o titul, 38. kolo
13.05.2012 13:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Motherwell FC - Dundee United 0:2

Bronzový Motherwell doma na závěr sezony podlehl Dundee United 0:2, ale o svoje třetí místo pochopitelně nepřišel. Už před zápasem bylo jasné, že ani Dundee svojí čtvrtou příčku neopustí.

Zhruba 7500 diváků se přišlo podívat do Fir Parku na poslední utkání sezony. Motherwellu ani Dundee United v něm už o nic nešlo, přesto se chtěly oba tábory rozloučit vítězstvím.

Mnohem aktivněji vstoupili do utkání hosté a ještě než Russell po osmi minutách hry otevřel skóre, zabránil takřka jisté brance nadvakrát gólman Motherwellu Randolph. Samotný Russell pak těžil z dobře odvedené práce jeho parťáka Armstronga a nasměroval hosty do vedení - 1:0 pro Dundee United. Další rána pro domácí přišla za čtyři minuty, Hammell se srazil se Swansonem a musel být střídán. Dundee United mohlo zvýšit, ale Randolpha tentokrát nepřekonal Rankin.

Hosté, ale i domácí si vytvářeli čím dál více příležitostí. Dundee United mohlo několikrát Motherwellu odskočit, stejně jako mohli domácí několikrát vyrovnat na 1:1. To se ale nakonec nestalo. Osm minut před koncem utkání vstřelil pojistku Jonathan Daly a bylo po zápase - 2:0 pro Dundee United. Další branku už diváci neviděli, čtvrtý celek vyhrál na půdě třetího. Oba se navíc mohou těšit na evropské poháry, Motherwell dokonce na Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele