29. kolo
14.03.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Hull City 0:0

Když ne teď, tak kdy jindy? Leicester šel do zápasu s podobně tápajícím Hullem s jasným cílem poprvé po šesti kolech vyhrát, místo toho si však akorát ještě zhoršil sebevědomí nevyužitou téměř dvacetiminutovou přesilovkou. Ba co hůř, Foxes se sotva zmohli na jednu střelu mezi tři tyče...

Byl to další z řady typicky bezzubých výkonů Leicesteru a mužstvo, které v lednu mohutně investovalo do útočníka Kramariće, nyní vyšlo střelecky naprázdno už čtyřikrát v posledních sedmi kolech. Gólu se přitom výrazněji přiblížilo všehovšudy jedinkrát, když právě Kramarić jen o chlup nedosáhl na solidní Mahrezův centr z prvního poločasu.

Jinak Hull pod taktovkou skvělého Michaela Dawsona bez větších problémů odolával; bez ohledu na Huddlestoneovo vyloučení po druhé žluté kartě ze 72. minuty. Naopak to byli Tigers, kdo pro svého soupeře představoval pravidelnější hrozbu. Skórovat měl především Jelavić, který nejprve nedokázal ideálně usměrnit Elmohamadyho příhru a později zblízka hlavičkoval trestuhodně nad bránu.

V jednu chvíli se přitom Jelavić užuž radoval z branky, tehdy však rozhodčí odpískal N’Doyeho útočný faul na brankáře Schwarzera, který následně v závěrečných okamžicích utkání vychytal ještě střídajícího Abela Hernándeze.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
HullCity

3 body jsou povinností pro Hull...musíme Leicesteru vrátit tu ostudnou domácí prohru,která bolí až dodnes,protože tyto ztráty,kde jsme favority mrzí nejvíc,třeba i ta proti Sunderlandu.Letos může stačit k záchraně i 35 bodů a jelikož doma kromě Burnley nás nečeká nic lehkého,musíme zítra brát 3 body!!! 1:3

Reagovat
HullCity

Jelavič nedal do prázdné a Hernandéz zahodil obrovskou šanci,kdy jsme byli o 10!!!!Ale řekl bych,že domácí to mají za sebou,zachránit se jim nepodaří.Sice ten los nemají těžký tak jak my např.,ale herně jsou už odevzdaní jak QPR.Ale měli jsme jak proti Sunderlandu brát 3 body!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele