základní část, 8. kolo
17.09.2011 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Dundee United - Inverness Caledonian 3:1

Pětizápasová série bez vítězství je u konce. Dundee doma porazili 3:1 Inverness a po delší době zase potěšili své fanoušky. O osudu utkání se rozhodlo už v prvním poločase, který domácí vyhráli 2:1. Ve druhé půli přidali třetí gól a tři body byly na světě.

Domácí nasměroval k vítězství už ve 13. minutě Valle, když na zadní tyči skluzem dopravil míč do branky - 1:0 pro Dundee. Hosté s odpovědí neotáleli a hned za tři minuty srovnali skóre. Shinnie dostal uvnitř pokutového území až přespříliš času a místa a z dvou metrů zakončující Ross měl opravdu snadnou práci - 1:1.

Následně mohl jít Inverness do vedení, Davis ale ztroskotal na dobrém Pernišovi. Pak už začali dominovat opět domácí, Valle jen tak tak, že nedal druhý gól, měl k tomu dvě solidní příležitosti. Do jedné se dostal sám, do té druhé po přímém kopu Rankina. Nicméně před odchodem do šaten se domácí ujali opětovného vedení, Swanson odvedl dobrou práci a podruhé v zápase překonal Essona - 2:1 pro Dundee.

Inverness se sice snažil s výsledkem něco udělat, ale buďto narazil na pozornou obranu Dundee nebo brankáře Perniše. V 71. minutě definitivně rozhodl o výhře domácích Dally. Dixon z rohového kopu odcentroval a Dally hlavičkou rozhodl - 3:1. Inverness už zápas zdramatizovat nedokázal a odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele