HET liga - souhrn 4. kola

18.08.2017, 22:08, aktualizováno 20.08.2017, 18:54
Komentáře a souhrny
Plzeň zvládla utkání na hřišti Jihlavy a zůstává stoprocentní. Olomouc si poradila s Brnem a Jablonec se pro změnu rozešla smírně s pražskou Duklou. Mladíci Graiciar s Havelkou zařídili Liberci vysokou výhru nad Mladou Boleslaví. Další drama, tentokrát se šťastným koncem za sebou má Sparta. Letenští doma porazili Slovácko a zůstávají neporaženi. Zlín stejným poměrem přetlačil Karvinou, drama s remízovým rozuzlením přinesl souboj Ostravy s Teplicemi, Slavia si rozdělila body s Bohemians...

FK Jablonec - Dukla Praha 2:2

20.08.2017 17:00

Góly: 15. Stanislav Tecl, 30. Mirzad Mehanović - 32. Ivan Schranz, 78. Jan Holenda

Ani na čtvrtý pokus Jablonec nedokázal zvítězit a je to o to horší, že hrál doma a brzy vedl o dvě branky a v nastavení neproměnil pokutový kop! Dukla v žádném případě nesložila zbraně a nakonec čtvrthodinu před koncem zásluhou Jana Holendy srovnala na konečných 2:2.

Jablonec potřeboval zvítězit a trenéru Kluckému bylo jasné, že pokud by se to nepovedlo, mohla by na jeho hráče padnout tzv. deka. Dukla sice mohla Jablonec hned v úvodu zaskočit, ale šanci Schranze skvěle zlikvidoval brankář Hrubý a pak už dominovali domácí. Mihálik pálil těsně vedle a obrovskou šanci spálil i Mehanovič. V 15.minutě poslal do vápna parádní centr Hanousek a Stanislav Tecl hlavou zajistil zelenobílým vedení!

A mohlo být s Duklou hůře, ovšem Doležal v samostatném úniku neuspěl. Na druhé straně zase na brankové čáře zabránil inkasované brance Masopust. Ve 30.minutě už Jablonec vedl o dvě branky a postarali se o to pohlednou akcí nahrávající Kubista a skórující Mirzad Mehanovič. Domácím ale dvoubrankový náskok dlouho nevydržel. Naprostý nedůraz před brankou využil Ivan Schranz, který v pohodě snížil na 1:2. Ještě do konce poločasi si mohl Jablonec vzít náskok zpátky, ale volej Tecla skončila na Radovi.

Druhý poločas dlouho žádnou šanci nenabídl, až v 73.minutě odmítl pojistku Tecl i proto, že další famózní zákrok předvedl Rada. Místo třetí branky přišel pro domácí šok. Miloševičův centr našel přesně hlavu Jana Holendy a vytáhlý útočník srovnal na 2:2.

Přesto měl Jablonec ještě velkou šanci zápas dovést do vítězného konce. V nastavení předvedl pohledné sólo Pernica a když ho fauloval Bezpalec, sudí odpískal pokutový kop. Jenomže Michal Trávník vypjatý moment vůbec nezvládl, z penalty ani netrefil branku a odmítl jablonecké vítězství.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:2

20.08.2017 17:00

Góly: 1. Dāvis Ikaunieks - 64. Patrik Hrošovský, 90. Marek Bakoš

Až brankou v nastavení dokázala Viktoria zvítězit a odskočit na čele ligového pelotonu. Výhra v Jihlavě se nerodila vůbec lehce, protože domácí vsítili rychlou branku a favoritovi dlouho odolávali. Hrdinou okamžiku se stal stejně jako v týdnu proti Larnace Marek Bakoš.

Pro Plzeň je to velmi důležité vítězství, protože se díky tomu zvýší její náskok v tabulce. Kouč Pavel Vrba přitom nechal odpočívat některé opory jako Hořavu, Pilaře, Koláře nebo Bakoše.

Obměněná sestava nevstoupila do zápasu vůbec dobře. Jihlava hosty zaskočila bleskurychlou brankou, když Hronek přelstil oba stoper a Davis Ikaunieks propálil Matúše Kozáčika. Zaskočená Viktoria se do nějakého drtivého tlaku vůbec nedostávala, byť tedy šance si vytvářela. Po Kopicově centru zakončoval Krmenčík, ale na Rakovana si nepřišel. Jihlava se rozhodně nezatáhla a nadále dokázala zaměstnávat obrannou čtveřici západočechů. Ikaunikes dokonce sám před Kozáčikem nedokázal zakončit. Nespokojený Pavel Vrba se rozhodl na nic nečekat a ještě v prvním poločase vypustil na hřiště Marka Bakoše, který nahradil Živuliče.

Ve 42.minutě se položil do Zemanova centru Řezník, ovšem bez úspěchu. Podobně pak dopadl Krmenčík.

Plzeň prohrávala po prvním poločase 0:1 a bylo jasné, že se s tímto výsledkem nehodlá spokojit, nicméně Jihlava dál kousala a krátce po změně stran se dožadovala marně pokutového kopu.

Po hodině hry se hosté konečně dočkali vyrovnání, Tlustý odvrátil centr jen k nohám Patrika Hrošovského, na jehož ránu Rakovan nedosáhl. Kdo ale očekával následný tlak Viktorie, ten se mýlil. Plzeň v žádném velkém náporu nebyla a naopak v 77.minutě mohla být ráda, že zblízka hlavičkující Dvořák trefil jen připraveného Kozáčika. To byla velká šance Jihlavy, která později musela mrzet.

Už to vypadalo, že si Vysočina doma cenný bod připíše, když v poslední minutě nastavení rozehrál rohový kop Zeman a neuhlídaný Marek Bakoše hlavou rozhodl!

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 3:0

20.08.2017 17:00

Góly: 9. Jiří Texl, 11. David Houska, 14. Jiří Texl

Pouhých čtrnáct minut stačilo olomoucké Sigmě na to, aby zápas s Brnem předčasně rozhodla. Svěřenci Svatopluka Habance vstoupili do zápasu naprosto katastrofálně, v úvodní čtvrthodině třikrát inkasovali a z toho už se až do konce zápasu nevzpamatovali.

Trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec asi musel pořádně kroutit hlavou, jak že to jeho svěřenci do prestižního zápasu s moravským rivalem vstoupili. Sigma hosty během patnácti minut doslova roztrhala na cucky...

První střelecký pokus sice vyslalo Brno, ale pozdrav Fortese golman Buchta směle přijal. A pak už to přišlo. Pavlík ve vápně nešťastně odvracel balón přesně na kopačku Jiřího Texla a ten přesnou ranou k tyči poslal Hanáky do vedení. Vzápětí si na vápně zpracoval balón David Houska a parádní ranou do šibenice zvýšil na 2:0. Do třetice se pak ve vápně Zbrojovky zorientoval opět Texl a bylo po zápase!

Samozřejmě do konce utkání zbývala pořád hodně, ale zaskočené Brno nevědělo, kde mu hlava stojí. Tím spíše, že Sigma měla i další šance a jen zázrakem je nevyužila, několikrát přitom dobře zasáhl golman Melichárek. Ve 35.minutě mělo Brno velkou šanci snížit a možná se dostat zpět do zápasu, ale Jovanovič hlavičkoval v tutovce nad. Jakkoliv se Zbrojovka snažila směrem dopředu něco vymyslet, její snaha byla marná. Tříbrankové manko z úvodu zápasu se nepodařilo ani snížit, takže Habancův tým má na svém kontě další propadák.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0:3

19.08.2017 20:00

Góly: 39. Martin Graiciar, 64. Martin Graiciar, 90+3. Filip Havelka

Mladá Boleslav už je poslední. Středočeši předvedli doma další bídný výkon a s Libercem prohráli vysoko 0:3. Vítězství Slovanu je naprosto zasloužené, dvěma brankami se o něj postaral Martin Graiciar a v nastavení zvýšil na konečný výsledek Filip Havelka.

Hosté zpod Ještědu vyhráli naprosto zaslouženě. Už v prvním poločase měli více ze hry, zatímco domácí se opět hledali. Kouč Dušan Uhrin mladší už měl k dispozici duo Golgol Mebrahtu - Jan Chramosta. Zatímco prvně jmenovaný nastoupil od úvodní minuty, Chramosta se dostal do hry až později.

Účast klíčových útočníků ale nebyla na hře Boleslavi znát. Liberec byl lepší a vedení se ujal ve 39. minutě. Potočného centr z rohového kopu si našel cestu k nehlídanému Graiciarovi a Liberec vedl 1:0. Boleslav se na vyrovnání nezmohla, zlepšení začala vykazovat až po změně stran.

Klíčový moment nabídla 63., respektive 64. minuta. Nejprve se ve velké šanci ocitl Chramosta a vzápětí na druhé straně vstřelil druhý gól do domácí sítě opět Martin Graiciar. Stalo se tak po velké chybě v boleslavské defenzívě, po které Graiciar utíkal sám na Vejmolu, kterého i překonal.

Mladá Boleslav si pak přeci jenom začínala vytvářet šance, ale s jejich proměňováním to byla snad ještě větší bída. Takács, Magera i Chramosta - všechno vedle. V 93. minutě pak hosté uštědřili domácím ránu z milosti. Ševčík vyslal do samostatného úniku Filipa Havelku a ten úprk na Vejmolu proměnil ve třetí branku.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:0

19.08.2017 18:00

Góly: -

Nakonec žádný gól vršovické derby nenabídlo, přestože šance byly. Slavia se tak příliš nenaladila na důležitou odvetu proti APOELu a navíc v lize ztratila další dva body. Svojí ligovou neporazitelnost natáhla i Bohemka.

V Ďolíčku se ale bylo na co dívat a šance si vypracovaly oba celky. Kabajevovu střelu bez problémů lapil Laštůvka a na druhé straně Mešanović, ani Sýkora z úhlu nepropálili Fryštáka. O pár minut později, v další velké šanci, zblízka přestřelil branku Bořil. Ve 30. minutě se Slavia dožadovala pokutového kopu po nastřelené ruce Šmída, ale sudí správně nechal hru pokračovat.

Domácí sice byli mírně horším týmem, ale směrem dopředu rozhodně nebyli neškodní. Po Dostálově centru těsně nedosáhli na balń Hůlka se Šmídem! A vedení Slavistům zase nezajistil nepřesnou střelou Zmrhal.

Po změně stran byla překvapivě více nebezpečná Bohemka. Na Maškovu výzvu nedosáhl Bartek a po hodině hry přišel další okamžik zavánějící penaltou. Tentokrát se rukou ve vápně provinil padající Hromada, ale kdyby sudí pískl do píšťalky, bylo by to velmi přísné rozhodnutí. Naštěstí pro Slavii se nic takového nestalo.

Klokani ale dál hopsali do vápna Sešívaných; Kocič nepropálil hradbu těl a Nečas pro změnu netrefil branku. V držení balonu sice měla Slavia lehce navrch, ale nebylo ji to nic platné. Svěřenci Jaroslava Šilhavého i ve druhém venkovním zápase remizovali 0:0, a i když prodloužili svojí neporazitelnost, spokojeni být nemohou.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 1:0

19.08.2017 17:00

Góly: 65. Ubong Ekpai

A teď už si jen užít páteční los základních skupin Evropské ligy. Fastav se na tento ceremoniál naladil dle svého přání vítězně, když jedinou brankou Ekpaie udolal houževnatou Karvinou. Svěřenci Bohumila Páníka už se nemohou dočkat. Los základních skupin Evropské ligy se kvapem blíží a tak měl kouč Ševců plné ruce práce směřovat myšlenky hráčů především na zápas s Karvinou.

Zlín skutečně začal lépe, v osmé minutě nebezpečně hlavičkoval Ekpai, ale to bylo na delší dobu vše, co domácí předvedli. Na druhé straně zase Dostál vyrazil střelu Janečka i dorážku Kalabišky a když ve 23. minutě zazdil další šanci Wágner, bylo jasné že Karviná je nebezpečnějším celkem. Zlínskou ofenzívu táhne především Ekpai, jehož spolupráce s Holzerem málem přinesla úspěch.

V 56. minutě už začala Letná jásat, ovšem předčasně. Diop si totiž při brance pomohl útočným faulem, což nezůstalo bez povšimnutí.

Ubong Moses Ekpai. Tohle jméno si domácí fandové honem rychle zapamatovali, protože to byl právě on, kdo v 65. minutě nasměroval Ševce za vítězstvím. Nutno pochválit i Holzera, jehož centr splňoval nepřísnější kritéria, a Ekpai si hlavou poradil. Fastav měl šance odskočit, ale nebylo mu přáno a naopak se musel ještě o výsledek obávat. Zvláště, když si Karviná dokázala vytvořit tlak. Wágner ale v hlavičce totálně selhal a Kalabiška zase jen provětral Dostálovy rukavice.

Hodně vzrušení přineslo i nastavení. Nejprve šel sám na Berkovce Železník, ale golman Karviné udržel hosty ve hře a ve třetí minutě nastaveného času promarnil příležitost na vyrovnání Šisler, skvěle přitom zasáhl Dostál. Zlín tak udolal Karvinou 1:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 3:3

19.08.2017 17:00

Góly: 48. Dyjan Carlos De Azevedo, 52. Robert Hrubý, 70. Tomáš Mičola - 21. David Vaněček, 30. Jan Rezek, 90. Martin Fillo

Baník po svém návratu zatím fotbalové obecenstvo baví a je jedno, jestli zrovna neschytává debakl od Slovácka. Zkrátka zápasy Ostravy mají náboj a přesně to, co chce fanoušek vidět. Do zápasu s Teplicemi domácí nevstoupili dobře, brzy nabrali manko, ale nakonec sahali po vítězství. Divoká remíza 3:3 je nakonec spravedlivá na všechny strany.

Hodně šancí a především branek, to byl zápas Baníku s Teplicemi. Hosté vstoupili do zápasu mnohem lépe a ve 21. minutě se ujali vedení. Hlavičku Vaněčka ještě Vašek dokázal zpacifikovat, ale dorážku Rezka již nikoliv. Za dalších devět minut paralyzoval skvělé ostravské publikum Vaněček, když se po rohovém kopu Kroba a prodloužení Šušnjara zjevil na zadní tyči, což znamenalo vedení Teplic 2:0.

Baník okamžitě zpozorněl a také začal útočit. Milan Baroš se objevil za teplickou obranou, ale Grigara nepropálil. Ve 41. minutě potkala Baníkovce velká nepříjemnost, po střetu Vaška s Fillem musel domácí brankář střídat a mezi tyče se tak postavil Martin Šustr.

Svěřenci trenéra Kučery byli v nelichotivém postavení, ale hned po změně stran s tím začali něco dělat. Po centru Pazdery se na zadní tyči prosadil De Azevedo, tedy přesněji řečeno, po jeho kontaktu s míčem si vstřelil vlastní gól Michal Jeřábek. Baník byl zpět v zápase a to za chvíli dokonce srovnal na 2:2. Na Mičolův centr si ve správném prostoru naskočil Robert Hrubý a fanoušci mohli jásat.

A to ještě zdaleka nebylo všechno. V 70. minutě předvedl Baník další pohlednou akci, na jejímž konci byl pohotový Tomáš Mičola, jenž se nemýlil. Ostrava tak otočila průběh utkání a vedla čtvrthodinu před koncem 3:2. Baníkovci měli i další šance utkání rozhodnout, ale nestalo se tak a v 90. minutě Teplice srovnaly na konečných 3:3. Znovu za to mohl parádní Krobův centr a skvělá forma Martina Filla, který hlavou rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1:0

18.08.2017 20:15

Góly: 60. David Lafata

Sparta doma udolala Slovácko 1:0 brankou tradičního kanonýra Davida Lafaty, který tak oslavil svůj 400. start v české nejvyšší soutěži. Slovácko nehrálo špatně a v závěru dokonce sahalo po vyrovnání, ale Spartu zachránila branková konstrukce.

Sparta byla jasným favoritem a jakkoliv se na ní v posledních týdnech snáší kritika, do utkání vstoupila lépe. Velice brzy se dostal do stoprocentní šanci David Lafata, ale Heča ho v tento moment ještě vychytal. Právě od Lafaty hrozilo největší nebezpečí a je s podivem, že svěřenci Stanislava Levého dávali tomuto hráči dostatek prostoru. O několik minut později vypálil Šural a Slovácko mohlo děkovat brankové konstrukci. Sparta měla velké množství šancí, jenomže jejich proměňování, to byla velká bída. Hosté uměli také zahrozit, střelu Navrátila musel likvidovat Koubek a Zajíc v zajímavé možnosti nedosáhl na balón.

Poločasový výsledek 0:0 domácím nevyhovoval a Sparta nadále vyvíjela větší tlak. Další tutovku zazdil Zahustel, následně uběhla minuta a slušně zaplněná Letná začala bouřit. Na Ben Chaimův nadýchaný centr si naskočil nikým nehlídaný David Lafata a Heča poprvé inkasoval. 400. Lafatův ligový start byl tedy oslazen další brankou s číslem 201.

Slovácko neskládalo zbraně a Spartu dokázalo dostat pod tlak. Po rohovém kopu Sadílka orazítkoval tyčku Hofmann a další střelecký pokus neprošel přes dobře postaveného Costu. Obrovská šance byla nevyužita a to vzápětí přišla další. Střídající Kubala měl ve vápně jasnou pozici, ale balón poslal vysoko nad. Nic dalšího už si Slovácko nevytvořilo a na Spartě znovu neuspělo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň44008:112
2.Sigma Olomouc43017:39
3.Slavia Praha42203:08
4.Sparta Praha42204:28
5.Slovan Liberec42116:37
6.Bohemians Praha 190541303:26
7.Fastav Zlín42023:36
8.1. FC Slovácko41216:45
9.FK Teplice41217:65
10.Baník Ostrava41218:95
11.MFK Karviná41124:44
12.Dukla Praha41124:94
13.FK Jablonec40314:53
14.FK Mladá Boleslav40132:71
15.Vysočina Jihlava40131:61
16.Zbrojovka Brno40132:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (843)

Přidat komentář
pingla

škoda, vyrovnaný zápas, remíza by byla zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to, nebo tam na konci v záběru byli opravdu Šádek s Bičíkem ?

Reagovat
chytrejkluk

to byl Šádek s Otavou.....

Reagovat
3M

Kamarádi do deště

Reagovat
HorajzmAmmann

Šádek s Otavou a bičíkem

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oba mokrý

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No musím říct, že dneska se na tu Spartu dalo koukat. V sestavě Bičík-Costa,Mareček,Hovorka,Karavajev-Ben Chaim, Rosický, Sáček, jeden z těch černochů, Biabiany (Plavšič)- Lafata by to vypadalo na podle mě poklidnou sezonu.

Hlavně ten Hovorka se mi dneska hodně líbil

Reagovat
smazaný uživatel

No, klepat se o výhru doma, a se Slováckem.. nevím nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tomu podle mě chybí někdo jako Rosický, kdo to tam uklidní.. To už i možná ten Vácha by tam byl dobrý, na to dirigování.. Ale kdo to má dělat? Mladý Sáček, Mavuba nebo snad Ben Chaim?

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidnit je má hlavně výsledek a hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v každém týmu potřebuješ nějakého dirigenta, co je schopný ty hráče seřvat a předávat jim pokyny.. Za mě to dneska Spartě chybělo, mít tam někoho takového, podle mě si to v pohodě pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

taky názor , i když ho s vámi nesdílím

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude Hovorka. Na konci je tam docela jebal.

Reagovat
Aldeano

Vácha nezvládá dirigovat a uklidnit ani sám sebe...

Reagovat
nani92

Lafata si ide po Zlatú kopačku

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý míč

Reagovat
atlee

Zlatá žila

Reagovat
pepinho2

Stopeři parádní, Mareček-Hovorka asi nejlépe rozehrávající stopeři g lize.

Kraje obrany dozadu celkem dost hořely, ale to bylo způsobeno celkovou špatnou hrou po ztrátě balónu, jinak Costa dost aktivní.

Střed zálohy docela špatnej, hlavně v obranné fázi, každý odražený balón skončil u Slovácka, je vidět, že 2 střední jsou asi málo.

Křídla OK, Ben Haim na českou ligu úplně top zpracování, 1v1 taky super, ale dost šancí pokazil, snadno padá. Biabiany pár dobrých průniků.

Šural asi 4 gólovky, bohužel nedal, kdyby jo, tak to mohl být klidný zápas. Lafata šance a gól, a to ještě chytil gól Heča na začátku.

Čekal jsem, že kolem 65.minuty odejde 1 z útočníků a přijde nějaký CM, aby s zahustil střed.

V zápase plno šancí, mohli jsme dát klidně 5 gólů, ale i nějaký 3 dostat, takže zapracovat hlavně na práci po ztrátě balónu a bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Je vážně vtipný, jak po výhře Sparty všude čtu, jak mají nejlepší tohle, a její hráči mají nejlepší tohle, a tohle, těmhle je liga malá..... a pak se člověk na ten zápas podívá...

Reagovat
pepinho2

No tak se podívej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, zkusím to znova, třeba něco objevím...

Co ovšem mají skutečně nejlepší, je odraz. Ten by jim záviděl i Adam Malysz.

Reagovat
Rarášek

Třeba Lafata při tom gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Nebo Hovorka, Ben Haim, Šural ( hrál dneska vůbec fotbal, nebo "Kloboučku hop"?)...

Reagovat
Stannis Baratheon

o tyhle hre jsem uz sakra dlouho neslysel

Reagovat
fabec1222

Stramačoni někam zmizel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér Slovácka mi připomíná zdejší barcelónskou lůzu. Ten snad ty své žvásty nemůže myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni nekam zmizel

Reagovat
Kaspar

co se stalo ?

Reagovat
shitcool

reportérovi nevpnuli mikrofon, hledal trenéra k rozhovoru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Levý to trefně pojmenoval

Reagovat
shitcool

"How much is important Dabiv Lafata pro Spartu?"

Ještě že sportovního reportéra může dělat každý nedostudovaný ucho

Reagovat
smazaný uživatel

On se fakt takhle někdo zeptal?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Elliasson

To fakt řekl?

Reagovat
db18

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

proc lzes?

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo to dobrý, ale v takovejch zápasech nemůžeme dát jenom jeden gól. A ta pasáž někdy po 80. minutě, to byl slušnej blackout. A Karavajev snad musí na trénincích běhat po čtyřech, jinak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafiho výběr místa ve vápně .... to prostě nemá chybu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Krom prvních 20. minut byla Sparta opět pro smích...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná demence..

Reagovat
Mates_Matesović

Co k tomu dodat...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Taky na mě část obsahu piva přistálo.... No o tohle jsem přišel, ale za mě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad z toho tady nesesmoli O.H. zase nejaky blabol v podobe clanku...

Reagovat
božský John

Jen at se to resi. Tohle je rakovina fotbalu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Zmrdi vylízaný

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

St.Levý v. Stramacconi

Srovnej ceny kádrů a že St. Levému si kádr musí rok co rok po obměnách sedat.

Kdo je lepší trenér ???

U mě je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že Levý.

Jediný co je na Stramaccionim zajímavý je to, že je cizinec. Ale trenér cizinec hned neznamená kvalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Rok co rok po obměnách sedat? Ze základu mu 2 hráči odešli a do základu jeden hráč přišel. Odměna jako kráva, fakt že jo. Hlavně v porovnání s tou Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby .... tak podstata mé poznámky byla hlavně v cenách hráčských kádrů.

Hlavně v porovnání Slovácka s tou Spartou.

Reagovat
Uwe háže buly

Za x let zpátky si pamatuju jen odchod Doška, Trávníka a Diviše, zbytek nebyl snaad nijak zásadní.

Reagovat
lada.sp

no v zimě ještě tak 5-8 posil a ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Víš vůbec, že píšeš na eurofotbal? Prej 5-8...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

on ví,chtěl být jinej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Venny

Reagovat
TheAdy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska docela solidní podívaná. Slovácko mě příjemně překvapilo, ale stejně tak i Sparta. Přišlo mi, že už nachází cestu jak to poskládat a nebyl to takový guláš.

Reagovat
Liquid

Lafata zápas neměl dohrát, 2 zákroky na jasnou žlutou a dohrál dokonce bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

jaký? z tribuny jsem tam nic moc takovýho neviděl...jen se ptám...dnes mi ten zápas přišel na zákroky hodně v poklidu

Reagovat
Liquid

viz preview, na konci půle šlapák po kterým tam ležel poraněn i on, a na konci zápasu ta kosa někde na půlce čemuž se divil i Bosák, že bez karty, v 1.půli pak ještě kosa za lajnou od Costy bez karty, taky měla být jasná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šlapák údajnej jak tam ležel i on, bylpodle mě faul na něj, on zahrál špičkou kopačky balon, jasně, šel tam nohou napřed, ale šlapák je přece přišlápnutí nohou seshora dolu a to přesně udělal ten druhej a bez míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi už do píči....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Fakt by mě zajímalo, kdo by ve Spartě dával góly nebejt Lafaty...ten kluk je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se ve Spartě ukázal i jako úplný čurák, jinak by se mu to dalo i přát.

Reagovat
ZB 07

přesně tak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pro návštěvu, tolik jsem nečekal, fandění taky celkem slušný...Výkon na záčatku zápasu výbornej, pak to šlo trochu dolu, každopádně hlavní je výhra, jen by to chtělo taky trochu jednoznačnější průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát se mi nezdá ten Mavuba, Mandjecka v sestavě vidím raději.

Reagovat
langosh

Souhlas, Mavuba a Janko podle mě úplně zbytečný nákupy, a taky je tam dost hráčů, který je na tribunu/lavici škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že příchod Mavuby byl zbytečný, u Janka se čekali góly, že je zatím výkonnostně špatný je bohužel smutný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání sem navštívil, místy Sparta hrála velmi dobře. Druhý gól měl platit, měl jsem to jako na dlani, nevím kam koukal pomezni teda.

Ben Heim o parník jinde než kdokoliv jiný na hřišti. (jedinkrát za zápas pokrik Jude Slavie, dvacet vteřin na to střídal. Ale tak o ultras domácích a jejich inteligenci si netřeba dělat velké nároky)

Co mi vadilo, je zdržování. Je to mor fotbalu, holt i u hráčů chybí inteligence a že uzdrzuju jeden zápas se vrátí příště když budu prohrávat a zdržovat bude soupeř, plynulost by hře prospěla.

Cena lístku 290je poměrně velká si myslím, max 200 optimální. Sportu zdar, fotbalu zvláště.

Reagovat
ZB 07

Vzhledem k tomu, že 200 je na Zbrojovku, na Spartu by měl být nejlevnější za 400...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášťni logika a na Bayern budem chodit za miliony...

Reagovat
ZB 07

Byla to nadsázka samozřejmě. Každopádně cena lístků by měla být úměrná kvalitě hry, což hlavně v našem případě fakt není. 290 na Spartu mi přijde v pohodě...

Reagovat
Greny

To by musel Habanec a Zbrojovka jeste doplácet

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mickey mouse

Sis myslel, že tím že Sparta koupí Ben Haima se přestane řvát Jude Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

no naivně jsem v to doufal...ten pokřik je stejně retardovanej...jako na Slovácko ,,mrdáte ovce'' je jako lehce infantilně hahaha, ale to co ty zmiňuješ..na to by se už fakt měli vysrat...

Reagovat
Greny

Kazdopadne by to mel Kasik tvrde odsoudit na twitteru

Reagovat
C-M@ster

Tak jako ofsajd to nebyl, ale toto je imho pro lajnovýho celkem těžký:

https://ctrlv.cz/shots/2017/08/18/n9KO.png

To je fakt prostě případ pro video.

Reagovat
Kang & Kodos

Ta ofsajd lajna

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

V neprospěch Sparty je to vždycky těžký, my víme. Zatímco ve prospěch Sparty se jedná o korupci a jasnej úmysl sudích. Make sense.

Reagovat
smazaný uživatel

Historicka zkusenost je neodmazatelna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná není. Možná jen v hlavě podobnejch jelit jako si ty.

Reagovat
C-M@ster

Kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně na to, abych věděl, že to jsou vaše ubrečené výmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

takze je ti tak 12...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Všechno to jsou vaše mýty vytvořené vaší závistí. Prostě neunášíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky mýtus... Kdybych neunášel, tak jsem nikdy nezačal fandit Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? To moc smysl nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože já začal fandit Slavii v době, kdy šla Sparta nahoru a pro Slavii byl vrchol někde pátý šestý místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě šlechtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, taky jsem šlechtic.

Reagovat
smazaný uživatel

Baron !

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, víš, kolik s tím bylo starostí a kolik to stálo?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak vis co, kdyz te tu vidim diskutovat s otrapama, vidim, jak se v poslednich letech mistni diskuze zmenila (k horsimu), tak sem si proste jen vzpomnel na ty "nase" nedelni souhrny od vsech. Nemuseli sme byt kamaradi, ale ucta tam byla :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je svatá pravda, že tady debatovali do noci všichni a až na pár pitomců jako byl třeba týpek, jsme k sobě měli respekt. Holt doba se mění. Ale bylo to tenkrát fajn, rád bych to vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

kde a co nekdo neunasi joudo? Tys nejak rychle zapomel jak se Sparte pomahalo v devadesatkach, cinkly jara, pred revoluci to bylo jeste vic do oci bijici, ne nadarmo se Sparte rikalo Strougaluv tym atd

Reagovat
smazaný uživatel

jj jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle on neuznává, to jsou prý mýty. Akorát mu nedochází, že popírat tohle je stejný, jako kdybychom my popírali Řebíčka. Je s tím směšnej. Akorát nesouhlasím s tím, že před revolucí to bylo víc do očí bijící, naopak na hřišti to tak strašný nebylo, spíš v zákulisí Štrougal pomohl. Sparta jen využila možnosti, který se nabídly. Ale tak to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli si co chceš. Ale všechno to je - jedna bába povídala. Přání otcem myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu ti opakuju, že já si nic myslet nepotřebuju, já to zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zažil si dominanci Sparty. A to ti očividně poškozovalo mozek, který si jako ochranu začal vytvářet mýty o korupci atd., aby to pro tebe bylo lépe stravitené.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně, že si to umíš zdůvodnit. Ale prima argument, ten ti někdy připomenu.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi dobrej, buď je ti tak 14 nebo úplnej dement....

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ta reakce byla na martin8...

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě - já si v některejch věcech jako čtrnáctiletej dement taky připadám.

Reagovat
smazaný uživatel

platí ale i o Plzni, nejen o ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Milion posil a body jim zachraňuje Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lafatův post přišla jedna posila.

Reagovat
Whitemedia

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tenhle hate je mimo.

Reagovat
božský John

A on je snad jedinej, kdo muze zachranovat spartu?

Reagovat
langosh

Dnaska obě křídla , ve středu super sáček, mavuba bída. Stopeři, hlavně Mareček super, Hovorka se rozehraje, Zahustel nic moc, ale Costa bude dobrej, Lafata na podhrotu píčovina, kdy to konečně trenér pochopí a Šural za ty simulace. Kolti víc vaděj židi a černoši, ale mě prostě simulanti, copak je prototyp sparťana nějaká slečinka, co se při každým větříku zkácí k zemi?

Reagovat
Liquid

copak je prototyp sparťana nějaká slečinka, co se při každým větříku zkácí k zemi? - Rosický ??

Reagovat
GORANGA

OMG, Ty jsi fakt kretén. Nevim, jak jinak to napsat, jen zaujatej nejsi

Reagovat
pepinho2

Lafata nehrál podhrot

Reagovat
ratusek

Vukadinovič, Mavuba, Janko, Kája naprosto zbytečné nákupy. Hlavně Strama je schopnej až se uzdraví Kája ho tam cpát na ukor Hovorky nebo Štětiny, Mareček tam hraje výborně. Nestor, Juliš, Janko, Kája, Mavuba, M.Kadlec by měli jít pryč. Tím by se to trochu uvolnilo, ale po příchodu určité hráče hned prodat nejde no. Ještě místo Zahustela včera Kara a a prohodit černé DM, i když on Mandjeck není kdo ví co. Každopádně pro Spartu dobře že to včera nějak vypadalo, ale to jejich posrání ke konci zápasu se jim nebude vyplácet

Reagovat
dave30

Tak jestli Kája bere 30-40 mega rocne(nekdo to tu psal), tak ver tomu, ze tlaky na to, aby hral urcite budou...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodit černé DM

Reagovat
ratusek

no a ne

Reagovat
smazaný uživatel

Néstor je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec stejně Spartu táhnou a potáhnou především Češi.

Efektivita nákupů je žalostná, povedly se 2-3 posily.

Kdyby se udělala tabulka, kolik investic do hráčů stál ten který tým získaný bod .....

Ale konečně se na Spartu dalo koukat.

Je to dobře.

Chceme porážet silnou Spartu !

Reagovat
smazaný uživatel

Už dostal někdo trest za simulace?to jak padá Ben Chaim je fakt směšný

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
C-M@ster

On i Šural by se nemusel furt válet.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v Brně naučíš...

Reagovat
C-M@ster

To je zajímavý, že ti hráči se spíš zkurví až ve Spartě. Kromě Šurala třeba Lafata, Holek, Kalouda, Jiráček atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček

Reagovat
Kang & Kodos

Kalouda

Reagovat
smazaný uživatel

sleduješ fotbal od včerejška?

Reagovat
Whitemedia

Dostál je bůh

Reagovat
vrabejka

Výborně Zlín :)

Reagovat
bobis21

co k tomu dnes říct ... obrat z 0:2 na 3:2 parádní, bohužel jsme to neudrželi. Všechny góly byly z pohledu obran úplně zbytečné. Jsem zvědavý jak vyřešíme brankáře, protože Vašek asi nějakou dobu chybět bude

Reagovat
Puskas

To jo, jestli má něco se zády, tak to může být na dlouho.

Reagovat
db18

Vy nám za týden necháte body - a my vám za to necháme Bolka.

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře, ale vemete si zpátky Poznara za Krmenčíka

Reagovat
db18

...to už byste si museli vzít i Řezníka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Tak máte Šustra a Chmiela prvni jednicka druhej mu bude kryt zada bez problémů, to mate vyreseny

Reagovat
Shevchenko

škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel, že Baník ten obrat dokáže zvládnout... Škoda, no... Ale i tak dobrej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt obrany, tak vyhra. Ale jinak... Ja to rikal, jak na Slovacku, tak ted, minimalne neprohra

Reagovat
Puskas

ale i tam fůra gólů z totožného prostoru, příště jedem na Plzeň, už se těším...

Reagovat
db18

Vždyť jste byli bez obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak, byli. A kdyby byla obrana, no stress :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku neprohra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jako jeden z mala sem psal, ze to bude tezke a budem radi za bod.

Naopak sem si veril na Teplice a nemit rozjebanou obranu, tak by se i vyhralo

Reagovat
HorajzmAmmann

No, ted ještě nějak protrpět Plzen a Jablonec a pak snad nějaké výhry

Ale škoda na Slovácku z 0:3 na 2:3 a ted z 0:2 na 3:2 tak je škoda, že těch bodů není víc. Ale takhle se 2x dostat do zápasu taky není úplně špatný 5 bodů ofenziva a díky defenzivě se holt budu muset naučit chlastat, no...

Reagovat
Shevchenko

S Jabloncem doma fakt nesmíme prohrát.

Reagovat
Puskas

je bychom měli rubnout

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud obrana příjde na zápas konečně včas

Reagovat
Puskas

pak ale ty chyby v obraně uvidíš 2x

Reagovat
Puskas

Ale ten Bary... Tah na bránu, přehled, krytí míče... Bylo vidět, jaký z něj mají respekt, chodili do něj jinak než do Poznara třeba...

Reagovat
HorajzmAmmann

A Azevedo to tam občas taky slušně motal

Reagovat
smazaný uživatel

On je demon a svym pristupem v zapase jedna ze nej osobnosti ligy, zvláště ve svem veku.

Reagovat
Banikovec7

Trošku mi ale vadí, jak mu připískává rozhodčí, to mě kdysi strašně štvalo u Horvátha, že se pískal každý kontakt proti němu.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak příští kolo Plzen : Baník to by mohlo být 1,5+, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo no

Reagovat
PlackaSKS

jak rychle jsme se stali závislými na dannym... to je šílený

Reagovat
Banikovec7

Po druhém poločase je to škoda, ale co se dá dělat. Od Teplic jsem teda čekal více, už minule mě zklamaly s Jabloncem, ale to jsem teda viděl jen poločas. Jinak pobavil "náchod" 2 borců na vlajku Teplic, tam diskutovali u plotu a teprve až naběhla ochranka, tak se začali přetahovat o vlajky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdo mohl za ten třetí?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vašek

Reagovat
Puskas

bylo tam tak pět žlutých a jedenbílý

Reagovat
Banikovec7

Nevím jak při tom centru, ale roh jsme jim darovali špatnou Hlinkovou přihrávkou, kdy ho Sus nepochopil a Fillo vybojoval roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vím. Spíš mě zajimal ten roh.

Reagovat
langosh

Tvl v tom studiu... Jedinej zápas trochu zajimavej, padají góly a oni tam v jednom kuse kritizujou obrany... Fdf fakt . Jako chápu, že góly po rozích z hlediska krásy nic moc, ale alespoň zajimavej průběh. Čapoun

Reagovat
Mirek na tenisu

Čapoun vypadá jak stařeček ze Sedmi statečných nebo dědeček Hříbeček z Mrazíka. Je to žába, co žába! Ropucha na prameni!

Reagovat
HorajzmAmmann

Každopádně je dobře, že se změnil trenér Po těch dvou zápasech by byl Petržela po infarktu nebo by zase začal točit kuličku

#Baníksaveslives

Reagovat
monty25

Tak jsem si myslel, že mě naštvou Teplice, ale nakonec mě naštvala Opava. V posledních dvou kolech 11 gólů a teď nejsou schopní dát góla trapnýmu Sokolovu. Litr v prdeli...

Reagovat
mickey mouse

Sokolov beton a zdržování od první minuty bez snahy dát gól. Že bude zrovna Horvath preferovat takový fotbal bych nečekal.

Reagovat
dinss

Tak u vás asi jiný ambice mít nemuseli ne?

Reagovat
ondrasch77

taky jsem nad tím uvažoval...

Reagovat
Coutinho10

tak to ještě, že jsem na víkend nic nevsadil

Reagovat
db18

Pro Bohemku dneska 2 ztracený body...

Reagovat
pepinho2

dneska fakt parádní výkon, Slavie nic. Hašek si namazal Šilhavého na chleba.

Reagovat
KingMaster13

Ten se namazal sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

Silhavy pujde pokud neudela LM

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek si mě namazal se chleba. Po 4 kolech bez porážky a to hrál na Spartě a teď se Slavií. Akorát se mu prej v kanclu hromadí papíry, na který měl původně psát nový a nový tabulky

Reagovat
langosh

nejsi v tom sám, uvidíme jak mu to půjde dál....

Reagovat
Puskas

Hřebíkova škola.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Ruku na srdce obě pražská S proti němu předvedla totální hovno a cca 10% jejich potenciálu. Nicméně i tak mě překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni stále opakuje, že "We need to kill The Game!". Nevíte někdo, co mu Jayceon provedl?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pingla

Prej má Zlín zájem o Juliše

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak pokud ho nebudou strkat někam na kraj, tak nevidím důvod, proč by Zlínu neměl být prospěšný.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

On by byl prospěšnější víc než Janko, když by hrál tam kde má.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek si zdejší hejtry slušně vodí, 4 zápasy, 6 bodů, bez prohry, a to hráli se dvěma aspiranty na titul...

Reagovat
db18

Tak zítra snad půjdem do trháku!

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle jsme vždycky dělali v záčátcích sezony my, klidně můžete...

Reagovat
db18

No... zatím to nápadně připomíná sezonu 2010/11

Po 4 kolech první Viktorka... druhá Sigma... Brno na sestup...

Reagovat
Kang & Kodos

2>1

Reagovat
db18

Vy jste nešli do trháku.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jasně, stíhal nás Zlín a Slovácko, no...

Reagovat
db18

U Zlína tehdy poprvé ještě nikdo nepočítal s tím, že to takhle posere...

a jinak teda:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/synot-liga-souhrn-4-kola-265055/

teď už to máš dva na dva...

Reagovat
db18

(sakra, ale nehrajeme s Hradcem )

Reagovat
Kang & Kodos

Jednobodovej trhák Jednou rukou na poháru

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máme v lize hrát tohle kvůli pohárům, tak tu zadrbanou LM nechci. Místo aby se to v lize sehrálo, udělaly body a sebevědomí, tak se akorát odpočívá a pak se stejně prd uhraje i v pohárech. Takhle jsou ty posily akorát k hovnu. Já chci Slavii!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že po 4 kolech,hrajeme minimálně pohlednější hru než Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

My snad máme na kopačkách navlíknutý šprcky, že jsme tak sterilní, nebo já už nevím. Dneska jsem fakt nasranej. Šilha postaví slepenec a pak v posledních minutách myslí, že to tím střídáním zachrání, když už toho všichni mají plný zuby a jsou nervní, že to tam nepadá. Naštěstí Bohemka nedala tutovky, tak aspoň ta neporazitelnost trvá - ale s tohle hrou je to jen otázka času, kdo nám namele. Že nám nejspíš namele Apoel, to už skoro nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím Spartě rozhodčí neuznali dva góly, které měly platit, to slávii zaítm každé kolo rozhodčí pomohli. Těším se na další zdější diskuze o Košťálovi, Štrougalovi a tak podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - tohle mě taky sere... I když teda zatím furt doufám, že je to spíš náhoda. Ovšem už se to začíná poněkud vymykat z běžného rámce náhodnejch chyb. Jestli hodlá Tvrdík podmazávat ve velkým, tak ať si ty Číňany nacpe do zadku. Všechny!

Reagovat
osobnostx

Pro Bohemku ohromná škoda že namají gólové hráče. Fotbal zase dobrý....ale před bránou to je strachu....

Reagovat
Kang & Kodos

Co z toho bylo na penaltu? Live mi nic divnýho nepřišlo a na českej stream jsem nekoukal, takže nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se pod sestřih na isportu.

Reagovat
Logan

Ruka Hromady

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším Hromada šel takovým obranným poloskluzem do centru od Reitera, Reiter mu nastřelil kotník a on kotníku se to odrazilo do ruky. Bylo to asi dvacet čísel za vápnem, takže sporná situace na světě, ta ruka zřetelně změnila směr. Ale myslím, že podle pravidel nebyla.

Reagovat
db18

Podle výkladu pravidel se ty ruce ve skluzu pískají. (i když mi to přijde jako nesmysl)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě myslím, že tím, že se to odrazilo od toho kotníku, tak není ruka. Ale nejsem zrovna kovanej na tyhle špeky.

Reagovat
db18

To platí snad akorát při pokusu o zpracování... ale taky si nejsem jistý... holt musíme počkat na vyjádření DK.

Reagovat
Greny

Kdyz si hrac nastreli vlastni ruku nepiska se

Reagovat
smazaný uživatel

No právě - a nastřelil nebo nenastřelil? Do ruky to šlo od Hromadovy nohy... Jako zdravej rozum říká, že tohle dát na pentli je hovadina. Ovšem jedna věc je zdravej rozum a druhá věc jsou pravidla, žejo. A třetí věc je výklad pravidel...

Reagovat
Greny

Hele nenastrelil protoze to nebyl odkop ale i tak penalta spise ne... je tam tech aspektu strasne moc

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme... Jak říká db18 - počkáme na vyjádření DK.

Reagovat
Greny

Tak pohyb smerem k mici tam nebyl, umysl taky ne, zareagovat a uhnout asi taky nemohl, tak ruka byla celkem v prirozene poloze, kdyz vemu ze byl ve skluzu

Reagovat
db18

No právě... jenže u skluzu se při tom obvykle nebere v potaz, že to je přirozený pohyb, ale bere se ohled na to, že ruka byla od těla - což je pak píčovina, protože nikdo neskáče do skluzů s rukama u těla...

Reagovat
db18

Reagovat
Logan

Jsem fakt znechucenej ...

Nechápu na co šetříme hráče, OK, možná Škodu, protože na něj není náhrada, ale zbytek, wtf?

Zmrhal na současnou Slavii nemá ani náhodou, bohužel ... proč nehraje Švento mi je fakt záhadou, nepochopím, to se jako Zmrhal bude hrát aby se prodal nebo nechápu ...

Penalta jasná, vůbec nevím co to komentátoři a pak i v tom studiu mektali, můžeme být rádi za bod a jediný pozitivum je, že Stoch opravdu má tu myšlnku a překvapivý řešení který tak nutně potřebujeme, jsem na ně zvědavej s Dannym společně ..

Reagovat
Logan

A ještě si teda neodpustím výtku k našemu vedení ...

příchody zvládli vcelku dobře, na hodnocení výkonů hráčů co přišli je ještě brzo a i tak se nemůžou povést všichni, takže tady ok

ale proč sakra Holík, Chaluš, Alvir a spol už dávno nemají hostovačku, a kopou tu sranda juniorskou ligu která jim nic nedá, to je mi taky záhada ... když jsem viděl sestavu juniorky tak někteří hráči by měli hrát ligu a někteří miniimálně druhou aby se otrkali ...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně souhlas

Reagovat
Banikovec7

Brankář Petr Vašek neutrpěl po srážce s Fillem žádné vážné zranění. Má zablokovanou krční a hrudní páteř a naraženiny. Za pár dnů bude fit.

Reagovat
Greny

Ten Uhrin snad prekonava i Habanca

Reagovat
langosh

Jsem tu jeho asi největší hejtr, ale jedna z největších záhad tohohle roku je pro mě angažování kastrola a minulý týden vyhození svědíka. Ten Uhrin snad musí spát s majitelem...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu DU takovej tragéd... Svědík poměrně mladej trenér s potenciálem a oni si tam nasadí takovou veš...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně podle očekávání. Pražská "S" už stíhají Plzeň a brzy ji sesadí z prvního místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi chtěl napsat "Pražská S nestíhají Plzeň", ne? Dyť se na to nedá koukat...

Reagovat
ratusek

Šihlavej remízama k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - takhle to ušudlala kdysi Sparta, titul s myslím 15 remízama. Ale teda to byla zrovna doba, kdy se na ně nedalo moc koukat.

Reagovat
Hokaido

Unbeaten, pyčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale já už jsem starší pán, tohle je na mě moc novodobý, já bych to potřeboval česky.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, to je v pořádku - ale proč "pyčo"?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

No - a vím zase prd.

Reagovat
Neon

Hoheneder na tričku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jenže to byla hlavně doba, kdy tu nebyl žádnej jinej silej tým. Plzeň se teprve klubala a my šli do hajzlu Letos klidně Vrba s Plzní udělá 70 bodů a my se Spartou se můžeme jít klouzat, jelikož s tím co hrajeme budeme ztrácet furt

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

To byla vůbec divná sezóna - taky sestoupila Bohemka, protože nechtěla hrát proti Bohemce.

Reagovat
KingMaster13

Tu sezonu jsme měli asi nejslabšího mistra samostatný ligy. To, že Spartu pak vyřadila Žilina to považuju za jeden z největších trapasů českýho fotbalu

Reagovat
Blasphemer

Tak letos nakonec první odvolaný trenér Šilhavý?

Reagovat
Blasphemer

Ale teď koukám, že Dušan jde do tý challenge s ním.

Reagovat
Kang & Kodos

Zejtra ještě zafinišuje Habanec.

Reagovat
Blasphemer

Habanec udělá zítra bod a pojede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že to určitě nebude Strama. Tam se do toho nacpalo tolik peněz, že jim teď nezbejvá nic jinýho, než doufat. Blbý je, že za ty prachy pořídili určitou neoddiskutovatelnou kvalitu a dřív nebo později se i diletent Strama trefí do sestavy, která bude jakžtakž fungovat - a pak teda bude Sparta hodně silná. Ovšem je otázka, kdy to bude a jak dlouho to vydrží.

Reagovat
db18

To samé by šlo říct i u vás... Akorát jste neinvestovali do trenéra, tak si můžete dovolit ho vyhodit (což na druhou stranu taky nemusí být nutně dobře... těžko říct, kdo by přišel)

Reagovat
smazaný uživatel

Nóó - řekl bych, že investičně trumfla Sparta možná celej zbytek ligy dohromady...

Reagovat
db18

Vy jste zase ještě neskončili... A když jste schopní nabízet za hráče z naší ligy(!) 80 milionů, tak Spartu klidně ještě trumfnete...

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, já doufám, že už jo...

Reagovat
langosh

Tak kdyby Šilhavý v Bolce vystřídal Uhrina, tak je schopnej s nima udělat titul

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. I když - nějakej impuls by to chtělo...

Reagovat
Blasphemer

No, já bych si tak jistý nebyl. Dušan byl taky neodvolatelný a kolik času nakonec dostal.

Reagovat
langosh

No ale to je zase jiná úplně jiná liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele - furt je tam postup do skupin a 30 zápasů bez prohry v lize. Že z toho fotbalu bolí oči - to ti šikmoocí moc nepoznají...

Reagovat
Blasphemer

Tak jestli udělá LM, tak ho určitě nikdo nevyhodí, ale já už tomu moc nevěřím.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak pod Dušanem to stálo za hovno už na jaře, kdy sotva udělali 5. místo. Pak na to úspěšně navázal, tak letěl. Šilhavý potom udělal titul, Slavie má jistý poháry na celej podzim, a v lize ještě pořád neprohrál. Ten jen tak nepůjde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Pro Slavii jako takovou by bylo nejhorší kdyby postouoil do LM ale jinak v lize na ukor tooh by ztrácel. Pro všechny ostatní by to bylo super

Reagovat
Logan

Jako že odvoláme trenéra, který s náma vyhrál titul, nepohrál v lize 30 zápasů v řadě (což je jedna celá sezona) a dostal nás do skupiny v evropských pohárech? Nejsme vy nebo Sparta

Šilhavý určitě dostane čas, nepředpokládám že by do konce podzimu vůbec někdo uvažoval o jeho odvolání, to bychom museli hrát fakt nehoráznou (i výsledkově) bídu a to nepředpokládám ...

Reagovat
Blasphemer

Pořád jsme v ČR, kde se trenéři odvolávají za každou píčovinu, bez ohledu na perspektivu. A Tvrdík už jednoho trenéra "nepodržel", i když sliboval opak.

Reagovat
Logan

To byla ale uplně jiná situace, jak píše nahoře Kang ...

Věřím že kdyby se nepostoupilo do skupin pohárů a prohrálo se v prvních kolech pár zápasů, tak už by se o tom asi přemýšlelo, ale teď to prostě nepřipadá v úvahu minimálně do konce podzimu ať to bude vypadat jakkoliv, nevěřím tomu

To bychom museli ztrácet do 10. kola 10 bodů a v evropě dostávat každej zápas klepec 0:3

Reagovat
Blasphemer

Tak ono se v prvních pár kolech sice neprohrálo, ale dvakrát už se ztratilo. Herně je to čistá hrůza, na to, jakým kádrem Slavia disponuje. A bylo to tak kolikrát i na jaře, takže nepřipadá v úvahu se vymlouvat na nějakou nesehranost nových posil. Do LM se nejspíš nepostoupí, což je vzhledem k celkem hratelnému soupeři taky docela zklamání, nebo ne?

A já prostě nevěřím tomu, že pod Šilhavým se to nějak výrazně zlepší, minimálně už ne teď na podzim. Ale to je jenom moje domněnka, uvidíme... třeba se pletu.

Reagovat
Kang & Kodos

My nevěříme, ale Tvrdík jo

Kdyby měli ze čtyř kol 3 body, tak možná. Ale minimálně do nějakýho 8.-10. kola tam zůstane, kdyby se dělo cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. O tomhle se začne uvažovat, až bude skóre v Evropě 1:14. Ale tak třeba se něco stane a začneme hrát fotbal. Dneska třeba nechápu, proč tam nedal Stocha hned od začátku, ten chlap by to zvládnul, asi by pomohl a zároveň by se zase víc sehrál, ten to potřebuje jako sůl...

Reagovat
Logan

Herně to hrůza je ... já tam sice vidím dost náznaků jak asi chceme hrát a co ti hráči umí, ale zatím si neumí vyhovět, nedají si jednoduchý narážečky, nemají ty automatismy jak by mít měli, do toho se tam motají lidi co tam nemají co dělat, jako Zmrhal, že jo ...

Nepostup do LM budu hodnotit až ve středu, nicméně cíl byl postup do skupin pohárů a ten je splněn, takže pro nás může být případná LM zklamání, ale vedení cíle deklarovalo jasně ...

Já věřím, že se to zlepší, i teď na podzim, ta kvalita tam prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím tomu, že kdyby se povedl jeden poločas jako Viktorka s Duklou a naflákali jsme čtyři góly, tak se to uklidní a prostě to tam padat začne. Mám dojem, že ten zápas s Teplicema a ten pitomej gól na nás hodil deku, která totálně zničila ten fajn náboj ze zápasu s Nice, a nějak se jí nemůžeme zbavit.

Reagovat
Logan

Nevím jestli za to uplně může zápas s Teplicema ... respektive zápas asi jo, ale z jinýho pohledu, proti Nice i Bate byl dbrej výkon a stejná sestava, proti Teplicím začalo to rotování a já si prostě myslím že to teď absolutně nemělo smysl na začátku takhle to točit ... Rotace ano, ale proboha 2-3 hráči a ne 6 každý zápas, to je prostě na hlavu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak...

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Až ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to mělo udržet Ale otočka fakt pěkná

Reagovat
Greny

OT: Hrosso pátá nula z peti kol

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

sedí na lavce ne?

Reagovat
langosh

Tak taky jakou hraje soutěž

Reagovat
dinss

5-7 nejlepší na světě.

Reagovat
Greny

Svedik dostane výpověď, i když s tymem neni

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Uhriin jako první odvolanej

Reagovat
pepinho2

sám se neodvolá, radši vyhodí uklízečku.

Reagovat
db18

První byl Svědík...

Reagovat
Kang & Kodos

Fyzično 3

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

burani... takhle ty hvězdy rychle utečou...

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli takhle budou hrát, tak je dřív vyhodí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou volové - zrovna takový gesta teď nepotřebujeme... I když chápu, že byli naštvaní, já jsem dneska taky nakrknutej...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kang & Kodos

Havelka

Reagovat
ZB 07

Kdo by to byl řekl, že po 4.kole na tom budeme líp než Mladá Boleslav a ještě k tomu budeme mít zápas k dobru...Habanec

Reagovat
langosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

A Kang by ho tady nahoře odvolával.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Greny

Reagovat
pepinho2

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheAdy

Reagovat
dinss

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Trpišovský si maže hejtry z EF na chleba

Reagovat
Kaspar

Mam takovy pocit ze do Bolky v blizky dobe prijde Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už tam je

Reagovat
Mates_Matesović

Nebude potřeba. Ze špatnejch výsledků obviní Svědíka, vyrazí ho a kastrol pojede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík už je fuč.

Reagovat
spider_8

Tak čekám, kdy Uhrin vyvodí osobní zodpovědnost a odvolá Svědíka

Reagovat
FCSL

Paráda! 7b ze 4 těžkých zápasů, doma Zlín, venku Sigma, doma Sparta a venku Bolka, to jsem nečekal. Navíc poslední 2 zápasy hodně kvalitní výkon JT se taky pěkně trefil do sestavy dneska. Graicík

Reagovat
db18

7b za 5 zápasů vám snad bude stačit.

Reagovat
FCSL

S váma hrajem až 6. kolo ne?

Reagovat
db18

Jo, zapomněl jsem na zápas s Jihlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je pořád patrná nesehranost. Půjdete ještě nahoru

Reagovat
spider_8

Trpiš je prostě trenérská kvalita, už dávno měl být ve Spartě nebo v Plzni. Fakt by mě zajímalo, co by byl schopný hrát se současným kádrem Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Liberec je jeho strop.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. S takovým křovákem by ty posili akorát tak vyjebali.

Reagovat
FCSL

Je super mít trenéra, kterej to netáhne dolů, ale naopak nahoru no. Se Spartou 3-5-2, dneska Potočný na beku 0+2, Graiciar překvapivě v základu a 2+0, neskutečný tahy

Reagovat
ondrasch77

Zas na druhou stranu, Bolka je teď tak marná, že by jí porazili i Dobrovice

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

No - asi je dobře, že příští kolo hrajeme s Bolkou, tam by se Slávka mohla konečně chytnout. Teda musím uznat, že letos k nám byl los neobyčejně přívětivý. Jinak je zajímavý, že Bolka hraje absolutní kulový už od loňskýho podzimu, kdy prohrála právě se Slavií a pak nevyhrála snad deset zápasů za sebou - a stejně hráli předkola pohárů.

Reagovat
Greny

Kdo by chtel bojovat za Boleslav Dusane

Reagovat
Kang & Kodos

Dostat trojku od zahradních trpaslíků

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

Reagovat
oli9

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
skat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ale teda na tu Bolku je na poslední příčce nádhernej pohled...takhle by to mohlo vydržet až do konce ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hlavně zejtra neprohrajte víc jak o gól, ať zůstanou na sestupu.

Reagovat
Greny

Uz mam vyhlidleho trenera misto Habanca, bereme Trousila aby byla zachovana koncepce ofenzivni kopane dnes Vyskov vyhral 7:4 jinak Pasek je z Kypru v Lisni

Reagovat
ZB 07

To si Pašek moc nepomohl no Jinak Trousila klidně berem, aspoň by si rozuměl s Doškem, navíc dotáhl Vyškov v poháru do stejného kola jako Habanec Zbrojovku

Reagovat
Greny

A namazal si Komnackyho na chleba

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo by hrál každý rok poháry?

Reagovat
ZB 07

Kdokoliv

Reagovat
Greny

Tady Pavel Karoch ze studia

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak koukám na tabulku a král má nejlepší ofenzivu v lize 2x víc golů než 70% tabulky. To je prostě výsměch - dejte nám konečně soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Však už jste měli Slovácko.

Reagovat
HorajzmAmmann

už si nepamatuju

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Banikovec7

Když je řeč o útoku, moc nechápu ten hejt na Poznara, góly sice zatím nedává, ale kolik vyhraje hlaviček, podrží míčů nebo sklepne pro spoluhráče...O 3 třídy jinde než útočníci podobného typu, které jsme měli doteď.

Reagovat
db18

Proti nám hrát nemůže, co?

Reagovat
Banikovec7

Spíš ne no, tak vás zničí Šašinka no.

Reagovat
HorajzmAmmann

a právě že dneska toho zajebal víc než podržel, ale třeba se mi to jenom zdálo. Každopádně zatím mi příjde Šašinka minimálně vyrovnaný jako Poznar a nebojím se ho v základu. Naopak...

Reagovat
Banikovec7

Neřekl bych, hlavně v prvním poločase zrychlil hodně akcí, sklepnutím někomu ze zálohy do volného prostoru. A jak se všichni smějou Poznarovi, že nemá žádnou techniku, tak v tom je podle mě Šašinka ještě horší.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ani jeden není Neymar, no

Reagovat
Mirek na tenisu

Poznar je typický duršlok ze staré školy. Výborně pokrývá balon a dovedl téměř k dokonalosti přifilmování pádů po tlaku obránce. Ne vždy to jsou fauly, ale skoro vždy to tak vypadá. Rozhodčí v naší lize mu to skoro vždycky slupnou i s návnadou. Sasinka nemůže momentálně Poznarovi konkurovat.

Reagovat
Banikovec7

To si troufnu rict, ze Milan je v tom o tridu lepsi. A hodne dobre to umel Cervenka, kdyz u nas hraval.

Reagovat
Mirek na tenisu

Červenka je nekopa. Teď se v Teplicích trochu zlepšil, ale jinak slabý čajíček. Baroš a Poznar jsou typologicky rozdílní. O tom tady netřeba diskutovat. Dobře se doplňují. Takové dva hroty nemá v lize dneska nikdo.

Reagovat
Banikovec7

Jo, ja nesrovnaval jejich fotbalovou kvalitu, ale to umeni udelat ze sveho faulu faul soupere.

Reagovat
HorajzmAmmann

O dvě třídy... Dobrý v tom byl Skutka, taky se rval ale to bylo úplný kopyto

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě že Poznar nemůže momentálně Sasinkovi konkurovat

Reagovat
Banikovec7

To by me zajimalo podle ceho tak soudis.

Reagovat
HorajzmAmmann

v bojovnosti a udržení míče se mi líbí daleko víc než Poznar..

Reagovat
HorajzmAmmann

ale je dobře že máme Baroše, Poznara i Šašinku... to je ohromná síla. Snad jen pořešit tu defenzivu a nebude to tak špatné... uvidíme další zápasy.

Reagovat
Banikovec7

Tak zrovna v tomhle mu zatím nemám co vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar je top, tohle se povedlo

Reagovat
db18

Počkej, za týden ho dostanete.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, zatím jenom Plzen s námi může držet krok. Aspiranty na titul bych zařadil do dvou skupin

Ofenzivní : Plzen a Baník = 14 golů

Bohatí : Sparta a Slavia = 7 golů

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

1. skupina = Sparta, 2. skupina = Slávia

Reagovat
HorajzmAmmann

4 goly To dáme za 20 minut kdy se nám zachce.

(bohužel i dostaneme)

Reagovat
smazaný uživatel

víš jak je to přísloví...Lafata vždy počítá zajíce až po honu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kral prefikne Viktorku u splavu ani nemrknes

Reagovat
db18

*královnu, když už

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to se nevylucuje. Kral bude tak jako tak dominantni

Reagovat
HorajzmAmmann

jj hlavně to chce prostě neposrat se v prvních dvaceti minutách,pomalu polehoučku a spíš zezadu. Jistota na prvním místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na jejich choreo - "Královský původ tu má jen jeden klub" Nebo něco v tom stylu..

Reagovat
db18

Tak jako v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Hromada? Nechce sa mi to hľadať, tak ocenil by som, keby mi to niekto kompetentný napísal. Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál to co celá slavia - hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ja som chcel hovoriť s dakým kompetentným!!!" - pro vysvětlení, takhle seřval náš namol ožralý náčelník štábu na cvičení zástupce velitele brigády. Zástupce velitele brigády bylo druhé největší zvíře na brigádě, a jelikož tam v té chvíli velitel brigády zrovna nebyl, tak v tom okamžiku už nikdo kompetentnější nebyl. Což ovšem nezabránilo našemu bodrému východňárskému náčelníkovi štábu, aby ho vyřval do hlasité linky, takže to slyšela celá brigáda - luxusní průser. Jo, na vojně byla zábava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Jako ostatní Slávisti. Svezl se s mužstvem. Běhal. Posouval přihrávky nejbližšimu hráči. Byl nepřesný...Průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - to už je trochu kompetentnější popis. Upřímně - já ho moc nesledoval. Nic extra nepředvedl ani nepodělal (teda až na tu spornou penaltu, ale za tu určitě nemohl, tam by to rozhodně nebyla jeho vina), tak jsem ho nějak speciálně nevnímal. Holt nejsem kompetentní.

Reagovat
Pyroman

Boleslav Tímhle tempem bude na konci podzimu v realizačním týmu už jen Uhrin.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Uhrin - Svědík...to je vražedná kombinace. Dušanko mě pobavil kladným hodnocením výkonu Stronatého. Asi jsem se díval na jiný špíl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Uhrin - Svědík...to je vražedná kombinace. Dušanko mě pobavil kladným hodnocením výkonu Stronatého. Asi jsem se díval na jiný špíl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědík už se na to dívá tak maximílně z gauče ty máslo

Reagovat
Mirek na tenisu

To je mi ale novinka

Reagovat
taws

Tak dneska poprvé letos na Banicku. Páteční 300km cesta byla drsná, ale stalo to za to . A s bodem spokojenost i když po tom obratu to už měli udržet. A ty Vítkovice jsou nakonec docela v klidu. Azevedo dneska král

Reagovat
oli9

Uhrin

Reagovat
papanegra

Bohemka, čekal jsem, že to Slavie, bude mít těžký, ale v bod pro bohemku paráda.

Haškovi se celkem daří a věřil jsem mu, on si je umí srovnat. Jen nevím prč byl na něj takovej hate.

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle zalohou budeme dostavat 3-5 golu skoro porad, uz pred sezonou sem rikal, ze do 4-4-2 nemame do ni moc vhodnych typu. Druhym spolecnym jmenovatelem spatneho braneni je po prekopani obrany Sindelar, zatim me vubec nepresvedcil, ze zrovna on bude tim prvnim stoperem a lidrem cele branici 4. Jen jestli sme si nemeli nechat Zapa... Chudak Peta Vasek ma pred sebou cednik a jeste dostal takhle osklive nalozeno, snad bude ready co nejdriv

Reagovat
HorajzmAmmann

většina těch golů jde za obranou, bohužel. Koukal jsem na to sa lichnou a shodli jsme se na tom že u prvního chyba Šindeláře + Pazdera nepohlídal dorážku (něco pro trevora), 2. gol zase přehlavičkovaný Azackij (něco pro trevora 2) a zase u dorážky zaspal Pazdera (a další dáreček pro trevora) a u třetího možná možná měl vlítnou Šustr hlava nehlava a vyboxovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako ty centry, rohy a nebo srážka Filla s Vaškem jde za zálohou, to máš pravdu, ale stejně tohle jsou všechno centry, které si musíme hlídat jinak to bude těžce v píči... snad to je jenom špatná karma , povede se jeden zápas a bude všechno v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Šindelář podle mě až na ten první gól, kdy ho ještě mohl zachránit Pazdera vůbec nechyboval a ty jeho souboje byly někdy super.. Je pravda, že pak se někdy zbytečně nechá vylákat a když má k sobě někoho jako Azackyj, který se nechá vylákat taky, tak vznikne uprostřed šílená díra.. A klidně ať dostáváme každýzápas 2-3 góly, jen musíme prostě dát třeba 4. Ale je to šílené, včera vlastně až na Hrubého a Hlinku jsme měli v záloze a útoku víceméně 4 útočníky.. No, aspoň nás nečeká nudná sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Plzeň už tam mohla mít dva tři inkasované....

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, to Brno je dobre v pici. Ta nase vyhra rozdilem tridy nakonec nebude mit takovou vypovidajici hodnotu jak se mohlo zdat

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsem vam hned po tom zapase psal, ze ta vase vyhra nema zadnou vypovidajici hodnotu, ne proti nam...

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrdi ty vole. Dejte jim ten titul rovnou, nevydržim se na to koukat celou sezonu. Už tři roky to samý. Tři body po tragickym výkonu

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický nebyli, ale teda Jihlava si bod zasloužila.

Reagovat
Kang & Kodos

Byli, totálně. Vždyť to byla Jihlava!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my se v pátek trápili se Slováckem!

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Srovnávat náš zápas se Slováckem s tímhle? Viděl si to vůbec?!

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem oba zápasy. Trápili jsme se v koncovce. Po 15 minutách mělo být hotovo a místo toho jsme se do konce zápasu klepali o tři body.

Reagovat
Kang & Kodos

Trápení vypadá jinak. Tohle bylo skoro stejně hrozný jako naše jarní galapředstavení v Jihlavě. Akorát to tady mohlo skončit 4:4, ne 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Nechci nikoho za dnešní prohru vinit, ale může za ni Holek."

Reagovat
Kang & Kodos

V pořádku, měl toho na něj hodit víc

Reagovat
smazaný uživatel

Náš páteční zápas se Slováckem se s tím dnešním Plzeňským absolutně nedá srovnávat, to může dávat do rovnice maximálně... No, SuperFrankie.

Reagovat
smazaný uživatel

Definoval jsem to trápení jasně. Dali jsme málo gólů a do závěrečného hvizdu jsme se klepali o výhru, když tam Hoffman a Reinberk (?) nedali těsně před koncem obří šance. Je úplně evidentní, že se Sparta v koncovce trápí.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně stačí, že v obraně hrajou lidi, co umí bránit a o ofenzivu se staraj lidi, co umí útočit

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka <3

Při rozhovoru po zápase mu zářily očka jak malýmu klukovi, kterej k Vánocům dostane autodráhu.

Reagovat
didosh

Aaaaauuuutodrahu.... hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reklamu na ni by mohli dělat hráči Plzně.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jim to štěstí dojde. Lepší aby měli štěstí ze začátku.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně se z toho neposrat My jsme minulej rok ukázali, že jim titul vzít jde Hlavní je nepodělat vzájemnej zápas

Reagovat
Hokaido

Vy jste to na jaře ukázali dalším sračkafotbalem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Do derby to byl luxus, pak už se to kluci snažili holt nějak doplácat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i potom byly slušný zápasy... Brno, Hradec, Karviná, a snad i Slovácko a Bohemka se dají považovat za dobrý špíly...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

okoukali od sparty

Reagovat
pingla

cry strašně moc

Reagovat
rufus

Kdyby jenom tři roky..

Reagovat
Hokaido

Jako je to fakt deprimující. Naše 2 chyby golmanů a trochu smůla na rozhodčí nás stojí hned 4 body a Plzeň zase toto. Ale jedeme dál, Ital jim ukáže.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska Jihlava ztratila 3 body

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude o čem psát v týdnu

Reagovat
hefy

Úchvatný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně žádný brečení, Plzeň vyhrála, tak to prostě je, my se musíme hlavně starat o svoje výkony, když budou optimální, nemusíme řešit ostatní.

Reagovat
Kang & Kodos

"Když do konce ligy všechno vyhrajeme, budeme první"

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

problém je, že s Plzní dvakrát prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Nedošli jsme takhle daleko, jen abychom došli takhle daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec ven?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
ZB 07

Ty vole, bejt mimo sestupový příčky, mít pod sebou Boleslav, na kterou jsme měli zápas k dobru a Jihlavu, kterou čekal mač s Plzní a stejně bejt po utkání poslední...tohle je umění, který se prostě musí ocenit

Reagovat
Greny

Odstoupil ten kreten nebo ne?

Reagovat
Kaspar

divil bych se kdyby v dnesnim dohranu nerekli ze byl odvolany

Reagovat
db18

V kolik bude dohráno?

Reagovat
Kaspar

20:55

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo Sparta,pak Bolka...bych ho tam nechal a počkal na legendární souboj Uhrin x Habanec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PP

blbý a blbější..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
dinss

Olomouc vás podle výsledku celkem jasně přejela. Bylo to tak i na hřišti?

Reagovat
ZB 07

Nevím, v 15.minutě jsem chtěl zapnout stream, kouknul jsem se na skóre a vzdal to. Opravdu jsem rád, že jsem nikam nejel, už na to letos fakt nemám nervy a to je teprve začátek sezóny.

Reagovat
dinss

A jedeš do Plzně? K nám vás jezdí docela dost.

Reagovat
ZB 07

11.kolo...to je ještě daleko...uvidím podle termínu.

Reagovat
smazaný uživatel

První půle byla na 5:0, v druhé Sigma polevila, ale pořád byla mírně lepší. Brněnští obránci běhali pořád na jedničku, ale problém byl, že ofenzívní hráči Sigmy na trojku. Hlavně v první půli byl Polák 12. hráčem sigmy - buď nepřesná přihrávka nebo faul na hráče Sigmy. A Koné podal skvělý výkon - asi 2x sklepl balon nabíhajícímu hráči, 4x fauloval, prohrál většinu soubojů, střelu myslím neměl. Melichárek si slušně zaběhal z vápna kdy musel hasi brejky sigmáků.

Reagovat
dinss

Tak to je na ručník. Koukal jsem na jejich přípravu a ta po herní ani výsledkové nebyla špatná. Jak to je u vás s návštěvami? Bývala doba kdy vás jezdilo hodně i ven ne? Navíc na ty větší týmy jste měli skoro vždy vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi jsou po hodně zbabraných sezónách nasraní. ale pokud budou pokračovat takové výkony, tak se to bude zvedat. Dneska hlásili skoro 5000, na Slavii věřím, že dojde minimálně 7-8000. Pokud uhrajem něco i na Slovácku (které je letos poměrně dobré, ale my také), tka může přijít 10 000. V Olomouci se (bohužel) hodně chodí na soupeře.

Výjezdy jsou slabé, a nevidím aktuálně nějaký velký potenciál pro nárůst. NA Slovácku pokud přijede 200 lidí, tak to bude dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jenom 78 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

*78 nahodnejch gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne vlastnaku.

Reagovat
dinss

Tak lepší než být stejně ofenzivní jako Jablonec.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak ke všem haterům Uhrina: dneska ani nehráli a stejně posunul Boleslav o dvě místa nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom díky tomu a svému účesu musí být jasným favoritem na pole position v Castrol indexu.

Reagovat
dinss

Reagovat
Rarášek

Johny

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Já děkuji Ikaunieksovi s Julínkem.

Reagovat
Puskas

hm, to zamrzí

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak Viktorka jako zkušené pohárové mužstvo.

Na jaře se snad zase psychicky sesypou

Reagovat
C-M@ster

Jj, jako každej rok... oh wait

Jako věřil jsem do poslední chvíle, že to otočí, ale tomu kokotovi, co pískl konec v čase 93:05, byť se reálně z nastavenýho času odehrála cca minuta, bych sebral licenci rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nikoliv každý rok, nýbrž od loňska, kdy nezvládli psychicky souboj o titul s někým jiným než se spartou

Reagovat
C-M@ster

A nebo to zkrátka tím, že odvolali kouče, aby získali Vrbu a mohli vyhrát titul letos i s Ligou mistrů.

Reagovat
Spalovač šancí

To mohli udělat po sezoně a mít 2x LM

Reagovat
Rarášek

OT: Hokejový Vítkovice dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuje nekdo o tom, ze to bylo prodany?

Reagovat
C-M@ster

Na Tipáču prej nebyl live kurz a pochybuju, že jinde jo.

Takže jsou prostě jenom neschopní...

Reagovat
Banikovec7

Super zápas

Reagovat
lada.sp

vyjebanci!!! "plivající smajlík"

Reagovat
db18

btw. u jaké sázkovky se dá vsadit, že Krmelec bude první s trestem od DK za simulování?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč, ne? A je tam na něj docela velký kurz.

Reagovat
db18

Tam jsem to hledal a nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

To možná stáhli před výkopem kola, ne?

Reagovat
Miguel19

Ty dlouhodobý vždy stahují s výkopem prvního zápasu. Takže v týdnu bych to čekal zase vypsaný..

Reagovat
db18

Je to možný, už nevím, jestli jsem na to koukal během zápasu Sparty nebo Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý kolo byl kurz na vyhazov Habance 6. To mě svrběly prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. To byl mozna tak kurz na to, ze bude prvni vyhozeny trener.

Reagovat
smazaný uživatel

No však tak to bylo myšlený.

Reagovat
dinss

Toho vyhodí až bude pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka

Reagovat
Miguel19

Něco takového bylo u Tipa/Chance. Nejnižší kurz 6 měl Lžifata.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec úspěšně pracuje na tom,aby si vybudou velmi slušnou celokariérní pověst letce a dementa

Reagovat
smazaný uživatel

*vybudoval..

Reagovat
Kang & Kodos

To už má dávno

Reagovat
smazaný uživatel

to jo..ale ještě má co "vylepšovat"..a být prvním potrestaným...je třeba to splnit

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik davaji dohrano?

Reagovat
smazaný uživatel

20:55

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
db18

Díky

Reagovat
Miguel19

U Slávky se tomu říkalo nejlepší fotbal v lize. Tak paráda

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Rada > Vrba. Plukovník si dokázal gól v 93. minutě proti týmu hrajícímu o záchranu vychutnat víc.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz je na odhlaseni z ligy, protoze pokud to tak bude pokracovat dal, tak soucasne vedeni a hraci pospini vic jak stolety odkaz Zbrojovky... hanba Vam, tohle si Zbrojovka nezaslouzi

Reagovat
Banikovec7

Ta penalta Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl písknout

Reagovat
PavlíčeQ

Však to sportovně zakopl, tak o co jde.

Reagovat
Banikovec7

Jo, pobavil ten faul, i střela.

Reagovat
PavlíčeQ

2. nejhorší hráč na hřišti hned po Zeleným a jde kopat penaltu v 95. minutě. Bylo nad slunce jasný, jak to dopadne

Reagovat
db18

Zbrojovka aneb Baník revival.

Reagovat
C-M@ster

Ale jo, asi máte recht, bejt to naopak, tak chci taky redku...

https://gfycat.com/gifs/detail/shinyoddbighornsheep

Nějaký názor odborníka? Tím, že je to daleko, tak si to samozřejmě obhájí... ale dává se vůbec redka, když je to ještě na vlastní půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, vůbec neměl v úmyslu mu odebrat míč a to že by šel sám k tomu jen dodává že jasná červená sice si myslím že by jim neutekl ale prostě ho stáhnul .. červená jasná

Reagovat
db18

Právě, že když si sudí myslí, že by faulovaný ostatním hráčům neutekl, tak dává jen žlutou. A k tomu tady nejspíš došlo.

Reagovat
Hokaido

Vždyť ten útočník měl jako jedinej rychlost...

Reagovat
db18

Tak v tom případě by ho doběhli rychle... (a nebo by tam dřív byl ten druhý útočník Jihlavy)

Reagovat
dinss

Takže když nemáš úmysl hrát balon okamžitě je to červená?

Reagovat
PP

když jsi poslední jako teď tak bez debat..

Reagovat
dinss

Červená? Hájek od něj daleko nebyl a do vyložený šance taky nešel.

Reagovat
db18

Podle postavení ostatních hráčů... nebýt tam Limberského, který nebránil nikoho a mohl stíhat Dvořáka, tak bych byl určitě pro červenou... ale zase byl míč taky daleko od Dvořáka a pochybuji, že by to stihl zpracovat před tím, než mu balon skočil (a taky, kde v tu dobu byl Kozáčik - podle následujících vteřin záznamu to vypadalo, že byl dost daleko z brány a v případě jednoho odskočení balonu by u toho byl asi dřív jak Dvořák)

Reagovat
dinss

To ten Bakošovo faul byl teda mnohem jasnější než, že tohle byla červená.

Reagovat
C-M@ster

Já bych ji jako rozhodčí taky nedal a mám dojem, že co jsem viděl podobný fauly (v podobné vzdálenosti), tak obecně dávají zpravidla žlutou.

Ale říkám, kdyby faulovali mě, tak se hádám až bych dostal žlutou za řeči.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Asi tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já chápu, že tak mluvíte, ale můžete si to ovo odpustit aspoň v psaným projevu?! To je fakt příšerný.

Reagovat
dinss

Sorry

Bakošův*

Myslím, že tahle chybná gramatika se tady ztratí mezi tím vším.

Reagovat
rufus

Co je na tom?

Řekl bych to úplně stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nauc zaklady cestiny

Reagovat
rufus

Používá se to naprosto běžně..

Reagovat
smazaný uživatel

nn. navic to je jedno, je to spatne

Reagovat
ratusek

Předně Dvořák by o ten míč po pár metrech zakopl a ikdyby se nějakým zázračným způsobem dostal do zakončení tak to poletí k rohovému praporku. Takže veškeré vzrušení zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, jestli je uplne validni postup pro hodnoceni situaci predpokladat, ze Dvorak je drevak

Reagovat
ratusek

Uznávám, že to asi není uplně vhodné, ale komise bý to měla brát v potaz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nebylo na vlastní půlce,tak by dost možná redku dal...ale takhle to bylo daleko. A každý rozhodčí si to vyhodnotí jinak..půlka by jich třeba dala redku,další půlka ne...pak si každý vyloží jinak,kdo byl blízko a mohl zasáhnout..atd..

Reagovat
C-M@ster

Ale jinak kámoš píská (zatím píská hovna, je mladej) a tvrdí, že červená.

Jsem zvědavej, co komise.

Reagovat
db18

Bude záležet na vysvětlení Julínka - jestli to podloží tím, že Dvořák neměl balon pod kontrolou a usoudil, že ho Limberský a další bránicí hráč mohou dostihnout, tak bude v klidu...

...jestli jel podle not a bude tam čumět jak puk, tak je nějaká pauza jasná.

Reagovat
dinss

Spíš než Limba ho furt měl na relativně krátkou vzdálenost Hájek.

Reagovat
db18

Tak Hájek ho fauloval, takže se do toho nepočítá.

Reagovat
Rarášek

Vždyť by šli tři na brankáře .. Jasná červená.

Reagovat
db18

...Jihlava hrála v modrém.

Reagovat
Rarášek

Vždyť já vím, jen mě nenapadá, co k tomu říct. Rozhodčí si obhájí jak žlutou, tak červenou .. Ikdyž pro tu červenou budu asi stejně.

Reagovat
Rarášek

Ikdyž je zas fakt, že to bylo ještě na jejich půlce .. Těžký.

Reagovat
dinss

Před půlkou*

Navíc si vezmi, že kousek za Dvořákem běžel Hájek a Dvořák není zrovna sprinter + s míčem, takže by ho Hájek potažmo Limba stejně dostihl. Jak říkám, dal bych žlutou ale těžko říct co bych říkal kdyby to bylo na druhý straně. Žádný brutální faul to nebyl a před bránou někde v ložený šanci taky ne.

Reagovat
r.mrazik

Jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že před náma bude Viktorka, to jsem víceméně čekal. Ale Olomouc? Moc dobrej návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby byste nebyli zvyklí na to že před váma byla i Příbram, ikdyz vlastně když se Slavii nedaří tak se nefandí, to je zřejmě nějaký pravidlo sešívanejch

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a přesně proto chodilo nedávno na skoro sestupující Slavii jen o pár stovek fanoušků míň, než na o titul hrající Spartu... Díky, pobavil jsi mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky návštěvnosti Synot ligy 2014/15:

1. Viktoria Plzeň 10 868 diváků

2. Sparta Praha 9 344 diváků

3. Slavia Praha 6 548 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Nepise o kolik stovek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Par?

Reagovat
didosh

Hnidopich

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

A o rok dřív to bylo takhle:

1. FC Viktoria Plzeň 10.287

2. AC Sparta Praha 9.647

3. SK Slavia Praha 7.433

Takže v době, kdy Slavia hrála kulový, hrozila insolvence, plácal se tam Řebíček a celková nálada byla dost mizerná, tak chodilo přibližně tři čtvrtiny toho, co na Spartu s titulem. To je fakt důkaz toho, že na Slavii se nefandí, když se nedaří - opravdu jste mě přesvědčili. Byť uznávám, že obrat "pár stovek" nebyl zrovna šťastnej. Hošánci - já se strašně těším na dobu, až to Křéťu přestane bavit a Sparta se v těch problémech bude nějakou dobu plácat taky - to budu fakt zvědavej, kolik hrdejch rudech bude mít najednou všechny možný barvy... Možná se nedočkám, ale za tyhle vaše kecy bych to fakt jednou chtěl zažít a omlátit vám to o hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba taky zalezeme do kanálů a objevíme se tu až v přípádě nějakýho úspěchu. Však to znáš, tzv. na Muzajse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tu byl furt, jen nebyl čas na nějaký vykecávání...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Copak je na tom k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys aspon trochu tusil, ale to bys tu nesmel byt tejden i s cestou...

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
dinss

Olomouc neskutečný. Náhodou druhý nejsou a taky se uvidí až budou hrát s nějakým lepším. U nás hráli fakt pěkně a nebyl to žádnej defenzivní fotbal.

Reagovat
didosh

Mohli by na ně přijít i lidi...

Reagovat
dinss

Dneska skoro 5 tisíc. To je na ně v poslední době i celkem dost.

Reagovat
Funkmaster

Na Baníku bylo jen o tisíc lidí víc.

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Už zase začínáš?

Reagovat
db18

V 8. kole vyhrajem 0:7

Reagovat
Kang & Kodos

A my prohrajeme v 1. kole s Hradcem a ve 3. s Budějkama

Reagovat
db18

Tak u vás už je aspoň vidět nějaký progres - místo proher teď aspoň plichtíte.

Ale my vesele kvasíme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka bez vlivu kastrolu ...a Brno na svém

Reagovat
db18

A Bohemka se Slováckem prohození.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my stejná bilance jen o 4 góly méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tesim na jarni karetni marias

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

Never forget.

Jinak dneska má svoje výročí i Poznar. Je to přesně rok, co dal svůj poslední ligovej gól. V Plzni. Za Zlín.

Reagovat
Blasphemer

Podle mě od tý doby nedal gól ani na tréninku.

Reagovat
Kang & Kodos

Si to zkus, když celej trénink strávíš uprostřed kruhu při báčku.

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
h8_sfatto

Olomouc je česká Valencie a Plzeň ukazuje,že nejlepší je neposilovat extenzivně,ale intezivně (kvalitním tréninkem)

Reagovat
Banikovec7

čuráku s copánkem

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
didosh

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

Kdy přijde rakev?

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Za týden... i se Spartou.

Reagovat
ZB 07

můžeme ji donést na hřiště společně, ať zbytečně nekupujeme novou.

Reagovat
dinss

Půjčíte si jí ne?

Reagovat
ZB 07

Možná ji odkoupíme. Mohla by z toho být taková putovní rakev - další kolo bychom ji mohli donýst do Boleslavi, kde by si ji vzali zase boleslavští (pokud by ji teda oba dva unesli).

Reagovat
dinss

Jakože putovní rakev pro krále nýmandů?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
vrabejka

Plzeň Olomouc

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

výborně..takže už nefandíš Barce,ale Plzeň rovnou do hlavních týmů? a nové hostování s Huddersfieldem...pěkné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň se mi srat do těch anglánů.

Reagovat
dinss

Live ani Viktorku tam neměl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool tam mel vzdycky, zas se nekdo snazi byt vtipny a nevi ocem mluvi..

Reagovat
vrabejka

Plzni fandím vždy když je trénuje Vrba

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Lepší útočník než Janko

Reagovat
ratusek

Vedení míče

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

hm, bral bych do arsenalu, aspon by byla jistota, ze alexis zustane

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Olmik nádhera Brno si nepřihrálo na tři metry a nevím co chtěli hrát když se nikdo z nich nepohnul z místa. Nikdo by se nemohl divit kdyby to bylo za poločas 6:0. Druhou půlku už Sigma trochu zvolnila a stejně tam měla nějaký šance na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma snad jim to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle promarněnou šanci našemu vedení nikdy nezapomenu. Když si ten kokůtek od televize není schopnej udělat pořádek v zákulisí, tak nemá lézt do největšího českého klubu ( nepíšu nejlepšího). My potřebujem do vedení nějákého predátora, tak jako má Plzeň a Slavia a ne tohohle sysla. Škoda, že do toho Křéťa nechce investovat čas.

Reagovat
C-M@ster

O čem je řeč? A kdo je predátor v Plzni a Slavii? Adolf je predátor?

Reagovat
smazaný uživatel

Po čtyřech kolech rozhodčí několikrát pomohli Slavii i Plzni. Naopak Spartě několikrát uškodili. Rád bych se mýlil ale obávám se, že tenhle trend bude pokračovat.

Ano šádek, o tom snad není pochyb. A jako nemyslím hned nějákou korupci. Nevím jak to dělá ale faktem je, že rozhodčí na hřišti se prostě bojí pískat proti Plzni a radši udělají chybu proti druhému týmu než aby náhodou poškodili Plzeň. Naopak u Sparty se snaží pískat rovinu a jsou velmi útlocitní aby náhodou Spartě nepomohli a z toho pak plynou fatální chyby proti Spartě. Chci věřit, že to je neschopnost rozhodčích a ne korupce.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych to hlavně nevytahoval po čtyřech kolech...Toho se ještě může písknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Já doufám, že se to změní ale zatím to je do očí bijící. A fakt by mě štvalo kdybychom o titul přišli kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud ale zas hysterickej

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem. Jen popisuju jak to zatím je. Bohužel.

Reagovat
dinss

Je pravda, že je až divný kolik omylů se proti vám udělalo. Je obecně známý, že se vždycky bude připískávávat těm silnějším celkům v tabulce ale vy jste z tohohle ''pravidla'' nějak vyhozený. Jen se zeptám, kde všude jsi viděl připískání na naši stranu? Ale liga je ještě před námi a těch hrubek, pozitivních hrubek vůči vám bude víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl dostat Hájek redku. Jinak je pravda, že žádný velký hrubky ve váš prospěch nebyli. Na to jsou teď experti ve Slavii. Ale stále takové malé připískávání ve váš prospěch po celý zápas. To u nás není + ty hrubky proti nám.

Reagovat
dinss

Sorry ale to na červenou nebylo. Rozhodčí si obhájí červenou/žlutou ale jak jsem už tady psal, byl daleko od brány + na vlastní půlce a ještě za ním běželi tři naši hráči. Spíš bych odpískal ten faul/nefaul před golem na 2:1.

Reagovat
r.mrazik

Ti hraci za nim byli pet metru...rozhodci at si obhahuje to,ze je to debil

Reagovat
dinss

Myslíš třeba Hájka, který za nim byl metr? Ok. Ale já vím, že s tebou se o tomhle dá těžko bavit.

Reagovat
db18

Faulujícího hráče do toho obvykle nepočítáš. nicméně Limba byl docela blízko

Reagovat
dinss

I Limba byl kousek ale jak říkám, Hájek by ho podle mého názoru stejně doběhl a měl ho na dosah ruky takže... Navíc před půlkou..

Reagovat
r.mrazik

Hajek ho stahnul,ale jinak by ho dobehnul...proto ne cervena? argument pulkou je taky psycho... logika ala plzen

Reagovat
dinss

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Ono zalezi, co beres jakose hrubky zapas s Libercem tam chyby byly ale tim, ze to rozhodci absolutne nezvládal, s Boleslavi si nic nevybauji, s Bohemkou bylo co?ten zapas jsem celej nevidel... k poslednimu zapasu se Slovackem neuznanej gol Lafaty asi mel platit otazka je zda nemel Lafata uz byt ve sprse s cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata neměl dostat červenou ani náhodou. S Bohemkou měla Sparta kopat penaltu spíš dvě a to jsem přimhouřil ještě oko u ruky v pokutovým území. Jsem přesvědčen, že kdyby to nebyla Sparta ale Plzeň tak minimálně jednu penaltu písknou. V Liberci to byla fraška, která skončila krádeží dvou bodů Spartě. Jsem si jistej, že kdyby tam hrála Plzeň tak by jí minimálně tu penaltu na konci pískl a určitě by jí nevyloučili hráče. Hráči Plzně se často nevylučují ani kdyby se měli, natož u zákroku, za který žlutá být neměla. Jinak samozřejmě kdyby tam hrála Plzeň proti devíti tak je dorazí, protože mají vyspělejší mužstvo a mají lepší psychiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že je to divný, Spartě se letos rozhodně nepomáhá. Dost neobvyklej jev. Třeba je to náhoda, ale každopádně je to divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě se nepomáhá už několik let a dřív se jí pomáhalo tak jak se pomáhá všude na světě nejlepším klubům v zemi. Letos je to ale zatím extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

No na minulosti se nedohodneme, to už jsem pochopil, ale letos je to opravdu zatím extrém proti Spartě. Já jen doufám, že v tom nemá pracky Tvrdík, protože to by mi fakt Slávku dost znechutilo...

Reagovat
dinss

Pokud budu počítat jen minulou sezonu tak my jsme dostali tři a vy pouze jednu. Zatímco padající Hradec či Karviná dostala taktéž jednu červenou kartu takže tohle tvrzení mi přijde jako hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta červená nám ještě byla udělena neprávem. A žádný jiný zákroky na červenou jsme neměli.

Reagovat
Greny

Costa proti plzni byl tak na dve cerveny jinak mas pravdu asi v tomto

Reagovat
dinss

Jak píše Greny...

Reagovat
Chlupatá máma

Fakt mě mrdá, že všichni píšou, jak byla Sparta hrozně poškozená v zápase s náma, když Slovan byl poškozenej mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k tomu nególu proti Slovácku. Po opětovném shlédnutí té situace a fotkách je jasný, že to byl regulérní gól. Nicméně chápu, že pro lajnovýho rozhodčího to mohla být v tu chvíli sporná situace ale sám sebe se ptám. Kdyby to byla Plzeň jak by zamával a já se obávám, že by to pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je jen o kontaktech a o vlivu, českej fotbal je žumpa, samozřejmě že je to tak, ale stejně je to i ve Slavii i Spartě i když to někdy tak nevypadá, v Plzni se umí o rozhodčí i starat před zápasem i po zápase, narozdíl třeba ve Slavii nebo na Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sji dobrej vocas...

Reagovat
Hokaido

Ani jsem to nedočetl, ale drž piču a nefňukej tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pravdu ať se ti to líbí nebo ne, takže tady na mě nepičuj sráči.

Reagovat
Miguel19

Kdo to určil, že máš pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je, ať se porvou mezi sebou - jednak jsou to sparťani, jednak vůči oběma mám výhrady, tak ať se klidně sejdou před Edenem a roztrhají si očkovací průkazy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš oči a trochu objektivity, tak nemůžeš říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivita? Ty to slovo znáš? Tak proč ho nepoužíváš v praxi?

Reagovat
placa

Objektivita... to je presne to, co ti zoufale chybi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Na Letný je vetřelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skalda29

Vrbie time Karviná škoda, jeden tam dotlačit mohli.

Reagovat
Blasphemer

Opět v suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane Krmencik? Koho trestat prvniho,nez nekoho kdo to zkousi kazdy kolo?

Reagovat
dinss

Každý kolo? Ale noták. Krmenec to zkouší ob jedno kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz prehlidnu nepostatnej fakt,ze ho mam za kilo vsazenyho jako prvniho potrestanyho hrace,tak si myslim,ze hrac,kterej to zkousi opakovane by byt potrestan mel..jinak nekdo mi tvrdil,ze trest za simulaci hrozi az tehdy,kdyz to tomu hracovi rozhodci sezere a odpiska to,nevi nekdo jak to je presne?

Reagovat
Greny

Souhlas Krmelec i izraelec stopku

Reagovat
db18

Myslím, že to musí sudí přehlídnout buď úplně a nebo mu to sežrat - tj. že mu prostě nedá v utkání žlutou, ani mu neukáže ať se zvedá, že to nebylo tak závažné... takže po tom dnešním skoku/lehu (to ani nejsou skoky ) by asi potrestán být mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi prave strasne neefektivni to trestat az kdyz to tu penaltu treba prinese a ovlivni to zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprosta debilita.. imo si proste chteji ulehcit praci a zaroven vypadat jak jsou skveli, ze neco delaji... takze si pockaji na nejakou aferu, a pak rozdaji tresty. ze se v podstate nic nezmeni, jim nevadi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Pernica

Tecl furt stejnej tragéd.

Reagovat
dinss

Co ten Třinec nebo Vlašim? Mohli by teoreticky hrát ligu? Měli by vůbec zájem jí hrát? Vlašim nemá vyhovující stadion a ten v Třinci taky moc nevypadá. Ohledně Třince jsme viděl nějaký projekt na stadion.

Reagovat
Banikovec7

Vlašim podle mě určitě ne a Třinec taky spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc jede, no ne náhodou byl Jílek u posledního titulu Sparty a může pozvednout konečně i Sigmu na delší čas v lize, vůbec bych se nedivil kdyby hráli vrch tabulky místo Slavie a Šilhavého pověstné druhé sezony..

Reagovat
dinss

Aby Sigma nebyla takový druhý Zlín. První půlka super a pak radost ze záchrany. Kol je do konce sezony hodně a budou hrát ještě těžké zápasy. Navíc u Sigmy bude dost dělat psychika.

Reagovat
smazaný uživatel

Na boj o titul to není, na poháry možná taky ne, no i když Zlín je taky hraje Jde spíš o Jílka, to on vytáhl Sigmu, bez něj by byla možná v polovině tabulky druhý ligy..

Reagovat
dinss

Tak ve finále to může být černý kůň. Teplice nijak přesvědčivý nejsou a Zlín teda taky ne + bude hrát EL. O MB raději nemluvit ale zase se vrací Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tragéda Uhrina už pak těžko někdo zaměstná, tohle je jeho poslední šance..

Reagovat
Kang & Kodos

No tak...Borci jako Pulpit, Rada nebo Csaplár nebyli úspěšný snad nikde, a stejně si dokázali pokaždý najít flek. Uhrin určitě nebude mít problém. Pokud nezůstane v Boleslavi v kanclu

Reagovat
Banikovec7

Pulpit to nedělá pro sebe, ale vždy připravuje manšaft pro svého nástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Radu s těmahle je trošku mimo, ale budiž..Pulpit už těžko dostane šanci, to není člověk kterej to má v hlavě v pořádku, Csaplár není trenér, spíš by se prosadil jako glosátor, analytik, novinář, možná asistent... z Příbrami taky brzo půjde, Uhrin měl úspěch jen poprvé v Boleslavi, to tam ale ještě hráli jiný borci typu Pecky, Kuliče, Mikolandy, Rajnocha, Ordoše atd., na to může dneska zapomenout, od tý doby jen neúspěch, dle mě i nejhorší náš trenér, kam se hrabe na Pivarníka, jeho legendárním rozhovorům typu "v podstatě jsme hráli naivně" se tlemim dodnes, to jo

Reagovat
db18

Pulpitovi se docela dařilo... zachránil Baník, pozvedl Zlín (nejdřív ho zachránil a pak byl pár bodů od postupu), se Žižkovem postoupil do první ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

a to by jako bylo pro sigmu spatne, kdyby to takto dopadlo??

Reagovat
dinss

To jsem neřekl ale po tak slibném začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

... by to bylo porad vic, nez v co pred sezonou mohli doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo misto Habance? Rada nebo Straka?

Reagovat
Miguel19

Pivarník

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Cipro.

Reagovat
ZB 07

Zatím to vypadá, že Habanec.

Reagovat
dinss

Straka trénuje někde v Egyptě a Rada se na to už vysral ne?

Myslím si, že Pivarník.

Reagovat
PISTOLERO

Uhrina

Reagovat
Zaschrona

Holoubek?

Reagovat
Greny

klidne a at sebou veme Konatého, Shalu, Hybše, Bičíka a jeste tak 6 junioru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ondrasch77

Půlpit

Reagovat
Tigerinho

když sem viděl to Dohráno, tak je pro mě záhadou, jak mohla Dukla získat bod

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Pro Jihlavu dneska 2 ztracený body...

Reagovat
Hokaido

Aha, to mi nějak nevychádzá.

Reagovat
chytrejkluk

ten Texl je strašně nesympatickej debílek , soudě podle toho, jak vystupoval v Dohránu....

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli si bude JIhlava stěžovat i na ten faul Hronka před gólem Jihalvy...

Reagovat
Kang & Kodos

Chápu, že by každej brňák nejdradši Habance vynesl v zubech, ale teď bude z několika důvodů stejně nejlepší, když tam ještě tejden zůstane.

1. Do repre pauzy zbejvá poslední zápas, pak může přijít někdo novej, kdo bude mít čas na to, aby to tam dal do kupy. Navíc má teď vedení víc času na vytipování náhrady.

2. Poslat novýho trenéra na první zápas proti Spartě, to neni úplně to, co by si trenér představoval. Bez ohledu na to, že se zase všichni hecnou.

3. My ty tři body kurva potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej rozbor. Zvlášť třetí bod.

Reagovat
SpartaOvenka

Jen se utěšuj, že zůstane, nic jiného se dělat nedá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

4. bod - jeste musime najit sportovního reditele

Reagovat
Manik...

Hlavně za ten bod 3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Hele a kdy začne Sparta uvolňovat ty hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Až se Strama rozhodne.

Reagovat
Blasphemer

40 lidí pod smlouvou je na ligu akorát. Nikoho uvolňovat nepotřebujou.

Reagovat
chytrejkluk

ty ještě někoho koupěj

Reagovat
smazaný uživatel

A koho uvolňovat? Ty megaposily co se neprosadily nikdo chtít nebude. Mluvilo se tuším o Sáčkovi, který je teď ve Spartě jasně nejlepší, a Kadlecovi či Julišovi, kteří odejít nemůžou protože Janko zatím neukázal vůbec nic a jít s jediným útočníkem po titulu asi nepůjde

Reagovat
C-M@ster

Vatajelu si podle mě nekopne a špatnej nebude.

Pak nevím, jak jsou zdraví Nestor nebo Vukadin.

Reagovat
netopier

Plzeň suverénna a ostatné tímy sú len do počtu

Reagovat
C-M@ster

Byť přeju Plzni, tak třeba v zápase se Spartou bych jim zatím moc nevěřil.

Ta obranná fáze je taková, jak by řekl Karoch, neučesaná.

Reagovat
smazaný uživatel

před lety česká Barcelona dnes český Olympiakos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele