HET liga - souhrn 3. kola

11.08.2017, 19:55, aktualizováno 13.08.2017, 19:56
Komentáře a souhrny
Pražská Sprta neudržela vedení na půdě oslabeného Liberce a znovu tak ztratila. Plzeň těsně zdolala Olomouc a zůstává stoprocentní. Slovácko rozstřílelo ostravský Baník, zatímco Brno se rozešlo smírně s Bohemians 1905. Pražská Slavia si před APOELem dodala sebevědomí a výhrou 2:0 nad Jihlavou si spravila chuť po minulé bezbrankové remíze. Domácím vyšel hlavně vstup do zápasu...

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:1

13.08.2017 18:00

Góly: 63. Radim Breite - 27. Martin Frýdek

Další průšvih! Což o to, remíza z Liberce by sama o sobě nemusela být zas tak špatná, ale to by Sparta nesměla pod Ještědem vést a navíc hrát proti dvojnásobně oslabenému týmu! Slovan předvedl zejména ve druhém poločase heroický výkon, za který si nakonec bod asi zasloužil.

Andrea Stramaccioni má na krku další nepříjemnost, Sparta totiž za těchto okolností měla vyhrát. Ale pěkně popořádku. Letenští chtěli navázat na výhru v Mladé Boleslavi, ovšem začátek nebyl z jejich strany příliš přesvědčivý. Více při chuti byl Slovan, který mohl běhěm úvodní desetiminutovky poprvé udeřit. Malinský ale dostal přihrávku na paty a střela Kúdely se mezi tři tyče nevešla. V 17.minutě zahrál ve vápně rukou Coufal a tady se dala ve prospěch Sparty pískat penalta, ovšem sudí byl jiného názoru.

Skóre se poprvé měnilo ve 27.minutě a prosadili se hosté. Centr z leva se dostal až k Frýdkovi na malé vápno a Sparta vedla 1:0. To už začali mít letenští regulérní převahu a pokutové území zasypávali jedním centrem za druhým, ovšem další branky se nedočkali.

Další důležitý moment se odehrál v 55.minutě, kdy Ševčík uviděl za faul žlutou kartu, což se nelíbilo Kúdelovi, který si za protesty vysloužil rovněž žlutou a protože byla druhá, tak i červenou. A to nebylo všechno, zda další dvě minuty fauloval unikajícího Biabianyho Kerbr a také on musel předčasně do sprch. Co víc si mohla Sparta přát! Vedla v Liberci 1:0 a soupeř byl bez dvou vyloučených hráčů!

Přesto došlo v 67.minutě k senzaci. Potočného ránu Koubek vyrazil a Radim Breite srovnal na 1:1! Za chvíli navíc zbytečně fauloval Civič a přesilovka Liberce se zmenšila na jednoho hráče. Sparta se sice tlačila dopředu ale Liberec byl pořád nebezpečný. Domácí v závěru předvedli obětavý výkon, Sparta strhnout vedení na svojí stranu nedokázala a opět ztratila dva body.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 1:1

13.08.2017 17:00

Góly: 86. Jan Moravec - 59. Lukáš Magera

Tři zápasy a jen jeden bod. To je přímo hororový start Mladé Boleslavi do ligového ročníku. Středočeši přitom na půdě Karviné sahali po vítězství, ale jednobrankové vedení v závěru neudrželi.

Kouč Dušan Uhrin mladší má o čem přemýšlet. Klub vypadl z předkola Evropské ligy a v lize ztrácí body na potkání. Je pravdou, že Boleslavi chyběl útočný tandem Chramosta-Mebrahtu a tak dostal na hrotu útoku přednost Lukáš Magera.

Právě jeho hledali spoluhráči dlouhými balóny, jako například Fabián, nicméně karvinská defenzíva si vytáhlého útočníka dobře hlídala. Po čtvrthodině hry měl zajímavou příležitost Přikryl, ale z úhlu nedokázal přesně zakončit. Ve 28.minutě neuspěl ani Klobása, jehož výborně vychytal brankář Berkovec a nerozhodný výsledek pokračoval. Mladá Boleslav sice měla více ze hry, ale v prvním poločase klidně mohla inkasovat, kdyby nejprvé Wágner a po něm hned Panák trefili branku.

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný, o něco lepší byla Mladá Boleslav a čím dál více se zastřeloval Lukáš Magera. V 55.minutě mu to proti Berkovcovi ještě nevyšlo, ale jen o čtyři minut později už zamířil neomylně k tyči! Zdvojnásobit vedení ve prospěch hostů mohl znovu Magera, ale tentokrát se proti němu vyznamenal Berkovec.

Svěřenci trenéra Uhrina se od 70.minuty začali jen bránit a to byla velká chyba, protože velké šance domácích začali okamžitě přicházet. Proti Panákovi předvedl neuvěřitelný zákrok Vejmola a Wágner z tutovky minul zařízení. Boleslav si koledovala o vyrovnání a nakonec byla "úspěšná". V 86.minutě se představil domácím fanouškům Venezuelan Ramírez přesnou přihrávkou a Jan Moravec srovnal na 1:1. Bolka mohla v poslední minutě nastavení ještě zvrátit výsledek na svojí stranu, ale Fabián jen těsně minul.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Fastav Zlín 1:0

13.08.2017 17:00

Góly: 24. Ondřej Kušnír

Kdepak, Zlínu to v úvodu sezony pořádně dře a po třech kolech zaznamenal už druhou porážku. Ševci tentokrát ztratili na Dukle, která naopak poprvé bodovala a alespoň si částečně zlepšila jinak příšerný start do sezony. Hrdinou Dukly se stal autor jediné branky Ondřej Kušnír.

Dukla už potřebovala zabrat, po dvou zápasech neměla ani jeden bod a navíc s celkovým skóre 1:7. Svěřenci trenéra Hynka se na rozdíl od předchozích kol poučili ze špatných začátků a tentokrát začali aktivněji, byť první gólovku měl až z otočky zlínský Diop. Domácí udeřili přesně ve 24.minutě a to díky standardní situaci Ondřeje Kušníra. Jeho střela zapadla za zeď a Dostál lovil balón ze sítě.

Ševci sice chtěli co nejrychleji odpovědět, ale za obrannou čtveřici domácích se dostávali jen obtížně. Před koncem poločasu hlavičkoval těsně vedle Diop a špatná nebyla ani Matějovova střela. Dukla každopádně vedla po prvním poločase 1:0.

Zlín ve druhém poločase přidal plyn a vidět byl rychlonohý Ekpai, který vytvořil solidní šanci pro Holzera, Rada však jeho pokus vyrazil na rohový kop. Neuspěl ani Džafič a znovu Ekpai. Zlín se sice snažil něco vymyslet, ale v nastaveném čase málem inkasoval podruhé. Djuranovič měl dvě velké šance, ale ani jedna neskončila gólem. Duklu to mrzet nemusí, Zlín doma nakonec dokázala udolat 1:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 1:1

13.08.2017 16:00

Góly: 84. Martin Fillo (pen.) - 80. Ondřej Mihálik

Dlouho to vypadalo, že teplická Stínadla žádnou branku neuvidí, posléze to vypadalo na domácí porážku, ale nakonec je z toho remíza 1:1. Teplice i Jablonec měli dostatek šancí, ale branky začaly padat až v závěrečné desetiminutovce. Na krásnou branku Mihálika odpověděl z pokutového kopu Fillo.

Oba celky začaly hodně aktivně a jak před brankou Grigara, tak i Hrubého bylo pořádně živo. Ve 3.minutě pálil po odraženém balónu Kučera a na druhé straně měli domácí plné ruce práce s Trávníkem, popřípadě hlavičkujícím Hanouskem. Ze vzduchu hrozil tradičně i Doležal, ale ani on si zatím na Grigara nepřišel. Teplice se dokázaly gólově prosadit ve 12.minutě, jenomže Vaněčkům gól nemohl být pro ofsajd uznán.

Teplice pokračovaly v ofenzivnim snažení a Martin Fillo po efektivní zasekávačce poslal balón trestuhodně nad břevno. Následně byl na tahu Jablonec a po průniku Masopusta a faulu Kroba se hosté dožadovali pokutového kopu, ovšem sudí Příhoda jejich tužby nevyslyšel.Oba celky měly ještě v prvním poločasu několik příležitostí, z nichž tou největší byl volný přímý kop Trávníka, který však netrefil.

Což o to, fanoušci rozhodně nesledovali špatné utkání, bohužel však scházelo tolik potřebné koření - góly. Nerozhodný průběh nezlomil poněkolikáté Fillo ani Doležal. V 64.minutě zblízka hlavičkoval Vaněček a ani jeho pokus neskončil gólem. A když po narážečce s Pernicou zazdil tutovku i Zelený, zdálo se, že oběma celkům zkrátka není přáno.

Vše se změnilo až počínající závěrečnou desetiminutovkou. Mihálik dostal od teplických spoustu prostoru navést si balón na silnější pravačku a jeho povedenou střelou šel Jablonec do vedení! A že ve fotbale přeci jenom existuje spravedlnost potvrdila 84.minuta, zkušený Hübschman fauloval ve vápně Červenku a sudí nařídil pokutový kop. Martin Fillo penaltu nekompromisně proměnil a zařídil konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:0

12.08.2017 16:00

Góly: -

Na vítězství dál čeká Zbrojovka Brno, která remizovala s Bohemians 1905 0:0. Navzdory bezgólovému výsledku šance byly, hosté neproměnili v začátku zápasu pokutový kop a rána brněnského Kratochvíla se rozbila o břevno!

Zbrojovka se po velmi špatném začátku připravovala na Klokany především z psychického hlediska, nicméně dle úvodu zápasu se to nejspíše minulo účinkem. Už po dvanácti minutách fauloval Kijanskas Kabajeva a sudí nemilosrdně odpískal pokutový kop! Jenomže Jan Kuchta na skvělého Melichárka nevyzrál, Klokani neproměnili penaltu a při Zbrojovce stáli všichni svatí. Až právě neproměněný pokutový kop Zbrojovku nakopl a k vidění byly zejména její šance. Nejblíže byl gólu Koné, ale Fryšták jeho hlavičku zpacifikoval. Stejný hráč se pokoušel pět minut před koncem o akrobatické zakončení, místo balónu ale trefil protihráče.

Začátek druhého poločasu patřil spíše Klokanům, žádná velká šance ale k vidění nebyla. Až v 56.minutě zakončoval Pilík a svůj um musel opět předvést Fryšták a Fortes prozměnu pálil nad. Skóre se neměnilo ani v 64.minutě, po jedné z největších příležitostí orazítkoval břevno Kratochvíl! Stejný hráč vzápětí pálil ještě jednou a opět mnoho nescházelo. Domácí v závěru Boehmku pořádně zatlačili, ovšem diváci nakonec stejně ostrouhali. Branka totiž za devadesát minut nepadla.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 5:2

12.08.2017 16:00

Góly: 6. Tomáš Zajíc, 11. Vlastimil Daníček, 22. Marek Havlík, 45. Stanislav Hofmann, 90+1. Marek Havlík - 27. Martin Šindelář, 36. Milan Baroš (pen.)

Sedm branek v Uherském Hradišti? Ano. Domácí po dvou kolech konečně vyhráli a dosud neporažený Baník smetli 5:2. Slovácko si výhru zasloužilo, ale nutno podotknout, že Baník ji svými hrubkami domácím doslova vnutil. Dvě branky vstřelil Marek Havlík, za Ostravu se prosadil ikonický Baroš.

Diváci v Uherském Hradišti čekali na úvodní branku jen šest minut, pak totiž vyrobil obrovskou hrubku ostravský obránce Sus a i když Vašek Havlíka vychytal, na dorážku Tomáše Zajíce už byl krátký. Baník vůbec neodstartoval dobře, protože za dalších pět minut už domácí vedli 2:0. Golman Vašek přitom opět dělal co mohl, samostatný postup Navrátila zneškodnil, ale střelu Vlastimila Daníčka přesně k tyči už nikoliv. Ostravská bída vyvrcholila ve 23.minutě a tentokrát v ní zanechal výrazný podpis i brankář Vašek. Jeho špatnou rozehrávku vystihl Daníček a Marek Havlík měl snadnou úlohu.

Na tříbrankové manko však Kučerovi svěřenci zareagovali kontaktní brankou. Po centru Stány se prosadil hlavou Martin Šindelář. A tím divoký první poločas zdaleka nekončil. Ve 35.minutě fauloval Divíšek Milana Baroše a sám postižený proměnil pokutový kop! Slovácko tak rázem vedlo o jedinou branku. Ani to netrvalo dlouho, těsně před odchodem do šaten odcentroval Divíšek a Hofmann hlavou zajistil dvougólový náskok.

První poločas diváky hodně navnadil, nicméně ve druhém dějství už počet branek výrazně poklesl. Neznamená to však, že by nebyly žádné šance. Na rozdíl jediné branky mohl opět snížit Baroš, ale Heča ho skvěle vychytal. Na druhé straně zase spálil tutovku Zajíc.

Před koncem zápasu odmítl snížení De Azevedo a to byl jeden z klíčových okamžiků, protože v nastavení Slovácko trestalo a definitivně soupeři odskočilo opět na rozdíl tří branek. Výtečnou práci odvedl Filip Kubala, jenž připravil gólovku pro Marka Havlíka. Slovácko konečně zvítězilo, když doma přestřílelo Baník divokým výsledkem 5:2.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0

12.08.2017 16:00

Góly: 69. Václav Pilař

Po třech kolech má HET liga již jen jedno stoprocentní mužstvo. Je jím Viktoria Plzeň, která v souboji dvou vedoucích celků udolala Sigmu Olomouc 1:0. Vítěznou trefu zařídil střídající a především již uzdravený Václav Pilař.

Zápas ve Štruncových sadech sliboval ofenzivní partii. Olomoučtí už před zápasem dávali najevo, že se Plzně nebojí a chtějí s ní hrát otevřený fotbal. A taky že jo...

První šanci měli domácí, ale Krmenčík zahnaný až v příliš ostrém úhlu se neprosadil. Vzápětí na druhé straně využil své parametry Chorý a Hruška měl co dělat, aby zabránil inkasované brance. Sigma dál dobře kombinovala, ale musela se mít na pozoru, ve 14.minutě zakončoval Kolář a zasahovat musel Buchta. Ve 21.minutě se opět předvedli Hanáci a znovu to byl Chorý, který dělal defenzívě Viktoriánů velké starosti. Golman Hruška už byl dokonce překonán, balón si však cestu do sítě nenašel. Před koncem poločasu neuspěli ai domácí, jmenovitě Krmenčík, jehož volej Buchta zpacifikoval. Branku tedy první poločas nepřinesl.

Nerozhodný výsledek pochopitelně nevyhovoval domácím, pro které by byla remíza ztrátou. Ve 48.minutě se ještě museli bránit, když se do nadějné pozice dostal Texl, ale pak to zkoušel z dálky. Nejprve Hrošovský, proti kterému se vytáhl Buchta a krátce nato Kopic, ale zde scházela větší přesnost.

Přesně po hodině hry se Doosan Arena dočkala velké chvíle. Místo Jana Kopice zaujal již uzdravený Václav Pilař a netrvalo dlouho a rázem se přihlásil o slovo. V 63.minutě jeho třelu srazil Jemelka a jen o šest minut později už se Pilař gólově prosadil. Zemanův centr prodloužil na zadní tyč Krmenčík a Václav Pilař pohotově zavěsil!

Sigma chtěla co nejrychleji odpovědět a málem se to povedlo, Moulisovu přihrávku si div nesrazil do vlastní sítě Limberský. Viktoriáni si nejtěsnější vedení hlídali a v závěru zápasu Sigmu do ničeho nepustili. Konečnou výhrou 1:0 si upevnili vedení a dobře se naladili na zápas předkola Evropské ligy.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:0

11.08.2017 18:00

Góly: 6. Josef Hušbauer (pen.), 18. Danny

Bezproblémové vítězství. Slavia dle očekávání přehrála Jihlavu a již se může koncentrovat na Ligu mistrů. Vysočina vzdorovala mistrovi jen pár minut, Sešívaní vstřelili obě branky už v prvním poločase. Slavia také od začátku nasadila nově příchozího obránce Sobola.

Favorit zápasu byl jasný a domácí rozhodně nenechali nikoho na pochybách. Stačilo prvních šest minut, aby Zoubele fauloval v pokutovém území Škodu a sudí odpískal pokutový kop. Josef Hušbauer vzal odpovědnost na sebe a Rakovana překonal, byť střílel do stejné strany, kam jihlavský brankář skákal.

Slavisté za chvíli dokázali zvýšit, když Škodovu ránu Rakovan jen vyrazil a Portugalec Danny dorážkou do prázdné branky vsítil premiérový gól v české nejvyšší soutěži. Svěřenci Jaroslava Šilhavého Jihlavu jednoznačně přehrávali, a netrvalo dlouho a další šance následovaly. Van Buren si vylámal zuby na Rakovanovi a další gólovou radost Hušbauera překazil praporek pomezního.

Vysočina měla jen jednu velkou příležitost, a to po změně stran. Nejprve Láštůvka výborně vychytal Klímu, a když se posléze podařilo domácího brankáře překonat, skvěle zasáhl na brankové čáře obránce Frydrych. O chvíli později ještě vzbudil podezření menší zmatek po standardní situaci.

Po hodině hry se opět balón třepotal v jihlavské síti, ale znovu šlo o ofsajd, takže Rotaň slavit nemohl. Slavia v Edenu bez problému kontrolovala hru a v závěru utkání už se ani nikam nehnala. Jihlava vstřelit kontaktní branku nedokázala a dle očekávání s mistrem padla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň33006:09
2.Slavia Praha32103:07
3.Sigma Olomouc32014:36
4.1. FC Slovácko31206:35
5.Bohemians Praha 190531203:25
 Sparta Praha31203:25
7.FK Teplice31114:34
 MFK Karviná31114:34
9.Slovan Liberec31113:34
10.Baník Ostrava31115:64
11.Fastav Zlín31022:33
12.Dukla Praha31022:73
13.FK Jablonec30212:32
14.FK Mladá Boleslav30122:41
15.Zbrojovka Brno30122:51
16.Vysočina Jihlava30120:41

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
PlackaSKS

povinný 3 body a ušetřený síly. druhý poločas nic moc, ale proti jihlavě prostě nebylo moc důvodů předvádět super výkon, když v úterý je důležitý zápas. krejčí to zhodnotil dobře.

Reagovat
zelda

Danny

Reagovat
Kaspar

olomouc ted obrat plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava ukázala, že 16 týmů v 1. lize je moc.

Reagovat
vanGomm

12 by bylo po všech stránkách mnohem lepší.Hrálo by se 32 kol,tedy pouze o 2 více.

Reagovat
MiraM

jo a to by jako Plzeň hrála dva zápasy doma se Slavii Spartou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by trochu nefér kdyby tým x hrál s týmem y dvakrát doma a jednou venku?

Reagovat
Mr.Mike

tam by se to dalo pak třeba udělat třeba podle tabulky z prvních dvou třetin ligy..první týmy by měli výhody domácích prostředí atd..

Reagovat
Stannis Baratheon

předpokládám, že to myslel tak, že by každý s každým hrál dvakrát, a poté by se tabulka rozdělila na dvě poloviny po 6, kde by spolu ty týmy opět hrály 2x každý s každým.

Reagovat
Uwe háže buly

To je uplně ta poslední nevýhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - a který nevýhody jsou teda větší než dvakrát venku, jednou doma?

Reagovat
smazaný uživatel

3x venku, ne?

Reagovat
vanGomm

Velice jednoduché 12 týmů každý s každým doma-venku tedy 22.kol.Potom tabulku rozdělit na 1-6 o titul a 7-12 o sestup a znovu každý s každým doma-venku tj. 10 kol.Dohromady to je těch 32 kol.Tato liga by měla pak určitě vyšší úroveň.Ovšem i zde platí to o těch kaprech a rybníku

Reagovat
vanGomm

Překvapuje mě,že tak jednoduchou variantu zde někteří nepříjdou.Viz npř.MiraM

Reagovat
Greny

Neprijdou,protoze je nerealna . Musi s tim souhlasit kluby a to se nestane

Reagovat
OnderCZ

Tak Podle mě asi to nejlepší, co by šlo z ligy v našich končinách dostat. 32 kol by byl ideální stav, Bundesliga má 34, což je téměř srovnatelné a je to druhá nejlepší liga v Evropě podle koeficientu. Liga by se „vyčistila“ o 4 týmy, které by naopak zvýšily úroveň druhé nejvyšší soutěže. Systém by byl pro každého jednoduše pochopitelný, spravedlivý a mnohem lepší, než nějaké nadstavbové části nebo něco na způsob play-off, což podle mě do fotbalu nepatří. Splněn by byl také požadavek na více atraktivních zápasů ke konci soutěže, aniž by se vymýšlela podobná nesmyslná řešení, jako je navrženo od příští sezony, kdy bude lepší v určité situaci naschvál prohrát. Jenže je to tak jak říkáš, bohužel platí to přísloví platí doslova a tak vznikl kočkopes. A budeme se chvástat, že někde v Belgii to funguje a přináší úspěchy. Je to škoda.

Reagovat
vanGomm

Tento systém o 12 týmech by byl podle mého názoru pro Českou republiku ideální.Tohle říkám už několik let.Po 22 kolech by se liga rozdělina na ty 2 skupiny 1-6 o titul a 7-12 o záchranu,kde by každý tým sehrál 10 zápasů.Vyčistil by se ten jejich "klidný střed".V každém zápase by šlo o hodně,protože v obou skupinách by šlo o hodně (titul,EL-sestup).Jsem přesvědčen,že by to přilákalo víc diváků a vůbec by ta liga měla pak větší sledovanost a hlavně úroveň.To by prospělo i našim zástupcům v pohárech.Sestup 2 týmy a klidně ten 10.do baráže se 3. týmem z druhé ligy.Jenže jak pišu výše a napsal to i kolega Greny.Kluby s tím sotva budou souhlasit.Žádný kapr si sám rybník nevypustí.

Reagovat
Zaschrona

Druha liga by musela mit podobny format a pocet tymu jako ta nova prvni, aby i tam ta kvalita byla aspon trochu solidni - a garantovane prenosy v TV. V podstate neco takoveho by mohlo vyjit jen pokud se treba O2 rozhodne namastit lize tolik penez, aby ten format takhle zmenila a cast penez by sla i tymum druhe ligy, takze by tymy smerujici do druhe ligy mely mit nasledne v podstate stejne podminky jako ted v prvni, pokud se vezme do uvahy vetsi sance nacpat se do TV, coz by mohla podporit CT presunem ciste na format druha liga + Dohrano a nechat vsechny prenosy ligy O2. Jinak to je asi nepruchodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to nezní vůbec špatně. Rozhodně lepší než to, co tu má být od příští sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

my to tak mame od tejto sezony

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Corabeu

tvl kdyby jenom Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, Bolka, Sparta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, spadne letos konečně Jihlava, nebo ne?

Reagovat
Kaspar

letos uz tu neni nikdo marnejsi, maji to podle me jisty

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, Dukla, Slovácko taky nic moc.

Reagovat
Kaspar

ten se bude brzo pakovat a proberou se, dukla ta si posbira odpadliky na hostovcky z S+S protoze se jim nebude chtit mimo prahu to slovacko letos asi velky kandidat na sestup, za sebe bych dolu poslal jablonec a hlavne bolku za to jak pohrdaj tema moznostma co maji a kazdorocne jsou jeden z nejtrapnejsich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava je jeden z mála týmů, který můžeme nechat pod sebou takže s výsledkem spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sobol hrál druhej poločas parádně první se kněmu moc balonů nedostalo Buren ale dneska nic moc teda

Reagovat
ondrasch77

Je pravdou, že jsem viděl pouze druhý poločas..., nicméně nebylo vůbec znát, že hraje mistr v plný palbě proti "sestupujícímu"...

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se Jihlaa dostala asi 2x přes půlku, ten byl úplně o něčem jiným.

Reagovat
ondrasch77

OT: jinak ve FNL Opava slušnej válec, s tím postupem to zřejmě myslí vážně, minulé kolo nasázeli šestku Vítkám, dneska smetli Ústí bůrem

Reagovat
C-M@ster

Horváth zatím 1:2, 1:2

Reagovat
dinss

Jenže s úplně jiným kádrem než byl minulou sezonu v Baníku. Olympia zatím supr, na to jaký má rozpočet.

Reagovat
Mirek na tenisu

Horváth? To je Kohák českého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
TheTopFootbaler

Naše předváděná hra je dlouhodobě ostuda. Doufám, že už konečně spadneme a vedení se rozsvítí...

Reagovat
Bakary3

To bylo tragicky... Se silene slabou jihlavou ji dovolit tolik sanci? Druhek polocas uplne silenej..

Pochvala Danny, Husba, Sobol, Lastuvka..

Skoda by se mel vzpamatovat, po hristi se potuluje, nebojuje, kazdej mic ztrati.. Ngadeu tech zkazenejch nahravek.. Jugas spatny, nejistej, casto propada..

Pred APOELem se poradne pomodlit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl. A teda nevím, co si myslet, Deli asi zraněnej, žádnej velkej klepec, zase penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, a první půlku jsme byli naprosto dominantní (podle ČT 71 % držení míče) - Jihlava se dostala přes půlku asi dvakrát. V druhý půli jsme už bohužel přestali hrát a umožnili jsme Jihlavě dostat se do pár nebezpečnejch šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak aspoň tu první půlku že hráli dobře. Druhou bych pochopil, už mysleli na LM...

Reagovat
OnderCZ

Ach jo. Já bych tak Jihlavě chtěl přát ať nesestoupí, jenže se mi postupně přestává líbit, jak každý rok hraje čím dál víc nedůstojnější roli v té lize. Tohle nikam bohužel nevede. Pro mě je to sympatický malý klub, který by si tu ligu zasloužil za poctivou práci za za léta, jenže nevidím žádnou koncepci. A každý rok honit záchranu, to je prostě o ničem. Kdyby se hrál aspoň poklidný střed s nějakým výhledem do budoucna. S tím, že třeba jedna sezona nevyjde a o záchranu se bojovat bude. Jenže ani to nějak teď nejde. Ani se nedivím ostatním, že Jihlavě přejí sestup, já k tomu klubu mám vztah, protože jsem z Vysočiny, tak mi lhostejný není, jenže to takhle donekonečna nejde. Letos se tak nějak obávám, že loňskou roli Příbrami, které skoro všichni přáli sestup, převezme právě Jihlava.

Kdyby existovaly pohádky a Hradec postavil konečně nový stadion, tak si myslím, že místo Jihlavy by mu slušela první liga mnohem víc. To krásné město si ligu zaslouží, fanoušci by také chodili, tam věřím, že by se to ustálilo. Ale chce to prostě konečně mít nový stadion a ne jen tisíc článků o něm na eurofotbale. Jenže, bohužel to asi jen tak nebude.

Reagovat
Kepy_FCB

Mate stadion jedne tribuny, zbytek na 3.ligu, jste bohuzel hokejove mesto takze navstevy slabe a lidi to vubec neprozivaj. Presto vsechno vam sestup nepreju v lize jsou daleko vetsi sracky a to nektere uz spadly ci zanikly.

Reagovat
ratusek

Slavia má celkem štěstí na los, že hraje s týmama ze spodku tabulky (včetně nás). Musí se ji nechat že je umění vyhrávat s takovou sračkoidní hrou. ale bude to asi trpět jako všechny ostatní týmy, na Evropu to stačit nebude, ale na ligu s prstem v nose. No i když počítám s tím, že přes Apoel postoupí s tím Šilhavýho nechutným luckem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - už jenom 27 kol s týmama ze spodku tabulky a pak pár zápasů v Evropě, který se vyhrajou s tím nechutným luckem a bude to dobrý...

Reagovat
Mex88

Zápas to byl včera dvou tváří, první poločas jasná dominance, druhý už jen jízda na pul plynu, šlo vidět, jak už se nikdo ze slávistů extrémně nežene do útoku. To je asi jediná výtka vůči Šilhavýmu, ale je pochopitelný, že nechtěli zbytečně ztrácet síly před LM a ukázat víc Apoleu.

Jinak až se přestane točit se sestavou a přijdou zápasy, kdy budou muset opravdu hrát celých 90 minut na plno, tak se teprve ukáže, jak na tom jsme.

Jinak nechápu hate na Jugase, není rozhodně dobrý jak Deli, ale včera větší hrubky udělal právě Deli, i když ten pak něco ještě napravil. V Borisově to nezvládl, ale to se stát může, když hráč hraje zápas jinýho levelu než kdy dřív a začátek se nepovede. Dobře, že ho Šilhavý podržel.

A poslední věc: Slávisti co tady nadáváte, jak to není válec každý zápas, odvoláváte trenéra, vzpomeňte si jaký hovno jsme hrály ještě loni pod Uhrinem, nebo jak jsme se plácali nad sestupem a važte si, že se vyhrává a je na co koukat. Někteří moc rychle zapomínají....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta jediná větší hrubka Deliho, kdy Hronek šel sám na bránu a Deli mu míč skluzem ve vápně sebral, nebyla ani tak hrubka Deliho, ale spíš Sobola, kterej byl úplně mimo lajnu obránců a nevystavil tak Hronka do ofsajdu..

Reagovat
Mex88

Myslel jsem to v druhém poločase, kdy šel sám na brankáře někdo z Jihlavy, tam se Deli zapomněl vzadu, snažil se vystoupit a vystavit ho do ofsajdu, ale nestihl to a borec mu pláchl, sice se ještě vrátil, ale ten se ho v klidu zbavil a zachránil to až Laštůvka. Každopádně, tím vůbec nechci kritizovat Simona, to se stane i nejlepšímu stoperovi ligy. Jen jsem chtěl poukázat, že Jugasovi se to vytváří mnohem těžší. To že hraje na jistotu a jednoduše neznamená, že by v tom zápase byl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty kádry Slávka, Stramparta i FCV hrajou absolutní tužku.

Když jim Olmík, Baník, Teplice, Zlín, Bohemka, Libe budou šlapat na paty, jen dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

ono se to časem určitě rozdělí a Slavka, Plzen a Sparta si budou hrát vlastní ligu

Spíš když Olmik, Baník, Bohemka budou šlapat na paty MB, Teplicím, Liberci, Zlínu, Jablonci může to být letos opravdu slušný boj o ten vršek. Ta tabulka tam bude hodně narvaná v pár bodech. A vážně si nedovedu ani tipnout kdo by třeba mohl urvat to poslední pohárové místo. Hlavně at to není MB už jenom kvůli Svědíkovi

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Dnešních 5 inkasovaných golů ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ ! Začínat zápas za stavu 2:0 a ještě jim naleješ pro jistotui i na třetího to je blbě. A za stavu 4:2 ta tutovka Baroše taky zamrzí. Ale co, Slovácko gratulace zasloužený 3 body my jsme si za dnešní školácké chyby v obraně debakl zasloužili. Proti Teplicím nastoupí jiná obrana a bude fajně...

Vašek dneska první zápas po návratu neskutečně nepodržel, prostě jeho zápas. Nevadí stane se. Jedeme dál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Teda ne že by v tom byl golman sám, Pokorný se na to taky slušně vymrdal

Reagovat
HorajzmAmmann

1. gol - Sus zbytečná přihrávka na Vaška, ten tam možná mohl vletět místo toho se zastavil a pak co tam předvedl Pokorný taky super

2. gol ten beru, i když je pravda že Šindelář se tam taky nechal 2x slušně vykoupat. Ale Šumulokovski to trefil dobře

3. gol bez komentáře, taky Vašek možná i ten stoper vůbec kdyby zasprintoval nebo někdo křikl záda tak to má, ale těžko říct z jeho pozice.

4. gol chyba Granečného ? Možná tomu předcházel opačně posouzený faul

5. gol chyba Baroše, ale to už je jedno...

Prostě příště hrát na jistotu a nezkouše nějake malé domů ale najebat to hned dopředu a bude dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy gol chyba Denise, paty gol je picovina vycitat, utocilo se.. 4 branka, byl faul na hrace Baniku, rozhodci to otocil..

3 branka Vaska, ale zrovna jemu neco vycitat za ten uplynuly rok +chytil dnes dalsi dve golovky....

Proste obrana se dnes nepovedla, byly tam i jine vlivy..Srat na to, karma existuje, jede se dal...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Na Suse bych svedl i ten 4. gól, byla to sance na brejk a on to zmrvil. Zrovna tuhle situaci dle me rozhodci posoudil spravne (jinak byl vic nez mizerny, co tam porad piskal Barosovi nebo jakmile se nekdo ze slovacka skacel v pokutovem uzemi tak hned utocny faul.... to je na distanc ) Sus si hodil mic kolem hrace, ale ten byl rychlejsi a dostal se pred nej nacez ho Sus smetl a oba se skaceli!

I tak to, ale měli ubránit tu situaci, ale nikdo se nepostavil před balón, další se hádali a ti jim mezitím frkli, poslali centr do vápna, kde ho Šindelář podskočil, Vašek zůstal na patách a jen to sledoval jak to přistává na malé vápno a Granečný pro jistotu hlídal prázdný prostor za zadní tyčí!

Vůbec Susovi a dalším tenhle zapas nevysel, proto ho taky o polocase stahnul, byl nejhorsi na hristi, pomalejsi ve vsech sprintech a stejne tak Hruby, dneska oba uplne bez dynamiky a rychlosti s balonem a Hlinka byl taky polovicni oproti Slavce....vsude pozde!

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby 90 minut takhle péroval sudího někdo jiný než Baroš, byl by dávno s redkou ve sprchách. Nevím co si Milan tím řeší. S přibývajícími roky je čím dál ukecanější. Starší hráči vždycky mluvili k sudímu více, tohle už ale přehání.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

To je asi pravda, na druhou stranu tak bídný výkon jako předvedl sudí Franěk zaslouží ohodnotit jedině distancem, tak se mu moc nedivím, že se vztekal!

Reagovat
sosna

Obrovská škoda tutovky Chorého, hodně dobrej výkon. Těším se na Brno jak malej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno taky nehrálo 2. poločas vůbec zle. Mohli Bohemku s klidem porazit. To bude super zápas.

Reagovat
Corabeu

Co???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli jste lepší. Minimálně dvě tutovky měl na noze Kratochvíl s Koném.

Reagovat
ZB 07

Spíš Bohemka byla horší než my lepší...

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Chorý hrál výborně...

Dlouho ho tam neudržíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Didier Drogba

Máme bod, neskutečný

Reagovat
Liquid

když doma Brno neporazí ani Bohemku, kde chce ty body sbírat, snad na Slavii ne

Reagovat
netopier

tak a teraz si to spečatil

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
vrabejka

Plzeň, Slovácko

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Levý je ten pravý

Reagovat
meno
Reagovat
smazaný uživatel

Aha dostat 5 golů, to je král jak víno :D

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si může dovolit jenom král

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je marny.

Meli jsme si vykopat tri body, ale bod berem a jedem domu.

Bohemka 1905

Reagovat
iamek

Koukam, ze na Slovacku se to uz mele

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak kdyz te naserou uz pri prichodu ke stadionu, kdy pro cca 1500 lidi do sektoru hostu vede jedine pristupove misto skrz branku obklopenou policajty, kterou pousti po jednom, takze i kdyz se tam snazim vehementne protlacit skrz uz 45 minut pred zapasem s listkem koupenym uz v Ostrave, tak na misto dolezu az ve 2. minute zapasu! Fotbal na vesnice nepatri, organizace ze strany poradatelu byla vic nez na facku, neuspokojilo by mne ani vraceni penez za listek, do te diry uz vickrat nepojedu!

Reagovat
Mirek na tenisu

No, byl jsi někdy v cirkuse? Tam taky pouštějí zvířata do manéže takovou zamřížovanou uličkou... (omlouvám se všem slušným fanouškům Baníku, kterých byla na Synotu většina, klec byla pro těch pár desítek vypatlanců v kuklách a spol.)

Reagovat
ZB 07

To bylo zas čirý zoufalství. Dneska asi nejhorší atmosféra, kterou jsem kdy na Srbské zažil, bojkot přišel v blbej čas. Sice pár šancí jsme měli, ale Bohemka byla naprosto marná, s kým jiným máme sbírat body?! Habanče táhni už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vydržet do pátého kola

Reagovat
Fabregas@ole

Dneska teda bojkot kotle, nebo se vyrazilo podpořit družbu do Vídně?

Reagovat
ZB 07

Bojkot...vtipný je, že ne kvůli výkonům týmu, nýbrž kvůli policii...

Reagovat
Fabregas@ole

Co s policií? Nevím, o co jde...

Reagovat
ZB 07

https://www.zbrojovaci.cz/article/na-bohemku-zadny-kotel-84

Dostali od PČR nařízení jít zpátky do sektoru S, s čímž docela logicky nesouhlasili, takže se nefandilo vůbec. Navíc tu byla ta hrozba uzavření stadionu...ale nevím teda, jak to bude v dalších kolech, každopádně kotel fakt chyběl.

Reagovat
Fabregas@ole

Díky.

Špatný, čoveče. Fandit z S-ka je za trest

Stejně nechápu ten verdikt. Kotel dole na M-ku přece nijak neovlivňoval ty nepokoje u sektoru hostů, ne? (na tom zápase jsem nebyl)

Reagovat
ZB 07

Svým způsobem jo, když je kotel na L, tak můžeš v klidu projít skoro až k sektoru hostů, což na S fakt nehrozí...

Reagovat
dinss

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ZB 07

klasika, takových momentů tam byla celá řada...

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdo místo něj? Že by Švancara?

Reagovat
ZB 07

to fakt ne. Navíc realita je taková, že Habanec je neodvolatelnej.

Reagovat
C-M@ster

Stačí, aby vyšel na EF článek "Habanec je neodvolatelnej" a do pár dnů je pryč.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je marny.

Meli jsme si vykopat tri body, ale bod berem a jedem domu.

Bohemka 1905

Reagovat
raduinho

Návrat krále

Reagovat
HorajzmAmmann

3. nejlepší ofenziva v lize, 5. - 7. místo jak jsem psal... o co jde? Zatím podle plánu

Reagovat
Banikovec7

Od fanouška Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Sorry ale tohle je hodně mimo. Jsou momentálním nováčkem a jejich hra v první dvou kolech nebyla špatná. Chtějí se hlavně zachránit, hrát ve středu tabulku a ne útočit na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

A na konci stejne sestoupi. A druha liga se docka Navratu krale

Reagovat
Liquid

Reagovat
dinss

Baník se udrží...

Klub je po letech stabilní a výkony taky nejsou špatný. Kádr můžou mít třeba průměrný ale kdykoliv si můžou nakoupit hráče na podpoření záchrany. Navíc hodně udělá kouč.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník dobře posílil. Mít vepředu duršloka jako je Poznar nebo Baroš je výhra. Šindelář je kvalitní stoper, zvědav jsem na toho Banderovce. Až se zapojí na pravém beku Pazdera, konkurence ještě poroste. Hrubý, Sus, Mičola, Azevedo jsou v naší lize v horních patrech kvality. Len ten brankár, len ten brankár nám chýba, boha jeho!

Reagovat
SuperBanikovec

Brankář? Vašek je jeden z nejlepších v první lize, teď mu akorát nevyšel jeden zápas, jinak je ale jistota... To obrana je zatím děravá.

Reagovat
PlackaSKS

jeden z kolika? z deseti? laštuvka, berkovec, bičík, koubek, dubravka, kozačik, grigar, hanuš, holý... a to jsou jen ti co mě napadli z hlavy... višchni lepší než vašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holy je v Anglii..

Reagovat
PlackaSKS

sakra... to měl být hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska, Kolar..

Spis bych rekl, ze v lize neni moc horsich golmanu..

Reagovat
Kang & Kodos

Baník jsem loni viděl jenom párkrát, ale Vašek pokaždý zachytal jako Bůh. Srovnávat ho se současnym Koubkem, nebo Grigarem, kterýmu každej druhej balon vypadne z ruky...Podle mě mezi tu lepší polovinu patří.

Reagovat
PlackaSKS

ok, koubek tam za tuhle sezonu spíš nepatří. pořád psát, že je jeden z nejlepších v lize? to je přece mimo i kdyby se vešel do první osmičky... a i tak to má podle mě na hraně

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to je takovej ten klasickej baníkovskej hype Ale v 2. lize prostě chytal tak, že to i chápu.

Reagovat
SuperBanikovec

Kolikrát jsi ho viděl chytat?

Reagovat
PlackaSKS

odhadem tak 8krát za poslední rok

Reagovat
SuperBanikovec

To je slušné, tipoval jsem menší číslo. No uvidíme v dalších kolech, jak to s ním doopravdy je.

Reagovat
PlackaSKS

tak to rozhodně, ale za "jednoho z nejlepších" považuju třeba jednoho ze tří... a tam prostě podle mě nepatří. ale pořád máme za sebou třetí kolo a soudit podle toho postupující, sestupující nebo nejlepší hráče/brankáře je podle mě mimo

Reagovat
ZB 07

Vynechat Melichárka

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Euphael

Reagovat
OtecJaJ10

ty abys nezeragoval. Tobě fakt musel někdo z Ostravy přetahnout mamu, jinak si to nevysvětlim..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Banikovec7

Hlavně to nebylo myšleno na výkony na hřišti, ale kdo chce ten to pochopí a kdo ne, bude ze sebe dělat šaška třeba celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je nech, at se v tom koupou, mi to bavi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pilka

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Coutinho10

Oskar zabijak

Reagovat
Banikovec7

Jediný bod a to ještě díky sudímu.

Reagovat
ratusek

sem říkal že půjde do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dneska FNL ovládli slávisti - gól dávali Musa, Fotr, Žežulka i Kodr

Reagovat
meno

Nechápu, vždyť nevyhrávali 2:0....

Reagovat
C-M@ster

Kdyby jo, bylo by to naprosto geniální.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Výborná práce, snad ji bude dělat v Příbrami co nejdéle a splní sen většiny fanoušků tím, že už ji nikdy nedostane do ligy!

Reagovat
oli9

luxus oni prohráli mazec..jen tak dál

Reagovat
Shevchenko

Příbram ovšem jede.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě z toho hrábne, Milane! Oni si snad myslí, že se ten fotbal udělá sám!

Reagovat
dinss

OT: van Kessel v prvním zápase rozvlnil síť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - ve Slávce taky zahrál první zápasy slušně. Pak ho to asi přestalo bavit. Možná kdyby mohl přestoupit dvacetkrát za sezónu, tak je hvězda s 40 gólama.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dinss

Tohle nepředvedl za celou dobu co byl v ČR.

Reagovat
Kang & Kodos

Protože tady proti němu nehráliy třetiligový kužely

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super, doufám, že uplatní opci a tenhle dřevák se už u nás neobjeví.

Reagovat
didosh

To není možné,to musel být někdo jiný....

Reagovat
C-M@ster

Cha?! Cha?! Kde jsou teď jeho hateři?!

JÁ TI VŽDYCKY VĚŘIL, GINO!

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

to je materiál

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

cirkusaci v obrane tohle bude pro nej asi liga v pohode.. lesi nez nekde na vesnici ve Zline ze jo

Reagovat
Coutinho10

a tady ty jeho povídačky o haterech a podobně

https://www.instagram.com/p/BXtCm1iBbjL/

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Však on se prosadí, dej mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

A říkal, že Zlín je vesnice. A že to bude stejně v EL pravděpodobně propadák, takže by se moc neukázal, ale v Oxfordu bude na očích. Holt míří výš hoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Sindelar

Bojovnik Bary

A rozhodčí... Nebudu brecet, byl vtipny :-)

Za tyden se holt porazi Teplice.

Reagovat
Banikovec7

Co přesně se ti nezdálo na rozhodčím?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne, kurva hodne veci. Ale brecet kvuli tomu nebudu.. Holt stalo se, Puček se musi pro priste vice snazit :-)

Reagovat
Banikovec7

Nevím no, nepamatuju si všechno, ale podle mě faul Suse před jejich 4. gólem správně písknutý. A to ještě před našim prvním gólem mi přišlo, že spíš fauloval Baroš, než že by byl faulován on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to za brankou videl jinak, no. Ale to nam body stejne nevrati, proto nema cenu brecet.

Jede se dal...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám akorát námitek proti golu do šatny a otočenému faulu, jinak byl v pohodě

Reagovat
3M

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Rozhodčí to přitom gólu do šatny pojebal...navíc nám pořád pískal útočné fauly i když třeba nebyly...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno.. A nebrecet, proste se stalo, no. Verim v karmu :-)

Reagovat
didosh

Ty Teplice budou větší sousto...s takovyma jak Slovacko musíme bodovavat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu brecet a presto to musis zminit, jsi vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite :-)

Reagovat
dinss

Dneska pohledný zápas na obě strany a je potřeba i poděkovat Olomouci, že se snažila hrát! Ovšem ta naše produktivita. Obrana taky nezahrála nikterak dobře. Za Olomouc hrál výborný zápas za Chorý, kterého bych ihned koupil...

Radakovič i Jevelka taky super a nebýt Buchty zápas by asi taky vypadal jinak. Pilař to v tý noze furt má, neskutečný věci co předvádí ihned po příchod na hřiště.

Reagovat
ondrasch77

OT: jakub Brabec dnes v sestavě Heraclesu proti Ajaxu , vůbec nikde jsem nezaznamenal přestup / hostování... http://www.livesport.cz/zapas/bsVK28lS/#sestavy;1

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chyba livesportu

Reagovat
dinss

https://www.krcgenk.be/nl/sportief/1ste-ploeg Na stránkách Genku je normálně v prvním týmu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dinss

Navíc byl v základu proti Lutychu poslední zápas.

Reagovat
ondrasch77

Už to opravili, čuměl jsem jak puk...

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále se zasekl na Slovácku

Reagovat
HorajzmAmmann

MB loni prohrála 7x

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Začínám koukat pravidelně na výšku - ženy

Reagovat
smazaný uživatel

Výška ženy mě taky zajímá a koukám na ni - hlavně nesmí žena bejt vyšší, než já, to si připadám blbě...

Reagovat
HorajzmAmmann

no... já mám 167

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem na tom líp, 181. Horší je, že se tomu číslu začíná zřetelně blížit můj věk, to už tak impozantní není.

Reagovat
HorajzmAmmann

Letí to všem stejně no

Reagovat
PlackaSKS

U mně e se tomu začíná blížit spíš váha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
netopier

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
netopier

... alebo skok do dialky Klishina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že ty naše tři manšafty, který měly nastřílet asi 400 gólů za sezónu a převálcovat ligu o flotilu parníků, se moc netrefujou... Čest jednomu poločasu Plzně s Duklou...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
sk333

Jedna správička pre fanúšikov Sparty Praha. Podľa portálu owngoalnigeria.com mieri do Sparty dvojica nigérijčanov. Defenzívny stredopoliar Gozie Umeh a útočník Ibrahim Suleiman. Podľa mňa možné posily pre juniorku a potom sa uvidí, či aj pre áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to bude hodne subjektvni ale dnes sme si tohle nezaslouzili... nebo jo? Ty chyby, kurva...naivita,novackovska dan.... Prakticky vsechny dulezite goly sme si dali sami. Peta Vasek pro me nadale zustava kralem, ale dnes jdou dva goly jednzonacne za nim. Hlavne ta treti branka,WTF, to mel kopnout nekam do Zlina a ne takhle... Granecny taky, prvni dva zapasy jako R.Carlos a dnes prvni pule tezka zoufalost, jako kdyby se uz videl v SKS. Celkove ta obrana dnes hrozna bida, mozna meli pravdu ti, co rikali, ze to zas tak super neni... Rozhodci docela komik, dle meho to tlacil az moc okate

Nechapu lidi, co maji potrebu hazet piva z hornich mist dolu, radoby na plochu... Nicemu tim nepomuzou a akorat je pak pulka sektoru polita od hlavy k pate. Jestli vam to pivo nechutna, tak mi ho donesne, ja se rad napiju

Pozapasova savlovacka docela sranda, snad z toho nebudou ujmy na nasi strane...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a co tyce kontrol pred zapasem, tak to je totalne k placi...Zouvani bot? co bude priste, pujdeme no naha? Hlavne mi bylo lito tech deti kolem 7-8 let jak se tam musely zouvat, to bylo pod uroven

Reagovat
didosh

Obrana dneska nulová asi jsme je prechvalili... Jo ty piva...ale to je v emocich...první věc co je po ruce...Ještě nechápu lidi,co mají potřebu něco ničit,viz ta branka za branou...příště nám Slovacko nasere s celou tribunou...

Reagovat
OtecJaJ10

Zasloužili, v zadu sme jeli jen na pul plynu... Měl sem za to, že se už obrana tak nějak dala dokupy, ale je to furt naš největši pruser...

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak penaltu si trefil Škoda, že nám to bylo k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

n oty piva tam lítaly solidně. No já měl "štěstí", že jsem se na stadion dostal ve 25. minuitě díky tm důkladným kontrolám. Nutno, ale dodat, ež jsem měl štěstí na normálního týpka, který mi ejnom proklepl kapsy, řekl, ež mi věří a ať pokračuji dále. No a konec jsem neviděl, jelikož jsem musel spěchat ze zápasu, tak jsem šel minutu před koncem a 5. gol Slovácka jsem neviděl. Takže pro mě baník vyhrál 2:1.

Reagovat
Kang & Kodos

Takže ta prohra je v podstatě tvoje vina. Bejt tam od začátku...

Reagovat
frankiefcb

no doprdele

Reagovat
ZB 07

To je docela dobrá taktika tohle...pokud nepojedu do Olomouce, tak tam uhrajeme bezgólovou remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Holt vypadas jako seriozni clovek! nebo uz toho mel za cely den dost a chtel to mit co nejdriv za sebou

Reagovat
frankiefcb

No jako seriózní člověk nepochybně vypadám ,ale včera bych za to ruku do ohně nedal. Jelikož jsem jel z chaty ze Štenberka, kde se chlastalo, tak jsem vypadal jak neskutečný vandrák.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.instagram.com/p/BXfx4j7AC2X

Docela se divim, že tomu nikdo nevěnoval pozornost, když už ho představili 5 dní zpátky. Sice se proslavil hlavně tím, že ukazoval výšku svýho psa, ale myslim si, že to je docela velký jméno. Obzvlášť pro druhou ligu. Aspoň antifa by tomu mohla věnovat článek, kurva...

Reagovat
Pyroman

Cože Na Wiki je o tom jeho incidentu kouzelný odstavec: "He later told the public he was unaware of the gesture's connotations, stating that he just wanted to dedicate the goal to a colleague in the stands."

Reagovat
didosh

Neumím anglicky,co tam je?

Reagovat
Pyroman

Že prý nehajloval, ale zdravil někoho na tribuně (Hitlera asi, pozn. překladatele).

Reagovat
didosh

Kurwa to je on? AEK Atény?

Reagovat
Pyroman

Jo, je. Olympia ho podle všeho vyhrabala někde v druhý finský lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak v Olympii to má dobrý. Tam neni moc koho zdravit. Z tohodle pohledu rozumná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady fakt chybí už jenom to, aby Vardnsdorf přivedl Fredyho Adua.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fenin stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno Katidis jsem dneska v sestavě zaregistroval. Říkal jsem si, že když je majitel Řek, tak asi přitáhli z Řecka nějakého talentovaného juniora na hostovačku...

Reagovat
db18

Řezníka jsme snad měli poslat s Matějů do Brightonu jako takový bonus za objednání do 10 minut od odvysílání reklamního spotu...

Reagovat
OtecJaJ10

Obrana Baníku dneska totální průser.. A to sem už po slavii doufal v to, že se vzadu aspoň trochu sehráli a mohlo by to fungovat. Support super, neviděl sem žádné mezery a i při skore 0:3 se fandilo jak o život. Snad hračum zas spadne hřebinek a ukažou se proti Teplicim...

Reagovat
OtecJaJ10

Ještě o supportu, přišel mi lepší jak na Brně, myslim že na tem stadionu to muselo od nás i pěkně slyšet. Akorat sem pak nepochopil uplně zbytečný slzák od acabů při odchodu, nevím jesi nás chtěli jen co nejrychleji vyhnat ze sektoru, ale myslím, že sme se nechovali tak, aby ten slzak jebli..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla sekuritka ne? si vzdycky nahodne vybrali kousek sektoru a valili to tam jak nejaky osvezovac vzduchu... no a pak se utikali hrdinsky schovat prave za pcr,hrdinove takove maji vsude nejradsi... a hlavne ten peprak pak udelal fleky na tom bilem obleceni,nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

..jak by vam rekli mnozi mistni,urcite tomu neco predchazelo,chovate se jako zvirata a vlastne tedy dobre vam tak

Reagovat
smazaný uživatel

Security je tam přece placená od udržování pořádku a jsou to hoši, co museli projit celou řadu testů, aby mohli tuhle nadřízenou práci dělat. Důležitější pozice už je snad jen členství v ankonfliktním týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím někdy ty hochy od securitky, tak pochybuju, že vůbec někdy udělali nějáký test.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to lopaty, většinou bez vzdělání, co tam chodej přes agenturu, která bere prakticky každého.

Reagovat
JarousFCB

Já to řeknu taky ... vyvolalo to pár jedinců od nás, co si šlo jen tak bouchnout a tím pepřákem to nekropili namátkově, nýbrž tam kde cloumalo pár jedinců s bránou nebo rvali reklamy z banerů.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jak píšeš. Některé ty ožralé individua zbytečně vyprovokovali konflikt, ale nic co by tálo za řeč. Securitka je u nás na hovno, ale teď v tom byla dost nevinně. Celý zápas se nechat kropit. Navíc kdybyste si čuchali k jejich oblečení a i oblečení třeba golmana Heči, tak zjistíte, že to nebylo ani tak pivo, ale dokonce chcánky no

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to tak, skoda, ze to neschytal Simko za to gesto vuci nam :-)

Reagovat
smazaný uživatel

jo ten to měl spíš schytat

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne tomu napomohla ta strecha. Taky se mi support libil.

O te securitce... Posahanci, no.

A takovy Simko ze Slovacka taky napomohl tomu, ze nas kotel vyhecoval, kreten :-)

Reagovat
JarousFCB

Dělala to hlavně ta střecha... po většinu zápasu byl náš support tak na 30% našich možností. Se zbytkem nesouhlasím... borci celý zápas stojí, nechávají se kropit pivem a nehnou brvou a po zápase si mají nechat pepřák za opaskem, když je jen tak napadnou? I Jarek řval ať nelozí na hřiště. Šimko si to mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rval to, vsak ti kluci se pak vratili.

Nikdo je nenapadl.

Reagovat
JarousFCB

ale hovno ... borec tam čekal nadržený s kuklou na ksichtu a hned tam vletěl a pokoušel se je kopat atp. skoro nikdo se nevrátil. Jestli chceš nadávat na sekuritku, tak si klidně lži do kapsy, ale fakt je, že kdyby se do nich nikdo nesral, tak tam stojí úplně v klidu jako celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru tak, ze ty mas na to jiny pohled, ja na to mam jiny pohled, vic to neresim. No stress.

Karavana pokracuje dal, bude jazda do Plzne.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc si myslím, že příští rok si to naše vedení rozmyslí, kolik lístků nechá Baníku a doplatí na to akorát těch 99% normálních fans

Reagovat
JarousFCB

bohužel... chuligánka ať se vyřádí někde na poli. Takhle z toho jsou jen rozbroje, kde to odnesou lidi, co o takovou "zábavu" nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že příští rok, jestli nespadneme, nebo vy, tak dostanete tu tribunu ještě jednou, byl to přece jenom první takový incident. Brno a Sparta tu bývají daleko horší.

Reagovat
pawelFCB

Zase se tolik nestalo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak moc ne

Reagovat
pawelFCB

Nevidim duvod, proc by melo dojit k tak radikalnimu kroku. Nereknu, kdyby tam treba probehlo neco, jako tenkrat ve Zline apod., ale tohle se moc nafukuje. Senzaci je u nas malo...

Reagovat
smazaný uživatel

jo vždyť to taky píšu v příspěvku v 16:47, že příští rok bude určitě ještě celá tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

St. Levého pamatuju v Plzni jako velmi dobrého trenéra.

Byl nucen vařit z vody a přesto:

6. místo s nepříliš silným kádrem.

v dubnu 2008 ho Šádek vyhodil ...

http://www.fcviktoria.cz/clanek.asp?id=Trener-Levy-prodlouzil-829

Reagovat
Mirek na tenisu

Lekce pro Baník v pravý čas. Oni si ty kucí snad mysleli, že se to udělá samo. Ale vážně. Hradiště: do čeho kopli, byl gól. To se to hraje. Dva góly jdou jednoznačně za Vaškem. On byl vždycky žílař a v 1. lize se to projeví. Manšaft má v pohodě na střed tabulky. Až se kluci sehrají, bude to lepší. Věřím Kučerovi. Pracovitý a skromný hráč bude výborný trenér. Teď Baník prověří Teplice, které hrají fyzicky náročný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musim smeknout pred Barym. Vcera tam makal a bejcil jako blazen, kdyz vezmu v potaz, kolik mu je...

Zas si chodil pro mice do hloubky pole, utocil, bojoval. Taky byl po zapase chudak mimo a jeste mu tekla krev z obliceje..

Reagovat
smazaný uživatel

Je k neuvěření, že slavia nedokáže bez penalty porazit ani sestupující Jihlavu, které chybí polovina sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je k neuvěření, že si nevšimneš, že ta pentle byla jasná a beztak jsme vzápětí přidali druhej gól, první poločas se makalo, kdyby tam nebyl gól z penalty, tak by nejspíš padnul nějakej jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ale málo za ty šílený desítky milionů ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - je to poměrně málo. Doufám, že se to zlepší. Taky bych byl raději, kdybychom vyhrávali 4:0 bez penalt. Ale o tom řeč nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tyhle výsledky jsou podle mě v dnešním fotbale už pasé. Slabší týmy to ukopou díky výborné taktice vzadu a dneska už každý má v týmu pár rychlých hráčů, aby ta hrozba brejku byla zřejmá. Takže ten silný tým to dneska vzadu vypouštět moc nemůže. Ten rozdíl síly by měl spíš zajistit víc vítězství celkově a větší šanci porážet i silné týmy.

Taky bych rád viděl jak kandidáti na titul dokáží přejet kandidáty na sestup o 4 góly, ale jsem smířený s tím, že už to je prostě pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to hlavně o nadšení - když je kvalita a chuť po gólech, tak to ten slabší tým nutně musí schytat...

Reagovat
db18

Venca Pilař

Už jsem se taky dostal k tomu, že mu to prostě nejde nepřát, i když mne tehdy dost nasral - ale dva roky nekopne do míče a po návratu je stejně s přehledem nejlepší na hřišti (a lepší než před zraněním!), pak se zase zraní, ale po návratu zase super - a ta upřímná "klukovská" radost po gólu byla taky super- snad už teda nějakou dobu vydrží zdravý.

(Tak, a už vidím, že po tomhle "přiznání" Pilka do dvou týdnů odejde z Viktorky )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že tě to stálo hodně vnitřní síly

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Každá domácí ztráta mrzí, ale dneska asi Teplice můžou být rády za bod. Jablonec byl nepříjemný soupeř... Průběhem to asi byl remízový zápas, ale skoro bych řekl, že víc těch nebezpečných šancí měl Jablonec. U Teplic měl hlavně 100% šanci Fillo, ale bohužel z jasné pozice přestřelil. Jinak si myslím, že tam z teplické strany dneska chyběla větší individuální kvalita, ať už při zakončení nebo i při centrech. Jablonec tam toho měl hlavně ve druhé půli docela dost, Mihálik to tam hodně oživil a kdyby to Mehanovič tím obloučkem trefil o trochu níž, tak bych byl hodně nasranej. Když k tomu připočítám tu neodpískanou penaltu z první půle (přestože Masopust v rozhovoru řekl, že to rozhodčí posoudil správně ), tak mohl Jablonec pomýšlet asi opravdu na víc než bod...

No nic, příště ke králi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete šišu

Reagovat
HorajzmAmmann

remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát u vas, mám z toho respekt ale doma jsme hodně silni. Bod je za nás minimum..

Reagovat
smazaný uživatel

Je sranda jak to všichni používáte a přitom to nikdo z vás nechápe!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Já to chápu - králové tribun, vládci ulic! King Baník (pičo)!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tys mel vzdycky rozum

Reagovat
HorajzmAmmann

Seš sympaták už od pohledu a ještě takový názory

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, to jsem jen parodoval ty prskající baníkovce

Reagovat
Hokaido

*pyčo

Reagovat
ondrasch77

za objektivní shodnocení...

Reagovat
cubinho

Ty voleee!!!

Reagovat
El Campeon

tvl co to je oni hrajou proti 8 v poli a nemaj odražený míče a ani si to neumí povodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nikdy nepředváděla Sparta s tak drahým kádrem tak trapnou hru.

Strapárna

Reagovat
ManUnited

Ani Zelinka vás tam nedotlacil curaci a to nesportovni gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký gesto ?

Neměl jsem možnost se dívat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kam nas tlacil?? dali sme regulerni gol a jeste nam neodpiskal minimalne dve penalty

Reagovat
okorec

sa uvedom, že bez Zelinku by ste dostali dnes 4:0

Reagovat
C-M@ster

Tak nevím, jestli se víc vysmát Sparťanům, co se smáli Brnu po Zlínu, nebo Sparťanům, co tvrdili, jak je Trpišovský marnej kouč.

Reagovat
Coutinho10

super Liberec...neskutecnej klobouček, že v 9 lidech dokazali neprohrat prohranej zapas

Reagovat
Greny

Fair play Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

oč jde ?

Reagovat
Greny

Folprecht mel křeče, brankar Liberce zakopl balon, Folprechtovi pomohli a jak se pistavil tak rovnou stridal .. Sparta balon nevratila

Reagovat
TheMally11

co bys od nich taky čekal? S problémy dokončili školku ...

Reagovat
r.mrazik

Tragedi

Reagovat
Kang & Kodos

Když dá zasloužený dvě červený a pak má pocit, že to musí nějak vykompenzovat...Ale co už, toho góla jsme tam nějak měli dotlačit stejně.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
frankiefcb

za co byla ta první vlastně.

Reagovat
Kang & Kodos

Za kecy

Reagovat
frankiefcb

tak to je otázka, bo souhlasím s Trpišákem, to by musel být vyloučen Ben Chaim už ve 20. minutě.

Reagovat
Kang & Kodos

Zelinka neví, jak se hebrejsky řekne "čuráku"

Reagovat
SuperBanikovec

Zřejmě neviděl Zohana...

Reagovat
Kang & Kodos

A hlavně k němu nenaběhne rudej vzteky a nezačne mu tam z dvou metrů něco řvát do ksichtu.

Reagovat
diskoschlampe

Se mi líbí, jak to dramatizuješ.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Ne snad?

Reagovat
ZB 07

Hráli jste proti devíti v Liberci Měli jste jim dát regulérní góly nejmíň 3.

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, já to nevyvracim. Ale taky jsme ten regulérní gól dali. A pak nám měl písknout ještě penaltu. Ten třetí jsme tam měli dotlačit stejně.

Reagovat
PlackaSKS

Nedali... Ta akce mohla teoreticky pokračovat jakkoli, přestože je pravděpodobne, že by to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho dal.

Reagovat
PlackaSKS

Tak to asi myslíme každý jinou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Štetina ten gól po tom údajném offsajdu Zahustela dal, nevím, o čem mluvíš ty?

Reagovat
PlackaSKS

Nevím kdo to byl, jen po odpiskanem offsidu, který nebyl, hráč nezakoncil do prázdné a jen zastavil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu dal gól. Štetina poslal balon za tyč.

Reagovat
PlackaSKS

to fakt nemyslíme to samé já to sledoval spíš tak bokem, byl jsem na návštěvě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam jiná podobná situace nebyla. Navíc to nekoresponduje s tím, na co jsi reagoval ty. Kang psal, že jsme regulérního góla dali, tys odpověděl, že nedali, že nevíme, jak by ta situace dopadla.

Reagovat
PlackaSKS

to pravděpodobně souvisí s tim jak moc jsem to sledoval. pokud tam jiná podobná situace nebyla, tak jsem si to prostě a jen spletl. byl jsem přesvědčený, že to štětina (pokud tam jiná taková situace nebyla) jen zastavil.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tu prázdnou bránu by pravděpodobně trefil, i kdyby se nemávalo a někdo z obránců by na něl zkusil bafnout, protože víc by udělat nemohl.

Reagovat
PlackaSKS

Pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

On ji ale trefil, žádné pravděpodobně.

Reagovat
ZB 07

Jako vymlouvat se na rozhodčího je po tomto průběhu trošku mimo. Vždyť vaše obrana měla problémy i s pressingem Liberce, kterej měl v poli 8 lidí, centrů jste do vápna poslali taky strašně málo...jenom rozhodčí vás o body určitě nepřipravil.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, vždyť to vůbec neříkám Jasně, že to bylo hrozný. Ale prostě to mělo bejt v 75. 2:1 pro nás a pak ten faul na Šurala na konci byl taky jasnej. Tři body jsme měli mít i tak.

Reagovat
ZB 07

no dobře...já jen, že první věta hned směřovala na výkon rozhodčího...

Reagovat
Kang & Kodos

Schválně, abych to tou druhou zmírnil

Ale o body nás prostě obral, to nemůžeš popřít. Pokud se teda pořád dávaj body podle toho, kdo dal víc gólů a ne podle výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to žádný super výkon. Ale jak chceš dávat góly, když pro rozhodčího neexistují fauly ve vápně... ?

Reagovat
ZB 07

Kolik tam těch faulů bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva Mikula a ten poslední na Šurala (to možná byl taky Mikula). Imho daleko za hranou a daleko vážnější než to, za co dostal Čivič druhou žlutou.

Reagovat
ZB 07

Fajn, rád se na ty 3 penaltový zákroky kouknu.

Reagovat
ZB 07

První faul jasnej, o tom se asi nemá cenu přít. Druhej kontakt penalta za mě určitě ne, Biabiany padal z poloviny sám, tak či tak by balon skončil stejně v autu. U toho třetího momentu už by se o tom diskutovat dalo, každopádně i tady tomu Ben Haim přidal, písknout se ale zřejmě dala. Na druhou stranu říkáš, jak jste měli dávat góly, když se nepískají fauly ve vápně, přitom jste tam těch centrů a akcí měli tak málo, že jste v tom vápně ani pořádně nebyli...pro začátek by bylo fajn zhodnotit si vlastní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo zásadní je výkon a až pak pravidla. To jsou zase řeči. To jako vyhrát 1:0 můžeš jen když máš 15 šancí? To byste v Brně už nikdy nevyhráli. Strašná demagogie.

Reagovat
ZB 07

Ale to netvrdím...prostě to jen působí trapně, když nejste schopní dát gól (kromě toho neuznanýho) mnohem slabšímu soupeři, kterej má na place o dva borce míň a jako první věc začnete brečet, jak jste byli poškození. Jako jste naštvaní právem, ale bylo by fajn si i říct, jestli jste předvedli svoje maximum. A za sebe můžu říct, že předvést tohle Zbrojovka, tak na nějakýho Zelinku ani nepomyslím...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, takže vlastně máme právo být naštvaní, jak píšeš, ale nesmíme, protože to může působit trapně, protože jsme měli dát X gólů slabšímu týmu a pravidla v tom nehrajou roli...my si vlastně vůbec nesmíme nikdy stěžovat jsem zjistil Náš výkon nemá s pravidlama nic společného.

Reagovat
ZB 07

Kde říkám, že nesmíte bejt naštvaní? Buďte si, jak je vám libo, jenom si všímejte i vašeho výkonu. Jak sám říkáš, pravidla a předváděná hra jsou dvě rozdílný věci, ale je třeba brát ohled na oboje. Kdybyste hráli líp, máte 3 body bez ohledu na rozhodnutí sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se seriozně zabýval našim výkonem, tak by mi praskla cévka a na to mrdám.

Reagovat
ZB 07

mám to podobně s náma no...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, já tu ale přece nebrečím, že nás poškodil (což je hodně přehnaně řečeno, pískal na obě strany sračku). Mě prostě sere, když rozhodčí takhle zasáhne do zápasu. Fakt si myslím, že jsme jim měli ještě v první půli dát druhého a bylo by jasno, to, že jsme zase dopustili drama, je jen náš průser, výkon proti devíti pak marnost, to jsme měli snad dvě šance... Ale výkon rozhodčího byl tak jako tak tragédie. A o to mi jde.

Reagovat
ZB 07

Fajn to beru, reagoval jsem hlavně na to, že se tady víc řeší výkon rozhodčího než výkon Sparty. Třeba se mi líbí komentář gulbise, o tohle přesně mi šlo:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/het-liga-souhrn-3-kola-371212/?forum=1#post9663399

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je normálka, to vždy vzbudí největší emoce.

Já se po losu bál, abychom z těch dvou zápasů měli vůbec nějaké body, takže čtyři beru. Upřímně, víc mě štve ztráta s Bohemians v prvním kole.

Reagovat
ZB 07

teď dáte Slovácko a pak vás čeká první porážka v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nevylejete Habance, tak ti nevím....

Reagovat
ZB 07

Ten tu bude, dokud nesestoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

No... Možná i přesto by zůstal a vedl vás do lepších zítřků.

Reagovat
smazaný uživatel

2) Jak padal sám? Vždyť začal padat v momentě, kdy ho chytil Mikula, podívej se na to pořádně.

3) Jasná penalta, Mikulovi vůbec nešlo o balon, jen sejmul Ben Chaima. Jak mohl Mikula dohrát bez karty jje mi fakt záhadou.

Není pravda, v první půli těch situací bylo mraky, tam to klidně na 2:0 padnout mohlo. A náš výkon jsem zhodnotil hned na začátku první reakce.

Reagovat
ZB 07

Fajn, jsou to sporný momenty, Mikula tam chodil jako debil, ale ten souboj s Biabianym bych stejně nepískal. Do Ben Haima naběhl slušně, to je fakt, ale zase záleží na rozhodčím, jak moc silnej kontakt považuje za penaltu a jakej má metr...přišlo mi, že se to Zelinka snažil určovat na obě strany stejně a třeba většina žlutejch byla udělená správně.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě právě přišlo, že v tom udělal chaos a guláš, a právě, že si nedokázal udržet metr. Imho ho rozhodilo to vyloučení Kúdely (i když už v první půli měl pár zvláštních rozhodnutí), asi mu nechtěl za tohle dát druhou žlutou... Na první ligu tragický výkon, fakt škoda, že už se nezveřejňují tresty.

Reagovat
ZB 07

Zase na druhou stranu, ten zápas byl takovej extrém, že v podstatě nešlo neudělat chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika zápasu Liberec - Sparta.

Reagovat
okorec

za to ofsajdy vidí aj tam, kde nie sú... futbal stále 100 rokov za opicami

Reagovat
frankiefcb

a to si ještě myslím, ež klidně mohl dát i Coufalovi redku, bo to co udělal je jako na redku.

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nehoráznej čůrák. Co čekat od Plzeňáka.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 2 penalty a 1 neuznanej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka ???!

Plzeňák ???!

Reagovat
db18

Však je z Prahy...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si ho asi spletl. To nic nemění na tom, že nás poškodil zmrd. Jestli si naše vedení nedokáže udělat v zákulisí pořádek a přenechá ho plzni a slávii, tak ať jdou fakt doprdele. Nebo to jsou fakt tak naivní?

Reagovat
okorec

Reagovat
popltak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

Z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Greny

Zelinka je ze Štatlu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No smějte se jak chcete, ale kdyby se toho Zelinka nezalekl, tak mohl být dávno Mikula venku a zapas v klidu dohranej za 4:0.... Jinak Coufal to je taky případ, má v sobě to nejlepší z Řepky, Řezníčka i Švancary

Reagovat
okorec

Reagovat
Bex5

Reagovat
hawk

Jako vypadalo to, že to Zelinka zvládá, ale ten konec nemá cenu komentovat, jasná pencle + regulérní gól. Nu což, ta hra nestále za nic a proti devíti se mělo vyhrát 3:0 a ne nechat jinak impotentní Liberec vyrovnat.

Reagovat
pepinho2

Liberec Sparta rozhodčí zápas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Z tyhle Sparty teda str... No dal uz to znate.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku vím, že mě rozhodně nečeká klidný večer....

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Stramacconi, nejlepší trenér a taková smůla na rozhodčí ...........

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
TheMally11

To už je takové sparťsnské

Reagovat
taws

No jsem zvědavej jakej trest Zelinka dostane...spartu dnes dost poškodil

Reagovat
C-M@ster

Jj, dvojnásobná přesilovka Spartu stála zápas.

Reagovat
pepinho2

Úplně jasný obě 2, neuznal Spartě jasný gól a možná 2 penalty, Liberec rozhodně nepoškodil

Reagovat
taws

ještě by mě zajímalo to vyloučení Civiče, protože mně připadá že to Coufal solidně nasimuloval...nebo pak teda mohl jít po druhý kartě ven i Ševčík jak stáhl Rosu zezadu za rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Jo no..a pěkně mě sral Mikula, on snad dohrál bez karty..

Reagovat
okorec

Reagovat
okorec

Reagovat
smazaný uživatel

no ty seš čuráček

Reagovat
smazaný uživatel

beeeééé

Reagovat
smazaný uživatel

To v Brně umíte no.

Reagovat
smazaný uživatel

no z fotbalu urcite ale zvladame to s gracii a hlavne nekopem kolem sebe

Reagovat
Hokaido

To se těším na Dohráno tvl, když už to píšou i Chachaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je Zelinka sebevětší debil,tak tohle Sparta prostě nemůže posrat..

Reagovat
frankiefcb

Jako jo my na Slovácku předvedli trapas, ale musím říci, že Sparta krále v tomto nenecahala samotného. Vést v 60.muntě 1:0 a hrát proti devít, nechat si to vyrovnat a ještě dostat redku. Jako respekt.

Reagovat
C-M@ster

Překonala podle mě i Brno ve Zlíně...

Reagovat
ZB 07

To zas nepřehánějme

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlíkova show

Reagovat
C-M@ster

Je to těsný, no. Ale tak když Brno vede o gól proti desíti, není to taková jistota, jak když vede Sparta o gól proti devíti.

Reagovat
ZB 07

Zase Liberec měl proti Spartě trochu větší motivaci než Zlín proti "nějakýmu Brnu"...

Reagovat
smazaný uživatel

proč by jako Zlín neměl motivaci proti Brnu?

Reagovat
ZB 07

Když přijede Sparta, tak je ta motivace o něco větší, tak to prostě je...třeba zrovna u nás v Brně ty kluky proti Spartě většinou ani nepoznávám.

Reagovat
Kang & Kodos

Však tam dneska po konci zápasu na sebe naskákali, jak kdyby vyhráli titul.

Reagovat
PlackaSKS

tak z jejich pohledu to bylo 0:1, hráli v devíti a skončili to 1:1 a 9 proti 10... kdo by se neradoval

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, já beru to, že se všichni na Spartu hecnou. Ale zrovna Liberec je fakt extrém. Dva hráči mimo a ten zbytek bude zejtra sotva chodit

Reagovat
PlackaSKS

tak by měli všichni hrát každej zápas. aspon by se na to dalo dívat

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zrovna Zlín Brno by mělo mít nějakou rivalitu snad ne?

Reagovat
didosh

V hokeju je...

Reagovat
ZB 07

Ve fotbale ani moc ne...mně je třeba Zlín docela sympatickej. To spíš na Slovácko se vždycky hecnem

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi celkem podivný, ještě když v hokeji jo a ve fotbale ne.

Reagovat
ZB 07

Takhle to vnímám já, možná se mezi Brňákama najdou lidi, co Zlín z celýho srdce nesnáší Ale je to i dost daný tím, že Zlín hrál dlouho druhou ligu, navíc to nikdy nebyl ten největší rival typu Sparta nebo Baník. Pro mě je to, co se rivality týče soupeř na úrovni Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Civice hloupy, ale rozhodci na to cekal. Nevim, v cem to bylo jine nez Mikulovo rugby

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kurva Siegl ve studiu na O2, to zas bude ceres.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je že Sparta vyhrát měla ale ten rozhodčí to posral

Reagovat
monty25

Nekoukal jsem, ale sparťani jsou teda pěkný žabaři, když dostanou góla proti devíti...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza. Ať už Sparta proti devíti nebo Zelinka. Ale zdaleka nejhorší dneska výkon lidí na O2TV. Zlatá ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ten komentator je fakt strasnej idiot, sileny kecy

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze ani Strama nedokazal zapracovat na psychice hracu.. vedem 1:0 a mame vyhodu dvou lidi a misto toho, aby do konce zapasu liberecaci behali bez balonu, tak se takhle nechame klasicky strhnout .. minimalne Ben Haim a Frydek si taky koledovali o vyhazov

Reagovat
Rarášek

Tak Frýdek je labil neskutečnej, ten je na červenou už v desátý minutě každýho zápasu.

Reagovat
Pyroman

V tom Liberci se prostě vyhrát nedá tyvole. Ben Haim příšerný, jestli bude takhle k hovnu proti každému trochu víc nahecovanému soupeři, tak to bude fakt posila století. Stramaccioni je taky grandiózní šulin, Liberec hoří na krajích, tak tam logicky pošlu Janka a Plavšiče nechám sedět žejo, cokoliv jinýho by bylo nelogický. Zelinka a spol taky komedie, klasicky se posrali z toho, že dali Liberci dvě červený (Kerbrova jasná, Kúdelovi asi taky, respektive těžko soudit, co mu řekl, ale když tam takhle naběhne se žlutou, je debil) - neuznaný regulérní gól, červená pro Civiče za dost pochybný kontakt, nepískané fauly Mikuly, který to tam ve vápně kosil jak v přeboru... Ale gól se tam měl dorvat každopádně, rozhodčí nerozhodčí.

Reagovat
okorec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Special edition odezřeno

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Kúdela?

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Na tom si smlsnu. Já jak všechno nestíhal zapisovat, tak se mi pár situací ztrácelo, ale mám to vše doplněné. Teď už jen kouknout na záznam časů hlášek a stvrdit si správnosti výroků.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude nějaká Kerbrovina určitě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pičeeeeeeee Stramapičoliny

Reagovat
Greny

Nejvic me bavi Stramak jakna te stridacce se tváří vzdycky strasne chytre a dulezite

Reagovat
smazaný uživatel

To si nikdo nevšiml toho Rosova skluzu na holeň? To bylo taky hodně načervenalé

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosickymu se davaj max zluty

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Myslím, že Zelenou kartu by dostal taky.

Reagovat
Greny

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ratusek

dávat mu červenou aby nehrál díky jinýmu důvodu než zranění? to nééé

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně 4 body z dvojzápasu Boleslav-Liberec venku, to neni zlý. Po odvetě s CZ jsem čekal maximálně jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa jasna cervena pri dnesnm trendu.

Reagovat
Greny

Mandjeck jak tam slapl na tu ruku lezicimu hraci Liberce... asi to nebylo umyslne ale byt to Petrzela tak se vola po dodatecnem trestu

Reagovat
frankiefcb

nalejme si čistého vína. Bořil za skopnutí hráče, který mu utíkal měl dostat redku určo, jelikož tam nebyla žádná snaha hrát míč a bylo to dost surové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam tuseni, nevidel jsem to.

Reagovat
frankiefcb

Kurva žádný Bořil, ale Coufal proč si je furt pletu. Nicméně utíkal mu hráč a neěl šanci ho chytnout, tak ho suveréně zkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevim, ja videl poslednichca 10 minut

Reagovat
Greny

Mimochodem prvni zlutou dostal Kerbr za vyrok:

To si delas srandu, za co jsi ho vyloucil

Reagovat
C-M@ster

To čteš v zápisu?

Reagovat
Kang & Kodos

To si dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle dávat žluté? to má snad každý hráč v zápase žlutou...a co teprve nadávky

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí správně udělené, jen ta druhá byla taková asi necitlivá.

Reagovat
ratusek

ježiš to je debil, zrovna u Kerbra sem čekal že ho poslal do piče

Reagovat
chytrejkluk

tak to je mazec, snad si Zelinka už nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, neverim tomu, ze rekli presne to co tam je napsany

Reagovat
Kang & Kodos

Za to by prostě druhou žlutou dát nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No v nizsich soutezich se to dela tak ze se tam napise neco takovyho, nebo ze udelal dva fauly aby mel stop jen na zapas... ale pochybuji ze by si toto Zelinka troufl v lize a vynechal tam treba ty sprosta slova

Reagovat
ratusek

čurákům sem tam dycky psal sprostý slova co mi ani neřekli, páč jak oni na mě, tak já na ně. fotbal to neumí, ale nadávat jo

Reagovat
mayday

Podívej se, když ti rozhodčí úplně s klidem nějak ovlivní zápas, tak ho pošlu do piče s klidem taky. Pískat to většinou neumí, ale dělat pak ramena s kartama jo.

Reagovat
smazaný uživatel

a muzou v tom zapise vubec pouzit i nejvetsi vulgarismy? jestli to proste neni jenom prepis

Reagovat
Greny

Muzou, kdyz i dostal ten Kerbr tak to tam bylo

Tak mi ji dej, ty zmrde jeden zasranej

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
didosh

si pamatuji...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

...při udělení ŽK za kritiku nebo jiný nesportovní projev vůči HR (AR, spoluhráči, soupeři, funkcionáři, divákovi) je nutno vždy uvést zmiňovaný výrok (totéž platí i při udělení ČK za kritiku s hanlivým výrazem, či za urážku)

- nutno dbát na rozlišení kritiky s hanlivým výrazem od urážek (pokud výrok bude učiněn v 5. pá-

dě – např. píčo, kurvo, vole, čuráku – jedná se o urážku)

- v případě udělení OT za posuněk hráče nebo jiné nesportovní gesto, je nutno tento blíže konkretizovat (naznačení „čuráka, paroháče, vyliž mi prdel“ atd.)

Takže, citovat se musí.

Reagovat
Hokaido

Dal mu milost.

Reagovat
Sosi

Reagovat
ZB 07

"Já mám nějakou autoritu!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude prdel, až to Mirek v Odezřenu vyvráti

Reagovat
smazaný uživatel

Není co vyvracet. Kúdelu jsem totiž zaznamenat nemohl. Kerbr sprostý nebyl, ale mluvil déle. Budu to zkoumat ještě zítra. Je toho dost. 40 materiálů neuděláš za chvíli. To si přehráváš, přehráváš, koukáš na to třeba 20x dokola a zjistíš, že utekly dvě hodiny. :-) Na to musím mít klid. Což bude zítra při volném dnu.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Greny

A Kudela druhou za : co to piskas, to nebyl faul

Reagovat
exse

Hlavně, že Sparťani brečí jak je řezal.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FCSL

Zajímalo by mě, co mu přesně Kúdela řekl, protože jsem byl u toho jak ho Lafata a Šural seřvali do kkta a nedostali ani kartu. Červených mohlo bejt klidně 6, ze Sparty ještě Madjeck za úmyslný šlápnutí na ruku myslim Breiteho a Rosa jí taky klidně mohl dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa?

Reagovat
PlackaSKS

za ten skluz klidně. byla to prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená žlutá, víc bych to nedramatizoval

Reagovat
PlackaSKS

spíš bych se taky přikláněl ke žlutý, ale ani červená by prostě nebyla mimo... kolíkama nad kotník. naprosto zbytečně

Reagovat
dave30

Mrkni, za co dostal cervenou v sobotu Cahill. Proste nebezpecna hra a je jedno, jestli nekoho trefis, nebo ne...

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/DHITItAXYAAhyfi.jpg:large

Nic moc teda... vzhledem k tomu, co si k sudím dovolí ostatní hráči (třeba Šural) a nedostanou za to kartu...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pyroman

Omg Jako pořád si za to Kúdela s Kerbrem můžou do jistý míry sami, ale dávat karty za tohle je blbost. Zelinka + pomezní ten zápas těžce nezvládli na obě strany.

Reagovat
Greny

To by Izraelec nemel dohrat taky, ten se vztekal a projevoval nesouhlas s rozhodnutim sudiho v podstate neustale

Reagovat
Pyroman

Slovně jo, ale většinou na dálku. Kúdela a myslím i Kerbr tam k němu naběhli přes půlku hřiště. Ben Haim taky žlutou tuším dostal, když si to tam jednou se Zelinkou šel vyříkat zblízka.

Reagovat
Azazelo RD

Tak hlavně ty hebrejský nadávky rozhodčímu nikdo nepřeložil.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Fillo v prvním kole na pomezního - Kurva děláš si piču vole?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Aldeano

Tak Zelinka je dlouhodobě náš no, rovinu pískal snad jen v zápase s Plzní a to teda zvládl výborně, takže je vidět, že když se chce, tak to jde...

Reagovat
Stannis Baratheon

Pozor, pozor! Ministerstvo varuje! Prahu zasáhly záplavy. Činovníci však jednohlasně zamítli, že důvodem je zvýšený stav koryta řeky Vltavy. Pan Brabec (ANO), ministr pro ochranu životního sdělil médiím, že veškerá vysoká voda teče z Prahy 7.

http://img.blesk.cz/img/1/full/1778025_vltava-praha-zaplavy-povoden-povodne.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tvojí starý praskla voda?

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

vtipný je, že Sparta by 3 výhry měla, ale nebýt totálních hrubek "brankářů". Jestli nedostane šanci Bičík ted, tak už nikdy.

Reagovat
Kang & Kodos

Mít pořádnýho golmana, tak i s touhle sračkou máme 3x 1:0

Reagovat
ratusek

jojo přesně a hned by se hráčům hrálo líp a nebyli by pod takovým tlakem týden co týden od novin atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je šílenost. Přitom ani obrana vyloženě nehoří a celkově si proti nám soupeří moc šancí nevytvoří.

Reagovat
Kang & Kodos

Právě. My máme konečně solidní obranu, a golmani jsou najednou úplně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Důbravky je mi líto, protože co ten si musel poslechnout po zápase od některých intelektuals...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd Sparty – pomezní zvednul praporek v momentě, kdy se hráč v ofsajdový pozici (Štětina) zapojil do hry viz pravidla: "Hráč, který je v ofsajdové pozici, bude potrestán za ofsajd jen tehdy, jestliže v okamžiku, kdy míčem zahraje nebo se míče dotkne některý z jeho spoluhráčů, je aktivně zapojen do hry tím, že, ovlivní hru tak, že zahraje míč nebo se dotkne míče, který mu přihrál, spoluhráč nebo ovlivní soupeře tím, že mu zabrání v hraní míče nebo v možnosti hrát míčem tím, že mu zjevně brání ve výhledu."

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajdová pozice Štětiny by se dle pravidel neměla posuzovat ve chvíli Frýdkova centru, ale v mometntě Zahustelovy přihrávky.

Z hlediska ofsajdu se jedná o dvě různé situace a pomezní to odmával chybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve chvíli Frýdkova centru je v ofsajdu a pak se zapojí do hry aktivní hrou, dle mě jasná ofsajdová situace dle výše uvedených pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, takhle to nefunguje. V momentě přihrávky nehrál, takže to ofsajd logicky být nemohl.

Reagovat
Hokaido

Sleduješ fotbal od pátku, ne?

Reagovat
okorec

Ani pri Frydkovom centri nebol Stetina v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si to znova, byl a pomezní to musel viděl.

Reagovat
okorec

pozri sa kedy kopol do lopty.. na isport to je zastavene, az ked ma nohu s loptou vo vzduchu a to je rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani v jedno na Štětinu neplatí, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpodivnější trenér v dějinách Sparty tenhleten STRAMBO.

Janko na plac !

Kdo to kdy pochopí ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to samozřejmě zářez, ale to co tam chlapci předváděli za vedení 1:0? Je to stejný jako proti Bohemce. Dáme gól a vysereme se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

To se pořád mektá o Barce a Realu. Ale že bychom se od nich v něčem poučili, aspoň v mentalitě, kdy za stavu 6:0 chtějí ještě dávat branky...to ne.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

To si mohl ten golman odpustit.

Reagovat
db18

Hruška hadr...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten krypl útočník měl dostat jednoznačnou žlutou za nesportovní chování

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diskoschlampe

JAHAHAHA TY VOLE PROTI 8 AHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu čtu ty komentáře, tak se budu bát pustit Dohráno. Už minulou a předminulou sezonu jsem přestal sledovat pro dojebané zápasy. Jako nemáme špatnou ligu a špatné týmy. Neříkám, že na Premier League se nekouká lépe, ale naši rozhodčí to tu neskutečně mrdají a nic víc mne nedokáže nasrat a fotbal mi znechutit.

Reagovat
osobnostx

Ale to přeci v Anglii je vidět také...všude...

Reagovat
HorajzmAmmann

jo sorry

Reagovat
Kang & Kodos

Sudímu se netyká

Reagovat
Greny

Kdyz jsme u toho jsem zvedavej co Ben Chaim... prokopl naky dvere pri odchodu do kabin

Reagovat
dinss

V utkání mu každej řekne vole a on dáva žlutý za tohle...

Reagovat
Bex5

Sorry,dycky mi doma rikali,at se nikomu neposmivam ... ale skoncil jsem v rachote pred hodinou a nemuzu se prestat smat.

A kdybyste me v tom chteli udrzet az do rana,pojdte si prosim,spartani,te postezovat na rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani, neplakejte .......... buďte aspoň trochu chlapi ....

Nebuďte jak ty vaše slečinky, co si nechají dát góla 11 proti 9 ...

Jestli chcete vidět opravdový CHLAPI, mrkněte ve 21.10 na ČT Sport

Reagovat
smazaný uživatel

díky za starost, ale koukání na chlapečky ti rádi přenecháme, moc se neuhoň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHLAPY

Reagovat
FCSL
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
okorec

to je čo za tlačovka?.. servilné otázky je slabé slovo. keby som chcel byť slušný, tak poviem, že mi to prišlo ako keby sa 5 kamarátov rozprávalo pri pive. keby som nechcel byť slušný, tak poviem, že to vyzeralo ako predohra ku gaygrupáču.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta baví

ACS Sparta 11/9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

20:44 Hynek: Byli jsme celé utkání kompaktní

Pražská Dukla konečně zabrala, před vlastními fanoušky porazila Zlín, zapsala si tak první body. "My jsme odehráli v první půli takový hodně vypočítavý, profesorský fotbal. To nikdy nevede k úspěchu. Nechtěli jsme jít do soubojů a být blíž míčů. Tam mám velké výtky. V druhé půli se to zlepšilo, ale nemáme finální část, důraz ve vápně, abychom vypadlý balon dokopli. Když už je tam střela, tak to ještě gólman nějak vyrazí. My se musíme zlepšit ve finální části, všechny centry překopneme, nedohrajeme je. To není problém jenom dohrání míče, ale i připravení dobrého balonu do koncovky. Dneska jsme měli vyvést minimálně bod, ale kvůli tomu, že jsme se o to v první půli víc nepoprali, nevezeme nic," prohlásil po zápase kouč Jaroslav Hynek.

Ja to proste nechapu. Titulek nesouhlasi s textem, ani s koncem textu a uz vubec ne s autorem vyroku

Reagovat
papanegra

Tohle nezvládnutí je neomluvitelné..

Vedou 1:0, hrajou proti můžstvu v 9hráčích a nechaj se přehrávat... (?!) poté dstanou gol ze standartky, to se může stát... Vyloučení Civiče ? to je na vyhazov z klubu, tohle si měl pohlídat.

Potom Sparta útočí s tím, že nikdo není ve vápně a tahaj to po stranách a když tam přijde Janko, tak tam nepřiletí ani centr.

Ten zápis bych nebral až tak doslovně, ty vulgarismy tam museli být, jinak ho nemohl vyloučit.

A potom nás 20minut držej na stadionu nás normální lidi z normální tribuny s liberečákama, protože upřednostnují pustění kotle. Nemá to být naopak ? lidi nestíhali kvůli tomu vlaky a autobusy domů

Reagovat
Kang & Kodos

Měli jsme vzít toho chlápka, co trénuje Trnavu. Zaprvý s nima udělal za 4 kola 12 bodů, ale hlavně má úplně to nejstylovější jméno na světě. Představa, že nás koučuje Nestor El Maestro...

Reagovat
Greny

A neboco toho co trenuje Nitru, protoze Hrosso pod nim v teto sezone v lize jeste nedostal gol

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, kdo u nich trénuje golmany, ale za každou cenu ho musíme podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hrosso očividne vie chytať iba v Nitre. Ale nebude to mať dlhé trvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je náš, toho nedáme

Reagovat
C-M@ster

Pôvodne ste sa volali Nestor Jevtič. Prečo ste si vlastne zmenili priezvisko?

„Pravda je taká, že som bol mladý a trochu hlúpy. Zmenil som si priezvisko, keď som mal šestnásť rokov. Ako Srb som prišiel do Anglicka, chcel som byť zaujímavý pre kamarátov, tak som si začal hovoriť inak. Išiel som na príslušný orgán, zaplatil kolok, dostal pečiatku a už som bol El Maestro. Keby som mohol vrátiť čas...“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
C-M@ster

Mě napadla akorát klasika: https://youtu.be/zSu0pMp45x4

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gólmani Sparty Hlavně, že Bičík sedí na tribuně. Ztratir výhru v 11:9.

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik je z nich jednoznačne najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
3ivo3

Oficiální zvukový i vizuální záznam druhé červené karty v zápase Liberec:Sparta

https://www.youtube.com/watch?v=Ffu5xR2ai0A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, neskutečná ostuda. Neporazit tým naprostých dřeváků, pro které je technika sprosté slovo, navíc dohrávajících v 9, to je dno. Offside neoffside, penalta - nepenalta, měli jsme je jasně přehrát, po jejich vyloučení nepustit vůbec do hry a ne tohle hovno.

Koubek je jedna z našich nejhorších jedniček, co kdy byla v bráně Sparty. Frýdek dal gól, hezký, jinak opět naprosto dřevěné nohy, centrovat neumí, bránit čisté neumí, tudíž nechápu, jak někoho vůbec mohlo napadnout, že by patřil na kraj obrany. Civic je magor, za tohle vyloučení ho doufám čeká veliká pokuta. Janko se asi odepsal, já mu věřil, ale faktem je, že je úplně k ničemu.

Sečteno podtrženo, udělali jsme ze sebe opět šašky, tahle ztráta nás bude hodně mrzet, jinak Biabiany je absolutně boží hráč, dobrá facka pro všechny jeho kritiky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

serou mě Mandjeck s Mavubou, posouvači míčů za těžké peníze, proč nehraje Sáček je mi záhadou

Reagovat
HorajzmAmmann

Sacek nehraje?

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k Jankovi: není úplně k ničemu, jen nechápu, proč ho tam Stramaccioni narval. To prostě postrádalo logiku, proč tam nedal Plavšiče nebo Karu, aby ty kraje byly i nadále rychlé...? Místo toho tam šel Šural, který prostě není křídlem, jeho místo je na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru, že nedostává míče do vápna a nemůže od něj čekat rychlé náběhy....Ale, on působí naprosto dřevěně, neohrabaně a v každém souboji si pomůže faulem + mám prostě dojem, že nehraje na 100%. Cizinci už teď snad poznali, že hrát naší ligu není prdel, je to hodně o soubojích a jakékoliv podcenění je potrestáno....

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýmu hráči to prostě chvilku trvá, než se dostane do určití formy. Ale celkově ta střídání postrádali smysl. Hlavně snad skončil Zahustel, pač jeho podpora útoku je -5. Kara sice nemá bůhvíjakou formu, ale kvalitou je o parník jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox je, že nebýt toho vymyšleného offsidu, měl Zahustel gólovou asistenci...Jinak jo, doufám, že bude Kara brzo zpět, teď si snad odpočinul a zas se dostane do formy. Co se týče Janka, já mu nějak přestávám věřit...Jo, kdyby se mu jen nedařilo, ale vážně na mě působí vlažným dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Zahustela po MB nechápu. Jestli mu jako chce dát šanci poprat se o sestavu, tak si na to nezvolil zrovna nejlepší zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě také působí, že nehraje na 100 %, což je imho kondicí, pořád je na tom špatně, což je zase na jednu stranu alarmující. Ale on neohrabaný není, já, co jsem měl možnost ho vidět ve švýcarské lize, si tohle fakt nemyslím. Ale zatím ho tam Stramaccioni šoupe v momentech, kdy se to absolutně nehodí, dneska ani doma proti CZ neměl jít na hřiště, imho.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme kotel brejku, ale Strama tam pošle Janka namísto Plavšice... Tohle prostě nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco zkouší, nebo nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že na základě výkonů v Basileji je zatím pro mě zklamáním, co předvádí u nás..Snad se brzo chytne, konkurence je obrovská a momentálně to je asi adept na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

A střídání šílená. Na plac měli jít Rosa, Plavšič, Šural nebo Mavuba místo Mandjecka...Lafata měl dohrát, nevím, jak na tom byl fyzicky, ale tohle byl přesně typ zápasu, který mu měl v závěru sednout...

Reagovat
smazaný uživatel

K Jankovi: Jo, oproti Basileji zklamání. Ale imho na tom není pořád dobře a navíc dneska byl snad první zápas, kdy létaly centry do vápna, a to ještě jen půli... Ale nechci mu dělat alibi, zatím špatné, ale já věřím, že se zvedne, jen se bojím, aby se z první neodstřelil.

S tím souhlas, dolů měl jít Ben Chaim (ten mě dneska pěkně sral, individuálně je jinde, ale....) za Plavšiče, Frýdek (i když u toho chápu, že ho tam po vyloučení nechal) za Rosu, Zahustel za Karu, nebo Lafata za Šurala. Ta střídání, vůbec celkově reakce na ta vyloučení, se mi také nelíbila plus nasazení Zahustela, to jsou asi věci, které bych Stramaccionimu vytknul, ale na to jsem malý pán, že jo...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

OT Holusa

Reagovat
Greny

Nevim úspěch velkej, ale .... podle me to protaktizoval

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej čas, kdyby se snažil držet Keňanů furt, třeba by odpad

každopádně

800 m W

Reagovat
smazaný uživatel

bylo mi lito tech holek, ze s nima bezi tri chlapi..

Reagovat
HorajzmAmmann

Caster je vyborna Ale tak to bys zase nesmel koukat ani na Serenu no

Reagovat
smazaný uživatel

Caster neni zenska. Nema co behat se zenskejma. Kdyz se nechas preoperovat na zenskou, tak te taky pusti do zavodu s holkama? Nemyslim si.

Serena aspon nejake zenske krivky ma, ale rad ji rozhodne nemam a taky si myslim, ze se zenskyma by vubec hrat nemela.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele ale zase o ni ani nemuzes rict ze je to chlap ne? To ji mas zakazat sportovat? Nevim je to tezky... Pro ni to asi taky neni uplne jednoduchy, schovat v tech uplejch kratasech koule musi bejt fakt umeni... Uz i ja mam problem ve skokansky kombineze...

Reagovat
Greny

Ma brat ty leky na snizeni hormonu, aby mela stejnou hladinu plus minus jako odstatni zeny,kdyz je brala nezabehla vubec nic, pak vyhrala soud prestala brat ty leky a beha opet o 5-7 vterin rychleji

Reagovat
Greny
Reagovat
ratusek

přesně. Luxusní samice a 3 chlapi k tomu. Aspon že ta Američanka jefnoho z nich porazila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

5. misto na MS beru

A to, ze kdyby se udrzel s tim Spanelem tak ma mozna na 3. misto je dobry zjisteni do budoucna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo tak on je docela starej Ja myslel ze je mladsi o 3-4 roky

Reagovat
Greny

Do budoucna je talent Sasinek ten bude ve vekustredu Holusi tak o tridu lepsi

Reagovat
placa

Tak to prr, talent to je, ale tohle prece nemuzes rict jako jisty fakt, od toho famozniho zavodu jsem cekal trosku lepsi progres, to ze nekdo takhle beha v 21, neznamena, ze za par let bude jeste lepsi, plati tu to samy jako u kazdyho sportu, ze se talent muze zaseknout a vrcholu dosahnout klidne v tech 20, zatim je Holusa o tridu lepsi zavodnik a neumim si moc predstavit, ze by Sasinek byl o 3 desitiny za medaili na MS. Samzrejme si moc preju, aby byl jeste lepsi nez Holusa, ale vubec bych si tim nebyl jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

tam to výborně zvládli ti tři keňani, evidentně byli domluvení. Holt Holuša pozdě zareagoval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase tezko rict kdyby se s nima drzel jestli by tam famozne zafinisoval... Proste 5. misto famozni

Reagovat
smazaný uživatel

Mel na vic. Nejsem na nej nastvanej, jen je mi ho lito, protoze mel na medaili..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaroven trochubskoda no... Ale kenani to tentokrat udelali skvele, ne jak v riu.

Jinak 5000 taky vyborny zavod, hassan <3 konecne medaile A samozrejme Caster a Ajee skvele casy

Reagovat
Greny

Caster ma vylozene "zensky"hlas

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
Miguel19

Kúdela říkal, že jí dostal za to, že přiběhl k rozhodčímu. Ben Chaim fu..uje všechny, nadává nám, říká, že si naše hráče koupí jako trpaslíky na zahradu. A my hrajeme v devíti.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ben

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ratusek

Trpaslíky

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky: Ben Haim nás tady fakuje, nadává nám a říká, že si naše hráče koupí jako trpaslíky na zahradu.

Reagovat
Greny

Ben Haim bude kupovat novy dvere na stadionu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A od Konečnýho dostal 6, to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

víc než 4 nemohl mít ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek 6.5 jako Biabiany, Konečný je už nějaký ten měsíc na drogách.

Reagovat
Kang & Kodos

Od narození

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovského hodnocení zápasu bylo slušně mimo, takže i tohle bych bral s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale zrovna u Ben Haima si umím představit, jak to řekl....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nevím, jestli bych chtěl mít na zahradě Potočnýho jako trpaslíka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak někam na kompost by to třeba šlo

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Nema sazet takovou picovinu... Kdyby me ty prachy radeji dal

Reagovat
Kang & Kodos

Na to bych nevsadil ani dvacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek bude muset platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Být Koubkem, tak si najmu ochranku.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
salaminoo

to si děláš p_ču

Reagovat
iamek

Pro lidi co sazeji takove castky je to nic. Takovych je treba na tipsportu pomerne dost.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ligter

Reagovat
Greny

OT: videli jste ted ten gol co "dalo" PSG?

Reagovat
mistr129

odkaz?

Reagovat
Greny
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Neeee

Reagovat
smazaný uživatel

"Neymar was involved."

Reagovat
db18

(jinak je to prý odchovanec PSG)

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to ten gol asi neslavil, ne? Respekt k bývalému klubu

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

pěkná kombinace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zakončení jak Thierry Henry

Reagovat
mistr129
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

Ten Karavajev je po zranění nebo proč nehraje?

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/Travinho1/status/896806947390971904

U žluté se píše vždy bez sprostých slov, kdyby napsal, že tam byla sprostá slova, tak si před komisí neobhájí proč mu nedal rovnou červenou.

Je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Za použití sprostých slov se má pravidlově vylučovat rovnou.

Reagovat
PlackaSKS

Greny13.08.2017 20:51#

Muzou, kdyz i dostal ten Kerbr tak to tam bylo

Tak mi ji dej, ty zmrde jeden zasranej

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, taky dostal červenou

Reagovat
PlackaSKS

za druhou žlutou, ne?

Reagovat
PlackaSKS

tak nic

Reagovat
Hokaido

Legendární.

Reagovat
PlackaSKS

kerbr se s tim nesral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PlackaSKS

prostě nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Kasík‏ @OndrejKasik 8 minpřed 8 minutami

Víc

řekl byste našemu kotli do očí "vy opice"?...bla,bla,,,

Reagovat
smazaný uživatel

MartinShow bude asi ten expert, co tam nadával, že nevidí přes vlajku...

Reagovat
smazaný uživatel

proc se vesi srbska vlajka v sektorech Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Na té vlajce je mravenec, takže podpora Plavšiče.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze neni treba pakistanec, to by tam zadna vlajka ciziho statu nevisela.. do kotle ceskyho tymu dle me patri max ceske vlajky..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten si slušně nadběh vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coufal byl vždycky vymaštěný hovado, dřevák, pro kterého je liga strop....I tak ať se Kasík vysere na nějaký komentáře, dnes bychom spíš měli řešit naší ostudu, až pak vypatlanost jiných.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase pokud je to pravda s Trpišovský si musel postěžovat na tiskovce kvůli trpaslíkům, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišák je případ sám pro sebe, ten má na Spartu spadeno.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych dnes ocenil jeho vohoz...hlavně ta bundička v prvním poločase...já vím, že v tý prdeli se lidi oblíkaj všelijak, ale tvl kde to jsme

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být super pocit, když dřevák Coufal, a souhlasím že je to dřevák, vymaže individuálně vašeho asi nejschopnějšího hráče. I v ofenzivě ukázal mnohem víc než Ben Chaim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Haim dnes opravdu špatnej, ale nesouhlasím, že je to nejschopnější hráč, tím je jednoznačně a daleko přede všemi Biabiany.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický Biabiany taky teda dneska nic moc, na to že hrál na Kerbra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rosický je poklad. Ale nezmiňuji ho, protože zatím nemůže odehrát více než 30 minut. Tyhle ztráty mě letos ani tak nemrzí kvůli tomu, že třeba nepůjdem přímo do LM, ale kvůli tomu, že se chtěl rozloučit s kariérou titulem a ne takhle....Jinak Biabiany slušný výkon, Kerbr se na něm vyloučil, celkově to tam větral dost. U něj si říkám, že musí koukat, mezi jaké kopyta to vážně přišel.

Reagovat
ZB 07

ten zápas je vyhecovanej i několik hodin po jeho konci...tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Coufal je ted fakt případ, jakmile jsme se o něj začali zajímat, tak začal mazat svoje prosparťanský tweety. A když hraje proti klubu svýho srdce, tak dělá tohle

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se na něho stačí podívat, ten kluk má vymleto.

Reagovat
HorajzmAmmann

nemiluj tu naší ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dinss

Z mého pohledu utkání postrádal zápas hlavně rozhodčího. Gól mel platit a ty dvě červené pro hráče Liberce jsou nesmysl. U penalt těžko říct. Nejvíc penaltová byl ten zákrok na Ben Chaima.

Reagovat
HorajzmAmmann

jedna červená jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka je nejhorší rozhodčí v lize, rok co rok to jen potvrzuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k tomu že tam sundal týpka co běžel sám na bránu tak bych mu jí narval rovnou bez druhý žlutý

Reagovat
HorajzmAmmann

no i když, koukám na to ze záznamu a on by ho tam stejně asi zakřižoval Mikula.

Reagovat
frankiefcb

no právě tam ho křižoval Mikula.

Reagovat
dinss

Rovnou ji nedostal. Sel az po druhý žlutý.

Reagovat
Chlupatá máma

Ćiviće

Reagovat
Hokaido

Je fakt škoda, že Čibi je až třetí golman, což nás stálo letos už 4 body. Holt nebere tolik jako Dúbravka a není šance, že bychom ho prodali do zahraničí jako Koubka. Slavia na jaře nehrála o moc lepší fotbal, než my teď, ale i díky kvalitě v bráně ten titul těsně udržela. To je prostě k posrání.

Reagovat
Hokaido

Nás záběr nemůže situaci posoudit. To jsou fakt čůráci, ať se na to vyserou, zkrachujou a nechají to někomu soukromýmu a schopnýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No co? Platím 135 korun měsíčně úplně za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si hltat Parlamentní listy a pořádat hony na sluníčkáře. Tam ti řeknou "pravdu" kterou chceš slyšet. Důležitost korektních nezávislých médií stejně nikdy nemůžeš pochopit.

Reagovat
Hokaido

Ale jo, 7/10 ti dám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon, vtomhle konkrétním případě si jdi přečíst Blesk. Ten vlastní ohromě schopný člověk Křetinský, tak ti tam určitě řeknou, jak fantatsticky Sparta hrála a jediný důvod ztráty bodů byl jen neuvěřitelný zářez od rozhodčích po špatně odmávaném ofsajdu.

Ideálně by se k tomu média vůbec neměla vyjadřovat dokud nerozhodne komise rozhdočích.

Reagovat
Hokaido

This is getting better, 8/10!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě né lepší, než hra Sparty. Že jste k smíchu nemůžeš dávat za vinu ČT.

Reagovat
Blasphemer

Co to má kurva společnýho s fotbalem?

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Sparta: Liberec, Barca:Real ... i pro nezaujatýho diváka krásná a vtipná neděle večer

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych k tomu přidal Juve-Lazio

Reagovat
Abstinence

Pilař je neskutečnej hráč, jako první ve spojení s ním se mi vybaví ten šílenej volej tuším proti AC nebo Barceloně, kdy mu to Horváth nacentroval přímo z rohu/standartky

Reagovat
Abstinence

nezvládl by to prosím někdo najít? prohledávám highlights na youtube a nevidím to

Reagovat
Abstinence

Díky moc Tohle a Rajtoralovo sólíčko - k nezaplacení

Reagovat
Bex5

AC Milan to byl ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diskoschlampe

super reakce, lepší než kdyby se tam s ním začal pošťuchovat jak mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

Některým lidem se opravdu vývoj mozku musí zastavit mezi 10-15 lety. To nepřijde Trpišovskému jako ostuda, se takhle vyjadřovat na konferenci? To je pomalu horší, jak kdyby se dvě holčičky před rodiči hádaly, že jedna druhé ztratila na pískovišti sukničku od panenky. A pak ten chlapík ze Sparty na Twitteru. "Když on řekl to." "Ale ona řekla toto." tohle byl asi zápas roku, jak tak koukám. Dospělý fotbal. Tohle se snad neřeší ani v dorostu nebo v žáčcích. A ještě řešit, co řekl Ben Haim a co řekli jemu. Z ochozů se běžně vysílají rasistické nadávky. A jako hráči se běžně neuráží? Myslím, že zcela běžně i reprezentanti jedné země. To, že má Sparta a Liberec v kádru lidi s míčem místo mozku, to je jejich problém. Ale že to mají i stejně jejich trenéři, to jsem nevěděl. Rád bych se tomu zasmál. Ale spíš se mi chce brečet. Totální ostuda. Video do fotbalu a nahrávací zařízení pro sudího, ať ostatní ví, co mu hráč říká. Bude jasno hned. Ale to by se pak fotbal asi musel v TV vysílat od 10 hodiny s upozorněním, že následující pořad je nevhodný pro děti a mladistvé.

Reagovat
Blasphemer

Oblíbené kluby - Sparta, Slavia, Plzeň. Aneb jak slavit titul každej rok.

Reagovat
Puskas

Ale je třeba si občas od oslav oddechnout, proto tam nemá Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Koeficient.

2. Kdyby si mi to teď nenapsal, ani nevím, že tam jsou. Myslel jsem, že tam nic nemám.

3. Reakce na můj příspěvek palcem nahoru a napsání pár klubů..to je fakt pecka.

4. Liberec tam nemám, protože jejich výlet do Evropy je jednou za. Nikoliv ničím pravidelným a cíleným.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Blasphemer

Jestli teď nezačne chytat Bičík, tak se ještě hodně pobavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 3-5 zápasů.

Tak nějak funguje Strambova setrvačnost myšlení.

Třeba, že Vata nepatří do obrany mu tak nějak trvalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ty červený karty a penalty a ofsajdy zrušil, ať se věčně někdo nehádá... Jenže to by z toho bylo něco jako ragby. Ach jo, já chci fotbal, normální slušnej fotbal, kterej se hrál za Bicana a kterej se hrál ještě v osmdesátejch letech. To jsem sice viděl prd, protože v bedně byl akorát sestřih gólů v BBS, zbytek jsem si přečetl v novinách, ale celý to bylo takový nějaký míň nervní, dalo se tomu říkat sport. Poslední dobou je ten fotbal skoro jako politika...

Reagovat
Hokaido

Normální slušnej fotbal, kterej se hrál ještě v 80. letech. Vždyť třetina zápasů v lize byla prodaná.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, jestli byla prodaná třetina zápasů, a pokud ano, tak to nejspíš nebylo tak zřetelný. Co vím, tak v okrese se dávala flaška a jitrnice z poslední zabíjačky. Ovšem rozhodně si nemyslím, že dneska by nebyla třetina zápasů podmáznutá, takže tohle není argument. Ale hlavně dřív se ti hráči snažili hrát, dneska se programově snaží ojebat rozhodčího. Možná je to tím, že dřív to tak nebylo vidět, dneska se dá všechno zhlídnout z deseti opakovaček. Asi jsem moc nostalgickej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele