základní část, 26. kolo
11.02.2012 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Heart of Midlothian 1:1

Kilmarnock doma v těžkém zápase remizoval s Heart of Midlothian 1:1, ale s konečným bodem nemůže být vzhledem k vývoji spokojen. Jedinou branku domácích vstřelil jedenáct minut před koncem Heffernan, bylo to v době, kdy hráli pětadvacet minut v oslabení. Za dalších pět minut se síly vyrovnaly vyloučením Hamilla a paradoxně v nastaveném čase vyrovnal Santana.

Obě strany si začaly vytvářet šance velmi záhy. Killies mohl poslat do vedení pozdější hříšník Van Thornout, jenže svojí šanci zazdil. Velkou příležitost zmařil i Heffernan, jehož hlavičku brankář Hearts vychytal. Srdce měla pomalejší začátek a poprvé skutečně ohrozila branku Bella po patnácti minutách, kdy si Blackovu střelu srazil na břevna Fowler. V prvním poločase měli ještě dobré příležitosti Skácel a z přímého kopu Grainger, ani jeden však Bella v brance Killies nepřekonal.

Až ve druhém poločase byl k vidění mnohem zajímavější fotbal. V 54. minutě uviděl Van Thornout po faulu na Hamilla druhou žlutou kartu a domácí šli do oslabení. Kilmarnock se musel bránit, Hearts čím dál více útočili, obrovskou šanci měl hlavičkující Elliott, ke změně skóre však stále nedocházelo.

To se změnilo až v 79. minutě, ale kdo očekával, že se prosadí Hearts, ten byl šokován. Killies i v deseti dokázali vybojovat rohový kop a z něho následně udeřit. Tím, kdo prostřelil golmana MacDonalda, se stal Heffernan - 1:0 pro Kilmarnock. Po inkasované brance neudržel nervy na uzdě Hamill a i on byl po druhé žluté kartě vyloučen.

Kilmarnock v závěru pohodlně držel vedení a vypadalo to, že si tři body nenechá ujít. Ovšem v nastaveném čase udeřil jako blesk z čistého nebe Santana. Stalo se tak poté, co ho parádním pasem našel McGowan. Hearts tak v závěru doslova vydřeli bod.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele