základní část, 28. kolo
25.02.2012 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dundee United 0:2

V dalším zápase neuspěli Hearts a po porážce 0:2 s Dundee United opouštějí čtvrtou pozici a padají o dvě příčky níže. Branky padaly až v závěrech obou poločasů, nejprve poslal hosty do vedení Daly a pět minut před koncem pečetil výhru Gunning.

Hostitelé ale začali lépe, zakončení Skácela a Robinsona pokaždé zneškodnil brankář Dušan Perniš. Hearts pokračovali v ofenzívě, Hamillův centr sklepl hlavou neobsazený Obua Elliottovi a jeho střela rovněž skončila na výtečném Pernišovi. Dundee United hrálo převážně na protiútoky, po rohovém kopu Flooda se mu naskytla první vážnější příležitost, proti hlavičkujícímu Dillonovi zasáhl brankář Jamie MacDonald.

Pak už musel zase zasahovat Perniš, s volejí Blacka si poradil, proti nepřesné střele Russella nemusel zakročovat MacDonald. Ve 41. minutě si Tynecastle Stadium mohl poprvé zakřičet gól, avšak vstřelili ho hosté. Douglas poslal přesný centr na hlavu Dalyho a ten se nemýlil - Dundee United vedlo nad Hearts 1:0. Pro Dalyho to byla již 14. branka v sezoně.

Po změně stran si domácí zkoušeli vymodlit pokutový kop, obránce Grainger se až příliš ochotně skácel k zemi a rozhodčí Calum Murray mu na to neskočil. V 79. minutě měli Hearts hned dvě zajímavé příležitosti na vyrovnání, ani jedna a zejména za Skácelova vyrovnání nepřinesla.

Pro domácí začal boj s časem, ale ten nakonec vypršel už pět minut před koncem. Na rohový kop Mackaye-Stevena si naskočil Gunning a hlavou stanovil výsledek zápasu. Dundee United se díky výhře 2:0 posunulo před svého soupeře, v tabulce je na pátém místě.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele