základní část, 26. kolo
12.02.2011 16:00 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

St. Mirren FC - Inverness Caledonian 3:3

V utkání trápících se St. Mirrenu a Invernessu bylo sice k vidění značné množství zajímavých momentů a šest branek, na každé straně však padlo po třech a svoji sérii bez vítězství si tak oba soupeři prodlužují i po tomto utkání.

Do utkání lépe vstoupili hosté, úvodní střelu vyslal z voleje Hayes a Rooneyho pokus udeřil do brankové konstrukce. V 6. minutě se Rooney dostal do další příležitosti, tentokrát využil dlouhého, tečovaného míče od gólmana Essona, prošel kolem McGregora a poslal míč do brány, 0:1. St. Mirren se postupně dostával do hry, svoji největší příležitost však promarnil. Přihrávku od van Zantena získal Thomson, ale Esson míč dokázal vyrazit a Murray z dorážky bránu netrefil.

Inverness měl již před utkáním potíže s marodkou, kterou ještě rozšířil zraněný Hayes, jehož musel nahradit Odhiambo. St. Mirren v 28. minutě dokázal vyrovnat, Dargo si poradil se třemi hráči, než ho v pokutovém území poslal k zemi Proctor. K penaltě se postavil Higdon a srovnal na 1:1. Netrvalo dlouho a domácí stav otočili, architektem gólu byl znovu Dargo, který přihrával Thomsonovi a ten poslal míč do vzdálenějšího rohu brány, 2:1.

Inverness se však dokázal rychle vrátit do hry, obrana St. Mirrenu si neporadila s centrem Proctora a Doran svým prvním gólem po příchodu z Blackburnu srovnal na 2:2. Domácí o přestávce udělali změnu a do druhé půle vyběhli pouze se třemi obránci, na svého soupeře tak vytvořili velký tlak. Na rohový kop Travnera si naskočil McGregor a nebezpečně hlavičkoval, míč poté dostal Foran a při pokusu o odklizení míče ještě hlavičkoval proti vlastní bráně.

Inverness se přesto vrátil do vedení, po hodině hry našel Foran Rooneyho, který střelou do vzdálenějšího rohu brány překonal Gallachera. St. Mirrenu se přesto znovu podařilo srovnat, na rohový kop Travnera si naskočil McGregor a hlavou vyrovnal na 3:3. Oba týmy se snažily o vítězný gól, ale v poslední zajímavé příležitosti vyrazil Esson další pokus McGregora.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele