o udržení, 38. kolo
12.05.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - St. Mirren FC 0:0

Diváci na Pittodrie Stadium branku neviděli. Domácí Aberdeen se rozešel smírně 0:0 se St. Mirrenem a sezonu zakončuje na devátém místě. Saints bezbrankovým výsledkem zase přišli o možnost prvního místa v boji o udržení, celkově jim patří osmé místo.

Utkání i přes konečný výsledek nabídlo několik zajímavých momentů. Skóre se mohlo měnit už ve čtvrté minutě, kdy měl domácí celek obrovskou příležitost. Darren Mackie se dostal do šance, kdy byl sám jeden na jednoho proti brankáři, ale Craig Samson šanci vychytal! Další příležitost měli domácí po čtvrthodině hry, na rohový kop Massona si naběhl Anderson a Saints před inkasovanou brankou tentokrát zachránil obránce David van Zanten! O čtyři minuty později poprvé zahrozili hosté, Thompson našel Careyho, který z dobrých třiceti metrů pořádně vystrašil brankáře Langfielda!

Do konce prvního poločasu měl St. Mirren ještě jednu velkou příležitost. Útočník Thompson dobře vystřelil, ale golman Langfield se zaskvěl dobrým zákrokem. Šancí bylo v prvním dějství opravdu dostatek, své pokusy následně promarnili Mackie a Masson.

Aberdeen měl lepší vstup i do druhého poločasu. Gavin Rae vystřelil a Samsona tentokrát zachránilo břevno! V 83. minutě mohl rozhodnout o výhře Rudých Ryan Fraser, ale skvělý Samson předvedl vynikající reakci a výrazně se tím podepsal pod konečný výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / saintmirren.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Žeba môj Aberdeen konečne získal titul ? Myslel som, že toho sa už asi nedožijem

Reagovat
smazaný uživatel

Hej?To fakt?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele