základní část, 2. kolo
30.07.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Motherwell FC 0:0

Utkání mezi Kilmarnockem a Motherwellem skončilo hlavně díky skvělému brankáři hostí Darrenu Randolphovi bezbrankovou remízou. Na straně domácích se ukazoval hlavně James Dayton, kterému rozhodčí upřel dva pokutové kopy.

Kilmarnock měl od prvních minut převahu a krátce po začátku hry se domácí dožadovali penalty, když Lasley zablokoval Daytona, rozhodčí George Salmond však jejich srážku viděl jako náhodnou a odmával pokračování hry. Do vedení mohl jít naopak Motherwell, když Hammell našel z rohového kopu Hutchinsona, jehož hlavička ale bránu těsně minula. Na druhé straně musel po půlhodině hry zasahovat Randolph, s nepříjemnou střelou Daytona z okraje pokutového území si však působivě poradil.

Těsně před koncem první půle se mohli do vedení dostat hosté, když se přes nejistou obranu dostal McHugh, Bell ale jeho zakončení vytěsnil nad bránu. Do druhé půle vstoupil Motherwell aktivně a Jennings zdálky otestoval Bellovy reakce, ten však míč dokázal vyrazit. Hosté se poté na druhé straně hřiště dopustili velkého zaváhání, když Hammell zahrál zpětný pas na Randolpha, který však ztratil kontrolu nad míčem a poslal ho pouze Kellymu, ten ale zbrkle přestřelil bránu.

Dayton se podruhé dožadoval pokutového kopu po kontaktu s Craiganem, ani tentokrát se však rozhodčí nerozhodl pro zahrávání penalty a Daytonovy protesty nebral na vědomí. Po příchodu na hřiště se ukázal náhradník David Silva, jenž na okraji pokutového území udržel pod tlakem míč a patičkou našel Fowlera, s jehož střelou si ovšem Randolph lehce poradil. Krátce na to se dostal ke střele sám Silva, ale Randolph byl i tentokrát bezchybný a utkání tak skončilo nerozhodně.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele