základní část, 19. kolo
17.12.2011 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dunfermline Athletic 4:0

Fotbalisté Hearts ukázali, že hrát bez výplaty a s výplatou je velikánský rozdíl. Srdce z Edinburghu dnes rozstřílela Dunfermline jasně 4:0 a stále jsou ve hře o evropské poháry. Trefil se i český záložník Rudolf Skácel.

V zápase na Tynecastle Stadium bylo k vidění mnoho šancí, které nakonec celkem logicky vyústily ve čtyři branky. Tu první vstřelil hned ve druhé minutě Stephen Elliot. Gólový pokus McGowana se neujal, naštěstí Elliot stál ve správný čas na správném místě a jeho zásah znamenal vedení domácích 1:0. S Dunfermline to nemuselo dopadnout tak, jak to nakonec dopadlo. Jenže své šance, a ne lecjaké, zahodili Andy Barrowman, Paul Willis, Alex Keddie a David Graham, činil se pochopitelně i brankář Hearts Marián Kello.

Ve 27. minutě přišel zákonitě trest, hosté své šance nevyužili a dobrá rána Taouila skončila za zády Paula Gallachera - 2:0 pro Hearts. Stejně jako v případě první branky následovaly šance hostujícího celku, ovšem bez kýženého gólového efektu. Kello vychytal i dobrou hlavičku Buchanana.

Dunfermline nehrál na Tynecastle rozhodně špatné utkání, ovšem pakliže tým nedá branku, nemůže zvítězit. Dvacet minut před koncem přišla už třetí branka domácího týmu, Elliot ještě mířil do boční sítě, ale krátce po něm překonal Gallachera David Templeton - 3:0 pro Heart of Midlothian. Otřesený soupeř už zápas definitivně vzdal a do konce ještě jednou inkasoval. Už v nastaveném čase se prosadil hlavou český záložník Rudolf Skácel a udělal tak symbolickou tečku za utkáním, které Hearts ovládli v poměru 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele