HET liga - souhrn 1. kola

28.07.2017, 19:55, aktualizováno 30.07.2017, 20:56
Komentáře a souhrny
Sparta na úvod hned ztratila a remizovala s Bohemians 1905. Liberec těsným rozdílel zdolal Zlín, zatímco Mladá Boleslav pro změnu překvapivě nestačila na olomouckou Sigmu. Slavia jakožto obhájce titulu nejtěsnějším možným rozdílem porazila Teplice. Plzeňská Viktoria proti Dukle naplnila roli favorita. Tři body zapisuje rovněž Karviná, utkání mezi Slováckem a Jabloncem vítěze nenašlo. Páteční předehrávka pak nabídla moravský souboj mezi Brnem a Baníkem Ostrava, kde byla úspěšnější hostující družina...

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

30.07.2017 19:00

Góly: 16. David Lafata (pen.) - 88. Michal Šmíd

Další průšvih zaznamenává Sparta, která doma v derby s Bohemians neudržela jednobrankové vedení a nakonec jen remizovala 1:1. Skóre ve prospěch letenských otevřel 200.gólem David Lafata, ale konečné slovo měl Michal Šmíd. Do hry se podíval za bouřlivých ovací i Tomáš Rosický, ale k výhře to Spartě nepomohlo.

Sparta sice nezačala bůhvíjakým náporem, ale měla více ze hry a brzy zahrozila díky Plavšičovi. Alespoň v počátku to v defenzívě Sparty opět povážlivě skřípalo, jednomu nedorozumění v defenzívě mohl využít Tetteh, který se řítil na Dúbravku, branku však přestřelil.

V 15.minutě se zase individuální akcí dral do šance Ben Chaim, přičemž obránce Hůlka ho naprosto nepochopitelně oběma rukama stáhl k zemí a sudí neměl jinou možnost, než odpískat pokutový kop. David Lafata jedinečnou šanci dosáhnout 200.branky nepohrdl, penaltu proměnil a ještě výrazněji se zapsal do historie české kopané. Sparta se díky vedoucí brance uklidnila a kontrolovala hru, ve 21.minutě dobře vypálil Ben Chaim a neméně povedený zákrok vytáhl Fryšták. Také Klokani se dožadovali pokutového kopu díky ruce Mandjecka, nicméně stoprocentní to nebylo. Ve 28.minutě poslal přesný pas do vápna Tetteh a Dominik Mašek už už se chystal k zakončení, jenomže na poslední chvíli zasáhl Mareček. Těsně před koncem prvního poločasu se letenským zranil turecký stoper Kaya, takže na plac musela jiná nová akvizice Lukáš Štětina.

Po změně stran se mohla opakovat situace z prvního poločasu, obránce Hůlka šel do osobního bránění opět poněkud nešikovně a tentokrát se penalty dožadoval Lafata - marně. Velkou pozornost budilo rozcvičování Tomáše Rosického, který se nakonec za velkých ovací skutečně dostal v 70.minutě do hry, kdy střídal Izraelce Ben Chaima. Sparta tou dobu už žádnou převahu neměla a naopak se štěstím přežila obrovský závar před Dúbravkou, který volal po vyrovnání. Klokani bojovali a Sparta s jednobrankovým vedením rozhodně neměla nic jistého. A právě v 88.minutě o vedení přišla. Dostál vypálil, Dúbravka jen vyrazil přesně před sebe na kopačku Michala Šmída, který srovnal na senzačních 1:1. Sparta po porážce v Bělehradu opět nevyhrála a doma jen remizovala.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Fastav Zlín 1:0

30.07.2017 17:00

Góly: 84. Matěj Pulkrab

Porážkou 0:1 vstoupil do nové sezony pohárový účastník ze Zlína. Ševci prohráli na půdě Slovanu Liberec po jediné brance Matěje Pulkraba šest minut před koncem.

Výsledek je pro Fastav určitě velkým zklamáním. Tým se především na Evropskou ligu hodně posílil a z Liberce chtěl minimálně bod. Vše z pohledu hostí hodně zkomplikovala 26.minuta a brzké vyloučení Traorého, které pochopitelně vývoj zápasu výrazně ovlivnilo.

Zlín se poprvé uvedl ve 3.minutě, ovšem ráně Diopa mnohé scházelo a jen o několik minut později z úhlu přestřelil Ekpai, který v minulé sezoně působil právě v Liberci. Domácí poprvé zahrozili až ve 23.minutě prostřednictvím dalekonosné rány Ševčíka. Klíčový moment utkání nastal o tři minuty později, Traoré zbytečně ostře zajel do Folprechta a sudí Hrubeš po chvílce váhání vytáhl žlutou kartu. Pro Traorého už ale byla druhá, takže hostující fotbalista musel předčasně do sprch. Vyloučení pochopitelně vývoj utkání zásadně poznamenalo, i když Zlín dokázal být i v deseti hodně nebezpečný. Před koncem prvního poločasu byl dvakrát ve velké šanci Ekpai a jednou z toho byla dokonce branka, která však kvůli ofsajdu neplatila.

Po změně stran už byla hra Slovanu přeci jenom o poznání lepší a Ševce dostávala do uzkých. Dokonce i Liberec vstřelil gól z ofsajdu, jmenovitě Pulkrab, ale průběžné skóre bylo ještě dlouho bezbrankové. Další nepříjemnost postihla Zlín v 72.minutě, kdy se zranil zkušený Petr Jiráček. To už Slovan jasně převzal iniciativu a Fastav se jen bránil. V 81.minutě ještě zachránila hosty branková konstrukce, kterou napálil Kerbr, ale o tři minuty později už Liberec vedl 1:0. Milan Kerbr vypálil, Dostál pouze vyrazil a dorážející Matěj Pulkrab poslal Liberec do vedení! Hosté se v oslabení na vyrovnání nezmohli a z Liberce odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:2

30.07.2017 17:00

Góly: 86. Nikolaj Komličenko - 37. Šimon Falta, 45+2. Šimon Falta

První velké překvapení nového ročníku české nejvyšší soutěže má na svědomí Sigma Olomouc. Hanáci si totiž vyšlápli na pohárového účastníka Mladou Boleslav, kterou zdolali na její půdě 2:1. O obě branky moravského týmu se postaral už v prvním poločase Šimon Falta.

Mladá Boleslav byla jasným favoritem, ale tuto roli nezvládla. Trenér Dušan Uhrin mladší přitom nasadil obvyklou sestavu, která se na pohárové scéně prozatím prezentovala dobrým dojmem. Na druhou stranu Sigma se na zápas připravila po taktické stránce výborně a to nakonec slavilo úspěch.

Začátek zápasu byl opatrný, domácí jen pozvolna přebírali iniciativu, nicméně jejich šance postupně začaly přicházet. Jánoš dobře vysunul Golgola Mebrahtu, který sice zakončil, ale golman Buchta dobře zasáhl a balób vyrazil na rohový kop. Olomouc se poprvé osmělila až ve 14.minutě, kdy Chorý hodně přestřelil. Pro domácí to každopádně bylo první varování a ukázka toho, že i nováček dokáže zahrozit. Mladá Boleslav rozhodně nedominovala, měla sice o něco více ze hry, jenomže zakončovala spíše z dálky a neúspěšně. Ve 37.minutě přišel pro Uhrinovy svěřence velký šok, Pavel Čmovš propadl a Šimon Falta, řítící se z úhlu na Jakuba Diviše přesnou střelou rozpoutal olomouckou radost. Bolka se sice okamžitě snažila o odpověď, přimáčkla Sigmu k pokutovému území, ovšem místo vyrovnání přišla další studená sprcha. V nastaveném čase odvedl skvělou práci Plšek, navíc obrana domácích vůbec nezaregistrovala nabíhajícího Šimona Faltu, který druhým gólem zajistil Sigmě senzační poločasové vedení 2:0.

Mladá Boleslav si zadělala na velký problém a Dušan Uhrin musel logicky sáhnout k prvnímu střídání, trávník opustil Rada, kterého nahradil útočník Komličenko. Změna však měla jen částečný úspěch. Mladá Boleslav se dostala do velkých šancí, zejména Chramosta, ale Buchta byl připraven a domácí šance zlikvidoval. Gólové příležitosti domácích přibývaly a přibývaly, jenomže ani Chramosta, Mebrahtu nebo zkušený Matějovský si na Buchtu nepřišli. Sigma úspěšně odolávala, ale nakonec přeci jenom inkasovala. V 86.minutě zadělal na pořádné drama Petr Mareš, respektive Nikolaj Komličenko. Prvně jmenovaný rozehrál volný přímý kop a v následné skrumáži se nejlépe zorientoval právě Komličenko.

Sigma závěr zápasu zvládla takticky velmi dobře, závěrečné minuty rozkouskovala, přidala navrch střídání a navíc domácím solidně hrála na nervy. Přesto sahala Boleslav po vyrovnání. Ve třetí minutě nastavení Chramosta už překonal Buchtu, ale na brankové čáře skvěle zasáhl jeden z obránců, Hanáci vedení 2:1 nepustili a postarali se o první velkou senzaci nového ročníku.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 1:0

29.07.2017 20:00

Góly: 9. Halil Altintop (pen.)

Fotbalisté Slavie vykročili za obhajobou ligového titulu výhrou 1:0 nad Teplicemi. Zápas prvního kola rozhodl v Edenu už po devíti minutách premiérovým gólem za Pražany Halil Altintop, který proměnil spornou penaltu za údajnou ruku Tomáše Vondráška. Červenobílí se tak vítězně naladili na středeční odvetu 3. předkola Ligy mistrů na půdě Borisova.

Trenér Slavie Jaroslav Šilhavý velmi překvapil a oproti úternímu úvodnímu zápasu v kvalifikaci Ligy mistrů proti Borisovu, který jeho tým vyhrál 1:0, udělal hned sedm změn v základní sestavě. Naprosto nečekaně zamíchal hlavně se záložní řadou a útokem, kde dostalo šanci šest jiných hráčů včetně jedné z posil Altintopa.

V obraně nahradil Bílek Deliho, který nebyl stejně jako další z letních akvizic Rotaň ani na lavičce. Na té začali nejzvučnější posila Danny, Hušbauer či kanonýr Škoda. Naopak Teplice nastoupily v očekávané sestavě.

Slavia i v pozměněném složení vstoupila do duelu aktivně a po devíti minutách se ujala vedení. Po Mingazovově centru trefil Frydrych hlavičkou bránícího Vondráška do oblasti hlavy, rozhodčí Orel chvíli nechal pokračovat hru a pak nařídil penaltu za údajnou ruku. K pokutovému kopu se postavil Altintop a s přehledem dal svůj první soutěžní gól za Pražany.

V 18. minutě si hostující brankář Grigar poradil s Mešanovičovou střelou a pak začaly hrozit Teplice. Kučerova tečovaná střela skončila těsně vedle a poté Jeřábkovu gólovou šanci zmařil Laštůvka. Po půlhodině chyběl Vaněčkovi na zadní tyči krok k míči a po následném rohu stejný hráč hlavičkoval vedle.

V 38. minutě se dostal do brejku Zmrhal, ale Grigara v tísni nepropálil a Altintop se následně po obráncově skluzu marně dožadoval penalty. Jinak ale obhájce titulu nijak nedominoval a hosté byli nebezpeční. Ve 47. minutě zastavil Fillovu hlavičku jeden z obránců. Domácí mohli zvýšit v 58. minutě z brejku, ale Zmrhalův dloubák přes Grigara odvrátila obrana.

Teplice se v závěru mocně tlačily za vyrovnáním a v 86. minutě měl na noze vyrovnání Kučera, jehož tečovaná střela skončila těsně vedle. Slavia tři body s vypětím sil udržela a bodovala i v 27. ligovém utkáním pod vedením kouče Šilhavého.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 4:0

29.07.2017 17:00

Góly: 11. Lukáš Hejda, 16. Patrik Hrošovský, 33. Michael Krmenčík, 42. Tomáš Hořava

Hráči Plzně výborně vstoupili do nové prvoligové sezony a doma deklasovali pražskou Duklu 4:0. Už v prvním poločase se trefili Lukáš Hejda, Patrik Hrošovský, Michael Krmenčík a Tomáš Hořava. Trenérovi Viktorie Pavlu Vrbovi tak vyšla obnovená premiéra v české nejvyšší soutěži.

Vrba udělal v základní sestavě čtyři změny oproti úternímu duelu 3. předkola Ligy mistrů s bukurešťským FCSB. V brance nastoupil debutant Hruška, do obrany se vrátil Hejda a v záloze dostali od začátku šanci Hořava se Zemanem. Ani na lavičce nebyl bek Limberský.

Po úvodní aktivitě Dukly převzali iniciativu domácí. Hejda nejprve hlavičkoval do tyčky, ale v 11. minutě už plzeňský stoper po Hrošovského centru přesnou hlavičkou překonal brankáře Radu.

Za pět minut už vedla Plzeň o dva góly. Krmenčík si na půlce lehce obhodil osmatřicetiletého obránce Jiránka a postupoval na Radu společně s Hrošovským, který akci zakončil střelou do odkryté branky.

Druhý tým uplynulé sezony dominoval a dál se tlačil do útoku. Ve 33. minutě Havel našel v šestnáctce Krmenčíka a ten zvýšil pohotovou ranou o břevno. Dukla působila odevzdaným dojmem. Na poločasových 4:0 upravil ve 42. minutě volný Hořava po Kopicově zpětné přihrávce.

Ve druhém poločase plzeňský tlak oslabil a domácích šancí ubylo. Zeman po standardní situaci střílel těsně mimo, pak se dostali do hry i Pražané. Z přímého kopu Dukly o kousek přestřelil Podaný. Jeho spoluhráč Holenda v 69. minutě hlavičkoval do tyče a poté nechal při střele z úhlu vyniknout Hrušku.

Plzeň v lize porazila Duklu počtvrté za sebou bez inkasované branky a ideálně se nachystala na středeční odvetu s bývalou Steauou Bukurešť.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 1:1

29.07.2017 17:00

Góly: 2. Tomáš Zajíc - 19. Ondřej Mihálik

Slovácko začalo na vlastní půdě tím nejlepším možným způsobem a už ve druhé minutě se dostalo do vedení. To ale neudrželo dlouho, protože po osmnácti minutách srovnal na konečných 1:1 Ondřej Mihálik. Zbytek utkání sice ukázal několik šancí, ale k dalším brankám už nevedla ani jedna z nich.

Slovácko si doma nakonec jen rozdělilo body s Jabloncem. Začátek to ovšem byl jako hrom. Reinberk totiž obloučkem u postranní čáry dostal balon k volnému Navrátilovi, který dal polovysoký centr přesně na kopačku Tomáši Zajícovi. Mladý záložník se s ničím nemazal a poslal balon rovnou do sítě - 1:0.

Na tento šok hosté chvíli nemohli najít odpověď. V 19. minutě ovšem brankář Milan Heča kapituloval. Balon propadl k Doležalovi, který balon vystřelil na branku, od Šumulikoského se balon trochu zmateně odrazil k volnému Ondřeji Mihálikovi a ten jej poslal do sítě - 1:1.

Po půlhodině bylo jasné, že branky asi jen tak rychle přicházet nebudou, přesto jsme se dočkali dalších šancí. Masopust dostal míč k levé tyči a zkoušel pálit, jenže brankář Heča si poradil a balon vyrazil. Až před samým koncem první půle se málem skóre opět měnilo. Po centru Trávníka hlavičkoval Doležal těsně nad břevno, které přehodil.

Pár minut poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, se do další šance dostával Daníček. Jeho technický pokus však prolétl těsně nad břevnem. Ke gólu nevedla ani spolupráce mezi Havlíkem a Šumulikoskim, kterého si dobře hlídali obránci soupeře a nedovolili mu zakončit.

Ke konci utkání se snažil s výsledkem něco udělat Masopust, který prošel až přes dva hráče k zakončení. To mu ale podle představ rozhodně nevyšlo. Z velké dálky to o pár minut později zkoušel Mehanovič, ale ani jeho pokus nebyl moc přesný. Trávníkův centr a zakončení Mihálika skončilo rovněž vedle, takže se body v utkání dělily. Pomohl tomu také obranný zákrok Hübschmana z posledních minut.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Vysočina Jihlava 2:0

29.07.2017 17:00

Góly: 34. Jan Šisler (pen.), 57. Jan Kalabiška

Do nového ročníku vykročila lépe domácí Karviná, která si nechala po jedné brance do obou poločasů. Hostující Jihlava lituje neproměněnýh šancí, které jí musí mrzet i proto, že dnes nepodala vůbec špatný výkon. Přesto odjíždí bez bodů.

První poločas se stal ještě velkým soubojem, který nahlodala první branka. Tu měl na svědomí zkušený univerzál Jan Šisler, jenž se trefil z penalty. Jihlava se ani přes tuto branku nenechala zlomit, jenže po změně stran její hra upadala. Vše vyústilo v druhou branku, kterou si připsal veterán Jan Kalabiška. Po tomto zásahu se už Jihlava na nic nezmohla.

Jako první Janečka pronikl do šestnáctky a jeho přízemní centr na malé vápno srazil zasahující Rosa na roh, z něhož však gól nepadl. Jihlava se do větší šance dostala po deseti minutách a vůbec to nevypadalo špatně. Dvořák přiťukl míč nabíhajícímu Zoubelemu, jehož placírka však poslala míč těsně vedle!

Po patnácti minutách aktivní hry se málem skóre měnilo. Wágner si naběhl do uličky, na malé vápno si seběhl Štepanovský, ale Rakovan mu výtečným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a nenechal se překonat. O chvíli později se Štěpanovský znovu zastřeloval, jenže tentokrát byl Rakovan opět na místě a s jeho pokusem si poradil. O pouhou minutu později však byl ve vápně faulován Kalabiška a sudí pískal pokutový kop! K němu se postavil odvážně sám faulovaný a s přehledem balon poslal do sítě - 1:0.

Pět minut před koncem našel parádní centr Rosy přesně zcela volného Zoubeleho, který se svým pohotovým zakončením ale ztroskotal na zákroku brankáře Berkovce. Chvíli se zdálo, že se Jihlava pokusí o comeback. Pár minut po změně stran ale bylo definitivně rozhodnuto.

Centr z křídla před branku prodloužil Filip Panák na Jana Kalabišku a zkušený hráč přesnou levačkou překonal brankáře Rakovana! Tento náskok už byl pro Jihlavu hodně náročný.

Hra Jihlavy se od té chvíli stávala stále vce nepřesnou, její kombinace končily na kopačkách protihráčů až příliš jednoduše. Janečka se dvacet minut před koncem ocitl sám na levé straně a všiml si nabíhajícího Štepanovského, jenže jeho centr za moc nestál. Do zajímavého míče od Hronka se vložil Dvořák, jenže narazil na pozornou obranu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 1:3

28.07.2017 18:00

Góly: 37. Miloš Kratochvíl - 27. Robert Hrubý, 73. Milan Baroš, 87. Bronislav Stáňa

Nováček ligy Baník Ostrava zvítězil v předehrávce úvodního kola v Brně nad domácí Zbrojovkou 3:1. K tříbodovému zisku výrazně hostům pomohl střídající Milan Baroš, který v prvním ligovém utkání po návratu z Liberce vstřelil v době převahy Brna v 73. minutě vítězný gól. Další branky Baníku dali Robert Hrubý a Bronislav Stáňa. Jediný gól Brna zaznamenal Miloš Kratochvíl.

Brňané vstoupili do zápasu aktivněji a získali územní převahu, do šancí se ale dostával mnohem častěji Baník, který spoléhal na rychlé protiútoky. Dvakrát mohl skórovat rychlý Stáňa. V 7. minutě, kdy propadl odkop brankáře Vaška za domácí obránce, si ale neporadil s brankářem Melichárkem. O tři minuty později jeho střela těsně minula branku. Vzápětí při další ostravské akci zahrál rukou v trestném území Šural, rozhodčí Proske ale situaci na pokutový kop neposoudil.

Brňané se dostali k první vážnější akci až ve 12. minutě, ale hlavička Koného mířila do rukou brankáře Vaška.

Iniciativněji hrající Baník také otevřel skóre zápasu. Ve 27. minutě po nákopu z poloviny hřiště Šašinka přiťukl zpět míč Hrubému a na jeho přesnou střelu k tyči Melichárek nedosáhl.

Po inkasovaném gólu na chvíli upadli domácí do útlumu. Z něj se dostali po deseti minutách, kdy po Pilíkově přihrávce našel Lutonský volného Kratochvíla, jenž střelou pod břevno vyrovnal.

Po změně stran převzala režii zápasu Zbrojovka. Z tlaku si vytvořila několik šancí, nejblíže ke skórování měl v 54. minutě Fortes, jehož střelu brankář Vašek kryl.

V první lize debutující ostravský trenér Radim Kučera pak v 58. minutě poslal do hry Baroše. Tah se mu dokonale vydařil. Po čtvrthodině pobytu na trávníku si bývalý reprezentační kanonýr naběhl na centr Granečného a přesnou hlavičkou překonal Melichárka.

O dvě minuty později chytil brněnský brankář sólový útok Suse a osm minut před koncem Baroš ve vyložené šanci těsně minul branku. V závěru nervózní Brňané doplatili na další chybu v obraně, kterou potrestal Stáňa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11004:03
2.Baník Ostrava11003:13
3.MFK Karviná11002:03
4.Sigma Olomouc11002:13
5.Slovan Liberec11001:03
 Slavia Praha11001:03
7.1. FC Slovácko10101:11
 Bohemians Praha 190510101:11
 FK Jablonec10101:11
 Sparta Praha10101:11
11.FK Mladá Boleslav10011:20
12.FK Teplice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
14.Zbrojovka Brno10011:30
15.Vysočina Jihlava10010:20
16.Dukla Praha10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1270)

Přidat komentář
zelda

Bary legenda

Reagovat
Liquid

škoda pro něho že spadl Hradec, tomu dal tehdá hattrick a už se povolával do repre, co na to, že ve zbytku ročníku dal snad jen 2 góly a to ještě z penalt takže letos mu zbývá ještě Olomouc, Jihlava a max Slovácko a má splníno

Reagovat
Kepy_FCB

Sam se urcite nepovolaval

Reagovat
Liquid

on sám ne, myšleno, tak, že diskutující a někeří experti, ho povolávali

Reagovat
Radar

mindráček

Reagovat
Liquid

mindráček z Baníku může mít tak maximálně Brňák

Reagovat
Radar

zdravím moravu!

Reagovat
smazaný uživatel

morava neexistuje

Reagovat
didosh

Kokote!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

No nic tak bude muset dát hattrick Slávii

Reagovat
HorajzmAmmann

NAVRAT KRALE. Pokorny lepsi nez Sindelar, prekvapil. Stejne tak Hlinka slusny vykon. A samozrejme Poznar, Sasinka, Baros parad

Pristi zapas bude pro nas strasne dulezity v boji o titul

Reagovat
Hurrikane

Baník mistr!

Reagovat
ratusek

Šašinka luxus Poznar to stejný. Ale je to jen mezihra, hlavně at dávají goly

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ty Šindelářovy výběhy byly luxusní. Pokorný a Breda mi přišli nejistí..

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokorny me strasne prekvapil. Ale asi je proveri poradne az Slavia. Kone je marnej

Reagovat
ratusek

Breda mě vytáčel a pořád tvrdím, že bych si tam představoval někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Pazderu

Reagovat
Willian

Granečný taky dobrý z lavičky. Stáňa zaslouženě gól.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak tyden zpatky sem rikal Banik letos druhy Brno sestup a vsichni nadavali na Poznara..

Reagovat
Banikovec7

Jen škoda, že jsou Hrubý s Hlinkou tak pomalí, hlavně Hrubý ten start na balón hrozný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlinka nahodou slusnej pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

V suchým triku. Byla by škoda prohrát s takovejma zoufalcema. Sice první zápas a taky budem dole, ale to co předvedlo dneska Brno, to byla marnost

Reagovat
raduinho

Zkurvený Bahník.

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

*..á Chelsea

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mistr129

Todle je ale slušný psycho

https://www.youtube.com/watch?v=IWSY0xoJzYY

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máj drsnější hooligans jak Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš těch 15 lidí, co se občas setkají na Litavce, z toho 2 jsou tam ještě omylem?

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kang & Kodos

Miluju tuhle absolutní nenávist, nesnášenlivost a zapomplexovanost z jedný strany a absolutní nezájem a ignoranci z druhý strany.

Reagovat
andrew96

Ti Sparťani v komentářích těžce nezvládají.

Reagovat
Kang & Kodos

Všichni dva

Reagovat
db18

Druhá strana se většinou ozve až když před ně předstoupí živý štít v podobě kosmonautů - případně, když se zavřou dveře od metra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jojo a potom jdou společně na pivo, absolutní nevraživost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni nic vtipnejsiho nez tyhle balici z hokeju

Reagovat
smazaný uživatel

A proto naší hokejovou ligu nesleduju už cca od roku 2009.

Reagovat
pawelFCB

zkurvene Brno, nezmuze se na nic jinyho, nez nadavani na Banik a v polocase trapny nabeh v polocase.

Reagovat
didosh

Já brnaky skoro neviděl,jen těch pár kokotu z Austrie...nikdy bych nevěřil že se někdy u nás vytvoří nějaká koalice s nejakyma germanama....

Reagovat
pawelFCB

To je ta ''druzba'' Brno+Slovan Ba+Austria.. fandu Slovanu bylo v Brne snad vice, nez co chodi ''doma'' na zapasy.

Reagovat
didosh

Jj taky jsem si říkal že tolik jich nechodí ani na vlastní zápasy....+ti Maďaři....

Reagovat
smazaný uživatel

no a ? Připadá ti koalice s germánama jako problém ? Dokud nás nepojebkaj, tak je to v pohodě...

Reagovat
didosh

Ano připadá...

Reagovat
smazaný uživatel

takže raději poláci nebo rusáci jo ?

Reagovat
didosh

Ano raděj Poláci....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobře, že priorita je pro tebe Baník a ta polská náplava... protože ta nová osa Brno-Austria-Slovan má taky politický ráz a nejen fotbalový Proč myslíš, že raději Austria jak levicový mrdky z Rapidu ? Lehký k pochopení... byl jsi na oslavě sta let Zbrojovky ? Pokud jo, tak si to mohl pochopit dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Dámy a pánové, letos je to zřejmě poprvé, co jsme v zahajovacím zápase viděli 2 týmy, které z tohoto ročníku sestoupí.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Mrvinho

Škoda že to není taky naposled, co jsme tu viděli tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se Baník letos udrží. Pokud budou hrát i nadále na protiútoky a vyztuží obranu, tak by umístění v horní polovině tabulky nemuselo být úplně nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Že na toho idiota vůbec reaguješ

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Dnes ale nehrala Bohemka s Jihlavou...

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Firkraag

Kdepak to uvidime az v nedeli, Bohemka se Spartou

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

Pěknej zápas, nevěděl jsem co od návratu krále čekat, ale mile mě překvapil. Hlavně Hlinka ve středu hřiště, Stáňa 1. poločas a i Šašinka pěkný výkony a #návratkrále2 aka Bary

Reagovat
Kepy_FCB

Navrat krale!

Dnes tam nevyhrat to by hodne sralo. Neprecenovat nebot jsme porazili v podstate prumerne 2ligove nekopy. Vyhra i v hledisti.

Reagovat
Shevchenko

Návrat krále na první místo!! tohle je fakt bombový start do ligy, i kvůli tomu losu, co nás teď čeká. Doplnit nějak tu obranu, hlavně stopery, a mohla by to být fajn sezóna. Ale to pálení šancí je fakt děs, Stáňa tím degradoval svůj výkon, naopak Granečný se ukázal skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a jeste

Omluva Poznarovi. Neveril jsem mu, ale podle pripravy a podle dnesniho zapasu nejlepsi utocnik krome Barose a Sverkose za poslednich x let.

Reagovat
Puskas

byl výborný

Reagovat
ratusek

doufám ale že budou dávat se Šašinkou i goly. A ne jen že bude výborná mezihra

Reagovat
db18

...takže v zimě jde zpátky k nám.

Reagovat
Puskas

jestli do té doby pomůže k mnoha bodům, tak jeho hostovačka nebyla marná

Reagovat
smazaný uživatel

Divil bych se kdyby ne.

Reagovat
Aldeano

A není ta hostovačka půlroční proto, když by v zimě odešel Krmenčík?

Reagovat
db18

Není půlroční... je normálně roční, ale v zimě si ho můžeme stáhnout - tak jako ostatní hráče...

...no, snad ne, v zimě je dost dlouhé přestupové období na to, aby Vrba do týmu zapracoval "nového" hráče. (třeba Matějku)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar dnes hrál naprosto skvěle. Celkově individuální výkony hráčů FCB až na pár drobných chyb byly dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka ale podle mě dneska lepší, i když je to těžké určit, protože oba byli výborní..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Týpek, kterej je u nás na tréninku všem pro smích, je v Baníku hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tréninku pro smích být může klidně, v té vaší partičce pablbů. Tady ho každý bere normálně, nepřišel tady jako hvězda ani jako lůzr, dostal prostor ukázat co umí a hraje velmi dobře. Povíme si ještě v průběhu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak on dřevěnej prostě je, to je fakt. Ale to neznamená, že se nedá využít. Zrovna Baník, který bude ve většině zápasů spíše outsiderem, borce co se vepředu umí porvat, určitě uvítá. Pro nás to bylo málo, pro vás mu to bude stačit.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jestli mu to sedí se dvěma hroty, tak evidentně jste ho akorát neuměli využít. To není jeho chyba

Reagovat
db18

Na dva hroty jsme hráli až moc často...

Reagovat
Puskas

Je to i o tom, jak koho přijme kabina, tam ho asi nevzala, stejně jako toho Rakušáka třeba, stejně jako zavrhla později Jiráčka.

Reagovat
Blasphemer

Tady hrál s druhým hroťákem skoro pokaždý.

Reagovat
Puskas

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže u nás naštěstí hráči nefetujou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlepší hráč v přípravě *

Reagovat
smazaný uživatel

Držím Kučovi palce ať se mu to tam podaří

Reagovat
smazaný uživatel

Tomášovi?

Reagovat
Puskas

A zase klid - byl to jen 1. zápas proti ne příliš silnému Brnu, ale super zápas, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja bral remizu pred zapasem. 3 jsou navic, ale s SKS rupneme a pak mame jeste Plzen, takze ty body se kurva hodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký to byl zápas? Stojí za to si ho pustit ze záznamu? Díky!

Reagovat
HorajzmAmmann

Krome 45-65 minuty ano

Reagovat
bobis21

šanci hodně na obou stranách, hlavně první poločas se hrálo i ve vysokém tempu, takže klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. První poločas Baník ukázal, že dovede hrát skvěle protiútoky a měl zajímavé šance, druhý poločas byl zpočátku nudný a oživil jej až nástup Baroše na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, díky všem!

Reagovat
cetto

A kde se dá dívat na záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám O2TV Air, takže mám možnost "50 hodin zpět".

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace! snad banik i karvina ukopou horni polovinu tabulky

Reagovat
mickey mouse

hmm s Kučerou to nic horšího než klidný střed tabulky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon od Baníku, perfektní návrat Baroše, co víc si jako fanoušek českého fotbalu přát.

Na zápase mě zklamalo pouze pár věcí

- nepísknutá penalta po Pavlíkově faulu ve vápně v první půli

- vytrvalé filmování Fortese a jeho nepotrestané fauly

- celková agresivita Pavlíka, který neunášel prohru, a nepochopím, proč nedostal kartu

Sečteno podtrženo, skvělý výkon Baníku a trapné divadlo od Brna v čele s jejich novým kapitánem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka ve vápně byla taky jasná pencle bez diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Celkově mi připadalo, že rozhodčí dost chyboval. Pokud Fortese nebude za jeho pády a brečení řešit disciplinárka, tak budu vědět, že kecy o "boji proti simulantům" byly skutečně jen snůška populistických žvástů, jak jsme ale od FAČR dlouhodobě zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě Hlinka mohl dostat druhou žlutou.

Reagovat
Puskas

Jinak tu je sestava z loňského května proti Brnu, pěkně se to porměnilo:

Baník: Chmiel - Celba, Kaša, Kouřil, Granečný - Mešaninov (82. Švehlík) - Mondek (69. Behan), De Azevedo, O. Šašinka, Holzer (82. Plesník) - J. Šašinka.

Reagovat
ratusek

Švehlík, Behan, Plesník. co to je?

Reagovat
Puskas

Též ta jména vidím prvně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

čemu se divíš? Behan ve Valašském Meziříčí, Švehlík někde v Californii a Plesník v HFK Olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

jako že je vidíš prvně, ale já teda sleduju juniorku a pak ty hráče kam dou docela delší dobu.

Reagovat
ratusek

uplně všechny neznám a těch jmen se u nás vystřídalo tolik za posledních několik let, že se mi nějaký z povědomí zratí

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak zrovna Behana a Plesníka (zvlášť po tom, co dostával v přípravě v Karviné šanci i v A- týmu) si chci pamatovat. Ono těch hráčů je ale strašně moc no. A drtivá většina jako Granečný, Šašinka, Chvěja, Ožvolda jsou už okoukaný, tohle je ten zbytek co šel do juniorky Karviné

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu 7 hráčů tam pořád je, plus všichni střídající jsou na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer !

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz je Kaša TOP stoper

Reagovat
HorajzmAmmann

... fortuna ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No, aj Skriniar bol este pred rokom a pol tiez top stoper FL a teraz je v Interi TOP stoper Serie A, takze tolko k tomu tvojmu trapnemu dodatku

Reagovat
HorajzmAmmann

až bude Kaša TOP stoper Serie A tak řekni

Reagovat
frankiefcb

Hele u nás byl Kaša neskutečně splašený a vymýšlel kraviny a propadal, ale pokud má vedle sebe někoho, kdo zkrotí a řekne mu, tak pravděpodobně zahraje dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tu první sezonu byl ale Kaša famozní. Třeba ten zápas s Olmikem neskutečný výkon stopera i do ofenzivy

Reagovat
frankiefcb

hlavně ten jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhovor Celý ten zápas, kdyby mě to tak nedojímalo, pustil bych si to znova celé https://www.youtube.com/watch?v=H_4StwrAzm8

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to jednou za rok vždy pouštím. Jsem zvědav, jestli tohle ještě něco v životě překoná...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Horajdinho

OT: Lidi, omlouvam se, zda tu otazka uz nekde padla, ale nevite, jestli je uz jiste, kde se bude vysilat zapas Mayweathera s McGregorem? Nova Sport to jisti?

Dekuji za info.

Reagovat
Spalovač šancí

na staromáku na velké obrazovce

Reagovat
Puskas

a komentují Vlášek s Karochem - "to byla skrytá rána jeho slabší levou rukou"

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Baníku ale euforie jednou skončí a takový šunky jako dnes proti vám stát taky jen tak nebudou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak z Brna bych bral Fortese, ten bude dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty simulace? Ani náhodou..

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako fotbalista je slušný

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale nehledě na to, jak dobrý je coby hráč, tak za jeho vytrvalé herecké výkony a brečení ho prostě rád mít nemůžu, stejně jako Neymara a mnoho dalších.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

To i Azevedo, a ta jeho simulace mě srala..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Vzdyt váží asi 30 kilo, to byl faul od větru

Reagovat
Didier Drogba

To bude sestup jak víno

Reagovat
josepe

Kde byl ten článek, kdy Habanec tvrdil, že chtějí v první půlce tabulky? Nějaký futuristický článek, aktuální až příští rok, když budou startovat ve druhé lize. To bych pak chápal ...

Reagovat
HorajzmAmmann

A Vítkovice (Matěj 90, Ožvolda 75 a Szotkowski 28 minut) remízka s Ustím 0:0

střely 9:4, rohy 7:2

Reagovat
SuperBanikovec

Zapomněl jsi ještě na Honiše

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,bída

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by ta tabulka mohla skoncit

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud se vymění Dukla s Brnem a Jihlava s SKS tak klidně

Reagovat
smazaný uživatel

před měsícem jsem vsadil za 200 BANIK na titul, byl tam ještě kurz 800.

Reagovat
HorajzmAmmann

ted je tam 250 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

včera bylo na fortuně 300

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Whitemedia

ale jo, druhé místo berem

Reagovat
Puskas

Krásný pohled na tabulku, kde jsme první.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak ten upgrade fotbalisty Bolton = Poprad

Nepoznával jsem Greguše, ale ta změna Šašinky Nechápu, odepisoval jsem ho a on nejenom že měl skvělou přípravu, ale i dneska super. Jen tak dál...

Reagovat
frankiefcb

Z Šašinky jsem vyloženě nadšen a celkově z naší útočné fáze. A Staňa je náš Petržela zazdí i nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon! Bary legenda! Ale sraly mě finální přihrávky a to zakončení je taky někdy na blití viz. Stáňa 3 goly jsem nečekal, skvělý vstup do ligy

Reagovat
db18

Okno fan.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty nasrany gzichty k nezaplaceni

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Uwe háže buly

reprezentativní budova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nam to pekne zacina

Reagovat
HorajzmAmmann

V pauze mezi prvním a druhým poločasem musela na tribunách zasahovat policie proti ostravským fandům, kteří napadli příznivce domácích.

To si ale ČTK dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je nekde video?

Reagovat
HorajzmAmmann

ultras onlajn

Reagovat
smazaný uživatel

asi to psal poražený Brnňák

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zóna bez fanoušků a zábrany ze strany Brna - to si dělají srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Né to je přece až přílišné zabezpečení na nově stejně psali že baníkovci napadli domácí a co je v nově to je přece pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to, raduj se z výhry.

Reagovat
db18

Reagovat
vrabejka

Barooos

Pokud bude Baník předvádět takový výborný fotbal povětšinu sezony budu mu přát TOP 10

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně nám nezačni fandit..

Reagovat
vrabejka

Neboj to nehrozí máte vymleté fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě..

Reagovat
mistr129

Reagovat
ronaldik

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Infi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Venny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Bon voyage

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam,Ostrava titul,Baroš král střelců

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Nac jezdit do Splitu ci Belehradu, staci Brno ohledne adrenalinu. Alespon ti to vycvici postreh.

Polocasove setkání u plotu, necekal sem to..

To je jedno, kral je zpet !

Reagovat
Liquid

toho krále vám tu na jaře tak omlátíme o hubu, že se budete rok plazit šachtama

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý jsi

Reagovat
frankiefcb

ty jsi to asi stále nepochopil toho krále že.

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

Doeela závist trefit tenhle výjezd a výhru

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doNny

A něco více kromě té poločasové návštěvy bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

To budou vědět beztak spíše normálové aneb klasický hlavní cíl brněnské ultrasky..

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to jinak, v Opave v ulicích sem cekal zabavu, tady v Brne to bylo v ulicích myslim si takove vetsi psycho. Byli odchyty, nekdo byl kreten a jel neohroženě v symbolech, nastesti je uchranili.

Jini, co jeli solo v civilu taky neunikli celní kontrole Slovanu Bratislava. Nastesti vse uchraneno.

Ponauceni do budoucna, sice adrenalin, ale lepsi ject s bandou i kdyz jede z jineho smeru.

Reagovat
doNny

Tak u nás byla pořádná zábava jen po zápase u řeky, takže takhle na více místech to asi bylo zajímavější... uvidíme, co zítra v F-M

díky

Reagovat
smazaný uživatel

ject?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas se mi docela líbil, oba týmy tam mají běhavý mladý kluky, který se přizpůsobí zápasu ze strany na stranu..

Reagovat
Spalovač šancí

Baník velmi slušně. Brno dosti špatné.

Reagovat
frankiefcb

JInak v tomhle zápasu se potvrdilo, co si myslím. Že když nehrajeme do plných a do betonu, tak to půjde. A z útočné fáze jsem docela nadšený, obrana až na Bredu příliš nezklamala a doplnit prostě chce. Takže Stronati a Pazdera a ono to možná půjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud bude hrát Pokorný tak jak dneska, tak to ani nemusí být Stronati

Reagovat
frankiefcb

a zraní se ti a co pak? Jinak jako jo dneska zahrál dobře, i když mi přijde, ež u prvního golu solidně zazmatkoval a místo, aby kryl prostor kde naběhl Kratochvíl, tak nesmyslně běžel do brány, když útočník byl zády.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mešaninov

Reagovat
HorajzmAmmann

A u toho golu bych řekl, že tam měl bejt Hlinka nebo Hrubý.

Reagovat
frankiefcb

Jj Hlinka to taky zadrbal né že né.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

to vyhovuje všem týmům ...

Reagovat
Kixi Syhimour

baník

Reagovat
stas87

OT:

Ked si zalozim ucet na 1x bet, moze ma potom MF CR nejakym sposobom pokutovat? Pokial tam ma niekto ucet, ste tam spokojni?

Reagovat
db18

Může.

Reagovat
db18

Teda jen za založení účtu asi ne, ale za sázení už jo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Pokutu by spíš měla dostat ta sázkovka ne? Pokud nemá sázkovka licenci pro český území, tak by uživatel neměl mít přístup na tu stránku. Alespoň to si myslim

Reagovat
db18

Na zahraniční sázkovku MF nedosáhne, tak s tím můžou "bojovat" jen skrz sázející...

Reagovat
smazaný uživatel

No nedávno to bylo tak, že nějakej typek takhle na nějaký zahraniční sázkovce vyhrál hroznej balík a MF mu to celý sebralo

Reagovat
PavlíčeQ

No to už je ale taky pár let zpět Pokud jsi nevyhrával nějaký závratný částky, tak po tobě nikdo nešel, ale právě podle toho novýho zákona o hazardu se to podle mě změnilo a měli by jít primárně po sázkovách, než že by měli jít po sázejících.

Reagovat
HanzBP

No vždyť zrovna tuhle sázkovku myslím, že zablokovali ne?

Reagovat
stas87

Hmm...ja som nestastny u ceskych stavkovkych. Mam ucet na fortune aj na tipaci. Podavam len na basket a hadzanu, vsetko live stavky. No a fortuna mi zacala odmietat tikety, blokuju ma a uz to nie je ako kedysi, ked som zacinal. Napriklad ked si chcem na basket v live stavkach podat na 36b za Q, tak mi schvaluju tiket 35-40 sekund. Lenze za tu dobu sa x krat meni skore ci kurzy, cize mi akceptuju tak jeden tiket z piatich. Ked som tam zacinal, tak to trvalo do 10s bez obmedzenia. Uz to doslo az tak daleko, ze mi odmietli vziat kurz 1,01 za 10 korun. U tipace mam problem v tom, ze ked fortuna vypise na Q napriklad 35,5 hranicu, tak ju potom posuva podla skore..no a dalsi posun smerom hore je 37,5 ci 39,5. To tipac ma 36,5 ale dalej uz ma 39,5 a ten bod je v baskete dost poznat. Preto mi nevyhovuje ani tipac. Sere ma to, pretoze mi to k vyplate hodilo dalsie prachy navyse...a teraz ma smejdi zacali blokovat, pretoze som cez rok nedobijal konto a len vyberal.

Reagovat
Nihilister

Tohle je bohužel běžná praxe live sázení v ČR.

Reagovat
stas87

Vsimam si. Preto zvazujem zmenu, chcem odist od fortuny a tipsportu. Narazil som na 1x bet, ponuku maju ovela lepsiu ako fortuna ci tipac. No a kedze dnes je podmienka, ze mozes mat len jeden ucet, kam si posles peniaze z fortuny, tak by som musel jedine zalozit ucet na ineho cloveka. Takze by on musel dat svoje cislo ucta pri registracii, aby som ja mohol podavat a posielat si peniaze na jeho ucet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízím se ti jako ten člověk

Reagovat
stas87

Takze poskytnes fortune svoje rodne cislo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel číslo bankovního účtu

Reagovat
stas87

No to kludne daj, lenze musis k tomu dat aj svoje rodne cislo, ked si zakladas ucet.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Marně čekám v zázrak a povolení pro bet 365...

Reagovat
popltak

1xbet je největší sračka. Vsadíš si tam max za pár euro a ještě dělají problémy s výběrem. Nabídka a kurzy super, ale to je k ničemu, když si to vsadíš za pár korun. Ze zahraničních, kde se dá vsazet je dobrý betfair.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě kvalitní zápas. První krok splněn.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat gol od současnýho Baroše je ostuda jak prase. Bylo to sice z jednoho doteku z blízka a zásluha Granečného ale i tak.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš co se vrátil z Galatasaraye tak dal za MB, Lbc a Baník 21 golů za 3 606 minut

40 zápasů čistého času = 20 golů

Reagovat
HorajzmAmmann

počkat, to je nějaký dobrý

cetto? I need help

Reagovat
HorajzmAmmann

* 4 276 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Baník nepustí

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rssa

Milan

Reagovat
Krony

Nějak mi nedává smysl ta zpráva z ČTK, že Baníkovci napadli brňáky. To tam žádný novinář nebyl, nebo jsou všichni lháři? Vidím jasně na videu, že Baníkovci jsou ve svém sektoru, tak co kurva je?

Reagovat
doNny

Líp se to "prodá"...

Reagovat
Krony

Ale že zrovna ČTK klesne na úroveň Blesku a TV Nova... Žijeme holt v ČR, co už s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době je jedno, že uděláš svou práci mizerně. Důležité je, jak to vypadá...

Reagovat
Krony

Tohle není ani mizerně. Tohle je novinařina od piva u TV.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba tohle resit. Alespon se neco delo. Jen teda sem ty vole cumel na tu koalici, co si Brno dotahlo.

Jako ona ta hecovacka v podobe pokriku taky stala za to :-)

Skoda jen fanousku z obou stran, jenz chytli ACAB..

Reagovat
doNny

A to tam ještě nebyl Ruch, Plzeň, Klatovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni stacili ti nadrzeni madari z Ujpesti :-)

Reagovat
frankiefcb

Ujpešť jako že se Brno a Slovan paktuje s Maďary

Reagovat
smazaný uživatel

Brno+Slovan a Austria W a ti zas s Ujpesti.

Reagovat
frankiefcb

hmm zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

eště Ruch a máme budoucí visegrádskou pětku na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím o Slovanu Bratislava ale Újpest? Kde k nim přišli proboha....Jinak jsem od tebe četl koment, že to bylo v ulicích zábavné...Ono celkově fans ZB mi příjdou jako největší extrém (dojmy ze zápasů ve Zlíně jenom), takový bordel tam neudělal nikdy nikdo.

Zvláštní na tom všem je, že ač nejsou tak početní, tak jsou snad nejvíce přidrzlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono spis aktivni v tomto smeru byl Slovan Bratislava.

Madari to hrotili u zastavky MHD, kdyz jel kolem bus s fans FCB zpet na nadr.

Reagovat
Krony

Jako mi to je celkem u prdele, jediné o co mi jde, aby to ta disciplinárka neřešila stejně. Naběhli brňáci, tak Baníku zavřeme stadion. A ne že by se to tak stalo prvně, tedy stadion zavřený nebyl, ale pokut nesmyslných už nepočítaně.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne, maximalne hrozi pokuta, ale uzavreny stadion pro nas vazne ne

Reagovat
Puskas

Je to jak s tím Linekerovým, že fotbal se hraje 90 minut a vždy vyhrají Němci. Tu to lze říct dle ČTK tak, že dochází ke střetům fanoušků a vždy za to můžou chachaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neresit fakt.. mrdky medialni proste no

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Peta Vasek dnes vychytal 3 golovky. Fakt borec.

A dekovacka na zaver.. Ty vole, ta mela grady, Bary to prozival jako kdyz vyhral LM :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Když Baník vyhraje 1. kolo

03/04 = 1. místo

07/08 = 3. místo

09/10 = 3. místo

17/18 = ?. místo

Ten vzorec je naprosto evidentní

Reagovat
Spalovač šancí

5. místo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nezlobil bych se..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale buďme realisté, mrdky jako je Brno, to není pro Baník soupeř, takže kvalita týmu se projeví až v neděli.

Takže stále platí, ideál 10.-12- místo

Reagovat
smazaný uživatel

No hele já bych to Brno zase nepodceňoval. Za mě pořád jsou silnější než Slovácko, Jihlava nebo Bohemka pod Haškem. Ale je pravda, že Slavia nám ukáže, jak na tom vlastně jsme.. Každopádně, výhra v Brně, to už je něco úchvatného, po tak dlouhé době..

Reagovat
HorajzmAmmann

5-7

Reagovat
eliskafan

Strašně nesympatické oba celky. O fanoušcích škoda mluvit

Reagovat
Krony

Škoda mluvit, tak o nich napíšeš že?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo Nepřál Milanu Barošovi gol ... je Gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

http://sport.tn.nova.cz/clanek/policie-v-brne-zasahovala-banikovci-napadali-fanousky-domacich.html

Nebyl jsem tam, ale začínám být už kurva nasraný Ten zmrd co to napsal by zasloužil pár facek

Reagovat
smazaný uživatel

No stress, tohle uz me nechava naprosto klidnym. Banik muze vse, tecka, je to

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nas udel

Reagovat
smazaný uživatel

bud v klidu. Ten, kdo tohle psal, tam taky nebyl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

"Televize Nova nutí své reportérky k prostituci" Ne? Cože vona to není pravda? Japato? Nechejme to tak, přinese nám to víc kliků a peněz za reklamu. Žurnalistika jak cyp. BOJME SE TĚCH ZLÝCH OSTRAVÁKŮ, VRAŽDÍ PSY A ŽEROU DĚTI. Baníkovci ačkoli zavření v Brně za plotem zvládli zdemolovat půl Prahy, jedné postarší občance dokonce přivodili infarkt!!!

Reagovat
Frick

OT - neznáte někdo tuhle fotbalistku? Dobrá drsoňka ale lezba to nejni

https://www.instagram.com/carolinehrbkov9/

Reagovat
ratusek

dyt je to nechutný

Reagovat
HanzBP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem, ale ve zkratce jakej to byl fotbal? Dalo se na to koukat nebo to bylo jako my v Belehrade?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to co jste předváděli vy v Bělehradě se oproti tomuhle nedá nazvat ani fotbalem. Asi tak.

Reagovat
ZB 07

No letos to bude sakra těžká sezona. Naše obrana je ještě víc k smíchu než loni a to je opravdu co říct. Jablonský totálně hořel, Kijanskas je schopnej zahrát dobrej zápas jednou za rok...Pavlík ke konci zápasu vypadal, že se nám na to tady vykašle. A nejhorší je fakt, že to, co jsme dnes měli na hřišti, bylo v podstatě to nejlepší, co máme k dispozici. Aspoň můžu pochválit ruchové mikrofony ČT, díky kterým to vypadalo, že naši Chachary překřičeli

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud takhle budeme hrát aspoň celý podzim, tak se nám starosti se záchranou vyhnou a budem hrát klidný střed. Navíc věřím, že v zápasech se silnějšími týmy se mužstvo ještě více vyhecuje a třeba vydoluje i nějaké body se Slávkou, Spartou nebo Plzní, když bude trochu štěstíčka a hlavně Sparta bude hrát tak jak zatím hraje.

Velkými pozitivy jsou výkony Poznara, Šašinky, Suse a hlavně Hrubého, který se po ročním spánku zase probudil. Už jsem se bál, že vypadne ze sestavy, protože hrál fakt strašně, ale Kučera ho asi proplesknul a už je to v pohodě. S aktuálním složením kádru jsem spokojený, ale pořád možná chybí jeden trochu lepší stoper. Ale budu rád, když se časem prosadí někdo z juniorky, adeptů tam je dost a Baník tady tímhle vždy vynikal.

Už se těším doma na Slávku, jen doufám, že to ze strany našich pořadatelů zase nebude tragédie jako s Opavou nebo Vítkama, kde uzavřou třetinu stadionu.. zápas se Slavií je totiž rizikový asi jako s Vítkama právě. Rivalita nulová a fanoušci neškodní a v malém počtu.

Reagovat
ratusek

Mě pije krev Breda, tam by měl hrát někdo jinej, jinak to jde. Akorát se nám budou msuet vyhnout dlouhodobá zranění,

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Breda je hráč tak na druhou ligu, tam by to chtělo posílit. Klidně právě někým z juniorky

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, trochu doufám v toho Pazderu, že přijde hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu dáte ...

Reagovat
smazaný uživatel

To není ale vina pořadatelů. Přečti si článek z sezení s vedením. Město jim dá určite kvóty a ty musí klub dodržet.. Jedině teda že bys bral město jako pořadatelé.. A co se týče Slavie, ta rivalita tam je a zrovna tady tu zonu i pochopím.. I když by samozrejme nemusela být tak velká..

Reagovat
stas87

A aku rivalitu ma Ostrava so Slaviou? Ved pravidelne koncite za nimi a nie ste pre nich super.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam rivalita a nejde ani tak o umístění v tabulce...

Reagovat
stas87

O co tam teda ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se jinak, musí být rivalita kvůli tomu, jak se umisťují týmy na jednotlivých umístění?

Baník se Slavií patří k TOP táborům s ultras produkcí, snad ti to otevře oči, proč tam ta určitá rivalita je.

Reagovat
stas87

Väcsinou to tak byva u timov, co od seba byvaju vzdialene viac ako 40-50 km. Tam beru ako kriterium prave tabulku. A Ostrava a Praha su od seba ovela viac, ako 50 km.

Takze asi jediny dovod tejto rivality je ultras produkcia? Mne to teda nepride ako nieco extra, aby sa tu pisalo o rivalite...a zo slavistov mam dojem, ze Ostravu vobec neriesi a je im ukradnuta. Neber si to osobne...ale tak to na mna posobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první odstavec, nezlob se na mě je ale hrozná pičovina

No, každý, ať si to bere tak, jak chce, nemám potřebu to ospravedlňovat.

Víc bych to neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Věř, že řešíme. Když prohrajeme se Spartou, Bohemkou a Ostravou tak nás to vždy hodně sere. To spíš Plzeň máme v píči Nebo teda nemáme ale zápas s nima mě moc nevzrušuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem si naopam myslel, že Plzen je poslední dobu velký rival. Tak to rád slyším

Reagovat
KingMaster13

Rival to lehký je, protože hraje nahoře. Nic víc v tom však není. Oni nás věčně uráží a nám to je docela jedno Takhle bych ten vztah popsal

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle je přesně Sparta vs. 95% týmů

Reagovat
Krony

To je fakt, urážky sypete na všechny

Reagovat
Kang & Kodos

kromě Slavie a zčásti Plzně a Baníku máme v píči. Pokud se teda nepočítá "mrdáte ovce"

Reagovat
KingMaster13

Jako my ten hate dostáváme docela taky, protože jsme Pražáci a hlavně na Moravě se to lidem ne vždy líbí ale uznávám, že to není v takové míře, jako dostáváte vy

Reagovat
icka

Vubec nevis

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Tam jde o to, že my jsme Pražáci a Ostrava je taková hlavní antipražácká bašta ještě s Brnem. Vždy je tam nepříjemný hrát, bouřlivé prostředí. Rivalita je akorát jí mají větší se Spartou bohužel. Sparta má víc úspěchů a tak je pro celý národ to hlavní ztělesnění Prahy, my jsme už druhá kolej Mimochodem k tomu co jsi napsal. Před pár lety jsme byli na sestup a znamenalo to snad, že nejsme rival pro Spartu? Ani náhodou oba týmy hráli to derby vždy jak uměli

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu tím, že máte nejlepší fanoušky doma a my asi venku jsou ty naše vzájemný zápasy poslední dobu dost nahecovaný. Hlavně v Edenu se překonávají rekordy, výjezdy roku atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Takze sa ta rivalita zaklada na tom, ako sa prezentuju obaja v Edene? Kedze slavisti do Ostravy jazdi v malom pocte...neber to tak, ze rypem do Baniku a Slavie, len ma to zaujima.

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě se tam ta rivalita na tom nezakládá, jen to tím graduje.

Zápas s Vítkovicema stojí za hovno, protože nemají žádné fanoušky. Ale mít základnu jako Baník, tak to je kurva zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho fanouška Vitky mají a znám ještě dva

Reagovat
KingMaster13

Mrzí mě, že nás nikdy do Ostravy nejezdilo tolik. Letos doufám, že bychom mohli přijet ve slušným počtu a mohl by být bomba zápas i u vás. Jinak jak říkáš. Za sebe duely s Ostravou mám v Edenu snad nejradši. Zatím jsem nazažil protivníka, který dokáže překřičet TS a vám se to před 2 roky povedlo, to jsem fakt čuměl. Za sebe nejdůležitější je vždy pro mě Derby se Spartou o Prahu, pak derby s Bohemkou o Vršovice a třetí nejdůležitější zápas jsem měl vždy s váma jakožto Češi vs hlavní zástupce Moravsko-Slezska

Reagovat
HorajzmAmmann

a upřímně? Ani netuším jak jste na tom s výjezdama (a vlastně ani Sparta) k nám do Ostravy Ale letos vás přijede určitě kotel

Reagovat
KingMaster13

Nikdy to nebylo moc slavný z naší strany. Je ale pravda, že poslední roky jsme chodili těžce kanaláma, ikdyž to není omluva. Vy jste předloni byli suveréně poslední a přesto vás přijel kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se právě bojím, že to bude od nás špatné. Zrovna jsou zvýšené ceny lístků, doba dovolených

Reagovat
KingMaster13

Zase nováčkovská euforie, výhra v 1. kole Méně jak 10 tisíc neočekávám. Spíš od nás se trochu bojím ať to není ostuda

Reagovat
stas87

Lenze nemozes porovnavat mestske derby a uplne iny level rivality s timom, co je x desiatok kilometrov daleko. Ked zoberiem len samostatnu cesku ligu, tak Slavia v nej nikdy nespadla do druhej ligy, ma viac titulov a je to stabilny ucastnik poharovej europy. V nedavnej minulosti si presla zlym obdobim, kedy bola rada, ze utiekla zostupu ale stale je to väcsi klub ako Banik.

Mozno sa na to pozeram zo spatneho uhla pohladu, ale fakt mi nepride, ze by tieto dva kluby mali mat nejaku väcsiu rivalitu.

Reagovat
HorajzmAmmann

a já nevim no, pro mě byl je a vždycky bude daleko větší zápas United s Liverpoolem než městké derby. Třeba... Ale zase těžko říct jak to berou přímo fanoušci United z Anglie

Reagovat
stas87

Tak ty hned vytiahnes take eso. No to s tym mestskym derby nebol prave najlepsi argument...uznavam. Pretoze pre Bayern bude väcsi zapas s Dortmundom ako s TSV.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně, nebo si tak natvrdlý?

Reagovat
KingMaster13

No za komančů jsme padali docela dost Tam zas byl Baník dost nahoře. Jinak kdo nebo co je větší klub to se nedá jen tak říct. Co se týká zázemí, věhlasu a fanoušků tak Baník se pražským S dost blíží. Vždy v zahraničí když se zeptáš cizince aby ti vyjmenoval 5 našich klubů tak vždy řekne Sparta, Slavia, Baník. To jsou fakt 3 kluby které tu dominují, poslední dobou se zvedla dost i Plzeň. Ta už získala v zahraničí taky velké jméno. Ještě by mohlo i Brno když se podívám na jejich návštěvy v 90. letech, je to škoda. Moravě prostě velkoklub chybí. Jinak já na tituly tolik ani nekoukám. Už to, že náš rival je i třeba Bohemka, respektuju jí a nikdy bych je nebral jako podřadnej klub, jen kvůli tomu, že máme o několik trofejí víc. Ty to bereš z pohledu úspěšnosti, já to beru z jiného no

Reagovat
stas87

To je pravda, Ostrava je hned za Spartou a Slaviou. Ja som tym nechcel rypat do Baniku, ze je maly a podradny klub, len ma zaujimali dovody rivality so Slaviou. Som si napriklad myslel, ze spolu mali tieto dva kluby v minulosti nejaky legendarny zapas, pri ktorom ta rivalita mohla vzniknut.

Reagovat
KingMaster13

Tak Baník se několikrát přimotal do boje o titul. Zápasy byly a ne že ne. Spíš je ale ta rivalita založená právě na tom, že Baník je nejlepší fanouškovský tábor mimo Prahu a navíc i dost antipražáckej, takže pro nás a Spartu challenge

Reagovat
HorajzmAmmann

I ty zápasy s Bohemkou mají svoje kouzlo.

Reagovat
KingMaster13

I Bohemky je akorát průser, že mají ten hostující sektor úplně na hovno. Takže co se týká prezentace tak hostující tým má dost ztížené podmínky. Škoda, že nemají protilehlou vůči tribuně, kde mají kotel. Vypadalo by to o dost lépe. Proto s nima mám raději derby v Edenu. Oni vyprodají hostující sektor, my narvanej Sever. Fakt je to ale škoda, protože jinak se mi ten jejich stadion hodně líbí. Takový český Craven Cottage

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi se na dolíčku líbí, že tam máš hřiště hned u tribuny a parádní domácí kotel. Ale ta tribuna za brankou by strašně pomohla Už ani nám to moc nestačí, natož Spartě nebo SKS

Reagovat
KingMaster13

No právě Nás by tam klidně i 2 nebo 3 tisíce chodilo ale ten jejich sektůrek má kapacitu nějakejch 500 míst To je prostě na houby a i na fotkách třeba na supporters to pak nevypadá hezky. Jinak Bohemka samozřejmě za ty věrné fandy a kotel respekt.

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
KingMaster13

Právě o to víc mrzí, že už jí nemají Hned by ta prezentace hostujících táborů byla o něčem jiném

Reagovat
JarousFCB

klidně i takovou nudli. Alespoň bychom nemuseli strašit na hlavní tribuně s druhým sektorem.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann

0:2? Svěrkoš a Magera?

Reagovat
Aldeano

Svěrkoš hrál v tom zápase určitě, pamatuju si, jak právě chválil i fans Bohemky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,je tam populární pokřik o pražských kněžkách lásky

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si ujel?

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia je rival, starsi si vzpomenou jak nam vzali flagu Chuligani...

Reagovat
HanzBP

Brabec říkal, že se snad s městem dohodli, že tu nárazníkovou zónu zmenší.

Reagovat
smazaný uživatel

Odstupem dne musím teda konstatovat, že včerejší hra Baníku se mi líbila. Možná to je tím, že se tým vrátil k tomu rozestavění 4-4-2.

Líbil se mi hlavně herní projev Stáni..To, že byl nakonec zbrklý.. Ono nejde ani o to, jako jak jsi ty šance vypracoval, dobrý driblink, hra 1 na 1, ono když bude pokračovat v nastoleném trendu, tak příjde i to proměňování šancí.

Útočníci taktéž nehráli špatně, Poznar měl dobré krytí míče, Bary je kapitola sama pro sebe, Kuba Šašinka pokračuje v nastoleném trendu z přípravy.

Střed zálohy taky nehrál špatně, měl sem obavy, jak to zvládne Hlinka a obava byla zbytečná.

Jen bych asi krotil nadšení u stoperské dvojice.

Zas tak super mi nepřišli. Leckdy to tam byl chaos, takže platí stále, přivést stopera + ideálně s nějakým hráčem na post DM, protože až budem hrát proti silnějším celkům, než byl včerejší ansámbl brněnských ochotníku, tak to se teprve projeví kvalita defenzivních hráčů.

Reagovat
Puskas

Souhlas, ti středoví záložníci velmi často dobře vystupovali a kazili jim akce už v zárodku. Nicméně, jak píšeš, opravdu se to projeví, až budou týmy rozehrané a půjde jim to, což Brno včera nesplňovalo. Je ale fajn, že jsme s týmem, s nimž se budem bít o spodní příčky, dokázali takto hrát. Kéž to pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, porážet týmy jako Brno, Karviná, Jihlava, Bohemka atd., to by Baníku SNAD nemělo dělat větší problémy.

Ale krotím včerejší euforií, je to fajn, vyhrát (a ano, nemusíme přehánět) dominantním herním rozdílem, ale stále platí, že budu osobně rád za to 10.-12. místo.

Počkejme si, jak s námi zacvičí Slavie. A z následného zápasu na Slovácku bych bral klidně jako úspěch i remízu. Ale to už předbíhám.

Reagovat
HorajzmAmmann

u SKS je jediná naděje, že nechá ty svoje hvězdy na lavce a pošle tam Tecla

Reagovat
HorajzmAmmann

Stoper uz pry je podepsany

- souhlas se vsim. A ohledne Stani, takovej Petrzela zacal davat goly taky az v pozdejsim veku, musi se vyhrat a treba to zacne promenovat. Vcera byl vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

A Denis, ty vole, z něho začíná být stroj, jak stavbou těla, tak herním projevem...Když si vzpomenu na jaro 2016 a jaký to byl klučík

Reagovat
HorajzmAmmann

koukni se na sestřih - Granečný tam poslal Baník do tří tutovek (z toho dva goly) Ale jemu by taky prospělo nějaké hostování, at to má každý zápas za 90. minut.

Reagovat
smazaný uživatel

COŽE?! Hostování? Ani omylem.

Ten kluk bude hrát, neboj..Jen si uvědom, že ještě před dvěma týdny byl v Gruzii na ME 19, neměl žádnou dovolenou, čas na odpočinek, protože předtím byl zas na tom turnaji ve Francii. Proto nehrál od začátku, to tělo se taky potřebuje nějak zregenerovat.

Ty vole, posílat ho na hostování... Stačí, když předpokládám, že za rok půjde pryč

Reagovat
HorajzmAmmann

já to myslel tak, že by mu strašně prospělo 90 minut každý zápas někde v 2. lize. aZatím toho moc neodehrál. Bohužel už má i nějakou kvalitu aby pomohl Baníku na lavičce, ale tam ten progres asi nebude tak velký.

Samozřejmě abych ho na to hostování opravdu poslal, by musela být v kádru daleko větší konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, že už nebude hrát v základu?

Však vyčkej času. Teď bude holt zaskakovat v průběhu utkání, ale až si pořádně odpočine, není důvod ho nestavět. Proto by byla hloupost ho posílat jinam na hostování.

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba bude, ale úplně si nemyslím, že vytlačí ze základu Azeveda. I když po včerejšku bych to i uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo je šašek, včerejší pokusy o penaltu byly směšné...

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo no

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu ta ruka ve vápně a pak, jak ten obránce Brna na férovku odhodil ve vápně našeho hráče... WTF?

Celkově mi přišli hráči Brna nějací přijebaní..To je asi tím místem, kde hrají a momentálně žijí

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ruka se dala pískat a zase u toho byl Stáňa

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mě taky nasral. Bohužel zase přidržoval balon a k tomu všemu pak ta simulace.. Ale ještě bych ho nezatracoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to jako simulaci neviděl, v opakovačce šlo vidět že mu podklouzla levá noha - stojí na jedné a bek mu kolenem plesknul na pravé koleno. Jestli MUSEL spadnou ví sám... Ale mě víc zklamal ten Fortes na to jak ho ti dva šašci v tv vychvalovali a pořád ležel na zemi a pak celkově nezvládnutý zápas ze strany rozhodčích, první zápas ligy a hned by měli dostat flastr. Dvě penalty pro Baník, špatně mávané offsidy na obě strany, červená pro Hlinku, minimálně tři žluté pro Pavlíka u nejž jsem nakonec rád že nešel do Baníku, je to hňup. A už vůbec jsem nepobral žlutou pro de Azeveda - je faulovaný, snaží se v běhu udržet rovnováhu a brňák k němu přiběhne aby mohl spadnout... Jsem hódně zvědavý co na to komise rozhodčích.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně at nehraje Granečný na beku

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná, ten kraj zálohy mu sedí lépe.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

Ale tuším, že obě ty asistence už byly v době, kdy se vyměnil se Susem a hrál vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo taky super. Že se mohl se Susem skvěle měnit..

Reagovat
dinss

Granečný i ten Šašinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba překvapilo, že byl tak velebený Pokorný. Nám s frankiem se včera rozhodně více líbil Šindelář..

Reagovat
Puskas

působil občas nejistě

Reagovat
HorajzmAmmann

já si třeba žádného failu od Pokorného nevšiml, zato Šindelář tam stojí za jednou tutovkou Brna. Ale uvidíme další zápasy Hlavně SKS ta je prověří

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde spíše o celkovou nejistotu. V 1. poločase to šlo dost vidět. U Šindeláře se mi strašně líbilo, jak odebíral míče třeba i někde u půlky. Ale je pravda, že ani ten Pokorný mě vyloženě nezklamal.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo jo, zajímalo by mě kdo že je ten nový stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejspíše ten ukrajinec? Uvidíme, snad to brzy představí oficiálně..

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli to bude zase nějaký reprezenant U21 ročník 96 tak to nám asi vyloženě trn z paty taky nevytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Díval se někdo na zápas na stránce http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/ ? První poločas tam běžel v pohodě. Pak byla poločasová přestávka, ve které se začala přehrávat nekonečná smyčka s nápisem "Živý přenos zašne za chvíli", ale druhý poločas už vysílat nezačli. Nepomohlo ani refreshnout stránku. Máte někdo se sledováním přenosů na ČT4 sport zkušenosti nebo poradíte jinou stránku, kde se dá na českou ligu bezplatně dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulou sezonu to na stránkách ČT nejelo vůbec, protože licenci na internetový přenosy měl isport..

Reagovat
Krony

To je bohužel běžné u čt, pikolík co to má pouštět, tak se sem tam sebere a jde na pivo, sere na lidi co jim platí poplatky. Prostě to zapomenou celkem často pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to stalo,sledoval jsem to pred hospodou na tabletu a kdyz jsem chtel pustit druhou pulku,tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Po netu to ČT vysílat nemůže, takže tohle byla spíš taková chyba, na kterou se přišlo až postupem času.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě myslel, že ČT ty zápasy, ze kterých dělá přenos do TV na svým webu vysílat může. Loni jsem takhle sledoval nějaké zápasy, ze kterých jel buď jen první nebo jen druhý poločas. Říkal jsem si, že mají nějaké technické problémy a bylo mi divný, že to nejsou za celý rok schopní pořešit. A oni to teda nemůžou vysílat vůbec Nechápu teda, že tam nedají aspoň nějaké upozornění, že to nemůžou vysílat. Amatéři z ČT Ostatním díky za vysvětlení, aspoň už vím, že tam nemusím ztrácet čas a nervy.

Reagovat
ZB 07

https://www.batmanstream.com/football-live-streaming-video-2016-18.html

Já sleduju tady. Jinak na ČT to jelo jenom první poločas kvůli technický chybě, práva má jinak i na tuto sezonu pouze isport.

Reagovat
db18

A tipsport, ne?

Reagovat
ZB 07

Jo, tak ten taky...ale isport jedinej bez registrace

Reagovat
db18

Ale s poplatkem...

Reagovat
JarousFCB

ale za to za prachy

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bych mírnil očekávání místních baníkovců... hráli jste proti kandidátovi na sestup č.1, vaše kvalita se ukáže až při prohrách se Zlínem nebo Duklou

Reagovat
JarousFCB

však my to tak bereme... to že si tu pár lidí dělá prdel ve stylu "návratu krále" nic neznamená. Myslím, že všichni by byli více než nadšeni, pokud se budeme motat někde vprostřed tabulky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Moc svému týmu nevěříš...

Reagovat
smazaný uživatel

pozitiva brněnský fotbal nikdy nepřinášel, za to v Ostravě bylo vždy více optimistů než je zdrávo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo doufá přežije

Reagovat
HorajzmAmmann

kandidát na sestup č. 1 je Jihlava + 1905

Reagovat
dextroza_m

Ukončit ligu, Baník mistr!

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
andrew96

tzv. na Kramera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Jaki kurwa kretyn

Specjalnie to zrobił widać jak chuj

Tak się nie podaje do bramkarza

Miluju ten jazyk...

Reagovat
Mrvinho

Zajebisty w chuj

Reagovat
smazaný uživatel

TOP vyjezd, hned v prvnim kole sme dali vic golu a udelali vic bodu nez nam mistni mudrcove pred sezonou prorokovali a to nam jeste sudi uprel dve tutove penalty, nechapu jak je mohl nepisknout kdyz bylyevidentni na stovky metru daleko...

GieksaBanik ole!

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Příbram a Opava hned ztráta

Reagovat
Krony

Příbrami tu ztrátu přeji. Opavě přeji postup, ty zápasy s nimi za to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je v lize chtěl, ale nějak mi to nejde jim přát..

Reagovat
Krony

Chápu, prožívám podobný boj se sebou samým. Ale synátor fandí SFC, tak já si tímhle procházím už fakt dlouho :)

Reagovat
smazaný uživatel

A tys ho ještě nevydědil?

Reagovat
Krony

Náhodou občas je to sranda, třeba když se perou šály v pračce. Vezmeme piva, stoličky a sedneme si před pračku a hádáme se, která šála vyhrává.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, asi platí že my chlapi jsme nikdy neodrostle děti..

Reagovat
icka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

rozumný kluk

Reagovat
vrabejka

Návrat krále!!!

S Vrbou se do Plzně vrací zase kombinační a atraktivní fotbal

Budu Plzni přát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Polibek smrti

Reagovat
vrabejka

Ty dává redakce

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Tak teď už jsem klidnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklel si to.. je nám líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucká Bíla eurofotbalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Plzeň velká paráda.

Klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro co nejvíc gólů v ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Buček furt chytá? Za FM? Nebo to je jinej?

Reagovat
HorajzmAmmann

to je on

Reagovat
HorajzmAmmann

chytal za ROW Rybnik, Katowice a Petřkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Upřímně? Z týhle Plzně teda vůbec strach nemám.

Reagovat
SpecialOne

S Italem na lavičce budete brzo ztrácet na Plzeň tolik, že se opravdu bát nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Pravda, Sparta se bude pohybovat uplně jinde než Plzeň.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy na 15. a 16.místě už by v té tabulce takhle mohli zůstat do konce soutěže Těm bych FNL přál

Reagovat
smazaný uživatel

mohly

Reagovat
HorajzmAmmann

2., 3., 4. taky

Reagovat
Shevchenko

Dukla sestup

Reagovat
hefy

Jak jsem řikal - nejlepší posila léta je Vrba. ten tým vůbec hráčsky posilovat nepotřeboval, akorát potřeboval trenéra, ze kterýho se ta banda ignorantů posere. A přesně to Vrba očividně splňuje.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vite jaky je rozdil mezi Banikem a trojuhelnikem?

Reagovat
HorajzmAmmann

tvůj mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je fotbalový klub a trojúhelník geometrický útvar ?

Reagovat
frankiefcb

trojuhelnik neni kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Puskas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icemike

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

Povidej kosoctverecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám prozraď ten "fórek".

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Neni temer zadny, banik ma jen 3 body a trojuhelnik 3 vrcholy

https://youtu.be/aqW4z4cxxiw ?

Reagovat
smazaný uživatel

3 body. Vtip starší než zeměkoule.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blbost?

Reagovat
Kang & Kodos

only 2015s kids...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

OT: největší prdel je v druhé lize, zatím všechno plichty a vede tým Olympia Praha Kdo by na to vsadil? Třeba postoupěj...

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, kdyby v lize nahradili třeba Duklu, tak si toho stejně nikdo nevšimne

Reagovat
eL

Ty vole to fakt ne, to radši tu Duklu

Reagovat
ZB 07

Prej tam bylo 350 lidí...nechápu, kde to vzali.

Reagovat
HorajzmAmmann

mají družbu s Duklou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
rufus

Na Strahově musí taková návštěva vypadat strašně komicky.

Reagovat
db18

Takže letos start-cíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky pan kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Orlí zrak

Reagovat
Krony

Ta Slávka je bídná až nechutně. Škoda že ty Teplice ten gól dát nechcou.

Reagovat
PavlíčeQ

Teplice po většinu zápasu lepší a nebyli schopný z toho nic vytěžit

Reagovat
nani92

FC Slavia Penalta

Reagovat
db18

Slavia pokračuje ve svém "nadfotbalu" z minulé sezony.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

V suchym triku. Ukázali jsme si, že lavička je silná, obrana naprosto v klidu udržela čisté konto. Motm: čárový

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč furt řešej změnu 7 hráčů? Ti kluci tam všichni bojujou o flek v sestavě jak nikde a zahrajou takovou sračku Těším se na příští týden

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, aspon nekecej že jsi tu penaltu neviděl

Reagovat
ZB 07

Sestupující by už takhle mohli zůstat

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

"Mel jste dve velke sance a ani jednu jste nepromenil. Mrzi vas to?" .. tie pozápasove otázky sú proste top

Reagovat
smazaný uživatel

Honzo, Honzo pojďte k nám

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

"nemrzi, jsme radi, nechteli jsme vyhrat"

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je každej zápas...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak SKS 2 zápasy doma 0 golů ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje po vymyslenejch penaltach

Reagovat
HorajzmAmmann

proti Bate byla jasná

Reagovat
mistr129

ale ta impotence mě taky děsí

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice měli Filla prodat.

Reagovat
mistr129

no to byla ale teda příšerná sračka. Už při sestavě jsem se něčeho takovýho děsil. Sice každej z těch hráčů má na to zaskočit v případě zranění či trestu, ale může být 1-2, ne celá útočná fáze. Pochvalu za mě jen Souček a narozdíl od úterý Bořil, naopak Frydrych a Buren strašně kazili. Rozhodčí byl tak mimo, že to nakonec vyšlo plus minus jako rovina.

Reagovat
KingMaster13

Hodně lidí právě docela nadává na Bořila a Součka. Jako proč? Součka jsem fakt pozorně sledoval a nemám mu moc co vytknout. Bořil mě děsil trochu, občas tam šel jako blázen ale dobrej výkon

Reagovat
mistr129

na Facebooku? tam už jsem na čtení komentářů rezignoval

Reagovat
KingMaster13

Jako nemá, ti co tomu rozumí jsou převážně jen tady. Nicméně sere mě kolik se tam najde takových oslů.

Reagovat
mistr129

mě hlavně serou ti "ACAB", "zkurvená O2" a "bez pyra se nedá fandit"

Reagovat
KingMaster13

Tak toho si ani tak nevšímám, to už spíš fakt jen ignoruju. Mě spíš vadí když tam píšou na někoho fakt neopodstatněnou kritiku. Už to, že Altintop byl zvolen hráčem zápasu mluví za vše jak tomu ti diváci rozumí

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Dost přesný zhodnocení. Dodal bych, že Ščuk byl tragickej.

Reagovat
mistr129

ten byl hlavně na červenou, on jinak nebyl skoro ve hře, stejně jako Mešanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Altintop hráč zápasu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ten frajer ve 30. minutě vypouštěl duši ale je man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak mohl bejt Rezek na třetím místě, ten měl jít pod sprchu už o poločase..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak mohl bejt Rezek na třetím místě, ten měl jít pod sprchu už o poločase

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Pro mě Laštůvka. Neměl žádný super zákorky, ale byl skvělej hlavně při centrech a vybíhání, vždycky dal vzadu Slavii ten potřebnej klid. S ním to bohužel Slávka asi vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam imho dva hodně dobré zákroky. Oproti Koubkovi se hlavně nebojí otevřít hubu a seřvat ty dřeváky před ním a má malé vápno.

Já si myslím, že Dúbravka bude dobrý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dal Dúbravkovi polibek smrti. Začínám se obávat, že ho Strama odstřelí.

Reagovat
Aldeano

Ale já si stále myslím, že je lepší brankář než Koubek. Možná by teď mohl chytat pár zápasů Bičík, ale Dúbravka snad bude mít dlouhodobě na post jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se ale ukazuje to staré známé "V Liberci/Boleslavi/atp. super, ve Spartě..."

Reagovat
Aldeano

Snad se dostane do formy no.

Reagovat
Kang & Kodos

Všechny strčí do kapsy Vaclík ze Žižkova a Bičík z 2. Turecký Měli jsme vzít Hrušku nebo Ottmara

Reagovat
db18

...Ottmar zrovna připravil Hradec o 2 body, ne?

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale ten Ottmar to by byla trefa do černýho. V tom Hradci co předváděl občas za zákroky to jsem čuměl Dost mi připomínal Vaniaka

Reagovat
Kang & Kodos

Dúbravka proti vám chytnul pět gólů a jak dopadl...

Reagovat
KingMaster13

Pravda

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

11 tisíc diváků na 1.zápas mistra v nové sezóně, navíc proti celkem slušnému celku, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Chinatown byl zel prázdnotou i kdyby dorazil Real Madrid

Reagovat
Coutinho10

OT: CT Sport asi chce zacit konkurovat O2TV s Tiki Takou ala jejich Dohrano+

Reagovat
ZB 07

Co to je za blbost?

Reagovat
Coutinho10

ted meli upoutavku ve studiu po zapase pujde to v pondeli 21:25

Reagovat
smazaný uživatel

O čem by to mělo být? Upoutávku jsem neviděl..

Reagovat
Coutinho10

ve studiu budou hodnotit aktualni kolo nasi ligy prave po vzoru Tiki-Taky...Kozohorsky + Polách (jestli jsem dobre slysel) + novinari a v pondeli tam bude Madl a jeste jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak na to mrknu.. Akorát teda nevím, jak se jich Kozohorský na něco zeptá..

Reagovat
mistr129

tak mě by zajímaly vaše názory na uplynulé kolo, ve kterém vyhrála Sparta, Slavia i Plzeň, i když u pražských S to byly hodně utrápené výhry.

...

...

...

...

Tak pánové?

Reagovat
Coutinho10

jojo presne

Reagovat
Hiko

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Tak snad to nebude tak tendenční, jako ta sračka na O2.

Reagovat
Coutinho10

me to na O2 bavi...jsem hodne zvedavej, jak to ČT pojme...aby to fakt moc nesmrdelo kopii

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš tendenční?

Mně to spíš přijde takové strašně hospodské. Lezou tam lidi, kteří ten fotbal sledují minimálně, moc o něm neví, pak jeden aktivní hráč, který tam toho moc neřekne, nějaká 'legenda', která si tam postěžuje, jak to za dávných časů bylo jinak, a háže moudra z devadesátek a pak nějaká medmrdka, která se tam chová, jako kdyby všechnu moudrost světa sežrala. Chtěl bych trošičku odbornější debatu, ale chápu, že na tu by se dívalo asi méně lidí.

P.S.: Viděl jsem 10 dílů.

Reagovat
db18

Tak mne přijde, že vždycky je hlavním tématem něco hodit na Plzeň...

+ do toho Šmicer, který se po pořadu přizná, že se jede podle scénáře a v omluvě Spartě není třeba víc hledat...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi tak nepřišlo. Možná proto, že jsem Sparťan a hosté byli často z antiSparťanského ranku a vzhledem k té sezóně, mi přišlo, že se spíše vždycky lacině koplo do naší mrtvoly.

No a to je právě ono. Prostě lacinost, prvoplánovost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to pravé bavilo, že to bylo jak debata v hospodě. Těch odborných pohledu a keců máš všude dost.. Takhle to znělo jako skutečné jejich názor..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde a kdo prosím v Česku přináší opravdu odborný pohled na každé fotbalové kolo? Rád bych si taky početl/podíval se.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snahu o to má snad každé medium v naší republice..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Mne zrovna přijde hospodské i studio na ČT, když tam zrovna není Hyský...

...to pak první co u LM slyšíš od "experta" k přenosu: "O Monaku nevím vůbec nic"

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to ale spíše o tom, že ti hosté jsou dementi. V Tiki Taka to bylo fakt víc uvolněné na probíraly se tam věci ze soukromí apod.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
monty25

Prý tam budou diskutovat bývalí fotbalisté Lukáš Zelenka a Tomáš Poláček (myslím, že Kozohorský řekl Polák, ale nikoho takovýho neznám ) a novináři Luděk Mádl a Pavel Hartman.

Reagovat
monty25

Jo aha, tak to byl Polách...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Jsem si říkal, kde by sebrali toho Poláčka. Ale tak hrál za Slavii, Spartu i Boleslav...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Pol%C3%A1%C4%8Dek

Reagovat
Coutinho10

to by byl trumf

Reagovat
Aldeano

Za 25 mega se po jednom ligovym zápase koupil do Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Zas nepřeháněj...po čtyřech

Reagovat
Aldeano

Hřebík tehdy říkal, že bez něj LM nejde hrát. On se hlavně koupil po zápase proti Mostu, kde se snažil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl a Hartman.

A Zelího moudra alá 'Sparťani nežerou trávu jako kdysi já', to bude taky šlupka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Zelenka To zas bude o hovně a styl hlavně nikoho neurazit.

Reagovat
monty25

Lukáš, ne Luděk.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, hlavně že tady ostatní jebu za Hamita

Reagovat
db18

Takže o hovně styl a hlavně všechny urazit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Tak to je teda sestava

Reagovat
Skalda29

Naděje je, že se to nebude točit kolem 4 týmů. Jak předváděli kluci v tiki taka. Na druhou stranu to asi nebude volne kecani a Kozohorský bude držet štábní laťku. Ale tak ani v obyčejném studiu borci neřeknou souvislé věty, které by dávaly smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si úplně dovedu představit výraz Kozohorskeho, kdyby se tam.najednou rozjela volná debata, aniž by nepoložil "otázku".

Reagovat
Kang & Kodos

Za mě jedině dobře, že se konečně snaží udělat z fotbalu víc, než dva přenosy z ligy bez studia s tim, že se možná začne o 20 minut později. Už to PDF preview je docela zajímavý, akorát by to mohli víc zpropagovat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Orel - Teplice 1:0

Reagovat
Pospovič

Lukeš teda dopadl

Reagovat
monty25

To byl zase večer...

K zápasu na Slavii už asi moc psát nemusím, takže jenom stručně: Orel Vaněček, Červenka a to slovinský poleno

Pak jsem se ještě těšil na čtvrtfinále Eura žen Německo - Dánsko, jenže to bylo odloženo kvůli dešti. Takhle vypadala zkouška terénu...

https://twitter.com/OurGameMagazine/status/891374384467722241

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Azazelo RD

Centr na úrovni Plašila.

Reagovat
Coutinho10

byla slušná řacha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
eL

Reagovat
Liquid

sešívání i s béčkem za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

PODVODEM

Reagovat
dinss

Ještě, že v Edenu nejsou při smyslech a nechávají si na lavičce Šilháka s jeho ultragalaktickým fotbalem.

Reagovat
Liquid

po 1.zápasu co jeho Plzeň hrála neatraktivní fotbal celé jaro

Reagovat
db18

Taky jsme si ty trenéry nenechali...

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný Vyhodit trenéra co udělal titul který před sezonou nikdo nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.efotbal.cz/clanek-181272-Plzen-rozstrilela-Duklu-Slavia-diky-penalte-hubene-porazi-Teplice.html

z efotbalu slávisty red. Procházky:

"V deváté minutě se po faulu Vondráška z penalty prosadil Turek Halil Altintop"

ty voe, prej po faulu

Reagovat
db18

Idiot Procházka nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauloval a ještě zahrál jasně rukou. Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Efotbal je žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Antitop na fotce: Spolu jsme silnější !

Spolu s Orlem ???

Reagovat
Rarášek

A týhle Slavie už vůbec

Reagovat
db18

Takže ligu vyhraje Bolka?

Reagovat
Rarášek

Já pořád věřím nám, jednoznačně. Za dva, tři týdny se to sehraje a bude to válec.

Reagovat
db18

To už ale taky můžete ztrácet 9 bodů...

Reagovat
Rarášek

To si zas úplně nemyslím, že bysme takhle vyhořeli během těch prvních kol. Asi někde ztratíme, s tím počítám .. Ale ta ztráta nebude tak veliká, aby se to pak nedalo v klidu dohnat. A věřím tomu, že až se to sehraje, tak to je nejsilnější kádr v lize, musíme.

Reagovat
rufus

V Boleslavi ani v Liberci nevyhrajeme, předtím ještě vyletíme s CZ.. A bude na nás takovej tlak, že ztráta bude jen narůstat.. Docela se toho bojím.

Reagovat
Rarášek

Nemyslím si, že bude problém porazit Liberec.

Reagovat
rufus

Od roku 2005 jsme tam vyhráli 2x..

Reagovat
Rarášek

Míč je kulatý, může se stát cokoliv .. Tyhle historický statistiky mě nijak nevzrušujou, beru to prostě podle kádru obou týmu, s tímhle nám prostě Liberec nemůže sebrat body.

U Bolky bych se bál, to ano .. Liberec? Ne.

Reagovat
rufus

Kdyby byl fotbal jen o síle kádru..

Potřebujeme ještě čas, než budeme sehraní. A ta statistika ukazuje, že Liberec se na nás vždycky umí vyhecovat a hrajou docela tvrdě. Zvlášť teď pod Trpišovským. Pro mě bude za současné situace překvapení, pokud tam vyhrajeme.

Reagovat
Rarášek

Tak jasně, že není .. Ale nevěřím tomu, že by nám sebrali body. Liberec je v současný situaci v hodně složitý a nepříliš dobrý situaci, nevěřím jim ani za mák.

Reagovat
Aldeano

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí být překážkou, slávie na začátku loňské sezóny taky body zrovna nepřehazovala lopatou...

Reagovat
db18

Jenže "oni jsou Slavia, vy nejste nic"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Jestli ve čtvrtek skončíte, což asi jo, tak vám taky věřím nejvíc.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já zase myslím, že to soupeř podcení a Sparta nějak uhaluzí postup.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hmm - tak začátek ligy se hodnotit nedá, protože bych asi dostal ban za vulgaritu. Já sice chápu, že prioritou je Bate Borisov, ale zase až takovou sračku hrát fakt nemusíme. Ještěže máme Laštůvku...

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvku? Vždyť byl skoro bez práce, ty teplický kopyta se sice dostali do šancí, ale sotva vystřelili viz. ultrakopyto Vaněček blbeček.

Reagovat
noustres

Příští kolo Baník vs Slávka? hmm nevim jak si poraděj přes tejden v bělorusku, ale na zakončování je to fakt bída. Z Baníku si 3 body neodvezou.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Žilina

Reagovat
ZB 07

Kreténi fakt. Zase jedinej chybnej zápas na tiketu samozřejmě

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych oslovil Sobotku (nebo kdo to teď vlastně vede), jestli nechce napsat nějaký lejstro

Reagovat
smazaný uživatel

zsolna tlacila cely zapas, jasna prevaha snad vo vsetkych smeroch ale presovu vysli dva protiutoky a hned dva goly. potom nasadili presovsky totalny beton a zilina nevedela co s tym....

Reagovat
Kang & Kodos

Neviděl jsem nic, ale koukám, že Šilhavý to začal poctivě trollit už od začátku. 2x 1:0 z penalty, to chceš.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Hodnocení kola:

Suverénní dominantní výkon obhajce titulu, který silné Teplice k ničemu nepustil a měl celý zápas pevně pod kontrolou. Jaký rozdíl proti hysterickému představení Plzně, která zbytečně plýtvala silami proti trapné Dukle. sparta pochopitelně nepřekvapila a hrála to svoje. Zbytek zápasů nepotřebuje komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Slavia nastavuje laťku vysoko. Netvrdím, že nám se občas něco nepřipísklo, ale dva zápasy za sebou, z toho jeden v Evropě... Berbr se musí studem červenat, když si uvědomí, jak je to vlastně neschopnej kripl.

Reagovat
bobis21

"občas něco"

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak - jestli něco nechci, tak zmrvit si chuť na fotbal penaltama.

Reagovat
Blasphemer

Jaroslav Tvrdík did nothing wrong.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele - já jsem zvědavej na Plzeň. Zatím luxus. Ta Plzeň před pár lety pod Vrbou se mi moc líbila. Kdyby to nerozdrbal Pelta a neuhnal Vrbu k reprezentaci (dodneška si myslím, že čekal, že Plzeň se bez Vrby složí a Sparta zase bude mistr - to první se skoro stalo, to druhý se nestalo kvůli neschopnosti Sparty), tak mohla bejt Plzeň ještě o dost dál. Když potom začaly lítat ty plzeňský pentle, tak mi to až tolik nevadilo, docela jsem se bavil, jak se rozčilovali hlavně rudí - zrovna ti... Loni mě poněkud vytočili plzeň ští fanoušci, tak mě Plzeň přestala brát, navíc ani ten fotbal nebyl nic moc... Ale pod Vrbou to zase vypadá, že se na to bude dobře koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

(dodneška si myslím, že čekal, že Plzeň se bez Vrby složí a Sparta zase bude mistr - to první se skoro stalo, to druhý se nestalo kvůli neschopnosti Sparty),

1) totální blbost

2) Sparta v tý sezoně titul vyhrála

Akorát tam nikde nevidím Štrougala...

Kde udělal soudruh židokopytník Muzajs chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej takovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň se bez Vrby nepoložila, získala 2 tituly. Ale rozdíl byl v tom, jakou hru prezentovala. Dřív to byl totální fotbal, kdy 2-3 goly dala, a další 2-3 goly mohla dát. Bez něj to byly spíš upracované výhry

Reagovat
smazaný uživatel

A copak já tvrdím, že se to stalo? Napsal jsem "skoro" - a to skoro jsem napsal právě proto, že z Plzně už nebyl ten válec jako dřív a už to prostě nebylo ono. Sparta toho mohla využít a naflákat tři čtyři tituly - udělala jeden...

Reagovat
Euphael

Reagovat
HorajzmAmmann

Jaroslav Tvrdík o dnešní sporné penaltě: ''Prvni penalta nebyla a vadi mi vitezstvi touto formou. Chceme fair play sezonu a na dnesni zapas nemuzeme byt pysni. Omluva do Teplic.''

Reagovat
Blasphemer

...a vesmír je opět v rovnováze.

Reagovat
HorajzmAmmann

to bude až vyklepnem SKS, minulou sezonu jsme vstupovali do každého zápasu jako favorit, takže by pro nás neměl být problém udržet pozice zaručující postup do LM

Reagovat
Blasphemer

Baník tu Barcelonu příští rok vyklepne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzni se to 11/12 skoro povedlo.

Reagovat
Banikovec7

Jestli by naše obrana měla dopadnou jak jejich tehdejší, tak snad radši ani ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

na to že tehdy Barcelona dávala každýmu přes 5 doma tak to bylo hodně slušný ještě

Reagovat
HorajzmAmmann

to je přehnaný

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tohle dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak půjde dál s těma penaltama, tak bude slavia jak sparta v 90tych letech

Reagovat
20DollarsInMyPocket

V suchým triku. Altintop prodal své bundesligové zkušenosti při zahrávání pokutového kopu, dobrými výkony se prezentovali i Ščuk nebo Zmrhal, jejichž milimetrové pasy byly dnes kořením fotbalu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

trolling 1*

Reagovat
smazaný uživatel

Čéče - mně ten fotbal i s tou hromadou koření připadal dost nemastnej a neslanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku a s hnědejma trenkama

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cink

Kdyby takhle ta tabulka skončila tak se vůbec nefivim

Reagovat
cink

Nezlobim

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav dneska na rozhodčího na Bohemce .....

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Orel udal směr.

Nová taktika: zářez a omluva bosse nespravedlivejch vítězů.

Cíle dosaženo a politický kapitál pro "čestného bosse".

Chceme fair ligu, soudruzi !

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Šacuju to na to, že vás dneska rozhodčí nezařízne ...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
langosh

Včera ten rozhodčí tomu pomeznímu asi poděkuje, rada nad zlato . A jinak teda, ač to říkám nerad, tak penalta sice nebyla, ale koncem poločasu jím zase jednu upřel. To ovšem neznamená, že je to dobře... v rozhodčím to nebude, uvidíme jak se k tomu postaví komise. Jinak co se týká hry, tak je docela smutný, že takhle tragický výkony stačej.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřel, když už cíle dosaženo ...

A kdyby to nebylo 1:0, vývoj zápasu mohl být jinej, k té druhé situaci vůbec nemuselo dojít, řetězec příčin a následků by šel jiným směrem ....

Prostě ta penalta to hrubě ovlivnila.

Co když se stane Slavia mistrem o bod?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě:

Než se rozhodčí rozmyslel, že tu podle něj "jasnou" penaltu odpíská, uběhlo cca 15 s a Teplice se řítili do možná gólového brejku.

Kdyby nepísk, mohlo to být 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavní stál od toho pár metrů, čumí na to a musí si nechat poradit od pomezního, který stojí pekelně daleko a ještě musrl vidět tak akorát záda. To je největší komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned od začátku má liga divnou pachuť. A dneska hraje ještě Sparta Taky očekávám nějakou špetku soli do oka.

Reagovat
smazaný uživatel

hnusnej cirkus, fuj

Reagovat
ratusek

Tak Slavia jde hned od prvního kola naproti LM. Čekám manifest jo šašek Tvrdík se omluvil ale přitom by klidně bral 30 takovejch zápasů každopádně je umění i s těma sračkoidníma výkonama vyhrávat, to se musí uznat

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Hokaido

Umí někdo s photoshopem? Přidejte pls k tý úvodce Altintopa rozhodčího na každou stranu, ať je nějaká sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Logan

Takže ke včerejšku

Tolik změn v sestavě jsem nečekal a zákonnitě si to vybralo svou daň ... ač všichni, kteří nově nastoupili měli mít o motivaci postaráno aby se trenérovi předvedli, tak přecijen ta souhra atd nemůže být taková ... nějaké změny jsem očekával, ale rozhodně ne v takové míře, spíše něco jako u Plzně, tj. že by odpočívaly opory Škoda, Danny, MNN a Hušbauer, rozhodně ne že vyměníme celou zálohu i útok.

Výkon byl vyjma prvních 15 minut a pár náznáků špatnej. Penalta nebyla, ale s tím nic neuděláme. Vyjádřím se spíš k jednotlivcům.

Laštůvka, tam není moc co vytknout, čiší z něj jistota, centry sbírá v pohodě a má super čtení hry, navíc se nebojí seřvat spoluhráče a dát jim bídu ... jediný co teda nechápu je jak vždycky nažene při výkopu od brány doleva a pak to kopne doprava to je jediný co mě na něm zaujalo, snad to byla jen blbá haluz

Frýďa dneska dozadu celkem ok, dopředu bída ... jemu prostě letos vůbec nejdou centry a to je katastrofa, když už tam měl pěkné náběhy do vápna tak se na něj Mešši/MvB vysrali a radši zakončovali sami, což je škoda

MOTM určitě KUBA JUGAS, jediný souboj který prohrál byla hlavička Vaněčka po rohu, ale jinak naprosto dominantní výkon a jak jsem se bál, že až odejde Deli tak naše obrana půjde dost dolů, tak si docela dobře dovedu představit dvojici Jugas - MNN uplně v pohodě.

Luftwho? Jsem rád že je v Dánsku a Kuba u nás

Bílek Kubovi situaci moc neulehčoval a po dnešním zápase je celkem jasné, proč už na jaře nehrál v základu. Do kabiny asi dobrej kluk, v poháru si nejspíš zahraje a jako varianta při nějakých zraněních atd se třeba dostane i do ligy, ale jinak tomu m oc nevěřím, už dohrává kariéru

Bořil v podstatě copyright od Frydrycha, dozadu super, v podstatě vymazal Filla což bylo dost důležitý, ale dopředu bída a osobně jsem si přál aby na jeho místě dostal šanci Švento a on mohl hrát napravo kde by to neměl přes nohu a věřím že ty centry by byly lepší, když jednou dnes centroval pravou tak to bylo celkem povedené

Souček to měl dost těžký, ale mě nezklamal a jako alternacek MNN je super, dobře umí přenášet hru

Ščuk si dnes řekl asi tak o to, aby až se uzdraví Hromada (na což se těším), tak šel někam na hostování případně přestup, v té konkurenci mu nevěřím a dnes znovu zklamání, ahlavně v druhý půli kde si říkal o červenou a myslel jsem žže dolů půjde dřív

Altintop je hráč na 30-35 minut jako žolík, zatím ... přehled ve hře me, balony dokázal podržet a i pěkně rozdat, ale hrál asi tak 20 minut a pak se ze hry totálně vytratil, což byl ten prvek kterej nám pak chyběl ... pokud měl balon, tak dobrý, prblém byl ten že kvůli svému "pohybu" ho moc často neměl ... jinak jeho standartky bída, bída bída, to jsem od něj čekal jinou kvalitu

Zmrhal si jede to svoje, jakmile hraje tým dobře, jeho výkon jde nahoru, naopak tahounem on nikdy nebude ... pravačku má jenom na opírání a tím dnes zabil dvě tutovky, a nakonec když už to měl na levou a mohl rozhodnout, tak trefil jen golmana ... centry katastrofální, ty alibistický bochánky, to je příšerný ... hráč do rotace OK, ale klíčovej hráč pro klub s momentálníma ambicema Slavie to asi nikdy nebudem, jeho největší devizou je jeho fyzička, jinak si myslím že by dnes taky nedohrál

Mingazov nebyl uplně špatnej, ale přijde mi že se hrozně moc a brzo zbavoval míče, na jaře se snažil sám projít 1na1 atd, nevím jestli se bál či co, ale tu zodpovědnost na sebe vzít nechtěl

Mešši byl odříznutej a měl to hodně těžký, moc nevím co mu vytknout, protože se v podstatě ani k ničemu nedotával, nicméně s formou se už od přípravy moc nepotkal a pokud postoupíme přes Borisov a Tecl odejde, uvítal bych do útoku ještě posilu

Je teda taky třeba pochválit Teplice a podotknout, že jejich výkon byl stejně jako na jaře v Edenu dost dobrej a podle mě budou štikou ligy. o TOP 5 určitě hrát budou, ne-li výš, a o to více si té šťastné výhry cenním, určitě nebudeme posledním týmem z předpokládané špičky, kterej s nima měl problémy ...Šmejkal tam odvádí dobrou práci a pro mě je to momentálně kandidát na to v budoucnu nahradit JŠ, pokud ta situace nastane

A zastavil bych se ještě u Filla, kterej mi přišel dost frustrovanej (nevím jestli Bořilem, svým výkonem nebo tím že ho nepustili do Zlína), ale podle mě to jak se opíral do spoluhráčů Teplicím zrovna nepřidalo ...

Takže proti Borisovu očekávám jinou seestavu, jiný výkon a samozřejmě postup a věřím že na to rozhodně máme ....

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
spider_8

Ta Krmenčíkova akce při druhým gólu byla parádní, přesně tam prodal svoje přednosti. Škoda, že je to takový kopyťák. On má rychlost, sílu a dynamiku, kdyby k tomu alespoň trochu vylepšil techniku, tak by byl opravdu vynikající. Takový český Lukaku.

Reagovat
Hokaido

Olomouc Návrat královny ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík výborně

Reagovat
chavi.27

To se divim ze hrajou kluci rudy jen po levy strane Julis ztracenej uplne

Reagovat
Gryphonheart

Liberec hrál špatně v prvním poločase, ale Zlín hrál strašně celou dobu, bez ohledu na to, jestli byl zrovna v 11,10 nebo 9ti.. afričani se nějakou taktikou zrovna neřídili. Hubená výhra nakonec docela dobrá..

Reagovat
Gryphonheart

a Ekpai jednoznačně tragéd kola Chodí po hřišti sem tam a párkrát sebou třískne o zem.. wtf..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, těch 20 minut od vyloučení do konce poločasu bych až řekl, že byl Zlín aktivnější. A Ekpai patřil k tomu lepšímu na hřišti. A sudí Hrubeš zřejmě jasnovidec a viděl, že Ekpai nemá křeče a dá mu žlutou.

Liberec byl tak 60 minut naprosto strašný (Zlín taky, celkově holomajzna) a pak už to ubušil do oslabeného a unaveného soupeře.

Reagovat
Gryphonheart

první kolo.. snad se to ještě zvedne. Hlavně Zlín ať uhraje něco v pohárech..

Reagovat
Chlupatá máma

Ekpai ukazoval, že dostal loktem, což si vymyslel a může bejt rád, že byl hned vystřídanej, jinak by určitě nedohrál.

Reagovat
Alan_Shearer

Jak pise Gryphonheart, Zlin byl marnej i v 11ti. Ctverice cernousku vubec nezvladala. My jsme vetsinu zapasu hrali slusne (aby taky ne kdyz jsme hrali v presile), ale ta nekvalita individualit proste videt je. Mozna jsme meli trochu smuly, ale na to se nehraje. Kazdopadne nakonec 3 body zlaty.

Reagovat
delfin

Rofl, tak 2M eur prave odnesli ze hriste....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ty pravni kroky dopadnou na urodnou pudu a ty "novinarske" pohadky skonci

Reagovat
taws

paráda ...Brabec no taky mi to nedalo a už jsem včera psal do ČTK o vysvětlení

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dinss

Kolik bude letošní maximum Tomáše Rosického? Vypadá to opět na těch 20. minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nováčkovský nadšení jinak tradičních Baníku a Sigmy potrvá co nejdéle, tak to lize pomůže více jak všechny ty rádoby posily Sparty a Slávie dohromady.

Reagovat
dinss

Reagovat
chavi.27

A Rosovejch 19 minut mame za sebou tak zase za rok

Reagovat
smazaný uživatel

o-la-la

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se můžu vysmát Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba před vitrínou s poháry

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASO

Reagovat
smazaný uživatel

Ta defenziva se, ale po odchodu Káji o 100% zlepšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už pochopte, že ta čárka tam prostě nepatří.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Sosi

Reagovat
Shevchenko

Zato tvoje čeština nikoliv.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Radikal

Ať žije Itálie!

Reagovat
papanegra

Druhý zápas za námi, doufám že už tam nikdy neuvidím Juliše, protože s ním na hřišti se hraje prakticky o 10ti.

A Dubravka opět Koubek rozhodně není horší.

Reagovat
Aldeano

Koubek je horší

Reagovat
C-M@ster

Škoda

Karabach jsem taky čekal jedničku

Reagovat
El Campeon

hned první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrzel jsem abyl jsem odmenen

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani GG EZ rekt

Reagovat
pepinho2

Parádní pasivita ve 2.poločase, bohužel jsme si moc nezasloužili vyhrát

Reagovat
C-M@ster

A Hašek ještě nasranej, že nevyhráli...

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Tak Sparta byla fakt špatná ale, my kdyby jsme nebyli kreteni, tak jsme klidne vyhrat mohli, 2 velky sance, darovana penalta. Oni meli tu tyc no... kdybychom nebyli nemehla, vyhrajem, ale jsme holt :)

Reagovat
didosh

Ty vole snad první klokan na eurofotbalu co jsem zahlidl...

Reagovat
Firkraag

Klokani vetsinou chodej tlachat na stadion a ne sem.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
AnthonyR

Štramák ví co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

No..zatím Sparta vtipná,tak snad to Rosa přežil ve zdraví

Reagovat
Kang & Kodos

Už jenom 29 kol

Reagovat
smazaný uživatel

a pak sestup

Reagovat
AndR

No jo. Ale ještě potřebujeme 29 bodů.

Reagovat
didosh

Reagovat
Logan

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena remiza, Sparta nemela za celej zapas vubec nic, i ta penalta byla akorat darovana.

Reagovat
smazaný uživatel

+ bohemka měla 3 tutovky,sparta si sedne nekdy v pulce rijna a to uz budou stracet pres 10 bodu a bude hotovo

Reagovat
Greny

Stramak genialni je neveribych ze to napisu ale zlatej Habanec

Reagovat
AnthonyR

Pulpit na plac

Reagovat
valloire

Reagovat
pingla

tahle sparta se mi strasne libi, kdyz neni schopna poradne zatlacit bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je pěkně škodolibý. Vždyť se jim zranil hráč, co má na platu rozpočet Bohemky, to pak ovlivní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po prvnim kole ma tabulka vicemene idelani podobu... piskej konec!

Reagovat
Greny

Klidne

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ale Liberec by musel vyhrát pohár.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Snad přijdou další posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty teda pomůžou když vyjde jedna z deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz prijde jeste cca 80 hracu, tak z toho muze byt slusna jedenactka.

Reagovat
smazaný uživatel

No oproti čtvrtku tam už nějaký pokrok byl, ale samotné držení míče zápas nevyhraje, do útoku je to zatím bezzubý..

Reagovat
AnthonyR

Teplice, Liberec a nakonec i třeba ten Baník v euforii bude pro Spartu náročná mise

Reagovat
nani92

Sparta Návrat šašov ♥

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně? Z týhle Sparty teda vůbec strach nemám.

Reagovat
hefy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

to seš hrdina, no

Reagovat
smazaný uživatel

29.07.2017 18:59

Reagovat
10

ke Spartě se tady ještě nevyjádřil, tam už to asi s tím strachem bude horší...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Z takhle hrající ne, i když dnešní výkon byl o dost lepší než ve čtvrtek. Na druhou stranu Bohemka při víš úctě nemá kvality CZ Bělehrad. Tak se těším na čtvrtek, co z toho vyleze.

Jinak si myslím, že ten tým si časem sedne a bude hodně silnej. Do zápasu s Plzní určitě.

Reagovat
Greny

Ted mateje Boleslav a pak Liberec ne? Zapasy s plzni a slavii uz vas nebudouneznam zajimat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na papíře pěkný ale v reálu i ta příbram hraje líp

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rarášek

Měli byste.

Reagovat
Hokaido

Já docela jo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka měla v tomhle utkání šikovnější hráče, kterým tolik neodskakoval balon od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šel dolů Ben Chaim jedné opravdové křídlo nalevo a zůstal tam Juliš?

No a Rosický 2 doteky s míčem? Nebyl ve hře víc "línej" Dočkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou po zranění. Sparta může být ráda že se vůbec dostali na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tedy, že Ben Chaim šel dolů kvůli únavě?

A Rosa "po zranění" je na houby. Buď ať hraje naplno, nebo ať jde prodávat párky. Rosa na půl plynu bude jen překážet. Jak se mohl nedostat k míčům? Jedině tak, že se dost nenabízel. Jinak si to vysvětlit neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že se Rosa jen šetřil před Bělehradem

Myslím že jo, vždyť nic neodehrál v přípravě. Zvlášť u tak rychlostního hráče je to problém.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vím, co dělám".

Reagovat
smazaný uživatel

Julda si dá 90 minut..pohoda...Dúbravka to měl vyrazit jinam,příští zápas někdo jiný

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
AndR

Rozpustit a nakoupit jinou jedenáctku. A hlavně do brány zase nějakého slovenského mamrda. Ať se to může zase znovu rozpustit.

Reagovat
Greny

Škoda zeten gol neprisel driv, by jsme mohli slyse kegendarni boujst za spartu pripadne trener ven

Reagovat
Greny

Slyset legendární bojujte

Reagovat
FCSL

Ten tým je strašně rozmrdanej. Pro ně bude fakt lepší vyletět z EL a soustředit se na ligu, jinak nemaj šanci

Reagovat
smazaný uživatel

To je keců... Koukej na co čemu fandíš. My se s tím nějak popereme, neboj

Reagovat
Greny

Prave ze tady ty lidi co fandi klubum jako on a horsim,vam to prejou nejvic, ja bych vam pral aby byla Sparta po 5kole se tremi body treba 13.by me zajimalo jak by to fans brali, podle me by neprislo vic jak 2500

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ale úplně jedno, co si přeješ. Já zase přeju každému úspěch a radost ze hry a výsledků.

Reagovat
Greny

Tak to jsi nadsenej po dnesnim výkonu ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty seš hroznej tragéd. Kdyby ses věnoval Zbrojovce tak, jako Spartě, tak tam můžeš dělat trenéra.

Reagovat
Greny

Psal ze preje kazdemu radost ze hry a vysledku a Bohemka hrala velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Strelz na branu 2-4

Reagovat
Greny

Twitter Daniela Kretinskeho : omlouvame se Bohemians 1905, remizu jsme si nezasloužili, chceme fair play ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liquid

Reagovat
Spalovač šancí

Je to borec, kam se na něj hrabe Tvrdík ...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec největší problém Sparty vidím v tom, že ti nejtalentovanější mladíci už jsou po hostovačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny řečení je vyházet tyhle žoldáky a vysloužilý myslivce a nahnat tam holoubka a jeho mlady pušky pak bych ty sparte i fandil ale takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to právě už nejde. Kdo tam zůstal? Mladej Frýdek myslím ještě. Jinak všichni pryč. A hned si je asi Sparta stáhnout nemůže.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

povez nam o tom vic..

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že není kým doplnit kádr je trochu problém při tolika zraněních. A to vlastně musela Sparta v poslednich dvou sezónách.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kokeš jede zase jiny bomby,letos další titul a nejvíc je komický že by měli titul i minulou sezonu ale to raději obětovali maly pivo za krkovičku

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych se na to zkusil dívat pozitivně. Dva body na 1. místo, to je oproti loňský sezoně docela posun.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže když na to pustíme lineární extrapolaci, tak na konci sezony to bude na první místo. 60 bodů A to by mohlo i smrdět Příbramí

Reagovat
aither

Jako vážně jo dpč

Reagovat
Kang & Kodos

Když to tady tak čtu, tak nechápu, proč vlastně hrajeme 30 kol. Tady je po 1. kole rozhodnuto o titulu i sestupujícich

Reagovat
smazaný uživatel

To ste říkali i po CZ Bělehradu že po prvním zápase není celá sezona rozhodnutá. Úplně vidím jak po 5. kole to bude pořád "Až se to rozjede, tak to bude válec" a po 10. už zjistíte že je třeba rozjet tu italskou parádu na lavičce

Reagovat
Kang & Kodos

Já o Spartě nenapsal ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je tam sice kamaráde, ale já tam cítím pičo.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

jo voleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

aby sparta neměla po 3 kolech 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak Sparta muze byt rada za bod. Sice k tomu golu tam mela jeste tu tycku Plavsice, ale Klokani---ten gol, zblokovana strela Mareckem, ta mela po rohu (tam nastesti pro Spartu zachranoval Civic na care) a jeste ta strela Tetheho na zacatku.

Fotbal nicmoc, ale aspon sem videl hrat Rosu.

Reagovat
Pyroman

Snový vstup do sezóny, fakt že jo. Jestli sehrávání bude postupovat tímhle tempem, tak se první výhry dočkáme v zimní přípravě. Dúbravka zdařile pokračuje v tradici hráčů, kteří v Liberci září a u nás stojí za hovno, Kaya je dražší verze Mazucha, střed je zoufale nekreativní (překvapivě, když tam jsou dva DZ) a Juliše na podhrotu nemá cenu komentovat, to kdyby viděl Trump, tak od nás koupí záznam a začne to používat místo waterboardingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
arsavin

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
PBLead

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Josifek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
10

Bylo dost divný sledovat 3 český hráče v sestavě doma na Letný, s Fantozzim na lavičce...rozdíl proti Bělehradu byl možná tak v lepším trávníku, jinak měla Bohemka víc šancí a Sparta úplně stejně nevěděla, co je za den. Obávám se, že až Stramovi přečtou hru křídel (což se Bohemce povedlo asi tak za 30 minut), tak Sparta nebude mít ani tu jednu střelu na bránu...

Reagovat
mickey mouse

Plzeň titul bych jim letos přál, snad si s pražskýma S vytřou.

Reagovat
h8_sfatto

po prvním kole doma i venku (v Evropě), ano podceňovaný má svůj klid

Reagovat
Kuba94

Klidně ať tabulka vypadá stejně i na konci ligy. :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
TheMally11

Stracatela má super začátek

Reagovat
HorajzmAmmann

a zároveň i konec ...

Reagovat
Blasphemer

FET liga se rozjíždí dobře. Kdyby si Tvrdík odpustil omluvný dopisy, tak už máme náskok před všema konkurentama o titul od prvního kola.

Reagovat
Spalovač šancí

Vloni taky měli ti vaši celou dobu náskok a na jaře to nezvládli psychicky ...

Reagovat
Blasphemer

Tam se nezvládlo víc věcí než jenom psychika.

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Šádek s Paclíkem to taky nezvládli psychicky

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej, že skončíme před váma..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Spalovač šancí

Rosický je talisman, opět 19 minut a opět zachránil spartě alespoň bod

Reagovat
HorajzmAmmann

Už má splněnou normu z posledních tří sezon

Reagovat
Liquid

snad ještě přijde zítra zpráva, že si raději natáhl kolínko

Reagovat
HorajzmAmmann

To zase ne, u Rosickýho chci aby si zahrál a zavřel všem hubu že má končit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

to zase ne, jen at je zdravej, takovej fotbalista tady uz dlouho behat nebude

Reagovat
Firkraag

To je pravda, že dlouho běhat nebude

Reagovat
mistr129

jak vypadá natažené koleno?

Reagovat
Greny

Jinak nez pokrcene

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Hele, u Rosického je možné, že jeho koleno dostane i rýmu.

Reagovat
Kang & Kodos

Něco jak bolavý třisla pod kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

No co k prvnímu kolu říci... Jak to uchopit... Potěšil mě Baník, jenž si svojí dobrou hrou vítězství zasloužil, ještě více pak fakt, že o něm rozhodl Bary. Sigma rovněž slušný výkon a vstup do sezony. Zklamala mě Jihlava, ale věřím, že se ještě zvedne. Tolik k nováčkům a záchranářům. Teď pojďme kouknout na favority letošní sezony. Viktoria Plzeň která kádr citlivě doplnila odehrála proti Dukle skvělý zápas a zaslouženě zvítězila vysoko 4:0. Posvítíme-li si ale na duo pražských "S", jenž po svých megalomanských nákupech mělo drtit soupeře na potkání už to taková sláva není. Zatímco Slavia po uspokojivém prvním poločase dokázala díky nepenaltě zvítězit, Sparta je k smíchu. Celkově bych řekl, že Slavia a její nákupy dávají smysl, a také celkový herní projev je smysluplný. AC Sparta Praha je prostě k smíchu Její nákupy moc smysl nedávají. Vyjma Janka přivedli samé bezejmenné cizince za spoustu peněz, kteří rozhodně nejsou výrazně lepší, než ostatní (čeští) členové kádru (Ben Haim promine). Už angažování podprůměrného italského kouče, jehož renomé je jen to, že je Ital, dosti smrdělo.. Mít v kádru Ben Haima a Janka je jistě fajn, ale kdo jim to dá???? Rosa je tvůrce hry, ale kolik minut v sezoně letos vydrží??.. Spartě v Evropě přeju, ale po tom, co předvedla v Bělehradu a dnes proti Bohemce, to na nějaký čtvrteční zázrak rozhodně nevypadá (kéž bych se pletl). Jediný kdo si ze současné Sparty zaslouží respekt a uznání je hrající legenda David Lafata, jenž dnes vstřelil již svůj 200. ligový gól v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, tak zrovna Janko fakt není nejznámější hráč. To Ben Haim, Mavuba a snad i ten Kaya mají ve světě vetší zvuk.

Reagovat
Stannis Baratheon

Je fajn, že i kdybychom nepostoupili do HET ligy, tak si stejně 2x zahrajeme se Spartou..

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta bude hrát ČFL?

Reagovat
Stannis Baratheon

Za 2 roky třeba jo

Reagovat
dantetomas

Jo a Hradec ju privita na novom stadione...

Reagovat
Stannis Baratheon

neblázni...

Křéťa to ještě bude muset s dalekohledem vydržet.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ať si Stramaccioni říká co chce, za čtvrt miliardy dát dohromady tým, který si neporadí herně ani výsledkově doma s Bohemkou, to je prostě ultrafail... Opět jsem nechopil "taktiku" s dvěma DM a statickým Julišem na podhrotu a Lafatou na hrotu.

Sparta má v Ben Chaimovi a Plavcicovi vynikající křídla, které je ale potřeba je doplnit kvalitním DM - mohl by být Mavuba a dvěmi box to box záložníky, Mandjeck a Frýdkem třeba? Pak bude prostor i pro hru na křídlech a Janko, či Lafata by se mohli dostat k tomu, v čem jsou silní, tj. ke hře ve vápně.

Bylo mi trochu podezřelé, když Stramaccioni aniž by se ho někdo moc ptal, říkal, že ví co dělá...to se tak nějak předpokládá Ono to ale vypadá, že opravdu vůbec neví co dělá

Reagovat
HorajzmAmmann

Pastoor 2.0

Reagovat
Greny

Pastoor ale Slavii zachranil a skoro bez posil

Reagovat
HorajzmAmmann

to je vlastně taky pravda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Logan

Pastoor ale není zas tak špatnej trenér, což teď dokazuje v Holandsku ... takový výsledky snad Strama nikdy s žádným týmem neměl ... on měl akokát tu smůlu že sem přišel v době kdy byla Slavia snad v největších sračkách ....

Reagovat
HorajzmAmmann

HET > Eredivisie

Reagovat
Spalovač šancí

Pastoor naopak věděl, co dělá. Nicméně nebral v potaz hráčský materiál, který měl k dispozici, s kterým jím zamýšlená hra opravdu nemohla úplně fungovat. Ale přesto to nebyl úplný propadák.

Reagovat
Rarášek

"Opět jsem nechopil "taktiku" s dvěma DM"

...

"mohl by být Mavuba a dvěmi box to box záložníky, Mandjeck a Frýdkem"

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

A co jako? Pro slabomyslnější jedince tedy upřesňuji, že navrhuji Mandjeckovi dát i ofenzivní úkoly, fyzicky nevypadá špatně a nahrávku má taky slušnou. Proto nevidím důvod, proč by on i Mavuba měli při útocích Sparty zůstávat na polovině.

Reagovat
Rarášek

To není o úkolech. Oni jsou oba prostě defenzivní záložníci, sžitý na svých pozicích a ne žádný Frýdek, který ti bude hrát kdekoliv, kde mu řekneš.

Proto mi to příjde prostě vtipný, napíšeš, že se ti nelíbí dva DM, a pak je tam znova napíšeš do toho, co by se ti líbilo.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak takhle měl Strama přemýšlet, když si vybíral posily... Já vycházím z toho, co aktuálně ve Spartě je, když má Sparta snad 6 defenzivních záložníků budou muset někteří z nich hrát i jiné role. Mandjeck by to z mého pohledu uběhal a Spartě vepředu velmi chybí tlak, nabídka... Je jasné, že kreativní ofenzivní záložník z něho nikdy nebude. To co mě zaráží je fakt, že se mi to jeví jako součást té Italovy geniální taktiky, fakt hrát na 2 DM, nejen typologií hráčů, ale i úkoly na hřišti.

Reagovat
Rarášek

Já bych řekl, že je. K tomu je bohužel potřeba ten třetí hráč být někdo jako Giac, a ne Frýdek, Lafata, nebo Juliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ono to tak taky má být, stačí se pořádně podívat, co se dneska dělo na hřišti.. Mavuba zůstával na 6 a snažil se rozehrávat krátkou přihrávkou, Mandjeck měl lítat okolo něj, vyhrávat souboje a rozebíhat do záložní řady při ofenzivě, zahrát v podstatě box to box.. Problém byl v sehranosti všech hráčů, vůbec se nenacházeli poslepu, nenacházeli se na první dotyk a oba jakože "útočníci" byli od nich strašně daleko k přihrávce. Posily vypadají individuálně náhodou opravdu dobře. Hlavně Plavšič, Mavuba a Ben Chaim.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mavuba zůstával takhle vzadu i kvůli tomu, že byl na stoperu Mareček, kterej se měl vytahovat po pravý straně dopředu a otevírat zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Oka, asi máš pravdu, tak třeba se to fakt zlepší časem. Ještě mi pls vysvětli jak to myslel Strama s Julišem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl doplňovat Lafatu na hrotu, Lafata se měl stahovat k přihrávce a Juliš v tu dobu na hrot. Jenže Juliš se bojí hrát, podobnej úkol měl i od Ščasnýho a nikdy se mu nepodařilo ho naplnit. Podle mě je strašně hloupej (ne nutně v normálním životě, spíš fotbalově).

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Myslím, že tohle ale v praxi nebude moc fungovat nikdy, i kdyby se Julišovi rozstvítilo. Sparta by s takovým kádrem měla v záloze dominovat, vytvářet kombinací prostor pro křídla a ty sypat jeden centr za druhým na doklepávače Janko/Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně by se právě líbilo hrát úplně bez "doklepávače", hrát po zemi, rychle a obrany rozbíjet přihrávkami na jeden dotyk, než dlouhou přihrávkou a sklepnutím. Což by znamenalo, aby se na hrotu střídal Kadlec se Šuralem a Janko chodil ke konci zápasu rozbíjet unavené stopery ze vzduchu. Jinak máš pravdu, takhle překombinovaně to asi fungovat nikdy nebude, kor když se s tim začíná úplně od píky a nejsou vybudovaný alespoň nějaký základy.. (jako , kdo ke komu sbíhá, kdo jaký prostor vykrývá, atp. ) V tomhle vidím Stramovu ohromnou chybu. Snad se budu plést já a ne on. :)

Reagovat
Hokaido

Reagovat
langosh

Pulpit 2.0

Reagovat
HorajzmAmmann

lepší

Reagovat
langosh

Nevíte někdo jak dlouho bude Kaya mimo?

Reagovat
dantetomas

Pre dobro Sparty snad co najlepsie. Ten chlap je strasny traged

Reagovat
dantetomas

Najdlhsie*

Reagovat
HorajzmAmmann

ten je mimo už od roku 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že dlouhodobě, protože to by Křéťu mohlo donutit přivést místo něj skutečného stopera.

Reagovat
Spalovač šancí

Latka do sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

Holek ještě nikam neodešel, ne?

Reagovat
db18

Prý má zlomený prst na noze...

Reagovat
langosh

Už jsem si to taky radši našel jinde, zlomená zánártní kůstka.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je na jak dlouho? měsíc a půl?

Reagovat
C-M@ster

Cca. 4-6 týdnů pauza a 2-4 týdny rehabky?

Reagovat
HorajzmAmmann

super, to bude fit akorát na Baník

Reagovat
Firkraag

Reagovat
C-M@ster

Pokud zahraje jak se Srbama, tak to skutečně bude návrat krále

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Strama trenérsky asi nebude žádná sláva, ale individuální kvalita toho týmu je obrovská. Až se trochu sehrají a on jim do toho nebude moc kecat, tak o titul nemám obavy. Zatím to vypadá, že největší překážka bude Plzeň, kde ta chemie mezi týmem a Vrbou nějak nepochopitelně funguje.

Reagovat
Riviera Kid

První!!! kolo.

Reagovat
Spalovač šancí

Jsem zvědavý, jestli Štramák proti CZ zachová tvář a postaví Dúbravku, anebo se podělá a postaví Bičíka

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je traged ten slovak, strasnej, nechapu jak muze chytat...

Reagovat
langosh

Reagovat
Spalovač šancí

Protože je to posila, která stojí velký prachy ...

Reagovat
taws

fakt je pravda ze ma plat jeden mega, jak tu nekdo ze spartanu psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to něco mezi, čili Koubek.

Reagovat
Spalovač šancí

Koubek je horší než Dúbravka. Je úplně v ... psychicky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak je na tom psychicky, ale formu nemá už delší dobu. Bičík šanci nedostane, minimálně ne před Koubkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný paradox, že najlepší brankár(Bičík) to má do brány najďalej.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Stoper Sparty Semih Kaya si v dnešním zápase zlomil prst na noze!

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno,,,

Reagovat
REPLIKATOR

Spartička Dúbravka trojský kůň

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic paradni a zidak bude taky good. Aspon ty lajny no. Kaya a Dubravka trágedi. Dneska i Julis.

Reagovat
Spalovač šancí

Radu se Ščasným má sparta pořád pod smlouvou, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

Meli vzit vrbu, kdyz mohli

Reagovat
stas87

Ben Chaim je teda dost nesympaticky...po kazdom kontakte si lahne na zem a rozhadzuje rukami, chcel by hned zltu pre supera. Necha sa vytocit az prilis snadno, takze ak na neho budu hrat tvrde, tak bude mat problem. Ten Plavsic makne aj dozadu, uvidime ako dlho mu to vydrzi. Podla mna sa casom prejavi ta balkanska povaha, prestane sa vraciat a zacne na to srat. Mavuba vcelku dobry, istota na lopte tam u neho je, vyvezie loptu a nechybuje. Toto pisem po druhom polcase, pretoze som prvy nevidel.

Reagovat
Firkraag

No my jsme ho docela okopavali, nesympaticky nepusobil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Problém?

U nás, kde Krmenčík po roce dostal první žlutou za simulování? Nebo kde Šural každý zápas nadává rozhodčím do čůráků a taky vždy dohrál?

Reagovat
Hokaido

Tohle je fakt jako zlej sen. Dneska jsem chtěl jediný - 3 body, abychom se dali před čtvrtkem trochu do pohody a spadlo to z nás, ale my to zase poserem v posledních 5 minutách.

Výkon hroznej, akorát ty křídla hrály dobře a ještě se mi líbil Mareček.

Juliš už prostě ne. On musí být nejpilnější hráč na tréninku, ale to to, proboha, nevidí Strammacioni na hřišti při zápase? Vždyť na to prostě nemá a nikdy mít nebude. Ve čtvrtek nemůže za žádnou cenu nastoupit.

Nechci se na to vymlouvat, ale máme taky docela smůlu v posledních měsících. Plzeň i Slavia měly podobných zápasů v posledním roce taky mraky, ale většinou to dokážou zavřít a ten gol jim tam nespadne, kdežto my zase debilně inkasujeme po povedený střele zpoza vápna... Druhá penalta na Lafatu taky jasná, ale málokterej rozhodčí pískne za zápas jednomu hráči dvě takový, no.

Reagovat
C-M@ster

Smůlu?

Není to o tom, že gólmani Slavie a Plzně nevyráží míč přímo před sebe a když jo, tak to tam pak nevypadá takto, ale jsou tam obránci? https://ctrlv.cz/shots/2017/07/30/LSdK.png

Reagovat
Hokaido

Děkuji, že jsi mi to zakroužkoval.

Asi máš pravdu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

to snad musi byt vapno Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
dantetomas

No on uz ten strielajuci hrac mal tolko priestoru a casu, ze si mohol vylestit bambus a uvarit kavu a stale by nikto zo spartanov k nemu nedostupil. Sparta drzala skvelu liniu na sestnastke a pocas celej tejto situaciu ju aj udrzala ... Teda az na toho jedneho beka, co omylom vliezol do velkeho vapna... Hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Juliš asi narozdíl od Kadlece plní pokyny trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle kolo pro mě nakonec zklamání.. Je super, že se zase objevilo studio před hlavním zápasem, ale to Dohráno, to má být jako co? Kde je Monča? Kde je příjemný pohled na Monču ve studiu? Co to má být za useklé reportáže?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Funkmaster

Monča dělala reportáž ze Sigmy s Boleslaví a fakt jí to slušelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to je, odsýpá to. Do Dohrána plus (s experty) půjde ta hlušina, tady čistě jen sestřihy. Monča bude reportérka, aspoň se neokouká.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Ale ten Navrátil jak skáče do tý vody dobrý hovado

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Jo a co mě teda strašně sere je to, že přivedeme skvělýho útočníka Janka, o kterým ví asi úplně každej, že je to útočník do vápna a v prvních dvou zápasech ho totálně zabijeme. Ve čtvrtek do základu, když jsme (asi, kdo ví...) chtěli hrát na brejky a dneska na posledních pár minut, kdy se opět očekává, že budeme chtít buď držet míč nebo hrát na brejky, určitě ne obléhat vápno a posílat do něj jeden centr za druhým.

Strammacioniho vůbec nezatracuju, ale tohle mi od něj teda přijde divný. Buď nezvolil správnej systém, nebo ho zatím vůbec neumí přenést na hříště. Ať tak nebo tak, jde to na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to absolutně nepochopil. By dle mě dávalo daleko větší smysl poslat tam Kadlece nebo Frýdka a dát Juliše na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je od výběru hráčů. Co s Jankem a Lafatou, když máte ostrá křídla kteří půjdou do zakončení sami a nějakej centr nebo přihrávka kterou Janko s Lafatou potřebují od nich prostě nepřijde... To samé ten post podhrotového hráče/ofenzivního záložníka kde je trenérovi asi úplně jedno jakej typ hráče tam bude hrát....

prostě celkově chaos a nekoncepce. Hlavně přivést co největší jména bez ohledu na to, jak si dovedou vyhovět na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls to vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není jen o tomhle zápasu, to chci řict. To je o celkové koncepci.

Reagovat
Hokaido

Já si teda nemyslím, že by Ben Chaim a Plavšič nebyli schopni dát do vápna kvalitní balon. Jasně, budou chodit do zakončení častěji, než jsme byli dosud od našich křídel zvyklí, ale zároveň pořád určitě vyprodukují i dost centrů.

Naopak, pokud se vrátí Costa a sehrajeme se, tak centry od čtveřice Costa, Kara, Plavšič a Ben Chaim prostě v český lize budou účinný, to mi nikdo nevymluví.

Imho v tomhle problém teda není. Jaký typ útočníka bys teda volil ty?

Ofenzivní záložník je problém, ale jedno mu to určitě není, protože o tomhle postu, a problémech na něm, mluví snad od druhý tiskovky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Plavšič tam dneska dával hodně zbytečných centrů, samozřejmě těžko říct, jestli to byly špatné centry kvůli němu nebo útočníkovi, ale šlo vidět, že si nerozumí..

Reagovat
smazaný uživatel

V těch dvou zápasech to vidět nebylo. Plavšic se o něco snažil ale všechno šlo úplně mimo. To prostě není jejich hra. Costa by pomoct mohl, ale přijde mi, že trenér chce i od krajních obránců aby hlavně podporovali svá křídla v kombinaci, než aby vymýšleli přihrávky pro útočníky. Karavayev měl taky nezvykle málo centrů a ten to umí.

Hlavně to chce útočníky, co udrží s křídly krok a dokáží se rychle přesouvat. V podstatě souhlasím s Nerim, Kadlec na podhrot a Juliš na hrot by z toho vašeho kádru byli nejlepší.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Holenda v dohránu

Reagovat
Kang & Kodos

Mně zase přijde, že nikdo neví, co se teda přesně má dít. Na jednu stranu jde o postup do LM, na tu druhou děláme takovou revoluci, kde to prostě nemůže fungovat okamžitě. Klíčovej stoper a investice za 100 milionů přijde na doporučení někoho, kdo s nim hrál 5 let zpátky a v tý době mu to šlo, tak ho vezmeme. Kádr už nebudeme dál posilovat, ale pak přijdou dva další záložníci.

Jsem si jistej, že jdeme správnou cestou, bez ohledu na to, že se může hodně lidí posrat z toho, že tam hraje málo čechů. Ale nemyslim si, že pod Stramou budeme úspěšný, i když už ve spoustě věcí posunul Spartu dopředu.

Reagovat
ZB 07

Ale jakýho trenéra si teda představujete?

Reagovat
Kang & Kodos

Nebudu odpovídat. Počkám, až někdo originální napíše Radu nebo Pulpita.

Reagovat
ZB 07

Ne vážně, mě by to fakt zajímalo, protože mi přijde, že žádnej ideální trenér pro Spartu snad ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, kdyby neměl Plzeňskou minulost, tak si myslím, že ideální by byl Vrba. A nebo Lavička, ale musel by jím projet satan a trochu ho pohoršit..

Reagovat
ZB 07

Vrba by tam asi nešel...a Lavičkovy důležitý zápasy známe, ani jeden mi jako ideální nepřipadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Vrba by tam nešel, ale podle mě by to z nich jinak dostal. A u Lavičky říkám, musel by jim projet satan, aby zvládl ty hráče nahecovat..

Reagovat
didosh

Projet satan...

Reagovat
smazaný uživatel

Radu nebo Pulpita beztak..

Reagovat
Kang & Kodos

Já nevim, čekal bych, že to budou vědět ti, co vedou Spartu. Oni musí vědět, kam směřovat. Já jenom říkám, že v jedný sezoně vyhlásit útok na LM a do toho začít budovat tým úplně odznova se celkem vylučuje. A takovou důvěru, tolik peněz (a zároveň tak těžkej úkol) dostal trenér, na kterýho fakt nejdou nějaký extra reference. A i on sám podle některejch vyjádření tak úplně netuší.

Reagovat
Kang & Kodos

To mělo bejt vejš.

Reagovat
ZB 07

Podle mě to u vás není ani tolik o trenérovi, jako spíše o práci klubu jako celku. Každopádně posuzovat kvality Itala podle aktuálních výsledků je trošku mimo, když se přivede 10 posil z celý Evropy, tak to nemůže okamžitě fungovat...

Reagovat
Kang & Kodos

Musim uznat, že poznal, že Lafata na desítce nebude to pravý. Blbý je, že ho zkusil nahradit Julišem.

Reagovat
Hokaido

Jsem z toho fakt špatnej. Celou přípravu mluví všichni mluví o nějakým jeho rukopisu, ale na hřišti to prostě nevidím. Můžeme porovnávat třeba Juliše, Karu, Lafatu a Marečka. A ti jsou stejní jako za Rady, žádná změna tam není patrná.

Třeba Marco Silva přišel do Hullu a během dvou týdnů změnil návyky hráčů, vtisknul jim jejich systém a ta změna byla vidět hned, a to bez letní přípravy. Guardiola kompletně změnil myšlení a hru City (zdá se to asi absurdní, ale je to jen příklad). Když nebudu chodit daleko, tak Vrba je další skvělej příklad. A takových příkladů jsou desítky...

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele já bych to tak černě neviděl. Ten zásah do týmu je obrovskej. Ale samozřejmě to načasování těch deseti nákupů je vzhledem k předkolu docela na píču. To už je lepší takový zásahy dělat v zimě. U Sparty je postup z předkola faktor úspěchu a neúspěchu v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych nesel tak daleko, staci kouknout 90 km na zapad a ta zmena je markantni.

Reagovat
smazaný uživatel

tys to tam napsal

Reagovat
Kang & Kodos

Ale i v takovejch prdelích jako Hull jsou na mezinárodní kabinu, tlumočníky a podobný blbosti dávno zvyklý. Navíc srovnávej angličtinu a češtinu, že jo...My nepřestavujeme jenom kádr, ale v podstatě celý fungování klubu. Domácí hráči se musí učit anglicky, ty zahraniční naopak pochytávaj češtinu a kromě Kary nemáme snad jedinej post, o kterej bysme se mohli opřít z minulý sezony jako o záruku kvality. A většina posil si pořádně nekopla ani v přípravě. Prostě se tady všechno buduje od nuly, těch pár týdnů přípravy bylo k ničemu a přijde mi nesmyslný chtít okamžitě kvalitní výkony. Což je ale nejspíš přesně to, co chtěli ve vedení, protože přímej postup do LM. Fakt se v tom nevyznám.

Reagovat
Greny

ja spíš nechápu proč se ta zmena neudelal v zime (na titul to stejne nebylo, pulroku by stacilo na vse a do nove sezony by sla Sparta uz v plne palbe

Reagovat
smazaný uživatel

Dle rozhovoru všude končil protože za to mohl nový majitel, nedostatek financí apod..

Reagovat
Kostomlat

podle mě ideál pro Spartu Trpišák nebo Hašek M. Popravdě, nechápu, proč Sparta nešla teď v létě do Trpišovskýho, když ho půl roku předtím tak chtěla.

Reagovat
ZB 07

Trpišák měl teď dost starostí s tím, aby zachránil ligu v Liberci, to asi pro Spartu už takový lákadlo nebylo...a Hašek nevím no, ale myslím, že někteří Sparťani ho tu moc nechválili.

Reagovat
smazaný uživatel

A zachránil ji v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tai třeba ten Guidolin by asi pro Spartu nebyl špatnej.. Z čechů by se jim hodil asi jenom Hašek nebo Lavička no. Anebo Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka Trpiš. Kdyby měl takové prachy na posily on, tak 2:0 v Bělehradě vyhraje Sparta a s Bohemkou to bude suverénní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře, 2:1 v Bělehradě vyhraje. Ale fakt by to byl rozdíl jak nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že na tyhle soudy je hrozně ale opravdu strašlivě brzo.

Reagovat
Kang & Kodos

Svym způsobem jo, ale ty rozpory jde vidět už teď. Tohle prostě neni ideální situace na to, abysme mohli bejt okamžitě úspěšný. Za rok to klidně může vypadat úplně jinak a můžeme válcovat celou ligu. Ale tohle všechno se děje hlavně kvůli týhle sezoně. A pokud to nezačne rychle fungovat, tak jí můžeme za pár týdnů odepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se to děje vyloženě kvůli této sezóně. Cílem je imho vytvořit to tak, aby se kdyžtak povedlo dostat se do LM i přes předkola.

Ale souhlasím, že hlásat, jak jedeme na okamžitý úspěch, je přinejmenším úsměvné.

Reagovat
Spalovač šancí

Nemá cenu hodnotit Štramáka coby trenéra dříve než na konci příští sezony. Totéž asi nemá cenu ohledně posil. Ale podle mě je úplně mimo to neuvěřitelné rozšíření realizačního týmu. Na každou stávající pozici si přivedl minimálně jednoho člověka, k tomu ještě vytvořil spoustu dalších pozic. Ale přitom ti bývalí členové týmu tam v podstatě do jednoho zůstali. To prostě nemůže dělat dobrotu, ať již z hlediska komunikace, odpovědnosti, tak i velmi pravděpodobného házení klacků pod nohy.

...

Viz pozice technického vedoucího. Když se bude něco dít v kabině, půjde Lafata za za Baránkem jako vedoucím týmu. Ten se záležitostí půjde za Řekem, který posoudí, jestli se s tím půjde za Štramákem nebo Kotalíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej. Jak "v podstatě do jednoho zůstali"? To je hodně velké přehánění.

Reagovat
Spalovač šancí

Baránek, Kováč, Zítka zůstali. Každý z nich dostal min. 1 zahraničního týpka na stejné pozici. Ke kondičnímu trenérovi přibyl další kondiční trenér a hlavní kondiční trenér. Videotechnik byl zdublován analytikem.

Reagovat
smazaný uživatel

U A-týmu skončili Svoboda, Hejkal, Požár, maséři.

Kondičních trenérů a fyzioterapeutů bychom v našem stavu uživili i klidně více. Analytik byl taky třeba jak sůl, co má na starosti ten videotechnik, to asi neví ani on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně přijde, že ta obměna kádru je ve Spartě až moc razantní, nasadit hned desítku nových hráčů ihned do sestavy prostě nemůže fungovat. Ani my jsme po příchodu Číňanů takovou obměnu neudělali najednou (a to jsme kádr měli tak max na střed tabulky), víceméně se každé přestupové období udělalo tak 5 hráčů a postupně se to obměnilo. Ale u vás Strama původně říkal, že dojdou 2-3 pořádný posily a ne že to bude takovej kolotoč, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, na tohle jsem úplně zapomněl. Říkal něco o 1-2 speciálních hráčích. Už jich je tak 5-7

Reagovat
Spalovač šancí

Sice nejsou speciální, ale za to je jich hodně a jsou drazí

Reagovat
SpartaOvenka

Ale speciální jsou tak 1-2, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale ten kolotoč roztočil už Kotalík tím, že ukázal dveře několika hráčům a přivedl Štetinu, Vukadinoviće, Ćiviće, Plavšiće, Dúbravku a Janka.

Reagovat
cristiano.K.

v čem posunul Spartu dopředu za dva zápasy bez dobrýho výsledku?

Reagovat
Logan

"Co je horší než ztráta dvou bodů, je zranění Kayi, který má zlomený malíček na noze. Nechci se vymlouvat, ale každý zápas jsme kvůli bizarním zraněním přišlo o nějakého hráče," řekl po zápase sparťanský kormidelník Andrea Stramaccioni."

On neví, že tohle je ve Spartě běžná praxe, co zápas to hráč? Já mylel že právě proto jich přivedli tolik, aby na konci podzimu nemusel hrát s juniorkou jako Holoubek

A to s tím Kayou je taky dobrá pasáž

Reagovat
Spalovač šancí

místo aby byl rád, že nebude muset vysvětlovat, proč ho posadil, si ještě stěžuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ví, co dělá.

Reagovat
dondinho

Jediný pozitiva dnes: skoro 17000 lidí, Rosových 20 minut a snad Plavšič a B

Křéťa je nejlepší dojná kráva ve střední Evropě a přilehlých obcích.

Reagovat
HorajzmAmmann

17 000

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá návštěva na ligu. Na přátelák se Celticem bylo ve vršovicích víc jak na naši generálku! A o to kráčí především.

Atmosféra super, žádný pískání a nadávání, i když to nebyla žádná hitparáda.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale dnes zase bylo víc na Letné než včera v Edenu

Reagovat
SpartaOvenka

Konečně se nepískalo asi za to mohlo všobecné nadšení z toho, že Ben Haim sem tam obešel hráče a ta čtyřka Kaya, Mareček, Mavuba, Mandjeck se furt snažili hrát dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze se lidi tak krasne radovali z ,,posil,, bleju zlatej rada snad uz.

Reagovat
ZB 07

Tohle kolo průměná návštěva přes 7 a půl tisíce

Reagovat
Spalovač šancí

Málo.

Reagovat
HorajzmAmmann

a na MB a Karvinou 3 500

Reagovat
db18

Málo...

Reagovat
ZB 07

No vzhledem k tomu, že to je víc než je kapacita poloviny ligových stadionů, tak bych ani neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže hrála doma Slavia, Sparta, Plzeň a k tomu ještě v Brně přišlo hodně lidí. Takže to zase tak super není.. Uvidíme co příští kolo, tam to budeme zvedat snad jen my..

Reagovat
ZB 07

Snad budou aspoň stadiony plný, třeba ve Zlíně nebo v Olomouci by to taky nemuselo být zlé

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Tak u nás bylo až na +/- 400 lístků vyprodáno, ale lidi zase nepřišli (tentokrát to vypadá, že zatím hlasíme pravdivý údaj), Slavia měla vydáno/prodáno taky přes 14 tisíc a přišlo kolem jedenácti...

Reagovat
ZB 07

"Nejvíce diváků od roku 1999 přilákalo do ochozů úvodní kolo první fotbalové ligy. Průměr 7673 diváků je zároveň čtvrté nejvyšší číslo v historii české ligy. Navíc je to nejvíce od doby, co byly zrušeny sektory na stání a každý divák na stadionu musí mít svou sedačku."

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna po dnešku těžce mimo.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
F.Torres

This is Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

AS Dilettante

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians = srdce misto penez. Dekujeme kluci!!!!!

z idnesu

Podepisuju.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nechci se vymlouvat, ale každý zápas jsme kvůli bizarním zraněním přišlo o nějakého hráče," řekl po zápase sparťanský kormidelník Andrea Stramaccioni. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

"Nechci se vymlouvat, ale"

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čas to hledat, ale už tenhle slovní obrat použil nejmíň v druhým případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase s CZ řekl:

Neměli jsme čas na sehrání. To není výmluva ale fakt.

On často používá slovo "výmluva", aniž by to - podle něj - výmluva byla.

STRAMBO

Reagovat
Shevchenko

"Nechci se vymlouvat, ale vymluvím se"

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Spartu nemusím a tuhle žoldáckou bez srdce už vůbec ne, tak ruku na srdce:

Vypadnutí s CZ by byl průšvih pro celý český fotbal:

1) ostuda

2) koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by meli obri vyhodu pro ligu. Pevne doufam, ze nejakou haluzi jeste postoupi.

Reagovat
Spalovač šancí

Vidím to stejně, musí se do EL nějak prokousat.

Nicméně pokud nezpomalí tempo zranění, nebudou mít šanci ani v lize, i když do EL nepostoupí. Letos bych to viděl na titul pro toho, komu vydrží pohromadě nejdéle optimální sestava.

Reagovat
Briggus

Jak tak koukám na reprízu Dohrána, v redakci mají trochu problém se zeměpisem. Folprecht hostoval v Ázerbajdžánu, nikoliv v Kazachstánu a Komličenko je Rus, žádný UKáčko.

Reagovat
ZB 07

Celkově je to nový Dohráno takový divný...jsem zvědavej na ten novej večerní pořad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodjohn

Chybí Ti Monika Čuhelová, viď?

Reagovat
ZB 07

Ano

Reagovat
Coutinho10

jinak od 20:00 bude na CT 24 Vízek...to taky bude stat za to

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11412378947-90-ct24/217411058130731/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to si udělám čas , dík za upozornění

Reagovat
Coutinho10

jj nz

Reagovat
smazaný uživatel

Herní překvapení pro mě:

Baník Ostrava, Plzeň a Liberec (což samozřejmě ovlivnila červená karta - nicméně 22 střel, to je masakr).

Zklamání kola:

Sparta a Boleslav

Reagovat
Greny

Jako 23 strel je hodne , ale v zápase Brna s Banikem jsme jich my meli 17 a Banik 19 tam obrany moc nefungovali

Reagovat
smazaný uživatel

tak Baník hrál téměř na 3 útočníky (Poznár, Šašinka + Azevedo)...samozřejmě v tomto utkání si to mohli dovolit, ale jak bude takto hrát Baník teď proti Slávce, tak dostane 4ku

Reagovat
hodjohn

Proti Slávce budeme rádi, jak vykombinujeme za půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

doma to bude ale bouřlivé...věřím, že to bude kvalitní zápas z obou stran

Reagovat
hodjohn

Nemluvím o atmosféře. Tam očekávám euforii ode všech.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co Hůlka včera předváděl při těsném bránění, to by pískali i v přeboru. Všude ruce. Bohužel, moc lepšího toho nemáme. Uvidíme, do kdy vydrží Hašek u kormidla. Aspoň, že nehraje to Koubkovo šílený 5-2-3.

Reagovat
ZB 07

Aldeano > Bayernista

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem ho chtel zjebat

Reagovat
Aldeano

Nejsi první kdo hodil to přirovnání

Reagovat
Kang & Kodos

Král je jenom jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo!

Reagovat
Kang & Kodos

Pak si stěžujte, že si z toho každej dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nestěžuju, mi se líbí jak se to chytlo a používá to TV i noviny.. Jen někteří si pořád myslí, že tím automaticky myslíme že vyhrajeme ligu a kral je vztažen k síle týmu..

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Banikovec7

Melo byt

Reagovat
Kang & Kodos

Pche, už je to tady. Celou dobu všichni sebevědomý až na půdu, a když se dostanou na pohárový příčky, tak začíná nastupovat alibismus

Reagovat
HorajzmAmmann

dostal jsem zjebáno, že to s tím optimismem přeháním. Tak já si prostě počkám až získáme 3 body v neděli

Reagovat
Kang & Kodos

To byste mohli, ať všichni nemaj prdel jenom z nás,

Reagovat
HorajzmAmmann

Prdel s vás všichni mají, protože si užíváme tu chvilku než se sehrajete

Reagovat
didosh

alibismus...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
ZB 07

To jo, ale Aldeano je všestrannější - má mnohem větší repertoár smajlíků

Reagovat
Kang & Kodos

Vybudovat si fame díky jednomu smajlíku je daleko větší umění

Reagovat
ZB 07

to je fakt.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Dve veze na stoperu, dve veze v utoku.

To aby se Hruby naucil ty standartky konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se mi zdá jako rozumná posila. Odehrál už oba úvodní zápasy sezony, takže nejde o nikoho nechtěného nebo po skončení smlouvy, ale o kluka ze základu.

Reagovat
db18

...a je po dohránu?

Reagovat
Coutinho10

takovy klasicky pozapasovy studio

Reagovat
ZB 07

Stojí to za to se na to koukat?

Reagovat
Coutinho10

byl tam jenom Lukas Zelenka a Hartman, ale celkem slusne nakladali Sparte, takze se na to dobre koukalo ..ale jinak mi to neprislo uplne jako neco bombovyho...bylo to takovy lepsi pozapasovy studio, ale koukni sam, at si udelas obrazek spis co doporucuju je kouknout na toho Vizka z CT 24 link vejs....byl tam i Madl a super

Reagovat
ZB 07

Ok, díky moc Ještě Tiki-Taka a plán na večer je jasnej

Reagovat
Coutinho10

jj nz jj Tiky-Taku musim taky kouknout, ale necham ji az na zejtra, ale co naznacil Horajzm pod clankem o Turynovi, kde se rozebiral hlavne ten Vizek s Madlem, tak v ty Tiky-Tace hosti nic moc hlavne Hejma (stejne jako v minuly sezone trapnej) a i Lavi zase slabota, takze od toho 1. dilu novy sezony az tolik necekam, ale samozrejme taky mrknu

Reagovat
ZB 07

Já jsem u toho nakonec usnul, takže ten díl fakt za moc nestál

Reagovat
db18

Jdi radši do hospody, tam se toho dozvíš víc...

Reagovat
ZB 07

to bezpochyby

Reagovat
Coutinho10

Lafata: je to komplikace pred ctvrtkem

Reagovat
Snatus

OT: Nemá někdo stránku, kde se dá stahovat nebo se podívat na Tiki taku? Pamatuji si, že sem někdo dával madarský server, kde to bylo, ale bohužel to už nemám uložené. Díky

Reagovat
Greny

Na trackeru to bylo druhej, treti den ke stazeni

Reagovat
Frick

Co se týče klubů jako Bohemka, Baník (vyja Baryka), Vysočina, Sigma, Karviná - na kolika můžou končit platy největších hvězd - 70-80k nebo aspoň přes sto?

Reagovat
Banikovec7

Rekl bych, ze Banik je urcite schopen nabidnout vice nez ostatni jmenovane, ale kolik, to nevim. Tusim, ze Holzerovi bylo nabizeno 150.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak takovej Pazdera sem asi nešel hrát za 10 500 ,-, mu muselo bejt úplně jasný že si to ve Zlíně posere a už si tam nezahraje, takže dostal asi o hodně víc než by mu dal Zlín. Jinak bych do Baníku v jeho situaci prostě nešel... a nebo chtěl změnu no

Reagovat
Banikovec7

Rekl bych, ze kombinace obou duvodu. A asi byl tak naivni a myslel, ze ho nechaji dohrat do zimy ve Zline.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, na Šušnjara

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé lize. Sparta nabídla větší bonusy a šanci na štaci ve Zlíně a postupné zapomnění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Smát se letošnímu Zlínu, kde si tu EL kopne znova, je dost vtipný.

Reagovat
rufus

Nejlepší je, jak si dost z nich myslí, jak si zničil kariéru. A chtěli, aby zůstal v druholigovým Baníku.

Takže byl loni hrál druhou ligu a letos byl stále v Baníku.

Místo toho byl ve Spartě, zahrál si EL a momentálně je ve Zlíně, který je na tom pořád o dost líp než Baník a zase bude hrát EL. Chudák Holzer, úplně má po kariéře..

Reagovat
Kang & Kodos

Jsou akorát nasraný, že s nima docela nehezky vyjebal.

Reagovat
rufus

To chápu.

Jenže často se mu vysmívají za zničenou kariéru. A zatím je na tom po přestupu líp než kdyby zůstal.

Reagovat
Kang & Kodos

No, paradoxně to možná bude jedinej sparťan, kterej si zahraje EL i letos

Reagovat
rufus

Třeba jim ještě někoho na hostování pošleme.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, momentálně je brán jako žoldák, který absolutně neuspěl ve Spartě a teď dostává druhou šanci ve Zlíně, kde není jisté, jak se mu bude dařit a jak na tom Zlín bude v lize. Místo toho mohl být kapitán Baníku, který vykope postup, odmítne nabídku Sparty a povede Baník znovu do ligy za lepšími dny.. Což by mu u našich fans neskutečně přidalo na kreditu a v případě dobrých výkonů by byl rozehraný a mohl třeba přestoupit později..

Takže jo, z tohohle hlediska si momentálně dokurvil kariéru a v jeho domácím prostředí je brán za zmrda.. Takže nevím, čemu se směješ..

Reagovat
rufus

Ajo, být kapitán Baníku je vlastně lepší kariéra, než hrát v EL.

Já chápu, že vás nasral, to je jasný.

Ale nechápu, proč máte pocit, že si tím přestupem zkazil kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

A má někde řečeno, že bude hrát v EL? V Baníku mohl ten tým táhnout a mohl mít třeba po téhle sezóně i lepší nabídky. Každopádně uvidíme, to že vyhořel ve Spartě mě vůbec nepřekvapilo, teď se ukáže, jestli má na Zlín..

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Nebo proč teda tedka jde do Zlína?

Reagovat
rufus

Možná jsi zaznamenal, že jsme koupili docela dost drahých posil. Přes Bel Haima by se prosazoval těžko.. Ale to rozhodně neznamená, že by vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už nehrál pořádně ani před tím. A když, tak bídně.. On prostě na Spartu při přestupu absolutně neměl..

Reagovat
Kang & Kodos

Ne. Vyhořel třeba Paixao nebo Litsingi (ten doslova). Holzer hrál na podzim pravidelně, pokud byl zdravej. Včetně EL. V Baníku by hrál pořádný zápasy maximálně se Sigmou a Opavou. Na jaře si, částečně kvůli zranění, už moc nekopl, ale ani náhodou nevyhořel. A jít do Zlína je nějaká degradace? Bude hrát EL, povede ho jeden z nejlepších trenérů v lize a měl by mít jistej základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát EL pravděpodobně 6 zápasu. Vzhledem k jeho kvalitám není jisté ani to. Navíc, asi nešel do Sparty, aby pak hostoval ve Zlíně. Pro mě tohle bude proste akorát další zabitý talent, který měl ještě postupně růst.. Kdyby z Baníku šel třeba do Zlína nebo Liberce, tak bych s tím souhlasil.. Ale na Spartu prostě neměl, nemá a kdo ví, jestli někdy bude mít..

Reagovat
HorajzmAmmann

vyja Baryka Proč kurva píšeš v šifrách

Reagovat
HorajzmAmmann

takovejch 50-70 budou mít

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele