybělo moc a mohl si dát zátylkem do hrany tý židle, nebo co to tam bylo a při nejhorším klidně ochrnout ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/OVOzYwvEwd2

What Southampton could have looked like

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto Fonteho Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Chambers

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

A na lavicce Alex Pearce, Nathan Dyer, Kenwyne Jones a Peter Crouch.

Reagovat
Wat

Kenwyne s Crouchiem na rozhýbání obrany.

Reagovat
SunFells

Bertrand > Shaw

Reagovat
Zaschrona

A Tadic > Lallana.

Reagovat
SunFells

Vyloučeno

Reagovat
SunFells

Ale dosahuje skoro jeho levelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anybody > Walcott

Reagovat
SunFells

Aspoň si jednou za čas vyvětrej.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
j_mrazik

Walcott měsíc před podpisem nový smlouvy > Messi + CRonaldo. Dával bych mu smlouvu jenom na půl roku a to byste viděli ten kolotoč. Pokud by nebyl zraněnej...

Reagovat
SunFells

Teda říkáš, že tuto sezónu už nepodepíše?

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/DimpledUnkemptAnemonecrab

"I don’t think I hurt him and I’m not even sure if I got him..." - Sean Dillon on his red card challenge in yesterdays Scottish League Cup final.

Skotsko no

Reagovat
vitoAFC

rozporuplné

Reagovat
smazaný uživatel

No podľa Teba je to určite chyba toho hráča Celticu. Načo dával nohu, už pred dávno rozbehnutú nohu hráča United, že

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
kiwwi

Miki pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ok, to ze si trochu postihnuty ta ospravedlnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, som rád, že mám tak skvelého spolubývajúceho na Cajle. Vždy vieš, čo potrebujem počuť

Reagovat
smazaný uživatel

na Cajle je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

nie? ja tam chodím na hríby a milujem to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chodím na hríby na Piesok, ja to milujem zase tam

Reagovat
SunFells

Hipsters.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Zochovu? oco vždy hovorí, že aj keď nikde nie je nič, tak tam a perneckej strane Baby sú hríby vždy, ale neviem, nebol som ta. Skúsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nieje už naozaj že kde, tak vo vojenskom obvode Záhorie sa vždy oplatí ísť. Holt ale to sa už hubárstvo mení na adrenalínový šport

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/bVbrrJZD9VM

jediny kto ho vcera nevytlieskal bol mrazik kazdopadne pekne gesto od nasich fans, Maticka si to fakt zasluzil

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze jsem ho chvalil vcera i ja,tak sis to mohl odpustit

a vubec...vzhledem k vysledku by byl vytleskavany i Bebe...

Reagovat
kiwwi

Mourinhov syn na adresu scumov z Chelsea

Jose Mourinho jr. wrote: “Why is everyone hating and blaming Fabregas for Sunday’s performance… It was a team effort. Fabregas might have not played as well as most expected but at least he kept fighting… Showed a lot of character, I’ve seen bad Chelsea fans but Sunday was the worse I’ve ever seen, Fans booing Cesc not singing at all, I completely agree with the chant “Mourinho’s right, you’re fans are s—e” Our fans are a disgrace!!!!”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty jsi jedinej rozumnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no tak si vy !

Reagovat
smazaný uživatel

dalo mi to zabrať, ale rozlúštil som to a pochopil. Yung

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi si teraz v inej dimenzii

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

jo jo, to jsme tuším tvořili nějak spolu

Reagovat
Wat

Takovejch ohavností se neúčastnim!

Reagovat
SunFells

krlešovina

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

respect

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň dodat že na vás bučeli fanoušci nedávno v zápase se Sunderlandem. Ale i tak je to blbé chování.

Reagovat
vitasrp

Tohle jsem v tom zápase taky nepochopil.

Navzdory tomu ten kluk je taky trošku pako, já chápu, že mu je jenom 15 let, ale takovýhle kecy by do světa fakt pouštět neměl, taťkovi asi úsměv na tváři nevykouzlil.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba mu taťka přikázal, aby to sdělil místo něho, přenáší tlak už i na syna

Reagovat
vitasrp

Zas takovej machr to nejspíš není.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jacobT

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha Swansea, prehrať doma s hentakými kopáčmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len niečo cez 20 minút, ale v tých mi prišlo, že Škrtel zasa raz exkluzívny výkon. Srší z neho istota, je razantný, presný, nebojí sa vyviesť loptu a rozohrať (z toho vlastne aj padol jediný gól). Ak takto on a obrana Liverpoolu budú pokračovať, tak si myslím, že bude jedným z kandidátov do tímu sezóny. To je radosť.

Teraz Liverpool musí zvládnuť zápas s MU a rysuje sa to na pre mňa v rámci okolností skoro dokonalé zloženie do LM.

Reagovat
13

Škrtel super výkon.

Reagovat
fff

Skrtel sa neskutocne chytil, kto by bol povedal po zaciatku sezony, ze teraz bude jeden z top top stoperov ligy.

Reagovat
kiwwi

kazdy kto sleduje futbal dlhsie ako od zaciatku sezony...Skrto je topka uz dlhodobo

Reagovat
fff

Ma svoje rezervy, ale ked chyti takuto formu je to skala vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Takhle dobře hraje až od tý doby, co hraje LFC na tři obránce.

Reagovat
kiwwi

Skrto je vas najlepsi obranca uz 5 rokov...patril k sirsej spicke aj ked ste hravali na styroch, ale toto mu ocividne sedi najlepsie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mně přijde, že ti střední stopeři v tříčlenné obraně mají lepší šanci vyniknout.

Reagovat
cristiano.K.

* tři roky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

kazdy?

Reagovat
Erdovec

jak on tak Sakho super, nechtěl bych proti nim hrát, bych radši utekl do šatny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Simon motm.

Reagovat
smazaný uživatel

S Allenem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Přísahám, že Allen se začal víc kamarádit s Coutinhem, jinak si to nedovedu vysvětlit ty jeho finty dnešní.

Reagovat
smazaný uživatel

On bol už u Swans zaujímavý hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
j_mrazik

Máte někdo, jak si to kopl od obličeje při zpracování, nebo vedení balonu? Nevím, co zamýšlel.

Reagovat
LGT

Tak stane se, ne?

Reagovat
j_mrazik

To víš, že se to stane. To hřiště celkově mi přišlo dost rozbitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi skúšal byť Flaminim na chvíľu

Reagovat
alcantara
Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers tentokrát vyhrál zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl dobrej. Uznej to.

Reagovat
smazaný uživatel

spočiatku som sa bal že sa bude šmýkať, ale tentokrát zvolil vhodnú obuv

Reagovat
Wat

Fakt hezkej popisek tý fotky, konečně Hendo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan Henderson (© liverpoolfc.tv) krása

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Neskutečný jak se naši kluci dokázali dostat zpět o boj o LM...

Následující dvě utkání v lize budou hodně těžké.. Snad se nám podaří vytlačit z první 4 aspoň jeden manchestrovský celek..

Reagovat
kiwwi

ej, drzia sa kurvy scouserske

to bude riadne husty match o tyzden

Reagovat
Maresma

Reagovat
LGT

Si kuř buřte

Reagovat
13

Swansea mám stejně rád, i když se nám s nimi většinou nedaří. až na určité výjimky v obraně mají celkem sympatický tým, herní projev a fanoušky.

Reagovat
fenixLFC

druhy polcas ovela ovela lepsi, aj ked po tom prvom to nemohlo byt horsie no, ale aj tak budeme musiet nabudúce zahrat aspon tak ako so city. allen v druhom polcase skvely, can stale najslabsi hrac na nasej strane. totalne stastny gol ale koho to trapi, keby dame rovnaky aj o tyzden a bude vitazny este lepsie

Reagovat
Miguel19

5. Liverpool 4 body od druhého fleku...to bude parádní boj až do konce.

Reagovat
fff

Najblizsie dva nase zapasy vzhladom na aktualnu tabulku ... to bude super.

Fakt som necakal par mesiacov dozadu, ze o tomto case budeme mat v tychto zapasoch o co hrat.

Reagovat
tomasinho

Tak kolik už má Hendo ligových gólů? 5, 6? Cristiano.K, těš se, ještě to projedeš, kdo by to byl čekal

Reagovat
Miguel19

5

Reagovat
tomasinho

Tak tři ještě dá snad

Reagovat
smazaný uživatel

ja?

Reagovat
tomasinho

Bez tvojí garance bych do sázky nšel, Dušo

Reagovat
cristiano.K.

pořád ještě suchý triko

Reagovat
tomasinho

3 góly jak nic

Reagovat
LGT

Rodgers Hendo a jeho wonder góly

Reagovat
smazaný uživatel

HENDOO aký scouse prízvuk ♥

Reagovat
vladis271

V suchom tričku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Cesky to znie lepsie

Reagovat
Counter

Reagovat
Sali5

To mi řekni jak je možné v tom lijáku?

Reagovat
Counter

Falešné je to od tebe.

Reagovat
LGT

Jinak Arsenal a Liverpool v jejich posledních pěti PL zápasech - WWWWW.

Reagovat
Wat

Nejlepší mužstva galaxie.

Reagovat
LGT

ještě bych dodal Vysočinu Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

btw neni to uz rekord stema clean sheets na hristich soupere ? minule to bylo myslim vyrovnani rekordu a ted prekonani

Reagovat
LGT

#LFC now have 7 away clean sheets in the PL this season; they haven't had more in a season since 2008/09

Reagovat
Coutinho10

j dik ...ja myslel, ze sme mozna prekonali Bayern nebo nekoho takovyho...ale hlavni ze sou dalsi 3 body

Reagovat
LGT

Liverpool have equalled the club record for consecutive away clean sheets in the league (6), matching 1965/66 and 1971/72.

Ještě tohle.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
forrest

To je slušný, to bych přirovnal k titulu.

Reagovat
kiwwi

zachytil som take sumy, ze scouseri sa chystaju v BA na derby do "U Deda" ... chysta sa aj niekto odtial?

Reagovat
smazaný uživatel

jéj, tam som chodieval jedávať kedysi dávno. Tam to mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

jerry tam určite bude..a odkážem mu aby ti konečne vysvetlil, že na CL nemáte nárok

Reagovat
kiwwi

on mi furt pise take iste bludy jak ty

Reagovat
smazaný uživatel

ivo ivo, snáď vyjde a dojdem do tej Blavy ťa pozrieť pri nejakom zápase

Reagovat
Kowe

t

Reagovat
Kowe

*ty a někam dojet? nesraduj

Reagovat
Busby babes

High quality global journalism requires investment. Please share this article with others using the link below, do not cut & paste the article. See our Ts&Cs and Copyright Policy for more detail. Email ftsales.support@ft.com to buy additional rights. http://www.ft.com/cms/s/0/27f2b5c6-c98c-11e4-a2d9-00144feab7de.html#ixzz3UabcA72x

But can we be sure van Gaal is an improvement on Moyes? Looking only at the cases where both managers’ teams played the same fixture — home to Everton, away to Manchester City etc — Moyes actually edges ahead.

Across the 19 such matches before last weekend, Moyes’s team picked up 34 points to van Gaal’s 31. The Dutchman’s record may look better so far, but four of his side’s nine remaining fixtures are against teams in the top six. Time will tell whether his record still trumps that of Moyes when the season ends.

Docela zajimavy postreh.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/27f2b5c6-c98c-11e4-a2d9-00144feab7de.html#axzz3UaXItKNp

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Hezky LFC Když už je odepsaný titul, tak aspoň boj o všecky další tři pozice bude zábavný.

Reagovat
fff

Tak pre vas az tak zaujimavy ten boj nebude, ved vy to mate predurcene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Taky horsi vtip Dušo, klud .

Reagovat
Counter

jinak bych něco takového ani nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Liverpool, Spurs by bylo nejkrásnější

Reagovat
Counter

Noo, asi jo, ale nechtěl bych vidět to zemětřesení, které by z toho v Manchesteru nastalo

Reagovat
SunFells

nechtěl?

Reagovat
Counter

Vždyť by to byl děs Stovky milionů liber by lítaly oknem.

Reagovat
fenixLFC

takze vsetko po starom

Reagovat
Counter

jj, dá se říct

Reagovat
forrest

Takhle si kompenzuješ to, že tvůj klub neudrží svoje TOP hráče a jednou za deset let koupí nějakou hvězdu?

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze by bol rozdiel v nakupoch/predajoch ak skoncime akokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dick Advocaat tells VI [Dutch TV] he has signed a contract with SAFC 'initially purely for this season'

Reagovat
smazaný uživatel

ten hlavne pomôže Johnsonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj humor klesol na dno

Reagovat
smazaný uživatel

no, ked ma ty poučuješ o humore, tak si to rád vezmem k srdcu, Palo.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si, lebo ide to dole s tebou

Reagovat
kiwwi

on len chcel ukazat, ze to pochopil, rozumies

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
fenixLFC

to viem...lebo je to Dick?

Reagovat
Zaschrona

Zrejme. Moc logiky v tom nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba lebo je to Advocaat?

Reagovat
fenixLFC

jaaaj..tak to mi ani nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Johnsonovi bol zatknutý -> Advocaat -> vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Johnson*

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Liverpool, Spurs by bylo nejkrásnější

Reagovat
SunFells

To je jasný, protože v Champu ho platit nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, ten Hendov gól mi pripomenul jeden ešte lepší:

https://www.youtube.com/watch?v=A_J6oMlpufU

Reagovat
Trand

Jo, to si pamatuju a zranil se u toho, ne?

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
LGT
Reagovat
SunFells

Reagovat
Erdovec

jen hrál tak o 5minut víc než by mu slušelo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fff

A este som zabudol ... Sakho

Lovren vyzeral teraz posledne zapasy lepsie, nez na zaciatku sezony, no ked sa na to miesto vratil Sakho ...ten chlap jenuplne, ale uplne inde nez Lovren.

Reagovat
13

Jak ho zkoušeli fandové Swans znervóznit.

Reagovat
Erdovec

a on to vracel tak, že si jejich hráči ani neprdli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

1420. pro návrat Big Four

Reagovat
Counter

Bez ManUtd

Reagovat
Hokaido

Big Four je jediná varianta, kdy by mi United nevadili v LM

Reagovat
Busby babes

A to jsem ti tu nastenku chtel sverit...

Reagovat
Counter

jakou nástěnku?

Reagovat
SunFells

Tu s Gagarinovým bratrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ty vole, Sheldone... sarkasmus.

Reagovat
Counter

Příliš přízemní na mou elitní sofistikovanou mysl asi

Reagovat
Busby babes

asi.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
cristiano.K.

to je základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Do příštího zápasu Gerrard místo Lallany. Can dnes nejhorší na hřišti, Lallana těsně za ním, i když jednu šanci Allenovi připravil,tak hrál špatně.Ostatní hráči výkony mezi 6-7. Pochválit se musí Allen,Mignolet, Škrtěl,Sakho, ostatní 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Dušo, můžeš mi garantovat,že na mě nebudeš reagovat?

Reagovat
Counter

Kdyby se PD počítala až od Moyesova nástupu, tak by Socky byly sedmé

Reagovat
Hokaido

to ho vyzdvihuješ, nebo se mu směješ ?

Reagovat
Counter

Vyzdvihuju!

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovský progres z nynějšího desátého místa.

Reagovat
Counter

Tak sedmé místo bude asi EL, desáté místo velké kulové.

Reagovat
REPLIKATOR

Squawka FootballVerified account ‏@Squawka

Most Premier League clean sheets in 2015:

Simon Mignolet (7)

David Ospina (5

Ben Foster (5)

Fraser Forster (4)

Reagovat
smazaný uživatel

to bych radši moc nezmiňoval, protože jste za kokoty, když jste Mignoleta mnozí před pár měsíci odepisovali

Reagovat
fenixLFC

lebo sa vypracoval?

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jste mu nevěřili

Reagovat
kiwwi

a jak by sa vypracoval, keby ste ho odpisali?

Reagovat
fenixLFC

wtf? on hral totalne marne a to nebolo len formou, on mal stale tie iste problemy co sa hry tyka. Bol na odpis, uz sa zacalo s haldanim nového brankára. Stalo sa mu to iste co downingovi a hendersonovi- boli na odpis tak zacali makat este viac aby si miesto udrzali. Mignolet odstranil velku cast svojcih nevyhod, alebo to tak aspon vyzera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

všichni né

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

A za 9 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jako fanda Chelsea musím uznat, že současnýmu Live je těžký nepřát. Tu LM musíte dát

Reagovat
Busby babes

ver mi, jde to. ani se nemusis moc snazit...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

po 17. kole:

2. City 39 b

10. Liverpool 22 b

po 29. kole

2. City 58 b

5. Liverpool 54 b

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

Po 11ti kolech byste meli titul no... Vsak o vikendu vam zase ten hrebinek trochu srazime

Reagovat
Setwo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne chalani makaju

Reagovat
SunFells

16.03. Manchester United sleduje Firmina

Roberto Firmino patří k nejžádanějším artiklům na německé fotbalové scéně. Zájem o brazilského ofenzivního hráče má podle posledních zpráv dokonce i Manchester United, jehož zástupci oporu Hoffenheimu sledovali ve víkendovém duelu s Hamburkem.

Toho bych v PL viděl rád.

Reagovat
kvasha16

aky je rozdiel medzi FF2 a squawke na mobil? da sa povedat ktora z tych appiek je lepsia?

Reagovat
kvasha16

vdaka za rady, rozhodol som sa pre FF2

Reagovat
Willian

co je FF2 ?

Reagovat
vitasrp

Fourfourtwo

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzmrdka dostala včera úplne nový rozmer

Reagovat
Pony Slaystation

Neuvěřitelnej gól QPR, jako v PES 5

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/InnocentWarpedAcaciarat

The pitch invader at the Madejski Stadium

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty brdo verim ze liverpol da este titul

Reagovat
vrabejka

Když Gunners a MU je porazí tak......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele