základní část, 6. kolo
25.09.2010 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Inverness Caledonian 1:2

Velice cenné vítězství si ze St. Mirrenu odváží Inverness. Hosté dokázali ustát tlak soupeře a v nastavení první půle se ujali vedení díky trefě Odhiamba, který ve druhé půli ještě zvýšil vedení hostů. Za St. Mirren poté už jen snížil na konečných 1:2 McGowan.

Oba týmy se v úvodu utkání převážně přetahovaly o míč a žádná zajímavější příležitost k vidění nebyla. První střela na bránu přišla až po odchodu zraněného Proctora, kterého nahradil Ross a právě náhradník hostujícího týmu otestoval gólmana Gallachera, míč však po odrazu od tyče skončil mimo. Utkání se poté značně oživilo a se střelou van Zantena si musel poradit Esson. Gólman Invernessu podržel svůj tým i po ráně náhradníka McQuadea.

St. Mirren stupňoval svoji převahu a Mair dokázal svojí hlavičkou Essona překonat, míč však skončil vedle brány. Úvodní gól přišel až v nastavení první půle, ovšem nečekaně padl do domácí brány, Odhiambo se dostal k míči a přesnou střelou Gallachera překonal. V 50. minutě přišla druhá chvíle anglického útočníka, který tentokrát využil přihrávky Hayese a zdvojnásobil vedení hostů.

Inverness mohl dokonce zvítězit i výraznějším rozdílem, hlavička Hayese se však pouze otřela o brankovou konstrukci. St. Mirren se tlačil do útoku, čímž nechával nezajištěnou obranu. Toho mohl využít Rooney, Gallachera však nepřekonal. Za St. Mirren v 77. minutě alespoň snížil McGowan, který přesně vystřelil z okraje pokutového území. Jeho tým přesto prohrál 1:2.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele