základní část, 11. kolo
15.10.2011 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dunfermline Athletic - Heart of Midlothian 0:2

Hearts navázali na vítězství proti Celtiku a dnes si odvezli všechny body ze hřiště Dunfermline. Pod výhru 2:0 se nejvíce podepsali Webster a Templeton, oba si připsali po jedné brance.

První šance zápasu se naskytla v 11. minutě, Templeton ostře vypálil a jeho dělovku s vypětím všech sil zlikvidoval brankář Gallagher na rohový kop. O deset minut později museli hosté poprvé střídat, Black se zranil a do hry naskočil Taouil. Nový hráč na hřišti se okamžitě předvedl v dobrém světle, když připravil šanci pro Dowieho a Templetona, oba však selhali. Aktivnější hosté pokračovali v náporu, do své šance se dostal také Rudolf Skácel, pět minut před koncem prvního poločasu ho vychytal Gallagher.

Ve 42. minutě už se hosté dočkali, Graigner připravil jasnou pozici pro Webstera, který ani na okamžik nezaváhal a bylo to 0:1. Dunfermline zahrozilo až ke konci prvního dějství, konkrétně Burns, ale dobře se vytáhl Marian Kello.

Poločasové vedení mohli hosté ve druhé půli několikrát navýšit, ale nestalo se. Místo toho málem domácí vyrovnali, v 69. minutě podržel svůj tým brankář Kello. Dunfermline musela tato šance mrzet, protože hned tři minuty na to vstřelili Hearts pojistku. Záložník domácích Boyle ztratil míč, čehož hosté rychle využili a akcí, na jejímž konci byl Templeton, zvýšili na 2:0. Dunfermline se na snížení nezmohlo, byť měl v nastaveném čase velkou příležitost předchozí hříšník Boyle. Kello ho vychytal a udržel čisté konto.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele