základní část, 21. kolo
28.12.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hibernian FC - Inverness Caledonian 1:1

Fotbalisté Hibernianu znovu nevyhráli a doma pouze remizovali 1:1 s Invernessem, který je rovněž namočen v bojích o udržení. Domácí šli velmi brzy do vedení, už v osmé minutě se trefil O’Connor, avšak před koncem poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Hayes.

Svěřenci manažera Pata Fenlona, který je znovu pod palbou kritiky, začali lépe a už v osmé minutě je poslal do vedení Garry O’Connor. Přímý kop Galbraitha si cestu do branky nenašel, avšak z dorážky střílející O’Connor už brankáře Essona překonal - 1:0 pro Hibernian.

O devět minut později to byl znovu O’Connor, který pořádně vyděsil hostující fanoušky Invernessu, z volného přímého kopu těsně minul branku. Hosté hráli především na brejky, o jeden takový se postarali Stephens a McKay, druhý jmenovaný zakončil, ale jeho střela byla zablokována. Čtyři minuty před odchodem do šaten se Caledonians dočkali, Hayes hladce prošel domácí obranou, zbavil se Galbraitha a překonal i brankáře Grahama Stacka -1:1.

Hráči Hibernianu se snažili vrátit vedení na svojí stranu, O’Connor si zkoušel vymodlit penaltu, jenže výsledkem nakonec byla žlutá karta za simulování. O chvíli později chtěl přelobovat Essona Galbraith, ale neuspěl. Tlak Hibernianu se rapidně zvýšil, Inverness se bránil a nutno podotknout, že úspěšně. Do dvou velkých šancí se propracoval Leigh Griffiths, ale také pro něho jako by byla branka zakletá. Zápas byl otevřený až do samotného konce, ani jedna strana se však už nedokázala prosadit a utkání tak skončilo smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele