základní část, 16. kolo
26.11.2011 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

St. Johnstone FC - Hibernian FC 3:1

St. Johnstone doma otočilo nepříznivý vývoj proti Hibernianu a po třech brankách zvítězilo 3:1. Vítězstvím domácí uhájili čtvrtou pozici, Hibernianu patří deváté místo.

Už po osmi minutách došlo na domácí straně ke střídání, zranil se útočník Cillian Sheridan a toho nahradil Marcus Haber. Šancí bylo v úvodu málo, a tak rovnou přejděme k první brance zápasu. Trochu překvapivě jí vstřelili hosté, brankář Enckelman nejprve vyrazil střelu Griffithse, ovšem proti dorážce Towella nemohl nic dělat.

Hibs měli dokonce možnost dvoubrankového vedení, Martin Scott hlavou minul a později musela tato šance pořádně mrzet. Domácí se dostávali do tempa postupně, Millar netrefil branku a ve 38. minutě už byl úspěšný jeho týmový parťák Sandaza, přesnou střelou překonal Grahama Stacka - 1:1.

Saints dokázali otočit utkání ještě do konce prvního poločasu, Mackay si centrem vybral hlavu Habera a výsledek 2:1 pro St. Johnstone byl na světě. Tímto výsledkem skončil první poločas, ovšem naděje na bodový zisk ze strany hostí žila jen dvě minuty. Přesně tolik stačilo domácím, aby vstřelili ve druhém poločase třetí, rozhodující branku. Mackay rozehrál přímý kop fantasticky a Stack potřetí v zápase lovil míč ze své sítě - 3:1 pro St.Johnstone.

Utkání už sice nenabídlo žádnou branku, ale šancí bylo dostatek. Griffiths mohl vykřesat naději, kdyby mířil přesněji a Sandaza zase mohl vstřelit čtvrtý gól, brankáře Stacka už ale nepřekonal. Nepovedlo se to už nikomu a utkání tedy skončilo výhrou domácích 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele