základní část, 14. kolo
05.11.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Heart of Midlothian 0:0

Pouze v jednom jediném sobotním zápase se diváci branek nedočkali a sice v St. Mirren Parku, kam zavítali Hearts. Nejvýraznější postavou byl slovenský brankář Marián Kello, který zlikvidoval čtyři tutovky domácích.

Marián Kello předvedl své umění zejména v prvním poločase. Jako první v tváří tvář slovenskému brankářovi selhal Andy Webster, po patnácti minutách hry to byla obrovská příležitost. O několik minut později šli domácí do brejkové situace a kdo jiný jí vyřešil než Kello. Šance domácích přibývaly a přibývaly také zákroky edinburské jedničky. Po ráně Jeroena Tesselaara se opět vyznamenal Kello, ten začal přivádět střelce Hearts doslova k šílenství. Další fantastický zákrok vytáhl ve 36. minutě po šanci Careyho. Hearts nebyli tolik nebezpeční, přesto ale měli zajímavé situace, zejména střelecké pokusy Stevensona a Skácela. Jak už ale bylo řečeno, hlavní postavou byl Marián Kello, který byl k nepřekonání.

Druhý poločas začali lépe Hearts, Taouil našel Jonssona, jenže ten zblízka zamířil jen do náruče brankáře Samsona. St. Mirren pak začal zase hrozit a po tutovce Nigela Hasselbainka přišel zákrok zápasu a kdo jiný se o něj mohl postarat než Marián Kello. Hasselbaink střílel z šesti metrů, přesto stihl Kello zasáhnout!

V 82. minutě se domácí dožadovali penalty, ale rozhodčí místo ní ukázal na rohový kop. Dvě minuty před koncem nakonec mohli brát vítězství hosté. Obua z třiceti metrů tvrdě vypálil a Samson musel zasahovat. Branka tedy v zápase nepadla, St. Mirren remizoval s Hearts of Midlothian 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele