základní část, 21. kolo
02.01.2011 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Inverness Caledonian 1:0

Branka Collina Samuela v závěru utkání rozhodla o vítězství domácího St. Johnstonu a také přerušení dlouhotrvající neporazitelnosti Invernessu na hřištích soupeře. Hosté tak pokračují v nevyrovnaných výkonech z poslední doby a ztrácí důležité body.

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně, ale první šanci si vypracovali domácí, Craig však na centr Mackaye pořádně nedosáhl a míč skončil vedle brány. Saints pokračovali v ofenzivní hře, Morris našel Taylora, ale jeho střela mířila jen do rukavic Essona. Po centru Taylora se k nebezpečné hlavičce dostal Parkin, Esson byl však i tentokrát připraven. První příležitost na druhé straně měl po centru Rosse útočník Rooney, Enckelman však jeho střelu vyrazil.

Po dalším Taylorově centru znovu ohrozil bránu Invernessu Parkin, tentokrát však jeho hlavička bránu nenašla. Anglický útočník měl však ještě větší příležitost, ale jeho hlavičku Esson dokázal vytěsnit. Domácí byli jasně aktivnější i ve druhé půli, ale potvrzovalo se, proč mají nejméně vstřelených gólů z celé ligy. Blíže brance však byli hosté, Rossův centr jen těsně minul bránu a Odhiambovu střelu Enckelman vyrazil.

Poté se do hry vrátili domácí a jen skvělý zákrok Essona zachránil hosty od branky po střele Mackayho. Zajímavou příležitost poté zahodil i Grainger a Esson zasahoval proti náhradníku Samuelovi. Odhiambovu střelu vytáhl Enckelman a na druhé straně konečně přišla očekávaná branka. Mackayho střela byla sice zablokována, ale k míči se dostal Samuel a přesnou střelou zajistil domácím výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele