o udržení, 34. kolo
21.04.2012 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Aberdeen si na úvod zápasů o udržení veze body z Invernessu

Brankář Jamie Langfield zažil po téměř roční odmlce vítězný návrat mezi tři tyče Aberdeenu, jenž zvládl v úvodním nadstavbovém utkání přehrát Inverness. Dons se tak posouvá před Kilmarnock, ten má však utkání k dobru.

Domácí začali lépe a od první minuty měli více ze hry. Nejdříve to zkoušel přízemní ranou Jonathan Hayes, ale na pozorného Langfielda recept nenašel. Strážce svatyně Dons ve 38. minutě lovil balón z branky, Williamsova trefa však nemohla být pro ofsajdové postavení uznána. To bylo z první půle vše.

Po změně stran se hra přece jen trochu rozhýbala... Netrvalo dlouho a Aberdeen byl po zásluze za svou aktivitu odměněn: Magennis rozehrál autové vhazování z velké dálky a před Tuffeyem si míč srazil do vlastní sítě Golobart - 0:1.

Inkasovaná branka ovšem Inverness nepoložila. Krátce po svém příchodu na trávník mohl srovnat krok Shane Sutherland, ale neuspěl. Hostující manažer Stewart Milne si mohl oddechnout minutu před závěrečným hvizdem, kdy Maggenisovu střelu Tuffey sice zastavil, od Gilleta se ale následně odrazil balón za čáru - 0:2.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele