základní část, 33. kolo
08.04.2012 13:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hibernian FC - Motherwell FC 1:1

Motherwell jakožto třetí celek ligy nedokázal uspět na hřišti předposledního Hibernianu a domů si odváží pouze bod za remízu 1:1. Fantastickou branku vstřelili jak O’Connor, tak Nicky Law.

Hosté měli první příležitost utkání, Clancyho hlavičku po rohovém kopu brankář Stack lapil. Hibs se ale nenechali zatlačit do defenzívy a naopak sami předváděli nebezpečné kontry. Střely O’Connora a Griffithse změnu skóre neznamenaly. To se podařilo až ve 30. minutě, kdy O’Connor zahrál parádní volný přímý kop a golman se po jeho střele natahoval marně.

Ve 48. minutě měl na kopačce druhý gól Hibs Soares, jeho dalekonosná rána orazítkovala brankovou konstrukci. Byl to krásný fotbalový moment, který však druhou branku pro Hibs neznamenal. Motherwellu se povedlo vyrovnat až devět minut před koncem. Obrana Hibernianu nedokázala zažehnat míč do bezpečí, ten si za vápnem zpracoval Nicky Law a jeho přesná střela zapadla k tyči. Golman Stack se ani nepohnul -1:1.

Zápas ještě mohl najít vítěze, v první minutě nastavení totiž došlo k zajímavé situaci. Domácí se dostali do rychlého brejku a Jonathan Page celou akci zastavil nedovoleným zákrokem. Sudí mu udělil druhou žlutou kartu a Page musel ze hry. Zajímavější na tom ale bylo, že sudí mohl ponechat výhodu, neboť domácí v tu chvíli mohli zakončovat z jasné pozice. Hibs přímý kop neproměnili a utkání skončilo smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele