základní část, 13. kolo
29.10.2011 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - St. Mirren FC 0:1

Tři body z venčí si poněkud překvapivě připsal St.Mirren a stačila mu k tomu jediná branka Mcleana devět minut před koncem. St.Johnstone ale čtvrtou pozici udržel, neboť Hearts v souběžně hraném utkání podlehli Kilmarnocku.

St.Mirren začal na půdě aktuálně čtvrtého týmu skotské ligy nebojácně a v prvním poločase měl více ze hry. První výraznější pokus však musel likvidovat brankář hostí Samson, kterého z přímého kopu zaměstnal Mackay. Za chvíli měli hosté velkou dávku štěstí, to když Moon nastřelil břevno! Na druhé straně na sebe výrazně upozornil Mclean, v tomto okamžiku byl ale úspěšnější brankář Enckelman. To oba ještě nevěděli, že v závěrečných minutách se jejich role prohodí.

Ačkoliv St.Mirren držel míč častěji na svých kopačkách a snažil se něco vymyslet, šance přicházely na druhé straně a Samson měl co dělat. Vychytal jak Sheridana, tak i Sandazu.

Tři minuty po změně stran měl další velkou šanci Mclean, Enckelman jeho tutovku vytěsnil. Vyrovnané utkání spělo do konce a už se zdálo, že si oba celky připíší po bodu, když v tom hosté udeřili. V 81. minutě. Thompson připravil gólovku pro Mcleana a brankář Enckelman byl proti jeho zakončení bez šance - 0:1. Závěrečných devět minut hosté nic nedovolili a vydřené vítězství udrželi až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele