základní část, 12. kolo
22.10.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dundee United - St. Johnstone FC 0:0

Duel dvou týmů z opačných pólů tabulky skončil bezbrankovou remízou. Dundee United tak potvrdilo, že i když nemá optimální formu, proti St.Johnstone zabodovat umí. Nicméně výsledek 0:0 je pro oba týmy spíše ztrátou.

Úvod zápasu patřil domácím, ti byli o něco nebezpečnější a nebýt brankáře Petera Enckelmana, měnilo by se skóre hned na začátku. Důležitý byl jeho zákrok proti Dalla Vallemu! Na dlouhou dobu to byla největší šance zápasu. Na druhé straně na sebe upozornil Moon, bohužel pro hosty ale mířil vedle, to se psala teprve úvodní patnáctiminutovka.

Další šance hostů vzešla z rohového kopu, nejvýše se vyšrouboval do vzduchu Craig a Dundee United si mohlo oddechnout. U neúspěšných hlaviček ještě zůstaneme, Dalla Valle měl parádní pozici, ale Enckelman nakonec nemusel zasahovat. Skóre se v prvním poločase nezměnilo a nakonec se to nepodařilo ani ve druhém dějství.

Přitom šance byly a tu vůbec největší v celém zápase mělo St.Johnstone. Sandaza zakončil a Dušan Perniš parádním zákrokem zachránil domácí od jasné branky! Dundee United ale hrálo s aktuálně pátým celkem soutěže více než vyrovnanou partii, vlastně mohl vyhrát kdokoliv, ale ani jeden z týmu nakonec neměl patřičné štěstí. Například Douglasovi chyběly centimetry. Dundee se tedy rozešlo se St.Johnstone 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele