základní část, 5. kolo
20.08.2011 16:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Hibernian FC - St. Mirren FC 1:2

Hibernian utrpěl již svou třetí porážku během čtyř zápasů, které zatím odehrál, a nachází se na nelíbivém desátém místě tabulky. St. Mirren nebyl o nic lepším týmem, potrestal však dvě zaváhání domácího mužstva a zasloužené slavil vítězství 2:1. Hosté možná trochu překvapivě naopak okupují pěknou čtvrtou příčku.

Sproule hodně hostům zatápěl, ve 13. minutě z jeho práce mohl těžit Wotherspoon, jenže hibernianský záložník pálil jen nad břevno. Ve 24. minutě už Sprouleho aktivita vedla ke gólu, O'Connorova první střela byla zablokována obranou, druhá se ovšem již ujala a míč se za chvilku třepotal v síti.

Pro O'Connora to byla již 49. trefa ve skotské Premier League. Ani po něm Sproule neztratil elán a chuť do fotbalu, tentokráte se dostal i ke střílení, jenže nebyl schopen trefit bránu. Po této akci však převaha Hibs skončila. Naneštěstí a bohužel pro ně právě této slabé chvilky hravě využil se vší parádou soupeř.

Tesselaar se ve 41. minutě vydal v pohodě do útoku, předal míč spoluhráči Thompsonovi, jenž dorážel do prázdné Stackovy svatyně. A o chvilku později, když už se oba týmy chystaly na poločasovou přestávku, Tesselaar obral o míč chybujícího Pálssona, zase našel svou přihrávkou Thompsona a ten otočil stav utkání.

Tvrdě za svou hrubici Pálsson zaplatil, v kabině mohl svlékat dres, jelikož ho nahradil Galbraith. Druhý poločas již tolik zajímavý nebyl, Hibernian se až na pár šancí, které se snažil tvořit neúnavný Sproule, vlastně ani na víc nezmohlo. Saints jednogólové vedení v pohodě drželo, inkasovat mohli snad jen od střídajícího Martina Scotta, ten ale pálil jen nad.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele