základní část, 29. kolo
05.03.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Hibernian FC 1:1

St. Johnstone končí svoji domácí šesti-zápasovou sérii bez inkasované branky, přemožitele však nenašel, s Hibernianem uhrál remízu 1:1. Domácí šli do vedení na začátku druhé půle po vlastním gólu Towella, ale Hibernian, jenž končí pro změnu vítěznou sérii, stihl srovnat v 80. minutě gólem Wotherspoona.

St. Johnstone od prvních minut utkání posílal nebezpečné dlouhé míče směrem k bráně Hibernianu, ale obránci si poradili na výtečnou. Po dvaceti minutách hry centroval Samuel na Adamse, ale záložník Saints poslal míč nad bránu. Osm minut před koncem nezáživné první půle zkusil štěstí Grainger a míč se po několika odrazech dostal k Samuelovi, ten se ale unáhlil a Brown jeho střelu chytil.

Do druhé půle nastoupila za Hibs i nová posila Ricardo Vaz Te, ten však mohl jen sledovat vlastní gól svého spoluhráče Towella, jenž se snažil odkopnout centr MacDonalda, 1:0. MacDonald, jehož gól zřejmě povzbudil, vyslal dalekonosnou ránu, Brown však míč dokázal vytěsnit. Po centru Vaz Teho mohl srovnat Hanlon, ale mířil mimo. Portugalský útočník se poté snažil zaskočit vyběhnutého Enckelmana, ovšem jeho dalekonosný pokus bránu nenašel.

Po dobré přihrávce Vaz Teho dostal míč Sodje, ale Enckelman si s jeho střelou poradil. Finský gólman bezpečně lapil i pokus Towella a na druhé straně jen těsně netrefil bránu Jackson. Utkání se poté rozkouskovalo, než přišel úder Hibs. Deset minut před koncem utkání přistál v pokutovém území míč k Wotherspoonovi, jenž ho z blízka pouze poslal do sítě a srovnal na konečných 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele