Merkur Spiel-Arena Články


Düsseldorf, Německo

Další články

Německo vybralo města pro Euro 2024, dočkal se i Düsseldorf

Německo je favoritem na ukořistění hostitelských práv pro Euro 2024 a my už po včerejšku víme, kde by se případně evropský fotbalový svátek odehrával. Mezi deseti vybranými městy chybí především Norimberk a Hannover, kde diváci mohli osobně přihlížet dění mistrovství světa 2006...

Hertha podala protest proti výsledku baráže v Düsseldorfu

Hertha se odvolala k Německému fotbalovému svazu proti výsledku včerejší odvety baráže na hřišti Fortuny Düsseldorf. Podle berlínského klubu, jenž po remíze 2:2 sestoupil z první ligy, by neměl být výsledek zápasu uznán kvůli chaosu v jeho závěru. Svaz se bude odvoláním zabývat v pátek.

I v Düsseldorfu lidé na Bayer chodit budou, věří Völler

Kvůli rekonstrukci BayAreny vstoupí Bayer Leverkusen do jarní části sezony v LTU-Areně. Düsseldorfský stánek zažije generálku 28. ledna při zápase třetího kola DFB Pokalu, první "domácí" bundesligové představení bude poté proti Stuttgartu. Sám šéf Bayeru Rudi Völler vše označil za obrovské dobrodružství.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele