o udržení, 34. kolo
22.04.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hibernian FC - Kilmarnock FC 0:1

Jediná penalta, kterou proti svým bývalým spoluhráčů do sítě přesně poslal Dean Shiels, rozhodla o třech bodech pro hosty. Ti jsou sedmí, domácí tým předposlední.

Celý zápas rozhodla penalta z chvil, kdy se oba týmy viděly v šatně. V souboji dvou osmiček se do Liama Kellyho opřel ve vápně Jorge Claros a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Dean Shiels.

Hned v úvodu se mohli prosadit domácí, centr Ivana Sprouleho byl moc dlouhý na to, aby mohl Isaiah Osbourne zakončit, míč tak sebral brankář Cameron Bell. Hybnou střelou domácích byli záložníci, především Osbourne a Claros, kteří distribuovali míče na své útočníky s přesností chirurga.

Leigh Griffiths pálil z větší vzdálenosti a prověřil instinkty brankáře Bella, ten byl ale úspěšnější. Garry O' Connor hlavičkoval z rohového kopu McPaka do středu brány a Bell si s tímto nebezpečím rovněž poradil. Claros se snažil pálit, na druhé straně ho napodoboval Ryan O' Leary.

Kelly byl poté stáhnut v pokutovém území a rozhodčí Craig Thomson ukázal na značku pokutového kopu. Z té se nemýlil Shiels a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Druhý poločas začal střelou Griffiths, Bell ji očima kontroloval. Nevýrazného Garryho O' Connora nahradil Ryan O' Donnovan. Střídalo se i z důvodů zranění, Danny Racchi musel opustit hřiště po faulu Clarose a na hřiště se dostal Lee Johnson.

O' Donnovanova rána byla nakonec obranou hostí zablokována, za domácí se netrefil ani Griffiths. Nutno podotknout, že výborným výkonem se dnes prezentoval hostující brankář Cameron Bell. Ve velké šanci neuspěl na druhé straně střídající David Silva, takže se skóre nakonec neměnilo.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele