základní část, 25. kolo
28.01.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - St. Mirren FC 0:0

Spravedlivou remízou skončil duel mezi Invernessem a St. Mirrenem. Ačkoli bezbrankový stav nenapovídá žádnou velkou podívanou, konečnému výsledku by přece jenom nějaká ta branka slušela. Oba týmy si totiž v zápase vytvořily hned několik tutovek, jenže ani jedna z nich gólem neskončila.

V první fázi byli lepším mužstvem na hřišti hostující Saints, byť si větších šancí než soupeř až zas tolik nevytvořili. Ve 14. minutě měl McGowan dostatek času, aby si vybral to správné místo, vypálil, jenže přímo do gólmana Essona. Na druhé straně pálil jen nad břevno Tansey, ve 23. minutě zase přestřelil hostující Thompson.

Thompson se poté probil ještě jednou do zakončení, nicméně jeho hlavičku polapil Esson. Až na konci druhého dějství opravdu zahrozili domácí. Gillet si narovnal míč na pravačku a po jeho střele zazvonila tyčka. Stejně dobře přitom Inverness navázal v prvním poločase i na dějství druhé.

Pár minut po přestávce byl dvakrát v dobré pozici Tade. Nejprve trochu zbytečně hledal ještě někoho ze spoluhráčů místo toho, aby rovnou střílel. Horší neproměnění ale následovalo. Svým pasem Tadeho našel Hayes, jenže francouzský útočník z bezprostřední blízkosti ve stoprocentní pozici, navíc nikým nehlídán, trefil jen tyčku.

Po hodině hry vystrčil růžky také St. Mirren, Carey však z přímého kopu netrefil Essonovu bránu. Domácí gólman pak musel zasahovat i proti příležitosti Barrona, proti McGowanovi měl Esson štěstí, že ho protihráč nastřelil jen do ramene. Za domácí ještě stihl nastřelit tyčku střídající Gnakpa.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele