29. kolo
14.03.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Stoke City 1:0

Umění Tonyho Pulise opět vykvetlo do krásy tří bodů. "Svůj" Stoke téměř k ničemu nepustil a jediná vydařená akce tak trochu maže nepříjemnou pachuť ligového i pohárového selhání s dalším celkem z Midlands. Zatímco WBA tak slaví třetí domácí úspěch v řadě, Stoke si po stejně dlouhé jízdě z trávníku soupeře neodváží nic.

Unavené tempo hned zpočátku utkání vyhovovalo především domácím, ti si pomalým přechodem do útoku přeci jen dokázali vypracovat alespoň náznak nějakého nebezpečí. V 19. minutě však dostal trestuhodný prostor k centru Gardner, který měl ve vápně jediného spoluhráče, Bardsley ovšem Browna uhlídat nedokázal a Begović byl v brance naprosto zbytečný.

Na obraz hry to ovšem velký vliv nemělo, pozdvižení vyvolala pouze 34. minuta, kdy hostující brankář upustil lehký balón před už jednou skórujícího útočníka, druhou radost mu však už předem kazil pomezní se zdviženým praporkem.

V druhé půli se konečně začali projevovat také hosté, kteří dokázali držet míč na kopačkách častěji než soupeř, v útoku se ale na nic velkého nezmohli. Až po odchodu Fostera ze zdravotních důvodů se musel ukázat brankář domácích, to když Walters netrefil balón hlavou zrovna dle svých představ, svíce však mohla zapadnout pod břevno nebýt pozorného zákroku Myhilla, tou dobou hrajícího osm minut.

Na druhé straně kontroval jinak nepříliš viditelný Brown, po dvou trefách už branku zasáhnout nedokázal a líbivou kombinaci na jeden dotyk v pojistku neproměnil. Baggies hru bedlivě kontrolovali i v šestiminutovém nastavení, dvě střely mířící na branku domácích totiž bylo vše, co si tabulkově lépe postavený Stoke dokázal pořídit za celý zápas.

Autor: Josef Gvoždiak / espnfc.com, bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele