základní část, 20. kolo
24.12.2011 14:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Dunfermline Athletic - St. Johnstone FC 0:3

Rovněž na dně tabulky se po Štědrém dnu nic nezměnilo, zůstal tam Dunfermline! Domácí vůbec nestačili na St. Johnstone a prohráli 0:3. První branku si domácí vstřelili sami, o druhou a třetí se postarali Sandaza, respektive Craig.

V East End Parku začali o něco lépe domácí, a nebýt spolehlivého brankáře Petera Enckelmana, šli by dost možná do vedení. Jak už to ale bývá, jeden tým šance nepromění, ten druhý ano a to byl přesně případ zápasu Dunfermline se St. Johnstone. Ve 38. minutě dopomohla vedoucímu gólu St. Johnstone chyba brankáře Chrise Smithe, ten si míč nešťastně po rohovém kopu dopravil do vlastní sítě a domácí prohrávali 0:1.

Chris Smith celou situaci napravil o pět minut později, kdy se blýskl velmi dobrý zákrokem proti Craigovi. Nicméně Dunfermline prohrávalo a herně to nevypadalo, že by mohlo výsledek otočit. Čtvrtý tým skotské soutěže pokračoval v šancích, Sandaza zatím na Smithe nevyzrál.

V 52. minutě ale vzaly naděje na jakýkoliv bodový zisk za své. Francisco Sandaza tentokrát Smithe překonal, střelu Habera Smith vyrazil a právě Sandaza v poklidu dorazil a zvýšil na 0:2. Za další sedm minut už byl s Dunfermline definitivně ámen, Sandaza obešel Thomsona a do situace jeden na jednoho vyslal Liama Craiga, ten uspěl a udělal gólovou tečku za utkáním! Dunfermline doma podlehlo St. Johnstone 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele