základní část, 7. kolo
10.09.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - St. Johnstone FC 0:0

Pouze v duelu St. Mirrenu se St.Johnstone se diváci branky nedočkali. Domácí tak drží šestou příčku a nadále mají shodný počet bodů jako Hearts. St. Johnstone je prozatím na osmém místě.

V první čtvrthodině měl největší příležitost hostující Liam Craig, ale debutant Illias Haddad nebezpečí zažehnal. Domácí měli i další příležitosti, avšak Hasselbaink ani McGowan nenašli patřičný klid v zakončení. St. Johnstone se do větších příležitostí nedostával, vůbec první střelu na branku brankáře Samsona vyslal Sheridan ve 31. minutě. Pět minut před přestávkou se do šance řítil opět nebezpečný Hasselbaink a Enckelman měl plné ruce práce. St. Johnstone tedy v prvním poločase nic nepředvedl a mohlo být rád, že je výsledek nerozhodný 0:0.

Po změně stran hosté přeci jenom přidali, Alan Maybury ale napálil míč přesně do míst, kde operoval brankář Samson. Nicméně v 50. minutě to byli znovu domácí, kteří se starali o útočné akce zápasu. Poté, co se Hasselbaink ocitl za obranou soupeře, rychle zasáhl Enckelman a McGowana zablokoval Wright.

V poslední čtvrthodině se snažily oba celky o vítězství, jenže postrádaly kvalitu. Šancí bylo poskrovnu a závěrečný hvizd znamenal remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele