základní část, 15. kolo
19.11.2011 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dundee United - Heart of Midlothian 1:0

Heart of Midlothian pokračují ve špatných výkonech a dnes problémy sužovaný tým prohrál po jediné brance Robertsona 0:1 s domácími Dundee United. Naopak domácí tým potvrdil zlepšení a v tabulce se šplhá výše.

Přitom hosté mohli začít dobře, Dušan Perniš ale zachránil Dundee od první inkasované branky, když vytěsnil tutovku Templetona z deváté minuty. Ve 24. minutě proto zákonitě přišel trest, nádhernou přihrávku Dalyho zužitkoval Scott Robertson. Celkově to byla velmi povedená akce a United po ní vedli nad Hearts 1:0. Srdce z Edinburghu se mohla vrátit do zápasu takřka ihned, Rudolf Skácel byl však načapán v ofsajdu. Neuspěl ani Ryan McGowan, jenž pouze otestoval Perniše. Ve 35. minutě měli Hearts opět štěstí, od druhé inkasované branky je zachránilo břevno! Hosté se postupně lepšili a ve druhém poločase se hnali za vyrovnáním.

V 51. minutě se prezentoval dobrým přímým kopem Skácel, ale k vyrovnání to nevedlo. Český záložník byl hodně vidět a byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Tlak Hearts gradoval, ale stále se nedařilo překonat Dušana Perniše. Marián Kello měl o dost méně práce, ale přeci jenom když přišlo do tuhého, svůj tým podržel, jako v případě Stevena. United už vysledek ubránili a připisují si velmi cenné a především důležité vítězství 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele