základní část, 32. kolo
31.03.2012 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Aberdeen FC 3:0

Jednoznačný výsledek se zrodil na Tynecastle Stadium, kde domácí Hearts of Midlothian porazili Aberdeen 3:0. Hlavní postavou zápasu byl český záložník Rudolf Skácel, ten navázal na McGowanovu branku z prvního poločasu a dvěma přesnými zásahy stanovil vítězství 3:0.

Hearts vstoupili do zápasu velmi dobře a už po jedenácti minutách měl Ian Black na kopačce první branku, jeho střela však v síti neskončila. Na druhé straně představoval nebezpečí Darren Mackie, ale ani po jeho hlavičce se změna skóre neudála. Následně hrozili opět Hearts, střelecké pokusy ze střední vzdálenosti končili mimo branku a to platilo i pro přímý kop Graingera. Domácí si dokázali vytvořit spousty šancí a ve 27. minutě se pozásluze ujali vedení. Precizně zahraný rohový kop se dostal až k McGowanu jenž vsítil první branku - 1:0 pro Hearts.

O chvíli později mohl zvyšovat Skácel a Aberdeen měl velké štěstí, že prozatím ustrážil těsný výsledek 1:0. Skácel se ale nakonec přeci jenom prosadil, aktivní McGowan mu dobře přihrál a český záložník fantastickou střelou do šibenice zvýšil na 2:0.

Plejáda šancí Hearts ale pokračovala. Po dlouhém centru McGowana hlavičkoval Driver, ale skóre zůstávalo stále stejné, tedy 2:0. Aberdeen toho směrem dopředu příliš nevymyslel a v závěru inkasoval potřetí a znovu z kopačky Rudolfa Skácela. Aberdeen otevřel hru a Skácel neměl těžkou pozici, třetí brankou korunoval jasné vítězství svého celku

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

Kluci dostaly výplaty, tak by se mohli odvděčit výhrou 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele