základní část, 4. kolo
13.08.2011 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Aberdeen FC 3:0

Heart of Midlothian zaznamenali první ligovou výhru pod novým manažerem Paulem Sergiem, když v sobotním utkání porazili 3:0 Aberdeen. Ten se tak i nadále trápí a po čtyřech kolech má na kontě pouhý bod.

Hosté přitom do utkání vstoupili aktivně a Milsom našel z rohového kopu hlavu Arnasona, který orazítkoval tyč brány. Krátce na to se aktivní Arnason dostal k další střele, ale tentokrát bránu netrefil. Ve 24. minutě se však vedení ujali Hearts, když si Novikovas na pravé straně pokutového území zpracoval míč a levou nohou ho poslal do sítě, 1:0.

Domácí nadále tlačili svého soupeře, s volným kopem Graingera si ale gólman David Gonzalez poradil. Ve 35. minutě vedli Hearts už o dvě branky. Strůjcem gólu byl David Templeton, který našel volného Suttona, jenž pouze usměrnil míč do brány, 2:0. V závěru prvního poločasu se dostal ke střele sám Templeton, ale mířil pouze nad bránu.

Obrana Aberdeenu znovu chybovala sedm minut po začátku druhé půle, když Robinson prostrčil míč Suttonovi a ten pravačkou překonal Gonzaleze, 3:0. Do slibné pozice se dostal Fraser Fyvie, ale nemířil přesně. K první střele se poté propracoval také český záložník Rudolf Skácel, který o přestávce nahradil Novikovase, ale míč lapil Gonzalez. V závěrečných minutách se už Hearts nikam nehrnuli a pohlídali si vítězství 3:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele