základní část, 5. kolo
21.08.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Heart of Midlothian 0:0

Utkání mezi Kilmarnockem a Heart of Midlothian skončilo bez branek, přestože oba týmy měly několik šancí k rozhodnutí. Nejblíže vstřelení gólu byl krátce před poločasem hráč Hearts Stephen Elliott, jehož hlavička orazítkovala tyč domácí brány.

Do utkání vstoupili lépe domácí a gólman Marián Kello měl práci s volným kopem Daytona, krátce poté se nepodařilo Heffernanovi najít před bránou spoluhráče. Hearts byli nebezpeční z rohových kopů, ten první ale vyrazil Bell a z druhého mířil Grainger mimo bránu. Bell musel znovu zasahovat proti přímému kopu Hamilla, devět minut před koncem první půle však měli hosté ještě větší příležitost ke vstřelení branky.

Centr Andyho Drivera našel Elliotta, jenž hlavičkou překonal Bella, ale míč se odrazil od tyče a poté ho hráči Kilmarnocku dostali do bezpečí. Domácí, jenž do druhého poločasu nastoupili bez zraněného O'Learyho, byli ve druhé půli aktivnější a Kello zasahoval proti hlavičce Heffernana. Po centru McKeowna se k míči dostal Harkin, ale přestřelil bránu.

Krátce poté měl Harkin další příležitost z volného kopu, jenž ale obránci Hearts zlikvidovali. K míči se konečně dostali i hosté, Bell si však poradil s volným kopem Graingera i střelou Stevensona. Volný kop Kellyho lízl brankovou konstrukci, ještě větší horko v pokutovém území Hearts však bylo po pádu Daytona, kterého zablokoval Grainger, rozhodčí ale pokutový kop neodpískal. Hearts se nakonec podařilo vstřelit branku, která ovšem neplatila kvůli Elliottově ofsajdu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

dvsadil bych si na neprohru Hearts

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele