základní část, 7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Hibernian FC 2:0

St. Johnstone zvítězil v domácím utkání nad Hibernianem 2:0, výsledková mizérie hostů tak pokračuje i nadále. Domácí trenér může být se svou prací spokojen, vítězství jeho týmu totiž vystřelili náhradníci Liam Craig a Marcus Haber.

Domácí tým začal aktivněji, první větší šanci si ale vypracovali Hibs, po centru Millera se však Riordan gólově neprosadil. Na druhé straně se k míči dostal Morris, ale jeho střela nenadělala Brownovi větší problémy. Po volném kopu Riordana se netrefil ani Nish, který mířil mimo bránu. Po půlhodině hry přišla zatím největší příležitost v utkání, po volném kopu Graingera se k hlavičce dostal obránce Duberry, míč se ale pouze otřel o vnější část tyče.

Chvíli poté prošel Wotherspoon přes Graingera, jeho následnou střelu však dokázal gólman Enckelman napodruhé chytit. Druhá půle už tak dobře nezačala, až v 52. minutě sice Hibs vstřelili gól, rozhodčí však viděl Riordana v ofsajdu. Po volném kopu Graingera se k hlavičce dostal Craig, ale mířil příliš vysoko. Při vzácné akci Hibs přihrával Wotherspoon nabíhajícímu Riordanovi, ten ovšem dobře nezakončil.

V 76. minutě se domácí konečně dočkali, Grainger nacentroval a Craig přesnou hlavičkou dostal St. Johnstone do vedení 1:0. Hosté se trápili a Brown musel zasahovat také proti střele dalšího náhradníka Habera. Poté, co se hra přesunula do nastavení, přišla gólová tečka. Enckelmanův dlouhý výkop nezachytil bek Dickoh, míč si vzal Haber a překonal gólmana hostí.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele