základní část, 29. kolo
03.03.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Johnstone FC 0:0

Žádnou branku neviděli ani diváci v Rugby Parku, kde je domácím týmem Kilmarnock. Remíza 0:0 z důležitého utkání mezi Killies a St.Johnstone se hodí do krámu spíše hostujícímu celku. Ten totiž, ač těsně, uhájil čtvrtou pozici! V utkání alespoň padly dvě červené karty, za domácí byl vyloučen Shiels, za hosty dvě minuty před koncem Sheridan.

St.Johnstone bylo po celý první poločas jasně lepším týmem. To, že utkání skončilo 0:0, bylo dáno jednak velkým štěstím domácích, jednak také střeleckou nemohoucností hostujících Saints.

Z velice dobré pozice zkoušel překvapit brankáře Bella z volného přímého kopu Liam Craig. Brankář Killies však byl na místě a Craigovu střelu kryl. O chvíli později měl Bell plné ruce práce, to když Croftovu přihrávku jen taktak nezužitkoval Sheridan! V 16. minutě měli Saints další velkou šanci a opět to bylo po nebezpečné akci Crofta. Bell i tentokrát udržel čistý štít, ale obrana Kilmarnocku si hodně koledovala. St.Johnstone pokračovalo v tlaku, ale Kilmarnock se bránil zuby nehty. Na sklonku prvního poločasu to nakonec mohl být on, kdo otevře účet utkání. Harkins přepadl přes Davidsona a sudí nařídil pokutový kop. Fotbalový osud byl pro St.Johnstone spravedlivý, Dean Shiels totiž penaltu nedal a ukazatel skóre nadále ukazoval výsledek 0:0.

Šance byly k vidění i ve druhé poločase, ale branky nikoliv. V 76. minutě se naskytla hostům přesilová hra. Smolař utkání Dean Shiels totiž uviděl od rozhodčího Charlestona druhou žlutou kartu za simulování a byl vyloučen. Početní převaha ale netrvala dlouho, za dalších dvanáct minut, tedy dvě minuty před závěrečným hvizdem, uviděl rovněž za simulování druhou žlutou kartu Sheridan a počet sil se na hřišti vyrovnal. Obě vyloučení však vliv na výsledek neměla, diváci se branek nedočkali, v Rugby Parku se zrodila remíza 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele