základní část, 29. kolo
03.03.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - St. Mirren FC 0:0

Hibernian si doma rozdělil body se St.Mirren za remízu 0:0 a poslednímu Dunfermline odskočil už na čtyři body. Výsledek je pak samozřejmě velkou ztrátou pro hosty, tomu se v případě úspěchu Dundee může vzdálit šestá příčka až na devět bodů.

Do první příležitosti se v utkání na Easter Road dostali hosté, avšak spolupráce Thompsona s Hasselbainkem k úspěchu nevedla. Pak už se do útoku vrhli domácí Hibs. Útočník Leigh Griffiths nebezpečně vypálil, ale brankář hostí Samson nakonec nebyl nucen zasahovat. To už ale neplatilo po hlavičce kapitána McPakeho! Samson se zaskvěl bravurním zákrokem a měl v tomto momentě lví podíl na nerozhodném výsledku 0:0.

St.Mirren byl zatlačen do defenzívy, Sproule střílel mimo a stejně skončila hlavička McPaka. Do konce prvního poločasu byli domácí lepším týmem, ale svojí převahu nedokázali brankově zužitkovat; buďto šly všechny pokusy domácích mimo, nebo se činil spolehlivý brankář Samson.

Každopádně po změně stran se obraz hry nezměnil. V úvodu druhého poločasu byl hodně vidět O’Donovan, jeho volný přímý kop si cestu do sítě Saints nenašel. Levačkou to zkoušel i Griffiths, ale opět bez gólového efektu. Ofenzivní klenot domácích měl ještě další příležitosti, avšak na výsledku 0:0 se až do konce utkání nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele