základní část, 1. kolo
24.07.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Dundee United - Kilmarnock FC 1:1

Dundee United uhráli v utkání s Kilmarnockem remízu 1:1 a kluby se tak ve svém úvodním ligovém utkání museli spokojit s bodem. Kilmarnock šel do vedení hned po přestávce díky gólu Roryho McKeowna, náhradník Danny Swanson však dvacet minut před koncem utkání srovnal stav na konečných 1:1.

Za Kilmarnock nastoupily do úvodního utkání i nové posily McKeown, Patrick Ada, Gary Harkins, Ben Hutchinson a Zdeněk Kroča, aktivněji však začali domácí, halfvolej Rankina ale bránu nenašel. Na druhé straně se ke střele dostal Dayton, ale taktéž nemířil přesně. Na Dixonův centr si poté naběhl Goodwillie, ale ani on se v zakončení neprosadil.

Perniše otestoval Harkin a krátce na to zahrozil znovu, tentokrát však jeho střelu nechtěně zablokoval spoluhráč Pascali. Do druhé půle vstoupil Kilmarnock nejlépe, jak mohl. Debutant McKeown se opřel do míče a přesnou střelou překonal slovenského gólmana, 0:1. Jon Daly se dostal ke dvěma nebezpečným hlavičkám, z nichž jednu zablokoval na brankové čáře Ada.

Střeleckou smůlu Dundee United se podařilo přetrhnout až Swansonovi, který na hřišti nahradil Russella. Jeho tečovaný volný kop zapadl až za záda brankáře Bella, 1:1. V nastaveném čase měl navíc Goodwillie díky Dalymu obrovskou šanci otočit výsledek utkání, ale Bell skvělým zákrokem udržel remízu 1:1 a tím rozhodl i o dělbě bodů.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele