základní část, 14. kolo
20.11.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Motherwell FC 1:1

St. Mirren potvrdil vzestup formy i v zápase s favorizovaným Motherwellem, který obral o dva body. Domácí šli do vedení v 37. minutě po gólu Wardlawa a Motherwellu se podařilo pouze srovnat zásluhou Blackmana.

První střelu směrem na bránu vyslali hosté, Gowův volný kop však dokázal vyrazit Samson. Blackman se v další šanci Motherwellu neprosadil a na druhé straně mířil van Zanten těsně mimo bránu. St. Mirren se však osm minut před koncem první půle dostal do vedení. McGowan poslal z pravé strany přesný centr a Wardlaw namířil svoji hlavičku do sítě, 1:0.

Higdon mohl dokonce ještě zvýšit vedení St. Mirrenu, ale jeho volný kop vyrazil Randolph. Obránce Motherwellu, Mark Reynolds si po centru Travnera málem vstřelil vlastní gól a na straně Saints viděl Wardlaw žlutou kartu za faul na Hateleyho. Blackman však v 74. minutě dokázal srovnat stav na 1:1, když na okraji pokutového území přebral míč od Hammella a přesnou střelou překonal gólmana Samsona.

Hosté v závěru zápasu ještě dostali početní výhodu, po faulu na Craigana totiž viděl druhou žlutou kartu Higdon a utkání tak pro něj skončilo. V posledních minutách už však vážnější příležitost k vidění nebyla a utkání tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele