Santiago Bernabéu Články


Madrid, Španělsko

Další články

Modernizovaný stadion Realu bude mít i zatahovatelnou střechu

Real Madrid se dohodl s vedením španělské metropole na modernizaci stadionu Santiago Bernabéu, který bude mít zatahovatelnou střechu a nový design exteriéru. Přestavba za 400 milionů eur (asi 10,8 miliardy korun) začne příští rok a dokončena má být v roce 2020.

Real se kvůli rekonstrukci stadionu spojil s investory z Abú Zabí

Realu Madrid pomůže finančně pokrýt rekonstrukci stadionu Santiaga Bernabéua investiční společnost ze Spojených arabských emirátů. Úřadující vítěz Ligy mistrů uzavřel dohodu o spolupráci se státní firmou International Petroleum Investment Company z Abú Zabí, která má trvat nejméně pět let.

Real Madrid má problémy s rekonstrukcí stadionu

Soud v Madridu zkřížil plány velkoklubu Realu Madrid na kompletní rekonstrukci stadionu, která má stát zhruba 400 milionů eur (11 miliard korun). Soud totiž v pátek zrušil dohodu mezi klubem a městem o využití sousedních pozemků.

Real Madrid začne po sezoně s rekonstrukcí stadionu za 11 miliard

Na zhruba 400 milionů eur (11 miliard korun) přijde podle španělských médií rekonstrukce stadionu Realu Madrid. Začít by měla po této sezoně a skončit za tři roky. Projekt, který zahrnuje vybudování hotelu a nákupního centra, dostala na starosti německá architektonická kancelář GMP.

Real Madrid zvažuje, že prodá práva na název stadionu

Real Madrid zvažuje, že poprvé v historii dá k dispozici práva na název svého stadionu. Vedení španělského velkoklubu hodlá přestavět slavný stadion Santiaga Bernabéua, k čemuž by měly dodatečné peníze od sponzorů pomoci.

Nejslavnější stadiony světa - Santiago Bernabéu

Než se dostaneme k samotné pointě celého díla, musíme si chvíli počkat. Královský Real Madrid totiž na stadionu Santiago Bernabéu nehraje odjakživa, a proto si nyní poslechněte, jak ona dnes již historická stavba vůbec vznikla.

26.01.2010 Aktuality 166 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele